The Jimmy Jab Games/Chicanery/Double Jeopardy מאי 2025 – שרשור חודשי 🃏🎷🐡🌾🛕

דורי 1981

Well-known member
אוקי, אני קראתי את זה בתור הרבים נקבה של שף (female chefs) ותהיתי איזה נשים שהן שף את מכיר בחיים ובטלוויזיה.
אבל אז חשבתי שהגיוני יותר שהתכוונת לשְׁפִיּוּת. כלומר sanity.
אבל בעצם אני לא בטוח עדיין.
התכוונתי ל- SANITY. אגב, אתה יודע שקליס (הזמרת) הפכה לשפית?

דורי 1981

Well-known member
יפה שאתה זוכר את השנה. למה דווקא אז?
לא יודע. כך יצא. אגב, עשיתי את זה בכיכר המדינה (שם היו מדורות של היסודי והתיכון) ביוזמת שני חברים אחרים ועוד כמה הצטרפו. לאחרונה עמדתי שם פיסית ב-2011 בעת הפגנת מחאת האוהלים. הייתי בעוד הפגנה ב-2018 נגד חוק הלאום בכיכר רבין.

didalf

Well-known member
|מנגל|גיל ב2148: מה אני צריכה לחשב עכשיו? זה בני גורן לי מדי! טוב נו 161, אם טעיתי בחישוב אין לי כוח לבדוק.
כל הכבוד לך שחישבת! וצדקת. (אגב שמעת על הקונספט של מחשבון?:-D)

|מנגל|ובכמה שפות אתם יודעים להגיד תודה? מעניין. עברית, אנגלית, ספרדית, גרמנית נראה לי (דנקה לא?). מרגיש לי שאני יודעת את זה בעוד שפות כמו ערבית או צרפתית, אבל לא עולה לי עכשיו, אז נגיד 4 עריכה: אחרי שקראתי תגובות של אחרים נזכרתי שאני כן יודעת גם באיטלקית, ערבית, צרפתית ורוסית אז 8
יפה מאד|כן|

והסיבה- שוב טריגר למציאות. אמנם אהבתי את השיר הזה תמיד, אבל מה שגרם לי להתאבסס עליו החודש זה בגלל שיש עמוד בפייסבוק שמתרגם בצורה חופשית שירים מאנגלית לעברית, והם תרגמו את השיר הזה במחווה מצמררת כשהם החליפו את ה"צהוב" כ-"כתום" כמחווה לילדי הביבסים ;-( אני לא מסוגלת לשמוע את השיר הזה אותו דבר מאז. הנה התרגום:
:-(:-(

|זבנג|סיבה למסיבה: לא קורים לי דברים טובים בחיים
|זבנג|סיפור החודש: או בכלל דברים :-D סורי
|נחמה|
אבל הנה את יכולה להגיד שיש לך סדרה שאכפת לך ממנה, זאת גם סיבה קטנה למסיבה.

|דגל|סדרה ישראלית אהובה:
- חזרות
- אופוריה (הסדרה הישראלית שעליה מבוססת באופן ממש רופף הסדרה האמריקאית)
- נורמלי
- ככה זה
- מ.ק 22
- איש חשוב מאוד
- עבודה ערבית
- התסריטאי
- רון
- 30 ש"ח לשעה
- על הספקטרום
- האחיין שלי בנץ
בטח יש עוד שאני לא זוכרת וגם הורדתי כמה שיצא לי לראות עונה 1 או 2 אבל לא הספקתי לחזור כמו שבאבניקים, המפקדת, שטיסל
וואי הרבה כל הכבוד את צופה בהרבה סדרות ישראליות

|אש|אין לכם ברירה אתם חייבים לפחד - סרט אימה מזעזע או צניחה חופשית (למתחכמים: לצורך השאלה ההיפוטתית אתם 100% נוחתים בשלום)?
חחח כאילו זה דבר רע? אני אבחר בצניחה חופשית כי אני אשכרה אפחד בזה, אבל תמיד רציתי לעשות (סרט אימה מזעזע זה בילוי בשבילי)
לרגע התבלבלתי שבחרת צניחה כי את הרי רואה סרטים מזעזעים להנאתך המוזרה:-D אבל אז ראיתי את הסוגרים חחח
כל הכבוד שאת מאתגרת את עצמך (תיאורטית:-D)
|אש|סדרה אהובה עם שם של חיה? בוג'אק הורסמן נחשב?
כן. יפה מאד. זה גם עם חיה באמת:-D
|אש|מאכל אהוב שאתם לא אוכלים הרבה? ולמה? סושי - אני מתה על זה, אבל זה תמיד מרגיש לי מאוד יקר לכמות שמקבלים שזה לא שווה אם אני רוצה משהו משביע, אני אקנה כבר דבר גדול באותו סכום או פחות.
וואי לגמריייייייי סושי זה דבר מתסכל זה ככ מעט אוכל בככ הרבה כסף!!!

which-other-actor-is-in-everything-v0-aaeig9dkgkwe1.jpg
:-D:-D

didalf

Well-known member
אני לא אוהבת את רוב השירים של אביב גפן (שזה מעניין כי פעם החשבתי את עצמי מעריצה שללו), אבל זה באמת שיר יפה! הם גם עשו בשיר שלנו ביצוע שלו-
וזה הזוי לי שאני גם זוכרת באיזה הקשר זה היה (שנועה "גנבה" להם את השיר שנינט כתבה לרן, אבל דווקא פה זה לא הייתה אשמתה כי זה האקס שלה גיא זוארץ אמר לה שהוא כתב את זה או משהו והיא לא ידעה שזה מועתק).
חחח כן גם דילן שמה אותו אני מתה על זה|מאוהב| אני כמעט בטוחה שככה הכרתי את השיר לראשונה.
אבל כאילו פעם אהבת את השירים שלו ועכשיו כבר לא?

