LeAnnDyIan
Well-known member
כל אלה פסיכופטים
כל אלה פסיכופטים
אתה באמצע המשפט עברת טיפול שיניים?
את באמת לא רוצה לצפות בסרט הזה.אני לא רוצה לצפות בסרט הזה, אבל אני רוצה להבין למה הכוונה, אז אשמח להסבר (גם אם הוא ספולריסטי).
אוקיי כן, אז זה גם מה שאני מכירה.לגעת עם היד בסנטר ואז להושיט אותה קדימה.
אההה אז כן צדקתי, לתיאטרון הולכים כדי לראות הצגות ו-וויקד זה הצגהזה לא שבדיוק יש לך לאן ללכת לתיאטרון לראות וויקד אלא אם תסעי ללונדון או ניו יורק
אבל את הסרט כדאי לראות.
תנקיו!בסדר אני גם אשים אותה ברשימה שלי כי זה טיעון משכנע חייבים להודות.
לגבי יופי מסוכן האמת שדילן די תיארה את זה טוב.אני לא רוצה לצפות בסרט הזה, אבל אני רוצה להבין למה הכוונה, אז אשמח להסבר (גם אם הוא ספולריסטי).
והיא פוך??אני מכבסת את שלי כל שבוע. נסי שוב.
גם מבחינתי!היא עוד לא התחילה האמתאבל היא אמרה לי היום שהיא בילתה חצי יום אתמול בצפייה בסרטונים של אוברי מראיונות שונים
שמבחינתי זה מספיק טוב
![]()
אוקיי אבל גם אם לא ראית את קתרין בהרבה דברים- גם בפארקס היא נראית במקרה הטוב 6 והיום היא 10.
חלק מהקטע סה דהוא לא נראה שם טוב (אין גם הרבה אופציות כי הוא היה בקטע ממש קטן מהפרק)
*אבל אני מדמיין שבעולם מקביל הדמות שלו לא מתה וכמו אניה הוא בהמשך הפך לחלק מהסקוביס וככה הוא הפך לשחקן ידוע מוקדם יותר ואפילו קיבל ספין אוף משלו.
(טכנית הוא עדיין יכול לקבל ספין אוף בעולם שלנו. אולי הוא יהיה חלק מהריבוט)
זה בגלל שאנשים שהם מזל מאזניים אף פעם לא מאמינים במזלות.
אני חושבת שזה קצת נכון, גם אם אתה לא רציני.אני עכשיו אגיד את הזמן הכי זקן אי פעם - אני חושב שכשרואים סדרות ילדים כשיש רק ערוץ אחד אז מעריכים אותם יותר כי יודעים שרוב הזמן אין סדרות לילדים. (אני לא רציני)(אבל אולי זה גם קצת נכון)
אני לא בטוחה עדיין אם אתה באמת יצרת את זה או לאאני מנהל. אני יוצר דברים.
מה הכוונה? כאילו ביצ'יות?גם אני לא, בהסתייגות קלה שנשים בנות מזל עקרב הן השטן.
TRUER WORDS HAVE NEVER BEEN SAID!!
אני מסכימה עם דילן, למרות שאני אהבתי את הסרט אבל את ממש לא תאהביאת באמת לא רוצה לצפות בסרט הזה.
יש לי שאלה לגבי הסרט
אוקי, איך עובד הקטע עם דמי מור והדמות שהיא יצרה? היא חולקות אותה תודעה או שזה מקרה של "ניתוק" שכשהיא "סו", אז היא אדם נפרד מאליזבת' גם בתודעה?
כן. למרות שעכשיו כשכבר יותר חם, יש לי פוך קייצית אז הרבה יותר קל לכבס אותה. אבל גם את זה של החורף לא כזה קשה לכבס, פשוט צריך להכניס אותה למכונה בנפרד ולתת לה זמן ייבוש ארוך יותר במייבש.והיא פוך??
