These Are A Few Of My Favourite Things

Happiest Girl

New member
These Are A Few Of My Favourite Things

לאחרונה היו לנו פה לא מעט דיונים סוערים בענייני מוזיקה והצטרפו אלינו לפורום עוד כמה אנשים. זה ב-ד-י-ו-ק הזמן ללמוד עוד קצת אחד על השני ועל הטעם המוזיקלי שלנו. אז הנה שאלון "קצר" להעברת הזמן ולהכרה אינטימית. וכמובן שאפשר לתת יותר מתשובה אחת
תתפרעו
שם: גיל: איך הגעת לפורום: A Few Of My Favourite Things:
סגנון מוזיקה אהוב ?
להקה אהובה?
זמר אהוב?
זמרת אהובה?
אלבום אהוב?
עטיפת אלבום אהובה?
שיר אהוב ?
משפט אהוב משיר (או שניים)?
פסקול אהוב של סרט?
ההופעה הטובה ביותר שראיתם אי פעם (מהקהל, לא ב-DVD)? I Hate Everything About You:
סגנון המוזיקה הכי שנוא?
הלהקה הכי שנואה?
הזמר הכי שנוא?
הזמרת הכי שנואה?
האמן הכי לא מוכשר?
השיר הכי שנוא ולמה?
השיר האחרון שנתקע לך בראש?
השאלון הזה גרם לו להתקע לך שוב בראש...?
להקה שאתם לא אוהבים ובעבר אהבתם?
להקה שאתם אוהבים ובעבר לא אהבתם? In The Background:
אמן/להקה/שיר שמזכיר לכם את הילדות (לא חייב להיות משהו אהוב)?
אמנים/להקות שההורים שלכם אהבו כשהיו צעירים?
אתם מנגנים על כלי מוזיקלי כלשהו? אם כן, איזה?
הייתם או אתם עדיין חברים בלהקה?
אמן/להקה שאתם מכירים מגיל צעיר ועדיין אוהבים? A Little Bit Of This, A Little Bit Of That.: תשובות כמו "אף אחד מהם" או "שניהם" לא יתקבלו
קלאסי או ג'אז?
רוק קלאסי או רוק מודרני?
פופ או ראפ?
Pאנק או Fאנק?
פינק פלויד או לד זפלין?
בוב מארלי או בוב דילן?
קולדפליי או רדיוהד?
בריטני או כריסטינה?
בקסטריט בויז או אנ'סינק?
ביטלס או רולינג סטונס?
אלקטרוני או אקוסטי?
ג'ורג' מייקל או מייקל ג'קסון? All Sorts Of Crap:
מה אתם שומעים כשאתם עצובים?
מה אתם שומעים כשאתם שמחים?
האם אתם שרים יחד עם המוזיקה או שאתם מעדיפים לשמוע?
אם יכלתם לבלות עם אמן מסויים, מי זה היה?
האם אתם אוהבים מוזיקה בשפות זרות (לא אנגלית או עברית)? אם כן, איזה?
לכל העונים

