די כמה אפשר להתעלל בוויטאקר, הוא צריך להחליף בגדים פעם שלישית

ונשארו לו רק מדים של חדר מתים.
מסכן גם הפציינט הזה שהוא פגע לו בעורק (למרות שכנראה שוב לא באשמתו) ואז מגלה שהוא סטודנט, אני יכולה להבין אותו שהוא רוצה מישהו אחר למרות שמבאס.
אהבתי אבל איך מל בקור רוח מצילה את המצב.
סנטוס עדיין לא למדה ענווה ומעיזה לחלוק על לנגדון ועוד בפני רובי, ושוב מתברר שהיא טעתה.
ולא רק שגם מזה היא לא לומדת, היא אפילו לא יכולה לקבל שהיא פשוט לא הצליחה לפתוח בקבוקון ומסיקה שיש בעיה ביצור שלהם. (אבל אולי עוד יתברר שהפעם היא צודקת...)
אז קולינס (הרופאה השחורה שבהריון) מתברר שגילתה באולטרסאונד שהעובר של הבחורה שמבקשת הפלה ע"י תרופות, שגיל העובר יותר מ-11 שבועות ולכן זה לא חוקי. והרופא הקודם שלה כנראה קצת זייף את הבדיקה כדי לאפשר את זה לבחורה.
ורובי תומך בו אבל היא לא מוכנה להסתכן אז הוא מחליט לעשות את זה בעצמו.
ומגלים לנו סופסוף שהם באמת היו זוג פעם, כנראה מזמן.
וואי סלואו-מו באמת בעייתית, היא לא מצליחה להשיג אישור לצנרור מהאישה שממש חייבת את זה בדחיפות.
אאוץ' נפו-בייבי מפשלת עם החסרת בית, אחרי שדר' מ'קיי הצליחה לדבר איתה וכמעט להביא אותה לבקש עזרה.
האמת אני באמת חושבת שקשה לצפות מילדה בת 20 לפרספקטיבות שדרושות בשביל להבין הרבה מצבים מורכבים כאלה, במיוחד מישהו שכנראה באה מרקע אמיד.
בשלב זה הצטרכתי לעצור את הפרק וללכת להורים שלי ועכשיו רק סיימתי אותו וכבר יש סיכום של ניק אז אני אקרא אותו קודם.
אבל הוא לא נסע משם כבר לפני שעתיים? הוא לא הגיע לטווח של בית חולים אחר בזמן הזה?
בשלב מסויים הם ראו במרדף שהוא מסתובב וחוזר לכיוון שלהם.
לפחות עכשיו כולם יפסיקו לצפות במרדף בטלוויזיה (ובטלפונים)
למה אתה רוצה לקחת לאמריקאים את הכיף שלהם בחיים?
אבל אז בסוף מתברר שהאישה שהייתה עם הצעירה היא בכלל לא האמא אלא הדודה וכשהאמא מגיעה היא מסרבת לאשר את ההפלה.
אוי זה נורא, ברצינות היא תכריח את הילדה שלה ללדת בניגוד לרצונה? זה יותר מזעזע בעיני מכל מה שקרה שם עד עכשיו.
וויטאקר (נער חווה) המסכן. כנראה עד סוף העונה הוא יחליף בגדים כל שעה.
בשעה הזאת הוא הצטרך כבר פעמיים לא?
זה נהיה כבר קומי.
איזו אישה אסייתית נכנסת עם האמא שלה דרך כניסה אחרת (לא דרך חדר ההמתנה עם הכיסאות), כנראה כי היא חנתה בחניית האמבולנסים, ומשום מה למרות שהאמא שלה ממש לא נראית פגועה נורא, הם מקבלים אותה מיד והיא לא צריכה לחכות בחדר המתנה. אני ממש לא הבנתי את זה.
אולי כי לבנאדם שנפל יכול להיות זעזוע מוח ובמיוחד אדם מבוגר עם ספק דימנציה זה מסוכן יותר כי לא בהכרח מזהים בלבול חריג.
אבל לא יודעת, יש לך נקודה.
הבת היא המטפלת העיקרית של האמא והיא מותשת לחלוטין ואנחנו מגלים שמל הייתה המטפלת העיקרית של אחותה שעכשיו נמצאת במוסד כלשהו (היא ציינה את אחותה בעבר). מל מייעצת לבת לטפל גם בעצמה ויש סיכוי שהבת המותשת לקחה את זה כסוג של רשות לברוח ולהשאיר את אמא שלה בבית חולים. וקשה שלא לרחם עליה ולהבין אותה. לדעתי או שנגלה שהיא בעצם התעקבה בגלל משהו אחר או שהיא תחזור עוד כמה שעות כשהיא מרגישה נורא.
אני ממש מקווה שהיא לא נטשה אותה ולא תחזור.
הבן של רובי בא לביקור. הוא היה אמור ללכת להופעה עם אבא שלו אבל לוקח חברה במקום. וכל הצוות נותן לו קונדומים ליתר ביטחון, אבל הקטע הכי מצחיק זה בסוף כשרובי עומד לתת לו עוד קצת כסף והבן אומר לו שהוא לא צריך לתת לו קונדום ורובי כזה בשוק "אתה כבר עושה סקס?!?"
בגלל שהוא לא נראה כמו בן שלו, אז כל הפרק תהיתי אם זה בן ביולוגי שלו או איזה בן מאומץ או אולי משהו בסגנון של ילד שהוא לקח עליו חסות כמו בתוכניות כאלו של "אח גדול" (לא הריאליטי), אבל לפי השיחה שלהם בסוף זה נשמע שהוא באמת פשוט בן שלו.
וכן זה היה מצחיק עם הקונדומים.
יש את המטופל הזה שכל הזמן חוזר לחדר המתנה ומראים אותו יותר ויותר מתעצבן ואני מפחד שהוא יעשה משהו אלים. ברור שבונים למשהו עם הסיפור שלו אבל אני מעדיף שזה לכיוון של מוות שלו.
אני ממש מקווה שהוא לא ימות דווקא. בהחלט יתכן שהוא יהיה אלים בסוף.