These Are A Few Of My Favourite Things

E l S i

New member
העברת הזמן:

שם: יעל גיל: 14 איך הגעת לפורום: ידעתי פעם... אולי מהראשי? A Few Of My Favourite Things: סגנון מוזיקה אהוב ? רוק באנגלית משנות השישים- שבעים להקה אהובה? ביטלס (מקורי משהו .....), בארקלי ג'יימס הארוסט והסמול פייסס. זמר אהוב? נגיד דיוויד בואי. זמרת אהובה? הגזמתם אלבום אהוב? ? עטיפת אלבום אהובה? שיר אהוב ? אחד מהם - poor mans moody blues של BJH משפט אהוב משיר (או שניים)? פסקול אהוב של סרט? ההופעה הטובה ביותר שראיתם אי פעם (מהקהל, לא ב-DVD)? ההופעה של האוסטרליאן פינק פלויד באנגליה. I Hate Everything About You: סגנון המוזיקה הכי שנוא? דכאון, אם לקרוא לזה מוזיקה הלהקה הכי שנואה? לא מכירה בשם להקות שאני לא אוהבת הזמר הכי שנוא? אייל גולן? (אני יודעת שזה לא דיכאון) הזמרת הכי שנואה? לא מכירה האמן הכי לא מוכשר? אוו השיר הכי שנוא ולמה? מצטערת השיר האחרון שנתקע לך בראש? השאלון הזה גרם לו להתקע לך שוב בראש...? להקה שאתם לא אוהבים ובעבר אהבתם? להקה שאתם אוהבים ובעבר לא אהבתם? In The Background: אמן/להקה/שיר שמזכיר לכם את הילדות (לא חייב להיות משהו אהוב)? אריק איינשטיין בגלל "כמו גדולים". אמנים/להקות שההורים שלכם אהבו כשהיו צעירים? הביטלס אולי אתם מנגנים על כלי מוזיקלי כלשהו? אם כן, איזה? הייתם או אתם עדיין חברים בלהקה? לא... אמן/להקה שאתם מכירים מגיל צעיר ועדיין אוהבים? היהודים אבל פחות A Little Bit Of This, A Little Bit Of That.: תשובות כמו "אף אחד מהם" או "שניהם" לא יתקבלו קלאסי או ג'אז? קלאסי רוק קלאסי או רוק מודרני? קלאסי פופ או ראפ? פופ Pאנק או Fאנק? אני לא יודעת מה זה מה. מכירה רק את הסגנון של שנת השבעים. איזה מהם הוא? פינק פלויד או לד זפלין? פינק פלויד. בוב מארלי או בוב דילן? בובו מארלי הוא למצב רוח מסוים :). אז דילן קולדפליי או רדיוהד? קולדפליי בריטני או כריסטינה? בריטני בקסטריט בויז או אנ'סינק? בקסטריא ביטלס או רולינג סטונס? ביטלס אלקטרוני או אקוסטי? אקוסטי? ג'ורג' מייקל או מייקל ג'קסון? ג'ורג' מייקל All Sorts Of Crap: מה אתם שומעים כשאתם עצובים? אותו דבר כמו כשאני שמחה. האם אתם שרים יחד עם המוזיקה או שאתם מעדיפים לשמוע? שרים יחד גם כשאין מוזיקה. אם יכלתם לבלות עם אמן מסויים, מי זה היה? מעצבנים. האם אתם אוהבים מוזיקה בשפות זרות (לא אנגלית או עברית)? אם כן, איזה? כן. זה נחמד לשמוע לפעמים מוזיקה ישנה כזאת בצרפתית או איטלקית.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לבארקליי ג'יימס הרווסט!

ובמיוחד לפור מאנ'ס מודי בלוז.

Happiest Girl

New member
שני הסגנונות בגדול הם משנות ה--70

אבל נראה לי שאת מתכוונת ל-Fאנק.

E l S i

New member
את הדוגמא לFאנק שנתת - של ג'יימס בראון

אני יותר אוהבת מהפיסטולס.. ואת הראמונס אני מחבבת אבל בלי קשר למוזיקה... (זה נשמע מוזר, אבל יש בזה הגיון.)

