The Morning Show - Season 4🍎📺

LeAnnDylan

Well-known member
כאילו לא בהכל אבל כן בכל הסצינות של קורי והרוב של בראדלי, על מיץ' דילגתי הכל,
חח גם אני מדלגת על הסצינות של מיץ' בצפיות חוזרות, חות מהפרק שהוא מת כי זה פרק טוב.
ובהתחלה גם על אלכס
וואי עליה אני אף פעם לא מדלגת.
אבל בהמשך היו לה גם הרבה סצינות טובות אז כן צפיתי (אני כל כך לא מסכימה עם הביקורות על המשחק שלה שם, היא עושה דמות מאוד אמיתית בעיני והיא גם כתובה מעולה, היא כל כך פגומה אבל גם עוברת תהליך מדהים של הכרה בזה וסוג של רידמפשן אבל לא מוגזם כזה שמטהר אותה או משהו, היא נשארת אותו בנאדם עם כל החולשות והאנוכיות שלה אבל היא גם מכירה בזה ונוגעת ללב ומאוד אנושית)
אני מההתחלה חשבתי שהיא מעולה ומאוד שונה מדמויות אחרות שלה שהכרתי. אף פעם לא היה לי אכפת מידי ממנה כשחקנית לפני שהתחלתי לצפות בתוכנית הזאת אבל עכשיו אני מאוד אוהבת אותה.
בקיצור הגעתי עד סוף עונה 2 ועכשיו אני מתכוונת להמשיך לצפיה חוזרת בעונה 3.
כיף!! גם אני עשיתי צפיה חוזרת בחודש האחרון.
ומלא דברים לא זכרתי, אפילו לא זכרתי שמיץ' מת כבר :-D אבל במיוחד המון סצינות מהממות של קורי-ברדלי וכל זה שהוא הוציא אותה מהארון (אני עוד לא זוכרת אם היא כבר יודעת על זה, כי בסוף עונה 2 היא עוד לא, אבל אני מניחה שבעונה 3 כן) אבל שהוא עשה את זה רק בשביל למנוע את ההכפשה של האנה (זאת שהתאבדה/מתה ממנת יתר) ושהוא בעצם רוב הזמן באמת מנסה לעשות את הדבר הנכון ולהיות איש טוב. וכל התגובות המהממות שלו (במבטים) לרומן שלה עם לורה... ואת הקטע המתוק בפלאשבק אחרי שפיטרו אותו שהיא מלטפת לו את הפנים... :love:
אה טוב, אני צופה וזוכרת כי צפיתי מספיק פעמים אבל תמיד כיף לצפות עוד פעם ובעיקר לצפות בפרצופים המאוהבים של קורי כל הזמן|מאוהב|

אני גם חשבתי לרגע שאיך שהיא אמרה "אנחנו חושבים שזה האיראנים" היה טיפה מפוקפק, אבל עדיין נראה לי שזה נגמר.
בואי נקווה, כי אין לי כוח להמשיך עם זה.
אני מבינה מה את אומרת (חוץ מ-TCK שגוגל אמר לי שזה third culture kid ולא הבנתי מה הקשר) ובינתיים הוא הרבה יותר נורמלי בעונה הזאת.
לא יודעת מה קרה שם אבל בסך הכל רשמתי "אבל" ואיכשהו המקלדת הייתה על אנגלית.
|כן| (ספציפית זה אמנם לא היה הורס לי, כי היא לא מישהי שאכפת לי ממנה, אבל בעקרון צודקת)
אה, לא חשבתי שאכפת לך ממנה אבל בעיקרון גם אני פחות אוהבת תיאוריות שמתגשמות פשוט במקרה שלה היה נראה לי די ברור שחייב שזה יהיה מישהו שמכיר את ברדלי והיא הייתה בראש רשימה מאוד מצומצמת (במיוחד אחרי שסיימתי לראות את עונות 1+2 לפני שהתחלתי את העונה הזאת)
תעמדי בתור.
סליחה, אני התחלתי את התור הזה אם לא אכפת לך|שפם|
בדקתי והתרחשה גם התרחשה - ליל הכט"במים הראשון היה ב-13-14 באפריל 2024 אז זה מתאים. (זה היתה התקיפה הראשונה של איראן נגדנו במלחמה הנוכחית).
אוקיי, תודה על התחקיר המקיף. נשלח אותך להצטרף לצוות של TMS.

