THE STRAWBS

melancholy man

New member
לא יודע מי זה אתם

אבל אני חייתי באייטיס, למי שחיי אז יש משהו ברעיון של העשור הזה שעושהה רע, ועדיין, תן משהו טוב, אשמח לשמוע. אגב, סתם להסביר משהו, "הפורום" לא פוסל כלום.

Anuerysm

New member
אני גם מתנגד לאייטיז, חוץ מהפיקסיז ועוד מקרים

חריגים אבל גם את המוזיקה המודרנית יותר אתם לא הכי מסמפטים חוץ משליחי הבלוז של ימינו (דרק טראקס, קני וויין שפרד, גוב'ט מיול, בלאק קרואוז), על זה חבל לי

melancholy man

New member
מי זה אתם?

אני בכלל לא אוהב את מי שהזכרת, ויש הרבה הרכב משנות התישעים ואפילו יותר מאוחר שאני אוהב, לכל אחד מחברי הפורום יש טעם משלו, הטעם של אף אחד לא עדיף על זה של מישהו אחר. לפורום יש נושא, אבל אין דבר כזה "אתם אוהבים אוהבים", אתה כותב בפורום, מה שהופך אותך לחלק מה"אתם" הזה, זה שינה לך את הטעם במוסיקה?

melancholy man

New member
אתם זה תמיד מפא"י

אה.. כן והתשקורת הסמולנית

Barmelai

New member
זה מוזר

בדיוק השבוע השארתי תגובה מלאת התפעלות מאוסף האינדיבידואליסטים פה שמחזיקים בהעדפות מוסיקליות כל כך שונות זה מזה, ובקשת כל כך רחבה של ז'אנרים. נדמה לי שחוץ מהדיסקו בשנות השבעים ותתי הז'אנר של מוסיקה שמיועדת לקלאבים וחתונות יש פה נציגים נאמנים ונחושים לכל סוגי הרוק מהאדם הקדמון ועד היום. אתה כותב בדיוק ההפך, שלכולנו (חוץ ממך) טעם אחיד (והפוך משלך?). אחד מאיתנו בסרט, כנראה שוב אני.

Anuerysm

New member
לא רוצה להשמע מעצבן אבל

חוץ מלהקות אהובות שאצל כל אחד כאן זה שונה כולם שונים בערך את אותה המוזיקה, יש כאלה שאצלהם הבלוז יותר חזק ויש כאלה שהפסיכדליה, אבל בכללי כולם שומעים דה הו והסטונס

Barmelai

New member
וביטלס

דה הו סטונס וביטלס. שלושת צבעי היסוד של הרוק. מכאן אחד יגיע לוולוט אנדרגראונד שניר לסטרובס ושלישי לאחים בוריטו. אז כן, אני מאמין שזה נכון, בכללי רובנו שומעים דה הו סטונס וביטלס. אבל להסיק מזה שיש פה טעם אחיד זה בערך כמו לומר שפיקאסו מאנה והירונימוס בוש הם אותו הדבר כי הם עבד עם אותן פלטות צבעים.

Anuerysm

New member
אבל אתה לא יכול להתווכח עם העובדה שרוב הפורום

לא סובל את האייטיז, גם אני בתוך הרוב הזה ולכן אין לי התנגדות אבל יש לי בעיה שאני רואה פה אנשים לפעמים ישר פוסלים מישהו שבא וממליץ על להקה מהניינטיז בכך שהפורום הזה הוא רק על אמנים שהתחילו להקליט לפני ינואר 1980

melancholy man

New member
חמוד זה נושא הפורום

ומתי מישהו אמר משהו דבילי כזה כשהמליצו פה על מוסיקה?

