The Jimmy Jab Games/Chicanery/Double Jeopardy מאי 2025 – שרשור חודשי 🃏🎷🐡🌾🛕

LeAnnDyIan

Well-known member
דיי נו, הכי לא אמין שלך אבר
ממש:-D
אני מפחדת ממך אם כבר.
וואי סתמו, כולם מפחדים פה מעדימון!! בגלל זה כולכם פותחים שרשורים חדשים כשמגיעים ל-200 וכולכם הוספתם את השם של השיר החודשי שלכם להודעות החודש!!
אל תשחקו אותה כאילו אין לכם סיוטים בלילה על חזירים כתומים שרודפים אחריכם!!!|שפם||שפם||שפם|

didalf

Well-known member
וואי סתמו, כולם מפחדים פה מעדימון!! בגלל זה כולכם פותחים שרשורים חדשים כשמגיעים ל-200 וכולכם הוספתם את השם של השיר החודשי שלכם להודעות החודש!!
אל תשחקו אותה כאילו אין לכם סיוטים בלילה על חזירים כתומים שרודפים אחריכם!!!|שפם||שפם||שפם|
אני פותחת לבד את השרשורים כי הם לא מקשיבים לחוקים שלי!:-D
אבל זה שכולם הוסיפו את השירים זה מקסים כולם מקשיבים לי כי הם יודעים שאני צודקת|זורו|
סתמי, לא אמרתי שהסרט לא טוב. אמרתי רק שזו תועבה לא להכיר את הגרסה של אידינה וקריסטין לפני.
תועבה זה מוגזם אבל זה די מחדל.

LeAnnDyIan

Well-known member
Homegirl be coming at me when she can’t even
לשרשר|שפם|

keren or5

Well-known member
שרשרתי. זה התגובה לתגובה הזאת. ועכשיו עוד פעם על הפרנציפ

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|מנגל|שם/כינוי: מיקי טוויסטד
|מנגל|גיל ב2148: מה אני צריכה לחשב עכשיו? זה בני גורן לי מדי! טוב נו 161, אם טעיתי בחישוב אין לי כוח לבדוק.
אם היית בת 13 בשנת 2000 אז אני חושב שאת צודקת
|מנגל|ובכמה שפות אתם יודעים להגיד תודה? מעניין. עברית, אנגלית, ספרדית, גרמנית נראה לי (דנקה לא?). מרגיש לי שאני יודעת את זה בעוד שפות כמו ערבית או צרפתית, אבל לא עולה לי עכשיו, אז נגיד 4 עריכה: אחרי שקראתי תגובות של אחרים נזכרתי שאני כן יודעת גם באיטלקית, ערבית, צרפתית ורוסית אז 8
אני מרגיש שעכשיו אני כבר יודע ב40 שפות
|זבנג|שירי החודש:
Ashley Johnson - Through the Valley
התאהבתי בו בשניה הראשונה ששמעתי, ומי ששרה זו השחקנית של אלי במשחק והיא עושה עבודה מצויינת
עכשיו ממש הקשבתי לשיר ובאמת מקסים
עריכה: אה נזכרתי בעוד אחד - אבל יש סיבה מצויינת ועצובה- טריגר למציאות. אז השיר השני הוא
Coldplay - Yellow
(לא יודעת למה שמתי וידאו מהופעה, אולי כי זה הציע לי את זה הרבה שנראה לי שאני יותר אוהבת את הגירסה הזאת מהמקור).
והסיבה- שוב טריגר למציאות. אמנם אהבתי את השיר הזה תמיד, אבל מה שגרם לי להתאבסס עליו החודש זה בגלל שיש עמוד בפייסבוק שמתרגם בצורה חופשית שירים מאנגלית לעברית, והם תרגמו את השיר הזה במחווה מצמררת כשהם החליפו את ה"צהוב" כ-"כתום" כמחווה לילדי הביבסים ;-( אני לא מסוגלת לשמוע את השיר הזה אותו דבר מאז. הנה התרגום:
https://www.facebook.com/share/p/164JfV4sEb/>
זה עצוב באמת.
השיר יפה
|זבנג|דמויות החודש: ג'ואל, אלי, דינה (TLOU)
|זבנג|שחקני החודש: פדרו, בלה רמזי, איזבלה מרסדס (דינה) ו-וקייטלין דבר (לא יכולה להגיד שאהבתי את הדמות שלה, אבל היא שיחקה מצויין לדעתי)
|זבנג|קראש החודש: פדרו
נראה לי ששכחת תמונה
1746824017472.png
*יש את האנשים האלו שנראים יותר טוב כשהם בגיל 50 ואני ממש מקווה להיות כזה.

