The Jimmy Jab Games/Chicanery/Double Jeopardy מאי 2025 – שרשור חודשי 🃏🎷🐡🌾🛕

keren or5

Well-known member
כנראה שהגיע לך:-D
עדימון חזתה את העתיד:-D
מהיום נקרא לה הרצלמון.
וואי את ממש סוכנת כאוס! את סתם רוצה לראות אותנו רבים. אבל רק תזכרי ש-

אה וראיתי את יופי מסוכן והתגובה שלי אליו היא:

LeAnnDyIan

Well-known member
אה וראיתי את יופי מסוכן והתגובה שלי אליו
איכס את באמת מוזרה. עדי ראויה ליותר.

למרות שמרגרט ואוברי חמודות ביחד (אז אני מוכנה לסלוח לה על התועבה הזאת) אני עדין חושבת שזה הסרט המגעיל ביותר בהיסטוריה של הסרטים המגעילים. ואני צריכה לשדך לך במקום את הלקוחה המוזרה שלי שגם חשבה שזה סרט מעולה ואפילו צפתה בו פעמיים🤮🤮

keren or5

Well-known member
אמאלה הגיף הזה הוא כל המהות שלך:-D
שימי אותו בחתימה!
:-Dתכלס, |כן|
אני עדין חושבת שזה הסרט המגעיל ביותר בהיסטוריה של הסרטים המגעילים.

למרות שמרגרט ואוברי חמודות ביחד (אז אני מוכנה לסלוח לה על התועבה הזאת)
נראה לי שהתכוונת לאוברי, אבל אין לי מושג מי זאת מרגרט ואין לי מושג באיזה הקשר אמרת את זה (אוברי לא הופיעה ביופי מסוכן). ומרגרט זו אולי השחקנית מרגרט קוואלי ששיחקה ביופי מסוכן, אבל שוב אז מה קשור אוברי?
ואני צריכה לשדך לך במקום את הלקוחה המוזרה שלי שגם חשבה שזה סרט מעולה ואפילו צפתה בו פעמיים🤮🤮
וואי היא בטח בן אדם מרתק!

LeAnnDyIan

Well-known member
נראה לי שהתכוונת לאוברי, אבל אין לי מושג מי זאת מרגרט ואין לי מושג באיזה הקשר אמרת את זה (אוברי לא הופיעה ביופי מסוכן). ומרגרט זו אולי השחקנית מרגרט קוואלי ששיחקה ביופי מסוכן, אבל שוב אז מה קשור אוברי?
עדי הבינה אותי וזה מה שחשוב.
אבל בכל מקרה- אוברי ומרגרט משחקות בסרט חדש ביחד (יחד עם כריס אוונס) הן היו עכשיו בפסטיבל קאן כדי לקדם את הסרט (שיצא באוגוסט) והן ממש חמודות וגאות ביחד.
ולמרות שלא חיבבתי את מרגרט לפני, כי היא הגעילה אותי בסרט, היא ואוברי חמודות ביחד אז אני סולחת לה.

LeAnnDyIan

Well-known member
עדי הבינה אותי וזה מה שחשוב.
אבל בכל מקרה- אוברי ומרגרט משחקות בסרט חדש ביחד (יחד עם כריס אוונס) הן היו עכשיו בפסטיבל קאן כדי לקדם את הסרט (שיצא באוגוסט) והן ממש חמודות וגאות ביחד.
ולמרות שלא חיבבתי את מרגרט לפני, כי היא הגעילה אותי בסרט, היא ואוברי חמודות ביחד אז אני סולחת לה.
זה הסרטון שהטריף את כל השירניות
וגם הן החזיקו ידיים כל הזמן שזה עוד דבר שהטריף את השירניות. ושירניות בטוויטר זה דבר מצחיק😂
IMG_6100.jpeg

