דורי 1981
Well-known member
היה לי מצב דומה לפני שנתיים בסופר יודה. אבל אז נשרטתי מארגז. בכל מקרה, אני בריא ושלם.וואי זה לא בסדר.
וזה כזה מצב מוזר כשאתה נקלע לויכוח סוער של שני אנשים אחרים
היה לי מצב דומה לפני שנתיים בסופר יודה. אבל אז נשרטתי מארגז. בכל מקרה, אני בריא ושלם.וואי זה לא בסדר.
וזה כזה מצב מוזר כשאתה נקלע לויכוח סוער של שני אנשים אחרים
התכוונתי ל- SANITY. אגב, אתה יודע שקליס (הזמרת) הפכה לשפית?אוקי, אני קראתי את זה בתור הרבים נקבה של שף (female chefs) ותהיתי איזה נשים שהן שף את מכיר בחיים ובטלוויזיה.
אבל אז חשבתי שהגיוני יותר שהתכוונת לשְׁפִיּוּת. כלומר sanity.
אבל בעצם אני לא בטוח עדיין.
לא יודע. כך יצא. אגב, עשיתי את זה בכיכר המדינה (שם היו מדורות של היסודי והתיכון) ביוזמת שני חברים אחרים ועוד כמה הצטרפו. לאחרונה עמדתי שם פיסית ב-2011 בעת הפגנת מחאת האוהלים. הייתי בעוד הפגנה ב-2018 נגד חוק הלאום בכיכר רבין.יפה שאתה זוכר את השנה. למה דווקא אז?
אני מדבר על הקליפ עם הכבשים שדוהרות אחת לעבר השנייה.לגבי הקליפ - באמת? רגע.
כל הכבוד לך שחישבת! וצדקת. (אגב שמעת על הקונספט של מחשבון?גיל ב2148: מה אני צריכה לחשב עכשיו? זה בני גורן לי מדי! טוב נו 161, אם טעיתי בחישוב אין לי כוח לבדוק.
יפה מאדובכמה שפות אתם יודעים להגיד תודה? מעניין. עברית, אנגלית, ספרדית, גרמנית נראה לי (דנקה לא?). מרגיש לי שאני יודעת את זה בעוד שפות כמו ערבית או צרפתית, אבל לא עולה לי עכשיו, אז נגיד 4 עריכה: אחרי שקראתי תגובות של אחרים נזכרתי שאני כן יודעת גם באיטלקית, ערבית, צרפתית ורוסית אז 8
והסיבה- שוב טריגר למציאות. אמנם אהבתי את השיר הזה תמיד, אבל מה שגרם לי להתאבסס עליו החודש זה בגלל שיש עמוד בפייסבוק שמתרגם בצורה חופשית שירים מאנגלית לעברית, והם תרגמו את השיר הזה במחווה מצמררת כשהם החליפו את ה"צהוב" כ-"כתום" כמחווה לילדי הביבסיםאני לא מסוגלת לשמוע את השיר הזה אותו דבר מאז. הנה התרגום:
סיבה למסיבה: לא קורים לי דברים טובים בחיים
סיפור החודש: או בכלל דברים
סורי
וואי הרבה כל הכבוד את צופה בהרבה סדרות ישראליותסדרה ישראלית אהובה:
- חזרות
- אופוריה (הסדרה הישראלית שעליה מבוססת באופן ממש רופף הסדרה האמריקאית)
- נורמלי
- ככה זה
- מ.ק 22
- איש חשוב מאוד
- עבודה ערבית
- התסריטאי
- רון
- 30 ש"ח לשעה
- על הספקטרום
- האחיין שלי בנץ
בטח יש עוד שאני לא זוכרת וגם הורדתי כמה שיצא לי לראות עונה 1 או 2 אבל לא הספקתי לחזור כמו שבאבניקים, המפקדת, שטיסל
לרגע התבלבלתי שבחרת צניחה כי את הרי רואה סרטים מזעזעים להנאתך המוזרהאין לכם ברירה אתם חייבים לפחד - סרט אימה מזעזע או צניחה חופשית (למתחכמים: לצורך השאלה ההיפוטתית אתם 100% נוחתים בשלום)?
