The Jimmy Jab Games/Chicanery/Double Jeopardy מאי 2025 – שרשור חודשי 🃏🎷🐡🌾🛕

LeAnnDyIan

Well-known member
אתה באמצע המשפט עברת טיפול שיניים?
😂😂😂
אני לא רוצה לצפות בסרט הזה, אבל אני רוצה להבין למה הכוונה, אז אשמח להסבר (גם אם הוא ספולריסטי).
את באמת לא רוצה לצפות בסרט הזה.
בעיקרון הוא מתחיל עם דמי מור, בשנות ה-50 שלה. יש לה תוכנית כושר יומית כמו כאלה שהיו משדרים בשנות ה-80 עם טייצים צמודים בצבעי ניאון😂 היא נראית מעולה, לא רק לגילה, אלא באופן כללי. אבל אז היא שומעת בטעות את המנהל רשת (לא זוכרת בדיוק מה הטייטל שלו) מדבר בטלפון ואומר שהיא זקנה וצריך להחליף אותה במישהי צעירה. כמובן בצורה הכי דוחה ושוביניסטית שיש.
ואז איזה מישהו מביא לה דיסקונקי שעליו יש מן פרסומת כזאת שמבטיחה לך שאם תשמשי במה שזה שהם מפרסמים את תהפכי לגרסה הכי טובה של עצמך = גרסה צעירה.
לונג סטורי שורט- היא עושה את זה. זה יוצר עוד ״גרסה״ שלה. בדמות מישהי צעירה בשנות ה-20 שלה והן חייבות להתחלף כל שבוע אחרת יש תופעות לוואי נוראיות.
בקיצור הסרט עוקב אחרי מודל היופי הצעיר הזה שאנשים מוכנים לרדוף אחריו בכל מחיר, לא משנה מהן ההשלכות.
כן אהבתי דווקא שהראו שם גם גבר שנכנע לשקר הזה של מעין הנעורים. אפילו אם במציאות של ימינו זה נראה כאילו רק נשים רודפות אחרי זה.
אבל בגדול זה סרט דוחה ממש ואני לא ממליצה לך לראות אותו.

לגעת עם היד בסנטר ואז להושיט אותה קדימה.
אוקיי כן, אז זה גם מה שאני מכירה.

keren or5

Well-known member
זה לא שבדיוק יש לך לאן ללכת לתיאטרון לראות וויקד אלא אם תסעי ללונדון או ניו יורק:-D
אבל את הסרט כדאי לראות.
אההה אז כן צדקתי, לתיאטרון הולכים כדי לראות הצגות ו-וויקד זה הצגה :-D:-D אני כזאת מסטולה

keren or5

Well-known member
בסדר אני גם אשים אותה ברשימה שלי כי זה טיעון משכנע חייבים להודות.
תנקיו! |כן|
אני לא רוצה לצפות בסרט הזה, אבל אני רוצה להבין למה הכוונה, אז אשמח להסבר (גם אם הוא ספולריסטי).
לגבי יופי מסוכן האמת שדילן די תיארה את זה טוב.
אני מכבסת את שלי כל שבוע. נסי שוב.
והיא פוך??
היא עוד לא התחילה האמת|שפם| אבל היא אמרה לי היום שהיא בילתה חצי יום אתמול בצפייה בסרטונים של אוברי מראיונות שונים😂 שמבחינתי זה מספיק טוב😂😂
גם מבחינתי!
אוקיי אבל גם אם לא ראית את קתרין בהרבה דברים- גם בפארקס היא נראית במקרה הטוב 6 והיום היא 10.
:-D בואי תגזימי. אני לא חושבת שראיתי אותה במשהו חוץ מפארק, ולא נראה לי שחשבתי היא נראית נורא צעירה בפארק (אם כי עדיין חשבתי שהיא נראית טוב).
חלק מהקטע סה דהוא לא נראה שם טוב (אין גם הרבה אופציות כי הוא היה בקטע ממש קטן מהפרק)
*אבל אני מדמיין שבעולם מקביל הדמות שלו לא מתה וכמו אניה הוא בהמשך הפך לחלק מהסקוביס וככה הוא הפך לשחקן ידוע מוקדם יותר ואפילו קיבל ספין אוף משלו.
(טכנית הוא עדיין יכול לקבל ספין אוף בעולם שלנו. אולי הוא יהיה חלק מהריבוט)
טכנית אפשר להחזיר אותו כערפד כמו שעשו עם הרמוני, אגב הרמוני היא הדמות היחידה שאני מה תוהה מה היא? יותר בן אדם או יותר ערפד? (היא הייתה 3 עונות בן אדם אבל לא הייתה אפילו דמות ראשית בניגוד לעונה 5 של אנג'ל שבו היא הייתה. אבל טכנית ראינו אותה ננשכת בסוף עונה 3, אז גם יכלו לא להחזיר אותה בכלל

זה בגלל שאנשים שהם מזל מאזניים אף פעם לא מאמינים במזלות.
:-D
אני עכשיו אגיד את הזמן הכי זקן אי פעם - אני חושב שכשרואים סדרות ילדים כשיש רק ערוץ אחד אז מעריכים אותם יותר כי יודעים שרוב הזמן אין סדרות לילדים. (אני לא רציני)(אבל אולי זה גם קצת נכון)
אני חושבת שזה קצת נכון, גם אם אתה לא רציני.
אני מנהל. אני יוצר דברים.
אני לא בטוחה עדיין אם אתה באמת יצרת את זה או לא
גם אני לא, בהסתייגות קלה שנשים בנות מזל עקרב הן השטן.
מה הכוונה? כאילו ביצ'יות?
TRUER WORDS HAVE NEVER BEEN SAID!!
|מאוהב|
את באמת לא רוצה לצפות בסרט הזה.
אני מסכימה עם דילן, למרות שאני אהבתי את הסרט אבל את ממש לא תאהבי
יש לי שאלה לגבי הסרט

