The voice- דו קרב רביעי

andre93

New member
על פי מספר הפייבוריטים שלי

דה וויס מחסלת את כוכב נולד.

אורישקי

New member
באמת שאני לא מבין את זה

קייתלין,רז שמואלי,אריאל שגם היא הודחה וכולם יודעים מאילו סיבות בדיוק... ואולי גם יובל. חוץ מזה אין אף אחד שם שברמה של רוב מתמודדי כוכב נולד. והמנטורים לא שופטים על פי יכולות מוזיקליות.

andre93

New member
ליאונל, סיוון, הצמד, ענבל(שעפה)

יש עוד הרבה אבל אני לא אציין כי אי אפשר באמת להשוות כרגע... נהיה חכמים יותר בסוף התוכנית

moshavnikit

New member

לא ספציפית עם המתמודדים שציינת, אבל האמירה הזו ממש לא ברורה לי. נינט שירי גבסו מויאל סקעת ג'קו אייזנברג מעודה ממ"ב ליבי עונה 7 אני אשאיר לאחרים.. אוהד שרגאי!!! עידן עמדי ואני אעצור פה. אני לא חושבת שיש בסיס לזלזול בכוכב נולד. נכון שלנבחרות של דה ווייס לא נכנסו נפילות כמו אוהד אלישע ואור הילד (אבל נכנסו נפילות!). אבל הנבחרות מלאות באנשים בינוניים, את העילויים אפשר לספור על יד אחת (וגם לא להשתמש בכל האצבעות).

אורישקי

New member
וגם מיי ומאיה רוטמן ודיאנה

שאני חושב שלמרות שאת לא אוהבת אותן, לגמרי אפשר להעריך אותן, והן היו פופולאריות ברמות ונתנו כמה ביצועים ממש משמעותיים.

moshavnikit

New member
שמתי ברשימה כמה שאני לא אוהבת

אבל מעריכה והוכיחו את עצמם. מן הסתם יש עוד חבר'ה מוצלחים מלבד הרשימה שנתתי, לא התעמקתי בה, כתבתי את מי שעלה לי לראש.. מבחינתי גם ללירון לב יש מקום בה, אבל זה בעייתי כרגע. ואיך לעזאזל שכחתי את לירן דנינו??

andre93

New member
לא מזלזל בכוכב נולד

הייתי מעריץ הדוק של כוכב נולד ואני אשאר מעריץ הדוק אבל אני אומר שטוב שיש עוד תוכנית כמו דה וויס. אבל בואו נדבר אחרי התוכנית כי כרגע אי אפשר להשוות. בקושי שמענו את המתמודדים עד עכשיו... למרות שלדעתי יש כרגע 10 מתמודדים פחות או יותר שיש להם סיכוי ענק להצליח כמו נינט ושירי. תלוי מה הם יעשו עם המומנטום...

andre93

New member
חוץ מזה שאת מדברת על כל העונות של כוכב

אם בעונה הזו אפשר לספור את העילויים על שתי ידיים אז תחשבי כמה יהיה אפשר לספור בעוד 8 עונות. לדעתי יהיו לפחות פי 2 מכוכב נולד... אבל שוב, גם כוכב נולד תוכנית מדהימה. עכשיו אחרי שראיתי את הפרק האחרון באמת הבנתי שהפורמט של כוכב נולד יותר טוב מהבחינה הזו ששם אין כמות כזו של הדחות כל כך מוקדם והטובים באמת לא מתבזבזים כל כך מהר. עונה 9 יוצאת דופן

moshavnikit

New member
יש 2-3 עילויים

כמו בכל עונה של כוכב נולד. ההתלהבות שלך כנראה גורמת לך לראות יותר..

andre93

New member
דווקא ההתלהבות ירדה לי לאחרונה

הדו קרבות באמת אכזריים וכופים קורבנות רבים... את לא מבינה כמה אני מלא זעם כרגע על התוכנית. במקרה הזה עדיף כבר כוכב נולד. אבל עוד פעם כדי לדעת יותר צריך לראות את השלב של ההופעות החיות ואז לבחון כמה עילויים יש באמת( חוץ מאלה שהודחו) ואני חושב שבאמת יש הרבה יותר מ 2-3 ללא שום קשר להתלהבות...( והביטוי עילויים קצת מעורפל. נסכם על תותחים?)

