The Morning Show - Season 4🍎📺

Lhuna3

Well-known member
אני אגיב לך רק אחרי שתודי שטעית. עד אז

לילה טוב |שפם|

LeAnnDylan

Well-known member
פרק 4X05
Amari
ראיתי תמונות של סצינת הריקוד על הגג עוד לפני שהתחילה העונה וידעתי שאם הם עושים ספוילר לזה, זה בטוח אומר שהם *לא* יהיו ביחד|שפם|
וזה לא שאני עדימון או משהו ורואה ספוילרים/טריילרים להנאתי, ממש לא. נמנעתי מפרומואים לעונה כמו מאש. אבל עמודים של אנשים שאני עוקבת אחריהם באינסטוש ספיילרו לי|שפם| כאילו, ראיתי רק סטיל של זה ולא טריילר מלא, אבל זה הספיק לי כדי לדעת שיתעללו בי|שפם| שילכו לעזאזל, אני כבר לא רוצה את קורי וברדלי ביחד. לא אכפת לי יותר. אני רוצה שיפ חדש של קורי וסלין וגם אם זה יהיה רק בראש שלי, לפחות שם הוא יהיה בטוח מתסריטאים מרושעים שרוצים להפוך אותו לנבל.
אפילו לא אכפת לי אם יתגלה בסוף שהוא שיקר לברדלי והוא כן אחראי במודע לוולף ריבר ולא סתם עשה מה שהבוס שלו ביקש בשוגג. באמת שלא אכפת לי. מבחינתי הוא מושלם וכל מה שהוא עשה מוצדק ואף תסריטאי לא ישכנע אותי אחרת.
למה החלפנו את סלין/סטלה/מיילס במיה/כריס/ברו. אני מעדיפה את השלישיה הראשונה. לא אכפת לי מכריס. לא אכפת לי מההפלה שלה. לא אכפת לי מהסמים שהיא לוקחת. לא אכפת לי שברו השפיל אותה בפודקאסט שלו. ולא אכפת לי שמישהי שהיא קלירלי מישהו מנסה להאשים אותה שהיא רימתה בתחרות. לא אכפת לי משום דבר. היא כל כך לא לייקאבול ואפילו שניסו לגרום לי להזיל איתה דמעה, וגאד נואוז שזה ממש לא קשה כי אני מתבכיינת מכל דבר על הטלוויזיה שלי, לא היה לי פאקינג אכפת לי ממנה. ועצם זה שמיה משתמשת בה כדי לדחוף ל-UBN רק גורם לי לא לחבב את מיה גם כן ואני הכי בעד קארן פיטמן והכי רוצה לחבב את מיה, אבל לא אם היא מגעילה לאלכס|שפם| ומה בכלל הן שתיהן יוצאות על אלכס כשהיא הכי בפינה שלהן ורוצה לעזור להן. נמאס כבר מהאחוות השחורים הנחותים שחושבים שכל הלבנים שונאים אותם ורוצים להרוס להם. בינתיים היחידים שהיו נגדן זה השחור והאסייתית אז שיסתמו שתיהן ויעשו לאלכס חיים קלים. גם יואו הגיחוך שפלטתי אחרי שאנדרה אמר למיה שהיא מתלבשת כמותם ואפילו השיער שלה כמותם ואז היא פשוט גזרה אותו והחליטה שהיא מורדת. נו באמת. רק חסר שתדפקי לנו תספורות סטלה עונה 3 כדי שנקנסל אותך סופית. לכי מפה וקחי איתך את כריס.
ליילה מתעצבנת על בן שהוא משנה את הפאנל של החדשות כל הזמן ולייק ביץ', את מנהלת תוכנית של חדשות, מן הסתם שאת צריכה ללמוד להתרגל לשינויים של הרגע האחרון. זה ליטרלי מה שחדשות אמורות לעשות. מה את עושה פרצופים?! ואפשר לחשוב שמתישהו בארבע עונות האחרונות היה לשידור האומלל הזה סטרץ' של יותר משבוע של שידורים ללא תקלות. באמת שהבעיה הכי גדולה שלך תהיה שיש לך יותר מידי מנחים..
איפה סלין לעזאזל?!? הפלתם עליה פצצה שהבעל שלה בוגד בה ולא תתנו לנו לראות מה קורה עם זה?! אתם רציניים?! לכו כוסאמק.
אני כל כך מאוהבת בבילי קרודאפ. כל הפרצופים שלו בסצינה האחרונה- אני מתה. הוא שובר לי את הלב. בכלל כל הסצינה הזאת ריסקה אותי. מהרגע שהוא פתח את הדלת, ל"העובדה שאת חושבת שאני יכול לקחת חלק במשהו כזה" דרך "אני מצטערת אבל זה מי שאתה". וכשהיא אמרה "אם מישהו מנסה להפריע לך, אם מישהו פוגע בך, אתה..." כל כך רציתי שהוא יגיד לה מה ברדלי, מה? הורג אותם, זה מה שאת מנסה להגיד?? וטפ?! שתלך לתלות את עצמה ביחד עם העו"ד הדביל הזה. ואז כשהוא אומר לה איזה דביל אני חשבתי שאת פשוט עדין מאוהבת בלורה, אבל את פשוט ניצלת אותי, כמו שאת עושה תמיד|בוכה||בוכה|
"תפסיקי להתנהג כמו בן אדם" זה אחד הדברים הכי עצובים. "יו דונט גיב אה פאק אבאוט מי";-(
"לקח לי המוווווווון זמן להתגבר עליך, הפעם זה יהיה הרבה יותר קל". הלב שלי לא יכול לשאת את זה יותר|לב-ש| אני שונאת את זה כאן.
גם מה לעזאזל כל זה אומר? הרי כל הפרשה הזאת התרחשה לפני 5 שנים, קלייר הציגה את זה כאילו עכשיו מישהו ב-UBN ניסה להלשין על מה שקרה והוא נעלם. אז אם מה שקורי אומר נכון, מישהו אחר עדין מעלים אנשים שקשורים לפרשה וזה לא הוא ולא ארל. וגם קשה לי להאמין שזה עדין פרד כי מה אכפת לו מהרשת וגם הוא בקלות יכול להפיל את האשמה על קורי כי ההחלטה על איזה כתבה לשדר או לא בסוף נופלת עליו. אם אנשים עדין נעלמים בעקבות הסיפור הזה, הגיוני שלחברה הזאת עצמה יש אנשים שמטפלים בזה והם לא צריכים ש-UBN יעשו את העבודה המלוכלכת שלהם בעצמם. אם מישהו פשוט רוצה להגיד שהיה טיוח, זה צריך להיות מישהו שעבד בעבר ב-UBN באותה תקופה שקורי הצטרף ויודע על מה שהיה. אם זו לא קלייר, אז מי?
אני הולכת לצפות בכל הפרקים שוב מההתחלה. מרגיש לי שאני לא מבינה כלום ולא בא לי לראות דברים אחרים במילא.

