The People Have Spoken

SlamminDino

New member
היי, זה אמור להיות כמו יוגי ברה?

שהוא אומר משהו ויוצא לו משהו אחר? כי הוא הרגע אמר שיש לו שתיי נשקים והוא הזכיר שלושה.

SlamminDino

New member
יו, תודה!!! ../images/Emo72.gif

ZZ איזה עבודה מצויינת אתה עושה!! באמת הבאת לי רעיון. אולי אני יפרסם את הסקרים בפורומים אחרים. אנשים יבואו להצביע ויראו מה קורה פה. הם בטח ייהנו... הסקרים כאן ידידותיים לקהל. אם יש לך הצעה לסקר תכתוב פה ואני ייעלה אותו. כבר ראית לפי הדוגמאות שהכל מתקבל!!!

SlamminDino

New member
עדכון סקרים!! 2-0 לאמריקן ליג!

בשאלה המכרעת של איזו שיטה עדיף. בואו להצביע ולהשפיע, חברה!!!

SlamminDino

New member
מהפך בסקרים!! הנאשיונל מובילים 3-2!

אנשיי האמריקן ליג, בואו לקלפי להצביע לליגה שאנחנו אוהבים!! אל תתנו לנאשיונל ליג לנצח אותנו בעניין החוקה. צריך להעביר את החוקה!!! חייבים להביס את רעיון הפיצ´רים החובטים! אחריי לסקרים......

SlamminDino

New member
מירוץ צמוד מאוד בסקר... ../images/Emo104.gif

האמריקן ליג מקבלים עוד קול ומשווים את הסקר !! זה עוזר לטרוי פרסיבל הקלוזר של האיינג´לס להפיג מתחים ולשמוח! הסקרים מחכים לכם שתשפיעו, לחצו איפה שכתוב לארכיון הסקרים בעמוד המרכזי של הפורום והקלפי יבוא אליכם!! אצלנו כל קול הוא נשמה וכל קול משפיע על התוצאה... מחכים להכרעה... בואו ותעשו את ההבדל.

mont

New member
שיקול בעד או נגד

בעד פיצ´ר חובט הוא חלק מההגנה חלק מהתשעיה למה שיהיה לו פטור אולי גם לשורט סטופ שעובד קשה בהגנה ניתן פטור זה חלק מהמשחק חלק קדום כך זה יורת הוגן 9 מול 9 נגד פיצ´ר חובט: הפיצ´ר מספיק צריך לזרוק כדורים אדירים ולהתאמן שעות רבות במילא יש לו את התפקיד הקשה ביורת במשחק וגם הוא צריך ריכוז מקסימלי אז גם לאמן חוץ מהיותו פיצ´ר באימוני חבטות וגם לעייפו במשחק עצמו חוץ מזה כמו שוער בכדורגל הוא רק שוער לשם כך הוא מתאמן אני החלטתי על האפשרות הראשונה כי זה היה כוונת המשורר מלכתחילה הפיצ´ר הוא חלק ממהגנה ומהתקפה ואם הוא רוצה הילה אז כדי שזה יהיה מושלם אז הוא גם יחבוט

SlamminDino

New member
אם תשאל את חואן אקאביידו הוא יגיד..