אה, את זה גם אני עושה האמת. אבל זה לא בגלל שאני חושבת שזה יגרום לזה לא לקרות, אלא בעיקר כי אני מרגישה שאני ארגיש יותר רע אם סיפרתי ואז זה לא יקרה מאשר אם לא סיפרתי.
כן בעיקר זה.
שלא ישאלו אותי שאלות אחכ אם זה לא יצליח (למשל אני אכשל בטסט ואצטרך להגיד לכל מי שישאל "נו איך היהההההה" - "נכשלתי:-()".

|כן| תודה רבה שיש פה עוד אנשים בוגרים חוץ ממני.
מה כיף בלהיות מבוגר?
:-D
מיקי בי לייק

חחחח לא ידעתי בכלל שיש "ערפדים אמיתיים"!
כןכן
אבל אם זה שם של חיה במציאות, אז תכלס זה עונה על השאלה שלך!!
לא לא

didalf

Well-known member
זה בסדר אני הבנתי (וזה מה שחשוב.)
כל הכבוד! חונכת היטב!

אז זהו שבשבילי בצפיות עבר היא היתה ממש ממש שנונה ומצחיקה.
היא אף פעם לא הייתה ממש שנונה8-*
תמיד היה להם הומור דבילי זה הקטע שלהם.

הזכרת לי עכשיו את סבתי ז"ל, שהיא היתה מסיימת נגיד צנצנת של ריבה או משהו כזה שבא מהסופר בצנצנות זכוכית או פלסטיק קשיח כזה, ואז רוצה לשטוף ולשמור אותה כי "חבל לזרוק, זו קופסה טובה!" והייתי מזכירה לה שיש לה כבר ארון שלם של צנצנות ריקות כאלו שאין לה מה לעשות איתן :-D
(אבל אני לגמרי מבינה!)
ואת חושבת שאין לי מלא צנצנות בגלל זה?:-D

מעניין אותי כמה שמות אתם מזהים
את רובם.

גם בספרים שאת קוראת יש כתוביות בעברית? :-P:
לא בספר זה לא עובד כי אין את השמע לשמוע את המקור.

אני מנחש שזה שיר של טיילור.
לא הרבה אנשים יודעים את זה אבל אני עוזר לה לכתוב את רוב השירים שלה.
(שירים פחות ידועים שמלאים בבדיחות קרש)
ביץ' יו ויש
טיילור יותר מצחיקה ממך.

אני לא יודע איך כולם כתבו שהם יודעים בכל כך הרבה שפות. אני ידעתי רק בעברית ואנגלית. (אם כי אחרי בדיקה קלטתי שאני בעצם יודע גם בעוד שפות פשוט זה לא עלה לי במוח כשראיתי את השאלה)
אה אז כן חרטטת|פנים|
אני חושבת שזה מעניין איך אנחנו יודעים להגיד תודה בככ הרבה שפות בלי לדעת אף מילה נוספת בשפות האלה.

סרט אימה קומי זה תמיד כיף. אבל זאת לא השאלה.
תודה ניק

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אה אז כן חרטטת|פנים|
אני חושבת שזה מעניין איך אנחנו יודעים להגיד תודה בככ הרבה שפות בלי לדעת אף מילה נוספת בשפות האלה.
אני לא חירטטתי. אני השתמשתי בגוגל טרנסלייט כדי למצוא איך אומרים תודה בכל מיני שפות שונות.
(אבל ככה גיליתי שבעצם ידעתי איך אומרים בכל מיני שפות כמו יפנית. לא חשבתי שאני יודע שום מילה ביפנית, אבל בעצם אני מכיר אריגטו)
לא בספר זה לא עובד כי אין את השמע לשמוע את המקור.
אז את צריכה את ההפך. שתוך כדי שאת קוראת יהיה דיבוב שיקריא את הספר בעברית.
לא יודע. כך יצא. אגב, עשיתי את זה בכיכר המדינה (שם היו מדורות של היסודי והתיכון) ביוזמת שני חברים אחרים ועוד כמה הצטרפו. לאחרונה עמדתי שם פיסית ב-2011 בעת הפגנת מחאת האוהלים. הייתי בעוד הפגנה ב-2018 נגד חוק הלאום בכיכר רבין.
זה מזכיר לי שעברתי ליד כיכר במדינה לפני כמה שבועות והופתעתי מאוד לגלות שבנו בתוכו בניינים. WTH?
אני מדבר על הקליפ עם הכבשים שדוהרות אחת לעבר השנייה.
אה אוקי, מצאתי