Happiest Girl

New member
אבל את מסכימה איתי

שלהגיד "זה שהיה בשנות ה-70" זה לא בדיוק ממוקד

E l S i

New member
מי, אני? בוודאי

חשבתי משום מה שאחד מהם הוא משנות התשעים בערך?... (אח הבורות) השכלתי ולמדתי

Happiest Girl

New member
על השאלה: Pאנק או Fאנק

היא ענתה "אני לא יודעת מה זה מה. מכירה רק את הסגנון של שנת השבעים. איזה מהם הוא?" ועניתי ששניהם פחות או יותר משנות ה-70 אבל תיקנת ואמרת שהFאנק הוא משנות ה-60. את צודקת אבל בגדול מה שהיא כתבה לא היה ממש ממקוד כדי שנדע לאיזה סגנון היא מדברת. הFאנק התחיל בשנות ה-60 אבל נמשך גם ב-70 ועד היום אפילו.

sha na na revol

New member
אבל למה כותבים את זה ככה../images/Emo35.gif

אנחנו יודעים יפה מאוד את המילה פופ, ואנשים בד"כ לא מתבלבלים בין Pופ, ל Fופ, אנחנו קוראים את זה כמו שצריך. לדעתי זה צריך להיות פאנק ו-Funk, ואנשים ששומעים מוזיקת Funk צריכים להתרגל לזה שבעברית יש כללים והם לא יכולים לאלץ את השפה כדי שירגישו מיוחדים

sha na na revol

New member
האופטימלי יהיה דווקא לנקד,

אבל אני חושב שזה יצא פחות נוח בוירטואליה. בשביל Funk צריך ללחוץ על אלט-שיפט רק פעם אחת.

Happiest Girl

New member
בגלל זה אני מעדיפה ללחוץ על שיפט בלבד רק פעם

ולכתוב P או F. ונראה לי שלא כותבים Pופ כי אין דבר כזה Fופ...
וכותבים את זה ככה כי זה פשוט במקום לשים דגש. זה ממש מעצבן אותך?

חוץ מזה אלה לא מילים עבריות אז למה לשים דגש?

הרבה יותר נוח לכתוב אף או פי (אי מתעלצלת להחליף לאנגלית...).

sha na na revol

New member
תראי, זה לא ממש מעצבן,

אבל זה נראה כמו נוהג מהאינטרנט שגלש לשפה שאנחנו כתובים בה, זה הכל. הפעם הראשונה שראיתי את זה זה הייתה כשתפוז פתח פורום Pאנק או Fאנק או מה שלא יהיה, אז הם עשו את זה כדי שיהיה לאנשים קל לקרוא. אבל זאת לא מילה בשום שפה.

