The People Have Spoken

SlamminDino

New member
ה MLB והיפנים הולכים למשחק שביעי

ומכריע!! לאחר שהיפנים הובילו כבר 3-0 בסדרה הזאת כוכביי המייג´ור ליג חוזרים ומנצחים שלושה משלהם. היום מתקיים המשחק השביעי והמכריע. ומאחוריי הקלעים היאנקיז קרובים מאוד לעסקה עם הסלאגר היפני הידקי מאטסוי. אומרים שהוא טוב, מסתבר שהיאנקיז שמעו על כך וראו ועל כן להחתימו הם רוצים. בינתיים נסגרה עסקה בין היאנקיז לקבוצתו של מאטסוי, היומיורי ג´איינטס. משהו על שיתוף פעולה וכל היוצא מכך. מי היה מאמין שלפניי קצת יותר מחמישים שנה נלחמו שתיי הצדדים? היום יש שפה משותפת!! בייסבול ובטח בירה! אני צריך לברר מה היפנים חושבים על בירה, אני מקווה שהם מכבדים את המשקה כפי שהם צריכים לכבדו.

SlamminDino

New member
גולדסטאר במבצע חסר תקדים!

אנשים!! חברים, ידידיי השוכנים בבארים ובמפעליי השוקולד והנאצ´וס ( זה חדש) קנו שישיית גולדסטאר וקבלו מכשיר כזה שלוחצים בדמוי שתיי בקבוקים!! אז אמרתי.. Is this heaven? אז המוכרת הסתכלה ואמרה: לא, זה הסופר השכונתי היקר שלך!! נכון, חשבתי לעצמי. why dont i pack up and go to a better place-- where beer flows on the shelves and the babes come to you . אהה כן.. רגע!! מי גמר לי ששה בקבוקים??? מסקנה: שותים הרבה ב Heaven! מרוב הזיות סיימתי שישייה בלי להרגיש. אז הביאו את המכשיר החמוד הזה בשביל לפצות על כך. הזדמנות שלא תחזור!! לכו לחנות השיכר הקרובה אליכם. ואל תראו זאת כפרסומת אלא כהמלצה ידידותית.

SlamminDino

New member
טורי האנטר הוא ה MVP של הסדרה

והזכרנו כבר את יכולתיו ההגנתיות. הרגעים הגדולים ביותר של האנטר בסדרה היו הגרנד סלאם הום ראן במשחק הרביעי באצטדיון בסאפורו ( זוכרים מהמונדיאל? ) והתפיסה שלו במשחק השביעי בטוקיו באינינג התשיעי שגנבה הום ראן שהיה משווה את המשחק!! אני חייב לראות את התפסיה הזאת-- אמרו שזה משהו טוב.. כדאי לכולנו כמובן!! אני חושב שטורי האנטר הוא אחד השחקנים הפופולאריים ביותר כיום. ממש אין ספק! במינסוטה הוא ממש אליל והבנות מטורפות עליו. ובארה"ב כולה מכירים אותו ומאוד אוהבים אותו בתור שחקן שרודף אחריי כדורים וידוע בתור האאוטפילדר הטוב כיום במייג´ור ליג. גם אישיותו השמחה והחייכנית עוזרת לעניין הפופולאריות בעיניי האוהדים. לא נשכח גם שהוא משחק במטרו דום במינסוטה שמה הכיפה היא לבנה כמו הכדור ועד שמוצאים איפה הכדור הולך יכול לקחת כמה שניות... זמן שיכול להכריע בין תפיסה לאיזה דאבל או טריפל של החובט. הזוכה של ה אם וי פי מקבל פרס, נכון? בטח איזה משהו קומפקטי כזה ונחמד לשים בארון בבית או מעל הטלוויזיה. אבל תראו מה הוא מחזיק שמה, חברה!! הדבר בגדול ארבעה שישיות בירה.

SlamminDino

New member
Be Prepared!!