moshavnikit

New member
דווקא עילוי זה לא משהו מעורפל בעיני

יכולים להיות המון תותחים, עילוי זה מישהו שיש לו משהו מעבר מאוד מיוחד. לדוג' יש את אריאל וקייטלין שיש להן קול גדול, אבל ממה שראינו עד עכשיו הן לא ממש מיוחדות (לשירי מימון לעומת זאת יש קול גדול, ועם זאת היא מביאה משהו מעבר ולא סתם יד באוויר כשהיא שרה).. ליובל אין קול גדול, אבל היא כן מאוד מאוד מיוחדת ואביב השתמש במילה "עילוי" לגביה. ליאונל הוא עילוי (הבנתי שיש כמה שלא רואים את זה.. אני לא יודעת מה להגיד להם) ובכוכב נולד בד"כ אלו שהגיעו לגמר היו העילויים של אותה עונה.

andre93

New member
ליאונל באמת עילוי ענקי

מספיק רק לשמוע את הלחנים שלו ביוטיוב וישר רואים את הכישרון של הבן אדם. ואני לא חושב שקטלין ואריאל לא עילויים. אם אריאל היתה עוברת לשלב הבא אני בטוח שהיית מבינה את העילוי בה. אולי קטלין קצת פחות טובה אבל זה יעמוד למבחן בשלב הבא. בהזדמנות הזו אני אפרוס בפניך מתמודדים ששווה לראות בשבילם את התוכנית ולעקוב אחריהם: רז שמואלי, סיוון טלמור, ליאונל פרטיין, קטלין רייטר, חנן בן סימון, יהל וגיא, יובל דיין( לא אוהב אותה אבל שיהיה), נועה גולן בראל, מיטל מיכאלי. זה כל מי שעלה לי לראש אבל היו גם לצערי כמה מתמודדים חזקים מאוד שהודחו: אריאל בנואש, נדב ליבהבר, מיכל גבע, גילן שחף, אימרי זיו, ענבל גרשקוביץ, חן גואטה, מור מנדל, אלון שר. ממש חבל שכל אלה הודחו
. בכוכב נולד כל אחד מהם היה מגיע רחוק מאוד( אולי חוץ ממור) בהחלט שלב אכזרי. חחח בסה"כ יש לי 9 בכל קבוצה.

אם אתם לא מקבלים אחוזים מכ"נ האמירה שלכם ממש

לא ברורה לי- והרצון הזה להיצמד ולהגן על כ"נ ויהי מה. כן, דה וייס טובה הרבה יותר מכ"נ זה לא אומר שלא היו משתתפים טובים בכ"נ, אבל ברמת הפורמט ובניית נבחרת היא פשוט טובה יותר. בוא גם לא נשכח את הביזיון המתמשך של 10 שנים מלאות בו תמירה ירדני מסרבת לשלם על הפורמט לאיידול- בגלל זה התוכנית הזו משתנה מעונה לעונה בחוסר מקצועיות מוחלט. למה דה וויס- כי מערכת הסינון שם מקצועית הרבה יותר! הקול הוא מה שחושב ולכן אנו גם נמנעים מהזלזול בכבוד האדם שכ"כ מאפיין את כ"נ. דה וייס, הפורמט ברור ועקבי, הבמה מדהימה, השקעה מטורפת, זה נקרא לכבד את קהל שמקדיש מזמנו ויושב מול המסך. וכמובן, מעל כל זה, הכבוד, הכבוד או כמה שהוא חשוב, אני עוד מימי העונה השנייה שכ"נ הייתה על הגל ואנשים לא הבינו עד כמה הזלזול בבני אדם (בין אם מודעים לעצמם ובין אם לא, בין אם צעירים מפוחדים מול מערכת משמונת היטב ובין אם זמרים שמנסים את מזלם שנים) הוא נוראי שכולם הסתכלו עליי בתמיהה. 10 שנים אחרים מדהים לראות כמה כולם מצדיקים את האמירות שלי דאג (לא שהם זוכרים אותן). אז כן, מעבר למקצועיות שדה וייס מתאפיינת בה מול כ"נ, היא נותנת כבוד לזמרים ולקול ותו לא, הזמרים הטובים מגיעים לתכנית וגם באודישן המאוד ראשוני שלהם הם זוכים לבמה מכובדת. ודבר אחד אחרון, לא חשבתי שאגיד את זה על מיכאל אלוני, לא הכרתי אותו לפני התכנית, אבל כל הכבוד לא סוף סוף מנחה שלא לוקח את כל הפוקס אליו, מבין מה תפקידו, מכבד את המתמודדים ומופיע במינונים נכונים על המסך ולא חושב שכל התכנית צריכה לסוב סביבו... מבחינתי דה וויס תוכנית טובה יותר, ועל זה אין מה לערער, היא תוכנית ריאליטי- מוסיקלית וכל ההוויה של הפורמט היא בהבנה של הכוח שיש בתוכניות מסוג זה ולקיחת אחריות על זה וניתוב למקומות טובים יותר כל זה ביחד מביא אותנו ברמת השלם לנבחרות טובה יותר, תוכנית מוסרית יותר, וכמובן, מבחינת החבילה החיצונית מושקעת בטירוף הרבה יותר.