וואי אני לא מגזימה. אני זוכרת שבפעם הראשונה שהראו אותה בסדרה בעונה 4 (2012) היא הייתה כל כך לא מעניינת במחינת מראה שגם בצפיה חוזרת קשה לי להאמין איך מישהי כזאת הפכה ל-10 תוך עשור!בואי תגזימי. אני לא חושבת שראיתי אותה במשהו חוץ מפארק, ולא נראה לי שחשבתי היא נראית נורא צעירה בפארק (אם כי עדיין חשבתי שהיא נראית טוב).
הוא פשוט ערך את ההודעה ההיא. (שימי לב לשני התאריכים השונים)אני לא בטוחה עדיין אם אתה באמת יצרת את זה או לא

בדיוק! אם הן לא חולקות תודעה, אין סיבה לדמי מור בכלל להמשיך את הניסוי, בטח לא אחרי הפעם הראשונה שסו עוברת על הכללים וכתוצאה מזה האצבע של דמי הופכת לזקנה. הרי אם היא לא מרגישה את מה שסו מרגישה, זה לא רק שהיא לא מרגישה את זה, זה גם זהות אחרת עבור העולם, אף אחד לא יודע שזאת היא.אני זוכרת שגם לי זה הציק, כי כאילו כל הזמן הדגישו את "remember you are one" אבל נתנו לנו תחושה שהן שתי דמויות נפרדות לחלוטין.
כלומר, אם מדובר באמת באותה אחת, אז למה נראה שלא אכפת להן בכלל מהרגשות אחת של השניה?
נגיד היה את הקטע שסו יושבת עם מנהל הרשת הזה שמדבר על אליזבת' בצורה משפילה והיית מצפה מסו קצת להיעלב, כי בכל זאת הוא מדבר עליה, אבל כאילו כלום.
ועוד מלא דברים כאלה!הרי סו הבינה מה אליזבת עושה רק בגלל הזוהמה שהיא הייתה משאירה לה כל פעם. ואליזבת נראתה קצת מופתעת שהיא ראתה את הבילבורד עם סו עליו,
זהו אני חושבת שכל הקטע הוא קצת יותר סימבולי, כאילו יש להם אותה תודעה (אי אחרת הסרט לא הגיוני בעיני, וכאילו נכון שהוא לא הגיוני בגלל דברים אחרים, אבל לא יודעת להסביר זה מרגיש לי שונה), אבל בגלל שתעשיית הבידור כ"כ מנתקת אותך מעצמך, במיוחד אם את אישה, אז אליזבת באמת חיה בסוג של דיסוציאציה עם עצמה, עד שכשהיא גם עם אותה תודעה בשני הגופים, היא עדיין בראש שלה באמת שתי ישוניות שונות. ואני רציתי להגיד שכל הקטע שהן מזיזות את הגופות אחת של השניה כל פעם שאחת ערה, אז זה יותר מלהיראות לשניה ישנה, הרגשתי, שבמיוחד הצעירה ממש מתייחסת למבוגרת כמו חפץ כשהיא מזיזה אותה כאילו היא לא מזיזה משהו אנושי שזה כבר שכ"כ הרבה שנים לא רואים אותה כבן אדם, אלא כחלק מהתעשיה ואכפת לאנשים רק אם היא יכולה למלא את תפקיד ה"כוסית" או לא, שהיא כבר חושבת על עצמה כחפץ ולא כבן אדם.מצד שני, גם ברוב הסרט הן בעצם לא ניצבות אחת מול השניה כדי ליצור איזשהו בונדינג, ככה שלראות את עצמך שרועה על הרצפה בחוסר הכרה, היה מבחינתן כמו להסתכל על עצמך בתמונות ישנות- את כאילו יודעת שזו את, את אולי זוכרת את התקופה ההיא, אבל זה מרגיש לפעמים כמו בן אדם אחר, בלייף טיים אחר.