אוקי, איך עובד הקטע עם דמי מור והדמות שהיא יצרה? היא חולקות אותה תודעה או שזה מקרה של "ניתוק" שכשהיא "סו", אז היא אדם נפרד מאליזבת' גם בתודעה?
[/ISPOILER]

LeAnnDylan

Well-known member
יש לי שאלה לגבי הסרט
אוקי, איך עובד הקטע עם דמי מור והדמות שהיא יצרה? היא חולקות אותה תודעה או שזה מקרה של "ניתוק" שכשהיא "סו", אז היא אדם נפרד מאליזבת' גם בתודעה?
אני זוכרת שגם לי זה הציק, כי כאילו כל הזמן הדגישו את "remember you are one" אבל נתנו לנו תחושה שהן שתי דמויות נפרדות לחלוטין.
כלומר, אם מדובר באמת באותה אחת, אז למה נראה שלא אכפת להן בכלל מהרגשות אחת של השניה?
נגיד היה את הקטע שסו יושבת עם מנהל הרשת הזה שמדבר על אליזבת' בצורה משפילה והיית מצפה מסו קצת להיעלב, כי בכל זאת הוא מדבר עליה, אבל כאילו כלום.
חשבתי על זה קצת וזה מרגיש לי כמו נגיד, זוכרת כשהיית ילדה, ומבוגרים תמיד אמרו לך "כשתהיי גדולה אז תביני/תראי/תלמדי וואטאבר" וזה היה נראה לך כל כך רחוק ולא רלוונטי, כאילו זה חיים אחרים. וגם עכשיו, במבט לאחור, את אולי אומרת לעצמך הלוואי שהייתי עושה ככה וככה כשהייתי צעירה, אבל בעצם כשהיית צעירה לא היית עושה את הדברים האלה. נגיד אני זוכרת שבסרט My Old Ass יש קטע שבסוף אוברי משאירה לאליוט הודעה קולית אחרונה ומסיימת ב"תרכיבי את הפלטה שלך ותמרחי קרם פנים" וזה כזה דבר שכל זקנה שמגיעה אליי לטיפול אומרת לי ("הלוואי שהייתי יכולה להגיד לעצמי בגיל 20 להתחיל למרוח קרם הגנה") ועדין, גם כשהיום יותר מודעים לנזקים של השמש, עדין הרבה צעירים חושבים שהם לא יזקנו ושהם לא באמת צריכים למרוח קרם הגנה (או לשתות מים, או לישון). אז כאילו, אם חוזרים לסרט הזה, אני חושבת שרצו לתת לנו הרגשה שכל אחת מרוכזת בעצמה באותו הרגע והיא כאילו רוצה שהאחת השניה תדאג להן בטיים ליין האחר, אבל הן לא מוכנות לדאוג לגרסה הצעירה/מבוגרת שלהן כאילו היא נוכחת איתן. מצד שני, גם ברוב הסרט הן בעצם לא ניצבות אחת מול השניה כדי ליצור איזשהו בונדינג, ככה שלראות את עצמך שרועה על הרצפה בחוסר הכרה, היה מבחינתן כמו להסתכל על עצמך בתמונות ישנות- את כאילו יודעת שזו את, את אולי זוכרת את התקופה ההיא, אבל זה מרגיש לפעמים כמו בן אדם אחר, בלייף טיים אחר.
אז לגבי השאלה שלך- מכיוון שהן שתי ישויות נפרדות (פיזית) נראה לי הגיוני שהן כן חולקות תודעה. (אחרת, מה הופך אותן ל-you are one?) אבל אולי התודעה קופצת בין העבר לעתיד כל פעם?|תוהה|
אני לא זוכרת את הסרט לפרטי פרטים, אבל כאילו לא זכור לי שהייתה איזשהי פעם שאחת מהן התעוררה עם זכרונות מלאים של מה השניה עשתה בזמן שהיא הייתה מחוסרת הכרה. הרי סו הבינה מה אליזבת עושה רק בגלל הזוהמה שהיא הייתה משאירה לה כל פעם. ואליזבת נראתה קצת מופתעת שהיא ראתה את הבילבורד עם סו עליו, אז אם הן לא חולקות גוף או זכרונות, משהו חייב לאחד בניהן כדי שהן יהיו one.

LeAnnDylan

Well-known member
והיא פוך??
כן. למרות שעכשיו כשכבר יותר חם, יש לי פוך קייצית אז הרבה יותר קל לכבס אותה. אבל גם את זה של החורף לא כזה קשה לכבס, פשוט צריך להכניס אותה למכונה בנפרד ולתת לה זמן ייבוש ארוך יותר במייבש.
הענין הוא שאם אני רוצה, אני יכולה למצוא ציפה לשמיכה, אבל זה כזה מתיש לשים את זה כל פעם שפשוט נוח לי יותר לזרוק את השמיכה למכונה וזהו.
:-D בואי תגזימי. אני לא חושבת שראיתי אותה במשהו חוץ מפארק, ולא נראה לי שחשבתי היא נראית נורא צעירה בפארק (אם כי עדיין חשבתי שהיא נראית טוב).
וואי אני לא מגזימה. אני זוכרת שבפעם הראשונה שהראו אותה בסדרה בעונה 4 (2012) היא הייתה כל כך לא מעניינת במחינת מראה שגם בצפיה חוזרת קשה לי להאמין איך מישהי כזאת הפכה ל-10 תוך עשור!
לא זכור לי שראיתי אותה במשהו כשהיא הייתה ממש צעירה. ז"א היא הייתה בשנות ה-20 המאוחרות שלה ב-Crossing Jordan (עשיתי לעצמי חשק לצפות בזה עכשיו שוב😅)(מענין אם זה זמין איפשהו|תוהה|)(אוקיי יאיי זה זמין בפיקוק!) וכאילו, היא יפה. אבל היא לא וואו. היום היא וואו. היא פשוט משתבחת עם השנים!
אני לא בטוחה עדיין אם אתה באמת יצרת את זה או לא
הוא פשוט ערך את ההודעה ההיא. (שימי לב לשני התאריכים השונים)
Screenshot 2025-05-29 221501.jpg

