The Pitt עונות 1&2 👩🏻‍⚕️👨🏻‍⚕️💉💊🩸🩺

Lhuna3

Well-known member
שמתי לב אליה כמה פעמים, אבל היא כזה בשוליים. זה כמו הרופא הלא מבוגר אבל עם שיער שיבה שנמצא בהרבה סצנות, וגם אמרו את שמו, אבל הוא מאוד שולי.
שמתי לב אליו גם והחלטתי שהוא אולי רופא מרדים או משהו כזה.
אבל היא לא היתה זכורה לי בכלל.
וממש פחדתי שיקרה משהו לכלב, אולי שהעכברוש ינשך אותו. אז שמחתי שזה היה ההפך.
זה הדבר הכי גזעני שכתבת פה. אולי דווקא הכלב הזה הוא מנייאק והעכברוש היה חף מפשע וזה לא הגיע לו בכלל?
;-(
אה וגם אהבתי את זה שלנגדון הבין שניקוי הפצע של האדם הזה, זה סוג טיפול הזן שיכול ממש להרגיע את מל.
גם אני, זה היה ממש יפה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הסיבה שלא ציינתי זה שלא אהבתי כל כך. כלומר כן אהבתי את הסיפור שלו האישי, אבל לא אהבתי את הקטע שזה נגמר במין "הרצאה" לצוות שעומד לשמוע סביב המיטה שלו, כי זה מאוד הרגיש לי כמו קטע שבא לחנך את הצופים, שלארגון של השחורים מגיע קרדיט על המצאת מערכת החירום שיש היום, ושלא אובן לא נכון - אני בהחלט לתת קרדיט לכל מי שמגיע ונגזל ממנו ולתקן עוולות היסטוריות, אבל אני לא אוהבת שסדרות הדרמה והקומדיה שלי עושות דברים כאלה, במיוחד באופן בוטה ושקוף. יכלו בעיני להעביר את זה בצורה פחות כזאת ואז הייתי אוהבת יותר.
נכון שזה בסוף הפך ליותר מידי הרצאה ושיעור היסטוריה מיוחד.
אבל אני שם את זה בצד כי זה באמת סיפור מגניב.

שמתי לב אליו גם והחלטתי שהוא אולי רופא מרדים או משהו כזה.
לא נראה לי שיש להם רופא מרדים בצוות הקבוע של חדר מיון. אבל אולי אני טועה
אבל היא לא היתה זכורה לי בכלל.
סקסיסטי מצידך
זה הדבר הכי גזעני שכתבת פה. אולי דווקא הכלב הזה הוא מנייאק והעכברוש היה חף מפשע וזה לא הגיע לו בכלל?
;-(
מצטער. אין לי משהו נגד עכברושים, אבל אני גם לא סנטימנטלי כלפיהם.
ואומנם הוא לא רע, אבל עכברושים, מעצם החיים שלהם, יותר נושאים מחלות ולכן נראה לי ברור שצריך להפטר מהנוכחות שלהם בבית חולים.
הכלב, מעבר לזה שאני מניח שהוא מחוסן ובריא, הוא גם פשוט חמודי ורציתי ללטף אותו בעצמי
גם אני, זה היה ממש יפה.
לא כתבת מה את חושבת בכל עניין לנגדון נגד סנטוס.
מעניין אותי כי אותי זה מאוד מעסיק. כי מצד אחד אני לא אוהב אותה ואני כן אוהב אותו. אבל מצד שני הוא לחלוטין הגזים באיך שהוא צעק עליה ונזף בה וממש כאילו ניסה להשפיל אותה.

אגב, איך את מרגישה? הבראת?

אני לא יודע אם לא ראית היום פרק על מנת לתת לי להשוות מקום, או שסתם לא היה לך זמן, אבל אני מעריך את זה.

ואם כן ראית, אז תכתבי על הפרק.

יש סיכוי שגם מחר יהיה לי זמן לראות שני פרקים.

כבר שנה אני מחפשת עם מי לדבר, התחלתי לפחד שברחתם לי :-D .
נותרו לנו עוד 6 פרקים לעונה ואז נוכל לדבר על עונה 2.

Lhuna3

Well-known member
מצטער. אין לי משהו נגד עכברושים, אבל אני גם לא סנטימנטלי כלפיהם.
ואומנם הוא לא רע, אבל עכברושים, מעצם החיים שלהם, יותר נושאים מחלות ולכן נראה לי ברור שצריך להפטר מהנוכחות שלהם בבית חולים.
הכלב, מעבר לזה שאני מניח שהוא מחוסן ובריא, הוא גם פשוט חמודי ורציתי ללטף אותו בעצמי
לקחת את מה שכתבתי הרבה יותר מדי ברצינות ;-#
לא כתבת מה את חושבת בכל עניין לנגדון נגד סנטוס.
מעניין אותי כי אותי זה מאוד מעסיק. כי מצד אחד אני לא אוהב אותה ואני כן אוהב אותו. אבל מצד שני הוא לחלוטין הגזים באיך שהוא צעק עליה ונזף בה וממש כאילו ניסה להשפיל אותה.
אני מאוד בעדו, גם כי באופן כללי אני חושבת שהוא חמוד וטוב (חוץ מאשר בקטע הזה מול סנטוס), ועוד יותר בגלל החיבור המקסים שנראה לי שמתרקם בינו בין מל.
ויחד עם זה, כמו שכתבתי כבר, אני גם לא מצליחה באמת לשנוא אותה, ועדיין יש בי חלק שרוצה להיות בעדה ולחבב אותה, ואני גם מסכימה שהוא צעק עליה בצורה די מוגזמת - אבל יחד עם זה, גם לי יש חשד כמוך שהיא אולי תימרנה אותו לזה בכוונה, וגם צריך לשים לב שנזיפה קשה כשלעצמה היתה כן מאוד במקום שם מצידו - כי היא שוב החליטה לעשות מה שנראה לה בלי לקבל אישור שהיא היתה חייבת לקבל ממנו, ולפי מה שהיא בעצמה טענה בפניו - זה משהו שהיה עלול לגרום למוות המטופל, אלמלא מוהאן היתה עושה משהו אחר (מה שהיא בפועל עשתה והציל את המטופל אבל הוא לא יודע את זה). אז כן אני חושבת שהוא צדק בנזיפה, רק שהיא לא היתה צריכה להיות בפומבי.
אגב, איך את מרגישה? הבראת?
פחות או יותר, תודה.

Lhuna3

Well-known member
The Pitt
פרק 1X10
דיינה המסכנה שחטפה בחוץ אגרוף מהמטופל הנוראי ההוא חוזרת פנימה ומקבלת טיפול, והצעירים נדהמים לגלות שזה לא מקרה חריג והרוב מהצוות שם כבר הותקפו פיזית מתישהו.
מישהו צריך להחליף אותה בינתיים, ופרינסס (?) ממהרת לנדב את פרלה (האחות עם החיג'אב). (באיזה שפה הן מדברות ביניהן?)

מטופל עם כוויות בכל הגוף מגיע עם אישתו שבהריון מתקדם, וויטאקר מתחבר איתה כי יש להם גם חווה, ולנגדון נותן לו לעודד אותה שהוא יחלים כי מצבו נראה יציב, אבל אח"כ ביניהם לנגדון אומר לו שזה רק היה בשביל לתת לה תקווה, אבל רוב הסיכויים שהוא לא ישרוד את זה.

ומגיע גם... 🥁🥁🥁... הגרוש של דר' מ'קיי!
עם הילד שלהם החמוד שלהם האריסון. מתברר שהגרוש לקח את הילד לנסוע על סקייטבורד ונפל ונפצע.
והיחסים ביניהם ממש לא טובים, אבל עושה רושם שהוא עדיין אוהב אותה.
והיא מציעה לילד להיות איתה בזמן שאבא שלו מחלים והוא מאוד שמח.
ואנחנו מקבלים רמז שבת זוגו הנוכחית של הגרוש אשמה או לפחות איכשהו קשורה לזה שמ'קיי צריכה ללכת עם צמיד מעקב על הרגל.