Lhuna3

Well-known member
פרק 4X05
Amari
אוף איזה מבאסים ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-(
כזאת סצינה מתוקה בהתחלה אבל מהר מאוד זה גגמר וזה כזה נורא שקורי עוד אוהב והיא מרגלת אחריו :(
והסיום ;-( ;-( ;-(
וכזה מבאס איך שברדלי מתארת את העניין בפני אלכס "הוא הרגיש לי כמו מקום בטוח" זה נשמע כאילו אין ולא היו לה שום רגשות אמיתיים כלפיו ;-( (ואני בטוחה שכן יש לה).
אבל אלכס הצחיקה אותי עם "קורי? בטוח...? כמו... פיר פתוח של מעלית?" :-D (נכון אבל סתמי |שפם|)

עוד דברים פחות חשובים שהיו:
* איזה שיט שואו עם כריס ג'יזס |חבול|
* אבל אהבתי את המשחק שלה בוידוי בסוף, היא הייתה טובה.
* מהלך דושי וגועלי ביותר מצד אלכס, שמנעה ממיה לקבל הצעת עבודה ברשת אחרת!! :mad: אני ממש כועסת עליה. לא הצלחת להשיג לה את מה שהיא דרשה אצלכם אז שחררי, באיזה זכות את חוסמת לה אפשרויות וזכות בחירה?!!?? רוצה להלחם עליה אז סבבה תציעי לה הצעה יותר טובה ממה שהם!!! שיא החוצפה, הייתי אומרת אפילו סוג של התנהגות מאפיונרית!
* היא גם מעמידה פנים אח"כ מול ברדלי שהיא "רוצה אותה בחזרה" למרות שאנחנו יודעים שפשוט אין להם מישהו אחר כרגע עד שכריס תסיים לנקות את הקרח מהמקרר שלה ותשתקם מהסקנדל.
* מי יספר למיה שהקארה המוחלק שלה זה עדיין "תסרוקת כמו של נשים לבנות" :censored:

LeAnnDylan

Well-known member
אני רוצה שיפ חדש של קורי וסלין וגם אם זה יהיה רק בראש שלי, לפחות שם הוא יהיה בטוח מתסריטאים מרושעים שרוצים להפוך אותו לנבל.
אני רואה שאני לא היחידה :LOL:

פחח אני מתה. או כמו שפתגם סיני עתיק אומר -
if you can't beat them, troll them |חיוךרחב|