משהו שבכל מקרה הבהירו זה שאסור לאף אחת מהן להרוג את השניה כי הן לא יכולות לשרוד אם השניה מתה. שזה קצת הפתיע אותי שסו ממש הרגה את אליזבת' כי היא אמורה לדעת את החוק את זה (וזה באמת הוביל לדברים נוראים)משהו חייב לאחד בניהן כדי שהן יהיו one.
מה הכוונה? הדברים מתרחשים באופן לינארי, סו היא לא באמת גירסת העבר של אליזבת', היא גרסה צעירה שלה שמתקיימת באופן זמן שהיא מתקיים, רק שכל שבוע מישהי ישנה למשל שבוע שלם ולכן לא חווה כלוםאבל אולי התודעה קופצת בין העבר לעתיד כל פעם?![]()
בערך אבל זה בעצם צריך להיות יותר עניין דרלהטכנית אפשר להחזיר אותו כערפד כמו שעשו עם הרמוני, אגב הרמוני היא הדמות היחידה שאני מה תוהה מה היא? יותר בן אדם או יותר ערפד? (היא הייתה 3 עונות בן אדם אבל לא הייתה אפילו דמות ראשית בניגוד לעונה 5 של אנג'ל שבו היא הייתה. אבל טכנית ראינו אותה ננשכת בסוף עונה 3, אז גם יכלו לא להחזיר אותה בכלל
נכון, ויש גם את העובדה שאיך שסו התעוררה/נוצרה בפעם הראשונה היא כאילו ישר ידעה מה לעשות. נכון שהיו שם את ה"הוראות" אבל עדין זה הרגיש כאילו בנקודה הזאת הן הכי קרובות תודעתית אחת לשניה ומאז כל פעם שהן התחלפו הן כאילו מתרחקות יותר אחת מהשניה.בדיוק! אם הן לא חולקות תודעה, אין סיבה לדמי מור בכלל להמשיך את הניסוי, בטח לא אחרי הפעם הראשונה שסו עוברת על הכללים וכתוצאה מזה האצבע של דמי הופכת לזקנה. הרי אם היא לא מרגישה את מה שסו מרגישה, זה לא רק שהיא לא מרגישה את זה, זה גם זהות אחרת עבור העולם, אף אחד לא יודע שזאת היא.
בתאכלס כן, לא זכור לי שהן דיברו עם אף אחד חוץ מהקול בטלפון והוא לא באמת היה איש שיחהמצד שני אי אפשר לשלול שיש להן אותה תודעה כי פשוט אף אחד לא מדברת עם אף אחד אחר בזמן שהיא ערה כדי שנוכל להבין את זה.
מסכימה. אני חושבת שבהתחלה סו הזיזה את הגופה של אליזבת' כמו חפץ שאין לה שום רגשות אליו, אבל בהמשך היא כבר גררה אותה בתיעוב.זהו אני חושבת שכל הקטע הוא קצת יותר סימבולי, כאילו יש להם אותה תודעה (אי אחרת הסרט לא הגיוני בעיני, וכאילו נכון שהוא לא הגיוני בגלל דברים אחרים, אבל לא יודעת להסביר זה מרגיש לי שונה), אבל בגלל שתעשיית הבידור כ"כ מנתקת אותך מעצמך, במיוחד אם את אישה, אז אליזבת באמת חיה בסוג של דיסוציאציה עם עצמה, עד שכשהיא גם עם אותה תודעה בשני הגופים, היא עדיין בראש שלה באמת שתי ישוניות שונות. ואני רציתי להגיד שכל הקטע שהן מזיזות את הגופות אחת של השניה כל פעם שאחת ערה, אז זה יותר מלהיראות לשניה ישנה, הרגשתי, שבמיוחד הצעירה ממש מתייחסת למבוגרת כמו חפץ כשהיא מזיזה אותה כאילו היא לא מזיזה משהו אנושי שזה כבר שכ"כ הרבה שנים לא רואים אותה כבן אדם, אלא כחלק מהתעשיה ואכפת לאנשים רק אם היא יכולה למלא את תפקיד ה"כוסית" או לא, שהיא כבר חושבת על עצמה כחפץ ולא כבן אדם.
