The Pitt עונות 1&2 👩🏻‍⚕️👨🏻‍⚕️💉💊🩸🩺

dilly snake

Well-known member
ראיתי ראשונה או שכול אחד חיכה שהשני יכתוב?
אבוט!!!!!!!!!!!!! מעניין אבל אם הוא יישאר עוד קצת, הלוואי.

רובי הפרק נכנס למוד של אבא דוב: הוא ממש חמוד עם מל(כזה נחמד שהוא אומר לה שהיא אחת המתמחות הכי טובות שהיו לו) וסנטוס (הוא אומר לה שהוא יטפל בויטקר) עם מקיי והמטופלת שלה שגוססת מסרטן ואז מגיע ללנגדון והוא יוצא מנאייק.

מה הקטע של ד"ר אל השימי עם הקו לעזרה פסיכיאטרית??

לא זכרתי שאבא של ג'בדי הוא גם רופא 8-* .

דיינה הנשמה מטפלת במישהי שצריכה לעבור בדיקת אונס והסצנות האלו פשוט מעולות. ובסוף שם זה נראה כאילו היא עוברת משהו?

ויש את המטופל ההוא שהייתה לו התמוטטות נפשית והאחות לא ידעה שיש היסטוריה של מחלות נפש.

והיו כמה אנשים עם מכות חום.

והמטופל עם המדחס, חשבתי שזה יהיה יותר גרפי. אבל בסוף זה רק תפרים, אבל גם גרסיה הייתה ממש נחמדה בסצנה הזאת.

ואל השימי פתאום מרימה לסנטוס.

המטופל של מוהאן עם הסכרת ברח מבית חולים. למרות שמוהאן ניסתה לעזור לו בכול דרך אפשרית.

והיה לה רגע עם אבוט.

וזה נראה כאילו ההנהלה פשוט שמה פס על רובי והחליטה עם אל השימי שעוברים לאנלוגי(והייתה לי תחושה שזה מתקפה של סייבר ברגע שאמרו שהבית חולים השני לא עונה לטלפונים).

ומה יהיה עם המטופלת החירשת?? זה ממש על לי על העצבים הפרק. אם סנטוס סוף סוף גילתה את ההמצאה של הדפוס למה לא להמשיך פשוט להתכתב איתה. רובי לא אהב נראה לי את השיטה של סנטוס לשלוח אותה למלא בדיקות בלי לדבר איתה קודם.

ואו הפרק היה עמוס נורא, זה עבר לי ממש מהר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי ראשונה או שכול אחד חיכה שהשני יכתוב?
אני ראיתי רק הבוקר
אבוט!!!!!!!!!!!!! מעניין אבל אם הוא יישאר עוד קצת, הלוואי.
הוא בטח ישאר. במיוחד עכשיו שיש מקרה חירום
רובי הפרק נכנס למוד של אבא דוב: הוא ממש חמוד עם מל(כזה נחמד שהוא אומר לה שהיא אחת המתמחות הכי טובות שהיו לו) וסנטוס (הוא אומר לה שהוא יטפל בויטקר) עם מקיי והמטופלת שלה שגוססת מסרטן ואז מגיע ללנגדון והוא יוצא מנאייק.
חחחחחח. ממש הצחיק אותי איך שניסחת את זה.
וזה גם מרגיש לי מתאים שרובי יהיה סופר נחמד עם כולם כדי להרגיש שזה לא נורא שהוא מגעיל את לנגדון.
מה הקטע של ד"ר אל השימי עם הקו לעזרה פסיכיאטרית??
קשור כנראה לעניין שהיה לה עם התינוקת (כי ראו את הקטע הזה בפריוויסלי) וגם היה עוד איזה קטע מוזר בפרק לפני זה שהיא קופאת או משהו. אני כבר לא זוכר למה זה היה קשור.
לא זכרתי שאבא של ג'בדי הוא גם רופא 8-* .
מביך. אבל טוב, את בעצם ראית את העונה הראשונה לפני איזה שנה. לנו זה טרי.
דיינה הנשמה מטפלת במישהי שצריכה לעבור בדיקת אונס והסצנות האלו פשוט מעולות. ובסוף שם זה נראה כאילו היא עוברת משהו?
מאוד עצוב.
אבל האמת שהפעם זה הרגיש לי קצת כמו מה שלונה מתלוננת עליו, על זה שהם נכנסים למצב של כאילו "פרק מיוחד". כלומר זה היה מנותק לחלוטין מכל השאר וכל הזמן דיברו על מה עושים ואיזה דברים ניתנים כאילו זה נועד לגרום לצופים ללמוד.
עדיין טוב.
ויש את המטופל ההוא שהייתה לו התמוטטות נפשית והאחות לא ידעה שיש היסטוריה של מחלות נפש.
היא עשתה עניין גדול כאילו ההורים שלה נוראיים, אבל אפשר להבין שהיה להם קשה לספר שהאח של האבא התאבד.
והיו כמה אנשים עם מכות חום.
ואחד עובר גם שבץ או משהו.
והמטופל עם המדחס, חשבתי שזה יהיה יותר גרפי. אבל בסוף זה רק תפרים, אבל גם גרסיה הייתה ממש נחמדה בסצנה הזאת.
כן, באמת יחסית טוב.
היה קטע מצחיק שגרסיה אומרת למל שהם יצטרכו לתפור את כל החתכים שלו ומל ממש נבהלת.
ואל השימי פתאום מרימה לסנטוס.
מידי פעם צריך.
לפחות עכשיו שאין מחשבים סנטוס יכולה להפסיק לכתוב במחשב.
המטופל של מוהאן עם הסכרת ברח מבית חולים. למרות שמוהאן ניסתה לעזור לו בכול דרך אפשרית.
מסכן. ומסכנה.
נחמד אבוט שמוכן לשלם על אובר שיביא למטופל את התרופות.
והיה לה רגע עם אבוט.
ולאבוט גם היה רגע עם אל האשימי, בעיקרון על הרקע הצבאי של שניהם. מה שברור שמאוד מעצבן את רובי. איך החבר הכי טוב שלו יכול לבגוד בו ככה עם האויבת שלו? :-P:
וזה נראה כאילו ההנהלה פשוט שמה פס על רובי והחליטה עם אל השימי שעוברים לאנלוגי(והייתה לי תחושה שזה מתקפה של סייבר ברגע שאמרו שהבית חולים השני לא עונה לטלפונים).
וואי, אני לא חשבתי על זה.
בכל מקרה אומנם מגעיל ומובר שהתייעצו עם אל השימי ולא עם רובי, אבל זה נשמע שלא הייתה להם ממש ברירה בכל מקרה.
אם כי אני לא בטוח שאני מבין איך זה עוזר לכבות את המערכות לעומת שהמערכות יכבו בגלל המתקפת סייבר. כלומר האם הם לא פשוט עכשיו באותו מצב כמו בית החולים האחר?
ומה יהיה עם המטופלת החירשת?? זה ממש על לי על העצבים הפרק. אם סנטוס סוף סוף גילתה את ההמצאה של הדפוס למה לא להמשיך פשוט להתכתב איתה. רובי לא אהב נראה לי את השיטה של סנטוס לשלוח אותה למלא בדיקות בלי לדבר איתה קודם.
וואי ממש מטריפים אותה ואני מפחד שזה ילך רע. אבל לפחות בסוך הגיע מתורגמן אנושי.
במיוחד כי היה פוטנציאל במיוחד רע אם היו מתקנים את המכשיר עם הצג ואז זה היה נכבה בסוף הפרק בגלל כיבוי המערכות.
ואו הפרק היה עמוס נורא, זה עבר לי ממש מהר.
דווקא הרגיש לי ארוך.
למשל מוזר לי שאבוט רק הגיע בפרק הזה וכבר מרגיש לי כאילו הוא שם לא מעט זמן.