keren or5

Well-known member
אה, עכשיו הבנתי את המשפט תחבירית כאילו :-D
האמת שבא לי לראות את הסרט הזה גם בגלל אוברי וגם בגלל
וואי סתמו, כולם מפחדים פה מעדימון!! בגלל זה כולכם פותחים שרשורים חדשים כשמגיעים ל-200 וכולכם הוספתם את השם של השיר החודשי שלכם להודעות החודש!!
מי מפחד ממנה?
נראה לי ששכחת תמונה
1746824017472.png
עם כל הכבוד לאהבתך לבאפי, זו לא התמונה שהייתי בוחרת לייצג את איך שהוא נראה.
אני פותחת לבד את השרשורים כי הם לא מקשיבים לחוקים שלי!:-D
אבל זה שכולם הוסיפו את השירים זה מקסים כולם מקשיבים לי כי הם יודעים שאני צודקת|זורו|
וואי בדיוק.
אל תשחקו אותה כאילו אין לכם סיוטים בלילה על חזירים כתומים שרודפים אחריכם!!!|שפם||שפם||שפם|
:-D :-D
תועבה זה מוגזם אבל זה די מחדל.
טובנו לתיאטרון אני לא אלך עכשיו אבל את הסרט זה לא כזה בעיה לראות
*יש את האנשים האלו שנראים יותר טוב כשהם בגיל 50 ואני ממש מקווה להיות כזה.
וואי, כן!! אני קולטת את זה פתאום על אנשים. אבל זה רק גברים, המצב של הנשים כ"כ לכיוון נעורים שסרט כמו יופי מסוכן קיים
מתוך אלו ראיתי רק את חזרות וחלקים מעבודה ערבית ומ.ק. 22
תראו כבר האחיין שלי בנץ!!!! זה בחינם וזו סדרה טובה, ולדעתי מי שאהב קומיוניטי והמקום הטוב יאהב אותה. הנה קחו לינק יא עצלנים:
|זבנג|שירי החודש: Gangsta's Paradise
מעולה!
האמת שיש מחקרים ממש על זה.
יש דברים פסיכולוגיים יותר ויש דברים ממש כימיים לגבי מה קורה למוח כשהוא מפחד ואיך זה משפיע על האדם. ולקבל את זה במצב שבו אין סכנה אמיתית זה יתרון.
יש לי חברה שהיא מאוד סובלת מדיכאון ולראות סרטי אימה עושה לה טוב. (אם כי זה צריך להיות סוג מסויים ולא מוגזם)
מעניין. אני גם חושבת ההנאה מזה זו התחושה ש"מותר" לפחד אבל ברור לי שלא יקרה לי כלום.
בשאלון של יוני בשנת 1997, אחד החודשים הראשונים של פורום טלוויזיה בתפוז, מישהי (מעריצה של ג'וליה רוברטס) כתבה שהסרט החתונה של החברה הטובה שלי הוא הדבר שאני הכי מצפה לו בחודש. ורוב חברי הפורום הסכימו איתו.
:-0 איך מצאת את זה? בכל מקרה אני מניחה שהיא התכוונה ל"חתונה של החבר הכי טוב שלי" (שאני דיי בטוחה שזה השם הרשמי שלו בעברית)
את בטוחה שאת לא מזל מאזניים?
כן. אבל אני לא מאמינה באסטרולוגיה
כאילו אני יודעת שאנחנו לא אמורים להלל התנהגות כזאת היום. אבל זה פאקינג מצחיק:-D
כן, מסכימה. הנה הראיון שבו הוא מדבר על זה:
אם לא ראית המומינים האם הייתה לך ילדות בכלל??
אני תמיד צריכה להסביר את זה. רוב האנשים בסביבות הגיל שלי ראו את זה בילדות כי לי היו כבלים מגיל ממש צעיר וטלביזיה בחדר. את המומינים שידרו בערוץ 1. למה למה לי לראות סדרות ילדים לא בערוץ הילדים כמו איכרה?
אולי, אבל כבר התרגלתי וזה נוח ככה שזה יוצא מהכביסה וכבר מוכן לשינה במקום לריב עם ציפה כל פעם. חוץ מזה שכל שנה אנשים קונים לי מלא שמיכות כי מסתבר שזו מתנת כריסמס לגיטימית (איכשהו כולן של הסיהוקס ואין לי אפילו אחת מהן פעמיים!) אז אני יכולה להחליף אותן בתדירות גבוהה אם מרגיש לי שהן מיצו את חיי המדף שלהן.
אבל אם זאת שמיכת פוך?! אי אפשר לכבס אותה!
טוב בכל זאת עברו 20 שנה מאז. והיא גם הצליחה לשבור את הפרצוף שלה בדרך אז היא לא נראית אותו הדבר
מזתומרת היא שברה את הפרוץ שלה? :-0
כל הכבוד! עשית משהו טוב! גרמתי לעוד מישהי לראות פארקס
מההההההההההההה
איזה עם הזיה
נכון?!