keren or5

Well-known member
אני זוכרת שגם לי זה הציק, כי כאילו כל הזמן הדגישו את "remember you are one" אבל נתנו לנו תחושה שהן שתי דמויות נפרדות לחלוטין.
כלומר, אם מדובר באמת באותה אחת, אז למה נראה שלא אכפת להן בכלל מהרגשות אחת של השניה?
בדיוק! אם הן לא חולקות תודעה, אין סיבה לדמי מור בכלל להמשיך את הניסוי, בטח לא אחרי הפעם הראשונה שסו עוברת על הכללים וכתוצאה מזה האצבע של דמי הופכת לזקנה. הרי אם היא לא מרגישה את מה שסו מרגישה, זה לא רק שהיא לא מרגישה את זה, זה גם זהות אחרת עבור העולם, אף אחד לא יודע שזאת היא.
מצד שני יש קטעים כמו-
נגיד היה את הקטע שסו יושבת עם מנהל הרשת הזה שמדבר על אליזבת' בצורה משפילה והיית מצפה מסו קצת להיעלב, כי בכל זאת הוא מדבר עליה, אבל כאילו כלום.
הרי סו הבינה מה אליזבת עושה רק בגלל הזוהמה שהיא הייתה משאירה לה כל פעם. ואליזבת נראתה קצת מופתעת שהיא ראתה את הבילבורד עם סו עליו,
ועוד מלא דברים כאלה!
מצד שני אי אפשר לשלול שיש להן אותה תודעה כי פשוט אף אחד לא מדברת עם אף אחד אחר בזמן שהיא ערה כדי שנוכל להבין את זה.
מצד שני, גם ברוב הסרט הן בעצם לא ניצבות אחת מול השניה כדי ליצור איזשהו בונדינג, ככה שלראות את עצמך שרועה על הרצפה בחוסר הכרה, היה מבחינתן כמו להסתכל על עצמך בתמונות ישנות- את כאילו יודעת שזו את, את אולי זוכרת את התקופה ההיא, אבל זה מרגיש לפעמים כמו בן אדם אחר, בלייף טיים אחר.
זהו אני חושבת שכל הקטע הוא קצת יותר סימבולי, כאילו יש להם אותה תודעה (אי אחרת הסרט לא הגיוני בעיני, וכאילו נכון שהוא לא הגיוני בגלל דברים אחרים, אבל לא יודעת להסביר זה מרגיש לי שונה), אבל בגלל שתעשיית הבידור כ"כ מנתקת אותך מעצמך, במיוחד אם את אישה, אז אליזבת באמת חיה בסוג של דיסוציאציה עם עצמה, עד שכשהיא גם עם אותה תודעה בשני הגופים, היא עדיין בראש שלה באמת שתי ישוניות שונות. ואני רציתי להגיד שכל הקטע שהן מזיזות את הגופות אחת של השניה כל פעם שאחת ערה, אז זה יותר מלהיראות לשניה ישנה, הרגשתי, שבמיוחד הצעירה ממש מתייחסת למבוגרת כמו חפץ כשהיא מזיזה אותה כאילו היא לא מזיזה משהו אנושי שזה כבר שכ"כ הרבה שנים לא רואים אותה כבן אדם, אלא כחלק מהתעשיה ואכפת לאנשים רק אם היא יכולה למלא את תפקיד ה"כוסית" או לא, שהיא כבר חושבת על עצמה כחפץ ולא כבן אדם.
משהו חייב לאחד בניהן כדי שהן יהיו one.
משהו שבכל מקרה הבהירו זה שאסור לאף אחת מהן להרוג את השניה כי הן לא יכולות לשרוד אם השניה מתה. שזה קצת הפתיע אותי שסו ממש הרגה את אליזבת' כי היא אמורה לדעת את החוק את זה (וזה באמת הוביל לדברים נוראים)
אבל אולי התודעה קופצת בין העבר לעתיד כל פעם?|תוהה|
מה הכוונה? הדברים מתרחשים באופן לינארי, סו היא לא באמת גירסת העבר של אליזבת', היא גרסה צעירה שלה שמתקיימת באופן זמן שהיא מתקיים, רק שכל שבוע מישהי ישנה למשל שבוע שלם ולכן לא חווה כלום

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טכנית אפשר להחזיר אותו כערפד כמו שעשו עם הרמוני, אגב הרמוני היא הדמות היחידה שאני מה תוהה מה היא? יותר בן אדם או יותר ערפד? (היא הייתה 3 עונות בן אדם אבל לא הייתה אפילו דמות ראשית בניגוד לעונה 5 של אנג'ל שבו היא הייתה. אבל טכנית ראינו אותה ננשכת בסוף עונה 3, אז גם יכלו לא להחזיר אותה בכלל
בערך אבל זה בעצם צריך להיות יותר עניין דרלה
כי אדי (הדמות של פדרו פסקל) לא רק הפך לערפד אלא גם הפך לאבק.
מה שאומר שבשביל להחזיר אותו יהיה צריך להחזיר אותו לחיים אחרי שהוא אובק וזה משהו שראינו נעשה רק עם דרלה.
חוץ מזה זה גם יפתור את הבעיה שבשביל שפדרו פסקל יחזור לסדרת הריבוט כיום הוא לא יכול להיות מישהו שהפך לערפד כשהוא היה צעיר כי הוא כבר מבוגר (זאת גם הסיבה שיהיה מאוד מורכב להחזיר את ספייק או אנג'ל לסדרת הריבוט) אבל אם הוא הוחזר לחיים כמו דרלה, אז כמו דרלה כשהיא הוחזרה לחיים הוא יחזור בתור בן אדם.

