סלים מהבדיחות שלך צריך לעשות לוח!
באמת!!! אפשר לעשות קטגוריית הבדיחות של סלים ולהעתיק את מה שאתה רושם לשם. די, אתה קורע אותנו!! Go to bed ya Drunk.... הה הה, סתם!! יש לך את תמיכת הפורום להשאר ולהמשיך להתמסטל פה. שאלה טובה מאוד שאלת , מר סלים! ואני מאוד שמח ששאלת כי באמת לא אמרנו מספיק מילים על החוק הזה בבייסבול. מכיוון שכתבת BULK אני ייענה לך מה זה אומר. המילה BULK באנגלית כוונתה למשהו גדול מימדים! לגביי בייסבול המונח שאנו משתמשים בו הוא BALK. כמובן שהבנתי את הכוונה, אבל סתם בשביל ההומור והוספת עוד מילה ללקסיקון שלנו. המונח BALK קיים בעצם רק כשיש אנשים על הבסיסים. אנשים או איש . לא משנה כמה, העיקר שיש. החוק הזה קיים מכיוון שהפיצ´ר חייב לזרוק את הכדור לצלחת לאחר שהוא מתחיל את התנועה שלו. מה שמגניב הוא ששורקים את ה BALK על הדברים הכי קטנים. העונש לפיצ´ר ולקבוצתו יהיה קידום הרצים על הבסיסים בבסיס אחד. נאמר היה מישהו בבסיס שני, הוא יילך לשלישי. ה BALK הוא בעצם כשהפיצ´ר מתחיל תנועה מסויימת, גם הקטנה ביותר ( ואני ממש לא מבין את הטענות ל BALK הרבה פעמים בטלוויזיה) ולא זורק לצלחת. עכשיו-- כשאין רצים על הבסיסים זה לא משנה!! אבל כשמישהו על הבסיסים זה יכול להטעות את הרץ שחושב שהוא זורק לצלחת והוא באמת אמור לעשות זאת!! זוהי קריאה שאנחנו לא רואים יותר מדי. באמת שלא!! משהו בתנועת הגוף של הפיצ´ר לפניי הזריקה. בהזדמנות זאת נקרא למי שיכול לפרט לנו יותר על החוק ומהם הכללים המדוייקים למתי זה מתבצע. אולי סימפסון, אתה יכול להביא לנו איזה לינק שמסביר את זה יפה. אבל הבנתם את העקרון נכון? מקווה שכן! אם לא אז תמשיכו לשאול....