חחח כאילו זה דבר רע? אני אבחר בצניחה חופשית כי אני אשכרה אפחד בזה, אבל תמיד רציתי לעשות (סרט אימה מזעזע זה בילוי בשבילי)
כן. יפה מאד. זה גם עם חיה באמתסדרה אהובה עם שם של חיה? בוג'אק הורסמן נחשב?
וואי לגמריייייייי סושי זה דבר מתסכל זה ככ מעט אוכל בככ הרבה כסף!!!מאכל אהוב שאתם לא אוכלים הרבה? ולמה? סושי - אני מתה על זה, אבל זה תמיד מרגיש לי מאוד יקר לכמות שמקבלים שזה לא שווה אם אני רוצה משהו משביע, אני אקנה כבר דבר גדול באותו סכום או פחות.
חחח כן גם דילן שמה אותו אני מתה על זהאני לא אוהבת את רוב השירים של אביב גפן (שזה מעניין כי פעם החשבתי את עצמי מעריצה שללו), אבל זה באמת שיר יפה! הם גם עשו בשיר שלנו ביצוע שלו-
וזה הזוי לי שאני גם זוכרת באיזה הקשר זה היה (שנועה "גנבה" להם את השיר שנינט כתבה לרן, אבל דווקא פה זה לא הייתה אשמתה כי זה האקס שלה גיא זוארץ אמר לה שהוא כתב את זה או משהו והיא לא ידעה שזה מועתק).
כן בעיקר זה.אה, את זה גם אני עושה האמת. אבל זה לא בגלל שאני חושבת שזה יגרום לזה לא לקרות, אלא בעיקר כי אני מרגישה שאני ארגיש יותר רע אם סיפרתי ואז זה לא יקרה מאשר אם לא סיפרתי.
מה כיף בלהיות מבוגר?תודה רבה שיש פה עוד אנשים בוגרים חוץ ממני.
מיקי בי לייק
![]()
כןכןחחחח לא ידעתי בכלל שיש "ערפדים אמיתיים"!
לא לאאבל אם זה שם של חיה במציאות, אז תכלס זה עונה על השאלה שלך!!
כל הכבוד! חונכת היטב!זה בסדר אני הבנתי (וזה מה שחשוב.)
היא אף פעם לא הייתה ממש שנונהאז זהו שבשבילי בצפיות עבר היא היתה ממש ממש שנונה ומצחיקה.
ואת חושבת שאין לי מלא צנצנות בגלל זה?הזכרת לי עכשיו את סבתי ז"ל, שהיא היתה מסיימת נגיד צנצנת של ריבה או משהו כזה שבא מהסופר בצנצנות זכוכית או פלסטיק קשיח כזה, ואז רוצה לשטוף ולשמור אותה כי "חבל לזרוק, זו קופסה טובה!" והייתי מזכירה לה שיש לה כבר ארון שלם של צנצנות ריקות כאלו שאין לה מה לעשות איתן
(אבל אני לגמרי מבינה!)
את רובם.מעניין אותי כמה שמות אתם מזהים
לא בספר זה לא עובד כי אין את השמע לשמוע את המקור.גם בספרים שאת קוראת יש כתוביות בעברית?![]()
ביץ' יו וישאני מנחש שזה שיר של טיילור.
לא הרבה אנשים יודעים את זה אבל אני עוזר לה לכתוב את רוב השירים שלה.
(שירים פחות ידועים שמלאים בבדיחות קרש)
אה אז כן חרטטתאני לא יודע איך כולם כתבו שהם יודעים בכל כך הרבה שפות. אני ידעתי רק בעברית ואנגלית. (אם כי אחרי בדיקה קלטתי שאני בעצם יודע גם בעוד שפות פשוט זה לא עלה לי במוח כשראיתי את השאלה)
תודה ניקסרט אימה קומי זה תמיד כיף. אבל זאת לא השאלה.
אני לא חירטטתי. אני השתמשתי בגוגל טרנסלייט כדי למצוא איך אומרים תודה בכל מיני שפות שונות.אה אז כן חרטטת
אני חושבת שזה מעניין איך אנחנו יודעים להגיד תודה בככ הרבה שפות בלי לדעת אף מילה נוספת בשפות האלה.
אז את צריכה את ההפך. שתוך כדי שאת קוראת יהיה דיבוב שיקריא את הספר בעברית.לא בספר זה לא עובד כי אין את השמע לשמוע את המקור.