אגב, לפני כמה ימים קפץ לי סרטון ביו-טיוב שהזכיר לי שפדרו גם היה במשחקי הכס. נראה לי שזה היה התפקיד שהקפיץ את הקריירה שלו.
|זבנג|ציטוט חודשי:
Well, I came upon a man at the top of a hill
Called himself the savior of the human race
Said he come to save the world from destruction and pain
But I said, "How can you save the world from itself?"
(מתוך השיר)
שאלה טובה
|דגל|סדרה ישראלית אהובה:
- חזרות
- אופוריה (הסדרה הישראלית שעליה מבוססת באופן ממש רופף הסדרה האמריקאית)
- נורמלי
- ככה זה
- מ.ק 22
- איש חשוב מאוד
- עבודה ערבית
- התסריטאי
- רון
- 30 ש"ח לשעה
- על הספקטרום
- האחיין שלי בנץ
בטח יש עוד שאני לא זוכרת וגם הורדתי כמה שיצא לי לראות עונה 1 או 2 אבל לא הספקתי לחזור כמו שבאבניקים, המפקדת, שטיסל
מתוך אלו ראיתי רק את חזרות וחלקים מעבודה ערבית ומ.ק. 22
|דגל|סרט ישראלי אהוב: ואלס עם באשיר
זה באמת היה סרט מצוין
|דגל|שיר ישראלי שאתם אוהבים:
לחלוטין אחד השירים היפים בעברית
אני אולי צריך להתבייש בזה אבל אני לא זוכר ששמעתי את השיר הזה בעבר.
|אש|סדרה אהובה עם שם של חיה? בוג'אק הורסמן נחשב?
לחלוטין נחשב.
איזו סדרה טובה. ממש בא לי לראות אותה שוב, אבל ראיתי חלקים ממנה שוב כבר הרבה פעמים עד שזה נעשה לי קצת מאוס ואני מרגיש שאני צריך לחכות כמה זמן עד צפייה חוזרת נוספת.
|אש|באיזה אמונה טפלה אתם מאמינים? לא מאמינה באף אחת
אגב, להאמין באמונות טפלות מביא מזל רע ולכן עדיף לא להאמין בהן.
|אש|מאכל אהוב שאתם לא אוכלים הרבה? ולמה? סושי - אני מתה על זה, אבל זה תמיד מרגיש לי מאוד יקר לכמות שמקבלים שזה לא שווה אם אני רוצה משהו משביע, אני אקנה כבר דבר גדול באותו סכום או פחות.
עכשיו סיימנו ארוחת ערב משפחתית לא שגרתית שבה הזמנו אוכל*. חמישה מתוכנו אכלנו המבורגרים ושניים אכלו סושי שהגיע שעה מאוחר יותר.

*ציינתי חודש שעבר נראה לי שאני אף פעם לא מזמין אוכל. זה נכון אבל לפעמים כמה אנשים במשפחה מזמינים ושואלים אותי מה אני רוצה.
|דויד|תמונה/סרטון/מתכון לסמורס שתרצו לחלוק עם הכיתה:

צפה בקובץ המצורף 127419
חחחחחח

Reutk

Active member
|זבנג|סדרות החודש: אורות ליל שישי.
|זבנג|סרטי החודש: גאווה ודעה קדומה
|זבנג|שירי החודש: Gangsta's Paradise
|זבנג|ספרי החודש:
תבונה ורגישות - ג'ין אוסטן
לכל הבנים שאהבתי - ג'ני האן
מה יש לאהוב בדורון מירב הלפרין
|זבנג|דמויות החודש: פיטר מלכל הבנים שאהבתי ומרת ג'ינינגס מתבונה ורגישות.
|זבנג|שחקני החודש: סטפן קאסל
1746906312549.png
|זבנג|קראש החודש:
|זבנג|ציטוט חודשי:
גרג פופוביץ' (שבשבילי תמיד יהיה המאמן של הספרס)
"I'm no longer a coach. I'm El Jefe,"
אני לא יכולה עם הארגון הזה. הם מושלמים מעבר למילים |לב|.