LeAnnDyIan

Well-known member
אה, עכשיו הבנתי את המשפט תחבירית כאילו :-D
האמת שבא לי לראות את הסרט הזה גם בגלל אוברי וגם בגלל
וגם בגלל מה?
מי מפחד ממנה?
כולם צריכים.
בהתחלה אני כזה על איזה תיאטרון היא מדברת?!😂
וואי, כן!! אני קולטת את זה פתאום על אנשים. אבל זה רק גברים, המצב של הנשים כ"כ לכיוון נעורים שסרט כמו יופי מסוכן קיים
גם קת׳רין האן וגם אוברי פלאזה פי מיליון יותר שוות עכשיו מאשר בצעירותן.
אוברי עדין צעירה (עוד חודש 41) אבל עדין שווה יותר מלפני 20 שנה.
וקת׳רין פשוט משתבחת משנה לשנה.
נכון שבאופן כללי הרבה נשים נראות טוב יותר בשנות ה-30 שלהן. אבל תמיד יש כאלה שמשתבחות עם הזמן.
בתאכלס גם אני לא. הסיבה היחידה שאני יודעת משהו על מזל מאזניים זה כי אני כל הזמן דוחה דברים לרגע האחרון ואנשים תמיד אומרים לי שזה מאוד מזל מאזניים מצידי.
אני כן זוכרת אבל שכשהייתי קטנה הייתי קוראת לפעמים במעריב לנוער וראש אחד את האסטרולוגיה שלהם ואף פעם לא היה לי שום דבר במשותף עם מה שהם רשמו על המזל שלי אז תמיד הרגשתי שזה בולשיט.
כן, מסכימה. הנה הראיון שבו הוא מדבר על זה:
חח שמעתי אותו מספר את זה כל כך הרבה פעמים😂
אני תמיד צריכה להסביר את זה. רוב האנשים בסביבות הגיל שלי ראו את זה בילדות כי לי היו כבלים מגיל ממש צעיר וטלביזיה בחדר. את המומינים שידרו בערוץ 1. למה למה לי לראות סדרות ילדים לא בערוץ הילדים כמו איכרה?
כן, רשמת את זה פה כבר כמה פעמים אבל זה לא תירוץ רלוונטי מבחינתי. כי למרות שכבר בגיל מאוד צעיר חשבתי שדברים מצוירים זה ילדותי ואני לא מוכנה לצפות בשום דבר מצויר היום (גם לא כשהוא מיועד למבוגרים) כי יש לי סלידה מזה.
המומינים זו הסדרה היחידה שגם היום אני מוכנה לראות כי היא באמת הייתה מעולה ועצם זה שלא ראית זה חסך ילדות רציני ואת יכולה להמשיך להחזיק בהיי גראונד שלך ולחשוב שהיית טובה יותר מזה אבל האמת היא שההפסד הוא כולו שלך.
אבל אם זאת שמיכת פוך?! אי אפשר לכבס אותה!
אני מכבסת את שלי כל שבוע. נסי שוב.
מזתומרת היא שברה את הפרוץ שלה? :-0
את הפרוץ שלה היא לא שברה. את הפרצוף שלה כן.
היא נפלה במדרגות על הפרצוף שלה והצליחה לשבור את הלסת שלה לשנים בצורה כל כך אגרסיבית שהיא הייתה צריכה לעבור כמה ניתוח לשחזור פנים. היא שברה גם את האף (מן הסתם בנפילה כזאת על הפנים) ועם כמה שניסו לשחזר את הפרצוף שלה כמו שהיה לפני, היא נראית די שונה.
כל הכבוד! עשית משהו טוב! גרמתי לעוד מישהי לראות פארקס
היא עוד לא התחילה האמת|שפם| אבל היא אמרה לי היום שהיא בילתה חצי יום אתמול בצפייה בסרטונים של אוברי מראיונות שונים😂 שמבחינתי זה מספיק טוב😂😂
לא נורא, היא תבוא אליי שבוע הבא ואני אתן לה לצפות בכמה פרקים ואז כשהיא תחזור הביתה היא תוכל להמשיך. היא רק צריכה להתחיל!

