שם/כינוי: דילן
גיל ב2148: אין לי בדידים (אני אראה מה מיקי עונה ואעתיק)
ובכמה שפות אתם יודעים להגיד תודה? 7 (עברית, אנגלית, ספרדית, איטלקית, צרפתית, ערבית וסינית).
סדרות החודש:
Parks and Recreation - בדיוק הגעתי לפרק שבחתימה שלי!
The Studio - יש לזה פרקים טובים ופרקים פחות טובים אבל בעיקרון כל עוד יש קת'רין אני בעד, כי הדמות שלה שם כל כך מגוחכת שזה נפלא.
Dope Thief - הסתיימה. סדרה נחמדה עם קאסט מעצבן. היה לי נחמד לצפות אבל לא ממליצה עליה.
SVU - לאחרונה אוליביה קצת מעצבנת אותי אבל לפעמים יש פרקים לא רעים אז אני עדין זורמת.
Your Friends & Neighbors - מתחיל להיות לי ממש כיפי ואני מצפה לה כל שבוע.
White Lotus - התחלתי את עונה 3 אבל זה רק עשה לי חשק לעונה 2 שוב, אז סיימתי את 3 וחזרתי לאוברי
Long Bright River - סדרה נחמדה עם כל הדברים שלונה שונאת בסדרה
The Last of Us - בינתיים החלטתי להמשיך לצפות, מקווה שהם לא יגרמו לי להתחרט על זה.
Law & Order - נכפה עליי הקרוסאובר המיותר הזה אז צפיתי.
Hacks - העונה הראשונה הייתה נחמדה אבל העונה השניה קצת מעיקה עליי ואני צופה בכוח כדי לסיים. אני ממש לא אוהבת את אווה
American Idol - פרשתי לפני כמה שנים אבל החלטתי לחזור לזה בשביל קרי אנדרווד. בינתיים היא בהחלט מצדיקה את ההייפ. היא כל כך מצחיקה בלי לנסות אפילו. אני חולה על החננה הזאת שבתוך תוכה היא ילדת סנטר אימואית

אני אוסיף קישור, יש בו שני שירים והשני אפילו יותר מצחיק כי היא כזאת חננה שעומדת לידו ומנסה להיות מגניבה אבל אני חולה עליה
והיה גם איזה קטע שהיא סיפרה ללוק וליונל שהיא הייתה פעם באוסטרליה ועשתה צניחה חופשית והיא שרה ואחד המדריכים שם הסתכל עליה וכזה don't sing והיא כזה "i mean, people might pay to come hear me sing"

שזה מצחיק בפני עצמו אבל איך שהיא סיפרה את זה היה אפילו יותר מצחיק
סרטי החודש:
Wine Country - חברה שלי מהארץ הייתה אצלי לליל הסדר (אותה חברה שאני הולכת איתה לטינה ואיימי) אז החלטנו לראות איזה טינה ואיימי לכבוד המאורע. אגב כשהיא נכנסה אליי הביתה עשיתי לה סיור קטן והראתי לה איפה כל דבר נמצא ואז הראתי לה את המקלחת שלי ואני כזה "וזו אוברי" והיא מסתכלת ועושה לי כזה "יו זו זאתי מ..." ואני משלימה אותה "פארקס אנד רק" והיא מסתכלת עליי במבט של מה, לא. כאילו אין לה מושג על מה אני מדברת והיא כזה "לא נו, זאתי ההיא מאגת'ה!" הו וול.
Operation Fortune: Ruse de Guerre - ראיתי את זה חודש שעבר אבל משום מה אמזון אמר לה להמשיך מאיפה שהפסקתי (הפסקתי בכתוביות) ואז כשלחצתי על זה, זה התחיל את הסרט מההתחלה ומי אני שאתנגד לאוברי כוסית.
Child's Play - שמתי את הסרט הזה בתחתית רשימת הצפיה שלי כי אני לא אוהבת סרטי אימה אבל הוא לא היה כל כך נוראי ואוברי כוסית בו אז זה סבבה.
Companion - ראיתי איזה תקציר של זה במקס וזה היה נשמע מענין- סרט על מישהי שלא יודעת שהיא AI שמחליטה לנקום בבן זוג שלה ששיקר לה.
שירי החודש: טכנית עוד לא הסתיים החודש אצלי אז אין לי סיכום מסודר של ספוטיפיי או אפל עדין, אבל לפי ההשמעות האחרונות בספוטיפיי נראה ששמעתי רק ליאן ושיר אחד של קייסי מאסגרייבס
ספרי החודש: התחלתי להאזין מחדש לספר של איימי פולר כי היא הזכירה איזה חלק בו בפודקאסט שלה שלא זכרתי ורציתי להקשיב שוב.
דמויות החודש: כל הדמויות של אוברי.
שחקני החודש: אוברי.
קראש החודש: אוברי.
ציטוט חודשי: רשמתי לי ציטוט שהבוסית שלי אמרה "כמו להוציא מים ממיונז" אבל לא רשמתי לי את ההקשר ועכשיו אין לי שמץ של מושג באיזה הקשר זה נאמר (לא שההקשר היה גורם למשפט הזה להישמע הגיוני בכל מקרה) היא גם אמרה לי החודש "יש לך ריח של נר" שיחסית לדברים שהיא אומרת זה לא כזה מוזר, אבל זו בהחלט הפעם הראשונה ששמעתי את זה
וגם זה-
סיבה למסיבה: אני הולכת למופע של טינה פיי ואיימי פולר!!
סיפור החודש: נראה לי שציינתי פה מתישהו שהקשבתי לפודקאסט של אנה פאריס שהיא אירחה את אוברי. אניווי בפודקאסט של אנה, היא עונה על שאלות של מאזינים שמתקשרים והאורח השבועי שלה עוזר לה לענות לאנשים על הבעיות שלהם. אז בפרק עם אוברי הייתה איזו מישהי שהתקשרה והתלוננה שהיא קונה לעצמה חטיפים והבעל שלה אוכל לה אותם. שזו לבד בעיה מטופשת להתקשר עליה ל
רדיו פודקאסט לעצה. אבל לא חשוב כרגע. ההסבר שלה גם היה כל כך מגוחך כי היא כזה "פתחתי חבילת אוריאו ואכלתי 7 והחזרתי לארון, ואז למחרת חזרתי הביתה מהעבודה וגיליתי שנשארו רק 5" וכאילו זה די מטופש כי אם נשארו לך 5 אז תאכלי את ה-5 שיש לך! כאילו מילא היית מפנטזת על זה כל היום וחוזרת הביתה ופותחת את הארון ומגלה שהוא לא השאיר לך כלום, זה מבאס. אבל אם נשארו 5 אז תאכלי את הפאקינג 5!!! אם בא לך עוד אחרי זה אז לכו תקנו עוד אבל לייק 5 אוריאוז זה כמות סבירה לגמרי! (העצה של אוברי אגב הייתה לנסות לבייש אותו לגבי המראה שלו

