סדרות החודש: אורות ליל שישי.
תמשיכי להזכיר לי שאני צריכה לצפות בזה ומתישהו זה יקרה!
שירי החודש: Gangsta's Paradise
מושלם
סיבה למסיבה: סטפן קאסל זוכה ברוקי העונה.
קולולולולו
סיפור החודש: גרג פופוביץ' פורש מאימון אחרי 29 שנים וטים ומנו תומכים בו כמו שני בנים אוהבים

. פופ אומר, שהם אמרו לו שהם שם כי הם אוהבים אותו והם רוצים לתמוך בו שלא ייפול, אבל הוא יודע שהם רק באו להתנקם בו

.

למה אתם מצפים בחודש מאי: חתונה של חברה טובה.
מזל טוב!
סדרה ישראלית אהובה: איצ'ה
לא שמעתי עליה בחיים.
סרט ישראלי אהוב: אבא גנוב, מלך הסלים (אני מנסה לחשוב על משהו פחות מפדח

אבל לא עולה לי לראש אחד כזה)
חח יואו אני לא מאמינה שבחרת שני סרטים שאשכרה ראיתי
אמנים ישראלים אהובים: הראל סקעת, נינט טייב, עברי לידר.
כן לנינט
שיר ישראלי שאתם אוהבים: סיגליות
יואו אני ממש אוהבת!! (אבל רק בגרסה של ליאור פרחי)
במדורה - מרשמלו או תפוח אדמה? אף אחד מהם
פארטי פופר
אין לכם ברירה אתם חייבים לפחד - סרט אימה מזעזע או צניחה חופשית (למתחכמים: לצורך השאלה ההיפוטתית אתם 100% נוחתים בשלום)? צניחה חופשית
כולם פה מטורפים.
סדרה אהובה עם שם של חיה? פוני קטן
טוב את באמת מהתקופה של לונה אם זה הבר הראשון שעלה לך לראש
באיזה אמונה טפלה אתם מאמינים? אני לא חושבת שיש כזאת. אבל אני כן מאמינה בדברים הזויים שמנחסים את הקבוצה שלי.
אה, אני לצערי מנחסת את הסיהוקס תמיד
מאכל אהוב שאתם לא אוכלים הרבה? ולמה? ג'חנון. כי אני לא יודעת להכין אז רק אם מכינים לי.
להכין ג'חנון זה בזבוז זמן. רק לקנות ועדיף את זה שמחמים במיקרו 2 דקות.
האם אתם אדם מסוג A או B (גם אם אין לכם רכב תחשבו איך הייתם אם היה לכם או איך אתם בכללי עם דברים אחרים)? אני לא אף אחד מהטיפוסים האלה. אני יותר הטיפוס שבכלל לא זוכר למלא את המיכל.
איך אפשר לא לזכור כשזה מופיע לך מול הפנים כשאת מדליקה את הרכב?
כי אף פעם לא הבנתי מה הקטע של סרטי אימה. מה מהנה בזה בדיוק?
זה לא מהנה. אבל זה גם לא הורג אותך.
נראה כאילו הוא מרים משהו ממש כבד. אבל אין לו שום דבר בידיים
חחחח ניק, תגיד שלא צפיתי בספורט בחיים בלי להגיד שלא צפית בספורט בחיים

ברור שזה מה שהתכוונת לכתוב
תירוצים תמיד יהיו לי ללא לעשות דברים!
את בטוחה שאת לא מזל מאזניים?
כנראה שהגיע לך

עדימון חזתה את העתיד

מהיום נקרא לה הרצלמון.
הדודים מביאים לי את TLOU כי זה מקרה מיוחד, אבל איבדתי את מקורות הסטרימינג שלי

אני לא מצליחה לגנוב לאחותי עכשיו לא את הדיסני ולא את הנטפליקס ובגלל שאנחנו במלחמה קרה אני לא מתקשרת אליה לברר מה קרה. טוב נשאר לי רק יוטיוב אז אני עושה עוד צפייה באחיין שלי בנץ כי יצאה עונה 3 ואני לא זוכרת כלום.
הגיע הזמן למצוא דודים אמינים.