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני באמת חייבת צפיה נוספת בברוקלין 99, כי אני יודעת שזה משם אבל לא זוכרת מה זה.
גם סרטוני יו-טיוב מהסדרה עובד טוב.
but I know a change gon' come
וואו, את ממש ידענית טיילור
יפה אבל wrong song
אה אוקי, אז זה קצת מביך

didalf

Well-known member
אני לא חירטטתי. אני השתמשתי בגוגל טרנסלייט כדי למצוא איך אומרים תודה בכל מיני שפות שונות.
זה לא נחשב. שאלתי מה אתה יודע|שפם|
(אבל ככה גיליתי שבעצם ידעתי איך אומרים בכל מיני שפות כמו יפנית. לא חשבתי שאני יודע שום מילה ביפנית, אבל בעצם אני מכיר אריגטו)
כן כולם יודעים אריגטו.

זה מזכיר לי שעברתי ליד כיכר במדינה לפני כמה שבועות והופתעתי מאוד לגלות שבנו בתוכו בניינים. WTH?
אה כן איכסה הורסים שם את המקום לטובת בנייני ענק מגעילים.

גם סרטוני יו-טיוב מהסדרה עובד טוב.
האמת שיש ביוטיוב מלא לקטים כאלה של ברוקלין99 ואני רואה כל פעם שאני עושה מחליק וצריכה משהו משעשע של 15-20 דקות.
אה אוקי, אז זה קצת מביך

