The Jimmy Jab Games/Chicanery/Double Jeopardy מאי 2025 – שרשור חודשי 🃏🎷🐡🌾🛕

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בחודש האחרון
נאכלו 7,189 מצות
נמצאו 14 אפיקומנים
צפינו ב64 סדרות

ופתחנו 22 שרשורים חדשים

למה יש לנו לצפות בחודש מאי:

סדרות חוזרות (Poker Face, ריק ומורטי, Sex, Love & Robots, The Chi, Conan O'Brien Must Go, מחשבות פליליות, The Walking Dead: Dead City, And Just Like That...)

סדרות חדשות (The Four Seasons, Duster, Motorheads, Bet, Overcompensating, Forever, Snakes and Ladders, Murderbot, The Better Sister)
סרטי קולנוע חדשים כמו Thunderbolts*, הגולש, יעד סופי: קשר דם, האגדה של אוצ'י, לילו וסטיץ', משימה בלתי אפשרית: חשבון סופי, ועוד
בנוסף לכך ננסה לחגוג את העצמאות שלנו
נכבה שריפות
נספור ימים עד שבועות
נספור שבועות עד חודשים
נקווה לגשם טוב אחד נוסף
נקשיב לשירים
נרקוד ריקודים

ונצייר ציורים

|נרות| חוץ מזה נציין ימי הולדת של דייויד בוריאנז, טינה פיי, וינסנט קרטיזר, ג'וש תומאס, סאשיר זמאטה, כריסטה מילר, כריס קולפר, רוזריו דוסון, טימותי אוליפנט, זאק מקגאוון, מאט זוקרי, ג'יימי דורנן, וויל ארנט, ג'ורג' קלוני, סטיבן אמל, אלכסנדר לודוויג ועוד

שאלון יעלה מאוחר יותר (על ידי עדי|חזיר|)

אבל לבנתיים: אנגלית או עברית?

Lhuna3

Well-known member
בחודש האחרון
נאכלו 7,189 מצות
בצורת מציה (מצברייט) בעיקר.
סדרות חוזרות Sex, Love & Robots,
זה לא היה Death, Love & Robots? או שזה משהו אחר?
סרטי קולנוע חדשים כמו Thunderbolts*
מה באה לציין הכוכבית?
בנוסף לכך ננסה לחגוג את העצמאות שלנו
פחות.
נכבה שריפות
במהרה אני מקווה :(
נספור ימים עד שבועות
נספור שבועות עד חודשים
יופי ניק.
נקווה לגשם טוב אחד נוסף
אמן.

|נרות| חוץ מזה נציין ימי הולדת של דייויד בוריאנז,
1746048286194.png
"מאוחר יותר"? "על ידי עדי|חזיר|"???
טוב אז אנחנו נלך לישון עצובים בחושך :(
עברית.

didalf

Well-known member
או וואה איזה דיוק!!!
עכשיו אתה שם אותי בדילמה אם לשים את השאלון עכשיו או מחר. ואם לענות עכשיו או מחר כי אין לי יכולת התאפקות ומחר לא יהיה לי זמן עד הערב לדעתי.

ג'ימי ג'אב!!!!!

נאכלו 7,189 מצות
נשמע כמו עצירות רצינית

נכבה שריפות
ליטרלי|שפם|

אממ למה?
לחיים היומיומיים יותר נוח לי עברית מן הסתם.
אבל סדרות סרטים וספרים אני מעדיפה באנגלית. (אבל סדרות וסרטים עם תרגום אם יש אני לא מזוכיסטית כמוך).
מה באה לציין הכוכבית?
לא ברור באמת לא ברור מה הם רוצים.

נספור ימים עד שבועות
נספור שבועות עד חודשים
I counted days
I counted miles
to see you there
it's been a long time coming

"מאוחר יותר"? "על ידי עדי|חזיר|"???
טוב אז אנחנו נלך לישון עצובים בחושך :(
ווי חצופה:-0
מה זה החוסר אמונה הזה בחוסר החיים שלי???

LeAnnDyIan

Well-known member
סדרות חוזרות And Just Like That..
חיכיתי לזה בהתחלה אחרי שהעיפו את שרה רמירז הבנתי הזאת. אבל גם סינתיה ניקסון עושה לי עצבים בגוף אז לא יודעת עד כמה בא לי על זה🫤
סדרות חדשות: The Four Seasons
Murderbot
מחכה לשתי אלה.
|נרות| חוץ מזה נציין ימי הולדת של - טינה פיי
🥳🥳
1746049188782.gif
יאיי ועברית.

didalf

Well-known member
שאלון שהכינותי מראש כי ידעתי שמחר לא יהיה לי זמן.
מזכירה: להעתיק ולהדביק בתגובה למטה. לא לעשות תגובה ישירה לזה!!!!!

|מנגל|שם/כינוי:
|מנגל|גיל ב2148:
|מנגל|ובכמה שפות אתם יודעים להגיד תודה?

|זבנג|סדרות החודש:
|זבנג|סרטי החודש:
|זבנג|שירי החודש:
|זבנג|ספרי החודש:
|זבנג|דמויות החודש:
|זבנג|שחקני החודש:
|זבנג|קראש החודש:
|זבנג|ציטוט חודשי:
|זבנג|סיבה למסיבה:
|זבנג|סיפור החודש:
|זבנג|למה אתם מצפים בחודש מאי:

|דגל|כיוון שהיום יום העצמאות:
|דגל|סדרה ישראלית אהובה:
|דגל|סרט ישראלי אהוב:
|דגל|אמנים ישראלים אהובים:
|דגל|שיר ישראלי שאתם אוהבים:

|אש|במדורה - מרשמלו או תפוח אדמה?
|אש|מתי הפעם האחרונה שחגגתם ל"ג בעומר?
|אש|אין לכם ברירה אתם חייבים לפחד - סרט אימה מזעזע או צניחה חופשית (למתחכמים: לצורך השאלה ההיפוטתית אתם 100% נוחתים בשלום)?
|אש|סדרה אהובה עם שם של חיה?
|אש|רימייק/ריבוט שדווקא היה מוצלח?
|אש|באיזה אמונה טפלה אתם מאמינים?
|אש|מאכל אהוב שאתם לא אוכלים הרבה? ולמה?
|אש|האם אתם אדם מסוג A או B (גם אם אין לכם רכב תחשבו איך הייתם אם היה לכם או איך אתם בכללי עם דברים אחרים)?
1746049013943.png

|דויד|תמונה/סרטון/מתכון לסמורס שתרצו לחלוק עם הכיתה:

דורי 1981

Well-known member
שם/כינוי:דורי
|מנגל|גיל ב2148:אחשב בהזדמנות ואמסור.
|מנגל|ובכמה שפות אתם יודעים להגיד תודה? עברית, אנגלית,צרפתית, גרמנית, איטלקית, ספרדית, רוסית, יפנית, ערבית, טורקית. סה"כ 10. אני יודע רק את השפות המדגשות. מזכיר לי את הקליפ של U2 לשיר ONE, שהם כתבו בכל השפות את המילה - כולל בעברית.