רגע, אבל היא לא הרגה אותה בסוף, לא?משהו שבכל מקרה הבהירו זה שאסור לאף אחת מהן להרוג את השניה כי הן לא יכולות לשרוד אם השניה מתה. שזה קצת הפתיע אותי שסו ממש הרגה את אליזבת' כי היא אמורה לדעת את החוק את זה (וזה באמת הוביל לדברים נוראים)
כן, כן, כמובן. לא התכוונתי שיש ליטרלי קפיצת זמן. אלא שאחת צעירה ואחת מבוגרת ולמרות שהן חיות באותו טיים ליין, הן לא באמת ערות באותו הזמן אז אולי מרגיש, להן לפחות, שהשניה נמצאת בזמן אחר. אז כשהתודעה חוזרת לגוף של מי שערה (לא יודעת אם "חוזרת" זה המונח הנכון, אבל נראה לי שהבנת למה אני מתכוונת) זה אולי לא מרגיש להן כמו אירועים שהתרחשו לפני כמה ימים כי המציאות של שתיהן נורא שונה.מה הכוונה? הדברים מתרחשים באופן לינארי, סו היא לא באמת גירסת העבר של אליזבת', היא גרסה צעירה שלה שמתקיימת באופן זמן שהיא מתקיים, רק שכל שבוע מישהי ישנה למשל שבוע שלם ולכן לא חווה כלום
אה וואי, את ממש לא זוכרת מה היה. בשלב מסויים סו לגמרי מתעלמת מהחוקים ולא מתחלפת עם אליזבת' ושואבת ממנה את הדבר הזה מהגב שהיא אמורה לאכול או משהו, עד שזה נגמר באיזה שלב, והיא מתקשרת לחברה והם אומרים לה שאם היא לא תחליף חזרה לגוף של אליזבת' היא תמות (שתיהן ימותו) ברגע הזה. אז היא מחליפה. אליזבת' מתעוררת ונראית כמו גולום משר הטבעות, מחליטה שהיא מפסיקה את הניסוי, כלומר הורגת את סו, אבל בשניה האחרונה היא רואה את הפוסטר של סו מהחלון שלה ונזכרת שסו אמורה להופיע הערב באיזה תוכנית טלוויזיה, ולכן מתחרטת ולא נותנת לה את הנוזל שאמור להרוג אותה עד הסוף, ובמקום זה מהר נותנת לה הרבה מהדם שלה. וסו מתעוררת וגם היא וגם אליזבת בהכרה שזו הפעם הראשונה שזה קורה בסרט, ולא בדיוק אמור לקרות (ואני גם תוהה מה זה אומר לגבי השאלה הלא ברורה הזאת האם הן חולקות אותה תודעה או לא, כי איך זה עבד בקטע הזה?). סו הורגת את אליזבת' למרות שזה ידוע שאסור לה לעשות את זה כי זה יפגע גם בה (אבל לנו הקהל אין הסבר למה היא לא חשבה על זה). ואז היא הולכת לתוכנית שהיא צריכה ללכת אליה והיא מתחילה ליטרלי להיתפרק בכל מיני שלבים (נופלות לה שיניים למשל, ואז נופל לה האוזן). אז היא רצה מהר לבית שלה ומזריקה לעצמה את ה- Substance, שנראה לי שהיא חשבה שזה איכשהו ייצור גירסה צעירה ובריאה של סו, אבל במקום זה זה יוצר מפלצת וזה הקטע שאני מניחה שמאוד קשה לאנשים, כי הדבר הזה מאוד מוזר, זה פשוט יצור ענק עם כל מיני איברים יוצאים מכל מיני מקומות לא קשורים, וכאילו הפנים שלו מקדימה, אבל על הגב שלו יש את הפרצוף של דמי מור כאילו מילולית, ואז היצור הזה לובש את השמלה שסו יצרה, והיא חתכה את הפנים של דמי מור מפוסטר שהיה לדמי מור של עצמה בבית ושמה