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|מנגל|שם/כינוי: לונה3
|מנגל|גיל ב2148: זה יותר מידי בני גורן ל|אליהו|ים באחת בלילה.
אני מאוכזב מכישורי החשבון של חברי הפורום.
|מנגל|ובכמה שפות אתם יודעים להגיד תודה? בוא נראה: עברית, אנגלית, ערבית, צרפתית, גרמנית, רוסית, ספרדית, שפת הסימנים. נראה לי שזהו. אז 8.
אני ממש מופתע שאתם יודעים כל כך הרבה. אם כי אחרי שחשבתי על זה אני גם ידעתי את כולם חוץ מגרמנית ושפת הסימנים.
אה רגע, בגרמנית זה דנקה. אז גם את זה הכרתי.
|זבנג|סדרות החודש: אז מה היה לנו?
מראה שחורה עונה 7(?) - לא שהיא היתה מדהימה במיוחד, אבל הרבה יותר טובה משתי הקודמות. אז יש לי את זה וזה נחמד.
מיטות מסתובבות (ככה קראו ביס/סטינג ל-SLIP) - חביבה.
האחרונים מבינינו עונה 2 חזרה |כן|
חתונמי הסתיימה בקול ענות חלושה (דווקא די נהנייתי מרוב העונה,עד שהזוגות הגרועים יותר פרשו)
מרגיש לי ששכחתי משהו או שניים.
שכחת שגרמתי לך לראות כמעט עונה שלמה של סדרה שבה לא מגיעים למאדים
|זבנג|שירי החודש:
PROCOL HARUM - A Whiter Shade Of Pale
אוי שיר יפה.
אבל מה זה PROCOL HARUM?
אני מתה על שורת הפתיחה, We skipped the light fandango אל תשאלו אותי למה.
אני בכלל לא יודע מה זה. רגע
1746193660509.png
|זבנג|ספרי החודש: HARRY POTTER
|זבנג|דמויות החודש: HARRY POTTER
|זבנג|שחקני החודש: HARRY POTTER (הוא שחקן קווידיץ')
|זבנג|קראש החודש: HARRY POTTER (לא במובן הרומנטי)
אוקי, אבל זה בגלל שלא קראת את ספר 5 החודש. הוא נעשה די בלתי שם.
חוץ מזה את גורמת לי לחשוב על הקראש שיש לי על דניאל רדקליף
|זבנג|ציטוט חודשי:
Reality is nothing but a collective hunch
לילי טומלין
(צוטט בפרק של האחרונים מבינינו)
וואלה, מעניין מתי היא אמרה את זה.
|זבנג|סיפור החודש: העלמתי מס כי אני לא יודעת איך לשלם אותו ועכשיו אני צריכה למצוא רואה חשבון שיציל אותי ואין לי כוח לשטויות כאלה.
אוי. אני אמור להבין בדברים כאלו בעולם האמיתי? :oops:
|זבנג|למה אתם מצפים בחודש מאי: לא יודעת.
לקבל ממני תגובות על התשובות שלך כמובן.
|דגל|כיוון שהיום יום העצמאות:
|דגל|סדרה ישראלית אהובה: יש כמה וכמה כמובן, ואני לא חושבת שאני כרגע מסוגלת לבחור את "הכי אהובה", אז אני אלך על הראשונה שקופצת לי לראש כרגע: מייקל.
לא ראיתי אבל נשמע מעניין
|דגל|סרט ישראלי אהוב: לא זוכרת כרגע משהו שגם באמת אהבתי וגם אני חושבת שעדיין הייתי אוהבת היום.
אז תחשבי יותר
|דגל|אמנים ישראלים אהובים: שלום חנוך, ג'ימבו ג'יי, רביד פלוטניק, יהודית רביץ, חווה אלברשטיין, אריק סיני, דני סנדרסון, אריק איינשטיין, עידן רייכל...ועוד הרבה.
אז קצת
לא זכור לי ששמעתי אף פעם על ג'ימבו ג'יי
|אש|מתי הפעם האחרונה שחגגתם ל"ג בעומר?חחחחחחחחחחחחחח
אם המסורת השנתית שלי לסגור את כל החלונות ולאטום את הבית שלא יכנס הסרחון יכולה להחשב "לחגוג את ל"'ג בעומר" אז בשנה שעברה :-D
זאת סוג של חגיגה
|אש|אין לכם ברירה אתם חייבים לפחד - סרט אימה מזעזע או צניחה חופשית (למתחכמים: לצורך השאלה ההיפוטתית אתם 100% נוחתים בשלום)? אפילו בשאלה היפוטתית שבה אני 100% נוחתת בשלום, עדיין לקפוץ ממטוס ירגיש לי כמו פעולה התאבדותית. אז סרט.
יש סרט שאני חושב שיגרום לך להעדיף לקפוץ ממטוס. אני אפילו לא רוצה לרשום את שמו.
|אש|סדרה אהובה עם שם של חיה? אוקיי הולכת לרשימות שלי לחפש סדרה כזאת. ערפדים זה לא חיה, נכון? המממ
אוקיי מצאתי את מסע אגדי: סעודת העורב. וגם הפתן השחור.
הפתן השחור הייתה מעולה
|אש|רימייק/ריבוט שדווקא היה מוצלח? אין וגם לא יהיה.
היו הרבה. וגם יהיו (אוקי, אני בעצם לא יודע לגבי העתיד כי אין לי את היכולת הזאת)
|אש|באיזה אמונה טפלה אתם מאמינים? יש לי OCD, אז מאיפה להתחיל? בואי נגיד שיש כל מיני דברים איומים שיקרו אם אני לא אעשה כל מיני דברים מטופשים לחלוטין. ואני לא באמת מאמינה בזה, אבל אני עדיין גם כאילו כן.
טוב, אבל אם לא בודקים שהדלת נעולה עשר פעמים לפני שהולכים לישון אז באמת יכנסו אנשים לבית באמצע הלילה. זאת לא אמונה טפלה.
|אש|מאכל אהוב שאתם לא אוכלים הרבה? ולמה?
מילקי ;-( כי קלוריות הרבה לא טוב.
מילקי זה טעים. אבל מעדן הגולן אפילו יותר.
שיט עכשיו אני רוצה אחד מהם.
