אבל אני בכל זאת אחזק את התגובות, אין פה כזה דבר "אתם". באמת אחד הדברים היפים פה הוא הגיוון הגדול וההכרה השונה והידע השונה שיש פה לכל אחד. הדבר האחרון שאפשר להגיד זה שאנשים פה שומעים ואוהבים בדיוק את אותם הדברים. היה פה נורא משעמם אם זה היה נכון... כל אחד ואחד פה, בלי קשר לגיל, צבע עור, גובה, משקל או אהבה מוזרה לחבורת מוזיקאים היפים עכשוויים מג'ורג'יה - מוסיף לפורום. כי לכל אחד תמיד יהיו אמנים שיכתוב עליהם שיהיו חדשים למישהו אחר (בנוסף לדיבורים על הדברים הקלאסים המוכרים יותר שתמיד נמצאים בסביבה גם כן).
Although, funny enough I think that there still is not a thing which Tomer and I are really divided on regarding musical taste. It's quite scary. When I hear something, i can tell exactly what Tomer will feel about it, and vica versa!
I can't stand disco, but some of its roots - I just dig. I'm specifically talking about George Clinton. I'm really digging in to some Funkadelic recently. that's some goooooooooode shite! UNCLE JAM WANTS YOU!
שניים שלושה. מכיוון שהליקון מיבאים אותם, לא תוכל למצוא אותם בטאוור עד כמה שאני מבין בדברים האלה. האירי יודע יותר ממני. אם אתה רוצה וינילים - לך לראשון. אני הפקדתי שם אחד לפחות ואולי עוד לא נמכר יקי