|זבנג|סדרות החודש:שבאבניקים, נוכלת בשירות החוק, עולה להתקפה, נעדרים.
|זבנג|סרטי החודש:שקרים אמיתיים, רצח כתוב היטב 2.
|זבנג|שירי החודש:
|זבנג|ספרי החודש:"האושר לאנשים לא מאושרים", רענן שקד.
|זבנג|דמויות החודש: איילה גורדון בעולה להתקפה, לייזר בשבאבניקים, ונסה מורגן בנוכלת בשירות החוק
|זבנג|שחקני החודש:
|זבנג|קראש החודש:
|זבנג|ציטוט חודשי:"אין סלמונלה, זאת המצאה של הדיפ סטייט" (עולה להתקפה), "או הו, אנחנו ביחד בזה" (שבאבניקים); "אהבתי אותו כשהוא היה קטן ואפס" (רצח כתוב היטב 2); "זאת הבעיה עם טרוריסטים, הם אף פעם לא מתחשבים בלוח הזמנים של אנשים אחרים" (שקרים אמיתיים).
|זבנג|סיבה למסיבה: יום העצמאות, ל"ג בעומר, שלבים מכריעים של ליגת האלופות והיורוליג.
|זבנג|סיפור החודש: הייתי ב- AMPM ונקלעתי לויכוח בין עובדים על פריקת הסחורה. רציתי להחזיר את הסחורה ולברוח. לפני שהספקתי, אחד העובדים לקח מגש מאפים חמים ונכנס בריצת אמוק לחדר פנימי של הסניף. בדרך הוא גרם לי שלא בכוונה לכוויה במרפק הימני.
|זבנג|למה אתם מצפים בחודש מאי: שפיות, בטלוויזיה ובחיים עצמם.

|דגל|כיוון שהיום יום העצמאות: אוכלים ושותים, לא? ומשתדלים לא להדליק שריפות רחבות מדי (ראינו מה קורה בירושלים).
|דגל|סדרה ישראלית אהובה: לאחרונה שבאבניקים, בכלל פולישוק.
|דגל|סרט ישראלי אהוב: בכל הזמנים מבצע סבתא, לאחרונה קרב אוויר.
|דגל|אמנים ישראלים אהובים:עבור
|דגל|שיר ישראלי שאתם אוהבים:עבור

|אש|במדורה - מרשמלו או תפוח אדמה? תפו"א. בסוף גם מרשמלו.
|אש|מתי הפעם האחרונה שחגגתם ל"ג בעומר? 2007
|אש|אין לכם ברירה אתם חייבים לפחד - סרט אימה מזעזע או צניחה חופשית (למתחכמים: לצורך השאלה ההיפוטתית אתם 100% נוחתים בשלום)? סרט אימה קומי.
|אש|סדרה אהובה עם שם של חיה? אין לי.
|אש|רימייק/ריבוט שדווקא היה מוצלח? כנ"ל
|אש|באיזה אמונה טפלה אתם מאמינים? אם אני באיזשהו מקום (נגיד מכון כושר) ואני למשל הולך לפני האימון לתא השמאלי ביותר של השירותים, אחזור אליו גם אחרי האימון (אלא אם הוא תפוס או מקולקל)
|אש|מאכל אהוב שאתם לא אוכלים הרבה? ולמה? בורקס, משמין וגם אין ללא גלוטן ברמה סבירה.
|אש|האם אתם אדם מסוג A או B (גם אם אין לכם רכב תחשבו איך הייתם אם היה לכם או איך אתם בכללי עם דברים אחרים)? נא לנסח את השאלה מחדש בצורה ברורה ואז אשקול לענות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

Lhuna3

Well-known member
ג'ימי ג'אב!!!!!
אני באמת חייבת צפיה נוספת בברוקלין 99, כי אני יודעת שזה משם אבל לא זוכרת מה זה.
לא ברור באמת לא ברור מה הם רוצים.
כלומר זה בשם של הסרט? :-D

I counted days
I counted miles
to see you there
it's been a long time coming
but I know a change gon' come
ווי חצופה:-0
מה זה החוסר אמונה הזה בחוסר החיים שלי???
:-D
עובדה שאת עושה דברים מחר!!
אבל מה זה החוסר אמונה שלך בדחיית השינה שלי? :p

didalf

Well-known member
אני באמת חייבת צפיה נוספת בברוקלין 99, כי אני יודעת שזה משם אבל לא זוכרת מה זה.
כשהם עשו תחרויות כמו אוליפיאדה רק הרבה יותר מטופש

כלומר זה בשם של הסרט? :-D
חחח כן!!!!
1746050089944.png

but I know a change gon' come
יפה אבל wrong song

עובדה שאת עושה דברים מחר!!
אבל מה זה החוסר אמונה שלך בדחיית השינה שלי? :p
התכוונת חוסר אמונה בדחיית השינה שלי|שפם|
אני מצפה ממך לענות מיד!

Lhuna3

Well-known member
|מנגל|שם/כינוי: לונה3
|מנגל|גיל ב2148: זה יותר מידי בני גורן ל|אליהו|ים באחת בלילה.
|מנגל|ובכמה שפות אתם יודעים להגיד תודה? בוא נראה: עברית, אנגלית, ערבית, צרפתית, גרמנית, רוסית, ספרדית, שפת הסימנים. נראה לי שזהו. אז 8.

|זבנג|סדרות החודש: אז מה היה לנו?
מראה שחורה עונה 7(?) - לא שהיא היתה מדהימה במיוחד, אבל הרבה יותר טובה משתי הקודמות. אז יש לי את זה וזה נחמד.
מיטות מסתובבות (ככה קראו ביס/סטינג ל-SLIP) - חביבה.
האחרונים מבינינו עונה 2 חזרה |כן|
חתונמי הסתיימה בקול ענות חלושה (דווקא די נהנייתי מרוב העונה,עד שהזוגות הגרועים יותר פרשו)
מרגיש לי ששכחתי משהו או שניים.

|זבנג|סרטי החודש: אין.
|זבנג|שירי החודש:
PROCOL HARUM - A Whiter Shade Of Pale
אני מתה על שורת הפתיחה, We skipped the light fandango אל תשאלו אותי למה.

|זבנג|ספרי החודש: HARRY POTTER
|זבנג|דמויות החודש: HARRY POTTER
|זבנג|שחקני החודש: HARRY POTTER (הוא שחקן קווידיץ')
|זבנג|קראש החודש: HARRY POTTER (לא במובן הרומנטי)
|זבנג|ציטוט חודשי:
Reality is nothing but a collective hunch
לילי טומלין
(צוטט בפרק של האחרונים מבינינו)
|זבנג|סיבה למסיבה: כל כך לא.
|זבנג|סיפור החודש: העלמתי מס כי אני לא יודעת איך לשלם אותו ועכשיו אני צריכה למצוא רואה חשבון שיציל אותי ואין לי כוח לשטויות כאלה.
|זבנג|למה אתם מצפים בחודש מאי: לא יודעת.

|דגל|סדרה ישראלית אהובה: יש כמה וכמה כמובן, ואני לא חושבת שאני כרגע מסוגלת לבחור את "הכי אהובה", אז אני אלך על הראשונה שקופצת לי לראש כרגע: מייקל.
|דגל|סרט ישראלי אהוב: לא זוכרת כרגע משהו שגם באמת אהבתי וגם אני חושבת שעדיין הייתי אוהבת היום.
|דגל|אמנים ישראלים אהובים: שלום חנוך, ג'ימבו ג'יי, רביד פלוטניק, יהודית רביץ, חווה אלברשטיין, אריק סיני, דני סנדרסון, אריק איינשטיין, עידן רייכל...ועוד הרבה.
|דגל|שיר ישראלי שאתם אוהבים: יש המון כמובן. אז הנה אחד שאני שומעת המון בשנה האחרונה:
זה קורה - אריק לביא

|אש|במדורה - מרשמלו או תפוח אדמה? איכ מרשמלו, מה אני בת 8? :-D ברור שתפו"א.
(לא שאני מתקרבת למדורה מרצוני החופשי מאז שסיימתי בית ספר לפני 100 שנה).

|אש|מתי הפעם האחרונה שחגגתם ל"ג בעומר?חחחחחחחחחחחחחח
אם המסורת השנתית שלי לסגור את כל החלונות ולאטום את הבית שלא יכנס הסרחון יכולה להחשב "לחגוג את ל"'ג בעומר" אז בשנה שעברה :-D
|אש|אין לכם ברירה אתם חייבים לפחד - סרט אימה מזעזע או צניחה חופשית (למתחכמים: לצורך השאלה ההיפוטתית אתם 100% נוחתים בשלום)? אפילו בשאלה היפוטתית שבה אני 100% נוחתת בשלום, עדיין לקפוץ ממטוס ירגיש לי כמו פעולה התאבדותית. אז סרט.
|אש|סדרה אהובה עם שם של חיה? אוקיי הולכת לרשימות שלי לחפש סדרה כזאת. ערפדים זה לא חיה, נכון? המממ
אוקיי מצאתי את מסע אגדי: סעודת העורב. וגם הפתן השחור.
|אש|רימייק/ריבוט שדווקא היה מוצלח? אין וגם לא יהיה.
|אש|באיזה אמונה טפלה אתם מאמינים? יש לי OCD, אז מאיפה להתחיל? בואי נגיד שיש כל מיני דברים איומים שיקרו אם אני לא אעשה כל מיני דברים מטופשים לחלוטין. ואני לא באמת מאמינה בזה, אבל אני עדיין גם כאילו כן.
מילקי ;-( כי קלוריות הרבה לא טוב.
|אש|האם אתם אדם מסוג A או B (גם אם אין לכם רכב תחשבו איך הייתם אם היה לכם או איך אתם בכללי עם דברים אחרים)? אני לרוב לא מעיזה לחכות עד שיגיע קרוב מדי לסוף.