LeAnnDylan

Well-known member
לא חסרו לי מעולם ומבחינתי יכולים להעלם מהסדרה ללא הסבר :p
חח מודה שלא אכפת לי מכריס כי הייתה לה עונה שלמה לעניין אותי והיא לא.
לגבי בן וברו, הם חדשים עדין אז לא גיבשתי דעה לגביהם ככה שאני עדין לא נחרצת בדעתי כמוך:-P: מוכנה לתת להם עוד צ'אנס לענין אותי.
איכ לא, אני רק זוכרת שהוא שתל עליה האזנה - איך אפשר אפילו לחשוב על להחזיר אותם |שפם| וזה שעוד יש לה רגשות כלפיו זה פאטתי ועצוב בשבילה (כמו הרבה דברים בעצם) ואני עדיין אוהבת את השחקן כי זה ג'ון האם אבל הוא כבר לא כזה חתיך בעיני ובכלל אין לי צורך בעוד שום חתיך עכשיו!
חחח אוקיי לונה, אני צריכה להזכיר לך שמדובר בתוכנית טלוויזיה?:-P: כמובן שבמציאות בחיים לא הייתי תומכת בחזרה של גבר כזה לחיים של מישהי שאני מכירה. אבל מכיוון שמדובר בתוכנית טלוויזיה, זה שהוא חתיך מתעלה על זה שהוא דוש:-P:
חוץ מזה שבצפיה חוזרת של עונה 3, עוד לא הגעתי לשני הפרקים האחרונים אז אני לא כועסת עליו עדין:-P:
אוקיי רגע.
לסטלה לא באמת היתה ברירה, היא רצתה מאוד לדעתי כן לבחור במיה, אבל קורי מחזיק עליה אולטימטום שאם היא לא משיגה לו את העסקה אז הוא יגלה שהיא שוכבת עם מיילס, אז זה הכל בשביל להציל את עצמה, והיא באמת די אומללה כשהיא נאלצת לאכזב שוב את מיה בסוף.
בוודאי שהייתה לסטלה ברירה. כפי שסלין אמרה לה - היא אחראית ל-HIRING, כלומר זו החלטה שלה את מי להעסיק/למנות לתפקיד מסוים. כמובן שהיא צריכה להציג את ה"ראיות" של בפני הבורד, אבל על הנייר, מיה היא המועמדת הכי ראויה, לכן לא אמורה להיות לסטלה בעיה למנות אותה, וסלין לא באמת יכולה לעצור אותה בלי שהבורד יעמוד מאחוריה.
סטלה פשוט לא רצתה שסלין תגלה עליה ועל מיילס ולכן בחרה שלא לעשות משהו שיגרום לסלין לחפש אותה, כי כבר ההצעה להעסיק את קורי גרמה לסלין לחשוד במניעים של סטלה. אבל באופן עקרוני זה שהם נתנו לקורי חוזה זה לא במקום מיה. סלין פשוט חכמה וגרמה לסטלה לחשוב שאין לה ברירה כשבפועל זו הייתה החלטה של סטלה. ואפשר לחשוב "ביקורת רעה על פייבורטיזם" כל הרשת הזאת זה ביקורת רעה אחת מהלכת. אז ביג דיל, עוד ביקורת אחת לאוסף...
אני בשוק שאת בכלל זוכרת אותו, עד שכתבת לא חשבתי שזה מישהו שאני אמורה להכיר אפילו, ואני צפיתי בהרבה מעונות 1-2 לפני פחות משבוע ועדיין לא זכרתי את שמו או קיומו כשדיברו עליו בפרק הזה. הוא היה כזה זניח.
אני לא בטוחה שאני יודעת מה הקשר של עונות 1-2. בן זו דמות חדשה שהצטרפה העונה והוא היה בפרק שצפינו בו לפני שבוע. למה בדיוק אני לא אמורה לזכור שהוא קיים?
אולי קצת, אבל גם העובדה שהיו צריכים לאחד את שתי הרשתות הגדולות ביותר כדי שישרדו, מוכיחה שבאמת אין הרבה עבודה בתחום הזה, בטח לא בתפקידים בכירים, אז לא נראה לי שיהיה למיה כזה קל למצוא תפקיד בכיר ברשת אחרת.
האמת שאחרי הצפיה החוזרת שלי בעונות 1-2 אני קצת יותר מחבבת אותה גם, לא זכרתי כמה שהם שיתפו פעולה רוב הזמן. (ושהמנהלת ה|אליהו| קראה להם פעם "פריק ופראק" :-D )
מה יהיה איתך עם שמות:-D "המנהלת הזקנה" :-D סיביל. איך אפשר לשכוח את היצורה הזאת:-D:-D
מבחינתי אין מחילה על מה שהוא עשה לה בעונה הקודמת, האזנת סתר לבת זוג שלך בשביל מניפולציות, זה מעבר ללהיות דוש, זה רמת נוכלות של בנאדם שפשוט אסור להיות איתו בקשר. זו דעתי.
אני לא צריכה למחול, אני פשוט צריכה לעשות לונה ולשכוח. הוא חזר העונה והוא חתיך וחמוד ואנחנו מתחילים מחדש. מה שהיה בעונה 3 נשאר בעונה 3:-P: בעיה שלהם שהם מחכים שנתיים בין עונות. הרגשות שהיו לי אז לא תקפים לעכשיו.
אולי אני טועה, אבל לי זה נראה מאוד שסלין מעל שתיהן איכשהו.
זה בהחלט מרגיש ככה אבל עד שלא יתנו לנו טייטלס של כל אחת מהן אני לא בדיוק סגורה על מה ההיררכיה שם.
צום קל וגמר חתימה טובה!
תודה|4U|

Lhuna3

Well-known member
בוודאי שהייתה לסטלה ברירה. כפי שסלין אמרה לה - היא אחראית ל-HIRING, כלומר זו החלטה שלה את מי להעסיק/למנות לתפקיד מסוים. כמובן שהיא צריכה להציג את ה"ראיות" של בפני הבורד, אבל על הנייר, מיה היא המועמדת הכי ראויה, לכן לא אמורה להיות לסטלה בעיה למנות אותה, וסלין לא באמת יכולה לעצור אותה בלי שהבורד יעמוד מאחוריה.
סטלה פשוט לא רצתה שסלין תגלה עליה ועל מיילס ולכן בחרה שלא לעשות משהו שיגרום לסלין לחפש אותה, כי כבר ההצעה להעסיק את קורי גרמה לסלין לחשוד במניעים של סטלה. אבל באופן עקרוני זה שהם נתנו לקורי חוזה זה לא במקום מיה. סלין פשוט חכמה וגרמה לסטלה לחשוב שאין לה ברירה כשבפועל זו הייתה החלטה של סטלה. ואפשר לחשוב "ביקורת רעה על פייבורטיזם" כל הרשת הזאת זה ביקורת רעה אחת מהלכת. אז ביג דיל, עוד ביקורת אחת לאוסף...
אני חושבת שלא הבנת את כוונתי: לסטלה "אין ברירה", כי אם היא לא תיתן את התפקיד לדן הזה, כפי שסלין רוצה, אז סלין לא תתמוך בעסקה עם קורי. אין לזה קשר באמת למי ראוי והאם סלין תצליח או לא תצליח לעצור את המינוי של מיה.
סלין התנגדה לעסקה עם קורי, אבל הציעה כ"יד רוחצת יד" שהיא תסכים לזה בתנאי שסטלה תגייס את דן במקום את מיה.
ואם סטלה לא משיגה לקורי את העסקה - הוא יחשוף את הרומן שלה עם מיילס, או כך לפחות הוא מאיים.
אני לא בטוחה שאני יודעת מה הקשר של עונות 1-2. בן זו דמות חדשה שהצטרפה העונה והוא היה בפרק שצפינו בו לפני שבוע. למה בדיוק אני לא אמורה לזכור שהוא קיים?
אוקיי אז הבעיה שלי יותר חמורה פה כי אני לא זוכרת שום בן מהפרק של לפני שבוע |פנים| כשכתבת כאילו זה מישהו שכבר מוכר אז גיגלתי וראיתי תמונה וחשבתי שזה מישהו זניח מעונות קודמות (אני לא אשמה שכולם נראים לי אותו דבר!)