את זה על הפרוף, והולכת לתוכנית ובהתחלה היא עולה על הבמה ואנשים לא שמים לב שמשהו לא בסדר למרות שרואים שזה גוש אנושי ענק ומוזר עם הפרצוף של דמי מור מהפוסטר מודבק לפרצוף, אבל אז הנייר הזה נופל וכולם קולטים שהיא מפלצת ועושים בה לינץ והיא איכשהו מתפרקת, איכשהו הגוף שלה מתפרק בצורה שכל מה שנשאר זה הפרצוף האמיתי של דמי מור שהיה על הגוף ועוד קצת מהיצור, והדבר הזה זוחל לכוכב ההוליוודי ששמו לאליזבת' ספרקלס (שראינו בתחילת הסרט). ואז זה פשוט מת שם.רגע, אבל היא לא הרגה אותה בסוף, לא?שזו קודם כל הייתה סצינה מחרידה. ולא ברור לי בכלל איך אליזבת' שרדה כל כך הרבה מהלומות לראש ולא מתה כבר בראשונה כשהיא כבר הייתה במצב ריקבון מתקדם במילא. אבל, ותתקני אותי אם אני טועה, זכור לי שבסוף אליזבת' הייתה בחיים (אם אפשר לקרוא לזה בכלל חיים
) והיא זו שהלכה בסוף למסיבת השנה החדשה. או שזה היה אחרי שסו הזריקה לעצמה את הטיפות האחרונות של הסרום וזה מה שהחזיר אותה לחיים? כל החלק האחרון של הסרט התערבב לי בראש כי ניסיתי להדחיק את הסצינות האלה אז אני לא בטוחה אם אליזבת' באמת מתה וחזרה לחיים או שהיא פשוט הייתה מחוסרת הכרה.
אה רואים שהוא נהפך לאבק? אם כן אין דרך חזרה. כלומר זה נכון מה שאמרה על דרלה. אבל היא חלק מרבעיית הקדושה של ערפדים של העולם הזה: אנג'ל-דרלה-ספייק-דרוסילה. הוא היה כ"כ "ערפד השבוע" שלא יתנו לו את אותו מעמד שדרלה קיבלה. אבל הוא יכול פשוט לשחק תפקיד בסדרה אם הם רוצים (והוא ירצה). אם שחקן ששיחק דמות שהייתה דיי ראשית בעונה 6 (אנדרו מהטריו), היה באיזה פרק "ערפד השבוע", ואנחנו מצליחים למרות הקושי הרב לסספנד את זהכי אדי (הדמות של פדרו פסקל) לא רק הפך לערפד אלא גם הפך לאבק.
חח כנראה שלאאה וואי, את ממש לא זוכרת מה היה.
אוקיי את כל זה כן זכרתי.בשלב מסויים סו לגמרי מתעלמת מהחוקים ולא מתחלפת עם אליזבת' ושואבת ממנה את הדבר הזה מהגב שהיא אמורה לאכול או משהו, עד שזה נגמר באיזה שלב, והיא מתקשרת לחברה והם אומרים לה שאם היא לא תחליף חזרה לגוף של אליזבת' היא תמות (שתיהן ימותו) ברגע הזה. אז היא מחליפה. אליזבת' מתעוררת ונראית כמו גולום משר הטבעות, מחליטה שהיא מפסיקה את הניסוי, כלומר הורגת את סו, אבל בשניה האחרונה היא רואה את הפוסטר של סו מהחלון שלה ונזכרת שסו אמורה להופיע הערב באיזה תוכנית טלוויזיה, ולכן מתחרטת ולא נותנת לה את הנוזל שאמור להרוג אותה עד הסוף, ובמקום זה מהר נותנת לה הרבה מהדם שלה. וסו מתעוררת וגם היא וגם אליזבת בהכרה שזו הפעם הראשונה שזה קורה בסרט, ולא בדיוק אמור לקרות (ואני גם תוהה מה זה אומר לגבי השאלה הלא ברורה הזאת האם הן חולקות אותה תודעה או לא, כי איך זה עבד בקטע הזה?).