סרטוני AI בי לייק:

1746052755324.png

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
האם אני גם אענה למרות שהתכוונתי ללכת לישון ולוקח לי איזה שעה תמיד? כן|פנים|

|מנגל|שם/כינוי:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
|מנגל|גיל ב2148:|קדימה|156
|מנגל|ובכמה שפות אתם יודעים להגיד תודה?|קדימה|בוא נראה... תודה, טנקיו, גראסייס, אובריגדה, מרסי, גרצי, דנקשן, שוקראן, אריגטו, יצא 9.
לונה הזכירה גם ספסיבה אז 10.

|זבנג|סדרות החודש:|קדימה|הטירון עונה 7|מאוהב||מאוהב||מאוהב| איי לאב מיי קאפ קיוטיס|מאוהב| וגם דיסני המדרובים האלה נזכרו להעלות את העונות הראשונות אחרי שכבר התאמצתי עם הדודים אז פרקים רנדומלים ישנים פה ושם.
כישור הזמן עונה 3 - עונה טובה
אחים לנשק - ובכן ביום השואה יס שידרו את כל הסדרה במרתון וזה התאים לי כי קשה לי לראות סרטי שואה אבל זה חצי באיזור. אז צפיתי ב3 פרקים ראשונים ונשאבתי לזה חזרה אבל היה זמן ללכת לישון אז המשכתי אחכ בויאודי. זאת באמת סדרה מיוחדת ממש לא יודעת להסביר לכם. וזה מגיע ממישהי שאין לה הרבה סבלנות לדברים של מלחמה ופיו פיו. אז זה הרבה מעבר.
מופע שנות ה70 וקומיוניטי - יס החזירו לשח והתמכרתי שוב. בעיקר לקומיוניטי זאת עדיין סדרה אדירה.
|זבנג|סרטי החודש:|קדימה|הממ לא זוכרת שראיתי משהו|תוהה|
|זבנג|שירי החודש:|קדימה|בערך חצי חודש שמעתי אותם שישה שירים בלופ:
1746050207710.png
אני אשים קישור לאחד מהם.....אוקי קראתי כותרת של אחד והוא מתנגן לי בראש אז הוא נבחר:
Gracie Abrams - I Miss You, I'm Sorry
אני חושבת שגרייסי הדיחה את אוליביה בתור הטיידוטר האהובה עליי.
|זבנג|ספרי החודש:|קדימה||X|
|זבנג|דמויות החודש:|קדימה|טים ולוסי מיי בייביס|מאוהב| וגם קפטן ריצרד וינטרס.
|זבנג|שחקני החודש:|קדימה|דמיאן ברודי. תמיד מדהים אותי כמה שנאתי אותו בהומלנד וכמה אהבתי אותו באחים לנשק.
|זבנג|קראש החודש:|קדימה|הוו הארי סטיילס הו הארי סטיילס תחזור לחיים כברררררר

לוסי (וטים) חיים שלי|מאוהב|

וגם קצת קפטן וינטרס

|זבנג|ציטוט חודשי:|קדימה|you wouldn't last an hour in the asylum where they raised me.
בעיקרון זה ציטוט השנה שלי כבר שנה מאז שיצא טטפד, אבל יום אחד כששמעתי את זה בפעם המליון חשבתי שעוד לא כתבתי את זה פה אז יש לי משהו לציטוט. טיילור לא ידעה שהיא מתארת במדויק את החיים בישראל.
|זבנג|סיבה למסיבה:|קדימה|סידרתי את הארון.
|זבנג|סיפור החודש:|קדימה|אוקי זה לא סיפור זה סיפורונצ'יק קטנצ'יק אבל הצחיק אותי: עשינו על האש עם משפחה והיו מלא ילדים משומה כי כולם מתרבים. אז הכנתי שיפודי מרשמלו כי בשביל מה יש מנגל? אז בעודי הולכת מהמטבח אל המנגל עם השיפודים הילדים נאספו מרחבי הבית והתחילו ללכת אחרי כמו החלילן מהמלין:-D
|זבנג|למה אתם מצפים בחודש מאי:|קדימה|סוף עונה של הטירון;-( אבל אני מצפה שיקרו בו דברים שצריכים לקרות כבר! וגם משהו שאני עוד לא יכולה לספר לכם🤫

|דגל|סדרה ישראלית אהובה:|קדימה|האחיות המוצלחות שלי והמפקדת. בעבר השיר שלנו והפיג'מות.
|דגל|סרט ישראלי אהוב:|קדימה|אפס ביחסי אנוש והלהקה.
|דגל|אמנים ישראלים אהובים:|קדימה|בעיקר אביב גפן שהוא נודניק נוראי ולא הוציא שיר טוב כבר 20 שנה אבל השירים שלו מהתקופה הטובה שלו הם השירים האהובים עליי בעברית|מאוהב| עוד אני אוהבת בעיקר מה שאני מגדירה רוק עצמאות: עברי לידר, היהודים, מוניקה סקס וכו'.
|דגל|שיר ישראלי שאתם אוהבים:|קדימה|שדות ביקשו אל הגשם, הגלים ביקשו אל החוף, ואני ביקשתי את ליבך לקטוף|מאוהב|
(חיחי חיפשתי את זה ביוטיוב ולמרות שכתבתי בעברית עלה דבר ראשון השיר שלנו של טיילור דווקא:-D)
1746050983689.png

|אש|במדורה - מרשמלו או תפוח אדמה?|קדימה|מרשמלו, דה.|מרשמלו|
|אש|מתי הפעם האחרונה שחגגתם ל"ג בעומר?|קדימה|אמממ אם אני זוכרת נכון בשנה הראשונה של הצבא עם חברות של חברה. היה מוזר.
|אש|אין לכם ברירה אתם חייבים לפחד - סרט אימה מזעזע או צניחה חופשית (למתחכמים: לצורך השאלה ההיפוטתית אתם 100% נוחתים בשלום)?|קדימה|אני כבר בדלת של המטוס.
|אש|סדרה אהובה עם שם של חיה?|קדימה|וואה לקח לי זמן אבל מצאתי: "הבז וחייל החורף"!
|אש|רימייק/ריבוט שדווקא היה מוצלח?|קדימה|סמוך על סול זה פריקוול/ספינאוף אז הוא לא נחשב. אז....יש כמה שקשה לי לקרוא להם מוצלחים כי הם מטופשים מאד אבל נהניתי מהם בדרכי המטופשת כמו הריבוט שעשו לרבלדה או איך פגשתי את אבא.
|אש|באיזה אמונה טפלה אתם מאמינים?|קדימה|אני לא מאמינה ממש, אבל אני גם לא יוצאת מהבית בלי צמיד טיילור אחד לפחות כי היא שומרת עליי. אולסו אני לא אוהבת לספר על דברים לפני שהם קורים. (למשל לא סיפרתי שיש לי טסט עד שעברתי). אני חושבת אבל שזה פחות קטע של מזל רע ויותר כדי שלא ישאלו שאלות אם זה לא יצליח.
|אש|מאכל אהוב שאתם לא אוכלים הרבה? ולמה?|קדימה|אני ככ אוהבת טריקס (הדגנים הפירותיים) אבל אמא חינכה אותי שזה לא בריא אז היא הייתה קונה לי רק ליומולדת. היום אני גרה לבד אז אני משתדלת לקנות רק פעם בכמה חודשים ולא כל שבוע.
|אש|האם אתם אדם מסוג A או B (גם אם אין לכם רכב תחשבו איך הייתם אם היה לכם או איך אתם בכללי עם דברים אחרים)?|קדימה|אני מאד אדם A ואנשים מהסוג השני מטריפים אותי ממש;-(
1746049013943.png

