The voice- דו קרב רביעי

רוקסין

New member
הנבחרת שלי אחרי דו-קרב 4

ועוד מחכה לנו הדחה מפתיעה נוספת של עוד 4 מתמודדים (מתמודד לכל מנטור) כי כמו שהודיעו בסוף התוכנית הערב: רק 6 מתמודדים מכל נבחרת עולים לשלב ההופעות החיות. ואם אביב ההזוי הזה כבר אי אפשר לדעת כלום...

אורישקי

New member
בדיחת השנה:

ע"פ ויקיפדיה בשונה מתוכניות אחרות, שם הפורמט של The Voice דגש מיוחד על קול האדם ולא על סיפורו האישי או על מראהו. טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

השורד

New member
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות

לכל מתמודד שני שם יש אבא בכלא / אמא חולת סרטן / דודה אלכוהוליסטית

shoham95

New member
אבל זה ממש בולט, שזה הכי מעצבן!

המתמודד מדבר, הכל סבבה, ואז... |מוזיקהדרמטית| אבא שלי קפץ מהחלון וסבתא שלי קפצה להציל אותו ושניהם מתו, ואז אמא שלי הרגישה שהיא לא יכולה לשאת את זה יותר אז היא תלתה את עצמה באמבטיה ומתה ואני מצאתי אותה וגם ניסיתי להתאבד אבל לא הצלחתי, ואז נפלתי לסמים והחתולה שלי בטעות הזריקה לעצמה פעם אחת ומתה, ואז שלחו אותי למוסד גמילה ונגמלתי, ועכשיו אני נקי וכיף לי ואני שר כי זה מנקה לי את הנשמה ועוזר לי לשכוח את כל הרע, רע מאוד, מאוד מאוד, היו לי חיים נוראיים! שעברתי בחיים. נו באמת

andre93

New member
אבל זה ריאליטי מה אתם רוצים..

אני לא מסתכל על הדברים האלה וזה לא מפריע לי.. זה לא מפריע לי כל עוד אין בכך שימוש על מנת להצדיק בחירות של מנטורים(בתכל'ס קשה לקבוע אם המנטור הולך על פי סיפור חיים או על פי הלב שלו)

efi s8

New member
סבבה אבל שלא יתיימרו להיות שונים

משאר הריאליטי

Guy M1

New member
איך - אריאל - לא - עברה - ?! - ?! - ?!

איך - ?! אביב - אני מת עליך אבל אתה אדיוט.

kobyz21

New member
מצחיק, אביב עושה דווקא

לא שהתלהבתי מאוד מאריאל, שלטעמי חסרת ברק בשירה אבל היא עדיין יותר טובה, אני מבין שבדנה הוא ראה הרבה כריזמה ונצנוצים של כישרון, סגנון כוכבת פופ, אבל היא עדיין רחוקה איזה 5 שנים אם בכלל מבאמת להיות מסוגלת להחזיק שיר, אפילו בשביל בית ספר למוזיקה היא לא היתה הכי בשלה.

kobyz21

New member
בהחלט, לזה צריך לתת קרדיט

יש לה נוכחות במה כזאת בלי להתאמץ, כל מיני נגיעות קטנות. רק השירה שלה גרועה ולא ראויה.

כן, לכריזמה מהסוג הזה אני מסכים איתך.

כשאביב הכניס אותה לנבחרת שלו אמרתי "מהההה??"
מה הוא מצא בה?? וכשהוא העדיף אותה על פני אריאל בנואש ה ע נ ק י ת כבר נאלמתי דום

למעלה