keren or5

Well-known member
בהתחלה אני כזה על איזה תיאטרון היא מדברת?!😂
נראה לי שחשבתי על תיאטרון = סרט, כי באנגלית יכולים להגיד theater על אולם קולנוע, נראה לי, עכשיו אני כבר לא בטוחה אבל זה ההסבר היחיד שיש לי לגבי למה רשמתי תיאטרון :-D
וגם בגלל מה?
אה נו הקואלה הזאת
גם קת׳רין האן וגם אוברי פלאזה פי מיליון יותר שוות עכשיו מאשר בצעירותן.
אוברי עדין צעירה (עוד חודש 41) אבל עדין שווה יותר מלפני 20 שנה.
טוב בשביל אוברי זה ממש הבדל בין הגילאים משמעותי לשנה שבו הוא קורה (אנחנו בערך מכירים אותה בין 20 ל-40. והיא קטנה לגילה אז בהתחלה היא יותר מרגישה קצת מילדונת, אבל ראו שברגע שהיא תגדל קצת היא תהיה מהממת. ואת קת'רין האן לא ראיתי כ"כ הרבה בדברים
כן, רשמת את זה פה כבר כמה פעמים אבל זה לא תירוץ רלוונטי מבחינתי. כי למרות שכבר בגיל מאוד צעיר חשבתי שדברים מצוירים זה ילדותי ואני לא מוכנה לצפות בשום דבר מצויר היום (גם לא כשהוא מיועד למבוגרים) כי יש לי סלידה מזה.
המומינים זו הסדרה היחידה שגם היום אני מוכנה לראות כי היא באמת הייתה מעולה ועצם זה שלא ראית זה חסך ילדות רציני ואת יכולה להמשיך להחזיק בהיי גראונד שלך ולחשוב שהיית טובה יותר מזה אבל האמת היא שההפסד הוא כולו שלך.
אני צחקתי כמובן, באיזה מקום קצת חבל לי שלא ראיתי המומינים רק בגלל שתמיד כשמישהו עושה רפרנס אליהם יש לי פומו כי אני לא מבינה על מה מדברים. אבל זאת מן הסתם לא סדרה שאני אשלים עכשיו, וכבר לא ראיתי אותה אז 🤷‍♀️
היא נפלה במדרגות על הפרצוף שלה והצליחה לשבור את הלסת שלה לשנים בצורה כל כך אגרסיבית שהיא הייתה צריכה לעבור כמה ניתוח לשחזור פנים. היא שברה גם את האף (מן הסתם בנפילה כזאת על הפנים) ועם כמה שניסו לשחזר את הפרצוף שלה כמו שהיה לפני, היא נראית די שונה.
:-0 אימלה!
לא נורא, היא תבוא אליי שבוע הבא ואני אתן לה לצפות בכמה פרקים ואז כשהיא תחזור הביתה היא תוכל להמשיך. היא רק צריכה להתחיל!
האמת שרוב הסיכויים הם שצריך שהיא תגיע לעונה 2