מהספר לכל הבנים שאהבתי:
"אני הייתי יכול להיות מישהו מהספר אם היית אומרת לי מראש"
"כן, טוב, היום תהיה מעולה בתור מירטל המייללת"

|זבנג|סיבה למסיבה: סטפן קאסל זוכה ברוקי העונה.
|זבנג|סיפור החודש: גרג פופוביץ' פורש מאימון אחרי 29 שנים וטים ומנו תומכים בו כמו שני בנים אוהבים |מאוהב|. פופ אומר, שהם אמרו לו שהם שם כי הם אוהבים אותו והם רוצים לתמוך בו שלא ייפול, אבל הוא יודע שהם רק באו להתנקם בו:-D .
|זבנג|למה אתם מצפים בחודש מאי: חתונה של חברה טובה.

|דגל|כיוון שהיום יום העצמאות:
|דגל|סדרה ישראלית אהובה: איצ'ה
|דגל|סרט ישראלי אהוב: אבא גנוב, מלך הסלים (אני מנסה לחשוב על משהו פחות מפדח |מובך| אבל לא עולה לי לראש אחד כזה)
|דגל|אמנים ישראלים אהובים: הראל סקעת, נינט טייב, עברי לידר.
|דגל|שיר ישראלי שאתם אוהבים: סיגליות

|אש|במדורה - מרשמלו או תפוח אדמה? אף אחד מהם
|אש|מתי הפעם האחרונה שחגגתם ל"ג בעומר? לא זוכרת
|אש|אין לכם ברירה אתם חייבים לפחד - סרט אימה מזעזע או צניחה חופשית (למתחכמים: לצורך השאלה ההיפוטתית אתם 100% נוחתים בשלום)? צניחה חופשית
|אש|סדרה אהובה עם שם של חיה? פוני קטן
|אש|רימייק/ריבוט שדווקא היה מוצלח? בטח יש אבל אני לא מצליחה להיזכר באחת כזאת
|אש|באיזה אמונה טפלה אתם מאמינים? אני לא חושבת שיש כזאת. אבל אני כן מאמינה בדברים הזויים שמנחסים את הקבוצה שלי.
|אש|מאכל אהוב שאתם לא אוכלים הרבה? ולמה? ג'חנון. כי אני לא יודעת להכין אז רק אם מכינים לי.
|אש|האם אתם אדם מסוג A או B (גם אם אין לכם רכב תחשבו איך הייתם אם היה לכם או איך אתם בכללי עם דברים אחרים)?
1746049013943.png

|דויד|תמונה/סרטון/מתכון לסמורס שתרצו לחלוק עם הכיתה: אני לא אף אחד מהטיפוסים האלה. אני יותר הטיפוס שבכלל לא זוכר למלא את המיכל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

didalf

Well-known member
של 2005 עם קירה נייטלי? איך אני אוהבתתתת|מאוהב|

האם קראת גם את גאווה ודעה קדומה לפני שראית את הסרט?

מוזר לי שקראת את זה ולא פשוט ראית את הסרט:-D כי בכלל שכחתי שיש ספר.
ועוד יותר מוזר לי מה שאמרת על איך הוא נגמר.

יאיי תהני

|אש|אין לכם ברירה אתם חייבים לפחד - סרט אימה מזעזע או צניחה חופשית (למתחכמים: לצורך השאלה ההיפוטתית אתם 100% נוחתים בשלום)? צניחה חופשית
לדעתי את האדם הכי שפוי פה

|אש|באיזה אמונה טפלה אתם מאמינים? אני לא חושבת שיש כזאת. אבל אני כן מאמינה בדברים הזויים שמנחסים את הקבוצה שלי.
וואי קלאסי אמונה טפלה כל מיני נאחס לקבוצות. ומתבקש כמובן.