וטוב, אם כבר גיפים, הנה עוד כמה אהובים

חתיכים שלי|מאוהב||לב|

.Number one on the streamer. Number one in my heart

LeAnnDylan

Well-known member
פרק 4X06
If Then
שם הפרק זה המחזמר האהוב עליי. אין שום קשר בין השנים וחבל.
טוב מה הקטע שלהם ולסיים פרקים בקליף האנגר ואז להתעלם מזה לגמרי בפרק הבא?
מה היה הקטע עם הסוכן אף בי איי שאמר לברדלי שהם צריכים לדבר בסוף הפרק הקודם ועכשיו פתאום אין התייחסות לזה? אל תציקו לי נווווו
גם לא באמת קיבלנו את העימות שרציתי בין סלין וסטלה או אפילו סלין ומיילס.
אמאל'ה אני כל כך מאוהבת בה!! איזה דמות מושלמת! ובסדר, אולי אני צריכה לאהוב אותה פחות כי היא תיחמנה את קורי עם פרשת וולף ריבר, אבל יותר נוח לי להאשים את פרד ואמא של קורי. מה אכפת לי שהיא גוססת או לא קשורה. היא דפקה את הילד והכל באשמתה.
ונו באמת, אתם תשלמו לריס ווית'רספון 2 מיליון דולר לפרק בשביל שהיא לא תטרח אפילו לסובב את הראש ולראות את קורי בשניה האחרונה לפני שהמעלית נסגרת??|שפם| ואחר כך בוכים שאין תקציב לשלם לשחורים שם|שפם|
אני לא מאמינה שסטלה התפטרה.
כאילו, ברור שמבחינת עלילה זה הגיוני. האמת שזה אפילו הגיוני שהשחקנית עצמה תרצה לעזוב עכשיו כשהיא מקבלת מלא הצעות לתפקידים ראשיים אחרי Past Lives. אבל איכשהו מוזר לי שסטלה לא תהיה יותר ב-UBA. כאילו, נכון שהיא לא הייתה שם מההתחלה, אבל עדין מרגיש לי מוזר מידי. נשארו רק עוד 4 פרקים אז לא יודעת אם יתנו לה לעשות אישזהי גיחה, אם כי נראה מאוד לא סביר. במיוחד כשהתאמצו לסגור את הפינה שלה יפה מול מיה. מה יש על היואסבי שהיא הביאה למיה? כדאי לה מאוד שזה לא יהיה משהו שיפגע בקורי/ברדלי/אלכס אחרת אני עולה על מטוס לאיטליה וקוברת אותה:-[
אני מרגישה קצת אשמה על זה שאני אוהבת את הקטעים של אלכס וברו ולמרות שאני שונאת את הטרופ הקלישאתי הזה, אני מוצאת את עצמי מחייכת בהנאה לכל העקיצות שלהם. הצחיק אותי כשהוא הציע לאלכס להנחות את הדבר הזה שהיא רצתה בתמורה לדיבייט והיא כזה נראה לי שאני אבחר בשלישיה שהצעת מקודם:-D
צ'יפ הנודניק הזה מוצא דרך לעצבן אותי כל עונה. לך תפיק סרטים כושלים בשביל 8 אנשים ותניח לנווווו
איך שסטלה התחילה לדבר עם ה-AI שלה ידעתי שזה יתפקשש ויגיד משהו לא במקום. יואו שסלין אמרה לה לכבות את זה והיא פשוט עמדה שם קפואה|פנים| והפרצוף של סלין כשהרובוט הדפוק הזה הלשין על סטלה|בוכה| נכון שזה מה שהיא רצתה אבל יואו כמה מביך. SIRI WOULD NEVER
מודה שקצת כאב לי על סטלה בסוף כשהיא ישבה בשדה תעופה לבדה. היה כמובן ברור שמיילס לא יבוא. גם לפני שסלין באה אליו הייתה לי תחושה שהוא יתקפל כי קודם כל, לא בקטע גזעני או משהו אבל סלין>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>סטלה. אבל גם מיילס נראה די חומרני והוא נורא אוהב את אורח החיים הזה שסלין מספקת לו בו הוא יכול להיות אמן מיוסר בימים ולהתרועע עם כל המי ומי בלילות בלי לדאוג לרגע אם הוא יכול לגמור את החודש מהקשקושי קיר האלה שלו. סטלה הייתה מרגשת כשהיא הייתה בעמדת כוח, אבל עכשיו כשהיא כלום, מה היא שווה? ולמה בכלל הזכירו לנו שהיא ניסתה להתאבד אחרי פול? כדאי לה מאוד שהיא לא תנסה את זה שוב|שפם|
השיחה בין סלין ומיילס זה משהו שציפיתי לו בקוצר רוח במשך שני פרקים ואיכשהו גם עם כל התסריטים שהרצתי לעצמי בראש, אף אחד מהם לא היה קרוב למה שקיבלנו באמת. קצת שבר לי את הלב הוידוי הזה שלה וגם קצת תיסכל אותי שמאחורי כל החזות הבלתי שבירה שלה היא בעצם בוחרת לוותר ולסלוח לגבר שביזה אותה מאחורי הגב. מגיע לה יותר. אם כי אני חייבת לציין שבחלק מהסצינות שלו עם סטלה הפרק, מיילס היה ממש חתיך|מובך| משהו בפנים שלו לא הרגיש גס כמו תמיד. והעיניים שלו מעלפות|מזיע|
מאיפה בדיוק קורי השיג מסמכים סודיים של העברות כספים בין פרד למשפחת דומונט? ועוד בחשבונות בנק סודיים. מה הוא ראש המוסד שיש לו גישה לכל דבר?? מכל הדברים הלא הגיונים שהיו בסדרה הזאת, פה אני מותחת את הגבול שלי. זה היה חמוד איך שהוא נחוש בדעתו להראות לנו שהוא לא נבל. ונכון שזה אמור לשבור לי את הלב אבל אם ברדלי הייתה שוכבת מעולפת מצמא באמצע המדבר ולי היו 10 גלונים של מים- הייתי מתקלח לה מול הפרצוף- זה קצת מצחיק. הוא כל כך מאוהב ונואש ולי אין ברירה אלא לצחוק מהשטויות שהוא אומר כי זה או זה או שהוא ישכב על סלין ואני קצת בעד שניהם.
יואו העונה הזאת תהיה הסוף שלי אבל גם אומייגאד טוב שזה לא הדבר הכי מושלם בעולם. כדאי להם מאוד שהם יתחילו לצלם את עונה 5 כבר עכשיו כי אם אני הולכת לחכות עוד שנתיים בשביל השערות הלבנות הבאות שלי זה הסוף שלהם!:-[