yeah, be prepared.. הסרט, מלך האריות-- אתם יודעים. שסקאר שר את שיר התעמולה לעיניי מאות צבועים שואגים ושתויים מרוב בירה העשוייה מעצמות פילים. מוכנים למה אתם שואלים? יפה!! כי על זה רציתי לענות עכשיו. יש לוחות חדשים בפורום עם נושאים שונים. מכיוון שאי אפשר להוסיף במילים בלוח לא נאריך בהם. הם יהיו מילים קצרות ונחמדות ועם לינקים שמובילים למקום בו אפשר לדעת יותר. תבדקו את הנושאים שיש... זה רק בהתחלה עכשיו ויתפתח בימים הקרובות. לגביי שחקנים וקבוצות גם יהיו פה מאמרים. יש כבר אחד על אלכס רודריגז תחת קטגורייה של כוכבים בליגה. שווה לבדוק-- זה נחמד מאוד. הייתי רוצה להודיע את הברור שוב!! מי שרוצה לכתוב מאמרים יכול להשאיר את המאמר שלו בפורום ולהגיד לי תחת איזה כותרת לשים. אני יכתוב איזה שם שאתם רוצים שיקראו לכם במחבר ואם תמונה אתם רוצים או לינק לאיזה אתר.. רק תכתבו בפורום. אני מאוד רוצה שתכתבו!! סימפסון, זה מיועד אליך במיוחד. יש לך משהו להגיד על ג´יטר!! I know it! אז אם יהיה לך זמן פנוי תבוא לפה עם הבירה ותכתוב בזמן שתייה. תנו לי 20 ואתם משוחררים ! הה ההה, ברור !! מה חשבתם? אהה, ואל תשכחו למחזר שאתם מסיימים!

SlamminDino

New member
מי כתב איכס בירה בסקר???? ../images/Emo101.gif

תיק הפאראמדיק נועד לעזרה שצריך להביא לאותו אחד שכתב זאת. אני יודע שההצבעה חשאית אבל פה שותים בירה!! הה ההה, טוב אתם יודעים מה-- אין חיוב לשתות בירה אבל נאמר על כך שכל המרבה הריי זה משובח.
תבואו להצביע ולהשפיע!! בינתיים נראה כמו שחצי מאתנו שותים קרלסברג לפניי השינה והחצי השני לא מתקרב לבירה. או שזה רק לפניי השינה? בכל מקרה-- המצב לא מאיר פנים... הוא יאיר כשתבואו להצביע!!

סלים וארזה

New member
מנהל
בדיחה שקשורה לסקר + שאלה אחד נכנס לבאר ומזמין בירה. הברמן אומר שיש לו הרבה סוגים של בירות: קרלסברג, אמסטל, גינס, באד, היינקן, טובורג, לף, גולדסטאר, קורונה, מכבי, ועוד ועוד. אז הבחור אומר: הסדר לא משנה... ועכשיו השאלה: מה זה BULK?

SlamminDino

New member
הסקרים והמאמרים החדשים מחכים לכם...

פורום בייסבול שמח להודיע על פתיחת סקרים חדשים והוספת מאמרים למאגר. בנוסף לכך הוספנו עוד בירה למבחר התשובות בסקר הבירה על חשבון בירה נשר. ( אתם לא באמת שותים בירה נשר נכון? ) אז תבואו להשתתף בסקרים, כנסו לארכיון ותראו שאתם יכולים להשפיע!! איך נדע איזה תכנית הכי אהובה או איזה דמות הכי שווה בסימפסונס בלעדיכם? תבואו להגיד שלום פה בפורום ואל תברחו בלי להגיד כלום. יהיה פה יותר שמח בצורה הזאת והבירה תהיה יותר טעימה!! מצפה לראות אתכם, דינו, איש התחזוקה של הפורום.

SlamminDino

New member
../images/Emo129.gifכמה מילים על ה NFL../images/Emo101.gif

אני לא האוהד הכי שרוף של ליגת הפוטבול וממש לא בעיניינים רוב הזמן אבל אני בהחלט מזהה טרנדים חדשים ושינויים בליגה!! Did you see Michael Vick ? לפניי שנה שהיה פרסומת של הנעליים K-SWISS לא התביישתי לשאול מי זה האיש הזה. נודע לי שהוא היה רוקי באטלנטה פאלקונס בזמנו. חברה, הבן אדם רוקי שנה שעברה ומועמד פשוט ענק ל MVP השנה!! הוא מוביל את אטלנטה לנצחון השמיני ברציפות שלהם או יותר נכון משחק שמיני ברציפות ללא הפסד. מסתבר שהם היו שותפים לתיקו די נדיר ב NFL... בנוסף למייקל ויק הקווטארבק השמאלי המצויין יש את דונובן מקנאב האיש האחראי על ההתקפה של פילדלפיה שכרגע מושבת עד סוף העונה אם אני לא טועה עקב פציעה. האנשים האלה אתלטים לא נורמלים שיודעים לרוץ טוב כמו שהם זורקים-- ואתם צריכים לראות את ה ARM של שניהם. האיום של הריצה יכול לשנות את אסטרטגיית ההגנה של הקבוצות שמשחקות נגד קבוצה עם קווטרבאק שמאיים לרוץ. אנחנו רגילים לראות את הקווטארבקים נזהרים מפציעות ולא רצים בתוך קהל. הליגה כבר יודעת עכשיו בבירור: מייקל ויק ירוץ בכל הזדמנות!! הטרנד הזה לא נראה לי היה קיים תמיד והוא נעשה אופנתי יותר ויותר ב NFL! קווטארבקים שלא רק רצים אלא גם עוברים תאקלים והולכים עד שהם מופלים לרצפה. זה גם יכול ללכת נגדם אם ייפצעו מאיזה תאקל חריף במיוחד ויש מספיק אנשים ב NFL שמסוגלים לכך. בינתיים זה פועל-- בטח שלאטלנטה. השיא שקבע מייקל ויק השבוע הוא של 173 יארד על הקרקע לקווטארבאק וזה כולל ריצה של 46 יארד בהארכה בדרך לטאצ´דאון המנצח. תגובות והערות יתקבלו בברכה כמובן! המשך שתייה נעימה....

