The good times&the bad times

הו יא!

דבר רע- התפללתי לא במניין P: דבר טוב-קמתי בבוקר חי ונושם, הלך לא רע בכלל במתמטיקה

לא לא

דבר רע - לא התפללתי במנין דבר טוב - קמתי הבוקר סופרמן עם קרנים אופטיות בעיניים שיכולות לפוצץ את כל העולם

לא לא

דבר רע-התפללתי לא במניין דבר טוב-קמתי בבוקר, הלכתי לצו הראשון, דפקתי את כל הכוסיות שהיו שם, כולל החיילת שכל הזמן התחילה איתי.. ובבדיקת ביצים אמרו לי ששי לי בולבול ענק, ואז קיבלתי פרופיל 100 כי אמרו שהאורך של הבולבול שלי מפצה על הברית מילה.

לא לא לא לא

דבר רע - לא התפללתי במנין דבר טוב - קמתי בבוקר ופתאום גיליתי שכואב לי הראש אז נשארתי בבית ואז באה המנקה ועשינו טעויות ואז הלכתי ושיפשפתי את הכורסה אז הלכתי לבית חולים כדי שיבדקו לי את הבוהן כי אפשר למות מפציעה כזאת ואז בעצם גיליתי שאני אלוהים ושאני יכול להרוג את כל הזכרים בעולם ולהשאיר רק את הבחורות ואז לגרום להן לנגב לי את הקקי בשירותים ואז נפלתי לתוך ערפל לבן, מטה מטה ותוך כדי שמעתי מישהי צורחת "לא! לא! ג'יימס תציל את התינוק אוי אוי איזה פחד!" ואז פתאום התחילה לכאוב לי הצלקת בלחי הימנית של התחת ואז אמא שלי נכנסה לחדר ואמרה: חזקוש ידפוק אתה בכלל קיפוד!

לא לא לא לא לא לא!!!!

דבר רע-לא התפללתי במניין דבר טוב-קמתי בבוקר _______________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________ __________________________________(הכנס כאן סיפור ארוך,הזוי ומשעשע)

הממ../images/Emo80.gif

דבר טוב- סלחו לי, לא מצליחה למצוא משהו כזה כרגע דבר רע- אני מרגישה ממש ממש ממש ממש ממש חרא.

dark dumb

New member
../images/Emo201.gif ../images/Emo85.gif

לא נורא, קורה לכולנו
יהיה טוב!! "ויהיה טוב... יהיה טוב, כן..." חחח

Wild Eye Joker

New member
יש משו טוב, יש משו טוב!!!!!!!

היום בנהיגה עשינו החלפה עם מורה אחר, והוא בחן אותי וכל זה, עוד שלב בדרך לטסט
רע- כאבה לי הבטן כל היום

nemo the great

New member
יאללה!.. ../images/Emo19.gif

דבר טוב- אני מתחיל להשתפר במדא ולהיתקתק ולהיות עינייני יותר.. מרגיש טוב
.. דבר רע- נגה די מבלבלת אותי.. מה אתם אומרים על זה?. רשמתי לה SMS בשישי שאני חושב עליה הרבה ושיהיה לה שבת שלום "אהובה".. אממ היום אמרתי לעצמי שאני ייקח אותה לשיחה כי היא החזירה לי הודעה באיסי שהיא הייתה מאוד מופתעת מההודעה ושהיא בהלם ושהיא רוצה לדבר איתי והיום היא התעלמה ממני לחלוטין כאילו היא לאהפנתה מבט ואני לא באתי אליה "היי נגה".. הרי היא רוצה לדבר איתי לא? אז.. חח לא יודע..
.. מה אתם חושבים?

נמנמ

דבר רע - המורה למדה מלא חומר שיכנס למבחן במתמטיקה
אני הולכת לישון אחרי 12 שוב
דבר טוב - הלכתי להצגה.

nemo the great

New member
למה דרייפוס נשמע מוכר.. ../images/Emo19.gif

לי משומה.? אני מתכונן לבור ועם הארץ 7

למעלה