עוד כמה דברים:
האם מישהו הימר על התקפת סייבר בהימורים?

אל האשימי החמיאה לרובי על מה שהוא אמר על לואי. (אני רוצה שהם יהיו ידידים)

סנטוס מתעצבנת על התינוקת כאילו היא איזה חוצפנית שעושה סצנות. ולרגע עברה לי מחשבה שהיא תעשה משהו רע כדי להשתיק אותה (אבל ממש רק לשניה, כי סנטוס מגעילה, אבל לא פסיכית), אבל לא ציפיתי לזה שהיא תשיר לה כדי להרגיע אותה.

מל דיברה עם אחותה בטלפון וכנראה היא לא סיפרה לאחותה על העניין המשפטי שלה כי היא לא יודעת למה היא נראית מוטרדת.
כולם אומרים למל שהכל יהיה בסדר וזה לחלוטין גורם לי לחשוב שזה לא יהיה בסדר.

אני כבר כמה זמן חושב לנסות לראות שוב קצת פרקים של ER כדי לראות באילו דרכים חדר המיון יראה שם מבחינת פרקטיקות וציוד. עכשיו עוד יותר מעניין אותי כי בטח אז היה הרבה פחות שימוש במחשבים (אמצע שנות ה90) וזה יתחבר לאיך שיתמודדו בפרק הבא.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כמוני כמוך, התחלתי לראות עקב |המלצה| את הפרק הראשון והיו שם מעברים ממקרה למקרה ולא התחברתי, בלאגן גדול.
מניסיוני בסדרות, הפרק הראשון לא מייצג ורק מפרק שלישי ניתן לדעת, אם מתחברים או לא, כך שאני כן אתן צ'אנס בהמשך ואשלים 3 פרקים לפני שאקבל החלטה סופית.
כרגע, טרם סיימתי לראות את הפרק הראשון ובינתיים רואה סדרות אחרות שפירטתי עליהם בשרשור הסדרות האחרון (#148) בתגובה #4 שלי ובזה שלפניו (#147 ) בתגובות #82, #63 ועוד.
מעולה.
אני מקווה שגם תתחבר לזה כמונו.
לא יוצא לנו לראות הרבה מאותם סדרות אז זה יהיה נחמד.

*אני כן שוקל לנסות את His and Hers (שלו ושלה) שכתבת שאתה רואה, אבל אני לא ממש מגיע לזה.

דיברגנט חדש

Well-known member
מעולה.
אני מקווה שגם תתחבר לזה כמונו.
לא יוצא לנו לראות הרבה מאותם סדרות אז זה יהיה נחמד.

*אני כן שוקל לנסות את His and Hers (שלו ושלה) שכתבת שאתה רואה, אבל אני לא ממש מגיע לזה.
את שלו ושלה סיימתי, עכשיו רואה את בונז, על שוטר FBI ואנטרופולוגית (חוקרת עצמות) בשת"פ, סדרה בת 21 פרקים שכל פרק עצמאי (לפחות, בינתיים ממה שהספקתי לראות :))

כשאסיים, אחזור לפיט.

dilly snake

Well-known member
חחחחחח. ממש הצחיק אותי איך שניסחת את זה.
:-P:
וזה גם מרגיש לי מתאים שרובי יהיה סופר נחמד עם כולם כדי להרגיש שזה לא נורא שהוא מגעיל את לנגדון.
הכי חמוד שהוא אמר על ויטקר "אבל הוא האקלברי שלנו".
אבל האמת שהפעם זה הרגיש לי קצת כמו מה שלונה מתלוננת עליו, על זה שהם נכנסים למצב של כאילו "פרק מיוחד". כלומר זה היה מנותק לחלוטין מכל השאר וכל הזמן דיברו על מה עושים ואיזה דברים ניתנים כאילו זה נועד לגרום לצופים ללמוד.
אבל מצד שני, בגלל שהם מקפידים על דיוק אז ככה נראית בדיקה פורנזית לנפגעות תקיפה מינית. ואם מישהי תראה את הפרק וזה יעזור לה לעשות בדיקת אונס, יעזור לה להבין מה מצפה לה אז לדעתי זה שווה את זה.
ולאבוט גם היה רגע עם אל האשימי, בעיקרון על הרקע הצבאי של שניהם. מה שברור שמאוד מעצבן את רובי. איך החבר הכי טוב שלו יכול לבגוד בו ככה עם האויבת שלו? :-P:
רובי מקנא כי הוא גם דלוק על אל השימי בסתר.
אבל אפשר להבין שהיה להם קשה לספר שהאח של האבא התאבד.
אני יכולה גם להבין שיש המון סטיגמות על מחלות נפש והתאבדות אז אנשים מסתירים את זה(כמו שפעם היו מסתירים סרטן. בת דודה של אימא שלי נפטרה מסרטן בסוף שנות ה-70 ובת דודה והדודים של אימא שלי הסתירו את זה מכול המשפחה, אפילו מאחותה, אף אחד לא ידע שהיא סופנית עד שהיא פתאום מתה).
(אבל ממש רק לשניה, כי סנטוס מגעילה, אבל לא פסיכית), אבל לא ציפיתי לזה שהיא תשיר לה כדי להרגיע אותה.
היא שרה ממש יפה8-*

Lhuna3

Well-known member
The Pitt
פרק - 2X07
(ראיתי אתמול בבוקר! אבל כבר לא היה לי זמן לכתוב ובערב לא היתה לי אנרגיה לכתוב או להגיב לכלום)
בתקציר מראים את הרגע המוזר של אל האשימי! עכשיו כדאי להם מאוד שיסבירו את זה |שפם|
אוקיי אז סוג של התחילו להסביר: יש לה איזה בעיה נוירולוגית? (בדקתי שוב לאיזה מחלקה היא התקשרה: מדעי-המוח) או אולי PTSD? (היא היתה גם באפגניסטן לפי מה שלמדנו הפרק).
חוץ מזה מרגיש לי שאולי היא קצת נדלקה על אבוט?
בכל אופן היא יותר נחמדה לכולם, אפילו לסנטוס.

דיינה ביחד עם אמה המתלמדת מקבלות אישה שעברה אונס וצריך לבדוק אותה לפי הפרוטוקול המסודר בשביל לקחת ראיות. היא כמובן עושה את זה בשיא הרגישות.

המטופלת החרשת המסכנה עדיין לא מטופלת כראוי בגלל בעיות עם שירותי התרגום, וסנטוס סופסוף קצת מתקשרת איתה בכתב אבל לא מספיק! ועדיין מאוד חסרת סבלנות, אפילו כשבסוף מגיע המתרגם לשפת סימנים היא נוטשת די מהר. די, המטופלת הזאת הוזנחה מספיק! אני חוששת שבגלל כל הסיפור הזה המצב שלה יחמיר כי היא לא תקבל טיפול דחוף שהיא צריכה בזמן וזה יהיה עניין.

באים הורי הסטודנט שהתחיל להשתולל בספריה ומסתבר שיש היסטוריה של מחלת נפש במשפחה, והאחות שלא סיפרו לה על זה כועסת על ההורים.
ג'באדי מאוד טובה איתה.

אפרופו ג'באדי, אנחנו פוגשים גם את אבא שלה, שמסתבר דוחף אותה להתמחות אחרת מזו שאמא שלה דוחפת אותה.

אבוט מגיע במדים עם פצוע מהיחידה שלו מאיזה מקרה של שוד שירו בו (הם במדים של צבא אבל כתוב עליהם POLICE אז לא ברור לי איזו יחידה זאת)

החולה סוכרת יוצא על דעת עצמו באמצע הטיפול כי מסתבר שהוא בחובות גדולים בגלל הטיפול הרפואי ולא יכול להרשות לעצמו אפילו טיפול בהנחה שביה"ח הציע.
מאוד עצוב.

