dilly snake
Well-known member
אה, ועוד משהו חמוד שהיה זה שפרלה ופרינסס מנסות לתכנן לג'בדי יומולדת 21.
אה נכון, שכחתי מזה!אה, ועוד משהו חמוד שהיה זה שפרלה ופרינסס מנסות לתכנן לג'בדי יומולדת 21.
עבר כל כך הרבה זמן שלא זכרתי מי הדמויות האלו.התגעגעתי!![]()
אני מקווה שלאדר' אל מתחילה להתרכך קצת נראה לי, אפילו מצטרפת לטבלת ההימורים (חשבתי שהיא תתנגד לזה) ואפילו היה רגע שנראה כאילו היא קצת מפלרטטת עם רובי.
ודווקא סנטוס הרגישה פחות נוראית בעונה הזאת, אבל יצאה חראיתרק את סנטוס היא עוד ממש מעצבנת ומאלצת אותה להקפיד על התיעודים שלה באיום שאחרת היא עלולה "להשאר כיתה" בשנה 2 של ההתמחות.
וסנטוס נראיית עצבנית מזה במיוחד ומוציאה את זה קצת על וויטאקר.
מעניין.וויטאקר מסתבר באמת נשאר בקשר עם אשת-החווה מהעונה שעברה שבעלה נפטר ועוזר לה עם התינוק וכנראה שהם במערכת יחסים כלשהי למרות שוויטאקר קצת מכחיש.
אוף, קיוויתי שכן נראה אותה בהמשך העונה אולי.וגילינו שדר' קולינס קיבלה עבודה בבי"ח אחר קרוב יותר להורים שלה כי היא הולכת לאמץ תינוק.
ניחשתי שזאת ג'בדי ברגע שהיא הזכירה דוקטור ג'יי, אבל חשבתי שהיא פשוט פגשה אותה בעבר, לא חשבתי בכיוון של מפורסמת טיקטוק. מעניין כמה עוקבים באמת יש לה.יש את המטופלת של לנגדון שהדביקה לעצמה עפעף עם סופרגלו ורוצה רק את "דר' ג'יי" - אז מסתבר שדר' ג'יי זאת ג'בדי חחחחח שמעלה לטיקטוק סרטונים כמו למשל "איך להתמודד עם קולגות בעייתיים"ויש לה המון עוקבים אז המטופלת היא מעריצה שלה. בא לי שיראו לנו את הסרטון הזה!
חחחחחהסצינה המגעילה של הפרק: דר' מקיי דוחפת אצבע לת*ת של המטופל הזקן הפלרטטן![]()
זה היה חמוד.והנחמדה: דר' מ'קיי מחליטה לצאת לדייט עם המטופל הצעיר הפלרטטן.
חחחח מסכנההאחות המתלמדת לוקחת דם פעם ראשונה (מג'וי) ואז קצת מפשלת.
אנחנו גם ראינו שהבחור הזה הגיע במצב פסיכוטי. (מדהים שאני זוכר משהו מפרקים קודמים)מגיעה האחות של הבחור מהקמפוס שהמאבטח ירה בו חיצים כי הוא השתולל והיה אלים לטענתו.
זה היה תפיסה יפה של מל שהיא בולימית וגם הוציאה ממנה הודאה על זה בעדינות.מל וסנטוס מטפלות בבחורה עם בולימיה.
עצוב מאוד.ויש מטופל עם סכרת שהחמירה כי לא היה לו כסף לתרופות שרשמו לו אז הוא לקח רק חצי מינון וגם אין להם ביטוח וכסף לאשפוז והוא גאה מדי לבקש צדקה אז הוא לא מרשה לבת שלו להריץ מימון המונים לזה. זה תמיד שובר לב אלו שלא מקבלים טיפול חשוב כי אין להם ביטוח בריאות.
כן, נחמד היה לראות אותו קצת מושפל.והסטודנט החדש המעצבן, שכחתי את שמו, מפשלומוציא חתיכת זכוכית שנתקעה בגב של מטופל שנפצע כשעשה פארקור ומסכן את חייו. המטופל בסוף כנראה יהיה בסדר (מקווה) אבל זה אולי ישים את המעצבן היהיר הזה במקום.
אני גם מקווה.רובי עדיין כועס על לנגדון אבל אני יותר בתקווה שעד סוף המשמרת הם ישלימו (כי דיינה גם מנסה לרכך אותו).
גם אני חשבתי שזה לא לכבודה, אבל אולי היא מנסה להיות אחת מהחבר'ה. והיא פלירטטה עם רובי עוד בשבוע שעבר ונראה לי הוא לא מבין איל להתמודד איתה.דר' אל מתחילה להתרכך קצת נראה לי, אפילו מצטרפת לטבלת ההימורים (חשבתי שהיא תתנגד לזה) ואפילו היה רגע שנראה כאילו היא קצת מפלרטטת עם רובי.
יש את המטופלת של לנגדון שהדביקה לעצמה עפעף עם סופרגלו ורוצה רק את "דר' ג'יי" - אז מסתבר שדר' ג'יי זאת ג'בדי חחחחח שמעלה לטיקטוק סרטונים כמו למשל "איך להתמודד עם קולגות בעייתיים"ויש לה המון עוקבים אז המטופלת היא מעריצה שלה. בא לי שיראו לנו את הסרטון הזה!
אני גם ניחשתי שזו חייבת להיות ג'בדי. יותר מעניין לראות איך אימא שלה תגיב.ניחשתי שזאת ג'בדי ברגע שהיא הזכירה דוקטור ג'יי, אבל חשבתי שהיא פשוט פגשה אותה בעבר, לא חשבתי בכיוון של מפורסמת טיקטוק. מעניין כמה עוקבים באמת יש לה.
זה היה טראומטי, מסכנה מקיי.הסצינה המגעילה של הפרק: דר' מקיי דוחפת אצבע לת*ת של המטופל הזקן הפלרטטן![]()
מל וסנטוס מטפלות בבחורה עם בולימיה.