זה מזכיר לי שעברתי ליד כיכר במדינה לפני כמה שבועות והופתעתי מאוד לגלות שבנו בתוכו בניינים. WTH?לא יודע. כך יצא. אגב, עשיתי את זה בכיכר המדינה (שם היו מדורות של היסודי והתיכון) ביוזמת שני חברים אחרים ועוד כמה הצטרפו. לאחרונה עמדתי שם פיסית ב-2011 בעת הפגנת מחאת האוהלים. הייתי בעוד הפגנה ב-2018 נגד חוק הלאום בכיכר רבין.
אה אוקי, מצאתיאני מדבר על הקליפ עם הכבשים שדוהרות אחת לעבר השנייה.
קנו את השטח ובנו. לא זוכר מי.ה מזכיר לי שעברתי ליד כיכר במדינה לפני כמה שבועות והופתעתי מאוד לגלות שבנו בתוכו בניינים. WTH?
רק להבהיר:התחתנת עם באפי? היא יודעת שאתה גיי?
גם סרטוני יו-טיוב מהסדרה עובד טוב.אני באמת חייבת צפיה נוספת בברוקלין 99, כי אני יודעת שזה משם אבל לא זוכרת מה זה.
וואו, את ממש ידענית טיילורbut I know a change gon' come
אה אוקי, אז זה קצת מביךיפה אבל wrong song
זה לא נחשב. שאלתי מה אתה יודעאני לא חירטטתי. אני השתמשתי בגוגל טרנסלייט כדי למצוא איך אומרים תודה בכל מיני שפות שונות.
כן כולם יודעים אריגטו.(אבל ככה גיליתי שבעצם ידעתי איך אומרים בכל מיני שפות כמו יפנית. לא חשבתי שאני יודע שום מילה ביפנית, אבל בעצם אני מכיר אריגטו)
אה כן איכסה הורסים שם את המקום לטובת בנייני ענק מגעילים.זה מזכיר לי שעברתי ליד כיכר במדינה לפני כמה שבועות והופתעתי מאוד לגלות שבנו בתוכו בניינים. WTH?
האמת שיש ביוטיוב מלא לקטים כאלה של ברוקלין99 ואני רואה כל פעם שאני עושה מחליק וצריכה משהו משעשע של 15-20 דקות.גם סרטוני יו-טיוב מהסדרה עובד טוב.
אה אוקי, אז זה קצת מביך
אני מאוכזב מכישורי החשבון של חברי הפורום.שם/כינוי: לונה3
גיל ב2148: זה יותר מידי בני גורן ל
ים באחת בלילה.
אני ממש מופתע שאתם יודעים כל כך הרבה. אם כי אחרי שחשבתי על זה אני גם ידעתי את כולם חוץ מגרמנית ושפת הסימנים.ובכמה שפות אתם יודעים להגיד תודה? בוא נראה: עברית, אנגלית, ערבית, צרפתית, גרמנית, רוסית, ספרדית, שפת הסימנים. נראה לי שזהו. אז 8.
שכחת שגרמתי לך לראות כמעט עונה שלמה של סדרה שבה לא מגיעים למאדיםסדרות החודש: אז מה היה לנו?
מראה שחורה עונה 7(?) - לא שהיא היתה מדהימה במיוחד, אבל הרבה יותר טובה משתי הקודמות. אז יש לי את זה וזה נחמד.
מיטות מסתובבות (ככה קראו ביס/סטינג ל-SLIP) - חביבה.
האחרונים מבינינו עונה 2 חזרה
חתונמי הסתיימה בקול ענות חלושה (דווקא די נהנייתי מרוב העונה,עד שהזוגות הגרועים יותר פרשו)
מרגיש לי ששכחתי משהו או שניים.
אוי שיר יפה.שירי החודש:
PROCOL HARUM - A Whiter Shade Of Pale
אני בכלל לא יודע מה זה. רגעאני מתה על שורת הפתיחה, We skipped the light fandango אל תשאלו אותי למה.