עכשיו אגב אני בפרק 3X5 ויש שם את הקטע פלאשבק לאחרי הלילה שהוא סייע לה עם האל כשהוא בא אליה לשולחן הגשה והיא מדברת על "מה שהיה ביניהם אמש" שזה רק בגלל שהם היו קצת out of our minds ואני מתה מאיך שהוא שואל were we ? 😭 אבל זה גם מזכיר לי שבעצם כבר קרה ביניהם משהו אינטימי שהם לא הראו לנו ולא פירטו מה בדיוק וכמה אכזרי כלפינו זה היה!

ואני מחכה כבר לחזור לפרק ההזוי שהוא מביא אותה לפגוש את אמא שלו.

LeAnnDyIan

Well-known member
אני חושבת שלא הבנת את כוונתי: לסטלה "אין ברירה", כי אם היא לא תיתן את התפקיד לדן הזה, כפי שסלין רוצה, אז סלין לא תתמוך בעסקה עם קורי. אין לזה קשר באמת למי ראוי והאם סלין תצליח או לא תצליח לעצור את המינוי של מיה.
סלין התנגדה לעסקה עם קורי, אבל הציעה כ"יד רוחצת יד" שהיא תסכים לזה בתנאי שסטלה תגייס את דן במקום את מיה.
ואם סטלה לא משיגה לקורי את העסקה - הוא יחשוף את הרומן שלה עם מיילס, או כך לפחות הוא מאיים.
אוקיי אני צריכה לחזור לפרק שוב אבל איכשהו היה נדמה לי שאחרי שסלים דיברה עם קורי היא גם רצתה לתת לו את העסקה, אבל ממניעים שלה שכרגע לא הכי ברורים אבל היא רצתה לגרום לזה להיראות כאילו היא עושה לסטלה ״טובה״ אפילו שזה משהו שישרת גם אותה.
אני לא מצליחה להבין אם סלין באמת מתחמנת את כולם כל הזמן או שזה סתם הווייב שהיא נותנת.
אוקיי אז הבעיה שלי יותר חמורה פה כי אני לא זוכרת שום בן מהפרק של לפני שבוע |פנים| כשכתבת כאילו זה מישהו שכבר מוכר אז גיגלתי וראיתי תמונה וחשבתי שזה מישהו זניח מעונות קודמות (אני לא אשמה שכולם נראים לי אותו דבר!)
חח כן הבנתי שאין לך מושג מי זה כשקראת לו לפני שתי הודעות דן😂
והאמת שאין בסדרה הזאת מספיק שחורים (גברים) כדי שכולם יראו לי אותו הדבר.
היה את דניאל בעונות הקודמות (ההוא עם הקורונה שנתקע בסין) ויש עכשיו את מיילס. אבל שניהם גסים כאלה במראה שלהם ובן הוא חמודי כזה בפנים אז הוא לא דומה להם בעיניי.
עכשיו אגב אני בפרק 3X5 ויש שם את הקטע פלאשבק לאחרי הלילה שהוא סייע לה עם האל כשהוא בא אליה לשולחן הגשה והיא מדברת על "מה שהיה ביניהם אמש" שזה רק בגלל שהם היו קצת out of our minds ואני מתה מאיך שהוא שואל were we ? 😭 אבל זה גם מזכיר לי שבעצם כבר קרה ביניהם משהו אינטימי שהם לא הראו לנו ולא פירטו מה בדיוק וכמה אכזרי כלפינו זה היה!
יואו ה-were we שלו עם הפרצוף כלבלב הזה. אני מאוהבתתתת😍😍😍
הדבר השני שאת מתכוונת אליו זה שהיא מלטפת לו את הפנים אחרי שהוא פוטר? כי כן, הם לגמרי שכבו אחרי הקטע הזה ולא גילו לנו. אני בטוחה בזה😤
ואני מחכה כבר לחזור לפרק ההזוי שהוא מביא אותה לפגוש את אמא שלו.
חח די גם לי בא עכשיו. למרות שעושה לי עצוב שהוא אומר לברדלי בסוף אנחנו סתם שני אנשים שמנצלים אחד את השניה🥺🥺🥺

Lhuna3

Well-known member
אוקיי סיימתי עכשיו את הצפיה החוזרת בעונה 3 גם
משום מה היה לי בראש שפול ציתת לטלפון של אלכס אבל בעצם הוא ציתת רק לברדלי. שזה גם מאוד נכלולי וגרוע אבל יותר בקטע עסקי ופחות אישי, זה לא כמו לשים האזנת סתר על בת זוג שלך, אז אני עדיין לא בטוחה שאני בעדו, אבל התרככתי קצת לאפשרות שהיא תסלח לו. לא יודעת.

ויואו שוב סצינת המסדרון אחרי ה"חקירה" 😭
וברדלי החמודה הזאת שמעודדת את קורי עם biggest failed deal YET! :-D
עכשיו אני גם זוכרת כמו שצריך מה בדיוק כל אחד מהם עשה.
באמת לא ברור אם יש לאלכס ממש מה לחשוש מחשיפה של ברדלי, אבל בכל זאת זה נראה כאילו עברו היו שבועיים לפני שבראדלי והאל הלכו ל-FBI שבהם היא ידעה על המקרה ולא דיווחה לאף אחד בעצמה, אז טכנית אפשר להאשים אותה בזה נראה לי, אם זה יוודע, אבל נראה לי שאין סיבה לחשוש במיוחד שזה יוודע.
כי מי שיודע שהיא ידעה בזמן הזה זה רק פול (והעוזרת שלו בטח) ולורה, שבעצמם "אשמים" באותו דבר בדיוק.
הדבר השני שאת מתכוונת אליו זה שהיא מלטפת לו את הפנים אחרי שהוא פוטר? כי כן, הם לגמרי שכבו אחרי הקטע הזה ולא גילו לנו. אני בטוחה בזה😤
כיוון שכבר קיבלנו את מה שרצינו באמת אז אני בסדר עכשיו גם בלי לדמיין שזה קרה אז :-D אבל היתה לפחות נשיקה, זה בטוח.