אני חושבת שסנטוס יכלה להיות הרבה יותר סבלנית למל בקטע הזה, קודם כל כי מל הייתה ממש נחמדה לסנטוס וניסתה ללמד אותה דברים על הדרך בלי להיות מתנשאת. ובאמת שלסנטוס אין סיבה להיות דוחה למל רק כי אל השימי רוצה שתעשה את העבודה שלה(ות'כלס היא צודקת, אם יהיו פערים בתיעוד זה יפגע במטופלים).זה היה תפיסה יפה של מל שהיא בולימית וגם הוציאה ממנה הודאה על זה בעדינות.
היא גם עבדה יפה ובעדינות על להדריך את סנטוס לראות את הסימנים לזה. סנטוס לא הייה מגעילה אליה, אבל כן קצרה בסבלנות כשהיא דיברה. אבל היא גם באמת בלחץ עם הצ'ארטינג.
האם אני מגעילה כי אני קצת שמחתי שהוא פישל?והסטודנט החדש המעצבן, שכחתי את שמו, מפשלומוציא חתיכת זכוכית שנתקעה בגב של מטופל שנפצע כשעשה פארקור ומסכן את חייו. המטופל בסוף כנראה יהיה בסדר (מקווה) אבל זה אולי ישים את המעצבן היהיר הזה במקום.
ולמרות שרובי לא רוצה אותו במיון הראשי אל השימי החליטה להעביר אותו לשם בכול מקרה.רובי עדיין כועס על לנגדון אבל אני יותר בתקווה שעד סוף המשמרת הם ישלימו (כי דיינה גם מנסה לרכך אותו).
ומסתבר שרובי אפילו מחשיב אותו לסוג של חבר שלו.ומסתבר שהוא מנסה לדאוג לרובי לטיפול פסיכולוגי וכבר שידך אותו לפסיכולוגים שלא התאימו לרובי. הוא גם התייחס למוות של המטופל מתאונת אופנוע והקשר של זה אל רובי והקטע שלו עם האופנוע
באמת מוגזם. כבר עברו איזה שבועיים. אה רגע, בשביל רובי עברו רק כמה שעות, אז אולי אפשר קצת להבין. אבל זה כן מתסכל.די רובי תסלח לו כבר!![]()
דווקא הרגיש לי שהיו מאוד עדינים איתנו באופן יחסי כי הפעם לא ראינו את חור הישבן של האישה המסכנה.שיא חדש של גועל נרשם כשאוגלבי נאלץ להוציא קקי ממטופלת...קצת מזכיר את מה שעבר על וויטאקר ביום הראשון שלו.
הגיוני שהם יהיו חשופים להרבה מחלות.אוגלבי גם נחשף לשחפת ומסתבר שזה נפוץ מאוד בקרב רופאי מיון וטיפול נמרץ.
זה בסדר, גם אני לא בטוח לגבי הבחירה שלו במקצוע לחיים.נראה שהוא מתחיל לפקפק בבחירת המקצוע לחיים שלו.
כן, לא ממש ברור. אבל טוב, לפחות היא לא death dula.גם ג'וי מגלה שאחרי שמשפחתה טיפלה כמה שנים בסבתה שגססה מסרטן, היא למדה בעיקר שהיא לא רוצה להיות ליד אנשים גוססים. אז מה את עושה במקצוע הזה?
לא הבנתי את שמות המחלקות, אבל זה היה יפה באמת. ובהתחלה היה נראה שמוהאן כועסת עליה על הרעיון, אבל אהבתי שהיא הודתה שזה באמת רעיון חכם.אבל בזכות הניסיון שלה גם היה לה רעיון שמאוד עזר לתכמן קצת את המערכת בשביל להפחית מאוד את כמה שהטיפול יעלה למשפחה הענייה עם האב חולה הסוכרת שלא יכל להרשות לעצמו את התרופות. אז יאשפזו אותו במחלקה פנימית וזה הרבה יותר זול באשר במיון, מסתבר.
יש סיכוי שאת החלק של אל האשימי בסדרה כתב AI שמנסה להפיץ את עצמו.סנטוס מנסה בלי הרבה הצלחה להשלים את משימות תיעוד המקרים שלה, ודר' אל-האשימי ממליצה לה להשתמש ב-AI.
באופן כללי יש בעיה שהתייעלות יכולה בקלות להוביל לצמצום תקנים. גם עצם זה שסנטוס כמו בטח רופאים רבים אחרים נשארים אחרי המשמרת שלהם כדי לעשות את הצ'ארטינג שלהם זה אותו דבר. אם המערכת רואה שהרופאים מצליחים לעשות את זה אז היא לא תשתנה כדי לתת להם יותר זמן.דר' רובי טוען שהתייעלות כזאת לא באמת תעזור להם כי רק יצמצמו להם תקנים וידרשו מהם יותר.
כן, רובי סתם מניאק אליו.החולה עם הזיהום ברגל של לנגדון מתדרדרת מאוד ורובי מאשים אותו, למרות שנראה שזה רק בגלל שהוא עדיין כועס עליו וזה לא שרופא אחר היה מזהה את זה מוקדם יותר.
לא הבנתי למה בהתחלה הם סירבו לדבר איתו. הרופאים כל הזמן לוקחים זמן להסביר לבני משפחה מה קורה, אז מה הבעיה לקחת חמש שניות כדי להגיד לבוס שלה שהיא במצב של חיים ומוות.ולחולה הזאת יש בוס מנייאק שמתקשר ומאיים לפטר אותה ולא אכפת לו שהיא במיון אז רובי בסוף מאיים עליו בחזרה שאם הוא יפטר אותה אז היא תתבע אותו והוא (רובי) יעיד לטובתה.