וגם משהו יותר מעניין - מסתבר שמטאו מבלה הרבה איתה ועם הילד (ברמה שהאבא מקנא) ויש ביניהם וייב חזק של זוג! o_O
רגע אז מטאו שיקר לג'בדי כשהתחמק ממנה בתירוץ שהוא לא יוצא עם אנשים מהעבודה?
וגרוע מזה - כשהם מדברים על יציאה, ג'בדי עומדת לידם ולא מזהה את הוייב ומבינה את זה כיציאה ידידותית של קולגות וישר אומרת שהיא גם פנויה *קרינג'*|פנים| ודר מ'קיי לוקחת את זה כהצעה לשמש בייביסיטרית לבן שלה! |פנים| אוי שיט, ג'בדי המסכנה |לב-ש|
(מה שקצת מוזר לי זה שנראה שמטאו ומ'קיי ממש לא מסתירים שם את היחסים ביניהם, אז הייתי מצפה שדיינה תדע מזה, אבל היא לא אמרה על זה כלום לג'בדי כשג'בדי התוודתה בפניה שהיא דלוקה עליו.)

ומגיע בשביל אחת המטופלות נוירולוג בכיר בשם דר' מהטה שאוהבת לספר בדיחידות-קרש של משחקי מילים.
וכמובן שמל בהתחלה לא מבינה את הקטע שלו, ועונה לו תשובה רצינית לבדיחידה :-D:-D
אבל בהמשך היא כבר מבינה וכשהוא מביא עוד חידה כזאת אז זה מגניב שהיא מצליחה לקלוע לתשובה!

יש מטופל צעיר שנפגע בעין ואבא שלו עושם רושם כאילו הדבר היחיד שאכפת לו זה שהבן שלו יוכל להמשיך להתחרות בבייסבול שהוא כל כך מצטיין בו, אז ג'בדי - שרואה שם שיקוף של היחס של אמא שלה אליה - מתפרצת עליו בכעס שלא מספיק אכפת לו מהבן שלו. אח"כ מ'קיי מסבירה לה שזה לא היה הכי לעניין ושיתכן שזו צורת התמודדות של האבא עם הסיטואציה המפחידה.

רובי כועס על מ'קיי שדיווחה למשטרה מאחורי גבו על הנער שברח, אבל בהמשך חוזר בו ומקבל שהיא פעלה נכון.

פרלה ופרינסס מרכלות בשפה המסתורית שלהן על האם קולינס ולנגדון שכבו (ומסיקות ש"איו, לא!") ואח"כ אם קולינס ורובי שכבו ("בהחלט")

סנטוס vs לנגדון - לצערנו מסתיים בנוקאאוט ;-(
הוא רואה אותה מדברת עם רובי על משהו.
אח"כ הוא אומר לה שבשאלות מקצועיות היא צריכה לפנות אליו.
אח"כ הוא פונה לרובי ואומר לו שהיא בעייתית, מזלזלת בהוראות, ולא טים-פליירית (חלקית נכון, חלקית לא יודעת).
אז רובי עושה לה שיחה והיא סופסוף אומרת לו את מה שהיא חושדת - שלנגדון גונב תרופות. (לא הבנתי איך זה מתקשר לקופסה של התרופה שהיא התקשתה לפתוח והיא כל הזמן ממשיכה להחזיק בה).
אז רובי נאלץ להתעמת עם לנגדון ולבדוק את הלוקר שלו, ולמרבה הצער מתברר שהיא צודקת - לנגדון התמכר למשככי כאבים וגנב אותם מהמחלקה... ורובי בכאב נאלץ לפטר אותו על המקום.
אוף. כל כך לא רציתי שככה זה יגמר!
;-( ;-( ;-(

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ודווקא בכלל לא היה את הקראקן בפרק הזה
דיינה המסכנה שחטפה בחוץ אגרוף מהמטופל הנוראי ההוא חוזרת פנימה ומקבלת טיפול, והצעירים נדהמים לגלות שזה לא מקרה חריג והרוב מהצוות שם כבר הותקפו פיזית מתישהו.
מישהו צריך להחליף אותה בינתיים, ופרינסס (?) ממהרת לנדב את פרלה (האחות עם החיג'אב). (באיזה שפה הן מדברות ביניהן?)
מצחיק אותי שהיה קו עלילה מאוד דומה בסדרה הקומית שאני רואה - St. Denis Medical - אבל שם בסוף התברר שהרופא שהותקף, לא הותקף על ידי מטופל אלא עלידי ציפור. פשוט גם שם כל הצוות נסער ודיברו על כך שיש עליה בכמות האלימות נגד עובדי רפואה.
מטופל עם כוויות בכל הגוף מגיע עם אישתו שבהריון מתקדם, וויטאקר מתחבר איתה כי יש להם גם חווה, ולנגדון נותן לו לעודד אותה שהוא יחלים כי מצבו נראה יציב, אבל אח"כ ביניהם לנגדון אומר לו שזה רק היה בשביל לתת לה תקווה, אבל רוב הסיכויים שהוא לא ישרוד את זה.
אוי זה עצוב.
(או אם אני מסתכל על זה באופן אחר אז אולי הוא יתחתן איתה ויגדל את הבן של בעלה המת בחווה.)(אני רע)
ומגיע גם... 🥁🥁🥁... הגרוש של דר' מ'קיי!
עם הילד שלהם החמוד שלהם האריסון. מתברר שהגרוש לקח את הילד לנסוע על סקייטבורד ונפל ונפצע.
והיחסים ביניהם ממש לא טובים, אבל עושה רושם שהוא עדיין אוהב אותה.
והיא מציעה לילד להיות איתה בזמן שאבא שלו מחלים והוא מאוד שמח.
ואנחנו מקבלים רמז שבת זוגו הנוכחית של הגרוש אשמה או לפחות איכשהו קשורה לזה שמ'קיי צריכה ללכת עם צמיד מעקב על הרגל.
הילד באמת ממש חמוד. והאבא הזה באמת מעצבן.
מעניין באמת מה הקטע עם צמיד המעקב.
וגם משהו יותר מעניין - מסתבר שמטאו מבלה הרבה איתה ועם הילד (ברמה שהאבא מקנא) ויש ביניהם וייב חזק של זוג! o_O
רגע אז מטאו שיקר לג'בדי כשהתחמק ממנה בתירוץ שהוא לא יוצא עם אנשים מהעבודה?
וגרוע מזה - כשהם מדברים על יציאה, ג'בדי עומדת לידם ולא מזהה את הוייב ומבינה את זה כיציאה ידידותית של קולגות וישר אומרת שהיא גם פנויה *קרינג'*|פנים| ודר מ'קיי לוקחת את זה כהצעה לשמש בייביסיטרית לבן שלה! |פנים| אוי שיט, ג'בדי המסכנה |לב-ש|
(מה שקצת מוזר לי זה שנראה שמטאו ומ'קיי ממש לא מסתירים שם את היחסים ביניהם, אז הייתי מצפה שדיינה תדע מזה, אבל היא לא אמרה על זה כלום לג'בדי כשג'בדי התוודתה בפניה שהיא דלוקה עליו.)
חחחחחח
הקטע הוא שמתאו הוא לא במערכת יחסים עם מקיי, הוא פשוט הבייביסיטר שלה. ולכן כשג'בדי מציעה להתלוות מקיי מניחה שהיא גם מציעה להיות בייביסיטר.
ומגיע בשביל אחת המטופלות נוירולוג בכיר בשם דר' מהטה שאוהבת לספר בדיחידות-קרש של משחקי מילים.
וכמובן שמל בהתחלה לא מבינה את הקטע שלו, ועונה לו תשובה רצינית לבדיחידה :-D:-D
אבל בהמשך היא כבר מבינה וכשהוא מביא עוד חידה כזאת אז זה מגניב שהיא מצליחה לקלוע לתשובה!
אני אוהב מישהו עם בדיחות קרש רבות. ואהבתי את זה שמל בסוף הצליחה להכנס לזה.
יש מטופל צעיר שנפגע בעין ואבא שלו עושם רושם כאילו הדבר היחיד שאכפת לו זה שהבן שלו יוכל להמשיך להתחרות בבייסבול שהוא כל כך מצטיין בו, אז ג'בדי - שרואה שם שיקוף של היחס של אמא שלה אליה - מתפרצת עליו בכעס שלא מספיק אכפת לו מהבן שלו. אח"כ מ'קיי מסבירה לה שזה לא היה הכי לעניין ושיתכן שזו צורת התמודדות של האבא עם הסיטואציה המפחידה.
וואו, מסתבר שג'בדי הייתה באוניברסיטה כבר כשהיא הייתה בת 13. אפשר להבין תחת איזה לחץ היא נמצאת.
רובי כועס על מ'קיי שדיווחה למשטרה מאחורי גבו על הנער שברח, אבל בהמשך חוזר בו ומקבל שהיא פעלה נכון.
ועדיין אנחנו לא יודעים מה בעצם קורה עם הבן הזה.
פרלה ופרינסס מרכלות בשפה המסתורית שלהן על האם קולינס ולנגדון שכבו (ומסיקות ש"איו, לא!") ואח"כ אם קולינס ורובי שכבו ("בהחלט")
חחחח זה היה מצחיק. ומאוד רכלני. היה מצחיק אם היה עובר שם מישהו שגם מבין את השפה שלהן ומפרש לרופאים.
סנטוס vs לנגדון - לצערנו מסתיים בנוקאאוט ;-(
הוא רואה אותה מדברת עם רובי על משהו.
אח"כ הוא אומר לה שבשאלות מקצועיות היא צריכה לפנות אליו.
אח"כ הוא פונה לרובי ואומר לו שהיא בעייתית, מזלזלת בהוראות, ולא טים-פליירית (חלקית נכון, חלקית לא יודעת).
אז רובי עושה לה שיחה והיא סופסוף אומרת לו את מה שהיא חושדת - שלנגדון גונב תרופות. (לא הבנתי איך זה מתקשר לקופסה של התרופה שהיא התקשתה לפתוח והיא כל הזמן ממשיכה להחזיק בה).
אז רובי נאלץ להתעמת עם לנגדון ולבדוק את הלוקר שלו, ולמרבה הצער מתברר שהיא צודקת - לנגדון התמכר למשככי כאבים וגנב אותם מהמחלקה... ורובי בכאב נאלץ לפטר אותו על המקום.
אוף. כל כך לא רציתי שככה זה יגמר!
;-( ;-( ;-(
אוי שיט.
בהתחלה כעסתי על רובי שהוא בכל כך קלות מאמין לה בכלל.
אבל אז מסתבר שהיא צדקה. שיט.
זה ממש נוראי.
תחזירו לנו את לנגדון שלנו.