|דויד|תמונה/סרטון/מתכון לסמורס שתרצו לחלוק עם הכיתה:|קדימה|סמורס זה של אמריקאים אצלנו צולים מרשמלו על שיפוד וישר לפה:-P:
|מצלמה|לקחנו את סקייקרו לים בפסח:
1746051794943.png

|אקשן|סרטון שמסביר למה אני אוגר:

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|מנגל|שם/כינוי: ניק סאמרס
|מנגל|גיל ב2148: 165 ועדיין מרגיש צעיר
|מנגל|ובכמה שפות אתם יודעים להגיד תודה? בוא נראה... טאק פריר, קוזונום, ננג'י, מרסי, דקויו, אסנטה, גראצי, גרסיאס, אריגטו, מולטומסק, תודה
11 כנראה

|זבנג|סדרות החודש: מראה שחורה, אנדור, Hacks, כישור הזמן, דרדוויל, SNL, דוקטור הו, האחרונים מבינינו, The Bondsman, זהו זה, You, סיפורה של שפחה, מיד סנטורי מודרן
|זבנג|סרטי החודש: ראיתי את The Life List מתישהו
|זבנג|שירי החודש: Supergrass - Alright
|זבנג|ספרי החודש: Recursion
|זבנג|דמויות החודש: פרנק קאסל, רנד אלת'ור, דברה ואנס
|זבנג|שחקני החודש: פדרו פסקל
|זבנג|קראש החודש: אני מפתח קראש על פן בדג'לי. אני יודע שהוא קריפי בYOU, אבל אני רואה אותו המון. ויש משהו סקסי במטורף.
1746053657951.png
|זבנג|ציטוט חודשי: אני יודע שאמרתי שאני אביא משהו שנכתב בשרשור החודשי הקודם, אבל בעצם היה משהו אחר החודש שכתבתי לעצמי כדי לכתוב כאן:
"You guys are like a sack of cats in which someone stuck googly eyes on"
|זבנג|סיבה למסיבה: יש לנו עצמאות (כלומר זאת ליטרלי הסיבה שעושים היום מסיבה - אם היא לא בוטלה בגלל השריפות)
|זבנג|סיפור החודש: אין לי כרגע
|זבנג|למה אתם מצפים בחודש מאי: חודש שלם בלי שום חופש!!! רגע, זה לא משהו שאני מצפה לו.
רגע יש לי - אני מצפה להרבה שבחים על כך שעניתי על השאלון מאוד מהר

|דגל|סדרה ישראלית אהובה: תמרות עשן.
|דגל|סרט ישראלי אהוב: מבצע סבתא
|דגל|אמנים ישראלים אהובים: רן דנקר, היהודים
|דגל|שיר ישראלי שאתם אוהבים: מיכאל - אתי אנקרי
מוזר שהמון זמן לא חשבתי על השיר הזה, אבל איך שהתחלתי לחשוב על השאלה זה עלה לי לראש. אני עכשיו מוסיף את זה לרשימת ההאזנה שלי
*כל התשובות נכתבו מהר ב2 בלילה וכמעט בטוח שעם עוד מחשבה יהיו לי תשובות אחרות

|אש|במדורה - מרשמלו או תפוח אדמה? נראה לי שאתם מכירים אותי מספיק טוב כדי לדעת שלא זה ולא זה.
|אש|מתי הפעם האחרונה שחגגתם ל"ג בעומר? נראה לי שלפני עשור בערך עשינו מדורה בחצר.
|אש|אין לכם ברירה אתם חייבים לפחד - סרט אימה מזעזע או צניחה חופשית (למתחכמים: לצורך השאלה ההיפוטתית אתם 100% נוחתים בשלום)? סרט אימה מזעזע. למרות שיש סרטים שרק הטריילר להם זיעזע אותי למוות ובאופן עקרוני אין לי בעיה עם צניחה חופשית. אז כן, יש סרט מסויים שאני בהחלט אעדיף צניחה חופשית על פניו.
|אש|סדרה אהובה עם שם של חיה? אוקי אני בדיוק ראיתי פרק של Yellowjackets, אבל הסדרה די התדרדרה. ומצד שני אני לא מצליח לחשוב על עוד סדרה עם שם של חיה. אני מניח שיש כמה כי אחרת לא היית שואלת את השאלה. רק בעצם Baby Reindeer מאה אחוז.
|אש|רימייק/ריבוט שדווקא היה מוצלח? באטלסטאר גלקטיקה (מ2004 שהיא ריבוט לסדרה באותו שם משנות ה70) ידועה בתור הדוגמה המובהקת לכך שרימייק יכול להיות מדהים. אומנם לא ראיתי את הסדרה המקורית, אבל מהקטעים שראיתי היא הייתה די מגוחכת. חוץ מזה גם שי-רה ונסיכות הכוח היא מעולה. טכנית אפשר גם לטעון שבאפי הסדרה היא ריבוט לסרט, אם כי זאת לא הגדרה מדויקת.
|אש|באיזה אמונה טפלה אתם מאמינים? להחזיק אצבעות מביא מזל
|אש|מאכל אהוב שאתם לא אוכלים הרבה? ולמה? יש כל מיני דברים שאני לא אוכל הרבה כי הם לא בריאים. הם או מטוגנים מידי (KFC) או סוכריים מידי (עוגת שוקולד)
|אש|האם אתם אדם מסוג A או B (גם אם אין לכם רכב תחשבו איך הייתם אם היה לכם או איך אתם בכללי עם דברים אחרים)?
1746049013943.png

אני יותר נוטה לB, אם כי רק פעמים בודדות הגעתי באמת לאור שמזהיר. ואף פעם לא נסעתי עוד הרבה כשהוא דלק.

שמים שוקולד על ביסקוויט ומחממים. זה נטול מרשמלו כי מרשמלו זה מגעיל.

1746055395316.png

LeAnnDylan

Well-known member
|מנגל|שם/כינוי: דילן
|מנגל|גיל ב2148: אין לי בדידים (אני אראה מה מיקי עונה ואעתיק)
|מנגל|ובכמה שפות אתם יודעים להגיד תודה? 7 (עברית, אנגלית, ספרדית, איטלקית, צרפתית, ערבית וסינית).