אוקי, אבל זה בגלל שלא קראת את ספר 5 החודש. הוא נעשה די בלתי שם.ספרי החודש: HARRY POTTER
דמויות החודש: HARRY POTTER
שחקני החודש: HARRY POTTER (הוא שחקן קווידיץ')
קראש החודש: HARRY POTTER (לא במובן הרומנטי)
וואלה, מעניין מתי היא אמרה את זה.ציטוט חודשי:
Reality is nothing but a collective hunch
לילי טומלין
(צוטט בפרק של האחרונים מבינינו)
אוי. אני אמור להבין בדברים כאלו בעולם האמיתי?סיפור החודש: העלמתי מס כי אני לא יודעת איך לשלם אותו ועכשיו אני צריכה למצוא רואה חשבון שיציל אותי ואין לי כוח לשטויות כאלה.
לקבל ממני תגובות על התשובות שלך כמובן.למה אתם מצפים בחודש מאי: לא יודעת.
לא ראיתי אבל נשמע מענייןכיוון שהיום יום העצמאות:
סדרה ישראלית אהובה: יש כמה וכמה כמובן, ואני לא חושבת שאני כרגע מסוגלת לבחור את "הכי אהובה", אז אני אלך על הראשונה שקופצת לי לראש כרגע: מייקל.
אז תחשבי יותרסרט ישראלי אהוב: לא זוכרת כרגע משהו שגם באמת אהבתי וגם אני חושבת שעדיין הייתי אוהבת היום.
אז קצתאמנים ישראלים אהובים: שלום חנוך, ג'ימבו ג'יי, רביד פלוטניק, יהודית רביץ, חווה אלברשטיין, אריק סיני, דני סנדרסון, אריק איינשטיין, עידן רייכל...ועוד הרבה.
זאת סוג של חגיגהמתי הפעם האחרונה שחגגתם ל"ג בעומר?חחחחחחחחחחחחחח
אם המסורת השנתית שלי לסגור את כל החלונות ולאטום את הבית שלא יכנס הסרחון יכולה להחשב "לחגוג את ל"'ג בעומר" אז בשנה שעברה![]()
יש סרט שאני חושב שיגרום לך להעדיף לקפוץ ממטוס. אני אפילו לא רוצה לרשום את שמו.אין לכם ברירה אתם חייבים לפחד - סרט אימה מזעזע או צניחה חופשית (למתחכמים: לצורך השאלה ההיפוטתית אתם 100% נוחתים בשלום)? אפילו בשאלה היפוטתית שבה אני 100% נוחתת בשלום, עדיין לקפוץ ממטוס ירגיש לי כמו פעולה התאבדותית. אז סרט.
הפתן השחור הייתה מעולהסדרה אהובה עם שם של חיה? אוקיי הולכת לרשימות שלי לחפש סדרה כזאת. ערפדים זה לא חיה, נכון? המממ
אוקיי מצאתי את מסע אגדי: סעודת העורב. וגם הפתן השחור.
היו הרבה. וגם יהיו (אוקי, אני בעצם לא יודע לגבי העתיד כי אין לי את היכולת הזאת)רימייק/ריבוט שדווקא היה מוצלח? אין וגם לא יהיה.
טוב, אבל אם לא בודקים שהדלת נעולה עשר פעמים לפני שהולכים לישון אז באמת יכנסו אנשים לבית באמצע הלילה. זאת לא אמונה טפלה.באיזה אמונה טפלה אתם מאמינים? יש לי OCD, אז מאיפה להתחיל? בואי נגיד שיש כל מיני דברים איומים שיקרו אם אני לא אעשה כל מיני דברים מטופשים לחלוטין. ואני לא באמת מאמינה בזה, אבל אני עדיין גם כאילו כן.
מילקי זה טעים. אבל מעדן הגולן אפילו יותר.מאכל אהוב שאתם לא אוכלים הרבה? ולמה?
מילקיכי קלוריות הרבה לא טוב.
תחיי יותר על הקצההאם אתם אדם מסוג A או B (גם אם אין לכם רכב תחשבו איך הייתם אם היה לכם או איך אתם בכללי עם דברים אחרים)? אני לרוב לא מעיזה לחכות עד שיגיע קרוב מדי לסוף.
זה נראה מצחיק, אבל אני לא בעצם מכיר סרטוני AI כאלו.סרטוני AI בי לייק:
חחחחחחחח
ואחרי שהשתמשתי בגוגל טרנסלייט אני ידעתי אותם.זה לא נחשב. שאלתי מה אתה יודע![]()
אני גם צופה בהם למרות שאני לא מחליק את השיער.האמת שיש ביוטיוב מלא לקטים כאלה של ברוקלין99 ואני רואה כל פעם שאני עושה מחליק וצריכה משהו משעשע של 15-20 דקות.