אגב לא קשור...
אנחנו באיזשהו שלב קיבלנו הסבר למירנה, האישה שאזוקה לכיסא גלגלים?
היא מסתובבת שם כל היום ואף אחד לא ממש מתייחס לקיומה יותר מידי.
אבל זה היה נחמד שהיא רצתה לנקום באדם שנתן אגרוף לדיינה.

בכלל אהבתי את איך שכולם שם מתאגדים סביב דיינה

Lhuna3

Well-known member
ודווקא בכלל לא היה את הקראקן בפרק הזה
אני לא אעשה ספוילרים לפרק בשם שלו.
מצחיק אותי שהיה קו עלילה מאוד דומה בסדרה הקומית שאני רואה - St. Denis Medical - אבל שם בסוף התברר שהרופא שהותקף, לא הותקף על ידי מטופל אלא עלידי ציפור. פשוט גם שם כל הצוות נסער ודיברו על כך שיש עליה בכמות האלימות נגד עובדי רפואה.
חחחחחחחחחח
(או אם אני מסתכל על זה באופן אחר אז אולי הוא יתחתן איתה ויגדל את הבן של בעלה המת בחווה.)(אני רע)
האמת שלא שנאתי את הרעיון הזה.
הקטע הוא שמתאו הוא לא במערכת יחסים עם מקיי, הוא פשוט הבייביסיטר שלה.
אהההההההההההההההה
אוקיי. אבל לא יודעת המבטים ביניהם היו לגמרי של זוג, והיא גם שאלה אותו ככה אם הוא רוצה לבוא איתה לאיזה מקום שנפתח, אז למרות שהיה גם רמז שהוא הבייביסיטר כשהיא אמרה "האריסון ישמח לבייביסיטר יותר קרובה לגיל שלו", אני בכל זאת הבנתי כאילו שהם כן זוג.
אבל כנראה אתה צודק.
אוי שיט.
בהתחלה כעסתי על רובי שהוא בכל כך קלות מאמין לה בכלל.
אני לא כעסתי כי היה ברור לי שהוא חייב לברר את זה, וגם כי כבר ממש חששתי בשלב זה שזה באמת נכון.
תחזירו לנו את לנגדון שלנו.
הלוואי! 😭
ובמיוחד בשביל מל.
אבל אחרי מקרה כזה, אני לא יודעת, זה נשמע לי לא הכי סביר... אולי בעונה הבאה, שעד אליה הוא יכול להגמל ולשכנע לתת לו צ'אנס נוסף.
הכי מצחיק יהיה אם פתאום בעונה הבאה אחרי שנה הוא יחזור ויהיה החבר הכי טוב של סנטוס, או בן זוג שלה אפילו... כל כך מתאים לסדרות לעשות דבר כזה.
למרות שכרגע אני מעדיפה שיהיה עם מל.
אגב לא קשור...
אנחנו באיזשהו שלב קיבלנו הסבר למירנה, האישה שאזוקה לכיסא גלגלים?
שום הסבר עד עכשיו! גם אני סקרנית, אבל אני בטוחה שעד סוף העונה יגלו לנו.
אבל זה היה נחמד שהיא רצתה לנקום באדם שנתן אגרוף לדיינה.
כן זה היה חמוד.

Lhuna3

Well-known member
The Pitt
פרק 1X11
רובי המסכן שבהלם מהגילוי על לנגדון נאלץ לחזור למשמרת ואין לו רגע מנוחה, כלומר עכשיו עוד יותר כשיש רופא אחד פחות וגם פתאום מלא מצבי חרום ביחד.

הוא מעדכן את סנטוס שהיא צדקה בקשר ללנגדון ושעשתה נכון, אבל מבקש ממנה לא לספר לאף אחד.
אז בגלל שהיא כבר סיפרה על החשד שלה לגרסיה היא צריכה עכשיו לעדכן גם אותה בשביל לבקש שלא תגיד כלום, וגרסיה (שוב) כועסת עליה.
גרסיה מתחילה קצת לעצבן אותי. תחליטי אם את אוהבת או שונאת אותה.

וכמו שרצית - מסתבר שסנטוס מבינה את שתי האחיות שמדברות בפיליפינית :-D

קולינס מיילדת לידת חירום מטופלת ששימשה כפונדקאית לזוג הומואים חברים שלה.
יש רגע מצחיק כשמל מתבקשת להסתכל מתחת לשמיכה לראות מה מצב "הפתיחה" של היולדת, והיא כולה חיוכים ואושר אומרת "אני רואה שיער!" אז כולם מסתכלים עליה מוזר עד שהיא קולטת ומבהירה "שיער של תינוק!" :-D

וקולינס מדברת סופסוף עם רובי שהיתה לה הפלה עכשיו, שזה היה מהפריה מלאכותית, ושהיא ניסתה כבר הרבה להכנס להריון ואין לה כסף וכוח לשוב, ושבעבר נכנסה להריון טבעי מאקס שהיא לא סיפרה לו והפילה במכוון (אבל היא לא אומרת לו אם זה הוא).
והוא שולח אותה גם הביתה ונשאר במינוס 2 רופאים מתמחים בכירים, אבל אומר שיש רק עוד שעה למשמרת שלהם.
אז אני תוהה מה יהיה בפרקי העונה האחרונים (אבל בעצם אולי יש רמז בסוף הפרק הזה).