לנגדון מתנצל כמיטב יכולתו בפני רובי, אבל רובי עדיין לא רוצה לעבוד איתו.
ואז נראה שזה די מערער ללנגדון את הבטחון בטיפול.

רובי הפרק נכנס למוד של אבא דוב: הוא ממש חמוד עם מל(כזה נחמד שהוא אומר לה שהיא אחת המתמחות הכי טובות שהיו לו)
כן |לב|
וסנטוס (הוא אומר לה שהוא יטפל בויטקר)
מסתבר שסנטוס ועכשיו גם רובי חושדים שהאישה הזאת מנצלת את טוב ליבו? לא חשבתי בכיוון הזה בכלל, הנחתי שזה קטע רומנטי ביניהם.
עם מקיי והמטופלת שלה שגוססת מסרטן ואז מגיע ללנגדון והוא יוצא מנאייק.
כן :(
אני הנחתי שפשוט היא נשברת רגשית מהסיפור הקשה של האישה, אבל יתכן שנגלה שגם היא עברה משהו.

וזה מזכיר לי שהיה רגע קטע שראינו את סנטוס מרימה את המכנסיים אחרי שעושה פיפי ורואים שיש לה המון צלקות על הרגליים (אנחנו יודעים כבר מעונה שעברה שהיא נוצלה מינית בילדותה אז אני מניחה שזה קשור).
והמטופל עם המדחס, חשבתי שזה יהיה יותר גרפי.
וואי גם אני ממש חששתי מזה.
אבל בסוף זה רק תפרים, אבל גם גרסיה הייתה ממש נחמדה בסצנה הזאת.

נראה לי שאין להם הרבה ברירה, אבל כן זה מעצבן שההנהלה דיברו רק איתה והתעלמו מרובי.

ומה יהיה עם המטופלת החירשת?? זה ממש על לי על העצבים הפרק. אם סנטוס סוף סוף גילתה את ההמצאה של הדפוס למה לא להמשיך פשוט להתכתב איתה.
בדיוק!!!!!!!! :mad:
רובי לא אהב נראה לי את השיטה של סנטוס לשלוח אותה למלא בדיקות בלי לדבר איתה קודם.
צודק.
:-D:-D אני יודעת שלא התכוונת אבל הטייפו שלך "מגעיל את לנגדון" נורא הצחיק אותי.
קשור כנראה לעניין שהיה לה עם התינוקת (כי ראו את הקטע הזה בפריוויסלי) וגם היה עוד איזה קטע מוזר בפרק לפני זה שהיא קופאת או משהו. אני כבר לא זוכר למה זה היה קשור.
ברור שזה שניהם אותו עניין (וכנראה אין לזה קשר לתינוקת, אלא שיש לה רגעים של ניתוק או משהו כזה, ככה נראה לי)
כן זה לחלוטין היה גם בקטע לימודי כזה.
היה קטע מצחיק שגרסיה אומרת למל שהם יצטרכו לתפור את כל החתכים שלו ומל ממש נבהלת.
אה כן :-D
אם כי אני לא בטוח שאני מבין איך זה עוזר לכבות את המערכות לעומת שהמערכות יכבו בגלל המתקפת סייבר. כלומר האם הם לא פשוט עכשיו באותו מצב כמו בית החולים האחר?
מכבים בשביל שההאקרים לא יגנבו את כל המידע הרפואי החסוי ששמור במערכת, ו/או ימחקו אותו לתמיד.
אז כרגע הם אותו מצב אבל אחרי שיתגברו על הבעיה הם יוכלו לחזור למצב תקין, בעוד שלבי"ח האחר עדיין יהיו בעיות.

האם מישהו הימר על התקפת סייבר בהימורים?
כן, אחת האחיות (נדמה לי פרינסס אבל לא בטוחה) עושה תנועות מאושרות של "יש!" כשהמנהל מדווח להם על זה.

סנטוס מתעצבנת על התינוקת כאילו היא איזה חוצפנית שעושה סצנות. ולרגע עברה לי מחשבה שהיא תעשה משהו רע כדי להשתיק אותה (אבל ממש רק לשניה, כי סנטוס מגעילה, אבל לא פסיכית),
הגזמת.
אבל לא ציפיתי לזה שהיא תשיר לה כדי להרגיע אותה.
זה היה חמוד.
והיא ממש הצחיקה אותי כשהיא אמרה לתינוקת הצורחת: "אני מתחילה להבין למה נטשו אותך פה..." :-D :-D
מל דיברה עם אחותה בטלפון וכנראה היא לא סיפרה לאחותה על העניין המשפטי שלה כי היא לא יודעת למה היא נראית מוטרדת.
כולם אומרים למל שהכל יהיה בסדר וזה לחלוטין גורם לי לחשוב שזה לא יהיה בסדר.
אוי ויי, אל תלחיץ אותי עכשיו.
הכי חמוד שהוא אמר על ויטקר "אבל הוא האקלברי שלנו".
נכון |לב|
אבל מצד שני, בגלל שהם מקפידים על דיוק אז ככה נראית בדיקה פורנזית לנפגעות תקיפה מינית. ואם מישהי תראה את הפרק וזה יעזור לה לעשות בדיקת אונס, יעזור לה להבין מה מצפה לה אז לדעתי זה שווה את זה.
|כן|
רובי מקנא כי הוא גם דלוק על אל השימי בסתר.
או שהוא מקנא כי הוא גם דלוק על אבוט בסתר!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
את שלו ושלה סיימתי, עכשיו רואה את בונז, על שוטר FBI ואנטרופולוגית (חוקרת עצמות) בשת"פ, סדרה בת 21 פרקים שכל פרק עצמאי (לפחות, בינתיים ממה שהספקתי לראות :))
לבונז יש 12 עונות. בכל עונה יש איזה 20 פרקים. סה"כ 246 פרקים, אז לא תסיים כל כך מהר.
אני לא ראיתי, אבל אני יודע שהרבה אהבו.

את "שלו ושלה" אהבת?

Lhuna3

Well-known member
פשוט זה:

אוקיי הוט' הזה חמוד אני לא אומרת שלא, אבל אני רוצה את הקטע המקורי מהסימפסונים בלי הקומנטרי שלו.

dilly snake

Well-known member
פשוט זה:

יש לרופא הזה ערוץ יוטיוב והוא מנתח פרקים של הסדרה ומראה עד כמה זה מדויק(הוא לפעמים נודניק עם נטייה לניטפיקים אבל זה גם מעניין לראות).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז מישהו שם החליט שאחרי שבעה פרקים צריך לתת בוסט לדמות של ג'וי.
אז יש לה את הדבר הזה שהוא די נפוץ בסדרות טלוויזיה (ואני מניח ממש לא בעולם האמיתי) - זיכרון צילומי.
אבל כאילו זה לא מספיק שהיא בערך מצילה את המחלקה בזה, היא גם מפענחת את המקרה הרפואי שבו ג'אבדי ואוגלבי נתקעים (ואני מסכים איתה שעדיף לא להסתכל על השלפוחיות שלו שוב)

אז עוברים לשיטה אנלוגית וטוב לדעת שהם בעיקרון כן די מוכנים לזה. כלומר יש את כל הציוד הדרוש לזה איפשהו כולל לוחות עם ציורים מצחיקים.

יש כל מיני קטעים מצחיקים כמו ההלם של הצעירים מהרעש של מכונת פקס.
העובדה שיש עטים שלא יעבדו כשצריך ליצור העתק מאחור.

התינוקת עדיין שם
האישה הנוטה למות עדיין שם
הבחור חסר הבית חזר אחרי שמסתבר שהוא היה שעה עם לואי
האישה שעברה אונס עדיין שם, אבל נראה שסיימו את הסיפור שלה במהלך הפרק

יש איש מאוד שמן (לטובת בני אדם לא אמריקאים המשקל כן הראה לנו לרגע שהמשקל שלו הוא 215 קילו)
וכולם מאוד נחמדים אליו, חוץ מאוגילבי.
רגע, אבוט נוסע איתו לבית חולים אחר? אבל אנחנו רוצים את האבוט שלנו.