|דויד|תמונה/סרטון/מתכון לסמורס שתרצו לחלוק עם הכיתה: אני לא אף אחד מהטיפוסים האלה. אני יותר הטיפוס שבכלל לא זוכר למלא את המיכל.
אוי נו רעות ואני חשבתי שאת אדם אחראי|שפם|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בדיוק ראיתי מאמר על הסדרה במוסף סוף שבוע של גלריה בעיתון הארץ ולא הבנתי למה פתאום. עוד לא קראתי את זה. אבל נראה לי שזה בשבח הסדרה.
אני לא רואה שהיא זמינה בשום שירות סטרימינג, אחרת אולי הייתי משלים אותה.
ובעניין הזה - שמעתי שהולך להיות עיבוד של הספר בצורה של סדרה בנטפליקס.
אמה קורין ואוליביה קולמן (ששיחקו את דיאנה והמלכה אליזבת בהכתר) יגלמו את אליזבת בנט ומיסז בנט.
*אולי כאן המקום לציין שאני חושב שאף פעם לא ראיתי את הסרט או שום עיבוד אחר. ולא קראתי את הספר.
עדי|חזיר| בדיוק שיבחה אותנו על כך ששמנו את כותרות השירים ואז את לא עשית את זה. אבל לי יש יכולת עריכה אז הוספתי לך.
זה שיר מעולה.
|זבנג|ספרי החודש:
מה יש לאהוב בדורון מירב הלפרין
מילא ספר אחד בלי שחקני הוקי גייז, אבל שלושה?!?
|זבנג|שחקני החודש: סטפן קאסל
צפה בקובץ המצורף 127893
נראה כאילו הוא מרים משהו ממש כבד. אבל אין לו שום דבר בידיים
אני נשבע שבשניה הראשונה חשבתי שאת מצפה לסרט בשם "החתונה של החברה הטובה שלי" שאני די בטוח שזה שם של סרט אמיתי.
|דגל|כיוון שהיום יום העצמאות:
וואי שכחתי מזה. שכחתי גם מספי ריבלין. ושווה לזכור אותו.
הראל סקעת הוא מישהו שאני מכיר רק שיר אחד שלו.
תכלס בעצם אני חושב שאני גם מכיר רק שיר אחד של נינט טייב, אבל היא סוג של סלבריטי גם בלי שהיא זמרת.
שיר מקסים שיצא לי לשמוע במהלך השנים אבל כמו הרבה שירים אף פעם לא ממש הקשבתי למילים שלו.
אבל לפני כמה זמן איפשהו (אולי פודקאסט) יצא לי לשמוע שיחה שבה דיברו עליו ובמה הוא עוסק וזה ממש מעניין.
זה היה מאוד חד משמעי. האם בגלל שאת בשמחה תעשי צניחה חופשית, או פחד ברור מאימה?
כשהייתי בגן הייתי כל כך אוהב את הפוני הקטן שלי שהתחפשתי בפורים אחד לפוני קטן.
חחחחח זה הכי אמונות טפלות.
כמו אם את לובשת משהו וקבוצה שלך מנצחת אז את חייבת ללבוש את זה שוב כדי לבדוק לפחות אם זה משפיע.
|אש|האם אתם אדם מסוג A או B (גם אם אין לכם רכב תחשבו איך הייתם אם היה לכם או איך אתם בכללי עם דברים אחרים)?
1746049013943.png

אז את מהטיפוסים שרואים לצד הכביש כי הם נתקעו בלי דלק.

didalf

Well-known member
בדיוק ראיתי מאמר על הסדרה במוסף סוף שבוע של גלריה בעיתון הארץ ולא הבנתי למה פתאום. עוד לא קראתי את זה. אבל נראה לי שזה בשבח הסדרה.
כי היא עלתה ליס לא מזמן במלואה (ויש לך.............)
ומידי פעם המבקר שם משלים סדרות ישנות כשנמאס לו מכל החדשות (נגיד מתישהו הוא כתב ביקורת על באפי קצת אחרי שהיא עלתה לדיסני)

*אולי כאן המקום לציין שאני חושב שאף פעם לא ראיתי את הסרט או שום עיבוד אחר. ולא קראתי את הספר.
אז למה אתה מחכה?:-0

:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כי היא עלתה ליס לא מזמן במלואה (ויש לך.............)
ומידי פעם המבקר שם משלים סדרות ישנות כשנמאס לו מכל החדשות (נגיד מתישהו הוא כתב ביקורת על באפי קצת אחרי שהיא עלתה לדיסני)
זה מזכיר לי שאחרי שאמרת לי על כך שיש כתוביות באנגלית אז בדקתי ובפירוש לסדרות רבות אין כתוביות באנגלית.
(אוקי, בדקתי ספציפית למשחקי הכס כי אחיין שלי רואה את זה ומעצבן אותו שיש רק כתוביות בעברית אז אמרתי לו שאמרו לי שיש כתוביות באנגלית ובדקתי איך שהראת ואין לזה)
אז למה אתה מחכה?:-0
טוב, עכשיו אני מחכה לסדרה הזאת.