ואחרי שהשתמשתי בגוגל טרנסלייט אני ידעתי אותם.
בנות יותר יעילות.אני גם צופה בהם למרות שאני לא מחליק את השיער.
כל הכבוד על החשבון.שם/כינוי:
עדי
וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
גיל ב2148:
156
וואלה גם סבסיבה אני מכיר. אם כי בעצם זה לא בבקשה? אוקי בדקתי וזה באמת תודה.ובכמה שפות אתם יודעים להגיד תודה?
בוא נראה... תודה, טנקיו, גראסייס, אובריגדה, מרסי, גרצי, דנקשן, שוקראן, אריגטו, יצא 9.
לונה הזכירה גם ספסיבה אז 10.
עכשיו היא נמצאת גם בנטפליקס. לא ברור לי הקטע. זה כאילו מישהו שם למעלה מאוד רוצה שאני אצפה בה.סדרות החודש:
הטירון עונה 7
איי לאב מיי קאפ קיוטיס
וגם דיסני המדרובים האלה נזכרו להעלות את העונות הראשונות אחרי שכבר התאמצתי עם הדודים אז פרקים רנדומלים ישנים פה ושם.
מאוד טובהכישור הזמן עונה 3 - עונה טובה
עדיין לא ראיתיאחים לנשק - ובכן ביום השואה יס שידרו את כל הסדרה במרתון וזה התאים לי כי קשה לי לראות סרטי שואה אבל זה חצי באיזור. אז צפיתי ב3 פרקים ראשונים ונשאבתי לזה חזרה אבל היה זמן ללכת לישון אז המשכתי אחכ בויאודי. זאת באמת סדרה מיוחדת ממש לא יודעת להסביר לכם. וזה מגיע ממישהי שאין לה הרבה סבלנות לדברים של מלחמה ופיו פיו. אז זה הרבה מעבר.
קומיוניטי באמת אדירה. אם כי עדיף אולי שתוותרי על עונה 6.מופע שנות ה70 וקומיוניטי - יס החזירו לשח והתמכרתי שוב. בעיקר לקומיוניטי זאת עדיין סדרה אדירה.
זה מרגיש כמעט כאילו היא הדיחה את טיילור עצמה.שירי החודש:
בערך חצי חודש שמעתי אותם שישה שירים בלופ:
צפה בקובץ המצורף 127367
אני אשים קישור לאחד מהם.....אוקי קראתי כותרת של אחד והוא מתנגן לי בראש אז הוא נבחר:
Gracie Abrams - I Miss You, I'm Sorry
אני חושבת שגרייסי הדיחה את אוליביה בתור הטיידוטר האהובה עליי.
אוי הוא נראה כל כך יפה כאןקראש החודש:
הוו הארי סטיילס הו הארי סטיילס תחזור לחיים כברררררר
![]()
טטפד?ציטוט חודשי:
you wouldn't last an hour in the asylum where they raised me.
בעיקרון זה ציטוט השנה שלי כבר שנה מאז שיצא טטפד, אבל יום אחד כששמעתי את זה בפעם המליון חשבתי שעוד לא כתבתי את זה פה אז יש לי משהו לציטוט. טיילור לא ידעה שהיא מתארת במדויק את החיים בישראל.
כל הכבודה.סיבה למסיבה:
סידרתי את הארון.
זה נשמע כמו סיפור אימהסיפור החודש:
אוקי זה לא סיפור זה סיפורונצ'יק קטנצ'יק אבל הצחיק אותי: עשינו על האש עם משפחה והיו מלא ילדים משומה כי כולם מתרבים. אז הכנתי שיפודי מרשמלו כי בשביל מה יש מנגל? אז בעודי הולכת מהמטבח אל המנגל עם השיפודים הילדים נאספו מרחבי הבית והתחילו ללכת אחרי כמו החלילן מהמלין
![]()
ואז תוכלי להתחיל לצפות בסדרה מההתחלה. אני מניח ששובלמה אתם מצפים בחודש מאי:
סוף עונה של הטירון
אבל אני מצפה שיקרו בו דברים שצריכים לקרות כבר! וגם משהו שאני עוד לא יכולה לספר לכם
![]()
אהבתי מאוד את אפס ביחסי אנוש. לא ראיתי את הלהקהסרט ישראלי אהוב:
אפס ביחסי אנוש והלהקה.