וויטאקר ומוהאן מטפלים בגבר שמכור למשככי כאבים אבל מכחיש את זה, אז מוהאן נותנת לו כדור לטיפול בתסמיני גמילה וקצת משקרת לו שזה כדור "כמו מורפיום" וככה מוכיחה שהוא היה בתסמיני גמילה כי הכדור עזר לו, אבל רובי מאוד כועס עליה וגם המטופל מאיים לתבוע.

בת הזוג של הגרוש של מ'קיי מגיעה לבקר אותו ומתגלה כמאוד מעצבנת וחצופה, ורוצה שהאריסון ישאר אצלם והיא תעזור לטפל בו כשההוא מחלים, בקום שיהיה אצל מ'קיי. והיא לובשת חולצה מאוד מעצבנת שכתוב עליה BONUS MOM... אז ברור שמ'קיי סופר מעוצבנת והיא גם מאיימת עליה (ומסתבר שיש להיא צו הרחקה נגד מ'קיי).

ולנגדון מתקשר כל הזמן לדבר עם רובי ורובי לא עונה לו.

והנער שברח פרסם איזה פוסט חשוד ורובי מצליח לשכנע את אמא שלו לחתום על בקשה לאשפז אותו בכפייה להסתכלות פסיכיאטרית.

בסוף הפרק דיינה אומרת לרובי שקשה לה והיא רוצה כבר לפרוש :-(

אבל אז הם מקבלים דיווח שיש אירוע של ירי המוני בפסטיבל שהלכו אליו ג'ייק (ה"בן" של רובי*) וחברתו (שרובי הסכים שתלך עם ג'ייק במקומו. בטח היא מתה שם.)
(*גילינו גם בפרק הזה שהוא לא בן ביולוגי של רובי אלא סוג של בן חורג, כלומר רובי יצא איזה תקופה עם אמא שלו והם התחברו.)

אז הניחוש שלי כרגע הוא שבגלל שיגיעו המון נפגעים מהאירוע הזה, כל הצוות הזה או רובו יצטרך להשאר לסייע גם בחלק מהמשמרת הבאה וככה ימלאו איתם 15 פרקים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי, אני לא יודע אם בכוונה, אבל הפעם מרגיש שהשם שנתת קשור לפרק.
אה, התבלבלתי, חשבתי שכתבת "אחרוני המטפלים" - כי מרגיש שכל המטפלים עוזבים.
רובי המסכן שבהלם מהגילוי על לנגדון נאלץ לחזור למשמרת ואין לו רגע מנוחה, כלומר עכשיו עוד יותר כשיש רופא אחד פחות וגם פתאום מלא מצבי חרום ביחד.
וואי עד כמה שהיה לחץ עד עכשיו, באמת מרגיש שבפרק הזה עוד יותר לחץ.
הוא מעדכן את סנטוס שהיא צדקה בקשר ללנגדון ושעשתה נכון, אבל מבקש ממנה לא לספר לאף אחד.
אז בגלל שהיא כבר סיפרה על החשד שלה לגרסיה היא צריכה עכשיו לעדכן גם אותה בשביל לבקש שלא תגיד כלום, וגרסיה (שוב) כועסת עליה.
גרסיה מתחילה קצת לעצבן אותי. תחליטי אם את אוהבת או שונאת אותה.
אני יכול להבין אותה שזה מעצבן אותה שסנטוס סיפרה לה על העניין ואז קוראת לה כדי לומר לה לא לדבר על זה.
אבל באופן כללי גרסיה מעצבנת גם כי היא די מגעילה את רוב האנשים וגם כי באמת המידה שבה היא מתחילה עם סנטוס - אם זה היה רופא בכיר זכר ורופאה סטודנטית צעירה שהוא רק פגש - זה היה מדליק עשרים נורות אדומות.
וכמו שרצית - מסתבר שסנטוס מבינה את שתי האחיות שמדברות בפיליפינית :-D
חחחחחח
אבל אני לא שמח משום דבר שקשור לסנטוס
קולינס מיילדת לידת חירום מטופלת ששימשה כפונדקאית לזוג הומואים חברים שלה.
יש רגע מצחיק כשמל מתבקשת להסתכל מתחת לשמיכה לראות מה מצב "הפתיחה" של היולדת, והיא כולה חיוכים ואושר אומרת "אני רואה שיער!" אז כולם מסתכלים עליה מוזר עד שהיא קולטת ומבהירה "שיער של תינוק!" :-D
אוי ראיתי הרבה יותר ממה שרציתי מהלידה הזאת. זה היה מטריד ברמות. למה אי אפשר פשוט לעשות לידות קיסריות לכל הנשים? (אני בעיקר צוחק, אבל גם קצת מרגיש שזה באמת היה יכול להיות קל יותר)
וקולינס מדברת סופסוף עם רובי שהיתה לה הפלה עכשיו, שזה היה מהפריה מלאכותית, ושהיא ניסתה כבר הרבה להכנס להריון ואין לה כסף וכוח לשוב, ושבעבר נכנסה להריון טבעי מאקס שהיא לא סיפרה לו והפילה במכוון (אבל היא לא אומרת לו אם זה הוא).
והוא שולח אותה גם הביתה ונשאר במינוס 2 רופאים מתמחים בכירים, אבל אומר שיש רק עוד שעה למשמרת שלהם.
הוא אמר גם משהו על זה שאחד הרופאים של המשמרת הבאה תמיד מגיע איזה שעה מוקדם יותר.
אז אני תוהה מה יהיה בפרקי העונה האחרונים (אבל בעצם אולי יש רמז בסוף הפרק הזה).
האמת שאני קלטתי שזה כנראה משמרת של 12 שעות כבר ממשהו שנאמר בעבר (וגם תכלס הגיוני שיחלקו את היממה לשני משמרות של 12 שעות)(אם כי הגיוני שתהיה איזושהי חפיפה)
בכל מקרה בשלב מסויים אני תהיתי אם הפרקים האחרונים יהיה שהרופאים הבכירים יוצאים עם הצעירים לחגוג את היום הראשון שלהם. אבל זה באמת לא מתאים לסדרה מהסוג הזה.
וויטאקר ומוהאן מטפלים בגבר שמכור למשככי כאבים אבל מכחיש את זה, אז מוהאן נותנת לו כדור לטיפול בתסמיני גמילה וקצת משקרת לו שזה כדור "כמו מורפיום" וככה מוכיחה שהוא היה בתסמיני גמילה כי הכדור עזר לו, אבל רובי מאוד כועס עליה וגם המטופל מאיים לתבוע.
לא הסיפור הכי מעניין. אבל כן גילינו משהו על העבר של מוהאן. והופתעתי מכמה שרובי כעס עליה. אם כי היה יפה שהוא גם הגן עליה במידה רבה מול המטופל.
בת הזוג של הגרוש של מ'קיי מגיעה לבקר אותו ומתגלה כמאוד מעצבנת וחצופה, ורוצה שהאריסון ישאר אצלם והיא תעזור לטפל בו כשההוא מחלים, בקום שיהיה אצל מ'קיי. והיא לובשת חולצה מאוד מעצבנת שכתוב עליה BONUS MOM... אז ברור שמ'קיי סופר מעוצבנת והיא גם מאיימת עליה (ומסתבר שיש להיא צו הרחקה נגד מ'קיי).
אוי, אני בכלל לא שמתי לב למה שכתוב על החולצה וקלטתי שזה מעצבן רק כשבסוף מקיי אמרה לה משהו על זה. אבל אז כבר לא ראו את החולצה שוב. חשבתי לחזור אחורה כדי לבדוק מה היה כתוב על החולצה אבל בסוף שכחתי לעשות את זה. אז טוב שאמרת. וזה באמת מעצבן.
והיא לחלוטין עושה וייב סופר מעצבן. שהיא אומרת לאמא של הילד שהוא צריך סביבה יציבה. WTF.
ולנגדון מתקשר כל הזמן לדבר עם רובי ורובי לא עונה לו.
אוף רציתי שהוא יענה כי מעניין אותי מה הוא יוכל להגיד בשביל עצמו.
והנער שברח פרסם איזה פוסט חשוד ורובי מצליח לשכנע את אמא שלו לחתום על בקשה לאשפז אותו בכפייה להסתכלות פסיכיאטרית.
עצוב מאוד, ולא מפתיע, שהילד הזה בטח היה קורבן לבריונות. זה נראה לי מה שמוביל את רוב הschool shooters בארה"ב.
בסוף הפרק דיינה אומרת לרובי שקשה לה והיא רוצה כבר לפרוש :-(
אוף כל כך עצוב.
ורק לפני איזה שני פרקים וויטאקר אמר לה איזו מדהימה היא ואני לא זוכר מה היא אמרה אבל זה הרגיש שהיא כל כך במקום הנכון בשבילה.
אבל אז הם מקבלים דיווח שיש אירוע של ירי המוני בפסטיבל שהלכו אליו ג'ייק (ה"בן" של רובי*) וחברתו (שרובי הסכים שתלך עם ג'ייק במקומו. בטח היא מתה שם.)
(*גילינו גם בפרק הזה שהוא לא בן ביולוגי של רובי אלא סוג של בן חורג, כלומר רובי יצא איזה תקופה עם אמא שלו והם התחברו.)