שלא אכפת לו אם זה פינץ´ היטרס או אנשים רגילים בליין אופ. העיקר שיש לו את ה Save! מונט, טיעונים נחמדים!! הסיבה שיש DH היא מההסטוריה של הפיצ´רים להתקשות מאוד לחבוט. ולא באשמתם! העבודה שלהם זה להגיש, הרוב המוחלט בקושי יודע לחבוט-- בטח אלה שכל הקריירה באמריקן ליג. יש יוצאים מן הכלל שעוד יודעים להניף את המחבט ולעיתים בהצלחה( מייק האמפטון וליבאן הרננדז די טוב ) אך הנורמה היא שפיצ´רים הם אאוטס!! האמריקן ליג והנאשיונל ליג שניהם חבטו עם הפיצ´רים! מה שקרה זה שהאמריקן ליג פשוט אמרה " למה שניתן לפיצ´רים לחבוט ברמה הזאת". נביא שחקן שיחבוט במקומו. זה משחק מקצועני והקהל בא לראות חובטים טובים. כשמשחקים בשכונה יותר כיף שהפיצ´ר חובט כי הוא יודע וזה לא הדבר היחידי שהוא עושה, להגיש. בליגות הילדים הפיצ´רים הם הרבה פעמים החובטים הכי טובים של הקבוצה שלהם כי הם הכי אתלטים. הם גם ישחקו שורט סטופ ומרכז שדה בהרבה מקרים. כשמגיעים לרמות הגבוהות אתה לומד ומתאמן הרבה בהגשות שלך. חוץ מזה שהתנאי שלך להיות בקבוצה הוא היכולת לזרוק את הכדור ולא לחבוט. פיצ´רים לא יודעים לחבוט!! הם יודעים יחסית לבן אדם ברחוב אני בטוח כי הם מצליחים לשים מחבט על כדור שבא ב 90 מייל + הרבה פעמים. עכשיו-- אפשר להגיד " היי, השורטסטופ שלי לא יודע לחבוט, אולי מישהו ייעלה במקומו והפיצ´ר שדווקא עוד יכול לעשות משהו ( מייק האמפטון) יישאר בליין אופ. לא ראיתי דבר כזה עדיין!! מעניין אם הוא מותר בחוקה. אני זוכר שהיה לנו דיון כזה בעמודים קודמים בפורום אבל אני לא זוכר אם הייתה תשובה או אם בכלל נשאלה השאלה... בכל מקרה, המשחק בנאשיונל ליג שונה מאשר באמריקן ליג. אני חושב שה DH מאוד תורם למשחק המקצועני. הנאשיונל ליג צריכים לשים פינץ´ היטרס כל משחק מה שגם מעניין מאוד. עקב כך באמת צריך בולפן רחב כפי שהוזכר פה ויפה נאמר!! במשחקים צמודים ייעלה פינץ´ היטר במקום הפיצ´ר לחבוט פעם אחת ואז כנראה יוצא מהמשחק בשביל הפיצ´ר החדש. כמובן שזה במקרה שהוא לא מחליף אף אחד בהגנה. אם הוא כן מחליף מישהו בהגנה בהזדמנות הזאת שהוא נכנס הפיצ´ר יחבוט בעמדה שהשחקן שהפינץ´ היטר החליף בהגנה היה... ניתן דוגמא: איליי מאררו מסיינט לואיס נכנס בשביל להחליף את סטיב קליין באינינג השמיני והם קבוצת החוץ. הם משחקים בפיטסבורג! (מגרש ממש יפה) בהזדמנות הזאת מאררו מחליף את ג´יי די דרו בשדה הימני. הפיצ´ר ריק וויט עולה עכשיו להגיש בחלק התחתון של האינינג השמיני. מכיוון שמאררו חבט תשיעי ברוטצייה הוא יישאר שמה ואת החור של ג´יי די דרו ימלא ריק וויט. זה אומר שאם יגיעו לג´יי די ( אולי מקום שישי היום) הקארדינלס יצטרכו להחליף עוד פעם פיצ´ר ולשים PH ! כמובן שאם המשחק צמוד יש את ג´ייסון איזרינגהאוזן בבולפן כקלוזר. כן, השיקולים האלה הם רק בנאשיונל ליג. באמריקן ליג לא צריך להוציא פיצ´ר שעושה טוב כי המשחק צמוד ויש AB חשוב בהתקפה. כפי שאנחנו רואים פה בסקרים-- למרות ההיענות הנמוכה בינתיים יש שוויון בקולות!! זה אומר שכל אחד לטעמו לגביי הוספת ה DH בליין אופ. במקרה הזה, אין יותר טוב ופחות טוב-- כל אחד ודעתו האישית. אבל בינינו -- האמריקן ליג יותר טובים.
מועדים לשמחה
זאת פקודה!!
( Yes, Sherif!!)

SlamminDino

New member
סלים מהבדיחות שלך צריך לעשות לוח!

באמת!!! אפשר לעשות קטגוריית הבדיחות של סלים ולהעתיק את מה שאתה רושם לשם. די, אתה קורע אותנו!! Go to bed ya Drunk.... הה הה, סתם!! יש לך את תמיכת הפורום להשאר ולהמשיך להתמסטל פה. שאלה טובה מאוד שאלת , מר סלים! ואני מאוד שמח ששאלת כי באמת לא אמרנו מספיק מילים על החוק הזה בבייסבול. מכיוון שכתבת BULK אני ייענה לך מה זה אומר. המילה BULK באנגלית כוונתה למשהו גדול מימדים! לגביי בייסבול המונח שאנו משתמשים בו הוא BALK. כמובן שהבנתי את הכוונה, אבל סתם בשביל ההומור והוספת עוד מילה ללקסיקון שלנו. המונח BALK קיים בעצם רק כשיש אנשים על הבסיסים. אנשים או איש . לא משנה כמה, העיקר שיש. החוק הזה קיים מכיוון שהפיצ´ר חייב לזרוק את הכדור לצלחת לאחר שהוא מתחיל את התנועה שלו. מה שמגניב הוא ששורקים את ה BALK על הדברים הכי קטנים. העונש לפיצ´ר ולקבוצתו יהיה קידום הרצים על הבסיסים בבסיס אחד. נאמר היה מישהו בבסיס שני, הוא יילך לשלישי. ה BALK הוא בעצם כשהפיצ´ר מתחיל תנועה מסויימת, גם הקטנה ביותר ( ואני ממש לא מבין את הטענות ל BALK הרבה פעמים בטלוויזיה) ולא זורק לצלחת. עכשיו-- כשאין רצים על הבסיסים זה לא משנה!! אבל כשמישהו על הבסיסים זה יכול להטעות את הרץ שחושב שהוא זורק לצלחת והוא באמת אמור לעשות זאת!! זוהי קריאה שאנחנו לא רואים יותר מדי. באמת שלא!! משהו בתנועת הגוף של הפיצ´ר לפניי הזריקה. בהזדמנות זאת נקרא למי שיכול לפרט לנו יותר על החוק ומהם הכללים המדוייקים למתי זה מתבצע. אולי סימפסון, אתה יכול להביא לנו איזה לינק שמסביר את זה יפה. אבל הבנתם את העקרון נכון? מקווה שכן! אם לא אז תמשיכו לשאול....