|זבנג|סדרות החודש:
Parks and Recreation - בדיוק הגעתי לפרק שבחתימה שלי!
The Studio - יש לזה פרקים טובים ופרקים פחות טובים אבל בעיקרון כל עוד יש קת'רין אני בעד, כי הדמות שלה שם כל כך מגוחכת שזה נפלא.
Dope Thief - הסתיימה. סדרה נחמדה עם קאסט מעצבן. היה לי נחמד לצפות אבל לא ממליצה עליה.
SVU - לאחרונה אוליביה קצת מעצבנת אותי אבל לפעמים יש פרקים לא רעים אז אני עדין זורמת.
Your Friends & Neighbors - מתחיל להיות לי ממש כיפי ואני מצפה לה כל שבוע.
White Lotus - התחלתי את עונה 3 אבל זה רק עשה לי חשק לעונה 2 שוב, אז סיימתי את 3 וחזרתי לאוברי|לב|
Long Bright River - סדרה נחמדה עם כל הדברים שלונה שונאת בסדרה:-P:
The Last of Us - בינתיים החלטתי להמשיך לצפות, מקווה שהם לא יגרמו לי להתחרט על זה.
Law & Order - נכפה עליי הקרוסאובר המיותר הזה אז צפיתי.
Hacks - העונה הראשונה הייתה נחמדה אבל העונה השניה קצת מעיקה עליי ואני צופה בכוח כדי לסיים. אני ממש לא אוהבת את אווה:-/
American Idol - פרשתי לפני כמה שנים אבל החלטתי לחזור לזה בשביל קרי אנדרווד. בינתיים היא בהחלט מצדיקה את ההייפ. היא כל כך מצחיקה בלי לנסות אפילו. אני חולה על החננה הזאת שבתוך תוכה היא ילדת סנטר אימואית:-D אני אוסיף קישור, יש בו שני שירים והשני אפילו יותר מצחיק כי היא כזאת חננה שעומדת לידו ומנסה להיות מגניבה אבל אני חולה עליה:-D
והיה גם איזה קטע שהיא סיפרה ללוק וליונל שהיא הייתה פעם באוסטרליה ועשתה צניחה חופשית והיא שרה ואחד המדריכים שם הסתכל עליה וכזה don't sing והיא כזה "i mean, people might pay to come hear me sing" :-D שזה מצחיק בפני עצמו אבל איך שהיא סיפרה את זה היה אפילו יותר מצחיק:-D

|זבנג|סרטי החודש:
Wine Country - חברה שלי מהארץ הייתה אצלי לליל הסדר (אותה חברה שאני הולכת איתה לטינה ואיימי) אז החלטנו לראות איזה טינה ואיימי לכבוד המאורע. אגב כשהיא נכנסה אליי הביתה עשיתי לה סיור קטן והראתי לה איפה כל דבר נמצא ואז הראתי לה את המקלחת שלי ואני כזה "וזו אוברי" והיא מסתכלת ועושה לי כזה "יו זו זאתי מ..." ואני משלימה אותה "פארקס אנד רק" והיא מסתכלת עליי במבט של מה, לא. כאילו אין לה מושג על מה אני מדברת והיא כזה "לא נו, זאתי ההיא מאגת'ה!" הו וול.
Operation Fortune: Ruse de Guerre - ראיתי את זה חודש שעבר אבל משום מה אמזון אמר לה להמשיך מאיפה שהפסקתי (הפסקתי בכתוביות) ואז כשלחצתי על זה, זה התחיל את הסרט מההתחלה ומי אני שאתנגד לאוברי כוסית.
Child's Play - שמתי את הסרט הזה בתחתית רשימת הצפיה שלי כי אני לא אוהבת סרטי אימה אבל הוא לא היה כל כך נוראי ואוברי כוסית בו אז זה סבבה.
Companion - ראיתי איזה תקציר של זה במקס וזה היה נשמע מענין- סרט על מישהי שלא יודעת שהיא AI שמחליטה לנקום בבן זוג שלה ששיקר לה.

|זבנג|שירי החודש: טכנית עוד לא הסתיים החודש אצלי אז אין לי סיכום מסודר של ספוטיפיי או אפל עדין, אבל לפי ההשמעות האחרונות בספוטיפיי נראה ששמעתי רק ליאן ושיר אחד של קייסי מאסגרייבס
thumbnail_IMG_4813.jpg

|זבנג|ספרי החודש: התחלתי להאזין מחדש לספר של איימי פולר כי היא הזכירה איזה חלק בו בפודקאסט שלה שלא זכרתי ורציתי להקשיב שוב.
|זבנג|דמויות החודש: כל הדמויות של אוברי.

|זבנג|שחקני החודש: אוברי.

|זבנג|קראש החודש: אוברי.

|זבנג|ציטוט חודשי: רשמתי לי ציטוט שהבוסית שלי אמרה "כמו להוציא מים ממיונז" אבל לא רשמתי לי את ההקשר ועכשיו אין לי שמץ של מושג באיזה הקשר זה נאמר (לא שההקשר היה גורם למשפט הזה להישמע הגיוני בכל מקרה) היא גם אמרה לי החודש "יש לך ריח של נר" שיחסית לדברים שהיא אומרת זה לא כזה מוזר, אבל זו בהחלט הפעם הראשונה ששמעתי את זה:-D

וגם זה-

|זבנג|סיבה למסיבה: אני הולכת למופע של טינה פיי ואיימי פולר!!
|זבנג|סיפור החודש: נראה לי שציינתי פה מתישהו שהקשבתי לפודקאסט של אנה פאריס שהיא אירחה את אוברי. אניווי בפודקאסט של אנה, היא עונה על שאלות של מאזינים שמתקשרים והאורח השבועי שלה עוזר לה לענות לאנשים על הבעיות שלהם. אז בפרק עם אוברי הייתה איזו מישהי שהתקשרה והתלוננה שהיא קונה לעצמה חטיפים והבעל שלה אוכל לה אותם. שזו לבד בעיה מטופשת להתקשר עליה לרדיו פודקאסט לעצה. אבל לא חשוב כרגע. ההסבר שלה גם היה כל כך מגוחך כי היא כזה "פתחתי חבילת אוריאו ואכלתי 7 והחזרתי לארון, ואז למחרת חזרתי הביתה מהעבודה וגיליתי שנשארו רק 5" וכאילו זה די מטופש כי אם נשארו לך 5 אז תאכלי את ה-5 שיש לך! כאילו מילא היית מפנטזת על זה כל היום וחוזרת הביתה ופותחת את הארון ומגלה שהוא לא השאיר לך כלום, זה מבאס. אבל אם נשארו 5 אז תאכלי את הפאקינג 5!!! אם בא לך עוד אחרי זה אז לכו תקנו עוד אבל לייק 5 אוריאוז זה כמות סבירה לגמרי! (העצה של אוברי אגב הייתה לנסות לבייש אותו לגבי המראה שלו:-D שלזה אנה נחרדה וצעקה עליה "פאק יו לא!! אל תקשיבי לאוברי!! זו עצה נוראית!!":-D:-D) בכל מקרה הבחורה הזאת המשיכה לתת עוד כמה דוגמאות כאלה וכולן נשמעו בערך אותו הדבר ("אכלתי 5 טוויזלרז [ליקריץ' אדום דוחה] וחזרתי הביתה למחרת וגיליתי שנשארו רק 5" ולייק אם אכלת 5 אתמול מה הבעיה שלך לאכול גם 5 היום?!) וחשבתי שכל ההתנהלות הזאת דבילית לחלוטין אבל כמובן שהייתי צריכה לתת לשותפה שלי (שכל הזמן אוכלת לי את האוכל) להאזין לזה ואני כזה "תקשיבי, זה פודקאסט עליך!":-D והיא כזה "מתי אכלתי לך את החטיפים??"8-* ואז הזכרתי לה שהיא אכלה לי את העוגיות והשאירה לי רק 2 ושקניתי חבילה של בייגלס, היא השאירה לי רק 3 ואמרתי לה שאני הולכת להתקשר לאנה פאריס להתלונן עליה:-D ועכשיו כל פעם שהיא אוכלת לי משהו שקניתי המשפט הקבוע שלי זה "אני אלשין עליך לאנה פאריס":-D:-D אגב אם כבר השותפה המוזרה שלי אז לזה שנזפתי בה (בצחוק, כן?) שהיא אכלה לי את הבייגלס היא כזה "אבל קניתי לך ארטיסאן לחם שאת אוהבת במקום! יור וולקאם!" ואני כזה מה הקשר לחם? לקחת בייגל, תקני בייגל במקום! והיא בתגובה "בייגל זה לא בריא לך, תאכלי לחם במקום. את לא צריכה לאכול בייגל!" ואז פתאום היא קולטת וכזה "רגע, יש לך בכלל 3 בייגלים שלא אכלת עדין!:-[ מה את רוצה ממני?!!??!" ואני כזה "3 זה לא מספיק, מה אם ארצה לעשות מגה טוסט ולהשתמש בכל החמש??? אכלת שתים לכי תקני לי עוד שתים!!"|שפם||שפם|
|זבנג|למה אתם מצפים בחודש מאי: איימי וטינה|לב|

|דגל|כיוון שהיום יום העצמאות: 🥳 |זבנג||מנגל|
|דגל|סדרה ישראלית אהובה: רמת אביב ג'
|דגל|סרט ישראלי אהוב: אממ התקלת אותי. אני לא זוכרת סרטים|חבול|
|דגל|אמנים ישראלים אהובים: קרן פלס, עפרה חזה, עוזי חיטמן ובועז שרעבי.
|דגל|שיר ישראלי שאתם אוהבים: יש מלא אבל סירי אומרת שהאחרון שהקשבתי לו זה כשאתה של מנור שבת

|אש|במדורה - מרשמלו או תפוח אדמה? מרשמלו. איכס תפו"א.
|אש|מתי הפעם האחרונה שחגגתם ל"ג בעומר? תמיד שנאתי את החג הזה אז כנראה כשהייתי ביסודי.
|אש|אין לכם ברירה אתם חייבים לפחד - סרט אימה מזעזע או צניחה חופשית (למתחכמים: לצורך השאלה ההיפוטתית אתם 100% נוחתים בשלום)? ברור שסרט אימה. הפחד של מגבהים ומדברים שנעים מהר גבוה בהרבה מכל פחד שלי מסרט אימה.
|אש|סדרה אהובה עם שם של חיה? היחידות שאני מצליחה לחשוב עליהן בשלוף בלי לגגל זה בלאק בירד, סלואו הורסס, בייבי ריינדיר ודנוור הדינוזאור האחרון. מבניהן אני אלך על בלאק בירד.
|אש|רימייק/ריבוט שדווקא היה מוצלח? המלאכיות של צ'ארלי.
|אש|באיזה אמונה טפלה אתם מאמינים? A Purse on the Floor is Money Out the Door
|אש|מאכל אהוב שאתם לא אוכלים הרבה? ולמה? פבלובה. וכי אף אחד לא מכין לי:-[
|אש|האם אתם אדם מסוג A או B (גם אם אין לכם רכב תחשבו איך הייתם אם היה לכם או איך אתם בכללי עם דברים אחרים)? סוג A תמיד.
1746049013943.png

LeAnnDylan

Well-known member
|מנגל|שם/כינוי: לונה3
|מנגל|גיל ב2148: זה יותר מידי בני גורן ל|אליהו|ים באחת בלילה.
זה היה גם בני גורן ב-17:00 בערב.
|מנגל|ובכמה שפות אתם יודעים להגיד תודה? בוא נראה: עברית, אנגלית, ערבית, צרפתית, גרמנית, רוסית, ספרדית, שפת הסימנים. נראה לי שזהו. אז 8.
אה, רוסית ושפת הסימנים גם אני יודעת. שכחתי לציין אותן בשלי.
|זבנג|סדרות החודש: אז מה היה לנו?
מראה שחורה עונה 7(?) - לא שהיא היתה מדהימה במיוחד, אבל הרבה יותר טובה משתי הקודמות. אז יש לי את זה וזה נחמד.
מיטות מסתובבות (ככה קראו ביס/סטינג ל-SLIP) - חביבה.
האחרונים מבינינו עונה 2 חזרה |כן|
חתונמי הסתיימה בקול ענות חלושה (דווקא די נהנייתי מרוב העונה,עד שהזוגות הגרועים יותר פרשו)
מרגיש לי ששכחתי משהו או שניים.
אני חושבת שהגיע זמן לבינג' לונה. מזמן לא היה לך אחד.
|זבנג|שירי החודש:
PROCOL HARUM - A Whiter Shade Of Pale
אני מתה על שורת הפתיחה, We skipped the light fandango אל תשאלו אותי למה.
אוקיי אז לא אשאל.
לא חושבת שהייתי יודעת איזה שיר זה לפי השם שלו כי הוא לא נראה לי כמו משהו שנתקלתי בו בחיים. אבל כשהשיר התחיל הוא היה לי מוכר מאוד.
|זבנג|ספרי החודש: HARRY POTTER
|זבנג|דמויות החודש: HARRY POTTER
|זבנג|שחקני החודש: HARRY POTTER (הוא שחקן קווידיץ')
|זבנג|קראש החודש: HARRY POTTER (לא במובן הרומנטי)
אוקיי אז ככה זה נראה כשאני בוחרת באוברי להכל?:-P:
אבל מה הכוונה בקראש לא רומנטי. כל הפואנטה של קראש זה שיש איזה משהו רומנטי בו.
|זבנג|ציטוט חודשי:
Reality is nothing but a collective hunch
לילי טומלין
(צוטט בפרק של האחרונים מבינינו)
|כן|
|זבנג|סיבה למסיבה: כל כך לא.
|זבנג|סיפור החודש: העלמתי מס כי אני לא יודעת איך לשלם אותו ועכשיו אני צריכה למצוא רואה חשבון שיציל אותי ואין לי כוח לשטויות כאלה.
אוי ואבוי נשמע מתיש ומלחיץ. מקווה שיסתדר מהר|4U|
|דגל|סדרה ישראלית אהובה: יש כמה וכמה כמובן, ואני לא חושבת שאני כרגע מסוגלת לבחור את "הכי אהובה", אז אני אלך על הראשונה שקופצת לי לראש כרגע: מייקל.
לא נראה לי שאפילו שמעתי עליה. זו סדרה ישנה או חדשה?
|דגל|אמנים ישראלים אהובים: שלום חנוך, ג'ימבו ג'יי, רביד פלוטניק, יהודית רביץ, חווה אלברשטיין, אריק סיני, דני סנדרסון, אריק איינשטיין, עידן רייכל...ועוד הרבה.
אם מישהו אי פה תהה אם את סתם משקרת לנו ואת לא באמת אליהו, עכשיו ברור לנו שאת בת שלושתלאפים.
|דגל|שיר ישראלי שאתם אוהבים: יש המון כמובן. אז הנה אחד שאני שומעת המון בשנה האחרונה:
זה קורה - אריק לביא
חביב.
|אש|במדורה - מרשמלו או תפוח אדמה? איכ מרשמלו, מה אני בת 8? :-D ברור שתפו"א.
(לא שאני מתקרבת למדורה מרצוני החופשי מאז שסיימתי בית ספר לפני 100 שנה).
ברור שאת לא בת 8, הרגע סיכמנו שאת בת שלושתלאפים.
|אש|מתי הפעם האחרונה שחגגתם ל"ג בעומר?חחחחחחחחחחחחחח
אם המסורת השנתית שלי לסגור את כל החלונות ולאטום את הבית שלא יכנס הסרחון יכולה להחשב "לחגוג את ל"'ג בעומר" אז בשנה שעברה :-D
למה יש לך יותר מידי צ'ופצ'יקים שם בל"ג? 8-*
|אש|אין לכם ברירה אתם חייבים לפחד - סרט אימה מזעזע או צניחה חופשית (למתחכמים: לצורך השאלה ההיפוטתית אתם 100% נוחתים בשלום)? אפילו בשאלה היפוטתית שבה אני 100% נוחתת בשלום, עדיין לקפוץ ממטוס ירגיש לי כמו פעולה התאבדותית. אז סרט.
מסכימה. אני חושבת שאנשים שמסכימים מרצונם (ואפילו משלמים על) לקפוץ ממטוס הם פסיכופטים.