גם עברי לידר לא מוציא שירים טובים כבר. זה כאילו הוא החליט שהיו לו מספיק ועכשיו הזמן להוציא מוזיקה מעצבנת. אני לא באמת יודע א היהודים מוציאים מוזיקה חדשה.אמנים ישראלים אהובים:
בעיקר אביב גפן שהוא נודניק נוראי ולא הוציא שיר טוב כבר 20 שנה אבל השירים שלו מהתקופה הטובה שלו הם השירים האהובים עליי בעברית
עוד אני אוהבת בעיקר מה שאני מגדירה רוק עצמאות: עברי לידר, היהודים, מוניקה סקס וכו'.
באמת יש לו המון שירים ישנים טובים. אני מאוד אוהב אתשיר ישראלי שאתם אוהבים:
שדות ביקשו אל הגשם, הגלים ביקשו אל החוף, ואני ביקשתי את ליבך לקטוף
חחחחחחאין לכם ברירה אתם חייבים לפחד - סרט אימה מזעזע או צניחה חופשית (למתחכמים: לצורך השאלה ההיפוטתית אתם 100% נוחתים בשלום)?
אני כבר בדלת של המטוס.
חחחחחח רק עכשיו אני קולט שבעברתי קראו לזה הפלקון וחייל החורף. למה לא תרגמו את הפלקון באמת?סדרה אהובה עם שם של חיה?
וואה לקח לי זמן אבל מצאתי: "הבז וחייל החורף"!
גם איך פגשתי את אבא הוא לא רימייק או ריבוט ממש. אני לא יודע לגבי רבלדה.רימייק/ריבוט שדווקא היה מוצלח?
סמוך על סול זה פריקוול/ספינאוף אז הוא לא נחשב. אז....יש כמה שקשה לי לקרוא להם מוצלחים כי הם מטופשים מאד אבל נהניתי מהם בדרכי המטופשת כמו הריבוט שעשו לרבלדה או איך פגשתי את אבא.
זה מזכיר לי שבמשך שנים בבית ספר היה לי חוק שאני לא מסתכל בתעודה עד שאני מגיע הביתה.באיזה אמונה טפלה אתם מאמינים?
אני לא מאמינה ממש, אבל אני גם לא יוצאת מהבית בלי צמיד טיילור אחד לפחות כי היא שומרת עליי. אולסו אני לא אוהבת לספר על דברים לפני שהם קורים. (למשל לא סיפרתי שיש לי טסט עד שעברתי). אני חושבת אבל שזה פחות קטע של מזל רע ויותר כדי שלא ישאלו שאלות אם זה לא יצליח.
אני שמח להטריף אותך.האם אתם אדם מסוג A או B (גם אם אין לכם רכב תחשבו איך הייתם אם היה לכם או איך אתם בכללי עם דברים אחרים)?
אני מאד אדם A ואנשים מהסוג השני מטריפים אותי ממש
![]()
מה? יש לכם כלבה בשם סקייקרו? איזה חמודהתמונה/סרטון/מתכון לסמורס שתרצו לחלוק עם הכיתה:
סמורס זה של אמריקאים אצלנו צולים מרשמלו על שיפוד וישר לפה
לקחנו את סקייקרו לים בפסח:
צפה בקובץ המצורף 127369
אוי זה כל כך כל כך אני.סרטון שמסביר למה אני אוגר:
![]()
Shannon Fiedler on Instagram: "Happy spring cleaning 💐 #comedy #comedian #spring"
56K likes, 815 comments - shannonfiedler13 on March 31, 2025: "Happy spring cleaning 💐 #comedy #comedian #spring".www.instagram.com
וואלה סינית זה כזה צ'ין צ'ין לא?שם/כינוי: דילן
גיל ב2148: אין לי בדידים (אני אראה מה מיקי עונה ואעתיק)
ובכמה שפות אתם יודעים להגיד תודה? 7 (עברית, אנגלית, ספרדית, איטלקית, צרפתית, ערבית וסינית).
אולי אני אראה באמת. שמעתי שהפרק שהיה השבוע היה במיוחד טובסדרות החודש:
The Studio - יש לזה פרקים טובים ופרקים פחות טובים אבל בעיקרון כל עוד יש קת'רין אני בעד, כי הדמות שלה שם כל כך מגוחכת שזה נפלא.
גם זה אוליYour Friends & Neighbors - מתחיל להיות לי ממש כיפי ואני מצפה לה כל שבוע.
אני לא ממש זוכר מה חשבתי על עונה 2, אבל עונה 3 הייתה מעולה לדעתי.Hacks - העונה הראשונה הייתה נחמדה אבל העונה השניה קצת מעיקה עליי ואני צופה בכוח כדי לסיים. אני ממש לא אוהבת את אווה![]()
לא קלטתי על מה את מדברת ואז נזכרתי שבאמת עשו ריבוט לסרט הזה.Child's Play - שמתי את הסרט הזה בתחתית רשימת הצפיה שלי כי אני לא אוהבת סרטי אימה אבל הוא לא היה כל כך נוראי ואוברי כוסית בו אז זה סבבה.
זה עם ג'ק קווייד שאני אוהב (ומרגיש שלאחרונה מופיע באיזה מיליון סרטים)Companion - ראיתי איזה תקציר של זה במקס וזה היה נשמע מענין- סרט על מישהי שלא יודעת שהיא AI שמחליטה לנקום בבן זוג שלה ששיקר לה.
וואלה, לא חשבתי על זה שאני בעצם מעלה את השאלון לפני שהחודש שלך נגמר.שירי החודש: טכנית עוד לא הסתיים החודש אצלי
היא ממש ההארי פוטר שלך.דמויות החודש: כל הדמויות של אוברי.
![]()
![]()
![]()
שחקני החודש: אוברי.
![]()
![]()
![]()
קראש החודש: אוברי.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
תמסרי להן דשסיבה למסיבה: אני הולכת למופע של טינה פיי ואיימי פולר!!
אז את ממש כמו האישה שהתלוננה בפודקאסטסיפור החודש: נראה לי שציינתי פה מתישהו שהקשבתי לפודקאסט של אנה פאריס שהיא אירחה את אוברי. אניווי בפודקאסט של אנה, היא עונה על שאלות של מאזינים שמתקשרים והאורח השבועי שלה עוזר לה לענות לאנשים על הבעיות שלהם. אז בפרק עם אוברי הייתה איזו מישהי שהתקשרה והתלוננה שהיא קונה לעצמה חטיפים והבעל שלה אוכל לה אותם. שזו לבד בעיה מטופשת להתקשר עליה ל
רדיופודקאסט לעצה. אבל לא חשוב כרגע. ההסבר שלה גם היה כל כך מגוחך כי היא כזה "פתחתי חבילת אוריאו ואכלתי 7 והחזרתי לארון, ואז למחרת חזרתי הביתה מהעבודה וגיליתי שנשארו רק 5" וכאילו זה די מטופש כי אם נשארו לך 5 אז תאכלי את ה-5 שיש לך! כאילו מילא היית מפנטזת על זה כל היום וחוזרת הביתה ופותחת את הארון ומגלה שהוא לא השאיר לך כלום, זה מבאס. אבל אם נשארו 5 אז תאכלי את הפאקינג 5!!! אם בא לך עוד אחרי זה אז לכו תקנו עוד אבל לייק 5 אוריאוז זה כמות סבירה לגמרי! (העצה של אוברי אגב הייתה לנסות לבייש אותו לגבי המראה שלושלזה אנה נחרדה וצעקה עליה "פאק יו לא!! אל תקשיבי לאוברי!! זו עצה נוראית!!"
) בכל מקרה הבחורה הזאת המשיכה לתת עוד כמה דוגמאות כאלה וכולן נשמעו בערך אותו הדבר ("אכלתי 5 טוויזלרז [ליקריץ' אדום דוחה] וחזרתי הביתה למחרת וגיליתי שנשארו רק 5" ולייק אם אכלת 5 אתמול מה הבעיה שלך לאכול גם 5 היום?!) וחשבתי שכל ההתנהלות הזאת דבילית לחלוטין אבל כמובן שהייתי צריכה לתת לשותפה שלי (שכל הזמן אוכלת לי את האוכל) להאזין לזה ואני כזה "תקשיבי, זה פודקאסט עליך!"
והיא כזה "מתי אכלתי לך את החטיפים??"