שלזה אנה נחרדה וצעקה עליה "פאק יו לא!! אל תקשיבי לאוברי!! זו עצה נוראית!!"

) בכל מקרה הבחורה הזאת המשיכה לתת עוד כמה דוגמאות כאלה וכולן נשמעו בערך אותו הדבר ("אכלתי 5 טוויזלרז [ליקריץ' אדום דוחה] וחזרתי הביתה למחרת וגיליתי שנשארו רק 5" ולייק אם אכלת 5 אתמול מה הבעיה שלך לאכול גם 5 היום?!) וחשבתי שכל ההתנהלות הזאת דבילית לחלוטין אבל כמובן שהייתי צריכה לתת לשותפה שלי (שכל הזמן אוכלת לי את האוכל) להאזין לזה ואני כזה "תקשיבי, זה פודקאסט עליך!"

והיא כזה "מתי אכלתי לך את החטיפים??"

ואז הזכרתי לה שהיא אכלה לי את העוגיות והשאירה לי רק 2 ושקניתי חבילה של בייגלס, היא השאירה לי רק 3 ואמרתי לה שאני הולכת להתקשר לאנה פאריס להתלונן עליה

ועכשיו כל פעם שהיא אוכלת לי משהו שקניתי המשפט הקבוע שלי זה "אני אלשין עליך לאנה פאריס"

אגב אם כבר השותפה המוזרה שלי אז לזה שנזפתי בה (בצחוק, כן?) שהיא אכלה לי את הבייגלס היא כזה "אבל קניתי לך ארטיסאן לחם שאת אוהבת במקום! יור וולקאם!" ואני כזה מה הקשר לחם? לקחת בייגל, תקני בייגל במקום! והיא בתגובה "בייגל זה לא בריא לך, תאכלי לחם במקום. את לא צריכה לאכול בייגל!" ואז פתאום היא קולטת וכזה "רגע, יש לך בכלל 3 בייגלים שלא אכלת עדין!

מה את רוצה ממני?!!??!" ואני כזה "3 זה לא מספיק, מה אם ארצה לעשות מגה טוסט ולהשתמש בכל החמש??? אכלת שתים לכי תקני לי עוד שתים!!"

למה אתם מצפים בחודש מאי: איימי וטינה
כיוון שהיום יום העצמאות:

סדרה ישראלית אהובה: רמת אביב ג'
סרט ישראלי אהוב: אממ התקלת אותי. אני לא זוכרת סרטים
אמנים ישראלים אהובים: קרן פלס, עפרה חזה, עוזי חיטמן ובועז שרעבי.
שיר ישראלי שאתם אוהבים: יש מלא אבל סירי אומרת שהאחרון שהקשבתי לו זה כשאתה של מנור שבת
במדורה - מרשמלו או תפוח אדמה? מרשמלו. איכס תפו"א.
מתי הפעם האחרונה שחגגתם ל"ג בעומר? תמיד שנאתי את החג הזה אז כנראה כשהייתי ביסודי.
אין לכם ברירה אתם חייבים לפחד - סרט אימה מזעזע או צניחה חופשית (למתחכמים: לצורך השאלה ההיפוטתית אתם 100% נוחתים בשלום)? ברור שסרט אימה. הפחד של מגבהים ומדברים שנעים מהר גבוה בהרבה מכל פחד שלי מסרט אימה.
סדרה אהובה עם שם של חיה? היחידות שאני מצליחה לחשוב עליהן בשלוף בלי לגגל זה בלאק בירד, סלואו הורסס, בייבי ריינדיר ודנוור הדינוזאור האחרון. מבניהן אני אלך על בלאק בירד.
רימייק/ריבוט שדווקא היה מוצלח? המלאכיות של צ'ארלי.
באיזה אמונה טפלה אתם מאמינים? A Purse on the Floor is Money Out the Door
מאכל אהוב שאתם לא אוכלים הרבה? ולמה? פבלובה. וכי אף אחד לא מכין לי
האם אתם אדם מסוג A או B (גם אם אין לכם רכב תחשבו איך הייתם אם היה לכם או איך אתם בכללי עם דברים אחרים)? סוג A תמיד.
תמונה/סרטון/מתכון לסמורס שתרצו לחלוק עם הכיתה: