The queen is dead (תגובה מהמותן)

קיר קמט

New member
יש לי שאלה.

לאן דחפנו בדיוק את אלביס וצ'אק ברי , שככה נשכחו מהתודעה ? מי האבות , מי ?! בריטים מיי אס. (נו, ואני ממוצא בריטי)

Jam Head

New member
אחלה מאמר !

אבל בכל זאת המלכה תמשיך להתקיים ! כי הרוק הבריטי הולך לנצח ובגדול !

SickAgain

New member
שני הפני שלי בנושא ../images/Emo132.gif

בזמן שאני כותב ברקע נשמע לו ניל יאנג ב Everybody Knowa this is nowhere המדהים, ככה שאני יודע על מה אני מדבר שאין כאן הכרעה. רוב הלהקות האהובות עליי הן בריטיות...עד כמה שאני מת על פוגרטי שר עם הנשמה את fortunate son, קשה לי לקחת את זה מול רוברט פלאנט צווח: I'm gonna give you every inch of my love! :) אני יודע שכל הדיון הוא בשביל הפאן ולא ניתן באמת להשוות בין שתי התרומות האדירות של שתי המעצמות הנ"ל.. הסול והבלוז שאני כל כך אוהב באו היישר מהדוד סם..עם אוטיס רדינג, ג'יימס בראון, ג'ון לי הוקר, רוברט ג'ונסון, האלווין וולף, מאדי ווטרס, ארית'ה פרנקלין, סם קוק, מארוין גאיי, אל גרין וכל שאר הענקים שאני מוכן למות כדי להמשיך לשמוע אותם מרגשים אותי שוב ושוב כל פעם מחדש... אם כי בתחום הרוק כפי שציינתי, הגיטרה של פייג' מרטיטה אותי ותר מזו של הנדיקס. :) ומה שלא תגידו, הרוק הבריטי הוא הרוק השלמותו המוסיקלית ובשיאו, ברגעים הכי גדולים. עד כמה שהנדריקס, ג'ופלן והדורס היו ענקיים, הם לא נתנו לזה להשמע כמשהו עגול ושלם ולא הגיעו לרמות הביצוע והעוצמה של זפלין, פרפל, הסטונס והביטלס. אוף, שוב אני נכנס להשוואות מגוכחות..לא ניתן להשוות. אבל רגע, הנה נקודה מעניינת. למה הבריטים לוקחים את האמריקאים? כי אין דבר כזה "אמריקאים" כל הרוק שצמח בארה"ב בא היישר מהמוסיקה השחורה שמקורה באפריקה בכלל. :) לא ממש דיברתי על הקאנטרי, שהמקור שלו אולי לבן, אבל הוא לא זה שנתן את הסקס אפיל של אלביס והגרוב של הרוקנרול.

DrunkGoat

New member
מוסיקה שחורה? אפריקה?!

פחח! מוסיקה אפריקאית זה לא בלוז וסול, ולא R&B, ולא שומדבר כזה. מוסיקה אפריקאית זה מוסיקה על טהרת הקצב, כלמיני כלי הקשה אקזוטיים... הבלוז, הסול, ה-R&B, הקאנטרי והרוקנרול כולם נולדו והתגבשו בארצות הברית של אמריקה!

ThE RhythM

New member
כמובן שמוסיקה שחורה אפריקה!!

אני לא מדבר על הקאנטרי וכו' אבל הבלוז הסול וR&B ללא ספק הגיעו מהמוסיקה השבטית של אפריקה.

HelterSkelter1

New member
הם אולי מושפעים ממנה,

כי זה אנשים שבאו מאפריקה, אבל הבלוז, הסול וכו' הומצא ע"י אפרו-אמריקאים בארה"ב.

avi real

New member
../images/Emo6.gif ענק!!

נקרעתי מהאיום שתספר למעריצים של לינרד סקינדר שסבא של ה"בוס" היה שחור :)) אבל אם כל הכבוד (ויש פה ושם כזה) לרוק שבא מאמריקה המלכה הבריטית בועטת יותר חזק

TheFly

New member
../images/Emo59.gif שיחקת אותה הולד ../images/Emo45.gifן

אני הולך להוסיף שני מאווררים לקופסא של המחשב מתחיל להיות חם פה.אבל London calling to the faraway towns ובהם נכללות : קליפורניה וסנט לואיס

Sith Master

New member
הוכחת סופית את הפנטזיה שלי../images/Emo19.gif

זהו. הבוס והולדן הוכחתם סופית את הפנטזיה שלי. מה הפנטזיה? הפנטזיה היא שהבוס והולדן ייתחתנו (מעירצי לינרד סקינרד לא יאהבו את זה). וייאמצו אותי. אז אולי אני אחייה בבית עם אלימות קשה בין ההורים. אבל אני אשכיל מזה מאוד.

ובכל זאת תגובה ../images/Emo13.gif

פתיח מעולם הכודרגל: פוטבול הוא משחק מצויין עבור מי שמרוב פחד צריך 150 קילו של ציוד הגנה בשביל לשחק רוגבי, הסבר למתקשים: רוק אמרקאי הוא הדבר האמיתי אם אתה אוהב פולק, מוטאון ורוקבלי, קצת פחות אם אתה אוהב רוק הסבר להולדן: המבורגר של מקדונלד זה דבר נחמד, אבל אם מציעים לך עוף בנוסח פקין, פטוצ'יני אלפרדו וסטייק אנטריקוט ואתה בועט ומיבב שכל מה שאתה רוצה זה המבורגר תעשייתי עם קטשופ, מציצה מאנג'לינה ג'ולי לא תקבל, מקסימום צביטה בלחי מדודה ברכה. חלק ראשון: יש התחלות קלות ויש מי שמסרב להבין
באנגליה הרוק היה מתחילתו חלק מהמיינסטרים, לבריטים היה גם מספיק אורך רוח לקבל ניסיונות מוסיקליים ולקבל אותם, בריטניה אימצה את צלילי הביטלס, הסטונס, האנימלס והמי לחיקה כאילו היו פיש אנד צ'יפס או התינוקות של מאט באזבי, אמריקה מאידך בעטה ברוק וזרקה אותו מהבית, שיתגייס לצבא. פולק זה עסק להיילביליז, מוטאון וסול היו תמיד בשוליים (משהו כמו הראפ לפני עשר שנים), חוץ מזה חשבתי שאנחנו מדברים על רוק, ועד שהגיעו הבריטים, אמריקה התעלמה מהרוק לגמרי. רוק פסיכדלי: כן מה לעשות, המודס שולטים, הלהקות הבריטיות המציאו דבר חדש, יש מאין, הדד, האירופליין ושאר להקות סאן פרנסיסקו היו להקות פולק שלא הצליחו וחלק ניכר מאלבומיהם הראשונים היו סתם ניסיונות ללמוד איך לנגן כמו שצריך בכלים המוזרים האלו. רוק דרומי עם כל הכבוד, לדיב אולמן, אף חבורה של כפריים גזעניים שנתקע אי שם במאה ה 19 עם סדינים לבנים, שסרים למרותו של "הדרקון הגדול" של שבט הקו קלאס קלן המקומי, לא ילמדו את ריצ'י בלמור שום דבר על גיטרות. רוק מתקדם: אם הדיאטה שלך מורכבת מהמבורגר וצ'יפס אולי כדאי לקנות קרבוסילן בדרך הביתה. המלכה מתה? לא המלכה חיה, היא פשוט מסרבת להכנע לדיסקו קלוקל, כפריים נבערים וחוסר יכולת מובנה ללמוד תווים, מה לעשות למלכה יש קלאסה. הערת המנהל אל תקחו את זה ברצינות.

בניגוד לשיקול דעתי הראשון...

ולמורת רוחם של כל מי ששכל בקודקודם... אני בוחר שלא להגיב על גיבוב השטויות הזה! הערת הולדן אל תקחו את זה ברצינות. אני רק מתפנה קצת מעבודה ומיד ניגש להחריב את הביג בן ואת הגשר הרעוע שמעל לתמזה...

ThePiper

New member
שאלה

סליחה שפתחתי שירשור חדש אבל מתי מתחילים את התחרות בין בריטניה לאמריקה? יש לי ביקורת חדשה ואין לי מושג מתי לפרסם אותה.

ThePiper

New member
ומישהו מוכן להסביר לי...

איך המחנות מתפצלים כאן? הייתי בטוחה שניבלונגים עם אמריקה, אני ממש מבולבלת

אני יהיה עם אמריקה

יום אחרי שיפסיקו לבחור של נשיאים עם IQ של נמלה מתה ויומיים אחרי שאמות (מה שיבוא קודם. הולדן לקח את הערפיח של לוס אנג'לס ואני עם הערפל הלונדוני הקסום

כמה הבהרות לגבי הפרויקט..

מי נגד מי? כמה נגד כמה? כולם יכולים להשתתף? זה אומר שאין ביקורות עד הקיץ? איך קובעים מי בעד מי?

למעלה