|אש|האם אתם אדם מסוג A או B (גם אם אין לכם רכב תחשבו איך הייתם אם היה לכם או איך אתם בכללי עם דברים אחרים)? אני לרוב לא מעיזה לחכות עד שיגיע קרוב מדי לסוף.
תחיי יותר על הקצה
זה נראה מצחיק, אבל אני לא בעצם מכיר סרטוני AI כאלו.
חחחחחחחח
אני זוכר ששמעתי את זה איפשהו אבל אני לא זוכר איפה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה לא נחשב. שאלתי מה אתה יודע|שפם|
ואחרי שהשתמשתי בגוגל טרנסלייט אני ידעתי אותם.
האמת שיש ביוטיוב מלא לקטים כאלה של ברוקלין99 ואני רואה כל פעם שאני עושה מחליק וצריכה משהו משעשע של 15-20 דקות.
אני גם צופה בהם למרות שאני לא מחליק את השיער.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|מנגל|שם/כינוי:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
|מנגל|גיל ב2148:|קדימה|156
כל הכבוד על החשבון.
וגם בשנת 2148 אני אחשוב כמה את צעירה
|מנגל|ובכמה שפות אתם יודעים להגיד תודה?|קדימה|בוא נראה... תודה, טנקיו, גראסייס, אובריגדה, מרסי, גרצי, דנקשן, שוקראן, אריגטו, יצא 9.
לונה הזכירה גם ספסיבה אז 10.
וואלה גם סבסיבה אני מכיר. אם כי בעצם זה לא בבקשה? אוקי בדקתי וזה באמת תודה.
|זבנג|סדרות החודש:|קדימה|הטירון עונה 7|מאוהב||מאוהב||מאוהב| איי לאב מיי קאפ קיוטיס|מאוהב| וגם דיסני המדרובים האלה נזכרו להעלות את העונות הראשונות אחרי שכבר התאמצתי עם הדודים אז פרקים רנדומלים ישנים פה ושם.
עכשיו היא נמצאת גם בנטפליקס. לא ברור לי הקטע. זה כאילו מישהו שם למעלה מאוד רוצה שאני אצפה בה.
מתייחסים שם לכל נושא ה"שוטרים בארה"ב הם רצחניים בטירוף"? כי זה לרוב לא ממש בא לידי ביטוי בסדרות משטרה.
כישור הזמן עונה 3 - עונה טובה
מאוד טובה
אחים לנשק - ובכן ביום השואה יס שידרו את כל הסדרה במרתון וזה התאים לי כי קשה לי לראות סרטי שואה אבל זה חצי באיזור. אז צפיתי ב3 פרקים ראשונים ונשאבתי לזה חזרה אבל היה זמן ללכת לישון אז המשכתי אחכ בויאודי. זאת באמת סדרה מיוחדת ממש לא יודעת להסביר לכם. וזה מגיע ממישהי שאין לה הרבה סבלנות לדברים של מלחמה ופיו פיו. אז זה הרבה מעבר.
עדיין לא ראיתי
מופע שנות ה70 וקומיוניטי - יס החזירו לשח והתמכרתי שוב. בעיקר לקומיוניטי זאת עדיין סדרה אדירה.
קומיוניטי באמת אדירה. אם כי עדיף אולי שתוותרי על עונה 6.
לא ראיתי מופע שנות ה70 המון זמן ואני לא בטוח אם זה התיישן טוב. מה את חושבת?
|זבנג|שירי החודש:|קדימה|בערך חצי חודש שמעתי אותם שישה שירים בלופ:
צפה בקובץ המצורף 127367
אני אשים קישור לאחד מהם.....אוקי קראתי כותרת של אחד והוא מתנגן לי בראש אז הוא נבחר:
Gracie Abrams - I Miss You, I'm Sorry
אני חושבת שגרייסי הדיחה את אוליביה בתור הטיידוטר האהובה עליי.
זה מרגיש כמעט כאילו היא הדיחה את טיילור עצמה.
אני שומע את השיר ברקע עכשיו ובאמת יפה
|זבנג|קראש החודש:|קדימה|הוו הארי סטיילס הו הארי סטיילס תחזור לחיים כברררררר
אוי הוא נראה כל כך יפה כאן
|זבנג|ציטוט חודשי:|קדימה|you wouldn't last an hour in the asylum where they raised me.
בעיקרון זה ציטוט השנה שלי כבר שנה מאז שיצא טטפד, אבל יום אחד כששמעתי את זה בפעם המליון חשבתי שעוד לא כתבתי את זה פה אז יש לי משהו לציטוט. טיילור לא ידעה שהיא מתארת במדויק את החיים בישראל.
טטפד?
|זבנג|סיבה למסיבה:|קדימה|סידרתי את הארון.
כל הכבודה.
תני לי השראה לעשות את זה גם כן
|זבנג|סיפור החודש:|קדימה|אוקי זה לא סיפור זה סיפורונצ'יק קטנצ'יק אבל הצחיק אותי: עשינו על האש עם משפחה והיו מלא ילדים משומה כי כולם מתרבים. אז הכנתי שיפודי מרשמלו כי בשביל מה יש מנגל? אז בעודי הולכת מהמטבח אל המנגל עם השיפודים הילדים נאספו מרחבי הבית והתחילו ללכת אחרי כמו החלילן מהמלין:-D
זה נשמע כמו סיפור אימה
|זבנג|למה אתם מצפים בחודש מאי:|קדימה|סוף עונה של הטירון;-( אבל אני מצפה שיקרו בו דברים שצריכים לקרות כבר! וגם משהו שאני עוד לא יכולה לספר לכם🤫
ואז תוכלי להתחיל לצפות בסדרה מההתחלה. אני מניח ששוב
|דגל|סרט ישראלי אהוב:|קדימה|אפס ביחסי אנוש והלהקה.
אהבתי מאוד את אפס ביחסי אנוש. לא ראיתי את הלהקה
|דגל|אמנים ישראלים אהובים:|קדימה|בעיקר אביב גפן שהוא נודניק נוראי ולא הוציא שיר טוב כבר 20 שנה אבל השירים שלו מהתקופה הטובה שלו הם השירים האהובים עליי בעברית|מאוהב| עוד אני אוהבת בעיקר מה שאני מגדירה רוק עצמאות: עברי לידר, היהודים, מוניקה סקס וכו'.