LeAnnDyIan

Well-known member
אוקיי סיימתי עכשיו את הצפיה החוזרת בעונה 3 גם
משום מה היה לי בראש שפול ציתת לטלפון של אלכס אבל בעצם הוא ציתת רק לברדלי. שזה גם מאוד נכלולי וגרוע אבל יותר בקטע עסקי ופחות אישי, זה לא כמו לשים האזנת סתר על בת זוג שלך, אז אני עדיין לא בטוחה שאני בעדו, אבל התרככתי קצת לאפשרות שהיא תסלח לו. לא יודעת.

ויואו שוב סצינת המסדרון אחרי ה"חקירה" 😭
וברדלי החמודה הזאת שמעודדת את קורי עם biggest failed deal YET! :-D
עכשיו אני גם זוכרת כמו שצריך מה בדיוק כל אחד מהם עשה.
באמת לא ברור אם יש לאלכס ממש מה לחשוש מחשיפה של ברדלי, אבל בכל זאת זה נראה כאילו עברו היו שבועיים לפני שבראדלי והאל הלכו ל-FBI שבהם היא ידעה על המקרה ולא דיווחה לאף אחד בעצמה, אז טכנית אפשר להאשים אותה בזה נראה לי, אם זה יוודע, אבל נראה לי שאין סיבה לחשוש במיוחד שזה יוודע.
כי מי שיודע שהיא ידעה בזמן הזה זה רק פול (והעוזרת שלו בטח) ולורה, שבעצמם "אשמים" באותו דבר בדיוק.

כיוון שכבר קיבלנו את מה שרצינו באמת אז אני בסדר עכשיו גם בלי לדמיין שזה קרה אז :-D אבל היתה לפחות נשיקה, זה בטוח.
חח שתדעי לך שגרמת לי לפקפק בעצמי.
אני זכרתי שפול לא שתל האזנה על אלכס אבל היית כל כך נחושה בעמדתך שחשבתי שאולי הדחקתי את זה כי הוא חתיך😂😂

LeAnnDylan

Well-known member
פרק 4X04
Love the Questions
התוכנית המטומטמת הזאת רוצה לשבור לי את הלב בכוח?! כוסימה שלהם. תנו לי לפחות שלושה פרקים של נחת יא נבלות|בוכה||בוכה||בוכה|
אני שונאת את כולם. בא לי לזרוק משהו על הטלוויזיה שלי:-[:-[
בא לי לבכות.
אבל גם כוס אמק איזו תוכנית מושלמת|מאוהב||מאוהב|
אני מתה על כל הקטעים של קורי עם סלין.
ואוקיי אנחנו עכשיו יודעים שסלין היא רק ראש הדיריקטוריון, ככה שטכנית סטלה היא מעליה (ish) אז עדין לא ברור לי מה אלכס. כי אם סטלה היא המנכלית, אז אלכס היא סתם executive. מתאים לה אבל לנהל את חדשות הבוקר. עשתה עבודה לא רעה בניצוח על הקרקס שם.
אומייגאד הצעת הנישואים של ינקו הייתה כלכך קרינג' אמאאא, וידעתי שברגע שדיברו על איזו חברה שלו שאף אחד לא שמע עליה, ברור שיזכירו את קלייר ואיכשהו זה יהרוס את ההצעה. אוף למה גברים הם כל כך דבילים.
סלין מזילה דמעה|לב-ש| למרות שגם לא יודעת מה היא תעשה עם המידע הזה. איך זה עוזר לה להעיף את סטלה מהתפקיד שלה? הרי אם היא מפרסמת את זה, זה פוגע גם בה ונראה שהמוניטין שלה חשוב לה מאוד. יש לה אותו אינטרס בדיוק כמו סטלה להשאיר את זה מאחורי דלתות סגורות. נכון שהיא יכולה לעשות להם ריגשי אבל זה בעיקר יעבוד על מיילס. עכשיו כשסטלה יודעת, לא צריך להיות אכפת לה מסלין יותר. truth will set you free וכזה. כאילו כל הזמן עושים מהגילויים האלה ענין הרבה יותר גדול ממה שזה. נכון שזה הדימוי שלה אבל חוץ מזה היא רק יוצאת בן אדם זבל, היא לא עשתה משהו לא חוקי שאפשר לפטר אותה בגינו.
לא זוכרת מה היה הקטע עם אבא של אלכס. מה היא אמרה לכתבת ההיא? זו היא שהעלתה את הרעיון לזה שהוא גנב את הרעיון לספר שלו? אני זוכרת במעורפל שהיא הזכירה את הספר הזה אבל לא באמת זוכרת מה היא אמרה עליו. אני בטח אצפה שוב אח"כ כדי להיזכר. בכל מקרה אני שמחה היא לא נכנעה לרצון של הפושטקית הזאת שתסדר לה עבודה. אם כי כמו שהמזכירה של אלכס אמרה, כן יש לה רזומה מרשים אז אולי כן מגיע לה תפקיד שם אבל הדרך שלה להגיע לזה הייתה לא טובה.
טוב, נשבר לי הלב, אני לא הולכת להגיב על השאר עכשיו.
please respect my privacy during this difficult time

Lhuna3

Well-known member
אמרתי שהם נבלות או לא אמרתי??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ואני לוקחת בחזרה את הסליחה שביקשתי מהם!