אז הניחוש שלי כרגע הוא שבגלל שיגיעו המון נפגעים מהאירוע הזה, כל הצוות הזה או רובו יצטרך להשאר לסייע גם בחלק מהמשמרת הבאה וככה ימלאו איתם 15 פרקים.
כן זה הגיוני מה שאת אומרת.
אני מניח שקולינס תראה את זה ותחזור. ואני לא אתפלא אם לנגדון ינסה לחזור, ואולי רובי יהיה בכזה שוק שהוא לא ימנע ממנו.
ואני מניח שגם הרופא ההוא מפרק תחילת העונה יגיע.
ובאמת הגיוני שהם ישארו יותר זמן בגלל זה.

ואני ממש ממש מפחד שנגלה שהיורה הוא הנער שברח ומחפשים כל הזמן. זה יהיה אקסטרה נוראי בשביל רובי שמשך ולא קרא למשטרה כל כך הרבה זמן.

טוב, זה יום חמישי אז אני ממשיך לפרק הבא.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וואו אני כותב ראשון על הפרק?

שם אלטרנטיבי: "שובו של אבוט"

אוקי, איך מסכמים פרק כזה ששונה לחלוטין מהפרקים הרגילים?

אז הכל משתנה. מוציאים את כל המטופלים שהיו עד עכשיו, מפנים אפילו את הכיסאות, לא ברור לי לאן הם הולכים? הרי יש שם מידי פעם אנשים עם מצבי חירום של ממש.

מצב חירום וכמו שהנחתי בכל הבלאגן לנגדון חוזר ורובי צריך לבלוע את זה.
קולינס לא חוזרת כי היא כנראה כיבתה את הטלפון שלה. אבל אני מניח שהיא עוד תחזור באחד הפרקים הבאים
אבוט חוזר כמובן ולמקרה שמישהו תהה הוא סופר קול כאילו הוא נולד למקרי חירום. בשלב מסויים הוא מטפל בחולים תוך כדי שהוא תורם דם לשקים שמחוברת לו לרגל.
כולם בתפקוד מעולה.
מל היא זאת שמציעה שהם יתחילו לתרום דם בעצמם.
ג'בדי עובדת עם אמא שלה ומוכיחה את יכולתיה ביצירתיות כשאין מספיק ציוד מתאים. וגם בשלב מסוים צועקת על אמא שלה שהיא נודניקית (דבר די נורמלי בין בנות ואמהות, פחות בזמן אירוע חירום)(אבל ייתכן שג'בדי אף פעם לא עשתה את זה בעבר בסיטואציות רגילות)

האקס של מקיי מגיע לקחת את הבן שלו וחשבתי שהוא יהיה נוראי לחלוטין, אבל נראה לי שהוא פשוט מאוד התרשם לראות את האקסית שלו בפעולה והוא לא מתווכח עם הבן שלו אלא פשוט יושב איתו לראות סרט. (ותכלס טוב שיהיה שם מישהו עם הילד וימנע ממנו בטעות לצאת ולראות את מה שקורה במסדרון)

יש גם כל מיני רופאים חדשים שהגיעו. כלומר חדשים לסדרה.
הרופא הראשי בחוץ נראה סוג של אפאתי באופן מוזר שלא ברור אם הוא לא קולט את המצב או שהוא פשוט ככה מגיב למצבים כאלו.
יש גם רופאה שחורה שם בחוץ.

יש איזה בחור חרא שהעמיד פנים שהוא פצוע כדי להכנס לשם ולצלם בטלפון שלו. הרגע הכי מספק זה כשהוא מחליק על דם ונופל. לרגע תהיתי אם הוא מת וזה יהפוך ללא מצחיק, אבל זה בסדר.

הנער שברח בתחילת היום הוא עדיין חשוד. לדעתי נגלה בסוף שזה לא הוא. אולי אני פשוט מקווה.

ועדיין לא יודעים מה המצב של הבן החורג של רובי.
(יש לי תחושה שבשלב מסויים רובי יזהה את החברה שלו וינסה לתחקר אותה מה קרה לו)

עוד משהו - מירנה ברחה מהכיסא גלגלים שלה (האם היא איכשהו הגיעה מהר מאוד לפסטיבל וירתה שם באנשים?!?) (אני צוחק)

Lhuna3

Well-known member
עוד לא צפיתי ב-12 אז לי יש עוד 4 פרקים. היום באמת לא היה לי זמן.