גם עברי לידר לא מוציא שירים טובים כבר. זה כאילו הוא החליט שהיו לו מספיק ועכשיו הזמן להוציא מוזיקה מעצבנת. אני לא באמת יודע א היהודים מוציאים מוזיקה חדשה.
|דגל|שיר ישראלי שאתם אוהבים:|קדימה|שדות ביקשו אל הגשם, הגלים ביקשו אל החוף, ואני ביקשתי את ליבך לקטוף|מאוהב|
באמת יש לו המון שירים ישנים טובים. אני מאוד אוהב את
כשאלוהים ברא את:
כשאלוהים ברא ת'חושך, הוא ברא לנו ירח, שיראו איך אנחנו בודדים
|אש|אין לכם ברירה אתם חייבים לפחד - סרט אימה מזעזע או צניחה חופשית (למתחכמים: לצורך השאלה ההיפוטתית אתם 100% נוחתים בשלום)?|קדימה|אני כבר בדלת של המטוס.
חחחחחח
|אש|סדרה אהובה עם שם של חיה?|קדימה|וואה לקח לי זמן אבל מצאתי: "הבז וחייל החורף"!
חחחחחח רק עכשיו אני קולט שבעברתי קראו לזה הפלקון וחייל החורף. למה לא תרגמו את הפלקון באמת?
רגע, לקח לך זמן? את שאלת את השאלה! טוב בעצם גם אני הרבה פעמים שואל שאלות שאין לי תשובות להם.
|אש|רימייק/ריבוט שדווקא היה מוצלח?|קדימה|סמוך על סול זה פריקוול/ספינאוף אז הוא לא נחשב. אז....יש כמה שקשה לי לקרוא להם מוצלחים כי הם מטופשים מאד אבל נהניתי מהם בדרכי המטופשת כמו הריבוט שעשו לרבלדה או איך פגשתי את אבא.
גם איך פגשתי את אבא הוא לא רימייק או ריבוט ממש. אני לא יודע לגבי רבלדה.
|אש|באיזה אמונה טפלה אתם מאמינים?|קדימה|אני לא מאמינה ממש, אבל אני גם לא יוצאת מהבית בלי צמיד טיילור אחד לפחות כי היא שומרת עליי. אולסו אני לא אוהבת לספר על דברים לפני שהם קורים. (למשל לא סיפרתי שיש לי טסט עד שעברתי). אני חושבת אבל שזה פחות קטע של מזל רע ויותר כדי שלא ישאלו שאלות אם זה לא יצליח.
זה מזכיר לי שבמשך שנים בבית ספר היה לי חוק שאני לא מסתכל בתעודה עד שאני מגיע הביתה.
|אש|האם אתם אדם מסוג A או B (גם אם אין לכם רכב תחשבו איך הייתם אם היה לכם או איך אתם בכללי עם דברים אחרים)?|קדימה|אני מאד אדם A ואנשים מהסוג השני מטריפים אותי ממש;-(
1746049013943.png
אני שמח להטריף אותך.
למה לעשות ביקורים לא נחוצים לתחנת הדלק?
|דויד|תמונה/סרטון/מתכון לסמורס שתרצו לחלוק עם הכיתה:|קדימה|סמורס זה של אמריקאים אצלנו צולים מרשמלו על שיפוד וישר לפה:-P:
|מצלמה|לקחנו את סקייקרו לים בפסח:
צפה בקובץ המצורף 127369
מה? יש לכם כלבה בשם סקייקרו? איזה חמודה
|אקשן|סרטון שמסביר למה אני אוגר:
אוי זה כל כך כל כך אני.
חוץ מאיפור. לפחות את זה אין לי.
אגב לפני כמה חודשים זרקתי כמות עצומה של כבלים ישנים ששמרתי כי אולי אני אצטרך. אני מקווה שאני באמת לא אצטרך אותם (אני לא)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|מנגל|שם/כינוי: דילן
|מנגל|גיל ב2148: אין לי בדידים (אני אראה מה מיקי עונה ואעתיק)
|מנגל|ובכמה שפות אתם יודעים להגיד תודה? 7 (עברית, אנגלית, ספרדית, איטלקית, צרפתית, ערבית וסינית).
וואלה סינית זה כזה צ'ין צ'ין לא?
|זבנג|סדרות החודש:
The Studio - יש לזה פרקים טובים ופרקים פחות טובים אבל בעיקרון כל עוד יש קת'רין אני בעד, כי הדמות שלה שם כל כך מגוחכת שזה נפלא.
אולי אני אראה באמת. שמעתי שהפרק שהיה השבוע היה במיוחד טוב
Your Friends & Neighbors - מתחיל להיות לי ממש כיפי ואני מצפה לה כל שבוע.
גם זה אולי
Hacks - העונה הראשונה הייתה נחמדה אבל העונה השניה קצת מעיקה עליי ואני צופה בכוח כדי לסיים. אני ממש לא אוהבת את אווה:-/
אני לא ממש זוכר מה חשבתי על עונה 2, אבל עונה 3 הייתה מעולה לדעתי.
Child's Play - שמתי את הסרט הזה בתחתית רשימת הצפיה שלי כי אני לא אוהבת סרטי אימה אבל הוא לא היה כל כך נוראי ואוברי כוסית בו אז זה סבבה.
לא קלטתי על מה את מדברת ואז נזכרתי שבאמת עשו ריבוט לסרט הזה.
Companion - ראיתי איזה תקציר של זה במקס וזה היה נשמע מענין- סרט על מישהי שלא יודעת שהיא AI שמחליטה לנקום בבן זוג שלה ששיקר לה.
זה עם ג'ק קווייד שאני אוהב (ומרגיש שלאחרונה מופיע באיזה מיליון סרטים)
זה טוב?
|זבנג|שירי החודש: טכנית עוד לא הסתיים החודש אצלי
וואלה, לא חשבתי על זה שאני בעצם מעלה את השאלון לפני שהחודש שלך נגמר.
עכשיו שאני חושב על זה... כשמופיעה השעה אצלך על הודעות שאנחנו כותבים זה לפי השעון שלך או שלנו?
|זבנג|דמויות החודש: כל הדמויות של אוברי.

