The good times&the bad times

Chemical Venom

New member
OK אז..

דבר רע- אין אוכל בבית ואני מורעב ועוד מעט ההורים ייכלו לקניות חחח וגם אני צריך ללמוד כל היום ולא לצאת מהבית וגם יש דבר רע מאוד שקרה היום שאני לא יידבר עליו... ודבר טוב אמממ בוא נגיד שאני מרגיש הרבה הרבה הרבה יותר טוב מאתמול אבל עדיין לא משו וגם יש לי אחלה של חברים בבצפר!

dark dumb

New member
איזה פדלאה!! ../images/Emo85.gif

תרד לסופר תקנה במבה!! חחח עוד פעם אתה והדיכאונות'שך, לא סיכמנו משו...? חחח תרגיש טוב!! לא רוצה לשמוע שוב!! חחחח

Chemical Venom

New member
חחח

אני כל כך אוהב אותך קטיה תמיד מצחיקה אותי! אמממ אי כבר אכלתי יירדתי לעיר וקניתי לא פחות ולא יותר שווארמה! חעחעחע!

dark dumb

New member
יאאמיי ../images/Emo85.gif

שווארמה|שאוהב| גם'ני רוצה!!! חחח העיקר שהיה טעים ושבעת !! חיחיחיחי גם'ני מתה עליך!!

dark dumb

New member
נמנמנמנמנמ ../images/Emo85.gif

lets see.... דבר טוב: נמנמנמ... חחח שאלה קשה... נתנו לי הזדמנות לשפר את הציון במתמטיקה, קיבלתי 100 במבחן בפסיכולוגיה... אה, וחודש הבא יש לי גם סמינר פולין וגם טיול שנתי!! יש!! חיחיחי (וגם יומולדת לאור
) חחח דבר רע: יש לי לחץ נוראי השבוע...
יום א' היה לי מבחן בסוציולוגיה ולא הייתי בבית עד מאוחר... יום ב' שביתה למזלי הרב, היה לי זמן ללמוד (כי הייתי אמורה לחזור ב-5 הבייתה) יום ג' מבחן בתנ"ך, יום ד' בוחן גדול חוזר במתמטיקה, יום ה' חרישות בבית, יום ו' מבחן גדול בסיפרות

Chemical Venom

New member
אמממ תגידי..

וואו את הולכת להעילם להרבה זמן גם טיול שנתי וגם טיסה לפולין.... ויפה שאת זוכרת את היומהולדת שלי חיחי ומזל טוב על 100!

dark dumb

New member
תודה תודה ../images/Emo85.gif

הטיסה לפולין זה עוד חודשיים וחצי, ככה שאל תדאג... חחח ואני אהיה פה בשביל לפתוח לך שירשור יומולדת (שאף אחד לא יפתח במקומי!!! אני מזהירה!!!חחחח)

Wild Eye Joker

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אני לגמרי פותחת את השרשור!!

לא את |מוציאהלשוןילדותיתביותר|

Chemical Venom

New member
חחחח

שני בנות רבות על מי יפתח לי שרשור יומהולדת זה עשה לי את היום....(מותר לי קצת לתפוס מעצמי לא? חחחח) סתם סתם חולה על שניכן!

dark dumb

New member
../images/Emo25.gif ../images/Emo85.gif

זאת כ"כ אני שאפתח את השירשור!! חחחח

HeNoOsH

New member
אוווווקייי..

דבר רע- בבוקר הרגשתי גרועע, לא היתה שביתה דבר טוב- כשהגעתי לבצפר הרגשתי טיפה יותר טוב [מוזר חח]..אמממ היה כיף דווקא בבצפר היום טוב לא עולים לי עוד דברים..

../images/Emo110.gif../images/Emo54.gifבואו ניראה..

דבר רע:(תמיד מתחילים בחדשות הרעות..
) שברתי את הדיאטה עם חביתה ענקית ו4 קוביות שוקולד. דבר טוב: לא הלכתי לביצפר בלי שום סיבה+הפסדתי עוד מבחן שאצטרך בסופו של דבר להשלים ואין בי שום חרטות או רגשי אשם,ייאי לי! (nightwish got a new vocalist!! yay)

../images/Emo110.gif../images/Emo54.gif../images/Emo12.gifאיזה פורום זה?

(אמרלין..הממ.את במקרה קוראת את מחזור כישור הזמן?..התחלתי את הראשון ונשברתי כשראיתי כמה ספרים עוד יש..)

בלע השרשורים האלה ממש מבלבלים

מה ההבדל בין זה לבין השרשור הרגיל של הימים? בכל אופן,
היה לי אחלה יום, יש לי אנשים טובים בשכבה :]
ממש עייפה, לא נותנים לי להשלים שעות שינה

למעלה