The o.c 3.25 פרק סיום העונה

vand

New member
הפרק עצמו היה ממש יפה

אם כי לא כמו סיומי העונה ה-2 וה-1. הסוף לדעתי היה מיותר. אם רצו להיפטר מהדמות של מריסה למה לא נתנו לה לנסוע אל אבא שלה? למה חייבים להרוג אותה? והכי מוזר שהיא מתה וריאן יצא בלי שריטה. בכל מקרה קשה לי לדמיין את העונה ה-4 בלי מריסה, זה הולך להיות ממש מוזר. אני עדיין ממש מקווה שמריסה תיכנס לתרדמת או משהו ולא באמת תמות אבל כנראה אין סיכוי. אגב אהבתי מאוד בסוף את השילוב של שירי העונה ה-1 ה-2 (השיר הוא הללויה שהופיע בעונה ה-1 אבל המבצעת היא ימוג'ן היפ ששרה את שיר הסיום בעונה ה-2). בכלל עשו המון סגירות מעגל לפרקים בעונה ה-1. לפרק ה-1, ה-2, לפרק הזה בטיחואנה ולפרק האחרון.

מסכימה איתך במאת האחוזים!!!

אם כבר אמרו שמריסה עוזבת כדי לעבוד עם אבא, למה להוסיף ולהרוג אותה... כנראה שירצו שזה יהיה דרמטי או להדגיש שהיא תלך ולא תחזור אף פעם בהופעות אורח.

fireman

New member
תאונות דרכים ומוזר אלו דברים

שלא הולכים ביחד. עם ניסיון של שנים כמתנדב ועובד בכיבוי אש אני יכול לומר לך בפה מלא שיש תאונות שאתה רואה בהן מכוניות מרוסקות בצורה בלתי נתפסת ואנשים יוצאים מהן עם שריטות או תאונות שהנוסע ליד ההגה נהרג והנוסע מאחוריו יוצא מהאוטו בהליכה.... הכל יכול להיות.... במקרה האחרון שאני מכיר בכל אופן....תאונה חזיתית בין 2 משאיות פול טריילר...נהג אחד פצוע קל, השני נהרג, מצד אחד נפגע הצד שליד הנהג שפגע בצד של הנהג במשאית שבאה ממול. לגבי הפרק עצמו, פרק מצויין....תהיה\יש עונה רביעית?

lltk

New member
איזה... ספויילר

סוף עלוב... גם את הסצינה של המוות הם לא עשו דרמטית ומרגשת... רק לשם השוואה, לותיקים יותר בינינו, איפה הפרק הזה ואיפה סתם דוגמא הפרק שבו אישתו של דילן מקי נרצחה בבברלי הילס 90210 - זה היה מרגשששש! ובכלל אחד הפרקים הטובים בתולדות סדרות הטלויזיה איי פעם.

Aviad1987

New member
איזו הגזמה

טוני לא הזיזה לי מי יודע מה. לא שאפשר להשוות שם היא נרצחה על ידי אבא שלה יום אחרי שהיא התחתנה עם דילן, זאת סיטואציה אחרת לגמרי. מה גם שחיכיתי ליום בו מריסה תמות. חוץ מלהיות יפה היא לא מועילה לכלום בסדרה והיא הגורם לאי התקדומה לדעתי. ג'וש כמובן גם אשם שהוא נתן לה כל כך תשומת לב...

lltk

New member
ההבדל בין הפרקים

אז אולי הדמות של טוני לא הזיזה, אבל איך שהפרק התקדם ונעשה מותח מרגע לרגע, שברנדון גילה מהמשרת שהולכים להתנקש בדילן ונסע איתו במכונית להציל את טוני , והמשחק המשכנע של לוק פרי (דילן) אל מול המשחק העלוב של בנג'מין מקנזי (ריאן) בסצינת המוות עשו את ההבדל.

dance13

New member
לפי דעתי פרק עלוב!במיוחד הסוף....