|זבנג|שחקני החודש: אוברי.

|זבנג|קראש החודש: אוברי.

היא ממש ההארי פוטר שלך.
(עכשיו אני מדמיין שילהקו אותה לתפקיד בסדרת הארי פוטר החדשה. יש כמה תפקידים שיכולים להיות מעולים איתה.
|זבנג|סיבה למסיבה: אני הולכת למופע של טינה פיי ואיימי פולר!!
תמסרי להן דש
|זבנג|סיפור החודש: נראה לי שציינתי פה מתישהו שהקשבתי לפודקאסט של אנה פאריס שהיא אירחה את אוברי. אניווי בפודקאסט של אנה, היא עונה על שאלות של מאזינים שמתקשרים והאורח השבועי שלה עוזר לה לענות לאנשים על הבעיות שלהם. אז בפרק עם אוברי הייתה איזו מישהי שהתקשרה והתלוננה שהיא קונה לעצמה חטיפים והבעל שלה אוכל לה אותם. שזו לבד בעיה מטופשת להתקשר עליה לרדיו פודקאסט לעצה. אבל לא חשוב כרגע. ההסבר שלה גם היה כל כך מגוחך כי היא כזה "פתחתי חבילת אוריאו ואכלתי 7 והחזרתי לארון, ואז למחרת חזרתי הביתה מהעבודה וגיליתי שנשארו רק 5" וכאילו זה די מטופש כי אם נשארו לך 5 אז תאכלי את ה-5 שיש לך! כאילו מילא היית מפנטזת על זה כל היום וחוזרת הביתה ופותחת את הארון ומגלה שהוא לא השאיר לך כלום, זה מבאס. אבל אם נשארו 5 אז תאכלי את הפאקינג 5!!! אם בא לך עוד אחרי זה אז לכו תקנו עוד אבל לייק 5 אוריאוז זה כמות סבירה לגמרי! (העצה של אוברי אגב הייתה לנסות לבייש אותו לגבי המראה שלו:-D שלזה אנה נחרדה וצעקה עליה "פאק יו לא!! אל תקשיבי לאוברי!! זו עצה נוראית!!":-D:-D) בכל מקרה הבחורה הזאת המשיכה לתת עוד כמה דוגמאות כאלה וכולן נשמעו בערך אותו הדבר ("אכלתי 5 טוויזלרז [ליקריץ' אדום דוחה] וחזרתי הביתה למחרת וגיליתי שנשארו רק 5" ולייק אם אכלת 5 אתמול מה הבעיה שלך לאכול גם 5 היום?!) וחשבתי שכל ההתנהלות הזאת דבילית לחלוטין אבל כמובן שהייתי צריכה לתת לשותפה שלי (שכל הזמן אוכלת לי את האוכל) להאזין לזה ואני כזה "תקשיבי, זה פודקאסט עליך!":-D והיא כזה "מתי אכלתי לך את החטיפים??"8-* ואז הזכרתי לה שהיא אכלה לי את העוגיות והשאירה לי רק 2 ושקניתי חבילה של בייגלס, היא השאירה לי רק 3 ואמרתי לה שאני הולכת להתקשר לאנה פאריס להתלונן עליה:-D ועכשיו כל פעם שהיא אוכלת לי משהו שקניתי המשפט הקבוע שלי זה "אני אלשין עליך לאנה פאריס":-D:-D אגב אם כבר השותפה המוזרה שלי אז לזה שנזפתי בה (בצחוק, כן?) שהיא אכלה לי את הבייגלס היא כזה "אבל קניתי לך ארטיסאן לחם שאת אוהבת במקום! יור וולקאם!" ואני כזה מה הקשר לחם? לקחת בייגל, תקני בייגל במקום! והיא בתגובה "בייגל זה לא בריא לך, תאכלי לחם במקום. את לא צריכה לאכול בייגל!" ואז פתאום היא קולטת וכזה "רגע, יש לך בכלל 3 בייגלים שלא אכלת עדין!:-[ מה את רוצה ממני?!!??!" ואני כזה "3 זה לא מספיק, מה אם ארצה לעשות מגה טוסט ולהשתמש בכל החמש??? אכלת שתים לכי תקני לי עוד שתים!!"|שפם||שפם|
אז את ממש כמו האישה שהתלוננה בפודקאסט
|דגל|סדרה ישראלית אהובה: רמת אביב ג'
לא משנה כמה שנים יעברו, כל פעם שאני שומע על השכונה הזאת אני חושב על הסדרה. שבכלל לא ראיתי.
|דגל|שיר ישראלי שאתם אוהבים: יש מלא אבל סירי אומרת שהאחרון שהקשבתי לו זה כשאתה של מנור שבת
לא שמעתי עליה
|אש|אין לכם ברירה אתם חייבים לפחד - סרט אימה מזעזע או צניחה חופשית (למתחכמים: לצורך השאלה ההיפוטתית אתם 100% נוחתים בשלום)? ברור שסרט אימה. הפחד של מגבהים ומדברים שנעים מהר גבוה בהרבה מכל פחד שלי מסרט אימה.
"דברים שנעים מהר גבוה"? כלומר הליקופטר זה בסדר?
|אש|סדרה אהובה עם שם של חיה? היחידות שאני מצליחה לחשוב עליהן בשלוף בלי לגגל זה בלאק בירד, סלואו הורסס, בייבי ריינדיר ודנוור הדינוזאור האחרון. מבניהן אני אלך על בלאק בירד.
לא חשבתי על סוסים איטיים באמת.
מצחיק מאוד שחשבת על דנוור הדינוזאור האחרון.
אבל באמת אני מניח שיש יותר סדרות ילדים עם שמות של חיות. זה כמובן מוסיף את צבי הנינג'ה.
|אש|רימייק/ריבוט שדווקא היה מוצלח? המלאכיות של צ'ארלי.
צץ לי ביו טיוב קטע מהסרט הזה וחשבתי לשים לך בגלל דרו. אבל אז נזכרתי שאת בגדת בה.
|אש|באיזה אמונה טפלה אתם מאמינים? A Purse on the Floor is Money Out the Door
לא שמעתי על זה אף פעם.
|אש|מאכל אהוב שאתם לא אוכלים הרבה? ולמה? פבלובה. וכי אף אחד לא מכין לי:-[
אבל את טובה בלהכין לעצמך דברים
|דויד|תמונה/סרטון/מתכון לסמורס שתרצו לחלוק עם הכיתה:
וואלה, לא חשבתי על זה.
זה יכול להיות גילוי מגניב שלני הייתה מוות כל הזמן הזה. זה גם סוג של יסביר דברים

