The Middle Pillar Exercise

• פותח הנושא jbu
  • פורסם בתאריך

jbu

New member
The Middle Pillar Exercise

התרגיל הזה מכיל מילים בעברית ואני לא מצילח לקראות את האנגלית-עברית שלהם יש לי כול מיני מקורות וכולם באנגלית אשמח לקבל את הטקס בעברית או מקום שיש בו פירושים למילים באנגלית-עברית שלהם (מצאתי פעם משהוא כזה אבל אני לא מוצא אותו.

עיצה קטנה בשבילך

על תדלג על התרגילים בספר. אמנם אני משער שאתה בטוח כי "אני לא צריך לעשות את תרגיל ההרגעות" ו/או "תרגיל ההרהור בטארוט". תאמין לי, ישנה חשיבות גדולה מאוד בביצוע התרגילים כפי שהספר מסביר אותם. אחרי שתתחיל להתאמן בתרגיל ההרגעות ותתאמן בו במשך שבועיים - תבין למה. הטקסים - מטקס ההרגעות ועד טקס "העמוד האמצעי" יתורגמו לעברית בקרוב באישור מחבר הספר.

jbu

New member
אתה מדבר על MODREN MAGICK?

כי עוד לפני ששמעתי על הספר הזה רציתי לעשות את המגיטציה הזואות רק שאני לא מדמין מספיק טוב. וזה מזכיר לי שהיבטחתה תרגלים חדשים .

אני בהחלט מתכוון לספר הזה.

אני יודע שהבטחתי, וכן ביקשתי ממך להתאזר בסבלנות.

jbu

New member
ושככתי לציין ש"תרגיל ההרגעות"

הוא המדיטציה שהיתחלתי איתה,לי ולחבר שלי קרו כול מיני דברים מוזרים כשעשינו אותה,בטח מקריות, אני מתכוון לכתוב את המדיטציה שלח במאמר על מדיטציות כבתי כבר על זה אבל לסטט מחק את ההודעה שלי ואני לא יודע למה
.

gray peopel

New member
?

מישהו יודע על מקום שאפשר להוריד חינם את הספר מודרן מאג'יק?? ויש את הספר בעיברית?(בחנויות)

jbu

New member
למיטב ידיעתי אי אפשר

למיטב ידיעתי אי אפשר אין אותו בעברית או בחניות. לא נראה לי שמישהוא שסרוק 600 עמודים,למה אתה רוצא את הספר הזה אתה מכיר אותו? שמעתה עליו המלצות או קראתה את ההתחלה שלו באמזון? לי נראה ששמעתה עליו רק בפורום, את התרגילים הללו אפשר למצוא בכול מיני מקומות האיטרנט חפש אותם.

gray peopel

New member
אני.....

אני פשוט רוצה את זה כמשהו מסודר שיהיה לי קל.... כי אם יש ליי יותר מדי אני מתבלבל וזה מאבד את הקטע.....

gray peopel

New member
ועוד משהו :)

אגב מישהו יכול לרשום (ברשימה) פחות או יותר על מה הספר מדבר??

הספר

לדעתי, ולדעת רבים אחרים, מהווה אולי אחד הספרים הטובים ביותר והידידותיים ביותר לקורא בכל מה שקשור למאגיה טקסית (מאגיה "גבוהה"), עם מידע רב בתחומים רבים ותרגילים מעשיים - תוכנית לימודים מצויינת הן למתחילים והן למתקדמים. בין כל הספרים שיש לי בתחום, ספר זה הוא בגדר ה"המלצה החמה" שלי לכל מי שעושה את דרכו במאגיה, אפילו אם היא לא מאגיה טקסית.

L e s t a t

New member
הייתי בטוח ששלחתי לך ה"פ עם הסבר

כתבת הודעה שתוכנה מסתכם ב"קיבלתי את הספר ככה וככה" כתגובה לנושא אחר לחלוטין שפתחתי (שלא אמורות להיות לו תגובות, ד"א) ללא קשר להודעה שלך. זה היה בסדר אם היית כותב את זה כתגובה לנושא הקשור בספר, אבל לכתוב את זה סתם ככה באוויר זה להתייחס לפורום כאל מקום שאפשר לכתוב בו "היי, קיבלתי נרגילה חדשה", סתם ככה, ללא קשר לפורום או לפחות לדיון אליו מגיבים.

jbu

New member
אבל הוא קשור לפורום ולא רציתי

להכביד עלכם עם עוד הודעות חדשות , חבל השקעתי על ההודעה הזואת.

L e s t a t

New member
אוף! לכל הרוחות עם הדואר!

אני עדיין בתוך התיבה והספר הזה עוד לא הגיע...

gray peopel

New member
ספר כבד לוקח זמן לשלוח.........:)

קראתי את הפתיחה שלו באמזון והוא כתוב בשפה ברור זה ממש אחלה.....

L e s t a t

New member
גם אני קראתי את זה באמזון

אבל אני רוצה את הדבר האמיתי ואני לא זז מהתיבה הזאת עד שהספר לא מגיע או עד שיהיה המפגש הפגני החודשי.

ממש לא

הספר, אם כי מציין כמה דברים הקשורים בוויקה באחת מפרקיו, נכתב מנקודת מבט של מאגיה טקסית, בהשפעה כבדה מאוד של מסדר שחר הזהב. הסופר עצמו הוא יהודי ומתייחס לכך בהקדמה לספרו.

למעלה