גם את זה זכרתי.ואז היא הולכת לתוכנית שהיא צריכה ללכת אליה והיא מתחילה ליטרלי להיתפרק בכל מיני שלבים (נופלות לה שיניים למשל, ואז נופל לה האוזן). אז היא רצה מהר לבית שלה ומזריקה לעצמה את ה- Substance, שנראה לי שהיא חשבה שזה איכשהו ייצור גירסה צעירה ובריאה של סו
אוקיי אז פה לא בדיוק זכרתי שהיא הרגה אותה לגמרי. כי אני זוכרת שחשבתי שהיא מתה כבר במהלומה הראשונה אבל היא המשיכה לזוז וסו המשיכה לחבוט בה.סו הורגת את אליזבת' למרות שזה ידוע שאסור לה לעשות את זה כי זה יפגע גם בה (אבל לנו הקהל אין הסבר למה היא לא חשבה על זה).
אוקיי אז את כל זה כן זכרתי, אבל איכשהו זכרתי את זה ככה שהמפלצת הזאת היא בעצם דמי מור ולא עוד יצור שיצא מתוך סו.אבל במקום זה זה יוצר מפלצת וזה הקטע שאני מניחה שמאוד קשה לאנשים, כי הדבר הזה מאוד מוזר, זה פשוט יצור ענק עם כל מיני איברים יוצאים מכל מיני מקומות לא קשורים, וכאילו הפנים שלו מקדימה, אבל על הגב שלו יש את הפרצוף של דמי מור כאילו מילולית, ואז היצור הזה לובש את השמלה שסו יצרה, והיא חתכה את הפנים של דמי מור מפוסטר שהיה לדמי מור של עצמה בבית ושמה את זה על הפרוף, והולכת לתוכנית ובהתחלה היא עולה על הבמה ואנשים לא שמים לב שמשהו לא בסדר למרות שרואים שזה גוש אנושי ענק ומוזר עם הפרצוף של דמי מור מהפוסטר מודבק לפרצוף, אבל אז הנייר הזה נופל וכולם קולטים שהיא מפלצת ועושים בה לינץ והיא איכשהו מתפרקת, איכשהו הגוף שלה מתפרק בצורה שכל מה שנשאר זה הפרצוף האמיתי של דמי מור שהיה על הגוף ועוד קצת מהיצור, והדבר הזה זוחל לכוכב ההוליוודי ששמו לאליזבת' ספרקלס (שראינו בתחילת הסרט). ואז זה פשוט מת שם.
זה נשמע כמו תת ז'אנר נוראי שלא היה צריך להיות מומצא בכללועכשיו דברים גיקיים שקשורים לסרט.
הסרט הוא תת ז'אנר של אימה שנקרא Body horror. זאת ההגדרה של הז'אנר בגוגל- Body horror is a subgenre of horror fiction that focuses on the physical and psychological transformation, deformation, or degradation of the human body.
נשמע כמו סרט משעמםהבמאי שכנראה הכי משוייך לז'אנר הזה הוא דיוויד קרוננבורג שיצר הרבה סרטים בז'אנר ה- Body horror, וכנראה הידוע ביותר שלו - הזבוב שבו מדען מערבב DNA של זבוב עם הגוף שלו ופשוט הופך בהדרגה לזבוב. כן, זאת בערך כל העלילה של הסרט.