Lhuna3

Well-known member
שם אלטרנטיבי: "שובו של אבוט"
אתה אכזבת אותי קשות עכשיו.
שם הפרק אמור להיות "עלייתו של ____"
אז הכל משתנה. מוציאים את כל המטופלים שהיו עד עכשיו, מפנים אפילו את הכיסאות, לא ברור לי לאן הם הולכים? הרי יש שם מידי פעם אנשים עם מצבי חירום של ממש.
הם לא הלכו הביתה, הם הלכו למחלקות למעלה בתוך הבי"ח למיטב הבנתי.
מצב חירום וכמו שהנחתי בכל הבלאגן לנגדון חוזר ורובי צריך לבלוע את זה.
ועד סוף המשמרת הוא יוכיח לרובי שהוא ראוי להזדמנות שניה! (אני כותבת ממשאלות ליבי)
והוא גם ישתף פעולה עם סנטוס באופן מוצלח (מעבר לרגע הקטן שהיה בפרק הזה)
אבוט חוזר כמובן ולמקרה שמישהו תהה הוא סופר קול כאילו הוא נולד למקרי חירום.
הייתי אולי תוהה אם הייתי זוכרת שהוא קיים אבל אני לא ניק אז לא זכרתי.
בשלב מסויים הוא מטפל בחולים תוך כדי שהוא תורם דם לשקים שמחוברת לו לרגל.
כולם בתפקוד מעולה.
מל היא זאת שמציעה שהם יתחילו לתרום דם בעצמם.
אין עליה.
ג'בדי עובדת עם אמא שלה ומוכיחה את יכולתיה ביצירתיות כשאין מספיק ציוד מתאים. וגם בשלב מסוים צועקת על אמא שלה שהיא נודניקית (דבר די נורמלי בין בנות ואמהות, פחות בזמן אירוע חירום)(אבל ייתכן שג'בדי אף פעם לא עשתה את זה בעבר בסיטואציות רגילות)
בדוק שהיא לא עשתה את זה מעולם.
והיא מתפקדת הרבה יותר טוב מאמא שלה בסיטואציה.
האקס של מקיי מגיע לקחת את הבן שלו וחשבתי שהוא יהיה נוראי לחלוטין, אבל נראה לי שהוא פשוט מאוד התרשם לראות את האקסית שלו בפעולה והוא לא מתווכח עם הבן שלו אלא פשוט יושב איתו לראות סרט. (ותכלס טוב שיהיה שם מישהו עם הילד וימנע ממנו בטעות לצאת ולראות את מה שקורה במסדרון)
כן. אבל אני קצת חששתי שהוא ישתמש בזה נגדה שבגללה הבן שלה עלול להחשף לסיטואציה הקשה הזאת.
הרופא הראשי בחוץ נראה סוג של אפאתי באופן מוזר שלא ברור אם הוא לא קולט את המצב או שהוא פשוט ככה מגיב למצבים כאלו.
כן הוא בכיף שלו עדיין, אבל בטח משהו יוציא אותו מזה.
יש גם רופאה שחורה שם בחוץ.
יש רופאים שחורים???
ועוד אישה???
ונותנים להם להסתובב חופשי בחוץ??
הנער שברח בתחילת היום הוא עדיין חשוד. לדעתי נגלה בסוף שזה לא הוא. אולי אני פשוט מקווה.
אני גם מקווה וחושבת שזה לא הוא בסוף.
עוד משהו - מירנה ברחה מהכיסא גלגלים שלה (האם היא איכשהו הגיעה מהר מאוד לפסטיבל וירתה שם באנשים?!?) (אני צוחק)
חחחחחחחח

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתה אכזבת אותי קשות עכשיו.
שם הפרק אמור להיות "עלייתו של ____"
אוי מצטער,
לחלוטין לא שמתי לב שיש תבנית כאן, חשבתי שזה רנדומלי מצידך

מרגיש לי כאילו לא קורה המון בפרקים האלו עכשיו כי זה הכל בלגן גדול.

הדבר העיקרי הוא שג'ייק מגיע סוף סוף, הוא פצוע קל יחסית אבל החברה שלו פצועה קשה.
רובי משקיע הרבה מעבר למה שהוא אמור להשקיע בניסיון להציל אותה (כלומר בהתחשב בזה שיש מיליון מקרי חירום אחרים במקביל) אבל לא מצליח.
ואז הוא לוקח את ג'ייק הצידה מספר לו ואפילו לוקח אותו לראות את הגופה.
וכשג'ייק תוהה למה הוא לא הצליח להציל אותה רובי עובר התקף חרדה או פוסט טראומה או משהו וחוזר על כל מקרי המוות שהוא חווה כבר היום וגם נזכר במוות של המנטור שלו ופשוט מתמוטט בחדר עם הגופות.
מסכן. אבל אין זמן לזה עכשיו, אתה נחוץ.

הנער שברח בבוקר חוזר ועדיין לא ברור האם הוא עשה את זה, אבל אני חושב שלא.
השוטרים מפילים אותו לקרקע ואז מכניסים אותו פנימה כדי לעבור בדיקה לפציעת ראש שהם עשו.
אני מניח שהם לא מצאו עליו אקדח אז הגיוני שזה לא הוא. אם כי הוא כן ברח ברגע ששוטרים התחילו לגשת אליו.

עדיין יכול להיות שהיורה יגיע לבית חולים בשלב מסויים.

סנטוס עושה איזה טיפול לא שגרתי ומסובך שהיא לא אמורה לעשות לבד, אבל זה עובד ואבוט קצת כועס עליה, אבל גם משבח אותה.

Lhuna3

Well-known member
לחלוטין לא שמתי לב שיש תבנית כאן, חשבתי שזה רנדומלי מצידך

אבל... אתה התחלת את התבנית עם:
רובי מכה שנית
שובו של הפיט

אז אני המשכתי עם:
אימת הסנטוס
מתקפת המטופלים
נקמת הפיט
הקראקן מתעורר
אחרוני המטופלים
ולכן 12 אמור להיות "עלייתו של ___"
13: "___ אחת" או "רוג ___
14: "סלואומו"
15 "מלחמת ה____"

הדבר העיקרי הוא שג'ייק מגיע סוף סוף, הוא פצוע קל יחסית אבל החברה שלו פצועה קשה.
רובי משקיע הרבה מעבר למה שהוא אמור להשקיע בניסיון להציל אותה (כלומר בהתחשב בזה שיש מיליון מקרי חירום אחרים במקביל) אבל לא מצליח.
כן היתה לי הרגשה שהיא תהיה זאת מביניהם שתמות בגלל שהיא הלכה לפסטיבל במקום רובי.
ואז הוא לוקח את ג'ייק הצידה מספר לו ואפילו לוקח אותו לראות את הגופה.
וכשג'ייק תוהה למה הוא לא הצליח להציל אותה רובי עובר התקף חרדה או פוסט טראומה או משהו וחוזר על כל מקרי המוות שהוא חווה כבר היום וגם נזכר במוות של המנטור שלו ופשוט מתמוטט בחדר עם הגופות.
מסכן. אבל אין זמן לזה עכשיו, אתה נחוץ.
זהו שאין זמן והוא "בזבז" עליה גם זמן שיכול היה להציל אחרים וגם מנות דם וציוד כנראה, ואז זמן על לספר לג'ייק בעדינות ובעצמו... אבל מצד שני כמו שאנחנו רואים, הוא גם אנושי והוא גם נשבר והעובדה שעכשיו ממש צריך אותו חזק ובתפקוד מושלם לא בהכרח אומרת שזה יקרה, כי זה מה יש... :(
הנער שברח בבוקר חוזר ועדיין לא ברור האם הוא עשה את זה, אבל אני חושב שלא.
השוטרים מפילים אותו לקרקע ואז מכניסים אותו פנימה כדי לעבור בדיקה לפציעת ראש שהם עשו.
אני מניח שהם לא מצאו עליו אקדח אז הגיוני שזה לא הוא. אם כי הוא כן ברח ברגע ששוטרים התחילו לגשת אליו.
אני כמעט בטוחה כבר שזה לא הוא.
אם לא משום סיבה אחרת - אז כי זה פשוט יהיה כבר מוגזם לגמרי להפיל על רובי גם רגשות אשמה על כל האירוע הזה.
עדיין יכול להיות שהיורה יגיע לבית חולים בשלב מסויים.
מאמינה שיגיע כי זה יהיה טוב לדרמה.
סנטוס עושה איזה טיפול לא שגרתי ומסובך שהיא לא אמורה לעשות לבד, אבל זה עובד ואבוט קצת כועס עליה, אבל גם משבח אותה.
מסרים סותרים.

Lhuna3

Well-known member
The Pitt
פרק 1X14
דבר ראשון שבא לי להגיד: אני מאוד מחבבת את דר' אבוט.

וויטאקר מוצא את רובי בהתקף הפאניקה שלו ועוזר לו קצת לצאת מזה.
מאוחר יותר כשהאירוע נרגע הם מדברים על זה ורובי מספר לו שמה שהוא מלמל שם היה תפילת שמע.

