יאללללה. אני עונה../images/Emo66.gif
A Few Of My Favourite Things:
סגנון מוזיקה אהוב ? ג'ז, רוק, קלאסי, אלקטרוני, ישראלי, א"י הישנה...
להקה אהובה? כנסיית השכל, נטאשה. Jethro tull, Deep Purple בקיצור כל הגדולות של ה60-70
זמר אהוב? שלמה ארצי, מתי כספי, עמיר לב, פורטיסחרוף. David Bowie, Nick Cave, Tom Waits.
זמרת אהובה? יהודית רביץ, Ella Fitzgerald, Barbara Streisand
אלבום אהוב? הראשון של כנסיית השכל. David Bowie – Aladdin Sane
עטיפת אלבום אהובה? מה זה עטיפת?
אבל אם כבר אז: Mike Oldfield - Tubular Bells
שיר אהוב ? מיכל טל – שמש לים שוקעת. "Cry me A River" ו "Summertime" אהה וגם Rolling Stones - Fool To Cry אוייש איזה מבחן קשה
משפט אהוב משיר (או שניים)? Nick Cave – Into my Arms: "I don't believe in the existence of angels "But looking at you I wonder if that's true וגם: "אני שיכור באמונה, שיכור עד כלות הנשמה, מערב קיץ מיוחם ומירח אדמדם" יוסי בנאי הענק!
פסקול אהוב של סרט? רוב הפסקולים של Ennio Moricone בפרט המערבונים
ההופעה הטובה ביותר שראיתם אי פעם (מהקהל, לא ב-DVD)? הייתי ברוב הגדולים שהופיעו בפארק, בשנות ה80 וה 90 ... ללא ספק Metalica לוקחת! I Hate Everything About You:
סגנון המוזיקה הכי שנוא? רגאיי
הלהקה הכי שנואה? Oasis. יש אחת שיותר אבל אם אציין אותה זה יהיה הסוף שלי כאן נראה לי
הזמר הכי שנוא? כל הג'סטיןים המייללים האלה.....
הזמרת הכי שנואה? סלין "איים גונה פיוק אני כל כך יפָה" דיון
האמן הכי לא מוכשר? באופן יחסי, רובם
השיר הכי שנוא ולמה? Art Company - Suzanna. ה Des'ree - Life של ה80'S
השיר האחרון שנתקע לך בראש? מהרגע שקראתי את צ'נדלר, מה שהוא ציין
והקללה שלי עד לפני כמה ימים: הפרומו של הוט123 אינעל העולם
השאלון הזה גרם לו להתקע לך שוב בראש...? יאפ
להקה שאתם לא אוהבים ובעבר אהבתם? Culture Club
להקה שאתם אוהבים ובעבר לא אהבתם? Rolling Stones In The Background:
אמן/להקה/שיר שמזכיר לכם את הילדות (לא חייב להיות משהו אהוב)? אבי טולדנו – כל חיי, הגבעטרון, הכל עובר חביבי - עודני ילד
אמנים/להקות שההורים שלכם אהבו כשהיו צעירים? היתה לי ילדות סכיזופרנית נראה לי ... אבא שמע קלאסי ודיפ פרפל ... אמא שירי א"י
אתם מנגנים על כלי מוזיקלי כלשהו? אם כן, איזה? בילדותי, 6 שנים על חלילית ... ואז הגיע גיל הטיפשעשרה....
הייתם או אתם עדיין חברים בלהקה? לא
אמן/להקה שאתם מכירים מגיל צעיר ועדיין אוהבים?Dire Straits , Bruce Springsteen A Little Bit Of This, A Little Bit Of That.: תשובות כמו "אף אחד מהם" או "שניהם" לא יתקבלו
קלאסי או ג'אז? כמו לבחור את מי אני אוהב יותר, את סבתא או סבא
רוק קלאסי או רוק מודרני? קלאסי
פופ או ראפ? שניהם סבבה
Pאנק או Fאנק? Fאנק
פינק פלויד או לד זפלין? טוב נו, אני אוהב יותר את אמא
בוב מארלי או בוב דילן? גלדוף
קולדפליי או רדיוהד? רדיוהד!!
בריטני או כריסטינה? בריטני בייבי וואן מור טיים
בקסטריט בויז או אנ'סינק? היי פייב
ביטלס או רולינג סטונס? ביטלס
אלקטרוני או אקוסטי? אלקטרוני (אמביינט קלאסי, ברלין סקול והסביבה)
ג'ורג' מייקל או מייקל ג'קסון? ג'ורג', ולו רק בגלל Listen Without Prejudice המעולה All Sorts Of Crap:
מה אתם שומעים כשאתם עצובים? תלוי, אם בא לי לצאת מזה או להישאב .... להישאב: אופרה, בלדות וכאלה, שירי יום הזיכרון... לצאת: ג'ז קצבי, ביג בנד, ניו אורלינס דיקסילנד ושאר המיסיסיפיססיפיספיי....
מה אתם שומעים כשאתם שמחים? ג'ז, פופ 90-80, כמה טראקים חזקים..
האם אתם שרים יחד עם המוזיקה או שאתם מעדיפים לשמוע? נדיר שאני שר, ולו רק בגלל שבד"כ המילים הן ממני והלאה
... אני מתופף.
אם יכלתם לבלות עם אמן מסויים, מי זה היה? "במיטה עם מדונה", ועל הבר עם ניק קייב
האם אתם אוהבים מוזיקה בשפות זרות (לא אנגלית או עברית)? אם כן, איזה? חופשי, הכל הולך אם נשמע לי טוב, בעיקר שפות אירופאיות, וגם פורטגזית וכאלה...