בהתחלה חשבתי שאולי יש להם ממש פרוטוקול שאסור לתת ללנגדון להזמין משככי כאבים והם לא מספרים ללנגדון על זה.יש גם רגע קצת מביך עם וויטאקר כשלנגדון רוצה לרשום משככי כאבים לחולה, ואז וויטאקר אומר שהוא יכניס את הבקשה למערכת, לטענתו רק בגלל שהוא היה כבר רשום בתור הרופא המטפל של החולה הזה, אבל זה היה נשמע כאילו הוא לא סומך על לנגדון עם התרופות האלה בגלל סיפור ההתמכרות שלו.
אני באמת תוהה. כי לא רק שהאסיר נראה מוכה ברמה שהוא בקושי יכול לתפקד, אלא גם אמרו שהוא במצב תת תזונה חריף שכנראה גרם לכך שהעור שלו רגיש.ומגיע אסיר שהותקף בצורה קשה בכלא והוא מלווה בסוהר שמתעקש להשאיר אותו אזוק למיטה כל הזמן, למרות שהוא במצב שבקושי יכול לזוז בכל מקרה.
אבל אולי עוד נגלה כמה הוא באמת מסוכן.
מילא לשכוח מהרגע המוזר ההוא, אני הספקתי לשכוח בכלל מכל העלילה עם התינוקת.מעצבן שאין עוד שום התקדמות בעניין התינוקת חוץ מזה שנאמר ש"בודקים את מצלמות האבטחה". וגם אנחנו אמורים פשוט לשכוח מהרגע המוזר שהיה עם דר' אל-האשימי ליד המיטה שלה?![]()
חחחחחחח גם אותי זה הצחיקרגע מצחיק: כשוויטאקר ומל לא מצליחים כל כך לתפור את היד של האסיר ודר' אל-האשימי מציעה להם איזה דרך אחרת ואז שואלת את רובי מה יש לו להגיד על זה, והוא מכנה את זה "מק'גייוור-move", אז וויטאקר ומל חושבים שמק'גייוור זה אולי שם של רופא שפעם עבד שם![]()
מעניין. לחלוטין הפעם הראשונה ששמעתי את המונח הזה, אבל באמת נשמע הגיוני וטוב.מגיעה אישה יחסית צעירה חולת סרטן סופני עם בעלה - וגם עם "דולת המוות" שלה, שמסתבר שזה כמו דולה של יולדות, אבל בשביל חולים סופניים, שעושה מה שאפשר בשביל להקל עליהם ועל משפחתם את סוף החיים. האמת שזה נשמע לי כמו רעיון חיובי.
לקראת סוף הפרק האישה הזאת צריכה לשירותים ומתעקשת לנסות להגיע לשירותים ולא לעשות שם בסיר, אבל כשהיא מנסה לקום מתברר שזה קשה לה מדי ואין ברירה, אז הדולה הזאת מציעה לבן הזוג לבוא איתה לכמה דקות לקפיטריה, שאם הבנתי נכון זה היה בשביל להוציא אותו משם כי היא ידעה שהאישה תעדיף לא לעשות את זה מולו.
בהחלט רגע מעניין כשצריך להשתמש במילים "קעקוע זה בעצם רעיון ממש טוב"אה ומגיע גם צעיר מטומטם במיוחד שביקש מאח שלו המטומטם באותה מידה "להטביע עליו" את הסמל המשפחתי שלהם באמצעות קרח יבש, מה שגרם לו לכוויה חמורה. והם עוד חושבים לנסות את זה שוב אחרי שהוא יחלים.![]()
ולמה דונהיו מהמר על sinkhole?ההימורים על מה קרה בחדר מיון של הבי"ח האחר נמשכים, ומסתבר שאף אחד משם לא עונה, שזה מתחיל לעורר יותר תהיות ודאגות.
אוי לא חשבתי בכיוון הזהאמא של מוהאן כל הזמן מתקשרת אליה והיא לא עונה, אז נראה לי שהולך להתברר משהו רע לגבי זה.
אני מקווה שהוא יהיה בסדר. (בין היתר כי אם הוא ימות אז רובי יאשים את לנגדון)ובסוף הפרק לואי (החולה הקבוע האלכוהוליסט שלהם) מתברר במצב חירום ורובי ולנגדון ביחד מנסים להחיות אותו.
יואו, זה התחיל לשגע אותי הפאסיב אגרסיב של רובי.די רובי תסלח לו כבר!![]()
האמת שקצת מגיע לאוגלבי אחרי כל השחצנות שלו.שיא חדש של גועל נרשם כשאוגלבי נאלץ להוציא קקי ממטופלת...קצת מזכיר את מה שעבר על וויטאקר ביום הראשון שלו.
אוגלבי גם נחשף לשחפת ומסתבר שזה נפוץ מאוד בקרב רופאי מיון וטיפול נמרץ.
יותר הטריד אותי שהיא מדברת על זה בכזה טון אדיש, כבר ראיתי אנשים מדברים ביותר רגש שהם מנסים להחליט אם לקחת מטרייה.גם ג'וי מגלה שאחרי שמשפחתה טיפלה כמה שנים בסבתה שגססה מסרטן, היא למדה בעיקר שהיא לא רוצה להיות ליד אנשים גוססים. אז מה את עושה במקצוע הזה?
מצד אחד רובי צודק שהוא מרגיש פגוע אחרי שלנגדון שיקר לו בגלל ההתמכרות, אבל נראה לי הגיע הזמן לשחרר קצת. הם כולם היו עובדים לפי אותו פרוטוקול. כאילו ברור שאם זה היה אצל מקיי או מוהאן הוא לא היה ככה.החולה עם הזיהום ברגל של לנגדון מתדרדרת מאוד ורובי מאשים אותו, למרות שנראה שזה רק בגלל שהוא עדיין כועס עליו וזה לא שרופא אחר היה מזהה את זה מוקדם יותר.