Lhuna3

Well-known member
זיהוי ודאי: דייויד בוריאנז, טינה פיי, טימותי אוליפנט, ג'יימי דורנן, וויל ארנט, ג'ורג' קלוני, סטיבן אמל
חושבת שיודעת אבל אולי אני טועה: ג'וש תומאס (חושבת שמפליז לייק מי ומהאווטאר שלך), כריס קולפר (חושבת שמגלי),
מוכר לי השם אבל לא ממש יודעת מי זה: רוזריו דוסון*, מאט זוקרי,
לא מצלצל מוכר: וינסנט קרטיזר, סאשיר זמאטה, כריסטה מילר, זאק מקגאוון, אלכסנדר לודוויג

*אני יודעת שזאת לא היא, אבל השם תמיד גורם לי לדמיין אותה:
1746203239084.png

Lhuna3

Well-known member
רוב הגייז היו מסכימים להתחתן עם באפי סאמרס.
אוקיי אבל האם באפי סאמרס היתה מוכנה להתחתן איתכם?
(חוץ מזה היא כבר נשואה לזוג גייז ערפדים שאנחנו מכירים)
וואו, את ממש ידענית טיילור
אה אוקי, אז זה קצת מביך
אם התכוונת שזה מביך בשבילך אז אני מסכימה.
אבל אם התכוונת שזה מביך בשבילי - אז לא. אני ידעתי (כלומר ניחשתי בוודאות של 100%) שזה שיר של טיילור, אבל השורה האחרונה הזכירה לי שיר אחר שהיא (השורה) מופיעה בו, אז המשכתי איתו בכוונה.

LeAnnDyIan

Well-known member
חוץ מזה נציין ימי הולדת של דייויד בוריאנז, טינה פיי, וינסנט קרטיזר, ג'וש תומאס, סאשיר זמאטה, כריסטה מילר, כריס קולפר, רוזריו דוסון, טימותי אוליפנט, זאק מקגאוון, מאט זוקרי, ג'יימי דורנן, וויל ארנט, ג'ורג' קלוני, סטיבן אמל, אלכסנדר לודוויג ועוד
טוב הברורים-
דיוויד בוריאנז, טינה פיי, ג׳ורג׳ קלוני, וויל ארנט, ג׳יימי דורנן.

מהאחרים-
סאשיר זו ג׳ניפר קייל מאגת׳ה, אלא אם כן יש עוד סאשיר ואני בספק.
כריסטה מילר זו ליז משרינקינג (ואני יודעת את זה רק כי ניק אמר את זה איפשהו בשרשור של שרינקינג)
זאק מקגאוון זה רואן מהמאה (נראה לי, אלא אם יש עוד מישהו עם שם כזה)
טימות׳י זה ההוא מסנטה קלריטה דיאט.
סטיבן אמל זה ההוא מאפלואד? אמל נשמע מוכר אבל לא סגורה אם השם שלו זה סטיבן.
מאט זוקרי, זה לא קרי מהאישה הטובה? אני לא סגורה על זה שככה כותבים את השם משפחה שלו (לא שאי פעם ידעתי איך לקרוא את זה) אבל אני משום מה כן זוכרת שהוא נולד במאי.
רוזריו דוסון אני מכירה מרנט, אבל מניחה שהיא עשתה דברים אחרים בחיים.

אלה שאני לא בטוחה לגביהם-
כריס קולפר, אלכסנדר לודוויג (נשמעים מוכרים אבל לא יודעת להגיד מאיפה

וינסנט קרטיזר וג׳וש תומאס אני לא מכירה.

עריכה- אוקיי גיגלת את הארבעה שלא הייתי בטוחה לגביהם- את כריס אני מכירה מגלי. את השלושה האחרים אני לא מכירה.

נערך לאחרונה ב:
למעלה