הפוך.
הדירקטוריון הוא מעל ה-CEO וסלין כראש הדירקטוריון היא מעל סטלה, כמו שחשבתי מתחילת העונה (ואת סתם בלבלת אותי

)
הדירקטוריון כולו אכן מעל סטלה. אבל לא סלין בלבד. כלומר, אם היא רוצה להדיח את סטלה היא צריכה תמיכה של הבורד. היא לא יכולה לעשות החלטות בעצמה, ולכן לסטלה יש יותר ״כוח״ כי יש הרבה החלטות שהיא יכולה לעשות לבד. בדיוק כמו שבעונה 3 לסיביל לבד לא היה יותר כוח מקורי והוא הצליח להעיף אותה משם בעזרת תיכמונים.
ראיתי את שני הפרקים הראשונים שוב אתמול בלילה לפני שנהיה כבר 1 בלילה והייתי צריכה ללכת לישון.
ומשהו שכבר הספקתי להדחיק- לאלכס עדין יש את התוכנית שלה אלכס ללא פילטרים, סיפסלו אותה אחרי התקרית עם רויה ואבא שלה אבל בעיקרון זה אומר שהיא לא התקדמה הרבה, נתנו לה תפקיד של אחראית פיטורים שזה לא נראה לי שזה איזה תפקיד כזה נשגב (גם לי יש אותו בעבודה והוא לא כיפי בכלל

) וכאילו היא מוזמנת לישיבות מנהלתיות אבל היא לא באמת מנהלת כלום חוץ מאת התוכנית שלה. שזה סבבה בעצם כי היא רצתה להיות עיתונאית בלי צנזורה אז אני מניחה שכל הכבוד לה, אבל בכל זאת חשבתי שהיא תהיה בתפקיד בכיר יותר.
וואי כשהמגישה של איגלס ניוז שואלת את ברדלי על המהומות שקרו בכניסה לבניינים של ubn הדחקתי לגמרי את מה שהיא התכוונה אליו וחשבתי בהתחלה שהיא מדברת על ההפגנות ורק שראיתי שוב את פרק 1 עכשיו קלטתי שהיא מתכוונת לרויה ואבא שלה ועל התאונה שהייתה שם כשהם ניסו להימלט. טוב שלא חצי בלוק של אנשים עמדו שם אבל איכשהו איגלס ניוז לא ידעו מה קרה. גם כן עיתונאים…
אני לא חושבת שראינו אותה אומרת שום דבר שרמז על זה. היא כן פלטה עליו משהו בסגנון של "הוא משיג מה שהוא רוצה" או משהו כזה שנשמע קצת רע.
כן, ראיתי שוב והיא רק אמרה שלא רצו לפרסם לו את הספר והוא היה צריך לשכתב אותו איזה 10 פעמים לפני שפרסמו אותו סוף סוף.
בכל מקרה הוא כזה גועלי אליה שמגיע לו גם אם היא היתה אומרת

(צריך לשדך אותו עם אמא של קורי)
וואי דחוף עם אמא של קורי. שני דוחים.
אגב הוא הזכיר את ליזי, הבת של אלכס. אני מזה שמחה שלא החזירו את האוכלת חינם הזאת. אין לי כוח לדרמות שהיא מביאה. זו הסיבה שלא צריך להביא ילדים לעולם. כולם נבלות.
נראה לי ששלושתן גם בבורד (אבל כאמור סלין היא הhead)(מאיפה היא הגיעה בכלל? אנחנו מכירים?)
אלכס בוודאות לא בבורד כי כשקורי אומר לה שהם עושים ישיבת דירקטוריון כל יום שישי, זה לא נשמע כמו מידע שהיא מודעת אליו ואם היא הייתה בדיריקטוריון- גם אם הייתה צריכה לשבת את זו בחוץ, בגלל שהיא נושא השיחה, היא עדין הייתה יודעת מה קורה כל יום שישי בישיבות האלה.
לגבי סטלה אני גם לא משוכנעת אבל אני לא בטוחה.
אגב, לא, אנחנו לא מכירים את סלין. היא דמות חדשה שהצטרפה העונה והיא הגיעה מ-NBN בגלל זה יש לה חיבה לבן, כי גם הוא מהרשת הזאת וכמו שאנשי UBA מנסים לקדם אחד את השני, גם NBN מנסים לתמוך בעצמם קודם.
אני חשבתי בהתחלה שסלין הייתה המנכ״לית של NBN, זו שלורה אמרה לאלכס שהיא תדבר איתה לגבי המיזוג של הרשתות בסוף העונה הקודמת.
ז״א עדין הגיוני לי שזו אכן היא, כי מה יעשו עם המנכ״לית של הרשת השניה אם רק סטלה מנכ״לית עכשיו, אז הגיוני לתת לה תפקיד בכיר אחר כדי שכולם יהיו מרוצים.
תסמכי עליה, מרגיש לי שהיא חזקה בתכמונים.
חח לפחות זה תככים שאני לגמרי subscribed אליהם!
לי בעיקר עצוב שקורי יצא נבלולי כשהחליט למכור את סטלה אחרי שבהתחלה הוא עמד בפיתוי
אחרי שראיתי שוב את השני פרקים הראשונים לא אכפת לי. היא הייתה מגעילה אליו בבר ודיברה אליו בזלזול כשהיא חשבה שהיה לה כוח ומגיע לה לקבל סטירת מציאות. לא בועטים באדם כשהוא למטה.