אגב, אל תגלו לאוברי אבל אני מאוהבתתתתת

אבל רק לחמישה שבועות הקרובים אז אין לה באמת מה לדאוג.
חוץ מזה שעל מי אנחנו עובדים, סלין לגמרי נראית כמו מישהי שאוברי תשכב איתה באיזה סרט שירני, אז לא חושבת שיהיה לה אכפת:-P:

Lhuna3

Well-known member
פרק 4X06
If Then
ג'יזס קצת הגזימו עם הדרמטיות של העזיבה של סטלה בסוף :-D
אבל איזה מטומטמת היא יצאה על הבמה |פנים| אני מבינה שהיא היתה נואשת לגימיק וזה הדבר היחיד שהיה לה, אבל היא יכלה לפחות לעצור את זה בשאלה של הבחור או לפחות אחרי המשפט הדפוק הראשון שיצא.
(לא שאני מבינה למה ש-AI עם אווטאר של שדרן/ית שמקריא חדשות בכלל ילהיב כל כך את הקהל, איזה דבר מיותר.)
* אהבתי את המראה שלה בשדה תעופה.
* יש לי בעיה עקרונית עם איך שהציגו את סטלה בתור גזענית וסקסיסטית בגלל איך שהיא התנהלה בתפקיד, אבל אין לי כוח לנסח את זה עד הסוף.

סלין נראתה סופסוף חצי-אנושית לרגע אחד, כשהיא בוכה בפני מיילס.
אבל קורי מגלה שהיא כנראה עשתה איזו עסקה עם פרד שקשורה לטיוח של וולף ריבר ולמינוי של קורי ממנהל מחלקת הבידור למנהל מחלקת החדשות :eek:
כמובן שהוא מכחיש בפני אלכס שהוא מנסה לזכות את עצמו במטרה להחזיר לעצמו את ברדלי ("אם היא היתה גוועת מצמא במדבר הייתי עושה מולה מקלחת" חחח).
וכשהוא בא להתעמת עם סלין אז היא מבהירה לו מהר מאוד שאם הוא רוצה את העסקה שלו כדאי לו מהר לרדת מהחקירה הזאת (האם סלין היא המטייחת הראשית או שבכל זאת פרד? בכל מקרה זה נראה ברור שהיא יודעת במה מדובר.)
קורי לכאורה בוחר בעסקה שהוא רוצה, אבל אז הוא רואה את ברדלי וזה ברור לי שהוא כן ירצה לטהר את שמו ו/או מצפונו.

מה שהכי מבאס אותי זה שברדלי באמת לא מאוהבת בו בכלל. בשבוע שעבר עוד איכשהו ניסיתי להשלות את עצמי שכן, אבל אחרי שחשבתי על זה עוד הבנתי שלא. היא באמת רק ראתה בו לרגע "מקום בטוח" ואוהבת אותו כחבר, אבל הסצינה המהממת שלהם מפרק 4X03 באמת נראתה מאוד "משום מקום" ולא צפויה מהצד שלה.
אז עכשיו היא מבואסת מאיך שהיא הכאיבה לו, אבל היא לא שבורה מבחינה רומנטית.
אני מאמינה שהם יחזרו בסוף להיות חברים טובים, אבל לא יותר מזה :-(

אלכס וברו יאללה תשכבו כבר ונגמור עם זה...