יש גם רגע קצת מביך עם וויטאקר כשלנגדון רוצה לרשום משככי כאבים לחולה, ואז וויטאקר אומר שהוא יכניס את הבקשה למערכת, לטענתו רק בגלל שהוא היה כבר רשום בתור הרופא המטפל של החולה הזה, אבל זה היה נשמע כאילו הוא לא סומך על לנגדון עם התרופות האלה בגלל סיפור ההתמכרות שלו.
זה דווקא היה משעשע.אה ומגיע גם צעיר מטומטם במיוחד שביקש מאח שלו המטומטם באותה מידה "להטביע עליו" את הסמל המשפחתי שלהם באמצעות קרח יבש, מה שגרם לו לכוויה חמורה. והם עוד חושבים לנסות את זה שוב אחרי שהוא יחלים.![]()
ועכשיו לנגדון ורובי חייבים לעבוד יחד(וזה היה בדיוק שרובי הלך להביא לו בירה).ובסוף הפרק לואי (החולה הקבוע האלכוהוליסט שלהם) מתברר במצב חירום ורובי ולנגדון ביחד מנסים להחיות אותו.
בהתחלה רצו לקחת אותו לטיפול נמרץ כי יש לו עירוי של אינסולין, אבל הם הצליחו שבמקום זה ישימו אותו במחלקה פנימית-כללית ומוהאן לגמרי צודקת בקשר לחששות שלה לשים אותו שם, אין מצב שיוכלו לבדוק לו כל שעה אינסולין אלא אם מישהו יציק באופן קבוע לאחים/אחיות במחלקה.לא הבנתי את שמות המחלקות, אבל זה היה יפה באמת.
לדעתי זו האחות הראשית ממשמרת לילה, גם מקיי וגם וג'בדי מכירות אותה.קצת תהיתי בשלב מסוים אם יציגו את זה כאילו היא מנצלת אותם, אבל לא נראה לי.
הלוואי שהיה לנו פרק ביום!זה נורא מוזר לי לראות את הסדרה בקצב של פרק ליום.
עברה קרוב לשנה מאז שהוא גילה על השקר של לנגדון, ומאז לנגדון עבר גמילה והכל...באמת מוגזם. כבר עברו איזה שבועיים. אה רגע, בשביל רובי עברו רק כמה שעות, אז אולי אפשר קצת להבין. אבל זה כן מתסכל.
אבל ראינו את הח*א...דווקא הרגיש לי שהיו מאוד עדינים איתנו באופן יחסי כי הפעם לא ראינו את חור הישבן של האישה המסכנה.
כמובן גם אני.אני יודע שזה לא נעים בשביל וויטאקר ואוגלבי ובטח לא בדיוק בתוכנית כשהם החליטו להיות רופאים, אבל בעיקר ריחמתי על האישה הזקנה
בסוף העונה נגלה שהיא רובוט!יש סיכוי שאת החלק של אל האשימי בסדרה כתב AI שמנסה להפיץ את עצמו.
אויש...באופן כללי יש בעיה שהתייעלות יכולה בקלות להוביל לצמצום תקנים. גם עצם זה שסנטוס כמו בטח רופאים רבים אחרים נשארים אחרי המשמרת שלהם כדי לעשות את הצ'ארטינג שלהם זה אותו דבר. אם המערכת רואה שהרופאים מצליחים לעשות את זה אז היא לא תשתנה כדי לתת להם יותר זמן.
לא מעט פעמים נאמר לי בעבודה להפסיק לנסות להיות יעיל יותר מידי כי זה גורם לכך שזה נראה שניתן בעצם לבצע את כל העבודה שלי.
אני הייתי מהמרת על hellmouth.ולמה דונהיו מהמר על sinkhole?
מרגיש לי שאין לנו מספיק מל בחיים בכלל.מרגיש לי שלא היה מספיק ממל בפרק הזה.
כן וואו.רובי נכנס לטירוף בגלל המטופלת עם הזיהום ברגל כשהוא בסוף פשוט חותך לה את העור כדי להאיץ את גרסיה לטפל בה או משהו.
מצידי שיחזיק כמה שהוא רוצה כל עוד הוא חוזר בזמן לעונה 3.והאחות החברה שלו אומרת שהיא חושבת שהוא לא יחזיק בחופשה יותר מ7 שבועות.
ממש!יואו, זה התחיל לשגע אותי הפאסיב אגרסיב של רובי.
חחח תכלס, היא באמת גם כל הזמן נראיית אדישה כזאת.יותר הטריד אותי שהיא מדברת על זה בכזה טון אדיש, כבר ראיתי אנשים מדברים ביותר רגש שהם מנסים להחליט אם לקחת מטרייה.
ברור מאוד.מצד אחד רובי צודק שהוא מרגיש פגוע אחרי שלנגדון שיקר לו בגלל ההתמכרות, אבל נראה לי הגיע הזמן לשחרר קצת. הם כולם היו עובדים לפי אותו פרוטוקול. כאילו ברור שאם זה היה אצל מקיי או מוהאן הוא לא היה ככה.
אה נכון.לדעתי זו האחות הראשית ממשמרת לילה, גם מקיי וגם וג'בדי מכירות אותה.
* ויש את כל הקטעים בין רובי לאל השימי כמו זו שהוא רוצה לדעת מה קורה עם המטופלים שלה והוא לא מוכן לתת לה דו"ח מצב על מה מעסיק אותו ועוד כל מיני קטעים שהם רודפים אחד אחרי השנייה(אם היינו באנטומיה/שיקגו מד או משהו אחר הייתי שולחת אותם לשכב בחדר אחסון כדי להרגיע קצת את שניהם).
*ודיינה פשוט מלכה, כל סצנה שלה, לא משנה עם מי היא מדברת זה זהב טהור.
יותר הטריד אותי שהיא מדברת על זה בכזה טון אדיש, כבר ראיתי אנשים מדברים ביותר רגש שהם מנסים להחליט אם לקחת מטרייה.