Lhuna3

Well-known member
פרק 4X04
Love the Questions
התוכנית המטומטמת הזאת רוצה לשבור לי את הלב בכוח?! כוסימה שלהם. תנו לי לפחות שלושה פרקים של נחת יא נבלות|בוכה||בוכה||בוכה|
אני שונאת את כולם. בא לי לזרוק משהו על הטלוויזיה שלי:-[:-[
בא לי לבכות.
גם לי.
אני מתה על כל הקטעים של קורי עם סלין.
לא יודעת אותי משהו בה מאוד מעצבן, יש לה כל הזמן מבט מתנשא.
ואוקיי אנחנו עכשיו יודעים שסלין היא רק ראש הדיריקטוריון, ככה שטכנית סטלה היא מעליה (ish)
הפוך.
הדירקטוריון הוא מעל ה-CEO וסלין כראש הדירקטוריון היא מעל סטלה, כמו שחשבתי מתחילת העונה (ואת סתם בלבלת אותי |שפם|)
אז עדין לא ברור לי מה אלכס. כי אם סטלה היא המנכלית, אז אלכס היא סתם executive.
נראה לי ששלושתן גם בבורד (אבל כאמור סלין היא הhead)(מאיפה היא הגיעה בכלל? אנחנו מכירים?)
מתאים לה אבל לנהל את חדשות הבוקר. עשתה עבודה לא רעה בניצוח על הקרקס שם.
כן, יש מצב שהיא תחליט שזה מה שהיא רוצה בעצם.
אומייגאד הצעת הנישואים של ינקו הייתה כלכך קרינג' אמאאא,
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי |פנים| בהתחלה לפני שראו אותה ולפני המטוס, חשבתי שאולי זה יקרה והיא תגיד "לא" בשידור :-D
וידעתי שברגע שדיברו על איזו חברה שלו שאף אחד לא שמע עליה, ברור שיזכירו את קלייר ואיכשהו זה יהרוס את ההצעה. אוף למה גברים הם כל כך דבילים.
כי הם יכולים.
סלין מזילה דמעה|לב-ש| למרות שגם לא יודעת מה היא תעשה עם המידע הזה. איך זה עוזר לה להעיף את סטלה מהתפקיד שלה?
תסמכי עליה, מרגיש לי שהיא חזקה בתכמונים.
לי בעיקר עצוב שקורי יצא נבלולי כשהחליט למכור את סטלה אחרי שבהתחלה הוא עמד בפיתוי, אבל אחרי שגם סלין מורידה לו ואז הפגישה עם צ'יפ שבה מתגלה לו שצ'יפ הצליח יותר טוב ממנו עם הסרט שהפיק, זה שובר לו את האגו והוא עושה את זה.
לא זוכרת מה היה הקטע עם אבא של אלכס. מה היא אמרה לכתבת ההיא? זו היא שהעלתה את הרעיון לזה שהוא גנב את הרעיון לספר שלו? אני זוכרת במעורפל שהיא הזכירה את הספר הזה אבל לא באמת זוכרת מה היא אמרה עליו. אני בטח אצפה שוב אח"כ כדי להיזכר.
אני לא חושבת שראינו אותה אומרת שום דבר שרמז על זה. היא כן פלטה עליו משהו בסגנון של "הוא משיג מה שהוא רוצה" או משהו כזה שנשמע קצת רע.
בכל מקרה הוא כזה גועלי אליה שמגיע לו גם אם היא היתה אומרת |שפם|
(צריך לשדך אותו עם אמא של קורי)
בכל מקרה אני שמחה היא לא נכנעה לרצון של הפושטקית הזאת שתסדר לה עבודה. אם כי כמו שהמזכירה של אלכס אמרה, כן יש לה רזומה מרשים אז אולי כן מגיע לה תפקיד שם אבל הדרך שלה להגיע לזה הייתה לא טובה.
|כן| אני גם ממש שמחה בשביל אלכס שהיא בסוף לא נתנה לג'סטיס (|פנים|) לסחוט אותה בשביל לבטל את הכתבה. בעיקר בשביל המצפון של אלכס, אבל גם כי פשוט לא מגיע לו שהיא תסכן (עוד יותר) את המוניטין שלה בשבילו. (ואני גם לא אתפלא אם הוא באמת גנב לסטודנט ההוא רעיונות.)
טוב, נשבר לי הלב, אני לא הולכת להגיב על השאר עכשיו.
please respect my privacy during this difficult time
|נחמה|
אבל אני רוצה להצטרף אלייך באבל על מותה בטרם עת של האהבה הכי מתוקה ;-(
כלומר על פני השטח היא עוד לא נגמרה, אבל ללא ספק העניין הרוס ;-( ;-( ;-( ;-( ;-(
ונתנו לנו כל כך מעט הפרק!!!!!!!!!!!!
סצינה אחת אמנם מתוקה ביותר של הסתודדות באיזה חדר עריכה חשוך אבל לא הספיקו כלום...
וחמוד איך שינקו קולט שהיא מאוהבת |לב|
ואיך שסלין קולטת שקורי מאוהב! |לב|
אוף אבל מה יהיה עכשיו?? האם ברדלי תעמיד פנים שהכל בסדר אבל בסתר תמשיך לחקור אותו ובסוף תיאלץ להפיל אותו? בא לי שיתברר שהוא לא אשם איכשהו אבל זה נראה די ברור שכן... ;-(
כאילו היה צריך להיות לי ברור שהזוגיות הזאת לא תעבור חלק ושיהיו בעיות, אבל גם קיוויתי לפחות לכמה פרקים שהם פשוט חמודים מתמזמזים שם בחדרי ארונות מתחת לאף של כולם, וגם ציפיתי שהבעיות יהיו פשוט שיהיה קצת סקנדל אחרי שזה יתגלה...
ממש מבאס שזה דבר כזה שהיא מגלה שהוא עשה משהו ממש רע :-(

LeAnnDyIan

Well-known member
הפוך.
הדירקטוריון הוא מעל ה-CEO וסלין כראש הדירקטוריון היא מעל סטלה, כמו שחשבתי מתחילת העונה (ואת סתם בלבלת אותי |שפם|)
הדירקטוריון כולו אכן מעל סטלה. אבל לא סלין בלבד. כלומר, אם היא רוצה להדיח את סטלה היא צריכה תמיכה של הבורד. היא לא יכולה לעשות החלטות בעצמה, ולכן לסטלה יש יותר ״כוח״ כי יש הרבה החלטות שהיא יכולה לעשות לבד. בדיוק כמו שבעונה 3 לסיביל לבד לא היה יותר כוח מקורי והוא הצליח להעיף אותה משם בעזרת תיכמונים.