תשובותיי

A Few Of My Favourite Things: סגנון מוזיקה אהוב ? רוק על רוב סוגיו להקה אהובה? כרגע הדלתות זמר אהוב? אפשר לומק שכריס קורנל למרות שבתכלס רק האלבום הראשון שלו הוא מבריק והשאר סתם מעפנים(יש לי פשוט אהבה מטורפת לסאונדגרדן ולדיסק של טמפל אוף דה דוג...ואודיוסליב היו טובים רק בדיסק הראשון שלהם) זמרת אהובה? בתכלס אין לי זמרת אהובה כל כך. אפשר לומר ג'ניס ג'ופלין אבל. אלבום אהוב? יש יותר מידי כאלה. עטיפת אלבום אהובה? יש יותר מידי כאלה שיר אהוב ?נו באמת!!! משפט אהוב משיר (או שניים)? יש יותר מידי כאלה ועכשיו להזכר בכל אחד זה סיפור. כל פעם תופס אותי משפט אחר. פסקול אהוב של סרט? אני לא אוהבת פסקולים ההופעה הטובה ביותר שראיתם אי פעם (מהקהל, לא ב-DVD)? בחיים לא ראיתי הופעה של אמן מחו"ל או משהו כזה. מהארץ?? הייתי בהופעה מעולה של איטליז,בהופעה אדירה של טרי פויזן ובהופעה מרגשת של אסף אבידן. I Hate Everything About You: סגנון המוזיקה הכי שנוא? אמממממ בכל סגנון מוזיקה אפשר למצוא את האמנים הטובים. אני פחות אוהבת היפ היפ,ראפ ופופ של המאה ה-21. והרבה מהמטאל שהיה בשנות ה-80 היה מעפן. הלהקה הכי שנואה? אמממממ יש יותר מידי. יש מלא. להקות בנים למינהם,להקות אימו,להקות רוק רך משעממות של התקופה הזאת. הזמר הכי שנוא? אין כל כך. כמו שאמרתי על להקות,נוגע לגבי הזמרים. הזמרת הכי שנואה? אותו דבר כמו הנ"ל. האמן הכי לא מוכשר?לא חסרים אמנים לא מוכשרים שמיותרים לעולם המוזיקה. זה ארוך מידי. השיר הכי שנוא ולמה? יש יותר מידי. השיר האחרון שנתקע לך בראש? וואלה לא זוכרת. כל שבריר שנייה נתקע לי שיר אחר. השאלון הזה גרם לו להתקע לך שוב בראש...? לא. אני לא אוהבת להתקע. אם אני לא זוכרת אז אני לא זוכרת. להקה שאתם לא אוהבים ובעבר אהבתם? הייתי מעריצה של בקסטריט בויז ואז של נירוונה ועכשיו אני לא סובלת אותם. להקה שאתם אוהבים ובעבר לא אהבתם? אין כזה דבר. אם אני יודעת שמשהו טוב ואני לא מתחברת אליו,אני לא מגדירה את זה כמשהו שאני לא אוהבת אלא למשהו שאני צריכה להתרגל אליו ואז אני כן אוהב אותו. In The Background: אמן/להקה/שיר שמזכיר לכם את הילדות (לא חייב להיות משהו אהוב)? אולי שירים של ספייס גירלס או בקסטריט בויז אמנים/להקות שההורים שלכם אהבו כשהיו צעירים? ההורים שלי אהבו את אריק איינשטיין,את חוה אלבשטיין ואסתר עופרים. אמא שלי מאוד אהבה את הקרפנטרס גם. אתם מנגנים על כלי מוזיקלי כלשהו? אם כן, איזה? לא . הייתם או אתם עדיין חברים בלהקה? לא אמן/להקה שאתם מכירים מגיל צעיר ועדיין אוהבים? רד הוט צ'ילי פפרז,אבל כרגע אני אוהבת כמעט ורק את התקופת שלהם בשנות השמונים עד אמצע שנות התשעים. A Little Bit Of This, A Little Bit Of That.: תשובות כמו "אף אחד מהם" או "שניהם" לא יתקבלו קלאסי או ג'אז? קלאסי(מוזיקה קלאסית זאת אומרת) רוק קלאסי או רוק מודרני? קלאסי פופ או ראפ? פופ Pאנק או Fאנק? fאנק פינק פלויד או לד זפלין? לד זפלין בוב מארלי או בוב דילן? נו מה? הם שמיים ואדמה. הם לא קשורים. קולדפליי או רדיוהד? נו מה??? ברור שרדיוהד!!!! אל תשווי בכלל. קולדפליי להקה משעממת ממש. בריטני או כריסטינה? כריסטינה. בקסטריט בויז או אנ'סינק? שניהם להקות זבל. ביטלס או רולינג סטונס? שני להקות שאני מכבדת באותה מידה אבל לא שומעת אותם. אלקטרוני או אקוסטי? אלקטרוני ג'ורג' מייקל או מייקל ג'קסון? שניהם לא אהובים עליי All Sorts Of Crap: מה אתם שומעים כשאתם עצובים? אין משהו קבוע מה אתם שומעים כשאתם שמחים? אותו דבר. האם אתם שרים יחד עם המוזיקה או שאתם מעדיפים לשמוע? אני תמיד שרה יחד עם המוזיקה,זה כיף. אני גם שומעת. זה לא סותר. אם יכלתם לבלות עם אמן מסויים, מי זה היה? אדי וודר האם אתם אוהבים מוזיקה בשפות זרות (לא אנגלית או עברית)? אם כן, איזה? זה תלוי בלחן. לכל העונים