SShaii

New member
ראשונה../images/Emo3.gif

שם: שי גיל: 16 וחצי איך הגעת לפורום: דרך פורום "זיהוי שירים". A Few Of My Favourite Things: סגנון מוזיקה אהוב? רוק וקאנטרי. להקה אהובה? בד"כ אואזיס, עכשיו ג'קס מנאקן. זמר אהוב? ג'ון מייר ודייוויד בואי. זמרת אהובה? שריל קרואו. אלבום אהוב? Hunky Dory של דייוויד בואי. עטיפת אלבום אהובה? Beautiful Life של שי נובלמן. שיר אהוב? I Don't Want To Go To Chelsea של אלביס קוסטלו. משפט אהוב משיר (או שניים)? לא עולה כרגע P: פסקול אהוב של סרט?
"ג'ונו" ו"כמעט מפורסמים". ההופעה הטובה ביותר שראיתם אי פעם (מהקהל, לא ב-DVD)? אין אחת כזו. I Hate Everything About You: סגנון המוזיקה הכי שנוא? מזרחית ומטאל
הלהקה הכי שנואה? המ, לא עולה כרגע. הזמר הכי שנוא? פי דידי. הזמרת הכי שנואה? קייטי פרי. האמן הכי לא מוכשר? נלי פורטדו. השיר הכי שנוא ולמה? יש כ"כ הרבה. כרגע זה Single Ladies של ביונסה.
השיר האחרון שנתקע לך בראש? Gives You Hell של אול אמריקן ריג'קטס. השאלון הזה גרם לו להתקע לך שוב בראש...? לא P: להקה שאתם לא אוהבים ובעבר אהבתם? מיוז. להקה שאתם אוהבים ובעבר לא אהבתם? פליין וויט טיז D: In The Background: אמן/להקה/שיר שמזכיר לכם את הילדות (לא חייב להיות משהו אהוב)? "תפוחים ותמרים" של רמי קליינשטיין ו"קרקס" של חווה אלברשטיין. אמנים/להקות שההורים שלכם אהבו כשהיו צעירים? בי ג'יז והביטלס. אתם מנגנים על כלי מוזיקלי כלשהו? אם כן, איזה? בעבר.. גיטרה. הייתם או אתם עדיין חברים בלהקה? לא. אמן/להקה שאתם מכירים מגיל צעיר ועדיין אוהבים? רד הוט צ'ילי פפרז ושלמה ארצי. A Little Bit Of This, A Little Bit Of That.: תשובות כמו "אף אחד מהם" או "שניהם" לא יתקבלו
קלאסי או ג'אז? ג'אז. רוק קלאסי או רוק מודרני? רוק קלאסי. פופ או ראפ? פופ. Pאנק או Fאנק? Pאנק. פינק פלויד או לד זפלין? לד זפלין. בוב מארלי או בוב דילן? בוב מארלי. קולדפליי או רדיוהד? קולדפליי. בריטני או כריסטינה? בריטני. בקסטריט בויז או אנ'סינק? בקסטריט בויז. ביטלס או רולינג סטונס? ביטלס. אלקטרוני או אקוסטי? אקוסטי. ג'ורג' מייקל או מייקל ג'קסון? מייקל ג'קסון. All Sorts Of Crap: מה אתם שומעים כשאתם עצובים? את פלייליסט השירים העצובים שלי P: מה אתם שומעים כשאתם שמחים? את פלייליסט השירים השמחים שלי :) האם אתם שרים יחד עם המוזיקה או שאתם מעדיפים לשמוע? ברור שלשיר ביחד
אם יכלתם לבלות עם אמן מסויים, מי זה היה? ג'ואל מאדן.
האם אתם אוהבים מוזיקה בשפות זרות (לא אנגלית או עברית)? אם כן, איזה? לא. כל הכבוד על ההשקעה!

אני

שם: יוני גיל:22 איך הגעת לפורום: מההודעה לפורומים החדשים A Few Of My Favourite Things: סגנון מוזיקה אהוב ? רוק אלטרנטיבי להקה אהובה? Manic Street Preachers זמר אהוב? אין זמרת אהובה? Avril Lavigne אלבום אהוב? Manic Street Preachers - Everything Must Go עטיפת אלבום אהובה? Manic Street Preachers - Lifeblood שיר אהוב ? Manic Street Preachers - A Design For life משפט אהוב משיר (או שניים)? "I'm not a man of too many faces "The mask I wear is one מתוך Sting - Shape of My Heart פסקול אהוב של סרט? Freaky Friday ההופעה הטובה ביותר שראיתם אי פעם (מהקהל, לא ב-DVD)? משינה בקיסריה ב2004 (היחידה שראיתי) I Hate Everything About You: סגנון המוזיקה הכי שנוא? פופ קופצני הלהקה הכי שנואה? אין הזמר הכי שנוא? ג'סטין טימברלייק הזמרת הכי שנואה? בריטני ספירס האמן הכי לא מוכשר? השיר הכי שנוא ולמה? השיר האחרון שנתקע לך בראש? Keren Ann - Not Going Anywhere השאלון הזה גרם לו להתקע לך שוב בראש...? לא להקה שאתם לא אוהבים ובעבר אהבתם? Coldplay של עכשיו פשוט בלתי נסבלים להקה שאתם אוהבים ובעבר לא אהבתם? גארבג' In The Background: אמן/להקה/שיר שמזכיר לכם את הילדות (לא חייב להיות משהו אהוב)? אמנים/להקות שההורים שלכם אהבו כשהיו צעירים? אתם מנגנים על כלי מוזיקלי כלשהו? אם כן, איזה? גיטרה, קצת תופים ופסנתר הייתם או אתם עדיין חברים בלהקה? לא אמן/להקה שאתם מכירים מגיל צעיר ועדיין אוהבים? A Little Bit Of This, A Little Bit Of That.: תשובות כמו "אף אחד מהם" או "שניהם" לא יתקבלו קלאסי או ג'אז? קלאסי רוק קלאסי או רוק מודרני? מודרני פופ או ראפ? כלום Pאנק או Fאנק? אין לי מושג מה זה מה פינק פלויד או לד זפלין? פינק פלויד בוב מארלי או בוב דילן? אף אחד קולדפליי או רדיוהד? קולדפליי (אבל רק של שני האלבומים הראשונים) בריטני או כריסטינה? |רעש של הקאה| בקסטריט בויז או אנ'סינק? כנ"ל ביטלס או רולינג סטונס? ביטלס אלקטרוני או אקוסטי? אקוסטי ג'ורג' מייקל או מייקל ג'קסון? ג'ורג' All Sorts Of Crap: מה אתם שומעים כשאתם עצובים? אין העדפה מיוחדת מה אתם שומעים כשאתם שמחים? כנ"ל האם אתם שרים יחד עם המוזיקה או שאתם מעדיפים לשמוע? שר אם יכלתם לבלות עם אמן מסויים, מי זה היה? האם אתם אוהבים מוזיקה בשפות זרות (לא אנגלית או עברית)? אם כן, איזה? צרפתית זה סבבה