LeAnnDylan

Well-known member
פרק 4X07
Person of Interest
ראיתי את שם הפרק והתלהבתי משיפ של שתי הסדרות האהובות עליי.
אין סיבה להתלהב.
הפרק הזה היה פח אשפה.
למי אכפת מקלייר? איזה אינטרסט בדיוק אמור להיות לי אליה כשבגללה יש פרק שלם בלי קורי וסלין|שפם|
אני כל כך שמחה שברדלי הסגירה אותה לאףביאיי. כמעט חששתי שהיא עוד פעם תחליט להיות איזה קדושה מעונה שמסכנת את עצמה בשביל המקורות שלה. נכון שעל פניו זה היה המהלך החכם בשביל קלייר לעלות ל-TMS, אבל ברדלי צודקת, זה לא היה עוזר לוולף ריבר אלא רק מספק חנינה לקלייר. ואם מדובר בחנינה לקלייר או ברדלי, אין שאלה בכלל- שקלייר תירקב בכלא. אפילו ינקו לא בחר בה. וואי כל כך דאגתי שהוא יפרד מאריאנה בגללה. למרות שמגיע לאריאנה גבר שלא חושב על האקסיות שלו במשך 4 שנים, אבל אם הפרק הזה סיפק לו איזשהי סגירת מעגל ועכשיו הוא מוכן להיות גבר נורמלי ולא סמרטוט, אני בעדם.

נקודת האור שלי בפרק - ברו|לב| כאילו הוא עדין דביל שוביניסט ואני מעדיפה את אלכס עם פול אבל זה גם היה קצת חמוד השיחה הזו שלהם על האבות הגרועים שלהם. ונכון שזו הייתה הכנה בעצם לזה שאמא של אלכס לא מתה? די להוסיף דמויות קשישות. אני מעדיפה את הקשישים שלי גברים, תודה וסליחה.

בן מתחבב עליי למרות שאני לא רוצה שהוא יהיה נחמד לכריס. אני לא אוהבת אותה ואת מיה זוממות ביחד. רציתן חוזה שמן, קיבלתן חוזה שמן. תעשו את העבודה שלכן ותסתמו עכשיו.

יואו הקריוקי של You Don't Own Me היה יותר קרינג' מהריקוד של ינקו ושיר שטיפת הידיים של אלכס ולורה. מה לעזאזל?! יואו שמישהו יזרוק את צ'יפ מהחלון. הוציא סרט ששלושה אנשים צפו בו ומרגיש שהוא יכול להתחצף לאלכס|שפם| לך מפה יא עלוקה. ולא, הגבולות שלך לא מעניינים אף אחד, שמור את זה לפסיכולוג שלך. הכי טייני דיק אנרג'י.

אוי והרגע השירני הזה בין ליילה וסאני|פנים| די לתת לדמויות משניות עלילה עם טקסט כשהתפקיד שלהן זה רק להיות ברקע!! אני מבינה שהם מנסים להתחנף לשירניות שעדין זועמות על ברדלי ולורה אבל אם אתם רוצים לרצות אותן תנו לאלכס ברדלי וסלין להיות טראפל. טראפל או כלום!

טוב לא יודעת מה עוד היה בפרק. אין לי כוח אליו. אני חוזרת לספר של ריס. הרבה יותר מענין מהפרק הזה.
ראיתי בתמונות פריוויו של הפרק הבא שיש את קורי אז לפחות זה. חסר להם שאין את סלין. זה הסוף שלהם!

Lhuna3

Well-known member
פרק 4X07
Person of Interest
איפה קורי?? ;-( למה לתת לי לחכות שבוע שלם לכלום????

אלכס וברו שוכבים כפי שהיה מאוד צפוי כבר. ואז היא מנפנפת אותו בצורה קצת מגעילה. חבל.
האמת שהוא חתיך מאוד.

בראדלי מסגירה את קלייר, אחרי שהסוכן FBI הבהיר לה שאם לא אז היא הולכת לכלא בעצמה, ובאמת שלא היתה לה ברירה.
אני גם לא מבינה מה הבעיה שלהם עכשיו לחשוף בלעדיה בתוכנית את המסמכים שלטענתה מוכיחים את טענות הארגון שלה.
ואם באמת יש לה כאלה מסמכים וגם הארגון שלה באמת לא אשם בשריפה באסדה אז היא מטומטמת שברחה מה-FBI, ועכשיו זה אשמתה.
סורי ינקו.
אבל אוף מסכנה בראדלי שעכשיו מתייסרת בגלל זה... ואין לה אפילו קורי לנחמה :-(