LeAnnDylan

Well-known member
בדיוק! אם הן לא חולקות תודעה, אין סיבה לדמי מור בכלל להמשיך את הניסוי, בטח לא אחרי הפעם הראשונה שסו עוברת על הכללים וכתוצאה מזה האצבע של דמי הופכת לזקנה. הרי אם היא לא מרגישה את מה שסו מרגישה, זה לא רק שהיא לא מרגישה את זה, זה גם זהות אחרת עבור העולם, אף אחד לא יודע שזאת היא.
נכון, ויש גם את העובדה שאיך שסו התעוררה/נוצרה בפעם הראשונה היא כאילו ישר ידעה מה לעשות. נכון שהיו שם את ה"הוראות" אבל עדין זה הרגיש כאילו בנקודה הזאת הן הכי קרובות תודעתית אחת לשניה ומאז כל פעם שהן התחלפו הן כאילו מתרחקות יותר אחת מהשניה.
גם חשבתי על זה, ואולי בעצם יותר נכון לחשוב עליהן כמו זהויות שונות כמו בפיצול אישיות. כלומר כל הפיצולים שייכים לאותו בן אדם, אבל כשאחד מהם ער, האחרים לא בהכרח יודעים מה זה שער עושה.
מצד שני אי אפשר לשלול שיש להן אותה תודעה כי פשוט אף אחד לא מדברת עם אף אחד אחר בזמן שהיא ערה כדי שנוכל להבין את זה.
בתאכלס כן, לא זכור לי שהן דיברו עם אף אחד חוץ מהקול בטלפון והוא לא באמת היה איש שיחה:-D
זהו אני חושבת שכל הקטע הוא קצת יותר סימבולי, כאילו יש להם אותה תודעה (אי אחרת הסרט לא הגיוני בעיני, וכאילו נכון שהוא לא הגיוני בגלל דברים אחרים, אבל לא יודעת להסביר זה מרגיש לי שונה), אבל בגלל שתעשיית הבידור כ"כ מנתקת אותך מעצמך, במיוחד אם את אישה, אז אליזבת באמת חיה בסוג של דיסוציאציה עם עצמה, עד שכשהיא גם עם אותה תודעה בשני הגופים, היא עדיין בראש שלה באמת שתי ישוניות שונות. ואני רציתי להגיד שכל הקטע שהן מזיזות את הגופות אחת של השניה כל פעם שאחת ערה, אז זה יותר מלהיראות לשניה ישנה, הרגשתי, שבמיוחד הצעירה ממש מתייחסת למבוגרת כמו חפץ כשהיא מזיזה אותה כאילו היא לא מזיזה משהו אנושי שזה כבר שכ"כ הרבה שנים לא רואים אותה כבן אדם, אלא כחלק מהתעשיה ואכפת לאנשים רק אם היא יכולה למלא את תפקיד ה"כוסית" או לא, שהיא כבר חושבת על עצמה כחפץ ולא כבן אדם.
מסכימה. אני חושבת שבהתחלה סו הזיזה את הגופה של אליזבת' כמו חפץ שאין לה שום רגשות אליו, אבל בהמשך היא כבר גררה אותה בתיעוב.
משהו שבכל מקרה הבהירו זה שאסור לאף אחת מהן להרוג את השניה כי הן לא יכולות לשרוד אם השניה מתה. שזה קצת הפתיע אותי שסו ממש הרגה את אליזבת' כי היא אמורה לדעת את החוק את זה (וזה באמת הוביל לדברים נוראים)
רגע, אבל היא לא הרגה אותה בסוף, לא?|תוהה| שזו קודם כל הייתה סצינה מחרידה. ולא ברור לי בכלל איך אליזבת' שרדה כל כך הרבה מהלומות לראש ולא מתה כבר בראשונה כשהיא כבר הייתה במצב ריקבון מתקדם במילא. אבל, ותתקני אותי אם אני טועה, זכור לי שבסוף אליזבת' הייתה בחיים (אם אפשר לקרוא לזה בכלל חיים|חבול|) והיא זו שהלכה בסוף למסיבת השנה החדשה. או שזה היה אחרי שסו הזריקה לעצמה את הטיפות האחרונות של הסרום וזה מה שהחזיר אותה לחיים? כל החלק האחרון של הסרט התערבב לי בראש כי ניסיתי להדחיק את הסצינות האלה אז אני לא בטוחה אם אליזבת' באמת מתה וחזרה לחיים או שהיא פשוט הייתה מחוסרת הכרה.
מה הכוונה? הדברים מתרחשים באופן לינארי, סו היא לא באמת גירסת העבר של אליזבת', היא גרסה צעירה שלה שמתקיימת באופן זמן שהיא מתקיים, רק שכל שבוע מישהי ישנה למשל שבוע שלם ולכן לא חווה כלום
כן, כן, כמובן. לא התכוונתי שיש ליטרלי קפיצת זמן. אלא שאחת צעירה ואחת מבוגרת ולמרות שהן חיות באותו טיים ליין, הן לא באמת ערות באותו הזמן אז אולי מרגיש, להן לפחות, שהשניה נמצאת בזמן אחר. אז כשהתודעה חוזרת לגוף של מי שערה (לא יודעת אם "חוזרת" זה המונח הנכון, אבל נראה לי שהבנת למה אני מתכוונת) זה אולי לא מרגיש להן כמו אירועים שהתרחשו לפני כמה ימים כי המציאות של שתיהן נורא שונה.