ואז הזכרתי לה שהיא אכלה לי את העוגיות והשאירה לי רק 2 ושקניתי חבילה של בייגלס, היא השאירה לי רק 3 ואמרתי לה שאני הולכת להתקשר לאנה פאריס להתלונן עליה
ועכשיו כל פעם שהיא אוכלת לי משהו שקניתי המשפט הקבוע שלי זה "אני אלשין עליך לאנה פאריס"
אגב אם כבר השותפה המוזרה שלי אז לזה שנזפתי בה (בצחוק, כן?) שהיא אכלה לי את הבייגלס היא כזה "אבל קניתי לך ארטיסאן לחם שאת אוהבת במקום! יור וולקאם!" ואני כזה מה הקשר לחם? לקחת בייגל, תקני בייגל במקום! והיא בתגובה "בייגל זה לא בריא לך, תאכלי לחם במקום. את לא צריכה לאכול בייגל!" ואז פתאום היא קולטת וכזה "רגע, יש לך בכלל 3 בייגלים שלא אכלת עדין!
מה את רוצה ממני?!!??!" ואני כזה "3 זה לא מספיק, מה אם ארצה לעשות מגה טוסט ולהשתמש בכל החמש??? אכלת שתים לכי תקני לי עוד שתים!!"
![]()
לא משנה כמה שנים יעברו, כל פעם שאני שומע על השכונה הזאת אני חושב על הסדרה. שבכלל לא ראיתי.סדרה ישראלית אהובה: רמת אביב ג'
לא שמעתי עליהשיר ישראלי שאתם אוהבים: יש מלא אבל סירי אומרת שהאחרון שהקשבתי לו זה כשאתה של מנור שבת
"דברים שנעים מהר גבוה"? כלומר הליקופטר זה בסדר?אין לכם ברירה אתם חייבים לפחד - סרט אימה מזעזע או צניחה חופשית (למתחכמים: לצורך השאלה ההיפוטתית אתם 100% נוחתים בשלום)? ברור שסרט אימה. הפחד של מגבהים ומדברים שנעים מהר גבוה בהרבה מכל פחד שלי מסרט אימה.
לא חשבתי על סוסים איטיים באמת.סדרה אהובה עם שם של חיה? היחידות שאני מצליחה לחשוב עליהן בשלוף בלי לגגל זה בלאק בירד, סלואו הורסס, בייבי ריינדיר ודנוור הדינוזאור האחרון. מבניהן אני אלך על בלאק בירד.
צץ לי ביו טיוב קטע מהסרט הזה וחשבתי לשים לך בגלל דרו. אבל אז נזכרתי שאת בגדת בה.רימייק/ריבוט שדווקא היה מוצלח? המלאכיות של צ'ארלי.
לא שמעתי על זה אף פעם.באיזה אמונה טפלה אתם מאמינים? A Purse on the Floor is Money Out the Door
אבל את טובה בלהכין לעצמך דבריםמאכל אהוב שאתם לא אוכלים הרבה? ולמה? פבלובה. וכי אף אחד לא מכין לי
![]()
וואלה, לא חשבתי על זה.תמונה/סרטון/מתכון לסמורס שתרצו לחלוק עם הכיתה:
![]()
זיהוי ודאי: דייויד בוריאנז, טינה פיי, טימותי אוליפנט, ג'יימי דורנן, וויל ארנט, ג'ורג' קלוני, סטיבן אמלמעניין אותי כמה שמות אתם מזהים

אוקיי אבל האם באפי סאמרס היתה מוכנה להתחתן איתכם?רוב הגייז היו מסכימים להתחתן עם באפי סאמרס.
וואו, את ממש ידענית טיילור
אם התכוונת שזה מביך בשבילך אז אני מסכימה.אה אוקי, אז זה קצת מביך
מעניין אותי כמה שמות אתם מזהים
טוב הברורים-חוץ מזה נציין ימי הולדת של דייויד בוריאנז, טינה פיי, וינסנט קרטיזר, ג'וש תומאס, סאשיר זמאטה, כריסטה מילר, כריס קולפר, רוזריו דוסון, טימותי אוליפנט, זאק מקגאוון, מאט זוקרי, ג'יימי דורנן, וויל ארנט, ג'ורג' קלוני, סטיבן אמל, אלכסנדר לודוויג ועוד
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.