Reutk

Active member
של 2005 עם קירה נייטלי?
כן.
האם קראת גם את גאווה ודעה קדומה לפני שראית את הסרט?
כן קראתי את הספר מלא פעמים. את הסרט ראיתי גם כבר כמה פעמים לפני כן.
מוזר לי שקראת את זה ולא פשוט ראית את הסרט:-D כי בכלל שכחתי שיש ספר.
ועוד יותר מוזר לי מה שאמרת על איך הוא נגמר.
קראתי את הספר רק כי ג'ולס הביאה אותו מהספרייה, וג'ולס הביאה אותו רק כי זה הזכיר לה שם של שיר של טיילור.

יאיי תהני
תודה :-):
לדעתי את האדם הכי שפוי פה
כי אף פעם לא הבנתי מה הקטע של סרטי אימה. מה מהנה בזה בדיוק?

אוי נו רעות ואני חשבתי שאת אדם אחראי|שפם|
אני אדם אחראי אבל גם שכחן.

היא משודרת ביס אבל אני לא יודעת אם גם בסטינג.
אז אולי תנסה את הסרט (אני בעיקרון חושבת שהספר הרבה יותר טוב אבל זה גם מצריך יותר השקעה).
עדי|חזיר| בדיוק שיבחה אותנו על כך ששמנו את כותרות השירים ואז את לא עשית את זה. אבל לי יש יכולת עריכה אז הוספתי לך.
זה שיר מעולה.
תודה לך.
שמעתי השבוע ביוטיוב מיוזיק את המיקס שירים ששמעתי בעבר והוא היה שם אז נזכרתי בו. שיר מעולה וגם הסרט סיכון מחושב.
קראתי גם ספרים על שחקני הוקי גאים פשוט כל העלילות שלהן די חזרו על עצמן ולא היה ספר שממש נחקק לי בזיכרון בשביל לציין אותו.
וואלה? אני לא זוכרת מה בדיוק קרה לפני התמונה אבל בדרך כלל זאת תנועה ששחקן עושה שהוא מתרגש ממהלך מדהים שהוא עשה לפני כן (אז אולי זה אגו שלו שכבד לו)
אני נשבע שבשניה הראשונה חשבתי שאת מצפה לסרט בשם "החתונה של החברה הטובה שלי" שאני די בטוח שזה שם של סרט אמיתי.
אבל אני די בטוחה שאף אחד אף פעם לא ציין אותו כדבר שהוא מחכה לו החודש.
וואי שכחתי מזה. שכחתי גם מספי ריבלין. ושווה לזכור אותו.
|כן|
הראל סקעת הוא מישהו שאני מכיר רק שיר אחד שלו.
תכלס בעצם אני חושב שאני גם מכיר רק שיר אחד של נינט טייב, אבל היא סוג של סלבריטי גם בלי שהיא זמרת.
אני גם לא מכירה הרבה שירים שלהם אני פשוט אוהבת אותם. אני לא ממש שומעת שירים בעברית.
שיר מקסים שיצא לי לשמוע במהלך השנים אבל כמו הרבה שירים אף פעם לא ממש הקשבתי למילים שלו.
אבל לפני כמה זמן איפשהו (אולי פודקאסט) יצא לי לשמוע שיחה שבה דיברו עליו ובמה הוא עוסק וזה ממש מעניין.
המילים זה מה שמיוחד בו.
זה היה מאוד חד משמעי. האם בגלל שאת בשמחה תעשי צניחה חופשית, או פחד ברור מאימה?
בגלל שסרטי אימה לא מעניינים אותי ותמיד רציתי לנסות צניחה חופשית.
כשהייתי בגן הייתי כל כך אוהב את הפוני הקטן שלי שהתחפשתי בפורים אחד לפוני קטן.
אני גם מאוד אהבתי את הסדרה שהייתי קטנה אבל לא חשבתי להתחפש לפוני.
חחחחח זה הכי אמונות טפלות.
כמו אם את לובשת משהו וקבוצה שלך מנצחת אז את חייבת ללבוש את זה שוב כדי לבדוק לפחות אם זה משפיע.
כן. ואם מישהו נכנס לחדר והם מתחילים לפספס סלים הוא מגורש מהחדר.
אז את מהטיפוסים שרואים לצד הכביש כי הם נתקעו בלי דלק.
לא. כי אין לי רכב או רישיון.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
קראתי את הספר רק כי ג'ולס הביאה אותו מהספרייה, וג'ולס הביאה אותו רק כי זה הזכיר לה שם של שיר של טיילור.
אני חושב שמבחינת עדי|חזיר| זאת הסיבה הכי מוצדקת לקריאת ספר אי פעם.
האמת שיש מחקרים ממש על זה.
יש דברים פסיכולוגיים יותר ויש דברים ממש כימיים לגבי מה קורה למוח כשהוא מפחד ואיך זה משפיע על האדם. ולקבל את זה במצב שבו אין סכנה אמיתית זה יתרון.
יש לי חברה שהיא מאוד סובלת מדיכאון ולראות סרטי אימה עושה לה טוב. (אם כי זה צריך להיות סוג מסויים ולא מוגזם)
אז אולי תנסה את הסרט (אני בעיקרון חושבת שהספר הרבה יותר טוב אבל זה גם מצריך יותר השקעה).
אולי שווה דווקא לנסות את הספר (כאילו אין לי רשימה ענקית של ספרים שאני רוצה לקרוא ולא מגיע אליהם)
בעצם לא נראה לי שאי פעם קראתי ספר שנכתב באנגלית במאה ה19.
שזה קצת מוזר כי קראתי כמה ספרים צרפתיים מהמאה ה19 (בעיקר בלזק, אבל גם הרוזן ממונטה כריסטו של דיומא.

