The voice- דו קרב רביעי

אורישקי

New member
גם לדעתי. זה פשוט הזוי

בחיי שאני חושב שלא הייתה שום אבל שום הדחה יותר מוזרה בתוכנית כשרונות כלשהי אי פעם. פתאום זה שולדי עקף את מיי זה נשמע הגיוני ההדחה של אבי בן אבו לא כזו דרמטית ההדחה של אורטל, כל כך מוקדם מהצפוי, נראה כאילו זה בא מאוחר ממה שכולם ציפו. עזבו את זה! המהפך בעונה 2 היה פחות הזוי!

אורישקי

New member
אני לגמרי רציני

זו הדחה הזויה ברמות, וכאילו, אין שום סיבה שיש (חוץ מהפוליטית....) שהוא יעביר מישהי כמו דנה על פני אריאל. גם אם הוא לא אוהב אנשים מושלמים מדי או וואטאבר. באמת שזה הזוי לי.אחת ההדחות היחידות שממש באלי לבכות.

andre93

New member
אולי באמת היתה צריכה ללכת לכוכב נולד

moshavnikit

New member
נראה לי שאביב פשוט לא יודע

איך להתמודד עם בחורה שיש לה קול גדול ושיש לה קצת מניירות

אורישקי

New member
וחבל

באמת שאם הייתה יכולה להיות נינט/קלי קלרקסון לדה וויס לגמרי אריאל זו הבחורה המתאימה לדעתי. למרות שזו השוואה שאולי קצת גדולה עליה אבל עדיין.

השורד

New member
יכול להיות שההפקה רוצה למשוך SMS מהקהל הערבי

וכן מקהל הטינייג'רים (יובל) וזה מסביר את התוצאות ההזויות של 2 הדו-קרב הנ"ל.

shoham95

New member
אני חושבת שחבל

שכל הזמן מחפשים סיבות למה כל אחד הודח... אולי אביב בחר בה כי הוא באמת יותר אוהב אותה? אתם שוכחים שזה עניין של טעם. וחוץ מזה, בואו לא נתעלם מזה שאביב אמר שהוא מחפש מישהו בוסרי לעבוד איתו, ודנה היא כזאת. והוא רואה בה פוטנציאל, שזה כמובן חשוב. הוא לא לקח מישהי שהוא לא מאמין בה אלא מישהי שהוא אוהב אותה ואת הקול שלה וחושב שיש לה על מה לעבוד, והוא מתכוון לעזור לה בזה. אני לא אוהבת את דנה, אני חושבת שהיא לא שרה יפה בכלל, ואריאל מצוינת, אבל לא צריך להתחיל לחפש סיבות. מה שהיה היה- דנה נבחרה, הפסדנו את אריאל, באסה. אבל זו כולה תכנית טלוויזיה שמבוססת על טעם אישי בסה"כ. (וזה לא מכוון דווקא אלייך, אלא לכל מי שמחפש סיבות להעדפה של דנה על פני אריאל)

Zohar 01

New member
נכון, יכול להיות

אבל גם יש לי תחושה שאם דנה לא הייתה ערביה, אז במקרה הזה הוא היה בוחר באריאל. אבל ברור שאי אפשר לדעת.

Love Music Yoni

New member
תכלס.

הוא בקטע של "לשקם" מתמודדים ולא לבחור מתמודדים טובים, זה מעצבן אותי. לפחות יובל, קטלין, רז ולורן נשארו.

השורד

New member
המנטורים באים עם דיעה מראש על שני המתמודדים

ולפעמים הם מתקבעים על הדיעה הזו, ולא משנה כמה רע יהיה הביצוע של המתמודד שהם רוצים להעביר הלאה - הם יעבירו אותו. וזה מה שקרה לצערי עם הערביה. אהבתי אותה באודישן הראשון, אבל הפעם היא פשוט היתה גרועה, והשניה - פספוס אדיר שלא עברה. אותו דבר לדעתי עם יובל האוברייטד. כל השופטים מריירים עליה והיא המתמודדת היחידה שכבר מדברים עליה לגמר(!!!) ואני שואל על מה?? היא לא כזו טובה, וג'ני היתה טובה יותר. יש מתמודדים הרבה יותר מרשימים, לדוגמא קטלין האדירה.

Love Music Yoni

New member
דעתי שהמנטורים מדיחים מתמודדים מעולים!

היום זה היה אריאל, נטע לי (שהיו הרבה יותר טובות מהבני זוג שלהן) וג'ני (אבל גם יובל הייתה מדהימה מדהימה, שניהן היו צריכות להמשיך
) ועד עכשיו זה היה גם מיכל, מתיה, קורל ומור. בקיצור, הנבחרת שלי לפי הסדר מקומות: 1. יובל (היא פשוט מדהימה לגמרי) 2. קטלין 3. לורן 4. רז 5. גדי 6. נדב (אם ימשיך) 7. חנן

kobyz21

New member
דירוג שלי

מאוד שונה משלך: 1. סיון טלמור 2. חנן בן סימון 3. ליאונל פרטיין 4. אור אדי 5. אורית שלום

andre93

New member
ועכשיו גם נדב הודח

אביב הרס את הנבחרת שלו בפרק הזה!

למעלה