רובי חוזר לתפקוד וזרם הפצועים סופסוף נפסק, והעיקר - תפסו את היורה, יותר נכון הוא הרג את עצמו בסוף, אז אפשר להרגע גם מהחשש שזה היה דיוויד (הנער שברח להם).
אבל עכשיו בכל מקרה יש כבר צו לאשפוז בכפיה של דיוויד, ורובי מאוד מרגיז אותי באיך שהוא מאשים לחלוטין את מ'קיי.
וזה אחרי שלפני כמה שעות הוא הודה שהיא עשתה מה שהיה צריך כשהיא דיווחה עליו, ואחרי שהוא בעצמו חשש מאוד שזה יכול היה להיות הוא.

כמו שחשבתי, סנטוס ולנגדון בסיטואציה של טיפול משותף במטופל, אבל זה לא ממש הולך כמו שחשבתי ורציתי ולא מחבר ביניהם.

צרה חדשה: מגיע נער במצב קשה כי חלה בחצבת שהסתבכה לדלקת ריאות קשה ועלול למות אבל ההורים שלו ממתנגדי החיסונים וגם אמא שלו לא מאפשרת לרופאים לתת לו את טיפול החירום הדרוש כי על כל דבר היא קוראת בגוגל שזה מסוכן לכאורה.
אז גם יש את זה שהנער עלול למות וגם זה שעלולה להיות עכשיו התפרצות חצבת.

אבא של מ'קיי מגיע לקחת אליהם הביתה את הבן שלה האריסון.

מתאו מחמיא לג'בדי על התפקוד שלה באירוע החירום והיא כולה נרגשת ש"הוא יודע את השם שלי" חחחח חמודה! (הוא קרא לה בשמה הפרטי ויקטוריה).

אמא של ג'ייק מגיעה ובאופן מפתיע גם היא לבנה.

ובגלל שהצמיד מעקב של מ'קיי שוב התחיל לצפצף באמצע האירוע בפרק שעבר והיא נאלצה לנטרל אותו, אז עכשיו מגיעים שוטרים לעצור אותה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל... אתה התחלת את התבנית עם:
רובי מכה שנית
שובו של הפיט

אז אני המשכתי עם:
אימת הסנטוס
מתקפת המטופלים
נקמת הפיט
הקראקן מתעורר
אחרוני המטופלים
ולכן 12 אמור להיות "עלייתו של ___"
13: "___ אחת" או "רוג ___
14: "סלואומו"
15 "מלחמת ה____"
אני לא שמתי לב לתבנית, פשוט הלכתי עם מה שעלה לי לראש

דבר ראשון שבא לי להגיד: אני מאוד מחבבת את דר' אבוט.
כן.
נראה לי שאת צריכה לחזור להציץ בפרק הראשון של העונה. הוא היה על הגג והיה נראה שהוא עומד לקפוץ.
אחר כך הוא היה סוג של עוקצני עם החדשים כשהם אמרו שהם נלהבים להיות שם אז הוא אמר בו נראה אותכם בסוף היום.
גם במהלך העונה התייחסו אליו כמה פעמים. רובי הקריא מכתב שהוא כתב לאלמנה של חייל לשעבר שהוא טיפל בו ולא הצליח להציל.
הוא גם זה שטיפל במקור בנערה שהייתה בהריון וזייף את התוצאות של הבדיקה שלה ככה שיהיה חוקי לתת לה את כדורי ההפלה.
וויטאקר מוצא את רובי בהתקף הפאניקה שלו ועוזר לו קצת לצאת מזה.
מאוחר יותר כשהאירוע נרגע הם מדברים על זה ורובי מספר לו שמה שהוא מלמל שם היה תפילת שמע.
זה היה נחמד שוויטאקר הוא זה שמצא אותו. נראה לי אחד מההכי טובים לעזור במצב הזה.
ומעניין היה לגלות שוויטאקר היה בעבר סטודנט לתאולוגיה.
רובי חוזר לתפקוד וזרם הפצועים סופסוף נפסק, והעיקר - תפסו את היורה, יותר נכון הוא הרג את עצמו בסוף, אז אפשר להרגע גם מהחשש שזה היה דיוויד (הנער שברח להם).
אני לא יודע אם אני מגזים אבל זה שמצאו את היורה אבל שהוא התאבד גורם לי לחשוד שאולי היה עוד מישהו וה לא יכולים לדעת.
אבל עכשיו בכל מקרה יש כבר צו לאשפוז בכפיה של דיוויד, ורובי מאוד מרגיז אותי באיך שהוא מאשים לחלוטין את מ'קיי.
די הגזים לדעתי בתגובה שלו. היא עדיין צדקה שהיה צריך לעשות משהו כשהם לא ידעו כלום. ובכל מקרה אם הוא עושה רשימות כאלו הוא צריך לדבר עם מישהו.
וזה אחרי שלפני כמה שעות הוא הודה שהיא עשתה מה שהיה צריך כשהיא דיווחה עליו, ואחרי שהוא בעצמו חשש מאוד שזה יכול היה להיות הוא.
בדיוק. הוא הוציא עליה באופן לא יפה.
כמו שחשבתי, סנטוס ולנגדון בסיטואציה של טיפול משותף במטופל, אבל זה לא ממש הולך כמו שחשבתי ורציתי ולא מחבר ביניהם.
אני לא רואה איך הם יתחברו.
אבל באופן כללי זה מזכיר לי שרובי עוד צריך לדבר עם לנגדון על הכל והוא בטח צריך לדווח עליו למישהו, או שהוא מחליט שלא, אבל זה די בעייתי כי סנטוס יודעת שהוא מצא משהו.
צרה חדשה: מגיע נער במצב קשה כי חלה בחצבת שהסתבכה לדלקת ריאות קשה ועלול למות אבל ההורים שלו ממתנגדי החיסונים וגם אמא שלו לא מאפשרת לרופאים לתת לו את טיפול החירום הדרוש כי על כל דבר היא קוראת בגוגל שזה מסוכן לכאורה.
אז גם יש את זה שהנער עלול למות וגם זה שעלולה להיות עכשיו התפרצות חצבת.
אוי האמא הזאת כל כך מעצבנת. עוד מילא זה שהיא לא עשתה לילדים שלה חיסונים, אבל אז לעמוד מול הרופא ולהתווכח איתו על הטיפול הנכון לפי גוגל.
אבא של מ'קיי מגיע לקחת אליהם הביתה את הבן שלה האריסון.
לפחות האבא לא התווכח על העניין
מתאו מחמיא לג'בדי על התפקוד שלה באירוע החירום והיא כולה נרגשת ש"הוא יודע את השם שלי" חחחח חמודה! (הוא קרא לה בשמה הפרטי ויקטוריה).
חחחחחח
אמא של ג'ייק מגיעה ובאופן מפתיע גם היא לבנה.
הכי הזוי אם ג יגיע האבא הביולוגי של ג'ייק וגם הוא יהיה לבן.
ואז מישהו ישאל משהו על זה וכולם יסתכלו כאילו הם לא מבינים מה העניין.
ובגלל שהצמיד מעקב של מ'קיי שוב התחיל לצפצף באמצע האירוע בפרק שעבר והיא נאלצה לנטרל אותו, אז עכשיו מגיעים שוטרים לעצור אותה.
אוף זה כזה מעצבן.
אבל היה ברור. אני יודע שזה היה מצב חירום ולא היה זמן אבל היא הייתה צריכה לדבר איתם דרך המכשיר ולהסביר להם. עכשיו מי יודע מה יקרה איתה.

אויש אני תשוש מהסדרה הזאת ואין לי כוח, אבל אני חיי לראות איך העונה מסתיימת.

dilly snake

Well-known member
טוב, נתחיל מהדבר הטוב: הילדה שסנטוס מטפלת בה סובלת ממחלה שפוגעת לה בטסיות דם ואין לה אבא מתעלל. אבל האבא והחברה רבים ויש באלגן והם נפרדים.