איזה רפרנסים היו? לא ראיתי אף אחד מהסרטים האלה אז מן הסתם שלא קלטתי אותם.בסרט הזה היו כמה רפרנסים לזבוב, כמו לעוד סרטי אימה ידועים כמו הניצוץ.
אני יודעת שזה מלהיב אותך אבל זה קצת מאכזב אותי לדעת שאישה מסוגלת לביים את פסטיבל הגועל הזהעניין אותי, כי לא בדקתי את זה בהתחלה אם אישה או גבר ביימו את הסרט וזו אישה. זה הסרט השני באורך מלא שהיא ביימה. הראשון שהבנתי שהוא גם טוב מאוד (אני לא יודעת אם הוא נחשב אימה). היה דיי מבטיח, עד כדי כך שהאולפנים הכי גדולים בהוליווד הציעו לה לביים סרט במארוול, על סמך הסרט הראשון. אבל היא סרבה בעיקר כי אמרו לה שהקאט הסופי לא יהיה שלה אלא של האולפנים, והיא לא הסכימה לזה.
את הסרט הזה אני יודעת שבהתחלה היה אמור להפיץ אותו אולפן גדול וגם השחקניות בו מפורסמות, במיוחד דמי מור. אבל בסוף האולפן רצה לקצץ לה חלקים מהסרט והיא לא הסכימה, אז מי שהפיץ בסוף את הסרט בשלמותו הוא האתר MUBI. למרות כל הדברים האלה דמי מור זכתה בפרס גלובוס הזהב על התפקיד שלה בסרט.
מצד אחד, אני קצת מבינה אותם כאילו היו קטעים בסרט שהייתי כזה, "טוב נו זה נמשך כבר יותר מדי זמן הבנתי את הפואנטה (ולא בגלל שזה הגעיל אותי, אלא כי היו קטעים שהרגשתי שהיא קצת מורחת), מצד שני יש משהו מאוד מעניין בלראות במאית שנותנים לה חופש ברמה כזאת לעשות את הסרט שלה וללכת איתו עד הקיצון, לא יודעת יש משהו שמרתק בזה בעיני. וזה גם מעניין לי העובדה שזאת אישה וכמובן שאם רצו לקחת אותה לאיזה סרט של מארוול, אז זה לסרט של בין הנשים הבודדות שהיו ביקום הזה.
אני מניחה שכל הכבוד לה על זה שהיא עומדת על העקרונות שלה. (זה קטע שמדברים עליו די הרבה בסדרה The Studio של אפל. היא סדרה קצת מוזרה אבל בגלל ההערכה שלך לפן האומנותי ולוגיסטי של סרטים אני חושבת שזו סדרה שתוכלי להינות ממנה. היא קלילה וקצרה (וקצת קרינג'ית) אם מתישהו יתחשק לך משהו שלא מצריך יותר מידי כוחות נפשיים).ויש משהו דיי מגניב בעיני שהיא סרבה, למרות שכלכלית זה בטח היה משתלם לה יותר, אבל היה חשוב לה יותר שתהיה לה שליטה על מה שהיא יוצרת וחתומה עליו, גם אם זה סרט כזה, שאפשר לשנוא אותו- אבל דבר אחד אי אפשר להגיד עליו, וזה שהוא ישאיר מישהו אדיש, או שמישהו יגיד שזה לא סרט דיי ייחודי במינו לטוב ולרע
חחח וואי נכון אני באמת צריכה לראות את זה. את יודעת שזה אותו במאי של Poor Things? שאותו דווקא אהבת אבל הוא גם מוזר מאוד. אגב גם ב-Poor Things הייתה למרגרט הופעה קטנה, אבל ממש קטנה, ממש לאיזה סצנה אחת.ואז גם ראיתי שהיא פרסמה איזה משהו מקינד אוף קינדנס וגם הוא זכור לי כסרט הזיה ולא זכרתי שהיא הייתה שם אז גיגלתי את ה-IMDB שלה ומסתבר שהיא כן הייתה שם, אבל לגמרי הדחקתי את זה. מה הקטע שלה ושל סרטים הזויים
טוב אני רוצה שתראי את הסרט הזה ותגידי לי מה דעתך עליו. לדעתי את ממש ממש תאהבי אותו. זה ליטרלי סרט מיקי!