sha na na revol

New member
נושא

A Few Of My Favourite Things: סגנון מוזיקה אהוב ? אין. אני מתחבר מאוד לביצועים אקוסטיים של להקות "רוק" (אבל לא ממש אוהב את ההגדרה רוק, היא רחבה מדי ואני לא מתחבר להכל שם.) להקה אהובה? יש כמה. טופ 10: 1. מאניקס 2. סווייד 3. אתניקס 4. מאנסן 5. אמן - גראהם קוקסון 6. בייבישאמבלס 7. מוריסי (ולהקתו, חח ) 8. בריאן "הד" וולש - אני הייתי מעריץ ענק של קורן, מה לעשות 9. איידלוויילד 10. ג'ודאס פריסט - לפני שבוע אני החלטתי שאני אוהב אותם, והם היו הלהקה השנואה על ריצ'י אדוארדס.... I'm fucked
(רשימה לא סופית, עניתי בצורה אינסטינקטיבית) זמר אהוב? ...אדם
זמרת אהובה? ג'וזי כץ אלבום אהוב? Morrissey - Years of Refusal עטיפת אלבום אהובה? Suede - Suede שיר אהוב ? You Love Us - Manic Street Preachers. אין לי שיר אהוב, אבל אני יכול לשמוע אותו כל הזמן
משפט אהוב משיר (או שניים)? "I'm confused, I only want one truth, I really don't mind being lied to" Manic Street Preachers - Picturesque "You can suck my dick and fucking like it" - קורן (הישנים) עדיין שולטים
פסקול אהוב של סרט? מה אכפת לי ההופעה הטובה ביותר שראיתם אי פעם (מהקהל, לא ב- DVD)? אתניקס או הג'ירפות, למרות שראיתי את מוריסי.
I Hate Everything About You: סגנון המוזיקה הכי שנוא? כל דבר שהוא מונוטוני או נטחן. הלהקה הכי שנואה? מה להקות עשו לי
הזמר הכי שנוא? ^ הזמרת הכי שנואה? ^ האמן הכי לא מוכשר? ונילה אייס השיר הכי שנוא ולמה? רציתי להגיד "רוקסן", אבל זה לא שיר כזה גרוע. השיר האחרון שנתקע לך בראש? אין ממש. השאלון הזה גרם לו להתקע לך שוב בראש...? לא. להקה שאתם לא אוהבים ובעבר אהבתם? אני יודע, לא ממש עברתי phase כזה. אולי קרח תשע מבחינת דיסקים, בלייב הם היו מעולים. להקה שאתם אוהבים ובעבר לא אהבתם? פינק פלויד, אני חושב. ואם זה יכול להחשב כ"להקה שלא אהבתי", הדיסק הראשון של המאניקס שקניתי, לקח לי נורא הרבה זמן להתרגל אליו. In The Background: אמן/להקה/שיר שמזכיר לכם את הילדות (לא חייב להיות משהו אהוב)? אטרף אמנים/להקות שההורים שלכם אהבו כשהיו צעירים? אותם הדברם שההורים שלכם אהבו
אתם מנגנים על כלי מוזיקלי כלשהו? אם כן, איזה? לא ממש הייתם או אתם עדיין חברים בלהקה? לא ממש אמן/להקה שאתם מכירים מגיל צעיר ועדיין אוהבים? נראה לי משינה בערך מגיל 4. בגיל יותר מאוחר בנזין. A Little Bit Of This, A Little Bit Of That.: תשובות כמו "אף אחד מהם" או "שניהם" לא יתקבלו קלאסי או ג'אז? קלאסי רוק קלאסי או רוק מודרני? מודרני פופ או ראפ? פופ Pאנק או Fאנק? פאנק עם פ דגושה, דה. האמת שאני ממש לא סובל את השילוב של עברית ואנגלית. ועדיין, פאנק שולט, ותזכרו ילדים - בגד כפת בראש מילה.
) פינק פלויד או לד זפלין? למה לי. ועדיין, לד זפ. בוב מארלי או בוב דילן? שאלה קשה, לא יודע. קולדפליי או רדיוהד? רדיוהד בריטני או כריסטינה? בריטני בקסטריט בויז או אנ'סינק? אנ'סינק... דה. ביטלס או רולינג סטונס? ביטלס אלקטרוני או אקוסטי? אני אוהב גם וגם, אבל אקוסטי. ג'ורג' מייקל או מייקל ג'קסון? MJ המלך. All Sorts Of Crap: מה אתם שומעים כשאתם עצובים? מה אתם שומעים כשאתם שמחים? אותו הדבר, בערך. האם אתם שרים יחד עם המוזיקה או שאתם מעדיפים לשמוע? גם וגם אם יכלתם לבלות עם אמן מסויים, מי זה היה? רוב הלפורד או ריצ'י אדוארדס
האמת היא, הייתי מעדיף לבלות עם גראהם קוקסון. האם אתם אוהבים מוזיקה בשפות זרות (לא אנגלית או עברית)? אם כן, איזה? כן, יפנית, רוסית-אוקראינית, גרמנית וצרפתי.

Chandler Rulz

New member
אם אני כבר פה...

שם: איגור
איך הגעת לפורום: הזמינו אותי אישית
A Few Of My Favourite Things:
סגנון מוזיקה אהוב ? בכלליות רוק, אבל אני שומע כמעט הכל.
להקה אהובה? (כל התשובות הם "בין היתר"): דפש מוד, כנסיית השכל.
זמר אהוב? אהוד בנאי, ברוס ספרינגסטין.
זמרת אהובה? אלאניס מוריסט, רג'ינה ספקטור.
אלבום אהוב? האחרון ששמעתי: Kings of Leon - Only By the Night
עטיפת אלבום אהובה? !System of a Down - Steal This Album - די גאוני :)
שיר אהוב ? Guns N' Roses - Civil War
משפט אהוב משיר (או שניים)? "Einstein, James Dean, Brooklyn's got a winning team Davy Crockett, "Peter Pan", Elvis Presley, Disneyland" מ-We Didn't Start the Fire של בילי ג'ואל
וברצינות, כל מה שלאונרד כהן אי פעם כתב, לדוגמה "you fixed yourself, you said, "Well never mind, we are ugly but we have the music."" מ-Chelsea Hotel #2.
פסקול אהוב של סרט? Juno. וגם הפסקול של The Faculty מצויין.
ההופעה הטובה ביותר שראיתם אי פעם (מהקהל, לא ב-DVD)? רג'ינה ספקטור בבארבי, 10.3.07.
I Hate Everything About You:
סגנון המוזיקה הכי שנוא? מזרחי-דיכאון.
הלהקה הכי שנואה? אוף, לא עולה לי כלום.. מאוחד מידי בלילה.
הזמר הכי שנוא? Akon. לא יודע למה. פשוט ככה.
הזמרת הכי שנואה? ביורק.
האמן הכי לא מוכשר? בריטני ספירס.
השיר הכי שנוא ולמה? לא הכי שנוא, אבל אני לא מוכן לשמוע יותר את Iris של Goo Goo Dolls. יש גבול לכל תעלול!
השיר האחרון שנתקע לך בראש? George Harrison - I've Got My Mind Set On You (אבל זה לא שיר רע בכלל..)
השאלון הזה גרם לו להתקע לך שוב בראש...? לא.
להקה שאתם לא אוהבים ובעבר אהבתם? לא יודע..
להקה שאתם אוהבים ובעבר לא אהבתם? גאנז נ' רוזס.
In The Background:
אמן/להקה/שיר שמזכיר לכם את הילדות (לא חייב להיות משהו אהוב)? התחלתי לשמוע מוזיקה בכיתה ט'. לא זוכר שום דבר ששמעתי מתקופת הילדות.
אמנים/להקות שההורים שלכם אהבו כשהיו צעירים? כל מיני שירי "שירה בציבור" רוסיים. וגם את ולדימיר ויסוצקי.
אתם מנגנים על כלי מוזיקלי כלשהו? אם כן, איזה? גיטרה ברמה של "תביאו לי אקורדים, אני אנסה לנגן".. כשאני אכנס לקבע התכנון הוא לקנות חשמלית ולקחת שיעורים.
הייתם או אתם עדיין חברים בלהקה? לא.
אמן/להקה שאתם מכירים מגיל צעיר ועדיין אוהבים? ראו תשובה לשאלה הראשונה בסקטור.
A Little Bit Of This, A Little Bit Of That.: תשובות כמו "אף אחד מהם" או "שניהם" לא יתקבלו
קלאסי או ג'אז? קלאסי.
רוק קלאסי או רוק מודרני? רוק מודרני.
פופ או ראפ? פופ.
Pאנק או Fאנק? Pאנק.
פינק פלויד או לד זפלין? זפלין.
בוב מארלי או בוב דילן? דילן.
קולדפליי או רדיוהד? רדיוהד.
בריטני או כריסטינה? בריטני.
בקסטריט בויז או אנ'סינק? אנ'סינק (רק בגלל Tearing Up My Heart. באמת..)
ביטלס או רולינג סטונס? ביטלס.
אלקטרוני או אקוסטי? קשה.. שיהיה אקוסטי.
ג'ורג' מייקל או מייקל ג'קסון? ג'קסון.
All Sorts Of Crap:
מה אתם שומעים כשאתם עצובים? לא משנה.
מה אתם שומעים כשאתם שמחים? כנ"ל.
האם אתם שרים יחד עם המוזיקה או שאתם מעדיפים לשמוע? אם אני יודע את המילים, אז לרוב כן.
אם יכלתם לבלות עם אמן מסויים, מי זה היה? קווין סמית. חבל שהוא לא שר.. אולי ג'ין סימונס. נראה לי מגניב להסתובב איתו.
האם אתם אוהבים מוזיקה בשפות זרות (לא אנגלית או עברית)? אם כן, איזה? כמה שירים בודדים ברוסית, צרפתית וספרדית. אבל לא ממש.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Happiest Girl

New member
עונה לעצמי

שם: הגר גיל: 28+ איך הגעת לפורום: ישירות מעדי, כשהוא עוד היה קומונה A Few Of My Favourite Things: סגנון מוזיקה אהוב ? אלקטרוני (אבל לא האוס או טכנו), סינת'פופ. להקה אהובה? דפש מוד
, סווייד. זמר אהוב? רובי וויליאמס, מוריסי. זמרת אהובה? שרלין ספיטרי (סולנית טקסס לשעבר). אלבום אהוב? Ultra של דפש מוד, dog man star של סווייד. עטיפת אלבום אהובה? blur - the great escape (התמונה על העטיפה ממשיכה בחלק הפנימי של החוברת ורואים המשך של התמונה). שיר אהוב ? its no good של דפש מוד ו-timekiller בביצוע של אנד וואן (זהירות
- סינת'פופ הארד קור!). משפט אהוב משיר (או שניים)? I don't want to start any blasphemous rumours But I think that God's got a sick sense of humor And when I die I expect to find Him laughing פסקול אהוב של סרט? פורסט גאמפ, כמובן. ההופעה הטובה ביותר שראיתם אי פעם (מהקהל, לא ב-DVD)? בלי ספק - And One! I Hate Everything About You: סגנון המוזיקה הכי שנוא? רגאיי. הלהקה הכי שנואה? UB-40 אולי... הזמר הכי שנוא? בוב דילן. הזמרת הכי שנואה? קייט בוש. האמן הכי לא מוכשר? סיד ווישס וג'ון ליידון מסקס פיסטולס. הם לא יודעים לשיר. השיר הכי שנוא ולמה? כל דבר כמעט של בוב דילן. השיר האחרון שנתקע לך בראש? whenever wherever של שאקירה. גלגל"צ הארורים... השאלון הזה גרם לו להתקע לך שוב בראש...? לא להתקע אבל בהחלט לחזור לשמוע אותו בראש קצת. להקה שאתם לא אוהבים ובעבר אהבתם? רדיוהד. להקה שאתם אוהבים ובעבר לא אהבתם? קולדפליי. In The Background: אמן/להקה/שיר שמזכיר לכם את הילדות (לא חייב להיות משהו אהוב)? דפש מוד וקיור. אמנים/להקות שההורים שלכם אהבו כשהיו צעירים? ביטלס, סינטרה וקליף ריצרד. אתם מנגנים על כלי מוזיקלי כלשהו? אם כן, איזה? לא ביום אבל למדתי פסנתר כשהייתי קטנה. הייתם או אתם עדיין חברים בלהקה? לא. אמן/להקה שאתם מכירים מגיל צעיר ועדיין אוהבים? דפש מוד! A Little Bit Of This, A Little Bit Of That.: תשובות כמו "אף אחד מהם" או "שניהם" לא יתקבלו קלאסי או ג'אז? קלאסי. רוק קלאסי או רוק מודרני? קצת מפה וקצת מפה. נראה לי שמודרני יותר. פופ או ראפ? פופ. Pאנק או Fאנק? Fאנק. פינק פלויד או לד זפלין? פינק פלויד. בוב מארלי או בוב דילן? בוב מארלי, בלב חמצמץ משהו. קולדפליי או רדיוהד? קולדפליי. בריטני או כריסטינה? בריטני. בקסטריט בויז או אנ'סינק? בקסטריט. ביטלס או רולינג סטונס? ביטלס. אלקטרוני או אקוסטי? שניהם אבל אקוסטי תמיד נשמע טוב. ג'ורג' מייקל או מייקל ג'קסון? ג'ורג' מייקל. All Sorts Of Crap: מה אתם שומעים כשאתם עצובים? סווייד. מה אתם שומעים כשאתם שמחים? דייויד גואטה
או ביוטיפול סאות'. האם אתם שרים יחד עם המוזיקה או שאתם מעדיפים לשמוע? בטח לשיר. אם יכלתם לבלות עם אמן מסויים, מי זה היה? דייב גאהן מדפש מוד, ואני גם יודעת בדיוק איפה...
האם אתם אוהבים מוזיקה בשפות זרות (לא אנגלית או עברית)? אם כן, איזה? באופן כללי אני אוהבת שפות, עם עדיפות לגרמנית או איטלקית.

