the wall solo

gounygo

New member
the wall solo

http://www.youtube.com/watch?v=C9j3LmPsRjQ אני מנגן..תרגישו חופשי להגיב... ואם אהבתם אז אני ישמח אם תדרגו על 5 =) תודה..ותגיבו =)

The Walrus

New member
אחי, יש לך את זה

לא ציפיתם ממני, אה? אני ידוע בתור פנאט לגילמור ששם לב לכל שגיאה קטנה או חוסר פיל... אבל סך הכל אני חושב שהעברת את הסולו בצורה מצויינת, יש לך את הפיל ואתה עושה את המתיחה הקלאסית של גילמור - למתוח בצורה יציבה ואחרי כמה שניות לעשות ויבראטו - בצורה מעולה. יש כמה מקומות שעיצבנת אותי קצת, לדוגמה המתיחה הכפולה ב00:35, לא סיימת אותה יפה ולא היית אמור לפרוט שוב בסוף, אבל זה באמת לא ממש משנה, סך הכל יש לך את הפיל הנכון וזה מה שחשוב. כל הכבוד!

gounygo

New member
תודה רבה רבה

אתה צודק ב 00:35 אני אמור למשוך שוב אבל ויתרתי כי בדרך כלל יוצא לי זיוף שם..אז העדפתי את הדיוק... תודה רבה על התגובה !

rabeat

New member
קודם- עצלנים שולטים

והסולו באמת ענק. ניגנת ממש יפה. אולי תפרוט יותר חזק קצת?

ran 15

New member
תלמד לשרשר..../images/Emo13.gif ../images/Emo3.gif

בקשר לנגן - אני אהבתי את הסאונדו את הסולו למרות שאני לא ממש מכיר בו כל עיוות..
..

yoni162

New member
שמע

אם כי היו כמה חלקים שהיו קצת off לדעתי, יצא לך ממש טוב..לא נכנס בעובי הקורה כי זה כולה סולו קצרצר, אבל חוץ מכמה פקשושים פה ושם you nailed it כמו שאומרים. איזה מגבר/אפקטים?

The Walrus

New member
אני מסכים שהיו לו פיקשושים

ושהוא דורש ליטוש, אבל מאוד אהבתי את הפיל ואת צורת המתיחות...

gounygo

New member
תודה על התגובות..אני

אני מנגן רק שנתיים וקצת..אז הטכניקה שלי לא ממש טובה..דורש ליטוש למה הכוונה??איפה מה..?תודה

The Walrus

New member
טכניקה זה לא חובה בשביל לנגן גילמור

יש לך משהו בצורה שבה אתה מנגן, שנגנים אחרים מתאמנים על זה שנים. הכוונה בליטוש זה להתאמן יותר, לדייק יותר, אבל את הבסיס יש לך. עלה והצלח!

gounygo

New member
כן מה שהתכוונתי זה שאין לי עוד את הנקיון...

אבל אני עובד על זה..

gounygo

New member
מגבר מנורות של פנדר ואפקטים korg a4

ולזה בסוף כן השתמשתי

קיפודגה

New member
כולי קנאה

אני מנגנת בערך שנה ולא מזמן התחלתי לעבוד על הסולו הזה. אני רחוקה שנות אור משלך בינתיים.. כל הכבוד :)

Adidason326655

New member
לא יודע

יש את הקטעים שאתה צריך להביא אותה ככה בקוורטה אם זה אומר לך משהו (יענו 2 צלילים) ואתה מנגן שם אחד, זה הכי הציק לי בעולם. חוץ מזה חסר לי רגש קצת.

למעלה