LeAnnDyIan

Well-known member
נראה לי שחשבתי על תיאטרון = סרט, כי באנגלית יכולים להגיד theater על אולם קולנוע, נראה לי, עכשיו אני כבר לא בטוחה אבל זה ההסבר היחיד שיש לי לגבי למה רשמתי תיאטרון :-D
בסדר לי היה ברור שלזה התכוונת (כאילו אחרי הרגע שלקח לי להבין😂)
אה נו הקואלה הזאת
חח קואלה🤣🤣 (התינוקת של הבוסים שלי קוראת לזה co-Wawa ומבחינתי זה השם שלה עכשיו🤣)
אבל אם כבר, בדיוק שלחתי את זה לעדימון, אבל אם את כבר בקטע, אז תראי גם את-
טוב בשביל אוברי זה ממש הבדל בין הגילאים משמעותי לשנה שבו הוא קורה (אנחנו בערך מכירים אותה בין 20 ל-40. והיא קטנה לגילה אז בהתחלה היא יותר מרגישה קצת מילדונת, אבל ראו שברגע שהיא תגדל קצת היא תהיה מהממת. ואת קת'רין האן לא ראיתי כ"כ הרבה בדברים
אוקיי אבל גם אם לא ראית את קתרין בהרבה דברים- גם בפארקס היא נראית במקרה הטוב 6 והיום היא 10.
אני צחקתי כמובן, באיזה מקום קצת חבל לי שלא ראיתי המומינים רק בגלל שתמיד כשמישהו עושה רפרנס אליהם יש לי פומו כי אני לא מבינה על מה מדברים. אבל זאת מן הסתם לא סדרה שאני אשלים עכשיו, וכבר לא ראיתי אותה אז 🤷‍♀️
בתאכלס נראה לי שגם אם היית בקטע של להשלים, משום מה העלימו את הגרסה המקורית מהעולם ועכשיו יש גרסה מזויפת מזעזעת שאסור לצפות בה כי זו התועבה הכי גדולה בעולם. החרבת ילדות זה מה שזה.
האמת שרוב הסיכויים הם שצריך שהיא תגיע לעונה 2
בעיקרון אמרתי לה כבר מראש שהיא רק צריכה לשרוד את עונה 1 (למרות שאני עדין אוהבת אותה, אבל יודעת שזו הדעה הרווחת אז הזהרתי מראש) אבל הנודניקית הזאת אמרה לי כבר שהיא מתכננת לבוא עם המטא קווסט שלה כדי שנשחק ביט סייבר כי מסתבר שאין לנו מספיק אלבומים מביכים ביחד שהיא צריכה עוד לאוסף🫣 (זה כמובן בציניות כי עם כל הדברים המפדחים שעשיתי בחיים [כולל כל מה שרשמתי בפורום הזה] היחידה שבגללה לא ארוץ אף פעם לפוליטיקה זו היא😂)

didalf

Well-known member
מי מפחד ממנה?

כולם צריכים.

זה לא שבדיוק יש לך לאן ללכת לתיאטרון לראות וויקד אלא אם תסעי ללונדון או ניו יורק:-D
אבל את הסרט כדאי לראות.
אה טוב גם בקולנוע הוא כבר מזמן לא נמצא
תראו כבר האחיין שלי בנץ!!!! זה בחינם וזו סדרה טובה, ולדעתי מי שאהב קומיוניטי והמקום הטוב יאהב אותה. הנה קחו לינק יא עצלנים:
וואי אוף אני שומעת על זה מלא דברים טובים וכל הזמן רוצה להתחיל וכל הזמן מתעצלת כי זה ביוטיוב למרות שיש אפליקציה של יוטיוב בטלוויזיה.