החולה החרשת של סנטוס מקבלת טיפול ונראה שהכל מסתדר על הצד הטוב.
קצת מצחיק שכשכואב לה וזה ברור מהרעשים שהיא עושה המתרגם עדיין מתרגם את זה שזה כואב לה.
אבל באמת שציפיתי שיקרה משהו רע שם עם כל הזמן שהיא נאלצה להמתין.

לנגדון וסנטוס נאלצים לשתך פעולה על מקרה וזה מאוד לא נעים.
אבל זאת שנגסה בלשון שלה הייתה מצחיקה.

האם רק עכשיו גילינו מה המקרה המשפטי שבו מל צריכה להעיד?
אם הבנתי נכון זה הדבר שהיה באחד הפרקים האחרונים של עונה 1 שהגיע נער עם חצבת והם עשו לו spinal tap נגד רצון האמא (אם כי אחרי שהאבא הרשה).
כנראה הייתה לו ירידה בתפקוד המוח שהאמא טוענת שזה בגלל הtap אבל הגיוני שהייתה בגלל החצבת.
*(במקרה השבוע בזמן שיטוטי בYNET בניסיון לגלות אם תהיה מלחמה שתיתן לי קצת חופשה, גיליתי שיש מגפת חצבת די רצינית בארץ כתוצאה מחוסר חיסון וכבר כמות רצינית של ילדים מתו)

היו בטח עוד כל מיני דברים שהספקתי לשכוח כי ראיתי את הפרק בבוקר ואז חזרתי לישון

dilly snake

Well-known member
אבל כאילו זה לא מספיק שהיא בערך מצילה את המחלקה בזה, היא גם מפענחת את המקרה הרפואי שבו ג'אבדי ואוגלבי נתקעים (ואני מסכים איתה שעדיף לא להסתכל על השלפוחיות שלו שוב)
זה היה כזה משעשע שג'בדי ואוגלבי הלכו למקרה הכי נוראי וג'וי אחרי רבע דקה זה שילוב של ליים ושמש.

יש איש מאוד שמן (לטובת בני אדם לא אמריקאים המשקל כן הראה לנו לרגע שהמשקל שלו הוא 215 קילו)
חעחע אני ראיתי עם כתוביות בעברית אז כשהם דיברו בפאונד בתרגום היה בק"ג.
וכן כולם בעיקר מק'גי ורובי היו ממש עדינים ורק אוגלבי היה דוש.
(אני תוהה אם גם הוא וגם ג'וי על הספקטרום)
אני מקווה שבזה נגמור איתה, למה היא ממש מסכנה.
אבל זאת שנגסה בלשון שלה הייתה מצחיקה.
אפשר היה לחתוך את המבוכה עם סכין.
אם הבנתי נכון זה הדבר שהיה באחד הפרקים האחרונים של עונה 1 שהגיע נער עם חצבת והם עשו לו spinal tap נגד רצון האמא (אם כי אחרי שהאבא הרשה).
כנראה הייתה לו ירידה בתפקוד המוח שהאמא טוענת שזה בגלל הtap אבל הגיוני שהייתה בגלל החצבת.
*(במקרה השבוע בזמן שיטוטי בYNET בניסיון לגלות אם תהיה מלחמה שתיתן לי קצת חופשה, גיליתי שיש מגפת חצבת די רצינית בארץ כתוצאה מחוסר חיסון וכבר כמות רצינית של ילדים מתו)
אני שמחה שהם הביאו משהו שראינו בעונה הקודמת והם לא מתעסקים עם משהו שקרה מחוץ למסך. ואם ככה אז מל לא באמת אשמה זו אשמת האימא שלא הסכימה שהוא יקבל את הטיפול בזמן.

חוץ מזה אל השימי מציעה למוהאן לעשות תת התמחות בגריאטריה וזה נשמע כאילו אל השימי קלטה את מוהאן ממש טוב.

מוהאן מל ואל השימי טיפלו במישהי שהיה לה שבץ בעין ועכשיו מל צריכה לשמור עליה כי יש המון סיכונים.

ועכשיו אחרי שרובי אומר בערך פעם בחמש דקות שהוא עוד מעט מתחפף אני מנחשת סופית שהוא לא הולך לשום מקום בסוף העונה.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
אז מישהו שם החליט שאחרי שבעה פרקים צריך לתת בוסט לדמות של ג'וי.
אז יש לה את הדבר הזה שהוא די נפוץ בסדרות טלוויזיה (ואני מניח ממש לא בעולם האמיתי) - זיכרון צילומי.
כמה נוח.
יש כל מיני קטעים מצחיקים כמו ההלם של הצעירים מהרעש של מכונת פקס.
או בכלל מהעובדה שהמכשיר הזה עוד קיים.
התינוקת עדיין שם
למה לא מגיע אף אחד מהרווחה?
האישה הנוטה למות עדיין שם
ורובי מציע לתת לה משככי כאבים גם ברמה שעלולה להרוג אותה, כי בטיפול פליאטיבי זה לא בהכרח התוצאה הכי גרועה.
וכן כולם בעיקר מק'גי ורובי היו ממש עדינים ורק אוגלבי היה דוש.
(אני תוהה אם גם הוא וגם ג'וי על הספקטרום)
אני אומרת לכם כבר 6 פרקים שהוא על הספקטרום! |שפם|
הוא מתכוון לטוב, הוא רק לא יודע איך לתקשר כמו בנאדם.
רגע, אבוט נוסע איתו לבית חולים אחר? אבל אנחנו רוצים את האבוט שלנו.
נכון! |פטיש|
קצת מצחיק שכשכואב לה וזה ברור מהרעשים שהיא עושה המתרגם עדיין מתרגם את זה שזה כואב לה.
אבל באמת שציפיתי שיקרה משהו רע שם עם כל הזמן שהיא נאלצה להמתין.
כן זה באמת נגמר כאילו קל מדי בסוף.
אוף אני דווקא מאוד רציתי לראות איך הם עובדים יחד אבל זה היה לי קשה מדי לצפיה מה שהם עשו למטופלת אז נאלצתי להסתיר את המסך רוב הזמן של זה.
כן, זה המקרה ללא ספק, האמא שהיתה מעצבנת וגיגלה כל דבר שהם רצו לעשות ואז לא הסכימה.
מה שכן אני לא בטוחה אם מל היתה מרוצה מהעידכון שהיא קיבלה מהאחות(?) השניה, או שהיא מרגישה לא בסדר עם זה בגלל שזה בעצם היה אסור להן לדבר על זה.
אני גם תוהה אם יראו לנו את העדות שלה, כי זה יהיה מן הסתם מחוץ למחלקה שם, למרות שלא ברור לי אם בכלל מחוץ לבית חולים.
אני רוצה שנראה את זה.
ועכשיו אחרי שרובי אומר בערך פעם בחמש דקות שהוא עוד מעט מתחפף אני מנחשת סופית שהוא לא הולך לשום מקום בסוף העונה.
חחח כן גם אני חשבתי (למרות שכבר סיכמנו שלא אכפת לנו כי יש לו מספיק זמן לחזור לפני העונה הבאה).

dilly snake

Well-known member
מה שכן אני לא בטוחה אם מל היתה מרוצה מהעידכון שהיא קיבלה מהאחות(?) השניה, או שהיא מרגישה לא בסדר עם זה בגלל שזה בעצם היה אסור להן לדבר על זה.
זאת המתמחה הבכירה ממשמרת לילה.
ורובי מציע לתת לה משככי כאבים גם ברמה שעלולה להרוג אותה, כי בטיפול פליאטיבי זה לא בהכרח התוצאה הכי גרועה.
גם ככה היא סופנית והיא סובלת.