ראיתי את שני הפרקים הראשונים שוב אתמול בלילה לפני שנהיה כבר 1 בלילה והייתי צריכה ללכת לישון.
ומשהו שכבר הספקתי להדחיק- לאלכס עדין יש את התוכנית שלה אלכס ללא פילטרים, סיפסלו אותה אחרי התקרית עם רויה ואבא שלה אבל בעיקרון זה אומר שהיא לא התקדמה הרבה, נתנו לה תפקיד של אחראית פיטורים שזה לא נראה לי שזה איזה תפקיד כזה נשגב (גם לי יש אותו בעבודה והוא לא כיפי בכלל😑) וכאילו היא מוזמנת לישיבות מנהלתיות אבל היא לא באמת מנהלת כלום חוץ מאת התוכנית שלה. שזה סבבה בעצם כי היא רצתה להיות עיתונאית בלי צנזורה אז אני מניחה שכל הכבוד לה, אבל בכל זאת חשבתי שהיא תהיה בתפקיד בכיר יותר.

וואי כשהמגישה של איגלס ניוז שואלת את ברדלי על המהומות שקרו בכניסה לבניינים של ubn הדחקתי לגמרי את מה שהיא התכוונה אליו וחשבתי בהתחלה שהיא מדברת על ההפגנות ורק שראיתי שוב את פרק 1 עכשיו קלטתי שהיא מתכוונת לרויה ואבא שלה ועל התאונה שהייתה שם כשהם ניסו להימלט. טוב שלא חצי בלוק של אנשים עמדו שם אבל איכשהו איגלס ניוז לא ידעו מה קרה. גם כן עיתונאים…

אני לא חושבת שראינו אותה אומרת שום דבר שרמז על זה. היא כן פלטה עליו משהו בסגנון של "הוא משיג מה שהוא רוצה" או משהו כזה שנשמע קצת רע.
כן, ראיתי שוב והיא רק אמרה שלא רצו לפרסם לו את הספר והוא היה צריך לשכתב אותו איזה 10 פעמים לפני שפרסמו אותו סוף סוף.
בכל מקרה הוא כזה גועלי אליה שמגיע לו גם אם היא היתה אומרת |שפם|
(צריך לשדך אותו עם אמא של קורי)
וואי דחוף עם אמא של קורי. שני דוחים.
אגב הוא הזכיר את ליזי, הבת של אלכס. אני מזה שמחה שלא החזירו את האוכלת חינם הזאת. אין לי כוח לדרמות שהיא מביאה. זו הסיבה שלא צריך להביא ילדים לעולם. כולם נבלות.
נראה לי ששלושתן גם בבורד (אבל כאמור סלין היא הhead)(מאיפה היא הגיעה בכלל? אנחנו מכירים?)
אלכס בוודאות לא בבורד כי כשקורי אומר לה שהם עושים ישיבת דירקטוריון כל יום שישי, זה לא נשמע כמו מידע שהיא מודעת אליו ואם היא הייתה בדיריקטוריון- גם אם הייתה צריכה לשבת את זו בחוץ, בגלל שהיא נושא השיחה, היא עדין הייתה יודעת מה קורה כל יום שישי בישיבות האלה.
לגבי סטלה אני גם לא משוכנעת אבל אני לא בטוחה.
אגב, לא, אנחנו לא מכירים את סלין. היא דמות חדשה שהצטרפה העונה והיא הגיעה מ-NBN בגלל זה יש לה חיבה לבן, כי גם הוא מהרשת הזאת וכמו שאנשי UBA מנסים לקדם אחד את השני, גם NBN מנסים לתמוך בעצמם קודם.
אני חשבתי בהתחלה שסלין הייתה המנכ״לית של NBN, זו שלורה אמרה לאלכס שהיא תדבר איתה לגבי המיזוג של הרשתות בסוף העונה הקודמת.
ז״א עדין הגיוני לי שזו אכן היא, כי מה יעשו עם המנכ״לית של הרשת השניה אם רק סטלה מנכ״לית עכשיו, אז הגיוני לתת לה תפקיד בכיר אחר כדי שכולם יהיו מרוצים.
חח לפחות זה תככים שאני לגמרי subscribed אליהם!
לי בעיקר עצוב שקורי יצא נבלולי כשהחליט למכור את סטלה אחרי שבהתחלה הוא עמד בפיתוי
אחרי שראיתי שוב את השני פרקים הראשונים לא אכפת לי. היא הייתה מגעילה אליו בבר ודיברה אליו בזלזול כשהיא חשבה שהיה לה כוח ומגיע לה לקבל סטירת מציאות. לא בועטים באדם כשהוא למטה.