|אש|סדרה אהובה עם שם של חיה? אוקיי הולכת לרשימות שלי לחפש סדרה כזאת. ערפדים זה לא חיה, נכון? המממ
אוקיי מצאתי את מסע אגדי: סעודת העורב. וגם הפתן השחור.
מה זה הפתן השחור:unsure:
|אש|רימייק/ריבוט שדווקא היה מוצלח? אין וגם לא יהיה.
|אש|באיזה אמונה טפלה אתם מאמינים? יש לי OCD, אז מאיפה להתחיל? בואי נגיד שיש כל מיני דברים איומים שיקרו אם אני לא אעשה כל מיני דברים מטופשים לחלוטין. ואני לא באמת מאמינה בזה, אבל אני עדיין גם כאילו כן.
גם לי יש כל מיני כאלה. מה שמצחיק זה שאני לא יודעת מאיפה הם באו לי. נגיד דברים כמו לא לשרוק בבית או לא לפתוח מטריה בבית או לא להעביר סכין מיד ליד. כי זה לא כאילו שזה בא מהבית, אין אצלי במשפחה את האמנות האלה אבל איכשהו הן מושרשות בי ולא ברור לי מאיפה.
מילקי ;-( כי קלוריות הרבה לא טוב.
כבר עשר שנים לא אכלתי מילקי;-(
אין מילקי איפה שאני גרה וזה הדבר הכי עצוב שיש.
|אש|האם אתם אדם מסוג A או B (גם אם אין לכם רכב תחשבו איך הייתם אם היה לכם או איך אתם בכללי עם דברים אחרים)? אני לרוב לא מעיזה לחכות עד שיגיע קרוב מדי לסוף.
אבל האם את מחכה שתדלק לך הנורה של הדלק או שלא?
סרטוני AI בי לייק:
לא הבנתי אבל אני מניחה שזה בגלל שלא נתקלתי בסרטוני AI כדי שזה יהיה לי מובן.
ראיתי את זה איפשהו וזה אכן מעולה:-D

LeAnnDylan

Well-known member
האם אני גם אענה למרות שהתכוונתי ללכת לישון ולוקח לי איזה שעה תמיד? כן|פנים|
ברור שכן. תישני בקבר.
|מנגל|שם/כינוי:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
עדין פג.
|מנגל|ובכמה שפות אתם יודעים להגיד תודה?|קדימה|בוא נראה... תודה, טנקיו, גראסייס, אובריגדה, מרסי, גרצי, דנקשן, שוקראן, אריגטו, יצא 9.
לונה הזכירה גם ספסיבה אז 10.
כל הכבוד.
|זבנג|סדרות החודש:|קדימה|הטירון עונה 7|מאוהב||מאוהב||מאוהב| איי לאב מיי קאפ קיוטיס|מאוהב| וגם דיסני המדרובים האלה נזכרו להעלות את העונות הראשונות אחרי שכבר התאמצתי עם הדודים אז פרקים רנדומלים ישנים פה ושם.
כישור הזמן עונה 3 - עונה טובה
אחים לנשק - ובכן ביום השואה יס שידרו את כל הסדרה במרתון וזה התאים לי כי קשה לי לראות סרטי שואה אבל זה חצי באיזור. אז צפיתי ב3 פרקים ראשונים ונשאבתי לזה חזרה אבל היה זמן ללכת לישון אז המשכתי אחכ בויאודי. זאת באמת סדרה מיוחדת ממש לא יודעת להסביר לכם. וזה מגיע ממישהי שאין לה הרבה סבלנות לדברים של מלחמה ופיו פיו. אז זה הרבה מעבר.
מופע שנות ה70 וקומיוניטי - יס החזירו לשח והתמכרתי שוב. בעיקר לקומיוניטי זאת עדיין סדרה אדירה.
אני לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שפשוט זיפזפתי בטלוויזיה ונפלתי על משהו והחלטתי להשאר לצפות בו:-D זה מרגיש לי כמו לייפטיים אחר.
|זבנג|שירי החודש:|קדימה|בערך חצי חודש שמעתי אותם שישה שירים בלופ:
צפה בקובץ המצורף 127367
חח אין כמו לשמוע אותם שירים בריפיט חודש שלם:-D
אני חושבת שגרייסי הדיחה את אוליביה בתור הטיידוטר האהובה עליי.
נעלבתי בשביל אוליביה (אם הייתי יודעת להבדיל בניהן ז"א)
|זבנג|קראש החודש:|קדימה|הוו הארי סטיילס הו הארי סטיילס תחזור לחיים כברררררר
אולי הוא צריך הנשמה מפה לפה.
תעזרי לו.
לוסי (וטים) חיים שלי|מאוהב|
|לב|
|זבנג|ציטוט חודשי:|קדימה|you wouldn't last an hour in the asylum where they raised me.
בעיקרון זה ציטוט השנה שלי כבר שנה מאז שיצא טטפד, אבל יום אחד כששמעתי את זה בפעם המליון חשבתי שעוד לא כתבתי את זה פה אז יש לי משהו לציטוט. טיילור לא ידעה שהיא מתארת במדויק את החיים בישראל.
לקח לי וויייייי טו לונג להבין מה זה טטפד. חשבתי שזה סרט ומשום מה לא המשכתי את המשפט כי ניסיתי להיזכר על איזה סרט שיצא לפני שנה חפרת וכשלא נזכרתי בכלום התייאשתי ועזבתי את והמשכתי לקרוא את שאר המשפט ואז אני כזה אהה, דה!|פנים|
כל הכבוד! גם אני נאלצתי לסדר את הארון שלי כי חברה שלי באה אליי ולא היה לי נעים שהיא תראה את הבלאגן שלי. למרותש זה היה חצי סדר כי אני עצלנית אבל היא אמרה וואי איזה מסודר הארון שלך אז נראה לי שהצליח לי העבודה שסגרתי את הצד המבורדק:-D
|זבנג|סיפור החודש:|קדימה|אוקי זה לא סיפור זה סיפורונצ'יק קטנצ'יק אבל הצחיק אותי: עשינו על האש עם משפחה והיו מלא ילדים משומה כי כולם מתרבים. אז הכנתי שיפודי מרשמלו כי בשביל מה יש מנגל? אז בעודי הולכת מהמטבח אל המנגל עם השיפודים הילדים נאספו מרחבי הבית והתחילו ללכת אחרי כמו החלילן מהמלין:-D
:-D:-D:-D הלוחשת למרשמלואים.
|זבנג|למה אתם מצפים בחודש מאי:|קדימה|סוף עונה של הטירון;-( אבל אני מצפה שיקרו בו דברים שצריכים לקרות כבר! וגם משהו שאני עוד לא יכולה לספר לכם🤫
בהתחלה חשבתי שהתכוונת משהו שאת לא יכולה לספר לנו על הטירון ואני כזה, אף אחד לא צופה בזה חוץ ממך, למה את לא יכולה לספר?8-*
מסתבר שאני ממש איטית היום. תתעלמי ממני.
|דגל|סרט ישראלי אהוב:|קדימה|אפס ביחסי אנוש והלהקה.
אוי גם אני רוצה לבחור בהלהקה.
|דגל|אמנים ישראלים אהובים:|קדימה|בעיקר אביב גפן שהוא נודניק נוראי ולא הוציא שיר טוב כבר 20 שנה אבל השירים שלו מהתקופה הטובה שלו הם השירים האהובים עליי בעברית|מאוהב| עוד אני אוהבת בעיקר מה שאני מגדירה רוק עצמאות: עברי לידר, היהודים, מוניקה סקס וכו'.
מזל שיש לנו דברים אחרים במשותף.
|דגל|שיר ישראלי שאתם אוהבים:|קדימה|שדות ביקשו אל הגשם, הגלים ביקשו אל החוף, ואני ביקשתי את ליבך לקטוף|מאוהב|
השיר יפה אבל אותו אני לא סובלת.
תביאי לי את הגרסה של השיר שלנו במקום:-P:
(חיחי חיפשתי את זה ביוטיוב ולמרות שכתבתי בעברית עלה דבר ראשון השיר שלנו של טיילור דווקא:-D)
צפה בקובץ המצורף 127368
תאכלס עדיף את של טיילור|לב|
אוור סונג איז דה סלמינג סקרין דור סניקינג אאוט לייט טאפינג און יור ווינדוווו וון וויר און דה פון אנד יור טוקינג רייייייל סלואו קוז איטס לייט אנד יור מאמא דונט נואו
תשובה נכונה.
|אש|מתי הפעם האחרונה שחגגתם ל"ג בעומר?|קדימה|אמממ אם אני זוכרת נכון בשנה הראשונה של הצבא עם חברות של חברה. היה מוזר.
למה מוזר?
|אש|אין לכם ברירה אתם חייבים לפחד - סרט אימה מזעזע או צניחה חופשית (למתחכמים: לצורך השאלה ההיפוטתית אתם 100% נוחתים בשלום)?|קדימה|אני כבר בדלת של המטוס.
פסיכופטית.
|אש|סדרה אהובה עם שם של חיה?|קדימה|וואה לקח לי זמן אבל מצאתי: "הבז וחייל החורף"!
כל הכבוד.
|אש|רימייק/ריבוט שדווקא היה מוצלח?|קדימה|סמוך על סול זה פריקוול/ספינאוף אז הוא לא נחשב.
הוא נחשב אם את מחליטה שהוא נחשב.
|אש|באיזה אמונה טפלה אתם מאמינים?|קדימה|אני לא מאמינה ממש, אבל אני גם לא יוצאת מהבית בלי צמיד טיילור אחד לפחות כי היא שומרת עליי. אולסו אני לא אוהבת לספר על דברים לפני שהם קורים. (למשל לא סיפרתי שיש לי טסט עד שעברתי). אני חושבת אבל שזה פחות קטע של מזל רע ויותר כדי שלא ישאלו שאלות אם זה לא יצליח.
אני תומכת בלא לצאת מהבית בלי טיילור שתשמור עליך.
על דברים כאלה שאפשר להיכשל בהם גם אני לא אוהבת לספר לפני ובדיוק מאותה סיבה שלך.
|אש|מאכל אהוב שאתם לא אוכלים הרבה? ולמה?|קדימה|אני ככ אוהבת טריקס (הדגנים הפירותיים) אבל אמא חינכה אותי שזה לא בריא אז היא הייתה קונה לי רק ליומולדת. היום אני גרה לבד אז אני משתדלת לקנות רק פעם בכמה חודשים ולא כל שבוע.
חח חננה.
|אש|האם אתם אדם מסוג A או B (גם אם אין לכם רכב תחשבו איך הייתם אם היה לכם או איך אתם בכללי עם דברים אחרים)?|קדימה|אני מאד אדם A ואנשים מהסוג השני מטריפים אותי ממש;-(
1746049013943.png
אני לרוב נוסעת רק מהבית לעבודה שזה מרחק של 12 דק' נסיעה, ככה שגם אם בפועל תידלק לי הנורה של הדלק, אני עדין יכולה לנסוע מהעבודה לבית בקלות בלי להיתקע. אבל אנשים שלא גרים ליד תחנת דלק ועולים לפריווי עם נורה דולקת מלחיצים אותי. מה יותר מלחיץ מלהיתקע על כביש מהיר בלי דלק?!?
כל פעם שהייתי הולכת לבת דודה שלי הילדים שלה היו באים לבקר (הם לא גרים בבית כבר) והבת הגדולה שלה הייתה מגיעה עם בעלה והתינוקת שלהם והם גרים איזה שעתיים נסיעה ולפעמים הם באים מההורים של הבעל שזה איזה 4-5 שעות נסיעה אז אין להם כוח לעצור בשום מקום והם רק רוצים להגיע כבר לבית של בת דודה שלי אז הם מגיעים עם אפס דלק. ובת דודה שלי גרה על פאקינג הר שרחוק מכל הציוויליזציה והתחנת דלק הכי קרובה נסגרת כל יום באיזה 18:00 כי הם לא שמעו שם על שירות עצמי 24/7 ואני תמיד נחרדת מאיך הם לא מפחדים להיתקע בעליות שם בחושך מצרים עם דובים אנד וואט נוט עם תינוקת בלי דלק|פנים|
|דויד|תמונה/סרטון/מתכון לסמורס שתרצו לחלוק עם הכיתה:|קדימה|סמורס זה של אמריקאים אצלנו צולים מרשמלו על שיפוד וישר לפה:-P:
וגם סמורס זה איכסה. בשביל מה צריך פתי בר קינמון עם שוקולד להרוס פרפקטלי גוד מרשמלו?!
צפה בקובץ המצורף 127369
מהמם|לב|
בתאלכס הדבר היחיד שאני מסכימה איתה עליו שם זה טי-שירטים. למרות שגם זרקתי די הרבה בחיים. אבל עדין אני הרבה יותר סנטימנטית לטי שירטים מאשר לכל שאר השטויות שהיא ציינה שם (לא שאין לי מלא מהם גם, אבל לא ברמה שאני לא יכולה לזרוק אותם. יותר בקטע של אין לי כוח לעשות סדר ולזרוק אותם:-P:)