אם אני מנסה קלאסיקה אנגלית אחת מהמאה ה19, על מה את הכי ממליצה?

שמעתי השבוע ביוטיוב מיוזיק את המיקס שירים ששמעתי בעבר והוא היה שם אז נזכרתי בו. שיר מעולה וגם הסרט סיכון מחושב.
אני זוכר שראיתי את הסרט בשנות ה90, אבל לא זוכר שום דבר מעבר לזה.
קראתי גם ספרים על שחקני הוקי גאים פשוט כל העלילות שלהן די חזרו על עצמן ולא היה ספר שממש נחקק לי בזיכרון בשביל לציין אותו.
תנסי ספר על שחקני הוקי סטרייטים. זה מוזר, אבל יש גם כאלו. :-P:
לא. כי אין לי רכב או רישיון.
אוקי, אז די מוצדק שאת לא זוכרת למלא דלק...

אבל אני די בטוחה שאף אחד אף פעם לא ציין אותו כדבר שהוא מחכה לו החודש.
אז תתפלאי דווקא.
בשאלון של יוני בשנת 1997, אחד החודשים הראשונים של פורום טלוויזיה בתפוז, מישהי (מעריצה של ג'וליה רוברטס) כתבה שהסרט החתונה של החברה הטובה שלי הוא הדבר שאני הכי מצפה לו בחודש. ורוב חברי הפורום הסכימו איתו.
1746988479270.png

didalf

Well-known member
כן קראתי את הספר מלא פעמים. את הסרט ראיתי גם כבר כמה פעמים לפני כן.
אה אוקי יותר מתאים לך
תמסרי לג'ולס שהיא האדם האהוב עליי היום ואיזה שיר?

תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!
גועל נפש של דבר

היא משודרת ביס אבל אני לא יודעת אם גם בסטינג.
יש גם בסטינג

בגלל שסרטי אימה לא מעניינים אותי ותמיד רציתי לנסות צניחה חופשית.
מלכה|כתר|

כן. ואם מישהו נכנס לחדר והם מתחילים לפספס סלים הוא מגורש מהחדר.
פעם כשהייתי רואה כדורגל איכשהו תמיד כשהייתי הולכת לשירותים היה גול.
לפעמים הרגשתי שהנוכחות שלי תוקעת את המשחק:-D

אני חושב שמבחינת עדי|חזיר| זאת הסיבה הכי מוצדקת לקריאת ספר אי פעם.
כמובן

אם אני מנסה קלאסיקה אנגלית אחת מהמאה ה19, על מה את הכי ממליצה?
גאווה ודעה קדומה הרגע דיברנו על זה
אבל באמת ניק הסרט עם קירה נייטלי מושלם וכרגע ראיתי שבאמזון למה לא בעצם?

אז תתפלאי דווקא.
בשאלון של יוני בשנת 1997, אחד החודשים הראשונים של פורום טלוויזיה בתפוז, מישהי (מעריצה של ג'וליה רוברטס) כתבה שהסרט החתונה של החברה הטובה שלי הוא הדבר שאני הכי מצפה לו בחודש. ורוב חברי הפורום הסכימו איתו.
וואו ניק, וואו:-D