keren or5

Well-known member
רגע, אבל היא לא הרגה אותה בסוף, לא?|תוהה| שזו קודם כל הייתה סצינה מחרידה. ולא ברור לי בכלל איך אליזבת' שרדה כל כך הרבה מהלומות לראש ולא מתה כבר בראשונה כשהיא כבר הייתה במצב ריקבון מתקדם במילא. אבל, ותתקני אותי אם אני טועה, זכור לי שבסוף אליזבת' הייתה בחיים (אם אפשר לקרוא לזה בכלל חיים|חבול|) והיא זו שהלכה בסוף למסיבת השנה החדשה. או שזה היה אחרי שסו הזריקה לעצמה את הטיפות האחרונות של הסרום וזה מה שהחזיר אותה לחיים? כל החלק האחרון של הסרט התערבב לי בראש כי ניסיתי להדחיק את הסצינות האלה אז אני לא בטוחה אם אליזבת' באמת מתה וחזרה לחיים או שהיא פשוט הייתה מחוסרת הכרה.
אה וואי, את ממש לא זוכרת מה היה. בשלב מסויים סו לגמרי מתעלמת מהחוקים ולא מתחלפת עם אליזבת' ושואבת ממנה את הדבר הזה מהגב שהיא אמורה לאכול או משהו, עד שזה נגמר באיזה שלב, והיא מתקשרת לחברה והם אומרים לה שאם היא לא תחליף חזרה לגוף של אליזבת' היא תמות (שתיהן ימותו) ברגע הזה. אז היא מחליפה. אליזבת' מתעוררת ונראית כמו גולום משר הטבעות, מחליטה שהיא מפסיקה את הניסוי, כלומר הורגת את סו, אבל בשניה האחרונה היא רואה את הפוסטר של סו מהחלון שלה ונזכרת שסו אמורה להופיע הערב באיזה תוכנית טלוויזיה, ולכן מתחרטת ולא נותנת לה את הנוזל שאמור להרוג אותה עד הסוף, ובמקום זה מהר נותנת לה הרבה מהדם שלה. וסו מתעוררת וגם היא וגם אליזבת בהכרה שזו הפעם הראשונה שזה קורה בסרט, ולא בדיוק אמור לקרות (ואני גם תוהה מה זה אומר לגבי השאלה הלא ברורה הזאת האם הן חולקות אותה תודעה או לא, כי איך זה עבד בקטע הזה?). סו הורגת את אליזבת' למרות שזה ידוע שאסור לה לעשות את זה כי זה יפגע גם בה (אבל לנו הקהל אין הסבר למה היא לא חשבה על זה). ואז היא הולכת לתוכנית שהיא צריכה ללכת אליה והיא מתחילה ליטרלי להיתפרק בכל מיני שלבים (נופלות לה שיניים למשל, ואז נופל לה האוזן). אז היא רצה מהר לבית שלה ומזריקה לעצמה את ה- Substance, שנראה לי שהיא חשבה שזה איכשהו ייצור גירסה צעירה ובריאה של סו, אבל במקום זה זה יוצר מפלצת וזה הקטע שאני מניחה שמאוד קשה לאנשים, כי הדבר הזה מאוד מוזר, זה פשוט יצור ענק עם כל מיני איברים יוצאים מכל מיני מקומות לא קשורים, וכאילו הפנים שלו מקדימה, אבל על הגב שלו יש את הפרצוף של דמי מור כאילו מילולית, ואז היצור הזה לובש את השמלה שסו יצרה, והיא חתכה את הפנים של דמי מור מפוסטר שהיה לדמי מור של עצמה בבית ושמה את זה על הפרוף, והולכת לתוכנית ובהתחלה היא עולה על הבמה ואנשים לא שמים לב שמשהו לא בסדר למרות שרואים שזה גוש אנושי ענק ומוזר עם הפרצוף של דמי מור מהפוסטר מודבק לפרצוף, אבל אז הנייר הזה נופל וכולם קולטים שהיא מפלצת ועושים בה לינץ והיא איכשהו מתפרקת, איכשהו הגוף שלה מתפרק בצורה שכל מה שנשאר זה הפרצוף האמיתי של דמי מור שהיה על הגוף ועוד קצת מהיצור, והדבר הזה זוחל לכוכב ההוליוודי ששמו לאליזבת' ספרקלס (שראינו בתחילת הסרט). ואז זה פשוט מת שם.

keren or5

Well-known member
ועכשיו דברים גיקיים שקשורים לסרט.
הסרט הוא תת ז'אנר של אימה שנקרא Body horror. זאת ההגדרה של הז'אנר בגוגל- Body horror is a subgenre of horror fiction that focuses on the physical and psychological transformation, deformation, or degradation of the human body.
הבמאי שכנראה הכי משוייך לז'אנר הזה הוא דיוויד קרוננבורג שיצר הרבה סרטים בז'אנר ה- Body horror, וכנראה הידוע ביותר שלו - הזבוב שבו מדען מערבב DNA של זבוב עם הגוף שלו ופשוט הופך בהדרגה לזבוב. כן, זאת בערך כל העלילה של הסרט.
בסרט הזה היו כמה רפרנסים לזבוב, כמו לעוד סרטי אימה ידועים כמו הניצוץ.
עניין אותי, כי לא בדקתי את זה בהתחלה אם אישה או גבר ביימו את הסרט וזו אישה. זה הסרט השני באורך מלא שהיא ביימה. הראשון שהבנתי שהוא גם טוב מאוד (אני לא יודעת אם הוא נחשב אימה). היה דיי מבטיח, עד כדי כך שהאולפנים הכי גדולים בהוליווד הציעו לה לביים סרט במארוול, על סמך הסרט הראשון. אבל היא סרבה בעיקר כי אמרו לה שהקאט הסופי לא יהיה שלה אלא של האולפנים, והיא לא הסכימה לזה.
את הסרט הזה אני יודעת שבהתחלה היה אמור להפיץ אותו אולפן גדול וגם השחקניות בו מפורסמות, במיוחד דמי מור. אבל בסוף האולפן רצה לקצץ לה חלקים מהסרט והיא לא הסכימה, אז מי שהפיץ בסוף את הסרט בשלמותו הוא האתר MUBI. למרות כל הדברים האלה דמי מור זכתה בפרס גלובוס הזהב על התפקיד שלה בסרט.
מצד אחד, אני קצת מבינה אותם כאילו היו קטעים בסרט שהייתי כזה, "טוב נו זה נמשך כבר יותר מדי זמן הבנתי את הפואנטה (ולא בגלל שזה הגעיל אותי, אלא כי היו קטעים שהרגשתי שהיא קצת מורחת), מצד שני יש משהו מאוד מעניין בלראות במאית שנותנים לה חופש ברמה כזאת לעשות את הסרט שלה וללכת איתו עד הקיצון, לא יודעת יש משהו שמרתק בזה בעיני. וזה גם מעניין לי העובדה שזאת אישה וכמובן שאם רצו לקחת אותה לאיזה סרט של מארוול, אז זה לסרט של בין הנשים הבודדות שהיו ביקום הזה. ויש משהו דיי מגניב בעיני שהיא סרבה, למרות שכלכלית זה בטח היה משתלם לה יותר, אבל היה חשוב לה יותר שתהיה לה שליטה על מה שהיא יוצרת וחתומה עליו, גם אם זה סרט כזה, שאפשר לשנוא אותו- אבל דבר אחד אי אפשר להגיד עליו, וזה שהוא ישאיר מישהו אדיש, או שמישהו יגיד שזה לא סרט דיי ייחודי במינו לטוב ולרע
[/ISPOILER]