SlamminDino

New member
טוב שבאת מיקי!!

התגעגענו אליך ואל אמרותיך מימיי האימפרייה הרומית. והכי חשוב-- הבירה שהשארנו לך במקרר התגעגעה. אז שמחים לראות אותך מיקי, עכשיו מהר-- לפניי שיתקרר!!

cafesito

New member
ולמה אין גינס?../images/Emo72.gif

לף בראון מכל סוג שהוא? לף בראון יש רק סוג אחד, ויש לף בלונד וטריפל ועוד, מי כתב את הסקר?

SlamminDino

New member
ניקח זאת לתשומת לבנו ! ../images/Emo51.gif

כן, זה היה בצחוק ! זה בא אחריי הטובורגים עם שתיי הלייבלים שלהם , בגלל זה. גינס יתווסף לרשימה!! אני עובד על זה עכשיו....

אין יותר לף!

לא בראון, לא בלונד, לא טריפל ולא אמק! אין! חרם על הבלגיות!... גם על השוקולד שלהם וגם על סדרות הטלוויזיה שלהם ( יש כאלה?... )! מהיום, המלכה של הבירות השורשיות- גינס! גינס! גינס!

BARBI777

New member
אני....לא...

אני לא כתבתי אבל ההיתי כותבת..כי אני לא אוהבת בירה..

SlamminDino

New member
חברים, שימו לב!!

יש לנו סקר חדש בפורום. אני בטוח שהוא יתאים לקהילה הנחמדה שלנו.... אך הקשיבו טוב! מי שייתפס מצביע לאפשרות האחרונה יקבל חדשות טובות ולא טובות ביחד! הוא יישלח לפסיכולוג הפורום לטיפול בחינם, ואלו הם החדשות הטובות מבחינתו כמובן . הטיפול יימשך עד שיביע עניין מחודש להצטרף למועדון לוגמיי השיכר!! לעוד הצעות של סקרים, אנא רשמו את השאלה ואת התשובות . אפשר עד עשרה תשובות שונות!! כשאתם מציעים סקר חדש בפורום תגידו שאתם רוצים שזה ייעלה להיות סקר ופשוט תכתבו את השאלה ותשובות . משהו בסגנון הזה. שאלה: האם בארי בונדס יכול להיות השחקן הכי טוב בהסטוריה למרות חוסר אליפות? תשובות: 1) כן ( והמשך מה שאתם רוצים( 2) לא..... 3) לא בטוח אבל במקרה ש...... תאמינו לי שיש מקום לכתוב הרבה בתשובות שאתם נותנים לבחירה ובשאלה!! אז לא חייבים לקצר אם אתם לא רוצים. אומרים שכל המרבה הריי זה משובח. לגביי בירה אנחנו כבר יודעים שזה נכון!!! אומרים שגם לגביי מצוות זה כך.... אממממ , שיהיה.

mickeym

New member
Six in heaven???

Bring it On!!!! מי שלא גמר סיקס פאק לבדו, לא ידע שמחה מימיו! ובזה אני פונה אליכם באי הפורום, ספרו לנו על חוויות השתייה הכי מטורפות שהיו לכם... דינו, הרתם למאמץ...

SlamminDino

New member
עם פנטזיות או בלי?

פנטזיות זה אומר שמותר ששתיתי בירה עם סאדאם חוסיין ואז התשתנתי לו בירה בתוך הבונקר ומרוב ריח שיכר הטייסים האמריקאיים כבר זיהו את המקום והפציצו אותו אבל הוא הספיק לברוח... בלי פנטזיות זה הסיפורים האמיתיים בלי בולשיט. אפשר לסמוך עליכם שלא יהיה בולשיט בסיפורים? לגביי, הדבר הכי טוב שלי היה שכל אחד הביא בשבועות שישייה ובמקום ללמוד תורה שיחקנו שש בש ושתינו כל הלילה. הכי מצחיק היה בבוקר שקמתי, עמדתי שם איזה חצי שעה ליד החלון!! ( אנחנו לא מאמינים בשירותים) כמו באוסטין פאוורס.. evacuation complet evacuation comp evacuation comple -- הבנתם את הקטע... זה ממשיך לבוא.

או, אני הייתי עד למלחמת- עולם

בין שלושה שיכורים שהתפשטו וחבטו אחד בשני עם הזרגים שלהם!

SlamminDino

New member
לא נעים..

זה בטח מה שקרה בסטריפטיז של ללכת עד הסוף. רק חבל שהסרט בדיוק נגמר ולא הספקנו להיווכח בעצמנו.

למעלה