משעמם זה בטוח לא.נשמע כמו סרט משעמם![]()
לא משהו שמי שלא ראה את הסרט הזבוב אמור לקלוט. היו 2 לונג שוטים על זבוב ליותר מדי זמן, והרבה מהסצנות של הגוף מתפרק אז זה סצנות דומות לדברים שהיו בזבוב (יש איזה קטע שהיא תולשת את הציפורניים שלה).איזה רפרנסים היו? לא ראיתי אף אחד מהסרטים האלה אז מן הסתם שלא קלטתי אותם.
אני יודעת שזה מלהיב אותך אבל זה קצת מאכזב אותי לדעת שאישה מסוגלת לביים את פסטיבל הגועל הזה![]()
ראיתי עכשיו את הטריילר של זה, זה נראה באמת כמו משהו שאני יכולה להתעניין בו, מצד שני אני לא יודעת אם יש לי כוח לראות סדרה, וגם אין לי אפל (ולא בא לי להשתמש בדודים בשביל זה, האמת היא שהיית חושבת את זה עליי, אבל דווקא לא כזה מושך אותי סדרות וסרטים שהם כזה אחורי הקלעים של עולם הפירסום.The Studio
חח כן, אני יודעת את זה כי אמרת לי את זה כבר לפחות 3 פעמיםחחח וואי נכון אני באמת צריכה לראות את זה. את יודעת שזה אותו במאי של Poor Things? שאותו דווקא אהבת אבל הוא גם מוזר מאוד.
וואלה?אגב גם ב-Poor Things הייתה למרגרט הופעה קטנה, אבל ממש קטנה, ממש לאיזה סצנה אחת.
חח התיאור שלך לא גרם לזה להישמע מעניןמשעמם זה בטוח לא.
אה אוקיי נשמע דוחה מידי מכדי שארצה לחזור לחפש את זהלא משהו שמי שלא ראה את הסרט הזבוב אמור לקלוט. היו 2 לונג שוטים על זבוב ליותר מדי זמן, והרבה מהסצנות של הגוף מתפרק אז זה סצנות דומות לדברים שהיו בזבוב (יש איזה קטע שהיא תולשת את הציפורניים שלה).
אני שמחה בשביל דמי. מגיע לה.זה בסדר, זה לא מפריע לי, זה לא לאנשים כמוך שלא אוהבים אימה, הרבה אנשים ממש אהבו אותו, וזה מגניב לי שסרט כזה קיצוני הגיע לרמת הדיבור שאליו הוא הגיע.
מובן. גם אני לא הייתי טורחת להשתמש בדודים בשביל זה (על מי אני עובדת בעצם, יש שם קת'רין, אז כןראיתי עכשיו את הטריילר של זה, זה נראה באמת כמו משהו שאני יכולה להתעניין בו, מצד שני אני לא יודעת אם יש לי כוח לראות סדרה, וגם אין לי אפל (ולא בא לי להשתמש בדודים בשביל זה
אז זהו, שזו דווקא לא סדרת מאחורי קלעים טיפוסית כזאת. דווקא מה ששונה בה זה מה שנראה לי שאת תאהבי. אבל שוב, זו לא איזה סדרת מופת שאני חייבת שתראי. התכוונתי יותר בקטע של אם מתישהו תעשי איזה מנוי לחודש לאפל בשביל כל מיני דברים שאת רוצה לראות, אז אולי תצרפי את זה לדברים שתנסי.האמת היא שהיית חושבת את זה עליי, אבל דווקא לא כזה מושך אותי סדרות וסרטים שהם כזה אחורי הקלעים של עולם הפירסום.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.