LeAnnDylan

Well-known member
פרק 4X08
The Parent Trap
איזו אנוכית המרת'ה הזאת כוסימה שלה. מה אכפת לי שאת רוצה למות. את לא טסת עם הבן שלך לאנטרטיקה לראות ציפורים שמנות שלא יכולות לעוף אפילו שהבטחת לו!! דאם יו!!:-[ קורי שלי|בוכה||בוכה||בוכה| איך הוא התרגש לספר לה על הסרט הדבילי שלו והיא אפילו לא נתנה לו לסיים את הסיפור;-(
נכון שזה הוביל אותו לסלין ואני בהחלט מברכת על זה, אבל עדין, לראות אותו בוכה שם:-(:-( בייבי בוי מסכן שלי|לב-ש| נכון שאני רוצה שהוא ישכב עם סלין אבל אני גם קצת אוהבת את החברות המוזרה הזאת שלהם. הקטע שהם שכבו על הרצפה ובהו בתקרה היה חמוד. וצרפתית זו שפה מכוערת אבל גאד היא נשמעת כל כך סקסית כשהיא יוצאת מהפה שלה. ספיקינג אוף סקסים, גם אח של סלין די סקסי... ובאיזה עולם בדיוק נראה למיילס שסלין רושמת לו שהיא מוכנה לדבר והוא רושם לה שהוא לא מוכן. יא חתיכת אפס עלוב. אם אתה רוצה את הסינית שלך, לך אחריה, בחרת להישאר, תתנהג כמו גבר!
אגב אם לפני כן חשדתי שהגבר האחר שסלין דיברה עליו בשיחה עם מיילס זה קורי, עכשיו אני בטוחה שזה הוא.
ויואו איזה חתיך הוא היה עם השיער הרטוב והשרוולים המורמים|מזיע||מזיע||מזיע|

אבא של אלכס הוא חת'כת אפס. אני מבינה את התסכול שלו אבל בתאכלס הוא הביא את זה על עצמו וזה שהוא הופך את אלכס לשק החבטות שלו בא לי לתת לו מכות. אהבתי את הסצינה של השיחה שלהם. לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה שיחה. אבל נגיד. למרות שהקטע שהיא הבינה פתאום שהוא מתעב אותה מהרגע שהיא נולדה בערך היה כתוב רע ומשוחק רע וזה קצת ביאס אותי כי כל שאר הדיאולוגים שלהם בפרק היו מעולים.
חח על ברו שנעלב שאלכס גירשה אותו המיטה שלה ועכשיו הוא משחק משחקים דבילים:-D ילדותי ומטופש אבל אני כל כך בעד. אני עדין רוצה את אלכס עם פול אבל כשברו מראה עוד רגשות חוץ מדושיות אני קצת רוצה שאלכס תכניס אותו למיטה שלה עוד פעם. זה בסדר אם היא תגרש אותו משם שוב וזה בסדר אם זו תהיה הדינמיקה שלהם כל הזמן. אני יכולה לחיות עם זה. אני לא באמת צריכה שהם יהיו איזה זוג דביק.

אני מבינה שריס רוצה לקבל את ה-2 מיליון שלה במינימום עבודה הפרק. זה בסדר, אני מוכנה לסלוח לה כי היה לי מלא קורי וסלין. כמובן שהיא טסה לבלארוס גם בלי העזרה של אלכס. אבל איך היא בעצם מתרצת את זה לאףביאיי? מותר לה בכלל לצאת מהארץ? היא הרי הייתה צריכה את האישור של הסוכן הזה כדי לנסוע לניו יורק מוירג'יניה, אז בטוח היא צריכה את האישור שלו בשביל לטוס. וזה לא כאילו שהדרכון שלה לא מסומן והיא יכולה פשוט לטוס בלי להגיד להם. מה גם יהיה התירוץ שלה לטוס לשם? "בא לי לנפוש במדינה דיקטטורית כדי להכין את עצמי לממשל טראמפ לעוד 4 שנים?"
יואו כשאלכס עמדה מחוץ לדלת והתחילה לדבר פחדתי שהסוכן אףביאיי יהיה בפנים ואני צועקת על הטלוויזיה שתסתום ולא תגיד כלום כשהיא לא יודעת מי נמצא מהצד השני. אבל זה בסדר, זה רק צ'יפ המיותר|פנים|

אם היו עוד דברים בפרק כנראה שהדחקתי אותם כי אכפת לי רק מהרביעיה שלי.
לא מאמינה שנשארו רק עוד 2 פרקים;-( מה אני אעשה עם עצמי:-(:-(

Lhuna3

Well-known member
פרק 4X08
The Parent Trap
פרק הורים. איזה שיט עצוב.

אבא של אלכס עושה לה עוד ועוד צרות עד כדי לדפוק לה את הראיון עם ביידן.
ואז היא מגלה שאמא שלה עזבה אותם כשהיתה תינוקת בגלל דכאון שלאחר לידה ושאבא שלה האשים את אלכס כל חייה בכך שאיבד את אישתו, ולכן היה כזה אבא נוראי כלפיה.
אוף.