keren or5

Well-known member
כי אדי (הדמות של פדרו פסקל) לא רק הפך לערפד אלא גם הפך לאבק.
אה רואים שהוא נהפך לאבק? אם כן אין דרך חזרה. כלומר זה נכון מה שאמרה על דרלה. אבל היא חלק מרבעיית הקדושה של ערפדים של העולם הזה: אנג'ל-דרלה-ספייק-דרוסילה. הוא היה כ"כ "ערפד השבוע" שלא יתנו לו את אותו מעמד שדרלה קיבלה. אבל הוא יכול פשוט לשחק תפקיד בסדרה אם הם רוצים (והוא ירצה). אם שחקן ששיחק דמות שהייתה דיי ראשית בעונה 6 (אנדרו מהטריו), היה באיזה פרק "ערפד השבוע", ואנחנו מצליחים למרות הקושי הרב לסספנד את זה

LeAnnDylan

Well-known member
אה וואי, את ממש לא זוכרת מה היה.
חח כנראה שלא:-D
בשלב מסויים סו לגמרי מתעלמת מהחוקים ולא מתחלפת עם אליזבת' ושואבת ממנה את הדבר הזה מהגב שהיא אמורה לאכול או משהו, עד שזה נגמר באיזה שלב, והיא מתקשרת לחברה והם אומרים לה שאם היא לא תחליף חזרה לגוף של אליזבת' היא תמות (שתיהן ימותו) ברגע הזה. אז היא מחליפה. אליזבת' מתעוררת ונראית כמו גולום משר הטבעות, מחליטה שהיא מפסיקה את הניסוי, כלומר הורגת את סו, אבל בשניה האחרונה היא רואה את הפוסטר של סו מהחלון שלה ונזכרת שסו אמורה להופיע הערב באיזה תוכנית טלוויזיה, ולכן מתחרטת ולא נותנת לה את הנוזל שאמור להרוג אותה עד הסוף, ובמקום זה מהר נותנת לה הרבה מהדם שלה. וסו מתעוררת וגם היא וגם אליזבת בהכרה שזו הפעם הראשונה שזה קורה בסרט, ולא בדיוק אמור לקרות (ואני גם תוהה מה זה אומר לגבי השאלה הלא ברורה הזאת האם הן חולקות אותה תודעה או לא, כי איך זה עבד בקטע הזה?).
אוקיי את כל זה כן זכרתי.
ואז היא הולכת לתוכנית שהיא צריכה ללכת אליה והיא מתחילה ליטרלי להיתפרק בכל מיני שלבים (נופלות לה שיניים למשל, ואז נופל לה האוזן). אז היא רצה מהר לבית שלה ומזריקה לעצמה את ה- Substance, שנראה לי שהיא חשבה שזה איכשהו ייצור גירסה צעירה ובריאה של סו
גם את זה זכרתי.
סו הורגת את אליזבת' למרות שזה ידוע שאסור לה לעשות את זה כי זה יפגע גם בה (אבל לנו הקהל אין הסבר למה היא לא חשבה על זה).
אוקיי אז פה לא בדיוק זכרתי שהיא הרגה אותה לגמרי. כי אני זוכרת שחשבתי שהיא מתה כבר במהלומה הראשונה אבל היא המשיכה לזוז וסו המשיכה לחבוט בה.
אבל במקום זה זה יוצר מפלצת וזה הקטע שאני מניחה שמאוד קשה לאנשים, כי הדבר הזה מאוד מוזר, זה פשוט יצור ענק עם כל מיני איברים יוצאים מכל מיני מקומות לא קשורים, וכאילו הפנים שלו מקדימה, אבל על הגב שלו יש את הפרצוף של דמי מור כאילו מילולית, ואז היצור הזה לובש את השמלה שסו יצרה, והיא חתכה את הפנים של דמי מור מפוסטר שהיה לדמי מור של עצמה בבית ושמה את זה על הפרוף, והולכת לתוכנית ובהתחלה היא עולה על הבמה ואנשים לא שמים לב שמשהו לא בסדר למרות שרואים שזה גוש אנושי ענק ומוזר עם הפרצוף של דמי מור מהפוסטר מודבק לפרצוף, אבל אז הנייר הזה נופל וכולם קולטים שהיא מפלצת ועושים בה לינץ והיא איכשהו מתפרקת, איכשהו הגוף שלה מתפרק בצורה שכל מה שנשאר זה הפרצוף האמיתי של דמי מור שהיה על הגוף ועוד קצת מהיצור, והדבר הזה זוחל לכוכב ההוליוודי ששמו לאליזבת' ספרקלס (שראינו בתחילת הסרט). ואז זה פשוט מת שם.
אוקיי אז את כל זה כן זכרתי, אבל איכשהו זכרתי את זה ככה שהמפלצת הזאת היא בעצם דמי מור ולא עוד יצור שיצא מתוך סו.
יש מצב שגם עצמתי את העיניים בשלב הזה ובגלל זה לא קלטתי מה קורה כי זה היה יותר מידי בשבילי.
אגב נכנסתי בטעות היום לעמוד אינסטגרם של מרגרט וראיתי שם תמונה של היצור הזה ועוד פעם נהייתה לי בחילה8-{