LeAnnDylan

Well-known member
תמשיכי להזכיר לי שאני צריכה לצפות בזה ומתישהו זה יקרה!
מושלם|לב|
|זבנג|סיבה למסיבה: סטפן קאסל זוכה ברוקי העונה.
קולולולולו
|זבנג|סיפור החודש: גרג פופוביץ' פורש מאימון אחרי 29 שנים וטים ומנו תומכים בו כמו שני בנים אוהבים |מאוהב|. פופ אומר, שהם אמרו לו שהם שם כי הם אוהבים אותו והם רוצים לתמוך בו שלא ייפול, אבל הוא יודע שהם רק באו להתנקם בו:-D .
:-D:-D
מזל טוב!
לא שמעתי עליה בחיים.
|דגל|סרט ישראלי אהוב: אבא גנוב, מלך הסלים (אני מנסה לחשוב על משהו פחות מפדח |מובך| אבל לא עולה לי לראש אחד כזה)
חח יואו אני לא מאמינה שבחרת שני סרטים שאשכרה ראיתי:-D
כן לנינט|לב|
יואו אני ממש אוהבת!! (אבל רק בגרסה של ליאור פרחי)
|אש|במדורה - מרשמלו או תפוח אדמה? אף אחד מהם
פארטי פופר|שפם|
כולם פה מטורפים.
טוב את באמת מהתקופה של לונה אם זה הבר הראשון שעלה לך לראש:-D
אה, אני לצערי מנחסת את הסיהוקס תמיד;-(
|אש|מאכל אהוב שאתם לא אוכלים הרבה? ולמה? ג'חנון. כי אני לא יודעת להכין אז רק אם מכינים לי.
להכין ג'חנון זה בזבוז זמן. רק לקנות ועדיף את זה שמחמים במיקרו 2 דקות.
|אש|האם אתם אדם מסוג A או B (גם אם אין לכם רכב תחשבו איך הייתם אם היה לכם או איך אתם בכללי עם דברים אחרים)? אני לא אף אחד מהטיפוסים האלה. אני יותר הטיפוס שבכלל לא זוכר למלא את המיכל.
איך אפשר לא לזכור כשזה מופיע לך מול הפנים כשאת מדליקה את הרכב?|תוהה|
זה לא מהנה. אבל זה גם לא הורג אותך.
חחחח ניק, תגיד שלא צפיתי בספורט בחיים בלי להגיד שלא צפית בספורט בחיים:-D:-D
:-D :-D :-Dוואי הרגתי אותי, אני בוכה עם דמעות עכשיו... ברור שהתכוונתי לכתוב שאין בן אדם שלא *איבד* זוג של גרב :-D
ברור שזה מה שהתכוונת לכתוב:rolleyes:
תירוצים תמיד יהיו לי ללא לעשות דברים!
את בטוחה שאת לא מזל מאזניים?
כנראה שהגיע לך:-D
עדימון חזתה את העתיד:-D
מהיום נקרא לה הרצלמון.
הדודים מביאים לי את TLOU כי זה מקרה מיוחד, אבל איבדתי את מקורות הסטרימינג שלי ;-( אני לא מצליחה לגנוב לאחותי עכשיו לא את הדיסני ולא את הנטפליקס ובגלל שאנחנו במלחמה קרה אני לא מתקשרת אליה לברר מה קרה. טוב נשאר לי רק יוטיוב אז אני עושה עוד צפייה באחיין שלי בנץ כי יצאה עונה 3 ואני לא זוכרת כלום.
הגיע הזמן למצוא דודים אמינים.
:-D כריס פראט סיפר באיזה ראיון איך זה קרה. יש קטע בעונה הראשונה שהוא בא לבית של אן ערום ולזלי פותחת לו את הדלת וכאילו בשוק. אבל הוא עושים את הדברים האלה בטלוויזיה כשלובשים תחתונים בצע עור ואז שמים על זה טישטוש וזה נראה כאילו זה ערום. אז כריס אמר שאיימי לא הצליחה לעשות הבעה מספיק מצחיקה, אז הוא החליט פעם אחת באמת לבוא ערום ואיימי הייתה בשוק ובאמת השתמשו בשוט הזה בסדרה.
כאילו אני יודעת שאנחנו לא אמורים להלל התנהגות כזאת היום. אבל זה פאקינג מצחיק:-D
כי המישהי הזאת החליטה שאני צריכה להגיב מיד כשעולה פרק! מי שמך? :-[
ואיכשהו את עדין לא עושה את זה אז סתמי.
זה באמת ממש משונה, ואני יודעת שכולכם תהיו בשוק אבל לא ראיתי המומינים אף פעם, אז לא ידעתי שזה ככה גם שם.