טוב התעייפתי. אני הולכת לראות איידול ולישון.

Lhuna3

Well-known member
קוראים לזה |אליהו|
זה מהדברים שברשימת השאיפות שלי להשלים כבר שנים, ועד היום עוד לא מצאתי את האנרגיה הנפשית להתחיל.
ומופע שנות ה-70? היא ממש מצחיקה עדיין או שפחות?
|זבנג|שחקני החודש:|קדימה|דמיאן ברודי. תמיד מדהים אותי כמה שנאתי אותו בהומלנד וכמה אהבתי אותו באחים לנשק.
דווקא אהבתי אותו בהומלנד, בהתחלה לפחות.
:-( כשאני חושבת על הילדים שגדלים פה היום, אני מבינה עד כמה זכיתי לילדות שפויה.
|כתר| כל הכבוד!
(אני גם צריכה |פנים|)
חחחחחחחחחחחחחח זה נשמע חמוד.
אווווו עכשיו סיקרנת!!
|דגל|סדרה ישראלית אהובה:|קדימה|האחיות המוצלחות שלי והמפקדת. בעבר השיר שלנו והפיג'מות.
|כן| על המפקדת.
אכן טובים כולם. ואביב גפן בימי הזוהר שלו אכן היה מעולה.
צפה בקובץ המצורף 127368
חחחח ברור, הם מכירים אותך! :-D
כמובן כי את בת 8.
ספרי לנו מה היה מוזר שם.
:-D טוב את מפחדת אפילו ממלכות רעות מצוירות :-D:-D:-D
אולסו אני לא אוהבת לספר על דברים לפני שהם קורים. (למשל לא סיפרתי שיש לי טסט עד שעברתי). אני חושבת אבל שזה פחות קטע של מזל רע ויותר כדי שלא ישאלו שאלות אם זה לא יצליח.
|כן| גם אני ככה בדיוק.
אבל מכל הדברים הלא בריאים והנורא טעימים.......... באמת טריקס זאת הבחירה הראשונה שעולה לך לראש?
צפה בקובץ המצורף 127369
איזה יופי. אני אוהבת גם שהתמונה יצאה כאילו מחולקת לשתיים שבהתחלה זה היה נראה לי כמו שתי תמונות אחת מתחת לשניה (רק ההר בצד ימין מסגיר).
ואני מתה על שמיים כחולים עם עננים גדולים, לצערי מאוד קשה להעביר את היופי שלהם בתמונות.
:-D מזדהה ביותר! ראיתי גם כמה סרטונים אחרים מז'אנר. אבל אני מנסה להשתפר בזה, ולמשל בפעם האחרונה שסידרתי את מגירת הגרביים אז עשיתי מעשה אמיץ וזרקתי את כל הגרביים הבודדות! (והיו לי מלא כאלה).

למעלה