ואז גם ראיתי שהיא פרסמה איזה משהו מקינד אוף קינדנס וגם הוא זכור לי כסרט הזיה ולא זכרתי שהיא הייתה שם אז גיגלתי את ה-IMDB שלה ומסתבר שהיא כן הייתה שם, אבל לגמרי הדחקתי את זה. מה הקטע שלה ושל סרטים הזויים😭😭
טוב אני רוצה שתראי את הסרט הזה ותגידי לי מה דעתך עליו. לדעתי את ממש ממש תאהבי אותו. זה ליטרלי סרט מיקי!
ועכשיו דברים גיקיים שקשורים לסרט.
הסרט הוא תת ז'אנר של אימה שנקרא Body horror. זאת ההגדרה של הז'אנר בגוגל- Body horror is a subgenre of horror fiction that focuses on the physical and psychological transformation, deformation, or degradation of the human body.
זה נשמע כמו תת ז'אנר נוראי שלא היה צריך להיות מומצא בכלל:-D
הבמאי שכנראה הכי משוייך לז'אנר הזה הוא דיוויד קרוננבורג שיצר הרבה סרטים בז'אנר ה- Body horror, וכנראה הידוע ביותר שלו - הזבוב שבו מדען מערבב DNA של זבוב עם הגוף שלו ופשוט הופך בהדרגה לזבוב. כן, זאת בערך כל העלילה של הסרט.
נשמע כמו סרט משעמם:-D
בסרט הזה היו כמה רפרנסים לזבוב, כמו לעוד סרטי אימה ידועים כמו הניצוץ.
איזה רפרנסים היו? לא ראיתי אף אחד מהסרטים האלה אז מן הסתם שלא קלטתי אותם.
עניין אותי, כי לא בדקתי את זה בהתחלה אם אישה או גבר ביימו את הסרט וזו אישה. זה הסרט השני באורך מלא שהיא ביימה. הראשון שהבנתי שהוא גם טוב מאוד (אני לא יודעת אם הוא נחשב אימה). היה דיי מבטיח, עד כדי כך שהאולפנים הכי גדולים בהוליווד הציעו לה לביים סרט במארוול, על סמך הסרט הראשון. אבל היא סרבה בעיקר כי אמרו לה שהקאט הסופי לא יהיה שלה אלא של האולפנים, והיא לא הסכימה לזה.
את הסרט הזה אני יודעת שבהתחלה היה אמור להפיץ אותו אולפן גדול וגם השחקניות בו מפורסמות, במיוחד דמי מור. אבל בסוף האולפן רצה לקצץ לה חלקים מהסרט והיא לא הסכימה, אז מי שהפיץ בסוף את הסרט בשלמותו הוא האתר MUBI. למרות כל הדברים האלה דמי מור זכתה בפרס גלובוס הזהב על התפקיד שלה בסרט.
מצד אחד, אני קצת מבינה אותם כאילו היו קטעים בסרט שהייתי כזה, "טוב נו זה נמשך כבר יותר מדי זמן הבנתי את הפואנטה (ולא בגלל שזה הגעיל אותי, אלא כי היו קטעים שהרגשתי שהיא קצת מורחת), מצד שני יש משהו מאוד מעניין בלראות במאית שנותנים לה חופש ברמה כזאת לעשות את הסרט שלה וללכת איתו עד הקיצון, לא יודעת יש משהו שמרתק בזה בעיני. וזה גם מעניין לי העובדה שזאת אישה וכמובן שאם רצו לקחת אותה לאיזה סרט של מארוול, אז זה לסרט של בין הנשים הבודדות שהיו ביקום הזה.
אני יודעת שזה מלהיב אותך אבל זה קצת מאכזב אותי לדעת שאישה מסוגלת לביים את פסטיבל הגועל הזה:-D
ויש משהו דיי מגניב בעיני שהיא סרבה, למרות שכלכלית זה בטח היה משתלם לה יותר, אבל היה חשוב לה יותר שתהיה לה שליטה על מה שהיא יוצרת וחתומה עליו, גם אם זה סרט כזה, שאפשר לשנוא אותו- אבל דבר אחד אי אפשר להגיד עליו, וזה שהוא ישאיר מישהו אדיש, או שמישהו יגיד שזה לא סרט דיי ייחודי במינו לטוב ולרע
אני מניחה שכל הכבוד לה על זה שהיא עומדת על העקרונות שלה. (זה קטע שמדברים עליו די הרבה בסדרה The Studio של אפל. היא סדרה קצת מוזרה אבל בגלל ההערכה שלך לפן האומנותי ולוגיסטי של סרטים אני חושבת שזו סדרה שתוכלי להינות ממנה. היא קלילה וקצרה (וקצת קרינג'ית) אם מתישהו יתחשק לך משהו שלא מצריך יותר מידי כוחות נפשיים).
אבל אני כן מסכימה איתך. זה בהחלט לא סרט שאפשר להישאר אדיש אליו. ואני גם חושבת שדמי מור ומרגרט קוואלי עשו עבודה ממש טובה בו (במיוחד דמי) ובהחלט מגיעים לה כל הפרסים שהיא קיבלה עליו. אבל זה עדין לא סותר את העובדה שאני עדין בטראומה ממנו:-D