עונההההההההה

סגנון מוזיקה אהוב ? punk/post punk/indiepop/new wave להקה אהובה? sex pistols זמר אהוב? morrissey זמרת אהובה? amy dopehouse אלבום אהוב? arctic monkeys - the 1st one עטיפת אלבום אהובה? the view שיר אהוב ? stone roses - i wanna be adored משפט אהוב משיר (או שניים)? כל השיר של הסמיטס how soon is now פסקול אהוב של סרט? greatest rock n roll swindle/christiane f ההופעה הטובה ביותר שראיתם אי פעם (מהקהל, לא ב-DVD)? placebo, לונדון 2003. I Hate Everything About You: סגנון המוזיקה הכי שנוא? ישראלי לא סובלת פרט למזרחי מיינסטרים, רוק כבד, מטאל, רוק אמריקאי כמעט הכל, היפ הופ ופופ סתם. הלהקה הכי שנואה? גנז אנד רוזס וכאלה הזמר הכי שנוא? שלמה קרצי הזמרת הכי שנואה? קרן פךס איכסססססססססס האמן הכי לא מוכשר? קרן פלס השיר הכי שנוא ולמה? יש המון. whats going on של 4 non blondes השיר האחרון שנתקע לך בראש? teddy picker - am השאלון הזה גרם לו להתקע לך שוב בראש...? yea להקה שאתם לא אוהבים ובעבר אהבתם? placebo פעם אהבתי הרבה יותר, החל מהאלבום האחרון הם לא מעניינים אותי להקה שאתם אוהבים ובעבר לא אהבתם? rancid In The Background: אמן/להקה/שיר שמזכיר לכם את הילדות (לא חייב להיות משהו אהוב)? abba אני שונאת אמנים/להקות שההורים שלכם אהבו כשהיו צעירים? neil diamond אתם מנגנים על כלי מוזיקלי כלשהו? אם כן, איזה? לא הייתם או אתם עדיין חברים בלהקה? לא אמן/להקה שאתם מכירים מגיל צעיר ועדיין אוהבים? pet shop boys A Little Bit Of This, A Little Bit Of That.: תשובות כמו "אף אחד מהם" או "שניהם" לא יתקבלו קלאסי או ג'אז? קלאסי רוק קלאסי או רוק מודרני? אם כבר מודרני פופ או ראפ? ראפ ישראלי Pאנק או Fאנק? pאנק כמובן פינק פלויד או לד זפלין? לא ממש מכירה, שמעתי ולא לשניהם בוב מארלי או בוב דילן? שניהם לא, מה אני אעשה קולדפליי או רדיוהד? אם כבר קולדפליי אבל שתיהן מאוסות בריטני או כריסטינה? נו די אני הולכת להקיא בקסטריט בויז או אנ'סינק? די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ביטלס או רולינג סטונס? אי אפשר להגיד לשניהם לא? בטח לא ביטלס אלקטרוני או אקוסטי? אלקטרוני ג'ורג' מייקל או מייקל ג'קסון? ג'ורג', יש לו קול מדהים All Sorts Of Crap: מה אתם שומעים כשאתם עצובים? מה שאני שומעת תמיד מה אתם שומעים כשאתם שמחים? כנ"ל האם אתם שרים יחד עם המוזיקה או שאתם מעדיפים לשמוע? שרה באוטו לרוב אם יכלתם לבלות עם אמן מסויים, מי זה היה? ג'ון לוידון כמובן האם אתם אוהבים מוזיקה בשפות זרות (לא אנגלית או עברית)? אם כן, איזה? לא מוחלט.

