אומייגאדדדד איך התרגשתי כשהם התנשקו

כפרה על קורי, אחרי 4 עונות סוף סוף הוא מקבל קצת אקשן

יואו יש לי פלאשבקים לדילן בת 12 שהייתה אובססיבית לכל הדמויות הביצ'יות בתוכניות כי הן היו כיפיות וכל הדמויות של הילדות הטובות היו משעממות!
סלין היא הוילן שהייתי צריכה כל חיי!! אני מתעליה!!!
כאילו די, אני יודעת שישחררו את ברדלי בסוף, זה אפילו לא כזה מותח, ואני יודעת שהיא והמשפחה שלה יפלו. בלה בלה. לא אכפת לי. אני רק רוצה שהיא תחזור לעונה הבאה.
ושלא תחזור לי כמו פול ואמנדה לפרק וחצי וזהו! אני רוצה אותה דמות קבועה כל העונה!!! היא לגמרי עשתה לי את העונה! איזה ליהוק מושלם אמאלה!!!

אבל גם, איפה אני מוצאת לי עבודה כזאת כמו של ריס שמצלמת סצנה אחת לפרק ומקבלת 2 מיליון דולר?! מזה השכונה הזאת?!! you better work bitch!!!
ואם כבר 2 מיליון דולר לפרק, לפחות ג'ניפר עובדת בשביל הכסף שלה, כפרעליה. צריך לשלוח אותה לאופרה כל פרק, תראו איזה יפה היא התלבשה

הספר של ריס והרלן גם מספר על איזה אוליגרך רוסי ויש לי פלאשבקים וכל העלילות התערבבו לי בראש ולא ממש הבנתי מה הם ניסו לעשות שם. כאילו מה דימיטרי היה אמור לעשות? להתקשר לממשלה ולהגיד להם "שומעים? תשחררו את הבלונדה"? ומה הקשר של אנדרה? סתם שם לתת לה יד? למה לסבך עוד מישהו?
כשהם דיברו על זה שהחברה של דימטרי שחקנית וביטלו לה את הסדרה שלה חשבתי שמישהו יציע לה את התפקיד בסרט של קורי כי הוא כל כך נואש לשחקית ראשית שזה מתאים בול

אבל אז הבטיחו לה את מיה. מיה שהפסידה תפקיד שהיה לה בכיס. בסדר זו לא אשמתה בלה בלה. למי אכפת. אז מה אם היא חושבת שהיא בוילן ארה שלה. יש מקום לוילן אחת בסדרה והוילן שלי זו סלין.
סלין ואמנדה משתפות פעולה לא היה על הכרטיס הבינגו שלי אבל למרות שאמנדה היא בלתי, אני חייבת להסיר את הכובע בפניה. יפה שלמרות שפול מתייחס אליה לא יפה, היא תמיד דואגת לאיטרסים שלו גם כשהוא לא מצליח לעשות את זה בעצמו. איפה משיגים לי אמנדה כזאת? גם אני רוצה אחת.
אני זכרתי שמיה מדברת רוסית כי ראיתי כל פרק כבר 20 פעמים, אבל הייתם מצפים שישמו בתקציר של תחילת הפרק את קטע שלה מדברת רוסית כי מי אמור לזכור את זה וזה בטח נראה ממש מוזר שהיא מקשיבה להם מדברים רוסית ומבינה כל מילה ואלכס לא תוהה לעצמה איך היא הבינה אותם.
טוב יאללה לא אכפת לי משום דבר אחר, קורי וסלין!!!!! השיפ שלי קורה!!!! ובסדר השיפ הזה ימות בפרק הבא, לא אכפת לי, אני אתפנגריל לי עם עצמי (ועם סהר. היחיד שמבין לליבי) עד יום שלישי הבא

אבל גם, למה סלין התכוונה כשהיא אמרה שהיא קשורה למיילס? זה לא הרגיש כאילו היא סתם מאוהבת ולא יכולה לשחרר ממנו. זה מרגיש כאילו יש שם איזה סוד שקושר אותם יחד ואני רוצה לדעת מה בדיוק?
היא אמרה לקורי שהיא דימיינה אותם ביחד

והוא אמר לה שהוא גםםםםם אהעעהאהעהאעהעהעהעעה

אני רק רוצה שקורי יעשה הרבה סקס עם כל הדמויות השוות בסדרה. האם זה יותר מידי לבקש???? תנו לבייבי בוי לעשות סקס!!!
אני אפילו מוכנה שיחזירו לו את סאשה אלכסנדר מעונה 3 כדי לשכב איתה ולא לצאת מהמיטה עד שימותו מצמא

או מקסימום שישכבו ככה על הרצפה כל פרק
טוב יאללה אני הולכת לצפות בהם שוב ולהתמוגג לפני שיהרסו לי אותם