של הוצאת Llewelly, ובאמזון זה יוצא זול יותר - 12.57$. ישנו גם מבצע בתוספת עם ספר די טוב אחר - Summoning Spirits של סופר המכנה עצמו Konstantinos - סך הכל 23.04$ במקום 32.90$. אבל אני ממליץ לא לקפוץ גבוה מדי ולהתחיל מ-Modern Magick. קישור לאמזון.
תראה, אני מכיר מישהי שהשיגה בארץ את הספר Paradise Lost, אז אם את זה אפשר להשיג, בוודאי שגם ספרים אחרים, פשוט צריך לדעת איפה... אני, בכל אופן, לא מכיר איפה.
Paradise Lost. יש את זה בחנויות ספרים ובספריות (אם אנו מתכוונים לאותו ספר של Milton). אפשר גם להשיג את Paradise Regained. מאחר וספרים אלה נחשבים ל"ספרות קלאסית", ניתן להשיג אותם. את הספרים הנוגעים לענייננו קשה מאוד להשיג. ניתן אולי להזמין ספרים שונים בחנות "עידן חדש" בת"א למשל (הם עובדים עם הוצאות Weiser ו- Llewellyn) ואולי חנויות ספרים פרטיות גם כן.
של "ספרים חיצוניים", שניתן לקנותם? או ספר רזיאל הנמכר בדוכנים זמניים לפעמים? או אולי הם מודעים לתוכן של הקומדיה האלוהית של דנטה, לדקאמרון של בוקצ'יו, שם הורד והמטוטלת של פוקו בידי אומברטו אקו, ספרי אמבר של ז'לזני, סיפורי בעל זבוב לבנו של גורדייף או עליסה בארץ הפלאות של לואיס? אולי גם מודעים לתוכן של ספר החוק של קראולי, או ספרי חולית של הרברט (פרנק, לא של הבן)?