>>>>>

שם: איתן גיל: 28+ איך הגעת לפורום: דרך הקומונה באותו השם A Few Of My Favourite Things: סגנון מוזיקה אהוב ? רוק 70, אולדיס להקה אהובה? Deep Purple זמר אהוב? יהודה פוליקר זמרת אהובה? חוה אלברשטיין אלבום אהוב? הראשון של אביתר בנאי, "מנועים קדימה" של אלג'יר עטיפת אלבום אהובה? לא מתעמק בעטיפות שיר אהוב ? שאלה אכזרית משפט אהוב משיר (או שניים)? לא קופץ לראש פסקול אהוב של סרט? Hair ההופעה הטובה ביותר שראיתם אי פעם? Deep Purple בקיסריה I Hate Everything About You: שנאה היא מושג זר לי, התשובות מתייחסות לחיבה מועטה. סגנון המוזיקה הכי שנוא? אלקטרו, היפ הופ, רוק אמריקאי עכשווי ושירים של קובי פרץ-מושיק עפיה-ליאור נרקיס ושאר המשובטים מאותה נוסחה. הלהקה הכי שנואה? smash mouth הזמר הכי שנוא? הזמרת הכי שנואה? מירי מסיקה האמן הכי לא מוכשר? השיר הכי שנוא ולמה? smash mouth - walking in the sun קשה להסביר למה השיר האחרון שנתקע לך בראש? Candle Of Life של המודי בלוז השאלון הזה גרם לו להתקע לך שוב בראש...? לא להקה שאתם לא אוהבים ובעבר אהבתם? להקה שאתם אוהבים ובעבר לא אהבתם? deep purple In The Background: אמן/להקה/שיר שמזכיר לכם את הילדות (לא חייב להיות משהו אהוב)? כל מיני שירי שנות ה-80, כמו: life is live, it's a sin, johhny johnny come home אמנים/להקות שההורים שלכם אהבו כשהיו צעירים? הביטלס והקינקס. אתם מנגנים על כלי מוזיקלי כלשהו? אם כן, איזה? לא, הלוואי. הייתם או אתם עדיין חברים בלהקה? לא אמן/להקה שאתם מכירים מגיל צעיר ועדיין אוהבים? התחלתי להתעמק ברצינות במוסיקה רק מגיל 16-17 A Little Bit Of This, A Little Bit Of That.: תשובות כמו "אף אחד מהם" או "שניהם" לא יתקבלו קלאסי או ג'אז? קלאסי רוק קלאסי או רוק מודרני? קלאסי פופ או ראפ? פופ Pאנק או Fאנק? FUNK פינק פלויד או לד זפלין? לד זפלין בוב מארלי או בוב דילן? מארלי קולדפליי או רדיוהד? מחבב שירים בודדים אצל שתיהן בריטני או כריסטינה? כריסטינה בקסטריט בויז או אנ'סינק? בקסטריט ביטלס או רולינג סטונס? ביטלס אלקטרוני או אקוסטי? אלקטרוני ג'ורג' מייקל או מייקל ג'קסון? ג'ורג' All Sorts Of Crap: מה אתם שומעים כשאתם עצובים? נעימות מה אתם שומעים כשאתם שמחים? אקראי האם אתם שרים יחד עם המוזיקה או שאתם מעדיפים לשמוע? אני מצטרף, לצערם של הנוכחים אם יכלתם לבלות עם אמן מסויים, מי זה היה? אפשר להחשיב את סקרלט ג'והנסון כזמרת? האם אתם אוהבים מוזיקה בשפות זרות (לא אנגלית או עברית)? אם כן, איזה? מאוד! ספרדית-צרפתית-איטלקית