mont

New member
מינסוטה והתרבות האמריקאית

מינסוטה שהתמודדה מול האינג´לס בגמר האמריקן ליג היו בסכנת כליה במשך כל העונה ע"י הממסד הרצון של הקומשינר והבעלים היה למכור את הקבוצה למרבה במחיר אבל המקרה בסופו של דבר הגיע עד בית המשפט ולהבין עד כמה הספורט חשוב בתרבות האמריקאית והוא אחד מהדברים החינוכים שלוקחים ממנו דברים לחיים מעיד מקרה זה למינסוטה יש חוזה בליגה נדמה לי עד 2006 ושהגיע המקרה לבית המשפט שימו לב מה כתב השופט בפסק דין (מתוך כתבה שתהפרסמה ב8 באוקטבר בהארץ) השופט היה הארי סימור קראמפ והוא פסק שמינסוטה חייבת למלא את התחייבותיה לעונת 2002 וכתב "הטווינס הם אחת מקבוצות המקצועניות היחדות בעיר שמשפחות יכולות להרשות לעצמן לקחת ילדהם למשחקים שאלו יהנו מנקניקיה ובוטנים ומשחק באצטדיון" עוד אמר השופט "טובת הציבור הקריטית של האמון בקבוצה עולה על כל אינטרס גוברת באופן ממשי על כל אינטרס אחר" החלטה זו עודדה את מינסוטה שהגיע עד גמר האמריקן ליג הלוואי שאצלנו היה איזה שופט שמבין שקבוצה אפילו בכדורגל חייבת למלא את האמון של הקהל באותו עיר כי זה חשוב לתרבותם של בני העיר דינו קצת על מינסוטה לקראת העונה הבאה ובכלל בבקשה

SlamminDino

New member
הרגע של פיט רוז

ואחד הרגעים הגדולים בתולדות הליגה. האירוע שרבים יצביעו עבורו כקשה ביותר לעבירה ( חוץ מהמשחקים רצופים של קאל ריפקין ג´וניור). ברגע זה פיט רוז מנפץ את השיא ל HITS שנקבע על ידיי טיי קוב בשנים המוקדמות מאוד של הליגה! זה התרחש בתאריך ה 11 בספטמבר 1985. 16 שנה לפניי אירועיי ה 11 בספטמבר המדוברים כיום ו 17 שנים לפניי המשחק האחרון בסינג´רלי פילד של סינסנטי. האצטדיון החדש נמצא ממש לצידו של סינג´רלי שמפנים עכשיו עם הדחפורים. התמונה הזאת מעוררת עניין בימים האחרונים עקב השמועות שאולי יתירו את הבאן לכל החיים שהוטל על פיט רוז! זה אומר גם שלא יצרפו אותו להיכל התהילה כל עוד הוא בחיים. העונש נקבע עקב גילוי פרשיות הימורים שרוז היה מעורב בהם. ( לא כמו בארץ שמשהים אותך לשבוע
) זאת החבטה מס´ 4,190 של רוז בקריירה! הרבה אנשים רוצים כיום שיינתן לפיט רוז הכבוד שבהחלט ראוי לו. להתעלם ממנו לא יעזור כי אחרת פשוט נצטרך לחשוב על טיי קוב כמוביל ותאמינו לי שזה ממש לא טוב יותר!
שתיי האנשים שמובילים את מס´ החבטות בקריירה הם שחקנים שנויים במחלוקת בכל הנוגע להתנהגותם מחוץ למגרש. רוז סיים את הקריירה עם 4,256 חבטות והשחקן הפעיל הכי קרוב אליו הוא ריקי הנדרסון שרחוק יותר מאלף חבטות מההישג של רוז. בואו להצביע לגביי פיט רוז בסקרים של הפורום!!!

mont

New member
תודה על המאמרים ושאלה

בהחלט מאמרים מעולים ומילון מונחים בסיסי יפה רציתי לשאור שאלה קטנה על סטסטיקת הניצחונות האם מדובר בכמה ניצחונות של האם תוכל להסביר יותר אני מבין שמדובר רק בפיצ´ר פותח והאם זה נחשב לו ניצחון או הפסד גם אם הוא יורד מהמגרש באמצע משחק

mickeym

New member
i´ll drink to that!