:-D
זה קצת נכון

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עם כל הכבוד לאהבתך לבאפי, זו לא התמונה שהייתי בוחרת לייצג את איך שהוא נראה.
חלק מהקטע סה דהוא לא נראה שם טוב (אין גם הרבה אופציות כי הוא היה בקטע ממש קטן מהפרק)
*אבל אני מדמיין שבעולם מקביל הדמות שלו לא מתה וכמו אניה הוא בהמשך הפך לחלק מהסקוביס וככה הוא הפך לשחקן ידוע מוקדם יותר ואפילו קיבל ספין אוף משלו.
(טכנית הוא עדיין יכול לקבל ספין אוף בעולם שלנו. אולי הוא יהיה חלק מהריבוט)
אני חושב שניסיתי מתישהו את הפרק הראשון ולא נתפסתי, אבל אני אנסה שוב. (זה תזמון טוב השבוע כי המון דברים מסתיימים)
זה בגלל שאנשים שהם מזל מאזניים אף פעם לא מאמינים במזלות.
כמובן שלא כדאי לבטוח בי כי אנשים ממזל תאומים כמעט תמיד משקרים לגבי הנטיות של אנשים ממזלות שונים.
(אלא אם כן הם תאומים שנולדו במזל תאומים ואז זה מתבטל) (כמו שגדי שנולד מזל גדי בעצם נחשב לאריה)
בתור איכר אני נעלב. בתור אוהב של ערוץ 1 אני עוד יותר נעלב.
אבל במיוחד בתור מעריץ של הקוסם מארץ עוץ אני נעלב.
אני עכשיו אגיד את הזמן הכי זקן אי פעם - אני חושב שכשרואים סדרות ילדים כשיש רק ערוץ אחד אז מעריכים אותם יותר כי יודעים שרוב הזמן אין סדרות לילדים. (אני לא רציני)(אבל אולי זה גם קצת נכון)
אני מכבסת את שלי כל שבוע. נסי שוב.
אני לא יודע מה עושים בארצות הברית אבל אצלכם 40 מעלות נחשב קר אז אי אפשר להבין.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז תתפלאי דווקא.
בשאלון של יוני בשנת 1997, אחד החודשים הראשונים של פורום טלוויזיה בתפוז, מישהי (מעריצה של ג'וליה רוברטס) כתבה שהסרט החתונה של החברה הטובה שלי הוא הדבר שאני הכי מצפה לו בחודש. ורוב חברי הפורום הסכימו איתו.
צפה בקובץ המצורף 127908
:-0 איך מצאת את זה? בכל מקרה אני מניחה שהיא התכוונה ל"חתונה של החבר הכי טוב שלי" (שאני דיי בטוחה שזה השם הרשמי שלו בעברית)
אני לא "מצאתי" את זה.
אני מנהל. אני יוצר דברים.

40 מעלות זה באמת קר! אבל אפשר להסתדר. 30 ומטה זה כבר שיקאגו.
נכון...
ולנסוע במהירות 80 זה נורא מהר.

Lhuna3

Well-known member
חלק מהקטע סה דהוא לא נראה שם טוב
אתה באמצע המשפט עברת טיפול שיניים?
גם אני לא, בהסתייגות קלה שנשים בנות מזל עקרב הן השטן.
(סליחה מראש ממי שפה במקרה עקרבית, אבל זו עובדה)
בסדר אני גם אשים אותה ברשימה שלי כי זה טיעון משכנע חייבים להודות.

אני לא רוצה לצפות בסרט הזה, אבל אני רוצה להבין למה הכוונה, אז אשמח להסבר (גם אם הוא ספולריסטי).
אה וואלה? לא ידעתי את זה.
בהחלט נשמע לי מטופש שזו לא שפה אחת אוניברסלית.
אוקיי אז אולי אני לא יודעת את התודה שלונה יודעת להגיד!
לונה איך עושים תודה בשפת הסימנים בעברית?
לגעת עם היד בסנטר ואז להושיט אותה קדימה.

זה יותר טוב ממרשמלו נמס שמרגישים כאילו אוכלים גוש דביק של סוכר מגעיל!
TRUER WORDS HAVE NEVER BEEN SAID!!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתה באמצע המשפט עברת טיפול שיניים?
כן. והייתי רוצה לקבל יותר הערכה על כך שבהמשך הייתי מובן
גם אני לא, בהסתייגות קלה שנשים בנות מזל עקרב הן השטן.
(סליחה מראש ממי שפה במקרה עקרבית, אבל זו עובדה)
שזה אירוני כי נשים שהן בנות מזל שטן לא מתנהגות כמו עקרביות

למעלה