תשאל בהזדמנות מה דעתו של אמנון המי...
ואני בטוח שיש לו כמה מילים טובות להגיד גם על ג'אגר.. ואגב, אחד השרשורים הכי ארוכים בתולדות הפורום, התחיל ב"למה אני שונא את הביטלס) אבל כן, איזה שוק, בפורום שעוסק בעיקר ברוק משנות השבעים הביטלס, הסטונס, פינק פלויד, המי וזפלין זוכים להרבה אוהדים, בגלל יש את הפורום הזה, מי שרוצה לדבר על מי כימקל רומנס, או קולדפלי, יכול לעשות את זה בפורום רוק, איכשהו יש שם פחות שרשורים על זפלין והמי. לכל אחד כאן יש טעם משלו, בחלק מהמקרים הטעמים האלה מקבלים ובחלק לא, ככה זה פורום, מי שיקרא קצת, אבל ממש קצת אחורה, יוכל לראות את זה, אני מת על פינק פלויד, תומר, מנהל הפורום, חושב שהם הרבה פחות טובים ממה שעושים את זה (ונתתי לו כאן הנחה, הדעה שלו הרבה יותר מוטעית מזה, אאל"ט) בארמלי חושב שג'נסיס היא להקה שעושה מוסיקה ואני יודע שהוא טועה, האירי חושב שסנדי דני זה הדבר הכי טוב שקרה לעולם המוסיקה מאז שלבני אדם יש מיתרי קול וגרימבל (אבבה פרייה היום, או סתם הגמד) חושב שזה אחד הדברים משעממים שקרו לאנושות, אני חושב שנברמיינד דה בולוקס של הסקס פיסטולס זה אחד האלבומים הכי חשובים וטובים בתולדות הרוק, בארמלי שוב טועה במקרה הזה וכל זה בסדר גמור.