Lhuna3

Well-known member
The Pitt
פרק 2X09
(וזה לגמרי היה שם הפרק האמיתי אם הם היו נותנים שמות לפרקים)

ילד מסכן ששיחק עם נפצים (להזכירנו הם עדיין בחגיגות 4 ביולי) איבד 2 אצבעות. זה היה גרפי קשה לצפיה.
ומסתבר שאחותו הגדולה היא האפוטרופוסית שלו כי ההורים שלהם גורשו להאיטי, ובגלל שהוא גם שתה אלכוהול אז חייבים לדווח לרווחה, אבל העו"ס של הבי"ח טוען שהם כנראה לא יפרידו ביניהם. סנטוס מאוד מעורבת רגשית בזה.

זאתי עם הבעיה בעין שמל הושארה להשגיח עליה משתפרת, ייאי.

ואחותה של מל מגיעה עם כאב בטן אז מל ישר מכניסה אותה לטיפול (לא הכי הוגן, אבל אני לא מאשימה אותה), אבל היא גם צריכה בדיוק לעלות לתת את העדות שלה אז היא משאירה אותה לטיפולו של לנגדון, שכבר למד בעונה הקודמת ממל איך לטפל בפציינטים על הרצף ודואג לכבות עבורה את האור ובכלל חמוד איתה (כמובן).
אני עדיין הייתי רוצה שיראו לנו את העדות של מל.

פרינסס מקבלת את כספי הזכיה שלה, ואנחנו מגלים מפרלה שהיא בעצם רימתה כי היה לה מידע פנימי מהבי"ח השני שזו היתה התקפת סייבר. אז היא נאלצת לחלוק את הזכיה עם פרלה כדמי שתיקה.

למ'קיי וויטאקר יש חולה עם בעיות גניקולוגיות כלשהן שלא מאובחנות בזמן כי (כך מלמדים אותנו) רופאים לא מקשיבים מספיק לנשים ועוד פחות מזה לנשים שחורות.
ואז זה מסתבך עוד יותר והיא צריכה ניתוח.

לאוגילבי יש חולה עם אבנים בכליות שהוא גם מורה לאנגלית וזה "מטרגר" את אוגילבי כי גם אבא שלו מורה לאנגלית.

אל-האשימי מביאה את הרדיולוג לשבת אצלם עם הציוד שלו כדי לזרז אבחונים, וכל הנשים שם מריירות עליו משום מה (הוא לא כזה חתיך בעיני).

האישה הגוססת מסרטן ממשיכה לקבל מינונים עולים של מורפין בידיעה של כולם שזה הולך כנראה להרוג אותה בזמן הקרוב... כי היא לא יכולה יותר לסבול.

וויטאקר מקבל את תואר הדוקטור שלו והתג והוא כבר לא "סטודנט-דוקטור"!
זה קצת מצחיק שג'באדי עכשיו "מציגה בפניו" את הפציינטית שלה, כאשר אנחנו ראינו שהם התחילו באותו יום.

ג'באדי המסכנה עושה טעות בכל הבלאגן ולא רושמת מטופלת שלה על הלוח ויוצא שהטיפול בה מתעכב ומצבה מסתבך והיא כמעט מתה, ודר' גרסיה נוזפת בה על כך שבגלל זה היא תצטרך ניתוח קשה יותר עכשיו. אוי, מקווה שיגמר טוב. ג'באדי קצת בהלם.

אבל המטופל ההומלס שעל המיטה לידה ישר מפנה להם את המיטה בשביל לעזור להם להעביר אותה או משהו, וגם מעודד אותם אחרי שהצילו את המטופלת - הוא חמוד.

גרסיה קצת מנפנפת את סנטוס בגישה של קשר-לא-רציני בעוד שנראה שסנטוס לא מרוצה מזה. (למה גרסיה מעצבנת אותי בכמעט כל אינטראקציה שלה עם סנטוס עוד מאז תחילת עונה 1?)
ואז לסנטוס יש מטופלת לסבית שחטפה מכת חום או משהו בכנס "פוריז" שזה כנראה אנשים שלובשים תחפושות של חיות פרוותיות או משהו כזה? אז המטופלת הזאת מציעה לסנטוס להגיע גם ואולי קצת מתחילה איתה? אבל היא הציעה לה לבוא בתחפושת דרקון, ממתי דרקון זה פרוותי?

מגיעה איזה פקידה רפואית בכירה בפנסיה בשם מוניקה פיטרס, שפוטרה בעבר בגלל מעבר לדיגיטל והסכימה עכשיו לבוא לסייע לדיינה, והיא משתלטת על העניינים שם.

דר' אבוט מחזיר את המטופל עם המשקל העודף מהבי"ח השני שלקח אותו לשם בשביל CT (כי המשקל שלו גבוה מדי למכונה שאצלם).
ומסתבר שהוא צריך ניתוח דחוף ועם 50% סיכוי לצאת ממנו חי.
אז נותנים לו עוד לדבר לפני זה בטלפון עם אחותו שהקשר ביניהם היה רופף.

אבוט אומר לרובי שהוא מחבב את דר' אל-האשימי, אז רובי מקנא :-D

ורובי עושה לוויטאקר שיחה בקשר לאלמנה והילד בחווה שהוא עוזר לה יותר מדי וצריך להציב גבולות,
וגם מציע לוויטאקר לשמור לו על הבית (כלומר לגור אצלו) ב-3 חודשים של הטיול אופנוע שלו.

ואנו כבר מגלים את האירוע הבא שיביא אליהם מלא מטופלים: קריסה של מגלשה באיזה פארק מים קרוב.

dilly snake

Well-known member
השם של הפרק צריך להיות מכאן זה רק יכול לרדת או דבר רודף דבר או משהו כזה. כאילו, זה קצת טיפה לא אמין שכל הצרות האלו על משמרת אחת, בהתחלה סתם היפנו אליהם מטופלים ואז הם עברו לאנלוגי ועכשיו יש להם אר"ן.
אם אני סופרת נכון זה כבר הסימן השלישי מהיקום שרובי לא צריך לצאת לשבתון(וזה עוד לפני שדיברנו על כל התאונות אופנוע שהיו בהתחלה).

וזה נורא הפריע לי שלא ראו את התצהיר של מל, הייתי מקווה שהם ינסו לתת לה זמן משלה כי בילינו מלא זמן עם בייבי רובי(AKA ויטקר) וסנטוס ועם מוהאן וכולם ורק עם מל לא. אפילו שמענו שמקיי צריכה סקס.