כריס פראט סיפר באיזה ראיון איך זה קרה. יש קטע בעונה הראשונה שהוא בא לבית של אן ערום ולזלי פותחת לו את הדלת וכאילו בשוק. אבל הוא עושים את הדברים האלה בטלוויזיה כשלובשים תחתונים בצע עור ואז שמים על זה טישטוש וזה נראה כאילו זה ערום. אז כריס אמר שאיימי לא הצליחה לעשות הבעה מספיק מצחיקה, אז הוא החליט פעם אחת באמת לבוא ערום ואיימי הייתה בשוק ובאמת השתמשו בשוט הזה בסדרה.
כאילו אני יודעת שאנחנו לא אמורים להלל התנהגות כזאת היום. אבל זה פאקינג מצחיק
כי המישהי הזאת החליטה שאני צריכה להגיב מיד כשעולה פרק! מי שמך?
ואיכשהו את עדין לא עושה את זה אז סתמי.
זה באמת ממש משונה, ואני יודעת שכולכם תהיו בשוק אבל לא ראיתי המומינים אף פעם, אז לא ידעתי שזה ככה גם שם.
אם לא ראית המומינים האם הייתה לך ילדות בכלל??
כי אתם ווירדוז, זה מוזר לישון עם שמיכה בלי ציפית.
אולי, אבל כבר התרגלתי וזה נוח ככה שזה יוצא מהכביסה וכבר מוכן לשינה במקום לריב עם ציפה כל פעם. חוץ מזה שכל שנה אנשים קונים לי מלא שמיכות כי מסתבר שזו מתנת כריסמס לגיטימית (איכשהו כולן של הסיהוקס ואין לי אפילו אחת מהן פעמיים!) אז אני יכולה להחליף אותן בתדירות גבוהה אם מרגיש לי שהן מיצו את חיי המדף שלהן.
באמת באתי להגיד שהיא נראה שונה מאוד מאיך שהיא נראית בסרטון שהבאת מאמריקן איידול
טוב בכל זאת עברו 20 שנה מאז. והיא גם הצליחה לשבור את הפרצוף שלה בדרך אז היא לא נראית אותו הדבר
מה זה ג'ומו?
Joy of missing out
הכיף הזה שבלהגיד לעצמך- יואו איזה כיף שלא הלכתי למסיבת חוף הזאת והייתי צריכה לתקשר עם אנשים לא מעניינים ובמקום זה אני במיטה לבדי רואה סדרות
פפפףףףףףף;
עדימון הכי נחמדה ומפרגנת בעולם. למי שמגיע לו.
כבר סיכמנו שזה שקר אז לא חשוב.
מסתומרת?
שלא מוכרים פה בסט של המצעים ציפה של שמיכה. למעשה, המקום היחיד שאפשר לרכוש ציפה לשמיכה זה באיקאה.
אנשים פשוט מכבסים את השמיכות שלהם כמו שהן. ובגלל שהן לא מצריכות ציפה, הן מגיעות יפות עם כל מיני דוגמאות והדפסים ואז כאילו הצד העליון עם הדוגמה קצת יותר מחופספס וקל לניעור. והצד התחתון נעים ורך.
סתמי, אפילו אמא של הבוסית שלי אמרה לה שהיא צריכה לתת לי יום חופש אחד מהעבודה שאני אהיה בו עם קציצי במקום כי רק אני מלמדת אותה דברים ושבזכותי היא חכמה
כי אני רוצה שזה ישודר אצלי בלי מעקפים ותסביכים!
אז תסבלי מה אכפת לי.
יש אנשים ששומעים מוזיקה להנאתם ויש אנשים ששורצים כל היום בתפוז. כל אחת והבחירות שלה.
שמענו עליך.
יש סיכוי גבוה יותר שלונה תגלה לנו בת כמה היא מאשר שאת תבואי לבקר
תשלחי אותה להשלים את פארקס ומהר.
דחוף לכפות עליה לצפות בפארקס!!
שלחתי! כל הסופ"ש ניג'סתי לה ועשיתי לה מלא רפרנסים לסדרה.
נגיד הלכנו לאכול ארוחת בוקר באיזו מסעדה ואנחנו מסתכלות על התפריט והיא תוהה מה להזמין ואני כזה "ברור שוופלס!! אם זה טוב ללזלי, זה טוב גם לנו!" ואז גם "למה שמישהו אי פעם ירצה לאכול אוכל שהוא לא ארוחת בוקר?!" (ואז היא ניסתה לענות לי על זה ואני כזה ששש, יום אחד את תביני)
באתי לפה כדי לתת לכם עדכון על מצב החברה-