westend girl

New member
אם אני כבר פה... ../images/Emo3.gif

שם: עדי
איך הגעת לפורום: בטעות
A Few Of My Favourite Things:
סגנון מוזיקה אהוב ? פופ, אייטיז, סינת'פופ
להקה אהובה? פוליס, סוויד, פט שופ בויז
זמר אהוב? סטינג
זמרת אהובה? דידו
אלבום אהוב? Suede - Sci-fi lullabies, Faithless - Outrospective, Dido - No Angel
עטיפת אלבום אהובה? סוויד הראשון
שיר אהוב ? Depeche Mode - Strangelove, Pet Shop Boys - What Have I Done to Deserve This
משפט אהוב משיר (או שניים)? החתימה שלי...
פסקול אהוב של סרט? בת הים הקטנה
ההופעה הטובה ביותר שראיתם אי פעם (מהקהל, לא ב-DVD)? אנד וואן, דה/ויז'ן
I Hate Everything About You:
סגנון המוזיקה הכי שנוא? מזרחי כבד, ג'אז
הלהקה הכי שנואה? יש לי רגשות קשים כלפי הביסטי בויז. לא יודעת להסביר.
הזמר הכי שנוא? בוב דילן, בונו
הזמרת הכי שנואה? איה כורם, מאריה קארי
האמן הכי לא מוכשר? בוב דילן. בשירה בכל אופן.
השיר הכי שנוא ולמה? Go West כי הוא עושה לי אסוסיאציות נאו-נאציות, כנראה בגלל הפרסומת של הקטשופ.
השיר האחרון שנתקע לך בראש? יש בערך 10 כאלה ביום, נראה לי שהאחרון היה של מירי מסיקה
השאלון הזה גרם לו להתקע לך שוב בראש...? לא
להקה שאתם לא אוהבים ובעבר אהבתם? אואזיס. לא שונאת, אבל כבר לא אוהבת
להקה שאתם אוהבים ובעבר לא אהבתם? *אהממ* פט שופ בויז
In The Background:
אמן/להקה/שיר שמזכיר לכם את הילדות (לא חייב להיות משהו אהוב)? כל האלבום "אפר ואבק"
אמנים/להקות שההורים שלכם אהבו כשהיו צעירים? אבבא, קליף ריצ'רדס, אלביס, דיפ פרפל (הייתה לי על זה שיחה עם אמא לפני כמה זמן
)
אתם מנגנים על כלי מוזיקלי כלשהו? אם כן, איזה? פעם ניגנתי על סקסופון (וגם למדתי חלילית, כי הכריחו אותנו)
הייתם או אתם עדיין חברים בלהקה? nope
אמן/להקה שאתם מכירים מגיל צעיר ועדיין אוהבים? 12 זה צעיר? אז סטינג
A Little Bit Of This, A Little Bit Of That.: תשובות כמו "אף אחד מהם" או "שניהם" לא יתקבלו
קלאסי או ג'אז? חייבים? אז קלאסי
רוק קלאסי או רוק מודרני? מודרני
פופ או ראפ? פופ
Pאנק או Fאנק? תכף אני אכנס לקישורים ששמת למעלה ואחליט
פינק פלויד או לד זפלין? זו לא אותה להקה?
בוב מארלי או בוב דילן? מארלי (בצוק העתים)
קולדפליי או רדיוהד? קולדפליי
בריטני או כריסטינה? בריטני
בקסטריט בויז או אנ'סינק? הממ... מי זה אלה ששרים את The Call?
ביטלס או רולינג סטונס? ביטלס
אלקטרוני או אקוסטי? נראה לי שאלקטרוני
ג'ורג' מייקל או מייקל ג'קסון? ג'ורג'
All Sorts Of Crap:
מה אתם שומעים כשאתם עצובים? סוויד
מה אתם שומעים כשאתם שמחים? הכל הולך
האם אתם שרים יחד עם המוזיקה או שאתם מעדיפים לשמוע? שרה, כמובן
אם יכלתם לבלות עם אמן מסויים, מי זה היה? סטינג, כאילו דהה
האם אתם אוהבים מוזיקה בשפות זרות (לא אנגלית או עברית)? אם כן, איזה? למדתי לשמוע גרמנית בלי שיפריע לי
הודגש באמצעות מדגישומטיק
לך בעצמך

Happiest Girl

New member
בקסטריט בויז שרים את the call

אוח, "אפר ואבק"... איזה אלבום מופת! קניתי אותו לפני חודש במהדורה המיוחדת שיצאה לו. לא לא, תודה לך!

הבי סיידס של סוייד באמת אלבום מעולה ומשובח

תמיד אומרים שהבי סיידס של כל להקה הכי טובים. יש שם שירים פשוט מדהימים, הכי חולה על hes dead.

למעלה