לפחות בפרק הזה הרגיש שהיא עושה משהו מועיל, ברוב העונה עד כה הרגיש כאילו היא פלקט על הקיר של חדר המיון ומרוצה מזה שזה כל התפקיד שלה.חחח תכלס, היא באמת גם כל הזמן נראיית אדישה כזאת.
(אבל הפסיכולוגית שלי היתה אומרת שזה מנגנון הגנה שהיא כנראה פיתחה בגלל חוויות כואבות בילדות, וזה כנראה נכון).
Al Hashimi או AI Hashimi (זה נראה אותו דבר אבל בראשון יש L קטנה ובשני יש i גדולה)בסוף העונה נגלה שהיא רובוט!![]()
מצד אחד רובי צודק שהוא מרגיש פגוע אחרי שלנגדון שיקר לו בגלל ההתמכרות
שתיכן מתייחסות לזה שרובי כועס על לנגדון בגלל השקר על ההתמכרות. לי מרגיש שזה על העניין שלנגדון ניסה לסחוט את רובי על ההתפרקות שלו בזמן המשבר בעונה הראשונה. וזאת גם הסיבה לדעתי שאף אחד אחר לא מבין למה רובי כל כך כועס.עברה קרוב לשנה מאז שהוא גילה על השקר של לנגדון, ומאז לנגדון עבר גמילה והכל...
יש באמת משהו מצחיק בזה: בכל סדרה אחרת היינו תוהים האם רובי באמת ייצא לחופשה ואם כן אז תוך כמה זמן הוא יחזור. ומרגיש לי שקצת מנסים לעשות משהו כזה כאן, אבל זה באמת ממש לא משנה. הוא יכול להכנס לתרדמת של שנה (או טיפול בהתמכרות למשך עשרה חודשים) ועדיין לחזור בזמן לעונה הבאה, אז זה לא כזה משנה.מצידי שיחזיק כמה שהוא רוצה כל עוד הוא חוזר בזמן לעונה 3.
[לגבי הdeath dula]לדעתי זו האחות הראשית ממשמרת לילה, גם מקיי וגם וג'בדי מכירות אותה.
נכון, לחלוטין. אם כי זה קצת חזרה למקורות כי באופן כללי העונה הזאת היא הייתה פחות כלבה מאשר בעונה הראשונה.*אני מבינה שסנטוס עצבנית על כל הקטע של התיעוד אבל היא הייתה עוד יותר כלבה מבד"כ הפרק הזה.
זה עדיין יכול לקרות. (אבל לא נראה)* ויש את כל הקטעים בין רובי לאל השימי כמו זו שהוא רוצה לדעת מה קורה עם המטופלים שלה והוא לא מוכן לתת לה דו"ח מצב על מה מעסיק אותו ועוד כל מיני קטעים שהם רודפים אחד אחרי השנייה(אם היינו באנטומיה/שיקגו מד או משהו אחר הייתי שולחת אותם לשכב בחדר אחסון כדי להרגיע קצת את שניהם).
לחלוטין*ודיינה פשוט מלכה, כל סצנה שלה, לא משנה עם מי היא מדברת זה זהב טהור.
אני לא יודע אם את אומרת את זה מתוך ידע שלך בעולם הרפואה בחיים האמיתיים או ידע שלך מעולם הרפואה כי את צופה באיזה מיליון סדרות רפואה.בהתחלה רצו לקחת אותו לטיפול נמרץ כי יש לו עירוי של אינסולין, אבל הם הצליחו שבמקום זה ישימו אותו במחלקה פנימית-כללית ומוהאן לגמרי צודקת בקשר לחששות שלה לשים אותו שם, אין מצב שיוכלו לבדוק לו כל שעה אינסולין אלא אם מישהו יציק באופן קבוע לאחים/אחיות במחלקה.
*אגב, אף אחד מאיתנו עוד לא כתב על הפרק השבועי של מוחות מבריקים, אבל אני מרגיש שאת צריכה להיות ראשונה.
כי לא ראיתי אותו, חטפתי משהו מזעזע (כנראה בעבודה, כי אף אחד בבית לא היה חולה ומצד שני גם הבוס שלי לא היה, אבל הייתי רק בבית ובעובדה בשבוע שעבר) אז לא הייתי מסוגלת לראות שום דבר או לצאת ליותר מכמה דקות מהמיטה עד אתמול.**לא מופיע לי תאריך לפרק הבא של מוחות מבריקים שזה מטריד
זהו עכשיו אימתנו את התיאוריה!Al Hashimi או AI Hashimi (זה נראה אותו דבר אבל בראשון יש L קטנה ובשני יש i גדולה)
כי אני לא באמת חשבתי שהוא התכוון לסחוט אותו, אלא פשוט שאמר דברים מתוך כעס ותקף מתוך עמדה מתגוננת, אבל אולי אני צריכה לצפות שוב בסצינה ההיא כדי להחליט אם זה נכון.שתיכן מתייחסות לזה שרובי כועס על לנגדון בגלל השקר על ההתמכרות. לי מרגיש שזה על העניין שלנגדון ניסה לסחוט את רובי על ההתפרקות שלו בזמן המשבר בעונה הראשונה. וזאת גם הסיבה לדעתי שאף אחד אחר לא מבין למה רובי כל כך כועס.
דר' מק'יי אומרת לה משהו כמו "חשבתי שאת לא במשמרת עכשיו" ואז היא משיבה שהיא הדולה-מוות של החולה.[לגבי הdeath dula]
באמת? לא הרגשתי שהן מכירות אותה. אולי פיספסתי משהו? או שאת דמיינת משהו? לונה?
אוי, תרגישי טובכי לא ראיתי אותו, חטפתי משהו מזעזע (כנראה בעבודה, כי אף אחד בבית לא היה חולה ומצד שני גם הבוס שלי לא היה, אבל הייתי רק בבית ובעובדה בשבוע שעבר) אז לא הייתי מסוגלת לראות שום דבר או לצאת ליותר מכמה דקות מהמיטה עד אתמול.