יאללללה. אני עונה../images/Emo66.gif

A Few Of My Favourite Things:
סגנון מוזיקה אהוב ? ג'ז, רוק, קלאסי, אלקטרוני, ישראלי, א"י הישנה...
להקה אהובה? כנסיית השכל, נטאשה. Jethro tull, Deep Purple בקיצור כל הגדולות של ה60-70
זמר אהוב? שלמה ארצי, מתי כספי, עמיר לב, פורטיסחרוף. David Bowie, Nick Cave, Tom Waits.
זמרת אהובה? יהודית רביץ, Ella Fitzgerald, Barbara Streisand
אלבום אהוב? הראשון של כנסיית השכל. David Bowie – Aladdin Sane
עטיפת אלבום אהובה? מה זה עטיפת?
אבל אם כבר אז: Mike Oldfield - Tubular Bells
שיר אהוב ? מיכל טל – שמש לים שוקעת. "Cry me A River" ו "Summertime" אהה וגם Rolling Stones - Fool To Cry אוייש איזה מבחן קשה
משפט אהוב משיר (או שניים)? Nick Cave – Into my Arms: "I don't believe in the existence of angels "But looking at you I wonder if that's true וגם: "אני שיכור באמונה, שיכור עד כלות הנשמה, מערב קיץ מיוחם ומירח אדמדם" יוסי בנאי הענק!
פסקול אהוב של סרט? רוב הפסקולים של Ennio Moricone בפרט המערבונים
ההופעה הטובה ביותר שראיתם אי פעם (מהקהל, לא ב-DVD)? הייתי ברוב הגדולים שהופיעו בפארק, בשנות ה80 וה 90 ... ללא ספק Metalica לוקחת! I Hate Everything About You:
סגנון המוזיקה הכי שנוא? רגאיי
הלהקה הכי שנואה? Oasis. יש אחת שיותר אבל אם אציין אותה זה יהיה הסוף שלי כאן נראה לי
הזמר הכי שנוא? כל הג'סטיןים המייללים האלה.....
הזמרת הכי שנואה? סלין "איים גונה פיוק אני כל כך יפָה" דיון
האמן הכי לא מוכשר? באופן יחסי, רובם
השיר הכי שנוא ולמה? Art Company - Suzanna. ה Des'ree - Life של ה80'S
השיר האחרון שנתקע לך בראש? מהרגע שקראתי את צ'נדלר, מה שהוא ציין
והקללה שלי עד לפני כמה ימים: הפרומו של הוט123 אינעל העולם
השאלון הזה גרם לו להתקע לך שוב בראש...? יאפ
להקה שאתם לא אוהבים ובעבר אהבתם? Culture Club
להקה שאתם אוהבים ובעבר לא אהבתם? Rolling Stones In The Background:
אמן/להקה/שיר שמזכיר לכם את הילדות (לא חייב להיות משהו אהוב)? אבי טולדנו – כל חיי, הגבעטרון, הכל עובר חביבי - עודני ילד
אמנים/להקות שההורים שלכם אהבו כשהיו צעירים? היתה לי ילדות סכיזופרנית נראה לי ... אבא שמע קלאסי ודיפ פרפל ... אמא שירי א"י
אתם מנגנים על כלי מוזיקלי כלשהו? אם כן, איזה? בילדותי, 6 שנים על חלילית ... ואז הגיע גיל הטיפשעשרה....
הייתם או אתם עדיין חברים בלהקה? לא
אמן/להקה שאתם מכירים מגיל צעיר ועדיין אוהבים?Dire Straits , Bruce Springsteen A Little Bit Of This, A Little Bit Of That.: תשובות כמו "אף אחד מהם" או "שניהם" לא יתקבלו
קלאסי או ג'אז? כמו לבחור את מי אני אוהב יותר, את סבתא או סבא
רוק קלאסי או רוק מודרני? קלאסי
פופ או ראפ? שניהם סבבה
Pאנק או Fאנק? Fאנק
פינק פלויד או לד זפלין? טוב נו, אני אוהב יותר את אמא
בוב מארלי או בוב דילן? גלדוף
קולדפליי או רדיוהד? רדיוהד!!
בריטני או כריסטינה? בריטני בייבי וואן מור טיים
בקסטריט בויז או אנ'סינק? היי פייב
ביטלס או רולינג סטונס? ביטלס
אלקטרוני או אקוסטי? אלקטרוני (אמביינט קלאסי, ברלין סקול והסביבה)
ג'ורג' מייקל או מייקל ג'קסון? ג'ורג', ולו רק בגלל Listen Without Prejudice המעולה All Sorts Of Crap:
מה אתם שומעים כשאתם עצובים? תלוי, אם בא לי לצאת מזה או להישאב .... להישאב: אופרה, בלדות וכאלה, שירי יום הזיכרון... לצאת: ג'ז קצבי, ביג בנד, ניו אורלינס דיקסילנד ושאר המיסיסיפיססיפיספיי....
מה אתם שומעים כשאתם שמחים? ג'ז, פופ 90-80, כמה טראקים חזקים..
האם אתם שרים יחד עם המוזיקה או שאתם מעדיפים לשמוע? נדיר שאני שר, ולו רק בגלל שבד"כ המילים הן ממני והלאה
... אני מתופף.
אם יכלתם לבלות עם אמן מסויים, מי זה היה? "במיטה עם מדונה", ועל הבר עם ניק קייב
האם אתם אוהבים מוזיקה בשפות זרות (לא אנגלית או עברית)? אם כן, איזה? חופשי, הכל הולך אם נשמע לי טוב, בעיקר שפות אירופאיות, וגם פורטגזית וכאלה...

למעלה