Anuerysm

New member
לא זוכר מתי, מישהו המליץ על כריס קורנל

וקיבל את התגובה הזועמת הזאת, זה היה לפני שנה בערך

AeroTom

New member
אנחנו באמת משמרים פה את נושא הפורום שהוא

אמנים ולהקות שהתחילו להקליט לפני 1980. אבל תמיד מדי פעם יידחפו דברים חדשים יותר, בדרך כלל כאלה שאנחנו חושבים שבאמת ממשיכים כיום את הקו של פעם. בדיוק כמו שבפורום לד זפלין ייצא פתאום לדבר איכשהוא על The Who או הסטונס פתאום באיזה שרשור... זה לא משטר נאצי פה (ואנחנו גם לא מוכרים מרק ג'מבלייה), אומנם זה נושא הפורום, אבל קורה לפעמים שיוצא לדבר פה על דברים חדשים יותר, וזה בסדר, כי מעל הכל אנחנו עדיין שומרים יפה מאוד על נושא הפורום שנקבע פה עוד הרבה לפני שדמיינתי את עצמי פה בכחול. אבל מה לעשות, שנושא הפורום יותר מתקשר לאמנים הישנים האלה שהזכירו פה בשרשור למעלה. אבל יש מגוון כ"כ רחב ובלתי נגמר בנושא הזה...בגלל זה אנחנו עדיין פה.

Anuerysm

New member
לא אמרתי נאצים

אולי זה אנשים ספציפיים שלא יצא לי לגזור ולשמור את הכינויים שלהם שמתנהגים ככה פה

AeroTom

New member
חס אגיד שאמרת ../images/Emo13.gif

סתם דימוי שלי (אכלתי מרק מקודם, אני מאשים את סיינפלד). בכל מקרה, בכלליות אנחנו באמת לא נובחים על מקרים כאלו, וזה קורה פה לפעמים כמו שציינתי (לא הנביחות, אלא זריקת שמות חדשים יותר). מקווה שהשרשור פה מיצה את עצמו ואפשר להמשיך הלאה ולדבר על מוזיקה

Barmelai

New member
אני מת על הפיקסיז

מהרכבי הרוק הטובים שאני מכיר. עד כמה שאני רואה רוב הפורום לא פוסל אוטומטית להקות שהיו באייטיז, אלא יותר מתעצבן על המגמות ששלטו ברוק בשמונים: צליל קר, מתכתי ושטוח, מכונות תופים במקום הדבר עצמו, נטיה לעסוק במעטפת, לרוב קודרת, גותית של שירים שבמהות, על גיטרה עירומה (סליחה סינתסייזר עירום) הם ברמת שירי אירוויזיון. זה היה עשור שבלטה בו החצנת עטיפה שכיסתה על חוסר בתוכן. אבל מוסיקאים שלא נפלו לנישה הזאת (היה להם מתופף אנושי וסולן מכוער) זוכים פה ליחס חם ואוהד. שים לב שכשמדכאים דיונים על להקה מהניינטיז זה מתוך רצון לשמור על מסגרת הדיון הייחודית לפורום ולא ביקורת על הלהקה.

melancholy man

New member
תשאל בהזדמנות מה דעתו של אמנון המי...

ואני בטוח שיש לו כמה מילים טובות להגיד גם על ג'אגר.. ואגב, אחד השרשורים הכי ארוכים בתולדות הפורום, התחיל ב"למה אני שונא את הביטלס) אבל כן, איזה שוק, בפורום שעוסק בעיקר ברוק משנות השבעים הביטלס, הסטונס, פינק פלויד, המי וזפלין זוכים להרבה אוהדים, בגלל יש את הפורום הזה, מי שרוצה לדבר על מי כימקל רומנס, או קולדפלי, יכול לעשות את זה בפורום רוק, איכשהו יש שם פחות שרשורים על זפלין והמי. לכל אחד כאן יש טעם משלו, בחלק מהמקרים הטעמים האלה מקבלים ובחלק לא, ככה זה פורום, מי שיקרא קצת, אבל ממש קצת אחורה, יוכל לראות את זה, אני מת על פינק פלויד, תומר, מנהל הפורום, חושב שהם הרבה פחות טובים ממה שעושים את זה (ונתתי לו כאן הנחה, הדעה שלו הרבה יותר מוטעית מזה, אאל"ט) בארמלי חושב שג'נסיס היא להקה שעושה מוסיקה ואני יודע שהוא טועה, האירי חושב שסנדי דני זה הדבר הכי טוב שקרה לעולם המוסיקה מאז שלבני אדם יש מיתרי קול וגרימבל (אבבה פרייה היום, או סתם הגמד) חושב שזה אחד הדברים משעממים שקרו לאנושות, אני חושב שנברמיינד דה בולוקס של הסקס פיסטולס זה אחד האלבומים הכי חשובים וטובים בתולדות הרוק, בארמלי שוב טועה במקרה הזה וכל זה בסדר גמור.

למעלה