אהלן אנשים, לא הייתי כאן כמה ימים ואני מתנצל... מה קורה עם ליגת הבייסבול שלנו? עדכנו אותי... מיקי

zz17

New member
אתה...

אתה צריך למנות את עצמך גם לסמנכ"ל התפעולי של הפורום לדעתי כי אין ראוי ממך לתפקיד כה נחשק ונערץ! הסקרים שלך מצוינים אבל תנסה(אני יעזור לך אם אתה רוצה) לפרסם שיש רשימה של סקרים המצפים לקהל הרחב בפורום בייסבול. כתבתי בפורום יין ואלכוהול על הסקר של הבירה!

mont

New member
מיקל ויק כוכב עולה

אבל לא רק הוא גם מאנינג קוטרבק צעיר מעולה והשחקן שהחליף את וורנר אצל הראמס אבל אין ספק שמיקל ויק הוא המלהיב ביותר מבין כולם

mont

New member
ושכחתי משהוא בירה אבל..

טוב השופט לא יכתוב לקחת ילדהם ולקנות להם נקנקיה ובירה זה בשביל האבא

mont

New member
קראתי בUSATODAY ש..

שמתכוונים לסלוח לו ושיחזור לאיזשהוא תפקיד בMLB

SlamminDino

New member
דרק ג´יטר שובר את השיא של רוז..

לחבטות בפלייאוף או אם תרצו Postseason. החבטה הזאת היא דאבל במשחק החמישי של הסדרה מול אוקלנד בשנת 2001. היאנקיז נצחו את המשחק 5-3 וג´יטר היה גדול בסדרה הזאת. הציל את העונה כולה במשחק השלישי ואז במשחק החמישי עשה עוד מהלך גדול בהגנה. הקפיצה הזאת ליציע עלתה לו קצת בבריאותו, אבל אנחנו מכירים את ג´יטר! הוא ימשיך לשחק בכל מחיר.
גם אם יציעו לו בירה מובחרת!

SlamminDino

New member
כן, הם יכולים ליהנות מקבוצה טובה!

בנוסף לבירה והנקניקיות אנחנו ראינו שם המון בייסבול טוב שמה העונה והמטרו דום הוא אחד המקומות הרועשים ביותר כשהוא מלא!! איזה אווירה הייתה שם בפלייאוף מול אנהיים והאוקלנד אייז. אין מצב שמינסוטה תעזוב את הליגה!! הקהל שמח בקבוצתו והאן בי איי באמת יקר מדי ( כי צריך לכסות את המשכורת של קווין גארנט). בהחלט קבוצה סימפטית שכבשה את בית המרכז ביחד עם המון אנשים ברחביי אמריקה. מונטריול ומינסוטה שהיו בסכנת הכחדה עשו קפיצות ענקיות בעונה שעברה. שניהם שיפרו את המאזן שלהם בגדול. למינסוטה זה הספיק הפעם לפלייאוף ולסדרת גמר האמריקן ליג. לאקספוז זה הספיק למקום שני בבית הנאשיונל ליג איסט. זה לא מנע מהם להיות 19 משחקים לפניי הראשונה אטלנטה ומעבר לסן חואן ל 22 משחקיי בית בעונה הקרובה, אבל הם ניסו!! לגביי מינסוטה-- המון הסטוריה יש לקבוצה וכמה מגדוליי הליגה היו בשורותיה. הארמון קילברו, טוני אוליבה ורוד קארו הם רק שלושה שמות!! הפיצ´ר ג´ים קאט גם שיחק במינסוטה טווינס והוא מוביל את הליגה ב Gold Gloves . כן, גם לפניי גרג מאדוקס! יהיה מעניין עם הטווינס. נכנס לעניינם בפעם אחרת-- זוהי רק הודעה שראיתי את בקשתך, מונט! יופי של נושא מצאת לנו פה, תמשיך בעבודה הטובה!! המטבחון
אגף בירות הולנדיות

למעלה