ועוד משהו,

הסיפורי חיים לא פוגמים בתכנית, הם מעצבנים נכון, אבל זה משהו ששתלו בעריכה, אני מאמין בפורמט הזה שבזמן בחירת המתמודדים הוא עושה זאת בצורה נאמנה. מה שקורה אחר כך באולפני העריכה זה משהו אחר, זו בכל זאת תכנית שמשודרת בפריים טיים בערוץ 2 ואני די מופתע לגלות שדווקא חובבי כ"נ הם אלו שמעבירים ביקורת- כאשר כ"נ גם לא חפה מפשע לגבי הדבר- אפילו היא מקדשת את הסיפורים הטובים, הרעים והמצחיקים על פני המוזיקה עצמה. לא מפריע לי, כל עוד הפורמט עובד לטובת ההיבט המוזיקלי, זו תוכנית פריים טיים שעושה בדיוק את מה שהשנייה עושה- לפחות במינונים הנכונים וללא פגיעה במטרה האמיתית שלשלמה היא קיבלה זמן מסך.

moshavnikit

New member
לגבי זה נראה לי שעניתי לך

בפסקה האחרונה שכתבתי.. אני יכולה לדבר בשם כל הכותבים הקבועים פה בפורום ולהגיד שמעולם לא הבלגנו ל"כוכב" על הסיפורי טלנובלה.

moshavnikit

New member
קראת את הכל??

התייחסנו למשפט מאוד ספציפי שהוא אמר: "זה עדין יותר טוב מכל העונות של כוכב נולד לדורותיה" זה פשוט זלזול בכל מי שיצא מכוכב נולד וסליחה באמת שאני מגנה על מתמודדים שאני מאוד אוהבת. אין במשפט הזה שום קשר לסוג הפורמט, אין לי בעיה עם זה שמישהו מעדיף את הפורמט של the voice ובחלקים מסויימים גם אני מעדיפה את the voice, אני לא הכנסתי את עצמי למצב של להשוות כי אני מאמינה שיש מקום לשתי התוכניות ואף אחת לא באה על חשבון השנייה. אני ממש רחוקה מלהגן על ההפקה של כוכב נולד ואנשים שגולשים פה לאורך זמן בוודאי שמים לב לזה, אני לא סובלת את העניין הזה שמראים לנו בדיחות בטלוויזיה, אני לא אוהבת את השינויים בפורמט של כל שני וחמישי.. והניסיון להוריד ברייטינג של THE VOICE על ידי דברים שקורים באח הגדול בדיוק בשעה של THE VOICE פשוט פתטיים בעיני. שתי התוכניות רחוקות מלהיות מושלמות, בשני הפורמטים יש המון בעיות ודברים שגורמים לצביטות בלב, אבל הפורמט של THE VOICE כרגע הוא שינוי מאוד מרענן והרבה אנשים נהנים לבעוט בכוכב נולד, אז שיהיה.. אין לי מה להגיד על זה. אני לא רואה שום סיבה לבעוט בכוכב נולד, על זה שהיא הכניסה לי לתוך הלב זמרים כמו אוהד שרגאי, ג'קו אייזנברג ולי בירן (שגרמו לי להתמכר לביצועים שלהם, חיכיתי לראות אותם שבוע אחר שבוע) אני יכולה להגיד רק תודה, מצטערת. אנשים פה יודעים כמה אני אוהבת ומעריכה בעיקר את אוהד, ואני לעד אודה לכוכב נולד על כך! זה לא אומר שאין לי ביקורת על התכנית, על הפורמט הלא ברור, על כמה עונות מאוד משעממות, על המנחה המתיש והרשימה עוד ארוכה.. אבל זה לא קשור למה שכתבנו לאנדרה. דבר אחד אני אגיד בנוגע ל-THE VOICE זה שממש מציק שהם מתגאים בזה שזו תוכנית שהיא כביכול מתמקדת בקול, אבל זכינו לחפירות ארכיאולוגיות בנוגע למסכנות של מרבית המתמודדים, זה היה ממש מעצבן אבל מתברר שאיכשהו זה נעלם מעיניך..

Zohar 01

New member
ממש בחירה הזויה. דנה הייתה צורמנית.

אני קצת חושבת שהוא בחר בה כי היא ערביה.

andre93

New member
נראה לי שיש לי הסבר לבחירה

אביב אמר שאי אפשר שגם רז ואריאל יעברו כי שתיהן הזמרות הכי טובות אצלו. עכשיו מקומה של רז בגמר מובטח אז אביב נפטר מלחץ מיותר לבחור בין שתי התותחיות האלה...

למעלה