The o.c 3.25 פרק סיום העונה

AliceQueen

New member
לא אהבתי

הסוף היה סתם משעמם ומאכזב... מריסה במילא הייתה מתה, אם לא מתאונה אז מאנורקסיה. הם לא יכלו לעשות משהו יותר דרמטי בסוף כדי שנרצה לצפות בעונה הבאה, כמו שעשו ב"מגרש ביתי"?

michalushK

New member
הם הרגו את הדמות כי

הם רצו להעיף את השחקנית , מישה ברטון שנמאסה על כולם ואם הם לא היו הורגים אותה היא הייתה חוזרת אח"כ והם לא רצו את זה
ד"א חדשה =] מיכל בת 14 מירושלים

ממש לא,

הם הרגו את הדמות כי מישה בארטון [השחקנית] הודיעה שהיא לא מתכוונת להמשיך לעונה הבאה, ולכן הם היו חייבים להפטר ממנה בצורה כלשהי...

snier1991

New member
אבל הם יכלו פשוט להעזיב אותה

אבל היא מתה כי היא פרימדונה

michalushK

New member
משו לא קשור לפה

אני רוצה להגיב בקשר למשו שsnier1991 אמר למטה [בקשר לג'נסן אקלס] עלק "ג'נסן שחקן גרוע שיחליף מקצוע" אז שיראה אותו בפרק האחרון את יכולת המשחק שלו שם כשהוא עצבני לא הרבה שחקנים יכולים לשחק ככה , ראיתי את ג'נסן בכל הסדרות והסרטים שהיו לו ואני מודה בהתחלה הוא לא היה שחקן ממש טוב אבל עכשיו היכולת משחק שלו ממש עלתהה ואני מגיבה פה למרות שאני יודעת שאין לזה שום קשר לthe o.c. פשוט אני רוצה שהוא יקרא את זה ><

snier1991

New member
אני ראיתי את הפרק האחרון

יכולת גבוהה לא ראיתי(אולי זה מתבטא במיוחד כשיש שחקן טוב במיוחד לידך כמו דין במנות גילמור) ולגבי הפרק האחרון הוא הזכיר לי את אורלנדו בלום בטרויה שזה אף פעם לא טוב ושאלה לסיום יש לו עוד דברים חוץ מעלח טבעי?

michalushK

New member
כע

ישלו עוד סדרות שהוא שיחק בהן , סרט שלא ממש הצליח ועוד סרט שעוד מעט יצא בארצות הברית

michalushK

New member
וגם ג'ארד הוא שחקן טוב מאוד

ג'ארד פאדלסקי זה השחקן מבנות גילמור אתה יודע ממש עיצבנת אותי , ישלי רק משו אחד להגיד לך.. מי אתה שתשמיץ את שני השחקנים האלה? אתה לא שום מבקר ואתה לא מבין כלום בזה לך תראה שחקנים גרועים אחרים ואז תשמיץ את ג'נסן וג'ארד ><

snier1991

New member
לא השמצתי את ההוא מבנות גילמור

הוא ממש לא רע שיבחתי אותו ומי אני אמור להיות כדי שאני אוכל להשמיץ אותו? ומה ההבדל בין איזה מבקר עם 800 מניעים לא ידועים שהוא יכול לבקר ואני לא?

CoralP

New member
אני רוצה לומר שאמנם

בסרט טרויה לאורלנדו היו חלקים פחות טובים [הסרט הזה בכלל עצבן אותי -__-"] אבל תיחנק לפני שאתה משמיץ את אורלנדו בלום, כי הוא שחקן ע=נ=ק

DevilGirl92

New member
אני ממש לא מסכימה../images/Emo150.gif

לדעתי ג'נסן הוא שחקן טוב לא פחות מג'ארד.

למעלה