WTF!?!?!?!ואז ראיתי שNBC הסירו את הסדרה מלוח השידורים והם ישדרו מה שנשאר ממנה רק בקיץ אז כרגע לא דחוף לי לראות את הפרק.
אני בעצמי לא בטוח. אבל אני לא מרגיש צורך לראות שוב את מה שהיה כי אני מניח שאם אני צודק אז נגלה על זה בהמשך.אבל אולי אני צריכה לצפות שוב בסצינה ההיא כדי להחליט אם זה נכון.
אה אוקידר' מק'יי אומרת לה משהו כמו "חשבתי שאת לא במשמרת עכשיו" ואז היא משיבה שהיא הדולה-מוות של החולה.
כי לא ראיתי אותו, חטפתי משהו מזעזע (כנראה בעבודה, כי אף אחד בבית לא היה חולה ומצד שני גם הבוס שלי לא היה, אבל הייתי רק בבית ובעובדה בשבוע שעבר) אז לא הייתי מסוגלת לראות שום דבר או לצאת ליותר מכמה דקות מהמיטה עד אתמול.
שתיכן מתייחסות לזה שרובי כועס על לנגדון בגלל השקר על ההתמכרות. לי מרגיש שזה על העניין שלנגדון ניסה לסחוט את רובי על ההתפרקות שלו בזמן המשבר בעונה הראשונה. וזאת גם הסיבה לדעתי שאף אחד אחר לא מבין למה רובי כל כך כועס.
אני גם לא חושבת שלנגדון ניסה לסחוט אותו, הוא היה נואש כי הוא ידע שזה יפגע לו בקריירה ובמשפחה וכ'ו.כי אני לא באמת חשבתי שהוא התכוון לסחוט אותו, אלא פשוט שאמר דברים מתוך כעס ותקף מתוך עמדה מתגוננת, אבל אולי אני צריכה לצפות שוב בסצינה ההיא כדי להחליט אם זה נכון.
אבל לא שזה פוגע בחולים ומעמיס על הרופאים האחרים בזמן שברור עם כל הבלאגן היו צריכים אותו בED.כן, עברו איזה 10 חודשים מאז האירוע בינהם, אבל רובי לא ראה אותו בכל הזמן הזה, אז הגיוני שיקח לו זמן בין לראות אותו שוב ולעבור הלאה מזה.
מצידי שיחזיק כמה שהוא רוצה כל עוד הוא חוזר בזמן לעונה 3.
אם תהיה קפיצת זמן, אז זה לא משנה. אני חושבת הבעיה הכי גדולה היא מה שניק כתב.אגב עכשיו שאני חושב על סיום העונה זה מביא אותי למחשבה ותחזית - האם יודיעו לו שאין טעם שהוא יחזור כי מחליפים אותו באל האשימי באופן קבוע? (זאת תחזית שלא מבוססת על שום ידע, אבל אני בכל זאת מסתיר את זה למי שלא רוצה לחשוב קדימה)
קודם ראיתי עם כתוביות אז זה היה ממש ברור. ודבר שני יש למשפחה שלי התנסויות לא טובות עם מחלקות פנימיות...אז כן.אני לא יודע אם את אומרת את זה מתוך ידע שלך בעולם הרפואה בחיים האמיתיים או ידע שלך מעולם הרפואה כי את צופה באיזה מיליון סדרות רפואה.
אוי, תרגישי טוב
תודה, אני כבר בסדרתרגישי טוב!
גם אני ראיתי מוקדםראיתי מוקדם היום, נראה אם אני אצליח גם לסיים לכתוב
זה באמת היה עצוב. עדיין קצת מפתיע אותי שהם לקחו את זה כל כך קשה לאור זה שהם בטח מתמודדים עם מוות כל הזמן. אני מניח שזה גם לא נדיר שמטופל חוזר מת. אבל אני לא יודע, אולי זה לא באמת הופך את זה לקל יותר.טוב רציתי לבכות בכל הקטעים עם לואי, זה היה כבד. זה היה יפה איך כולם קיבלו את זה קשה
אני דווקא לא זוכר מה סנטוס עשתה, אבל אוגלבי היה מגעיל נורא.(חוץ מסנטוס ואוגלבי שסיפר את זה לויטקר בצורה מזעזעת) ואיך נתנו לו כבוד.
טוב כי דיינה היא מלאך מארץ המלאכים.ממש אהבתי את הסצנות בין לנגדון לדיינה.
דווקא היה מעניין לדעתי. כי ברור נראה לי שהם יכולים להעניק לו מענה רפואי טוב יותר מאשר המרפאה בבית הכלא, אבל גם רובי צודק שאין להם מקום להכל.הסיפור עם האסיר, היה לא כזה מעניין. חוץ מזה שזה נראה כאילו רובי ואל השימי הולכים להתווכח על כל דבר בערך.
מה קורה איתה? הרי כולם צריכים לעשות צ'ארטינג במקביל.הAI של אל השימי ממציאה לאנשים היסטוריה רפואית, אבל האשמה לדעתי היא על סנטוס שפשוט עצלנית.
לדעתי היא ממש רוצה למות כבר כדי להפסיק לסבול. אני ציפיתי שהיא תפגע בעצמה.אני חושבת שמשהו לא בסדר עם האישה עם הסרטן הסופני, אני חושבת שיש משהו מעבר לזה שהיא לא רוצה שבעלה יראה אותה סובלת. זה קצת הרגיש כאילו יש שם וייב לא תקין. לא יודעת אם זה הכל כאב או פחד.
מרתון של תאונות אופנוע. וכל הזמן הצוות יורד על רובי בעניין. אבל דווקא רוכב האופנוע הזה מאוד עודד אותו.עוד תאונה של אופנועאני תוהה כמה כאלו יהיו כדי לשכנע את רובי לא ללכת.
כן היה יותר מזה.בקידום של הפרק הם אמרו שהם החליטו להתמקד באחים/יות וממש אהבתי את זה בפרק.