Lhuna3

Well-known member
הדירקטוריון כולו אכן מעל סטלה. אבל לא סלין בלבד. כלומר, אם היא רוצה להדיח את סטלה היא צריכה תמיכה של הבורד. היא לא יכולה לעשות החלטות בעצמה, ולכן לסטלה יש יותר ״כוח״ כי יש הרבה החלטות שהיא יכולה לעשות לבד. בדיוק כמו שבעונה 3 לסיביל לבד לא היה יותר כוח מקורי והוא הצליח להעיף אותה משם בעזרת תיכמונים.
בסדר בעזרת תככים אפשר להעיף כל אחד, ואני לא אומרת שסלין יכולה לפטר את סטלה לבד, אבל היא עדיין בהיררכיה נחשבת מעל סטלה.
ומשהו שכבר הספקתי להדחיק- לאלכס עדין יש את התוכנית שלה אלכס ללא פילטרים, סיפסלו אותה אחרי התקרית עם רויה ואבא שלה אבל בעיקרון זה אומר שהיא לא התקדמה הרבה, נתנו לה תפקיד של אחראית פיטורים שזה לא נראה לי שזה איזה תפקיד כזה נשגב
איפה אמרו את זה?
(גם לי יש אותו בעבודה והוא לא כיפי בכלל😑)
וואו, אני לא חושבת שהייתי מסוגלת לפטר מישהו, הייתי מעדיפה לפטר את עצמי מאשר להתמודד עם שיחה כזאת :-D
אגב הוא הזכיר את ליזי, הבת של אלכס. אני מזה שמחה שלא החזירו את האוכלת חינם הזאת. אין לי כוח לדרמות שהיא מביאה. זו הסיבה שלא צריך להביא ילדים לעולם. כולם נבלות.
:-D
אגב, לא, אנחנו לא מכירים את סלין. היא דמות חדשה שהצטרפה העונה והיא הגיעה מ-NBN בגלל זה יש לה חיבה לבן, כי גם הוא מהרשת הזאת וכמו שאנשי UBA מנסים לקדם אחד את השני, גם NBN מנסים לתמוך בעצמם קודם.
אה, הגיוני.
אני חשבתי בהתחלה שסלין הייתה המנכ״לית של NBN, זו שלורה אמרה לאלכס שהיא תדבר איתה לגבי המיזוג של הרשתות בסוף העונה הקודמת.
ז״א עדין הגיוני לי שזו אכן היא, כי מה יעשו עם המנכ״לית של הרשת השניה אם רק סטלה מנכ״לית עכשיו, אז הגיוני לתת לה תפקיד בכיר אחר כדי שכולם יהיו מרוצים.
גם נשמע הגיוני.
אחרי שראיתי שוב את השני פרקים הראשונים לא אכפת לי. היא הייתה מגעילה אליו בבר ודיברה אליו בזלזול כשהיא חשבה שהיה לה כוח ומגיע לה לקבל סטירת מציאות. לא בועטים באדם כשהוא למטה.
זה לא שכזה אכפת לי מסטלה, זה יותר מפריע לי בשביל קורי עצמו, שהוא עושה דברים מלוכלכים שהוא לא מרגיש איתם טוב, וראינו שהוא לא באמת רצה לעשות את זה בהתחלה.

LeAnnDyIan

Well-known member
בסדר בעזרת תככים אפשר להעיף כל אחד, ואני לא אומרת שסלין יכולה לפטר את סטלה לבד, אבל היא עדיין בהיררכיה נחשבת מעל סטלה.
אני לא חושבת שהיא מעליה. במקסימום יש להן כוח זהה. למרות שעדין כמנכ״לית היא יכולה לעשות החלטות בלי להתייעץ עם הדירקטוריון ואני לא בטוחה שהפוך, סלין יכולה לעשות אותו הדבר.
איפה אמרו את זה?
(שאלכס אחראית לפיטורים) בפרק הראשון.
וואו, אני לא חושבת שהייתי מסוגלת לפטר מישהו, הייתי מעדיפה לפטר את עצמי מאשר להתמודד עם שיחה כזאת :-D
כן.. זה לא כיף.
לפעמים אני פשוט ממליצה על פיטורים אבל מישהו אחר צריך לעשות את העבודה המלוכלכת בשמי|מובך|
אבל אני גם אחראית על hiring וגם את זה אני שונאת באותה מידה.
זה לא שכזה אכפת לי מסטלה, זה יותר מפריע לי בשביל קורי עצמו, שהוא עושה דברים מלוכלכים שהוא לא מרגיש איתם טוב, וראינו שהוא לא באמת רצה לעשות את זה בהתחלה.
האמת היא שהרגיש לי שהוא התבאס לפגוע בסלין יותר מאשר שהפריע לו למכור את סטלה. לדעתי אם היה לסטלה סוד אחר שלא כולל את סלין, לא היה לו פרצוף כזה אומלל.
לא יודעת אותי משהו בה מאוד מעצבן, יש לה כל הזמן מבט מתנשא.
חחחחח זו בדיוק הסיבה שאני אוהבת אותה😂😂😂😂
גם אומייגאד, כל פעם שמישהו מעיר לקורי שהוא חופר אני מתה. זה ליטרלי אחד הדברים האהובים עליי בסדרה😂😂
כן, יש מצב שהיא תחליט שזה מה שהיא רוצה בעצם.
וואי פחדתי לרגע שיציעו לצ׳יפ לחזור לנהל את החדשות. הוא היה נוראי בזה בעעע.
גם פתאום נזכרתי שלו ולאיזבלה היה רומן ובגלל זה היא מרכלת עליו מאחורי הגב😂
מזל שלפחות רומן אחד במקום העבודה נגמר בצורה סופית.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי |פנים| בהתחלה לפני שראו אותה ולפני המטוס, חשבתי שאולי זה יקרה והיא תגיד "לא" בשידור
וואי גם לי חלפה בראש המחשבה הזאת וחשבתי לעצמי איזה מסכן ינקו. אבל הוא סתם יצא זבל.
אגב המטוס, היה באמת משהו כזה בחדשות באמת או שזה המצאה שלהם?|תוהה|
חחח מצוין. אני מתה על תכמנים😂😂
אני גם ממש שמחה בשביל אלכס שהיא בסוף לא נתנה לג'סטיס (|פנים|) לסחוט אותה בשביל לבטל את הכתבה. בעיקר בשביל המצפון של אלכס, אבל גם כי פשוט לא מגיע לו שהיא תסכן (עוד יותר) את המוניטין שלה בשבילו.
תאכלס כן.
(ואני גם לא אתפלא אם הוא באמת גנב לסטודנט ההוא רעיונות.)
אה רגע זה היה סטודנט שהוא גנב ממנו רעיונות? חשבתי שאמרו שהוא בעצמו היה סטודנט. אבל לא התייחסתי אליו יותר מידי. אני אצפה בפרק שוב פעם היום בלילה כדי לוודא.