מגיע זוג שהתנגש באופנוע, הבעל משותק ואחרי שעושים לו בדיקות מתברר שזה בגלל אשלגן שנכנס לו לתאים. האישה מרגישה אשמה כי הם רבו בזמן התאונה ולא נותנת לרופאים לטפל בה, ואז אחרי שהמצב של הבעל מתחיל להשתפר היא מתעלפת ולוקחים אותה לניתוח כי יש לה פגיעה פנימית וגרסיה מתעצבנת על רובי ואל השימי.
הרוכב אופנוע מת ואז צ'וי שואלת אם הם עושים דקת דומייה ורובי כזה "הוא יהיה מת גם אחר כך" (והם הולכים לטפל בזוג שהוא פגע)

מצב של לואי ממשיך להיות לא טוב, ונראה לי זה יתר מהשן(לא ברור למה רובי או אל השימי לא באים להשגיח על ויטאקר בקטע הזה)

מגיעה מטופלת עם כוויה רצינית ברגל, הזיקוקים גרמו לה להפיל מיכל מים. היא מדברת עם רובי ומסתבר שהאישה הזאת שרדה את הירי בבית כנסת עץ החיים ונוצר חיבור בינה לבין רובי(שגם יהודי) והיא מספרת לו שיש לה PTSD מהרעש של היריות. וזה היה ממש יפה הסצנות ביניהם וממש אפשר להתחבר לזה אחרי כל השנים עם הטילים ואז 7/10. אני ממש יכולתי להתחבר אליה ונואה ויילי היה ממש מדהים בסצנה הזאת.
והמטופלת אומרת לרובי שהוא סובל ממשבר גיל העמידה:-D:-D.

חוץ מזה, היה מטופל שהיה קשור למטופל עם הכוויה בשעה הקודמת וטוב, הם חבורה של רד נקים הם שמו מלא תרופות על השולחן וזה שהגיע למיון לקח מלא תרופות להורדת לחץ דם. והיה נחמד שמל נרגעה קצת.

המטופל שהגיע בסוף הפרק הקודם לא היה על סמים, וזה נראה כאילו המאבטח סתם השתמש עליו בטיזר? לא ממש הבנתי מה הלך שם.

לנגדון מטפל בילד שדחף לעצמו חרוזים לאף. ולנגדון היה ממש חמוד.

למטופל המוזר של מק'יי יש מסה במוח, לא יודעים עם זה גידול (הוא צריך ביופסיה) האקסית שלו מגיעה ומסתבר שלפני 4 שנים הוא התחיל להתנהג מוזר ולהיות אגרסיבי ונראה לי עכשיו שיש לו גידול ויכול להיות שבגלל זה השינוי בהתנהגות כי מתחרטת שהיא עזבה אותו(אבל ת'כלס היא צודקת).

ושני מטופלים אחד זקן ואחד צעיר מפלרטטים עם מק'יי וזה קצת חמוד אבל גם מוזר.

וזה נגמר בזה שיש בעיה עם בית חולים אחר והם מקבלים מטופלים, אז המאבטח פותח את ההימורים לכמה אנשים הם יקבלו וכאלה :-D .

Lhuna3

Well-known member
The Pitt
פרק 1X15 - פרק סיום העונה!
אז כאמור באו שוטרים לעצור את מ'קיי, אבל למרבה המזל יש שם גם שוטרים אסירי תודה לצוות שהציל את אחד מהם שחטף יריה בפסטיבל, מה שמאפשר לרובי לשכנע אותם לשחרר אותה.

ומתחילים להעביר את השרביט לצוות של משמרת הלילה.

האבא של הנער עם חצבת שחייב ניקור מותני אומר לצוות שהם מסכימים והם מבצעים את ההליך, אך באמצע נכנסת האמא ומסתבר שהיא לא הסכימה בכלל ודורשת שיפסיקו, אבל כנראה שכבר סיימו.

סנטוס מתחילה להראות את הצד האנושי והרגיש שלה, זה שחיכיתי כל הזמן שנקבל כבר:
מקרה אחד זה בטיפול רגיש בצעיר שהיא מזהה שהוא כנראה אובדני, ומעודדת אותו לקבל עזרה ע"י שיחה אישית שבה היא מגלה מפורשות מה שכבר חשדנות - שהיא היתה קורבן בגיל צעיר לניצול מיני, אבל גם שחברה קרובה שלה שהיתה קורבן לאותו תוקף התאבדה.
ומקרה שני זה כשהיא מגלה שוויטאקר הוא חסר-בית שבעצם ישן באיזה מחלקה נטושה של ביה"ח (אמרתי כבר ששמתי לב שיש לו בעיות כלכליות מעבר לרגיל) והיא מזמינה אותו לבוא לגור אצלה.

מ'קיי עושה עוד שיחה נואשת עם דיוויד בניסיון לגרום לו להבין למה הוא צריך עזרה, ובסוף זה נראה כאילו שהוא אכן הסכים שיבוא פסיכולוג או משהו לדבר איתו.

ולנגדון עושה עוד שיחה נואשת עם רובי והם רק רבים שוב, ורובי גם מבין ממנו שאנשים ראו אותו מתחרפן במהלך האירוע וקצת לחוץ ממה שאומרים.

יש נערה שמגיעה עם מזלג תקוע לה באף :sick: אבל הרופאה(?) שמצלמת אותה עם הטלפון כי היא כנראה מאוד משועשעת ולא נראה לי שזה באמת "לתיק הרופאי" - לא לעניין בכלל!

יש רגע משעשע כששניים מהרופאים האחרים של משמרת הלילה, אישה שחורה וגבר אסייתי צעירים יחסית, מגיעים למטופל שעובדים עליו רובי ואבוט ואומרים:
"נראה ששני גברים זקנים לבנים גנבו לנו את המטופל" אז רובי ואבוט "נעלבים" (אני מניחה שמהחלק של "זקנים").

ויש רגע אדיר באמת שהעיתונאי המניאק שהתחזה למטופל בשביל לצלם בתוך המיון במהלך האירוע והחליק אז עכשיו הוא תקוע על אחת המיטות שם מחכה לאיזה טיפול - אז בקיצור 2 העכברושים שעוד מסתובבים שם מהבוקר עולים עליו והוא צורח והם בורחים ואז מגיעים 2 הרופאים ממשמרת הלילה שמסתבר ששכחו לעדכן אותם על העכברושים, והם חושבים שהוא מתחיל להזות דברים בגלל שנפצע :-D

משמרת הבוקר מתחילים לצאת באמת, ומתאו מזמין את ג'בדי "לחטוף משקה" שלרגע היא מתלהבת אבל מסתבר שהכוונה עם שאר החבר'ה.

רובי ואבוט שוב על הגג - כמו בפרק הראשון, אלא שהפעם בתפקידים הפוכים: רובי בעמדה של "כאילו שוקל לקפוץ" ואבוט בתפקיד התומך.
ואז הולכים לשתות עם כמה מהמשמרת + אבוט (הוא לא אמור לנהל את משמרת הלילה?) ומסתבר שיש לו רגל תותבת וגם כולם צוחקים על ג'בדי שהיום הראשון שלה היה כזה מטורף.

תוספת ששכחתי, משהו חשוב אבל שלא הבנתי:
אז יש את מירנה שהיתה אזוקה לכסא גלגלים ונעלמה, אז בפרק האחרון היא מוחזרת ע"י שוטר, היא על הרגליים ואפילו לבושה בשמלה נוצצת, והשוטר אומר שהיתה לה "התקף" (seizure). אז לא הבנתי על איזה סוג של התקף מדובר ואיך היא ברחה משם בכלל.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
יואו אני ממש סקרנית עכשיו מה יהיה בעונה 2, איזה מזל שאני לא צריכה לחכות וגם יצא טוב שהגעתי לזה בשישי בערב!
עדי|נחש| here we come!

למעלה