ילד מסכן ששיחק עם נפצים (להזכירנו הם עדיין בחגיגות 4 ביולי) איבד 2 אצבעות. זה היה גרפי קשה לצפיה.
אבל לפחות הנזק לא יותר מידי חמור ומסתבר שאפשר להסתדר בלי הזרת והקמיצה.
בל העו"ס של הבי"ח טוען שהם כנראה לא יפרידו ביניהם. סנטוס מאוד מעורבת רגשית בזה.
אני מתחילה לחבב את העו"ס הזה.
ואחותה של מל מגיעה עם כאב בטן אז מל ישר מכניסה אותה לטיפול (לא הכי הוגן, אבל אני לא מאשימה אותה), אבל היא גם צריכה בדיוק לעלות לתת את העדות שלה אז היא משאירה אותה לטיפולו של לנגדון, שכבר למד בעונה הקודמת ממל איך לטפל בפציינטים על הרצף ודואג לכבות עבורה את האור ובכלל חמוד איתה (כמובן).
זה חמוד שבקה אומרת לו שהיא שמעה עליו דברים טובים למרות שטכנית מל ולנגדון עשו ביחד רק משמרת אחת.
פרינסס מקבלת את כספי הזכיה שלה, ואנחנו מגלים מפרלה שהיא בעצם רימתה כי היה לה מידע פנימי מהבי"ח השני שזו היתה התקפת סייבר. אז היא נאלצת לחלוק את הזכיה עם פרלה כדמי שתיקה
אני אוהבת שהן רבות בפיליפינית.
למ'קיי וויטאקר יש חולה עם בעיות גניקולוגיות כלשהן
שחלות פולציסטיות ואז השחלה שלה הסתבכה סביב עצמה.
רופאים לא מקשיבים מספיק לנשים ועוד פחות מזה לנשים שחורות.
אצל מרבית הרופאים אם את מגיעה עם כאבים גניקולוגים הם יוצאים מנקודת הנחה שאת מגזימה והיסטרית ומרביתם גם חושבים שמחזור זה לא מחלה גם אם כל מחזור את מקיאה ומושבתת אלא אם את לוקחת אקמול ואיבפרופן בגרמים. הם יגידו לך להתבגר ולהפסיק להיות מפונקת.
"מטרגר" את אוגילבי כי גם אבא שלו מורה לאנגלית.
:-D :-D :-D :-D
וכל הנשים שם מריירות עליו משום מה (הוא לא כזה חתיך בעיני).
גם אני לא הבנתי!!!!
זה קצת מצחיק שג'באדי עכשיו "מציגה בפניו" את הפציינטית שלה, כאשר אנחנו ראינו שהם התחילו באותו יום.
(y)
ג'באדי המסכנה עושה טעות בכל הבלאגן ולא רושמת מטופלת שלה על הלוח ויוצא שהטיפול בה מתעכב ומצבה מסתבך והיא כמעט מתה, ודר' גרסיה נוזפת בה על כך שבגלל זה היא תצטרך ניתוח קשה יותר עכשיו. אוי, מקווה שיגמר טוב. ג'באדי קצת בהלם.
אני צופה בעתיד לשיחה מאוד לא נעימה בין ג'בדי לאימא שלה.
והייתי מצפה שמי שייגש אל ג'בדי וינסה לדבר איתה יהיה רובי ולא ויטקר(אני יודעת שהכוונות של ויטקר היו טובות, אבל זה לא ממש התפקיד לו לעשות כזאת שיחה ואני שמחה שרובי רוצה לקחת את ג'בדי יותר מאוחר לתדריך).
גרסיה קצת מנפנפת את סנטוס בגישה של קשר-לא-רציני בעוד שנראה שסנטוס לא מרוצה מזה. (למה גרסיה מעצבנת אותי בכמעט כל אינטראקציה שלה עם סנטוס עוד מאז תחילת עונה 1?)
בשלב הזה לא אכפת לי. אבל זה נראה כאילו סנטוס רוצה מערכת יחסים על מלא ואילו גרסיה מעדיפה משהו קז'ואלי והן צריכות לעשות תיאום ציפיות.
ואז לסנטוס יש מטופלת לסבית שחטפה מכת חום או משהו בכנס "פוריז" שזה כנראה אנשים שלובשים תחפושות של חיות פרוותיות או משהו כזה? אז המטופלת הזאת מציעה לסנטוס להגיע גם ואולי קצת מתחילה איתה? אבל היא הציעה לה לבוא בתחפושת דרקון, ממתי דרקון זה פרוותי?
היא הייתה לסבית? זה לא כנס לאנשים שלובשים תחפושת כאלה? ומי הגאון שלובש דבר כזה בתחילת יולי?
אני חושבת שאבוט ורובי צריכים לשכב בחדר ארונות לגמור עם הסיפור הזה.(אבל זה חמוד שרובי מפחד שאל השימי תגנוב לו את החבר)
ורובי עושה לוויטאקר שיחה בקשר לאלמנה והילד בחווה שהוא עוזר לה יותר מדי וצריך להציב גבולות,
וגם מציע לוויטאקר לשמור לו על הבית (כלומר לגור אצלו) ב-3 חודשים של הטיול אופנוע שלו.
לא הזכרת את החלק הכי חשוב!! רובי מספר לויטקר שאבוט עושה יוגה בעירום:-D:-D:-D:-D.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
(וזה לגמרי היה שם הפרק האמיתי אם הם היו נותנים שמות לפרקים)
אה בקטע של siblings. באמת היו לפחות 3 דבריםכ אלו (אחות של מל, הבחור שעמד לעבור ניתוח שדיבר עם אחותו בטלפון, והילד שפוצץ לעצמו שני אצבעות ואחותו)
ומסתבר שאחותו הגדולה היא האפוטרופוסית שלו כי ההורים שלהם גורשו להאיטי, ובגלל שהוא גם שתה אלכוהול אז חייבים לדווח לרווחה, אבל העו"ס של הבי"ח טוען שהם כנראה לא יפרידו ביניהם. סנטוס מאוד מעורבת רגשית בזה.
רובי הכניס לה על כך שבבוקר היא רצתה לערב שירותי משפחה על הילדה שהיא חשבה שמכים בה ועכשיו היא כל כך נגד.
אבל היא גם צודקת שזה משהו אחר
זאתי עם הבעיה בעין שמל הושארה להשגיח עליה משתפרת, ייאי.
יש לה ראייה של 200/20 ומל מאוד אופטימית לגבי זה (ובערך הרגע היחיד בפרק שבו מל לא נראית במצוקה)
וואי זה היה כזה חמוד שלנגדון אמר לה לכבות את האור וברור שהוא יהיה מושלם איתה.
יחד עם זה מצחיק ואולי פוגעני שכשסנטוס הציעה לטפל בה אז מל ישר אומרת שהיא לא רוצה שזה יהיה מישהי שהיא שנה שניה.
אני עדיין הייתי רוצה שיראו לנו את העדות של מל.
וואי ממש.
מצד אחד זה מאוד היה מוציא מאווירת חדר המיון, אבל הנחתי שאנחנו נראה את זה.
פרינסס מקבלת את כספי הזכיה שלה, ואנחנו מגלים מפרלה שהיא בעצם רימתה כי היה לה מידע פנימי מהבי"ח השני שזו היתה התקפת סייבר. אז היא נאלצת לחלוק את הזכיה עם פרלה כדמי שתיקה.
חחחח זה מצחיק.
יש להן מזל שסנטוס לא שמעה כי אז גם היא הייתה דורשת חלק.
למ'קיי וויטאקר יש חולה עם בעיות גניקולוגיות כלשהן שלא מאובחנות בזמן כי (כך מלמדים אותנו) רופאים לא מקשיבים מספיק לנשים ועוד פחות מזה לנשים שחורות.
כן, בהחלט קטע לימודי. אהבתי שוויטאקר דאג לתת למקיי קרדיט על כך שהיא התעקשה להשאיר את המטופלת.
לאוגילבי יש חולה עם אבנים בכליות שהוא גם מורה לאנגלית וזה "מטרגר" את אוגילבי כי גם אבא שלו מורה לאנגלית.
חחחחחח
לפעמים אוגילבי מציק לי. ולפעמים זה פשוט מצחיק כמה שהוא מוזר.
אל-האשימי מביאה את הרדיולוג לשבת אצלם עם הציוד שלו כדי לזרז אבחונים, וכל הנשים שם מריירות עליו משום מה (הוא לא כזה חתיך בעיני).
חחחחחח. הוא כן נראה די טוב לדעתי, אבל זה היה קצת מוגזם.
אבל גם היה קטע שבו רובי העיר לו על כך שהוא איכשהו עשה משהו לא באופן יעיל ובעצם קצת תקע אותם.
האישה הגוססת מסרטן ממשיכה לקבל מינונים עולים של מורפין בידיעה של כולם שזה הולך כנראה להרוג אותה בזמן הקרוב... כי היא לא יכולה יותר לסבול.
אויש עצוב.
אבל נראה לי שיצטרכו את המיטה שלה בקרוב.
וויטאקר מקבל את תואר הדוקטור שלו והתג והוא כבר לא "סטודנט-דוקטור"!
זה חמוד. ידענו שזה כל כך חדש? כלומר ידעתי מתחילת המשמרת שהוא כבר עלה דרגה לדוקטור של ממש, אבל חשבתי שזה קרה מתישהו ב10 חודשים האחרונים ולא ממש עכשיו.
כן, זה היה ממש מוזר לי.
מסכנה ג'באדי. אבל כאילו בשלב הזה חשבתי שהיא כבר תהיה רגילה לכך שיש טעויות ואנשים כמעט מתים. זה לא היום הראשון שלה. מה גם שזה באמת שיטה חדשה לניהול הכל שהיא ממש לא קיבלה בה הדרכה נאותה.
אהבתי איך שוויטאקר ממש עודד אותה. והוא גם לא אמר זה לא יקרה "לך" יותר, הוא אמר זה לא יקרה "לנו" יותר.
אבל המטופל ההומלס שעל המיטה לידה ישר מפנה להם את המיטה בשביל לעזור להם להעביר אותה או משהו, וגם מעודד אותם אחרי שהצילו את המטופלת - הוא חמוד.
כן ממש חמוד. קיבלנו יחסית מעט ממנו ואני רוצה דווקא יותר.
וואי כל הקשר הזה הזוי מההתחלה. עם איך שגרסיה שאלה אותה את המזל שלה תוך כדי שהן מטפלות בחולה ומוקפות בעוד רופאים ודרך זה שסנטוס הפילה סכין לתוך הרגל שלה.
מעניין אותי גם שסנטוס ישר ידעה את שם הכנס של הפוריז.
ואני חושב שאפשר להיות כל חיה וזה לא חייב להיות חיה שהיא פרוותית במקור. אבל אני באמת לא שמעתי על פוריז דרקונים בעבר.
מגיעה איזה פקידה רפואית בכירה בפנסיה בשם מוניקה פיטרס, שפוטרה בעבר בגלל מעבר לדיגיטל והסכימה עכשיו לבוא לסייע לדיינה, והיא משתלטת על העניינים שם.
אהבתי אותה ואת איך שהיא קשוחה ומשתלטת מיד ומעיפה את שני הclerks האלו. וממש נחמד מצידה באמת שהיא באה בהתרעה של רגע לעזור להם אחרי שנים.
עכשיו אני עובר לקו מחשבה קונספירטיבי - אולי היא מאחורי התקפת הסייבר...
דר' אבוט מחזיר את המטופל עם המשקל העודף מהבי"ח השני שלקח אותו לשם בשביל CT (כי המשקל שלו גבוה מדי למכונה שאצלם).
ומסתבר שהוא צריך ניתוח דחוף ועם 50% סיכוי לצאת ממנו חי.
אז נותנים לו עוד לדבר לפני זה בטלפון עם אחותו שהקשר ביניהם היה רופף.
אני ממש שמח שאבוט חזר. אבל אם המטופל ההוא כבר היה בבית חולים האחר ההוא לבדיקה אז לא הגיוני שהיו עושים את הניתוח שם?
או שבעצם אולי היה איזה שלב שרובי דיבר על כך שהיה עיכוב שעלול לעלות בחיים של מישהו בגלל חברת הביטוח ולכן בעצם העניין.
היה ברור והיה ברור :-D
הוא כזה מנטור חמוד.

