The good times&the bad times

Blue Aura

New member
The good times&the bad times../images/Emo133.gif

אתם יודעים מה לעשות, אם לא תסתכלו כמה שרשורים למטה.
דבר רע+דבר טוב.

מפזר חום??

זה נראה כמו רמקול של מחשב ולדעתי עוגה תנצח בקלות..המפזר חום סתם עושה רוח

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif אוך סופסוף הביתה ../images/Emo9.gif

דבר רע: קמתי ב6 ורבע בבוקר, כדי להגיע לבצפר ב7:30 בבוקר.. שכל מי שמכיר אותי יודע שאני ל-א בנאדם שמתעורר בשום שעה בבוקר.. כדי לנסוע ליד ושם עם השכבה.. זה היה קשה. [לקום
] דבר טוב: התיידדתי עוד יותר עם ידידים שלי מהכתה, וזה היה ממש כיף. נורא התעניינתי בנושא ועכשיו אני שוקלת אולי בכ"ז לנסוע לפולין. זהו בעיקרון
נראה מה יהיה בהמשך

m i c k e y 15

New member
אממ../images/Emo187.gif

בכל זאת...גם אם לא היית ממש עם ידידים שלך..אין כמו לנסוע לפולין..זאת חוויה של פעם בחיים ובאמת שווה את זה.. מכל מה שאני ראיתי..אני אהיה שם באפריל..כל הביצפר שלי כבר היה וראיתי הכל..תמונות וידאו וממש כדאי לנסוע.. *גם אם לא יהיה לי עם מי להיות
כל החברות שלי כבר נסעו*

Blue Aura

New member
שביתה!../images/Emo47.gif../images/Emo189.gif

זה טוב כן
, מה עוד, היה קטע מצחיק לאללה - התקשרתי לגן של אחותי[היא שירות לאומי שמה] אז אני עושה לאחת שענתה "לירון עונה?" במקום "אפשר את לירון" או משהו, ואני וידיד שלי התפקענו מצחוק ועוד כמה דקות אחרי זה פתאום התחלתי לצחוק עוד פעם על זה.

גליזה

New member
אני../images/Emo2.gif

דבר טוב-מממממממממממממממממממממ...קיבלתי 58 במתכונת במתמטיקה
דבר רע-נו
קיבלתי 58 במתכונת במתמטיקה וגם וגם
נהייתי מזה פדלאה ועצלנית היום

hadarh111

New member
אמממ בוא נחשוב

דבר רע-חנוש הרגישה רע בזמן הלימודים:( דבר טוב- חתונההה היוםם כע כולי לבושה יפה (קניתי אתמול בגדים)נשאר רק להתאפר והתבשם ואני מוכנהה

m i c k e y 15

New member
להלה../images/Emo187.gif

דבר רע- חברות שלי התנהגו אליי רע היום
כמובן שזה בצחוק אבל לודעת לא הרגשתי עם זה טוב חח.. ועוד משו..לא הלך לי ממש טוב במבחן באנגלית היום..שזה ממש הפתיע אותי! דבר טוב- היה לי ממש כיף היום בביצפררררר..וכן זה קשור באיזה ילד..האמ חחחח סתם..

m i c k e y 15

New member
חחח../images/Emo187.gif

פשוט ילד..חמוד...שקוראים לו עומרי..חח והוא מזכיר אותו
חחח i want him

Chemical Venom

New member
אין מישהו שדומה לו

אולי טיפונת מזכיר אם הידיד הזה שלך נראה כמוהו גם אני רוצה אותו חחח

m i c k e y 15

New member
חחחח אבל אבל../images/Emo187.gif

הוא ממש מזכיר לי אותו חחח חחחח וכן והיום אני הרבה יותר שמחה כי דיברתי איתו חהחהחה

למעלה