וואו נכון. במיוחד מל.בקושי מראים את מל וג'בדי וזה קצת מעצבן.
רובי כמעט תמיד נהדר עם כולם.ממש אהבתי את רובי הפרק, בין אם הגישה שלו לויטקר או הסצנות עם דיינה או איך שהוא מלמד את הצעירים יותר.
כל פרק טוב,פרק ממש ממש טוב לדעתי!!
ראיתי מוקדם היום, נראה אם אני אצליח גם לסיים לכתוב
גם אני ראיתי מוקדם, רק לא היה לי קודם זמן לכתוב.גם אני ראיתי מוקדם
טוב רציתי לבכות בכל הקטעים עם לואי, זה היה כבד. זה היה יפה איך כולם קיבלו את זה קשה(חוץ מסנטוס ואוגלבי שסיפר את זה לויטקר בצורה מזעזעת) ואיך נתנו לו כבוד.
וואי ממש.זה באמת היה עצוב. עדיין קצת מפתיע אותי שהם לקחו את זה כל כך קשה לאור זה שהם בטח מתמודדים עם מוות כל הזמן. אני מניח שזה גם לא נדיר שמטופל חוזר מת. אבל אני לא יודע, אולי זה לא באמת הופך את זה לקל יותר.
הסיפור של רובי על המשפחה שלו היה נורא עצוב.
נכון אבל אני שוב חושדת שזה בגלל שהוא על הרצף.אני דווקא לא זוכר מה סנטוס עשתה, אבל אוגלבי היה מגעיל נורא.
גם אני.ממש אהבתי את הסצנות בין לנגדון לדיינה.
היא לא רצתה להתעסק עם זה ואני יכולה להבין אותה, אבל זה באמת חבל.אבל רגע, היא לא הגישה תלונה בסוף נגד הבחור שהרביץ לה?
הוא תפס אותה בכוח אז העצבים שלה היו מאוד מוצדקים.ובאופן כללי היא הייתה מאוד עצבנית בפרק.
גם כשמטופל אחד תפס את הזרוע של האחות החדשה והיא צעקה עליו.
צודקת, כי עדיף לביבות.אבל במיוחד כשהיא התעצבנה על ההנהלה ששלחה להם סופגניות בתור תודה על העבודה.
הסיפור עם האסיר, היה לא כזה מעניין. חוץ מזה שזה נראה כאילו רובי ואל השימי הולכים להתווכח על כל דבר בערך.
אני חושבת שאין פה צודק וטועה, כי אי אפשר לדעת מי המטופל שלכאורה "ישאר בחוץ" אם משאירים אותו.דווקא היה מעניין לדעתי. כי ברור נראה לי שהם יכולים להעניק לו מענה רפואי טוב יותר מאשר המרפאה בבית הכלא, אבל גם רובי צודק שאין להם מקום להכל.
זה מרגיש לי די פסיכי שהיא עשתה משהו בשביל להוריד לו את הסטורציה, אבל אני גם בטוחה שהיא לא הייתה עושה משהו שבאמת מסכן אותו.בכל מקרה מה שממש אהבתי זה שדיינה מגלה שהוא מהשכונה שלה או משהו כזה ואז כנראה איכשהו גורמת לנתונים הרפואיים שלו להשתנות ככה שהם חייבים לאשפז אותו.
קשה לי לקרוא לה עצלנית כי היא גמורה מעייפות מהעומס והמשמרות הארוכות ואני יודעת שאם הייתי צריכה לעבוד כמוהם אני ממש לא הייתי עומדת בזה, ואני לגמרי יכולה להבין שעושים טעויות כשכל כך עייפים.הAI של אל השימי ממציאה לאנשים היסטוריה רפואית, אבל האשמה לדעתי היא על סנטוס שפשוט עצלנית.
זהו, זה כנראה אשמתה שהיא בימים הקודמים חיפפה את זה ולא עשתה במקביל כמו כולם, ולכן יש לה עכשיו מלא להשלים, בנוסף למקרים החדשים של היום, והיא לא עומדת בקצב.מה קורה איתה? הרי כולם צריכים לעשות צ'ארטינג במקביל.
אני חושבת שמשהו לא בסדר עם האישה עם הסרטן הסופני, אני חושבת שיש משהו מעבר לזה שהיא לא רוצה שבעלה יראה אותה סובלת. זה קצת הרגיש כאילו יש שם וייב לא תקין. לא יודעת אם זה הכל כאב או פחד.
לדעתי פשוט קשה לה נורא כבר עם זה שהיא מעמסה עליו ושאין לו חיים בגלל שהוא כל הזמן מטפל בה, היא מרגישה אשמה על זה, ולכן היא לא רוצה לחזור הביתה כבר אלא מעדיפה שיטפלו בה אנשים זרים בבי"ח.לדעתי היא ממש רוצה למות כבר כדי להפסיק לסבול. אני ציפיתי שהיא תפגע בעצמה.
כלום לא ישכנע אותועוד תאונה של אופנועאני תוהה כמה כאלו יהיו כדי לשכנע את רובי לא ללכת.
בקידום של הפרק הם אמרו שהם החליטו להתמקד באחים/יות וממש אהבתי את זה בפרק.
אוקיי אז אני לא כל כך אהבתי את זה, כלומר הרעיון סבבה אבל הביצוע פחות.כן היה יותר מזה.
כן מאיפה היא צצה לעזאזל?אבל הייתה אחות אחת שנכנסה לחדר עם האופנוע וידעה כל מה שהוא צריך, ווויטקר אומר שהאחיות מנהלות את חדר המיון והראו לה כבוד גדול. אבל אין לי מושג מי היא והרגיש לי שזאת פעם ראשונה שראינו אותה.
נכון!!בקושי מראים את מל וג'בדי וזה קצת מעצבן.
גם אני. אבל לפחות ככה זה לא יגמר לנו כל כך מהר.אבל אני מתגעגע ללראות את זה בקצב של פרק ליום.