*אני יודע שזה טכנית לא אותה דמות, אבל אני בדיוק ראיתי את הפרק הראשון של ER ושם דוקטור גרין עושה שיחה נורא חמודה עם הדמות של נואה וויילי ביום הראשון שלו בחדר מיון.
ואנו כבר מגלים את האירוע הבא שיביא אליהם מלא מטופלים: קריסה של מגלשה באיזה פארק מים קרוב.
כי באמת אין מספיק בעיות?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
השם של הפרק צריך להיות מכאן זה רק יכול לרדת או דבר רודף דבר או משהו כזה. כאילו, זה קצת טיפה לא אמין שכל הצרות האלו על משמרת אחת, בהתחלה סתם היפנו אליהם מטופלים ואז הם עברו לאנלוגי ועכשיו יש להם אר"ן.
לקח לי זמן להבין מה זה אר"ן (אני מניח שאירוע רב נפגעים)
וכן, זה צרה אחרי צרה, אבל ברור שזה מה שיהיה. זה עדיין הרבה הרבה יותר שפוי מיום נורמלי בסדרה 24.
אם אני סופרת נכון זה כבר הסימן השלישי מהיקום שרובי לא צריך לצאת לשבתון(וזה עוד לפני שדיברנו על כל התאונות אופנוע שהיו בהתחלה).
או אולי סימן לכך שהוא היה צריך לצאת לשבתון אתמול.
וזה נורא הפריע לי שלא ראו את התצהיר של מל,
גם אני רציתי לראות. אבל נראה לי שלא יראו לנו דברים שלא מתרחשים בתוך החדר מיון (או בחניית באמבולנסים בחוץ)
אולי בעצם היא עדיין מחכה שם למעלה וכן נראה אותו בפרק הבא.

הייתי מקווה שהם ינסו לתת לה זמן משלה כי בילינו מלא זמן עם בייבי רובי(AKA ויטקר) וסנטוס ועם מוהאן וכולם ורק עם מל לא. אפילו שמענו שמקיי צריכה סקס.
כן, אבל כל הדברים האלו קורים בתוך החדר מיון.
אבל לפחות הנזק לא יותר מידי חמור ומסתבר שאפשר להסתדר בלי הזרת והקמיצה.
נראה לי הגיוני שאפשר בלעדיהם. זה עדיין צלקת מאוד חיצונית וברורה ואולי בעייתי אם הוא ירצה להיות בספורט מקצועי.
זה חמוד שבקה אומרת לו שהיא שמעה עליו דברים טובים למרות שטכנית מל ולנגדון עשו ביחד רק משמרת אחת.
וואלה, לא חשבתי על זה שמל ולנגדון היו יחד רק במשמרת אחת (וזה היה לפני 10 חודשים).
גם אהבתי שהיא התלהבה לראות את דוקטור רובי.
אגב, מל הייתה כל כך חמודה ולחוצה כשהיא הגיעה עם אחותה לשם והציגה אותה בתור אחותה ואז האחות התעקשה שתציג אותה בשמה אז מל כזה: this is my Becca
אני צופה בעתיד לשיחה מאוד לא נעימה בין ג'בדי לאימא שלה.
זה מזכיר לי שגרסיה קראה לג'בדי nepo baby.
והייתי מצפה שמי שייגש אל ג'בדי וינסה לדבר איתה יהיה רובי ולא ויטקר(אני יודעת שהכוונות של ויטקר היו טובות, אבל זה לא ממש התפקיד לו לעשות כזאת שיחה ואני שמחה שרובי רוצה לקחת את ג'בדי יותר מאוחר לתדריך).
נכון שרובי צריך לדבר איתה, אבל נראה לי מאוד נחמד מוויטאקר לדבר איתה. וזה הרגיש לי בא מתוך מקום של "גם לי זה יכול היה לקרות"
היא הייתה לסבית? זה לא כנס לאנשים שלובשים תחפושת כאלה? ומי הגאון שלובש דבר כזה בתחילת יולי?
היא ציינה שהיא פגשה את החברה שלה בקהילה. אני מניח שפוריז יכולים להיות גייז או סטרייטים.
ולעומת הגאונים עם נפצים או האדם שלוקח תרופות רנדומליות של בן דוד שלו...
אני חושבת שאבוט ורובי צריכים לשכב בחדר ארונות לגמור עם הסיפור הזה.(אבל זה חמוד שרובי מפחד שאל השימי תגנוב לו את החבר)
אני מאה אחוז בעד
לא הזכרת את החלק הכי חשוב!! רובי מספר לויטקר שאבוט עושה יוגה בעירום:-D:-D:-D:-D.
:-D:-D:-D:-D:-D
אגב, היה לי מאוד עצוב שאבוט אומר שהוא עוזב עד למשמרת שלו עוד כמה שעות. שיפסיקו לעשות לנו טיזינג של אבוט ויתנו לנו משמרת מלאה איתו כבר.