ומצד שני אמא של קורי מבינה שהיא בהתחלה של התדרדרות מנטלית, ומחליטה להתאבד לפני שזה יקרה לה.
אני לגמרי חושבת שהיא עשתה נכון, הלוואי שכולנו היינו מסוגלים ויכולים למות בכבוד ובתנאים שלנו, לפני שהחיים הופכים אותך לחסר ישע...
אמנם אני חושבת שקצת ייפו לנו את איך שהיא מתה, לא נראה לי שזה באמת כזה שלו ומהיר.
חשבתי גם שזה קצת אנוכי מצידה להגיד לקורי שזה הולך לקרות "היום" ובכל בעצם לחייב אותו להגיע ולנסות למנוע ממנה ולהרגיש אשם אולי והכל, אבל אני גם קצת מבינה שהיא רצתה להפרד ממנו ושהוא יהיה שם לצידה, אז לא יודעת.
היה גם ניגוד בולט בין אבא של אלכס, שכועס עליה שלכאורה "הרסה לו את המורשת" ומסרב לקבל את זה שהיא אומרת לו שהיא המורשת שלו,
ובין אמא של קורי שאומרת לו בסוף שהוא הדבר הכי נפלא שהיא עשתה, ובסופו של דבר למרות שראינו אותה גם כאיומה כלפיו בעבר, רואים שהיא כן אהבה אותו מאוד.
(מעניינת גם ההקבלה שלשניהם יש הורה שנטש אותם בילדות.)

אח"כ קורי מחליט ללכת להתאבל על סמים עם סלין.
אני עדיין לא אוהבת אותה, ולא רק כי קיבלנו אישור רשמי שהיא האחראית הראשית לטיוח של פוקס ריבר בגלל שזה היה החברה של המשפחה שלה (מה שכבר חשדתי קצת), ושבכלל כל מה שהיא עושה בהנהלת החברה זה בשביל העסקים של המשפחה שלה. היא יפה, אבל פשוט לא לייקבל.
אבל לא הבנתי באיזה קטע מיילס מגיב לה שהוא "צריך עוד קצת זמן". הוא זה שבגד בה, לא?
לפחות קורי וסלין סיימו שפוכים על הרצפה ולא בסקס כפי שחששתי.
אני מאוד לא רוצה שזה ילך לשם.
אם לא ברדלי אז אף אחת |שפם|

וברדלי אוי מסכנה כנראה עצרו אותה בבלארוס, שיט!

אלכס כרגיל צבועה כשהיא באה אליה עם "חשבתי על זה שוב וברור שאני אתמוך בך" אחרי שכבר אין לה להפסיד כי איבדה את הראיון עם הנשיא! |שפם|
והיא גם יצאה קצת זבל מול ברו שכאילו "ניצלה וזרקה" אותו.

LeAnnDyIan

Well-known member
שתדעי לך לונה, אני שמחה שאת לא מדברת איתי כי סתם היית מעצבנת אותי😂😂