העלאת זכרונות ועוד כמה קטעים היו נחמדים אבל לא יותר מזה..... ומה זה התאונה העלובההזאת?! למה הם לא יכולו לעשות תאונה כמו בעל טבעי? והמשפטים שמריסה אמרה שהיא גססה(למשל:"כל כך חלשה...), ככה מסיימים עונה?!אני חושבת שהפרק סיום היה אפילו יותר גרוע מהעונה עצמה.....

O n M y O w n1

New member
../images/Emo12.gif

אני חושבת להפך, הפרק סיום היה מעולה לעומת העונה הרדודה והמשעממת.

היא לא אמרה "כל כך חלשה"!!

זה הכתוביות המפגרות ששמים לסדרה! גם בפרק הראשון של העונה היה כתוב בכתוביות ארון והיה צריך להיות רשום מכונית..! אני שונאת את המפגרת הזאת שלא יודעת אנגלית!

Im All That

New member
היא לא!

אני שמעתי Don't leave ואז אני רואה "כל כך חלשה" - זה באמת פאשלה של הכתוביות. ואם מה שכתוב בכתוביות זה מה שהם אומרים אז אני בטוחה שריאן גם אמר יאללה יאללה - מי לעזאזל כותב את הכתוביות המפגרות האלה?

היא לא אמרה את זה!

אחרי שאמרתם את זה אני שמתי בפול ווליום ואני שמעתי Don't leave היא לא אמרה כל כך חלשה!

dance13

New member
ועוד משהו.....

יש כבר שלוש סדרות שאני מכירה(כולל האו.סי)שיסתימו בתאונת דרכים...(למי שלא זוכר:על טבעי,מגרש ביתי,והאו.סי...)

DevilishSmile

New member
פרק נחמד..

הגורל שיחק כאן יפה..ג'וני מת בגלל מריסה ומריסה מתה בגלל ראין/ואלצ'ק ששניהם קשורים לג'וני.. ויש כאן גם מוסר השכל..אל תתאהבו..זה בסוף יהרוג אותכם :) טוב חפרתי..עכשיו בקשר לפרק.. כל הקטע של הסיום לימודים היה מאוד מרגש..העלה לי זכרונות מהמסיבת סיום השנה ובכלל מהבצפר..הזדהתי עם הפרק.. והסוף..קצת לא קשור..תנו לה לשוט עם אבא לה וזהו..ותגידו באחד הפרקים בעונה הבאה שהספינה טבעה או משהו..

jess r

New member
לדעתי הם הרגו את הדמות לאורך כל

העונה. היה ברור שזה ייגמר ככה. היא מיצתה את עצמה כבר. בתחילת העונה היא לא התקבלה לבית ספר, אחר כך היתה כולה מרחפת, הקטע עם ג'וני, מלא דברים מפגרים אחרים. אחר כך התנהגה כמו איזה פסיכית... הכינו אותנו לאט לאט לזה שהדמות שלה תמות. אני באמת, עם כל אהבתי לסידרה, וזו אחת האהובות עלי - לא רואה עתיד לסידרה. מבחינתי זה היה סיום אחד מהגרועים ואני צופה שהעונה הרביעית תהיה גרועה עלובה, משעממת ומאוסה. אי אפשר לעשות "האו.סי" בלי מריסה. אין. זה לא יהיה "האו.סי", ואני רוצה "האו.סי" לא "סידרת דרמה בלי מריסה קופר". במקום לעשות ממנה מה שהם עשו ממנה לאורך כל העונה היו צריכים להמשיך כרגיל, להכניס קצת אקשן במקומות אחרים, לפתח דמויות כמו סאמר שלא עושות הרבה חוץ מלרבוץ על הספה ולסיים את העונה וכמו כן גם את הסידרה כמו גדולים - ולא כמו שהם עשו. למרות שידעתי שהיא תמות - אני פשוט מתאכזבת מחדש. העונה. הדמות, המוות, המהשך המיותר.

m i c k e y 15

New member
עצוב...ואהבתי את הפרק..נחמד

וריאן כן היו לו כמה חבולות בראש.. אבל היא בקושי היה לה משו על הפנים חוץ ממה שנזל לה בראש חח

למעלה