אם לא ראית המומינים האם הייתה לך ילדות בכלל??
כי אתם ווירדוז, זה מוזר לישון עם שמיכה בלי ציפית.
אולי, אבל כבר התרגלתי וזה נוח ככה שזה יוצא מהכביסה וכבר מוכן לשינה במקום לריב עם ציפה כל פעם. חוץ מזה שכל שנה אנשים קונים לי מלא שמיכות כי מסתבר שזו מתנת כריסמס לגיטימית (איכשהו כולן של הסיהוקס ואין לי אפילו אחת מהן פעמיים!) אז אני יכולה להחליף אותן בתדירות גבוהה אם מרגיש לי שהן מיצו את חיי המדף שלהן.
באמת באתי להגיד שהיא נראה שונה מאוד מאיך שהיא נראית בסרטון שהבאת מאמריקן איידול
טוב בכל זאת עברו 20 שנה מאז. והיא גם הצליחה לשבור את הפרצוף שלה בדרך אז היא לא נראית אותו הדבר
מה זה ג'ומו? :-D
Joy of missing out
הכיף הזה שבלהגיד לעצמך- יואו איזה כיף שלא הלכתי למסיבת חוף הזאת והייתי צריכה לתקשר עם אנשים לא מעניינים ובמקום זה אני במיטה לבדי רואה סדרות|מאוהב|
פפפףףףףףף;
עדימון הכי נחמדה ומפרגנת בעולם. למי שמגיע לו.
כבר סיכמנו שזה שקר אז לא חשוב.
שלא מוכרים פה בסט של המצעים ציפה של שמיכה. למעשה, המקום היחיד שאפשר לרכוש ציפה לשמיכה זה באיקאה.
אנשים פשוט מכבסים את השמיכות שלהם כמו שהן. ובגלל שהן לא מצריכות ציפה, הן מגיעות יפות עם כל מיני דוגמאות והדפסים ואז כאילו הצד העליון עם הדוגמה קצת יותר מחופספס וקל לניעור. והצד התחתון נעים ורך.
סתמי, אפילו אמא של הבוסית שלי אמרה לה שהיא צריכה לתת לי יום חופש אחד מהעבודה שאני אהיה בו עם קציצי במקום כי רק אני מלמדת אותה דברים ושבזכותי היא חכמה|זעם|
כי אני רוצה שזה ישודר אצלי בלי מעקפים ותסביכים!
אז תסבלי מה אכפת לי.
איךךךךךךךךך
יש אנשים ששומעים מוזיקה להנאתם ויש אנשים ששורצים כל היום בתפוז. כל אחת והבחירות שלה.
יום אחד אני אבואאאאאא
שמענו עליך.
יש סיכוי גבוה יותר שלונה תגלה לנו בת כמה היא מאשר שאת תבואי לבקר:-D
תשלחי אותה להשלים את פארקס ומהר.
דחוף לכפות עליה לצפות בפארקס!!
שלחתי! כל הסופ"ש ניג'סתי לה ועשיתי לה מלא רפרנסים לסדרה.
נגיד הלכנו לאכול ארוחת בוקר באיזו מסעדה ואנחנו מסתכלות על התפריט והיא תוהה מה להזמין ואני כזה "ברור שוופלס!! אם זה טוב ללזלי, זה טוב גם לנו!" ואז גם "למה שמישהו אי פעם ירצה לאכול אוכל שהוא לא ארוחת בוקר?!" (ואז היא ניסתה לענות לי על זה ואני כזה ששש, יום אחד את תביני)
באתי לפה כדי לתת לכם עדכון על מצב החברה-
thumbnail_IMG_4966.jpg

didalf

Well-known member
שלא מוכרים פה בסט של המצעים ציפה של שמיכה. למעשה, המקום היחיד שאפשר לרכוש ציפה לשמיכה זה באיקאה.
אנשים פשוט מכבסים את השמיכות שלהם כמו שהן. ובגלל שהן לא מצריכות ציפה, הן מגיעות יפות עם כל מיני דוגמאות והדפסים ואז כאילו הצד העליון עם הדוגמה קצת יותר מחופספס וקל לניעור. והצד התחתון נעים ורך.
מההההההההההההה
איזה עם הזיה

סתמי, אפילו אמא של הבוסית שלי אמרה לה שהיא צריכה לתת לי יום חופש אחד מהעבודה שאני אהיה בו עם קציצי במקום כי רק אני מלמדת אותה דברים ושבזכותי היא חכמה|זעם|
שמעי זה לא שהרף מאד גבוה:-D

נו יאללה דיבורים שתתחיל קדימה!

למעלה