LeAnnDylan

Well-known member
פרק 4X09
Un Bel Di
אומייגאדדדד איך התרגשתי כשהם התנשקו:love::love::love::love::love:
כפרה על קורי, אחרי 4 עונות סוף סוף הוא מקבל קצת אקשן:-D
יואו יש לי פלאשבקים לדילן בת 12 שהייתה אובססיבית לכל הדמויות הביצ'יות בתוכניות כי הן היו כיפיות וכל הדמויות של הילדות הטובות היו משעממות!
סלין היא הוילן שהייתי צריכה כל חיי!! אני מתעליה!!!
כאילו די, אני יודעת שישחררו את ברדלי בסוף, זה אפילו לא כזה מותח, ואני יודעת שהיא והמשפחה שלה יפלו. בלה בלה. לא אכפת לי. אני רק רוצה שהיא תחזור לעונה הבאה.
ושלא תחזור לי כמו פול ואמנדה לפרק וחצי וזהו! אני רוצה אותה דמות קבועה כל העונה!!! היא לגמרי עשתה לי את העונה! איזה ליהוק מושלם אמאלה!!!|מאוהב||מאוהב|
אבל גם, איפה אני מוצאת לי עבודה כזאת כמו של ריס שמצלמת סצנה אחת לפרק ומקבלת 2 מיליון דולר?! מזה השכונה הזאת?!! you better work bitch!!!
ואם כבר 2 מיליון דולר לפרק, לפחות ג'ניפר עובדת בשביל הכסף שלה, כפרעליה. צריך לשלוח אותה לאופרה כל פרק, תראו איזה יפה היא התלבשה|לב|
הספר של ריס והרלן גם מספר על איזה אוליגרך רוסי ויש לי פלאשבקים וכל העלילות התערבבו לי בראש ולא ממש הבנתי מה הם ניסו לעשות שם. כאילו מה דימיטרי היה אמור לעשות? להתקשר לממשלה ולהגיד להם "שומעים? תשחררו את הבלונדה"? ומה הקשר של אנדרה? סתם שם לתת לה יד? למה לסבך עוד מישהו?
כשהם דיברו על זה שהחברה של דימטרי שחקנית וביטלו לה את הסדרה שלה חשבתי שמישהו יציע לה את התפקיד בסרט של קורי כי הוא כל כך נואש לשחקית ראשית שזה מתאים בול:-D אבל אז הבטיחו לה את מיה. מיה שהפסידה תפקיד שהיה לה בכיס. בסדר זו לא אשמתה בלה בלה. למי אכפת. אז מה אם היא חושבת שהיא בוילן ארה שלה. יש מקום לוילן אחת בסדרה והוילן שלי זו סלין.
סלין ואמנדה משתפות פעולה לא היה על הכרטיס הבינגו שלי אבל למרות שאמנדה היא בלתי, אני חייבת להסיר את הכובע בפניה. יפה שלמרות שפול מתייחס אליה לא יפה, היא תמיד דואגת לאיטרסים שלו גם כשהוא לא מצליח לעשות את זה בעצמו. איפה משיגים לי אמנדה כזאת? גם אני רוצה אחת.
אני זכרתי שמיה מדברת רוסית כי ראיתי כל פרק כבר 20 פעמים, אבל הייתם מצפים שישמו בתקציר של תחילת הפרק את קטע שלה מדברת רוסית כי מי אמור לזכור את זה וזה בטח נראה ממש מוזר שהיא מקשיבה להם מדברים רוסית ומבינה כל מילה ואלכס לא תוהה לעצמה איך היא הבינה אותם.
טוב יאללה לא אכפת לי משום דבר אחר, קורי וסלין!!!!! השיפ שלי קורה!!!! ובסדר השיפ הזה ימות בפרק הבא, לא אכפת לי, אני אתפנגריל לי עם עצמי (ועם סהר. היחיד שמבין לליבי) עד יום שלישי הבא🥳🥳🥳🥳
אבל גם, למה סלין התכוונה כשהיא אמרה שהיא קשורה למיילס? זה לא הרגיש כאילו היא סתם מאוהבת ולא יכולה לשחרר ממנו. זה מרגיש כאילו יש שם איזה סוד שקושר אותם יחד ואני רוצה לדעת מה בדיוק?
היא אמרה לקורי שהיא דימיינה אותם ביחד|מאוהב| והוא אמר לה שהוא גםםםםם אהעעהאהעהאעהעהעהעעה|מאוהב||מאוהב|
אני רק רוצה שקורי יעשה הרבה סקס עם כל הדמויות השוות בסדרה. האם זה יותר מידי לבקש???? תנו לבייבי בוי לעשות סקס!!!
אני אפילו מוכנה שיחזירו לו את סאשה אלכסנדר מעונה 3 כדי לשכב איתה ולא לצאת מהמיטה עד שימותו מצמא:-D:-D
או מקסימום שישכבו ככה על הרצפה כל פרק|מאוהב|

טוב יאללה אני הולכת לצפות בהם שוב ולהתמוגג לפני שיהרסו לי אותם|מאוהב|

Lhuna3

Well-known member
פרק 4X09
Un Bel Di
איכככ לאאאאאאאאאאאאאאאאאא
לא הבנתי, אנחנו אמורים לשכוח שסלין עשתה עסקה מפוקפקת כלשהי עם פרד לשכור את קורי לתפקיד ניהול החדשות בשביל להפיל עליו את הטיוח של וולף ריבר?!!
האם קורי כבר שכח שאמא שלו סיפרה לו את זה?
כאילו הוא שאל משהו את סלין והיא סוג של איימה עליו שאם הוא רוצה את העסקה החדשה שיעזוב את זה - וזהו זה הספיק לו??
גררררררררר
איכ איכ איכ
הנבלית הזאת זה לא מי שאתה, אתה טוב והיא נחשית שבבגללה ילדים מתו מסרטן והיא גם רצתה להפיל הכל עליך! :mad:
בסדר אתה באבל עכשיו ואתה בודד אז אני מבינה אבל שזה לא ימשך בבקשה!

Lhuna3

Well-known member
פרק 4X09
Un Bel Di
אוקיי אלכס אמנם צבועה כרגיל (מתחנפת למיה עכשיו כשהיא צריכה אותה), אבל אני כן נותנת לה הרבה קרדיט על הסיכון שהיא מוכנה לקחת על עצמה להסתבך עם ה-FBI בשביל לשחרר את ברדלי.
ואיזה מזל שפול עדיין מאוהב בה.
אבל זה לא עזר כי סלין רוצה שברדלי תרקב בכלא בבלארוס בשביל לטייח את הפרשה שלה!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad:
כל הכבוד לצ'יפ שקלט איכשהו שהתגובה של סלין מפוקפקת.
אבל אוי זה נורא, מסכנה בראדלי.
והאם זו אמא של קורי שהשאירה לו את המסמכים על וולף ריבר במעיל (מאיפה היא יודעת על זה) או שזאת בעצם סלין שגידלה קצת מצפון למרות הכל וחותרת בסתר תחת האינטרסים של המשפחה?
יאללה שיגלה כבר מה קורה ושילך להציל את ברדלי! (לא שיש לי מושג איך).

למעלה