אוקי ציינתן בערך כל דבר שקרה בפרק הנה עוד דברים בודדים:
בתחילת הפרק רובי אוסף את כולם ואומר לכל מי שיש לו שאלה להצביע ואז עונה לכמה אנשים.
אוגילבי מצביע ורובי פשוט אומר לו להוריד את היד ואוגילבי נראה ממש פגוע. אני אפילו לא בטוח למה אבל זה היה ממש מצחיק :-D

מכשיר הפקס התקלקל ואחת האחיות צריכה לצאת החוצה כדי למצוא את המדריך באינטרנט.
אבל אז אחרי הpaper jam (ריבת נייר) גם נגמר הטונר.

אבל יש מישהי ממש חמודה שאין לי מושג מאיפה היא צצה ומתפקדת בתור ראנרית שלהם. ומסתבר שהיא רצה מרתונים.

ומשהו קטן על הערב שלי:
אחותי הבכורה הייתה בתאונת דרכים, והיא ממש ממש בסדר פיזית, אבל היה אמבולנס והתעקש לה שעדיף לה ללכת לבית חולים להבדק.
אני נשארתי עם המכונית שלה ואחותי השניה (שגם רואה את הפיט באדיקות) נסעה להיות איתה בחדר מיון.
אז אחרי שגררו את האוטו פתאום חשבתי על הפיט והתקשרתי לאחות השניה ושאלתי אותה איך חדר המיון והאם היא כבר מצאה את הדוקטור רובי ואת האחות הראשית. אז היא אמרה שזה מאוד מאכזב כמה זה משעמם שם לעומת הסדרה. וזה עוד בזמן מלחמה כשבשלב מסוים הייתה אזעקה.

Lhuna3

Well-known member
לא חשבתי על זה אבל נכון. איזה מוזר זה שהם בעצם בקושי מכירים.
אצל מרבית הרופאים אם את מגיעה עם כאבים גניקולוגים הם יוצאים מנקודת הנחה שאת מגזימה והיסטרית ומרביתם גם חושבים שמחזור זה לא מחלה גם אם כל מחזור את מקיאה ומושבתת אלא אם את לוקחת אקמול ואיבפרופן בגרמים. הם יגידו לך להתבגר ולהפסיק להיות מפונקת.
;-( זה באמת נורא.
אמן :-D
אה נכון :-D
רובי הכניס לה על כך שבבוקר היא רצתה לערב שירותי משפחה על הילדה שהיא חשבה שמכים בה ועכשיו היא כל כך נגד.
ווא אני בקושי זוכרת מה היה שם כבר, מרגיש כאילו מזמן.
וואי זה היה כזה חמוד שלנגדון אמר לה לכבות את האור וברור שהוא יהיה מושלם איתה.
כן ויש גם רגע שרואים את רובי מחוץ לחדר מסתכל עליו איתה. וגם היה רגע אחר שמישהו/י אמרו משהו טוב על לנגדון ליד רובי.
אני מרגישה שמכינים אותנו בהדרגה לכך שהוא יחליט שהוא כן רוצה את לנגדון בצוות שלו כי הוא יבין איזה ערך יש לו, גם אם הוא עדיין לא בדיוק יסלח לו (זה יבוא רק יותר מאוחר).
יחד עם זה מצחיק ואולי פוגעני שכשסנטוס הציעה לטפל בה אז מל ישר אומרת שהיא לא רוצה שזה יהיה מישהי שהיא שנה שניה.
אולי קצת מעליב לסנטוס, אבל הגיוני שאם את מפגינה חוסר רגישות יותר מדי פעמים אז אנשים לא ירצו שתטפלי באחות המאוד רגישה שלהם.
מסכנה ג'באדי. אבל כאילו בשלב הזה חשבתי שהיא כבר תהיה רגילה לכך שיש טעויות ואנשים כמעט מתים. זה לא היום הראשון שלה.
אני מניחה שזה קצת מטלטל כשמישהו כמעט מת בגלל טעות שעשית, גם אם זה קרה כבר הרבה פעמים. ובוא לא נשכח שהיא ילדונת בת 21.
אהבתי איך שוויטאקר ממש עודד אותה. והוא גם לא אמר זה לא יקרה "לך" יותר, הוא אמר זה לא יקרה "לנו" יותר.
יפה.
ודרך זה שסנטוס הפילה סכין לתוך הרגל שלה.
וואי כבר שכחתי מזה אפילו :-D
עכשיו אני עובר לקו מחשבה קונספירטיבי - אולי היא מאחורי התקפת הסייבר...
:-D ברור!
גם אני רציתי לראות. אבל נראה לי שלא יראו לנו דברים שלא מתרחשים בתוך החדר מיון (או בחניית באמבולנסים בחוץ)
אולי בעצם היא עדיין מחכה שם למעלה וכן נראה אותו בפרק הבא.
זהו זה מה שאני קיוויתי, שהתצהיר שלה עוד לא התחיל וכן יראו לנו את זה. אבל ממש לא יודעת כי באמת עוד לא ראינו שום סצינה בסדרה במיקום שונה.
רגע! עכשיו נזכרתי שכן ראינו בעונה 1 את וויטאקר באיזה חדר באגף נטוש בבי"ח שהוא היה ישן בו ואז סנטוס מצאה אותו שם והציעה לו לעבור אליה.
אוגילבי מצביע ורובי פשוט אומר לו להוריד את היד ואוגילבי נראה ממש פגוע. אני אפילו לא בטוח למה אבל זה היה ממש מצחיק :-D
אני לא הבנתי באמת למה רובי אומר לו להוריד את היד.
אבל יש מישהי ממש חמודה שאין לי מושג מאיפה היא צצה ומתפקדת בתור ראנרית שלהם. ומסתבר שהיא רצה מרתונים.
היא באה להביא לוויטאקר את התג דוקטור החדש שלו, אז היא כנראה מהאדמיניסטרציה של הבי"ח.

אחותי הבכורה הייתה בתאונת דרכים,
:eek:
והיא ממש ממש בסדר פיזית,
|מזיע| 🙏 שתהיה בריאה!
אבל היה אמבולנס והתעקש לה שעדיף לה ללכת לבית חולים להבדק.
אני נשארתי עם המכונית שלה ואחותי השניה (שגם רואה את הפיט באדיקות) נסעה להיות איתה בחדר מיון.
אז אחרי שגררו את האוטו פתאום חשבתי על הפיט והתקשרתי לאחות השניה ושאלתי אותה איך חדר המיון והאם היא כבר מצאה את הדוקטור רובי ואת האחות הראשית. אז היא אמרה שזה מאוד מאכזב כמה זה משעמם שם לעומת הסדרה. וזה עוד בזמן מלחמה כשבשלב מסוים הייתה אזעקה.
כן חדר מיון אמיתי הוא לרוב מאוד משעמם ולא דומה לסדרה. אולי כשיש אירוע רב נפגעים אז זה באמת יותר דומה (מקווה שלא אדע).
אבל כן לאחרונה ליוויתי את אבא שלי ל"טרם" שזה כמו מיון למקרים קלים יחסית והיה שם את הרופא המתלמד שעשה לו כאילו טריאז' ראשוני והיה באמת חתיך אז חשבתי שהוא יכול היה להיות דמות בסדרה (אבל הוא היה דתי עם ציציות).

למעלה