Lhuna3

Well-known member
אני לא חושבת שהיא מעליה. במקסימום יש להן כוח זהה. למרות שעדין כמנכ״לית היא יכולה לעשות החלטות בלי להתייעץ עם הדירקטוריון ואני לא בטוחה שהפוך, סלין יכולה לעשות אותו הדבר.
תפסיקי לעצבן אותי, בורד זה מעל CEO בהיררכיה האירגונית.
נכון שה-CEO הוא מנהל הארגון בפועל ומקבל ההחלטות היומיומי, אבל הוא מדווח לבורד והבורד יכול לפטר אותו - להיפך לא.
CEO לא צריך להתייעץ עם הבורד וגם לא להיפך. לכל אחד מהם תפקיד שונה. אבל הבורד הוא מעל, וה-CEO לא מחליט שום דבר לגבי הבורד עצמו. אז אין לסטלה שום "כוח" על סלין באופן רשמי.
וואי פחדתי לרגע שיציעו לצ׳יפ לחזור לנהל את החדשות. הוא היה נוראי בזה בעעע.
גם פתאום נזכרתי שלו ולאיזבלה היה רומן ובגלל זה היא מרכלת עליו מאחורי הגב😂
מזל שלפחות רומן אחד במקום העבודה נגמר בצורה סופית.
לרגע גם חששתי מהאיחוד בינו לבין אלכס, אבל היא שוב הוכיחה לו שהוא מעולם לא היה חשוב לה כמו שהיא היתה בשבילו (הקטע שהיא לא צפתה בסרט שלו) ואין כבר חשש שהוא יחזור לאובססיה שלו, הוא נראה כל כך יותר מאוזן ונורמלי עכשיו.
אגב המטוס, היה באמת משהו כזה בחדשות באמת או שזה המצאה שלהם?|תוהה|
לא זכור לי.

LeAnnDyIan

Well-known member
תפסיקי לעצבן אותי, בורד זה מעל CEO בהיררכיה האירגונית.
נכון שה-CEO הוא מנהל הארגון בפועל ומקבל ההחלטות היומיומי, אבל הוא מדווח לבורד והבורד יכול לפטר אותו - להיפך לא.
הבורד יכול. לא מישהו אחד בבורד!😡😡
את אל תעצבני אותי עם השטויות שלך.

Lhuna3

Well-known member
הבורד יכול. לא מישהו אחד בבורד!😡😡
אני לא אמרתי שמישהו אחד בבורד, אבל לראש הבורד יש כוח, ובכל מקרה ל-CEO אין שום כוח מעל הבורד.
את אל תעצבני אותי עם השטויות שלך.
אז תפסיקי לתקן אותי על מה שאני לא טועה.
גוד נואז שאני טועה מספיק טעויות אמיתיות שיש לך לתקן אותי עליהן, אז כשאת זאת שטועה תשבי בשקט |שפם|

LeAnnDyIan

Well-known member
אני לא אמרתי שמישהו אחד בבורד, אבל לראש הבורד יש כוח, ובכל מקרה ל-CEO אין שום כוח מעל הבורד.

אז תפסיקי לתקן אותי על מה שאני לא טועה.
גוד נואז שאני טועה מספיק טעויות אמיתיות שיש לך לתקן אותי עליהן, אז כשאת זאת שטועה תשבי בשקט |שפם|
לא. את תשבי בשקט ואל תגזלייטי אותי.
את מדברת על בחורה אחת. לא על כל הבורד😡
את סתם מנסה לעצבן אותי כדי שאני לא אעבוד ויפטרו אותי. אבל חהחה הבדיחה עליך כי אני אחראית על פיטורים. וגס וואט. הבורד שלנו לא יכול לפטר אותי 😤

Lhuna3

Well-known member
לא. את תשבי בשקט ואל תגזלייטי אותי.
את מדברת על בחורה אחת. לא על כל הבורד😡
תגידי אני צריכה לצייר לך ציור של היררכיה לילדים?
הבורד ככלל מעל CEO.
ראש הבורד הוא בראש הציור של הבורד.
סלין היא הבוסית של הקבוצה שהיא כולה ביחד הבוסים של סטלה.
ולא, זה לא בהכרח אומר שהיא יכולה לפטר אותה בלי הצבעה של רוב הבורד, אבל זה כן אומר שהיא מעליה, ושבוודאי שלא הפוך.
את סתם מנסה לעצבן אותי כדי שאני לא אעבוד ויפטרו אותי. אבל חהחה הבדיחה עליך כי אני אחראית על פיטורים. וגס וואט. הבורד שלנו לא יכול לפטר אותי 😤
אז תפטרי את עצמך ולכי ללמוד על הירככיות של דירקטוריונים ומנהלים ותפסיקי לעצבן!

LeAnnDyIan

Well-known member
תגידי אני צריכה לצייר לך ציור של היררכיה לילדים?
הבורד ככלל מעל CEO.
ראש הבורד הוא בראש הציור של הבורד.
סלין היא הבוסית של הקבוצה שהיא כולה ביחד הבוסים של סטלה.
ולא, זה לא בהכרח אומר שהיא יכולה לפטר אותה בלי הצבעה של רוב הבורד, אבל זה כן אומר שהיא מעליה, ושבוודאי שלא הפוך.

אז תפטרי את עצמך ולכי ללמוד על הירככיות של דירקטוריונים ומנהלים ותפסיקי לעצבן!
אין דבר כיפי יותר מלהטריל אותך😂
אבל את עדין טועה. 😆

LeAnnDyIan

Well-known member
את פשוט לא מסוגלת להודות בטעות.
אני מסוגלת. כשאני טועה.
אבל את סתם נודניקית כי את מתעקשת על משהו אחר.
לסטלה יש יותר כוח מסלין. ברגע שבן אדם אחד בודד לא יכול לעשות החלטות בלי אישור של קבוצה שלמה, הכוח שלו לא נחשב.
אם היא הייתה פאוור ריינג׳ר, היא הייתה הפאוור ריינג׳ר המעפן, הכחול🤣 וסטלה הייתה האדום.
אני מסכימה אבל שסלין צריכה להיות טומי הירוק. אבל סתם כי היא כוסית.

למעלה