חחחחחחחחחחחחחחח ניק, אני ממש לא חושבת שזה בקטע כזה תפסיק לראות הומואים בכל מקום!יש קטע מוזר בין אוגלבי ודוני כשאוגילבי מבקש שדוני יראה להם איך עושים את התפירה ומגיש לו את החוט ואחר כך אומר שהוא למד מהכי טוב.
וזה במידה מסויימת חריג באופן כללי, אבל זה במיוחד חריג בשביל אוגילבי שלא נראה שמחבב אף אחד. האם יש לו קראש עליו, או שזה משהו אחר?
כן זה גילוי טוב כי זה מסביר את הגישה האדישה/משועממת שלה ונותן לזה סוג של הצדקה. היא יודעת שהיא לא טובה עם בני אדם והיא לא מתכוונת לעסוק בזה בכל מקרה, אז זה בסדר.גילינו שג'וי רוצה להיות רופא פתולוגית, כלומר לא לעסוק ממש עם מטופלים,
כן בכלל כל המערכת יחסים שלהן לא הכי ברורה לי, וזה יותר בגלל גרסיה מאשר סנטוס.נראה שגרסיה מחפפת את סנטוס כשזאת מציעה לה לבוא לדירה שלה. אני מתחיל בעצם לרחם על סנטוס העונה.
שמתי לב אליו גם.ראו מרחוק את הבחור חסר הבית. אני רוצה שקצת יתעסקו בו שוב.
וכמובן שהדביל מתכוון לעשות את זה שוב.היה הבחור שאכל 36 נקניקיות ואז הקיא המון. זה היה מגעיל.
נכון, ממש לא ברור מה הבעיה. היא גם יכולה לכתוב בטלפון הכל ושהטלפון יקריא.יש את הבחורה החרשת שהם לא יכולים לטפל בה כי אין להם מתרגם שפת סימנים זמין.
אני לא ממש מבין למה הם לא יכולים לנהל איתה שיחה בכתיבה. אני מבין שזה פחות נוח, אבל זה לא נראה לי כל כך בעייתי.
באמת? מעניין למה.אבל אני גם לא יודע איך זה בשביל חרשים.
אני בחצי שנה האחרונה עובד עם מישהי חרשת ורוב הזמן אנחנו מצליחים להסתמך על הקצת שמיעה שלה, קריאת שפתיים שלה ויכולת חלקית להבין את הדיבור שלה. מידי פעם אני מנסה לתקשר איתה בכתב ואני מקבל את הרושם שהיא לא אוהבת את זה.
אני נראתה דיי משועממת כשויטקר ניסה לדבר איתה.אני דווקא לא זוכר מה סנטוס עשתה
נראה לי יש לה פוסט טראומה מאז שתקפו אותה והיא גם משחקת באימא דובה עם אמה(האחות החדשה).גם כשמטופל אחד תפס את הזרוע של האחות החדשה והיא צעקה עליו.
אבל זה ממש אופייני, גם אצלנו. ההנהלה מתייחסים אלינו כמו זבל כל השנה ואז מביאים לנו משהו נחמד בראש השנה/פסח/יום הרופא/יום ניקיון המצפון הבין לאומי.אבל במיוחד כשהיא התעצבנה על ההנהלה ששלחה להם סופגניות בתור תודה על העבודה.
בכל מקרה מה שממש אהבתי זה שדיינה מגלה שהוא מהשכונה שלה או משהו כזה ואז כנראה איכשהו גורמת לנתונים הרפואיים שלו להשתנות ככה שהם חייבים לאשפז אותו.
מצד שני הוא לא בכלא כי הוא עוסק בפילנתרופיה. ואם הוא פדופיל/רוצח? ואם הוא יברח וייפגע במישהו בזמן שהוא מטופל אצלהם? זה נכון שבית חולים עדיף על כלא, אבל השאלה באיזה מחיר ועל חשבון מי זה מגיע.מצד אחד פה הוא יקבל טיפול יותר טוב מבכלא, אבל לפחות בכלא הוא יקבל טיפול רפואי כלשהו, לעומת האפשרות שהמטופל הלא-ידוע שהוא ישאר על חשבונו לא יזכה לטיפול בזמן בכלל.
אני גם ציפיתי שנגלה על מה הוא בכלא ולמה הוא מסוכן, וזה ישנה את היחס של דיינה והאח הזה שאמר שהוא "בחור נחמד".
אבל קצת עיצבן אותי שהוא צעק על סנטוס. כלומר נכון שהיא פישלה ונראה שהיא נרדמת בעמדה שלה, אבל אם ככה אז לך ותבדוק ומה שלומה.
זה באמת היה קרינג'י.כי כמו בפרק מסויים בעונה הקודמת, זה הרגיש לי שקצת דוחפים לנו בכוח מסר בצורה בוטה ומאולצת, זה לא היה סתם התמקדות, זה היה מאוד "הם הגיבורים האמיתיים!"
היא גם לא רוצה להתעסק עם אנשים מתים לא? בגלל הסיפור עם סבתא שלה.כן זה גילוי טוב כי זה מסביר את הגישה האדישה/משועממת שלה ונותן לזה סוג של הצדקה. היא יודעת שהיא לא טובה עם בני אדם והיא לא מתכוונת לעסוק בזה בכל מקרה, אז זה בסדר.
אבל בקטע של המיון א' המצב שלה עלול להחמיר וב' מצד שני אם זה לא משהו רציני היא כבר יכלה ללכת לפנות את המקום למישהו אחר שצריך גם כן עזרה. הם סתם מעכבים אותה סתם.(מעניין אם זה כי בהמשך יהיה גילוי שקשור אליה, אולי היא קשורה לתינוקת).(לעומת סיטואציה של חדר מיון שזה פחות יומיומי ונראה לי שצריך לעשות מה שצריך בשביל לקבל טיפול וזהו)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.