keren or5

Well-known member
ואז גם ראיתי שהיא פרסמה איזה משהו מקינד אוף קינדנס וגם הוא זכור לי כסרט הזיה ולא זכרתי שהיא הייתה שם אז גיגלתי את ה-IMDB שלה ומסתבר שהיא כן הייתה שם, אבל לגמרי הדחקתי את זה. מה הקטע שלה ושל סרטים הזויים😭😭
טוב אני רוצה שתראי את הסרט הזה ותגידי לי מה דעתך עליו. לדעתי את ממש ממש תאהבי אותו. זה ליטרלי סרט מיקי!
חחח וואי נכון אני באמת צריכה לראות את זה. את יודעת שזה אותו במאי של Poor Things? שאותו דווקא אהבת אבל הוא גם מוזר מאוד. אגב גם ב-Poor Things הייתה למרגרט הופעה קטנה, אבל ממש קטנה, ממש לאיזה סצנה אחת.
נשמע כמו סרט משעמם:-D
משעמם זה בטוח לא.
איזה רפרנסים היו? לא ראיתי אף אחד מהסרטים האלה אז מן הסתם שלא קלטתי אותם.
לא משהו שמי שלא ראה את הסרט הזבוב אמור לקלוט. היו 2 לונג שוטים על זבוב ליותר מדי זמן, והרבה מהסצנות של הגוף מתפרק אז זה סצנות דומות לדברים שהיו בזבוב (יש איזה קטע שהיא תולשת את הציפורניים שלה).
אני יודעת שזה מלהיב אותך אבל זה קצת מאכזב אותי לדעת שאישה מסוגלת לביים את פסטיבל הגועל הזה:-D
:-Dזה בסדר, זה לא מפריע לי, זה לא לאנשים כמוך שלא אוהבים אימה, הרבה אנשים ממש אהבו אותו, וזה מגניב לי שסרט כזה קיצוני הגיע לרמת הדיבור שאליו הוא הגיע.
ראיתי עכשיו את הטריילר של זה, זה נראה באמת כמו משהו שאני יכולה להתעניין בו, מצד שני אני לא יודעת אם יש לי כוח לראות סדרה, וגם אין לי אפל (ולא בא לי להשתמש בדודים בשביל זה, האמת היא שהיית חושבת את זה עליי, אבל דווקא לא כזה מושך אותי סדרות וסרטים שהם כזה אחורי הקלעים של עולם הפירסום.

LeAnnDylan

Well-known member
חחח וואי נכון אני באמת צריכה לראות את זה. את יודעת שזה אותו במאי של Poor Things? שאותו דווקא אהבת אבל הוא גם מוזר מאוד.
חח כן, אני יודעת את זה כי אמרת לי את זה כבר לפחות 3 פעמים:-D (ועוד זו אני עם האלצהיימר:-D)
אגב גם ב-Poor Things הייתה למרגרט הופעה קטנה, אבל ממש קטנה, ממש לאיזה סצנה אחת.
וואלה?
טוב לא מפתיע אותי שלא שמתי לב לזה כי לא ידעתי מי היא בכלל כשצפיתי בסרט הזה. למעשה גם לא קלטתי שזו היא ביופי מסוכן כשראיתי שפירסמו את הטריילר ל-Honey Don't! כי גם אז לא ידעתי מי היא. רק לפני איזה שבוע פתאום קלטתי את זה. גם לא באמת קלטתי לבד, נראה לי שראיתי איזה משהו עליה בהקשר של יופי מסוכן ואני כזה "אה מגניב, היא הייתה שם?" ואז אני מגגלת אותה וכזה אומייגאד זו סו!! לא יודעת למה אבל היא לא נראתה לי מוכרת כשראיתי את כל הפרסומים לסרט עם אוברי לפני כמה חודשים, ואז כשיצא הטריילר גם שם היא לא נראתה לי דומה לאיך שזכרתי אותה. אני לא מאמינה שאני הופכת ללונה|חבול|
משעמם זה בטוח לא.
חח התיאור שלך לא גרם לזה להישמע מענין:-D

לא משהו שמי שלא ראה את הסרט הזבוב אמור לקלוט. היו 2 לונג שוטים על זבוב ליותר מדי זמן, והרבה מהסצנות של הגוף מתפרק אז זה סצנות דומות לדברים שהיו בזבוב (יש איזה קטע שהיא תולשת את הציפורניים שלה).
אה אוקיי נשמע דוחה מידי מכדי שארצה לחזור לחפש את זה:-D
:-Dזה בסדר, זה לא מפריע לי, זה לא לאנשים כמוך שלא אוהבים אימה, הרבה אנשים ממש אהבו אותו, וזה מגניב לי שסרט כזה קיצוני הגיע לרמת הדיבור שאליו הוא הגיע.
אני שמחה בשביל דמי. מגיע לה.

ראיתי עכשיו את הטריילר של זה, זה נראה באמת כמו משהו שאני יכולה להתעניין בו, מצד שני אני לא יודעת אם יש לי כוח לראות סדרה, וגם אין לי אפל (ולא בא לי להשתמש בדודים בשביל זה
מובן. גם אני לא הייתי טורחת להשתמש בדודים בשביל זה (על מי אני עובדת בעצם, יש שם קת'רין, אז כן:-P:)
האמת היא שהיית חושבת את זה עליי, אבל דווקא לא כזה מושך אותי סדרות וסרטים שהם כזה אחורי הקלעים של עולם הפירסום.
אז זהו, שזו דווקא לא סדרת מאחורי קלעים טיפוסית כזאת. דווקא מה ששונה בה זה מה שנראה לי שאת תאהבי. אבל שוב, זו לא איזה סדרת מופת שאני חייבת שתראי. התכוונתי יותר בקטע של אם מתישהו תעשי איזה מנוי לחודש לאפל בשביל כל מיני דברים שאת רוצה לראות, אז אולי תצרפי את זה לדברים שתנסי.

למעלה