The Cones of Dunshire ספטמבר 2022 – סיכום חודש 🐳🙀🎒🍌📺🍕🎠⚓📶

LeAnnDylan

Well-known member
אנימציה למבוגרים או לייב-אקשן? כי לראות איש רוכב על אווז מעופף לא נראה אפשרי 😂
קטן אמונה שכמותך
מה, לא קיבלת פעם מכות? או נתת? :cool:
אוי זה מזכיר לי תקופות נהדרות ביסודי|מאוהב|
בנטפליקס, לפי ספר של הארלן קובן. יצא בינואר, לאחרונה הגעתי לזה בדפדוף אקראי. אני בנטפליקס רק ממרץ.
אוי אני אוהבת את הרלן, אני אחפש.
זה כי אנחנו חמודים|מאוהב|
מי זה בדיוק "אנחנו"? כי אנייכולה למנות אולי בן אדם וחצי פה שחמודים ואת לא אחד מהם|שפם| כאילו, בסולם חמידות של 1-10 את איזה 2 וחצי|שפם|
אני סתם מרימה לך לקבל מחמאות מכל מיני שקרנים כאן שיגידו שאת ממש חמודה, אבל שתדעי שהם משקרים.
|אבטיח| שם: ניק ניקולאיטוס הניקולאי
יש שם יותר מידי ניק וזה עושה לי anxiety
|אבטיח| הגיל שלכם כשנולדתם: שבע. מסיבה שאני לא זוכר זאת הייתה בדיחה קבועה שלי עם אחיינים שלי שהם היו שואלים אותי בן כמה הייתי כשנולדתי והייתי עונה שבע. אני לא זוכר ממה זה בא, אבל הם זוכרים את זה גם כיום ולפעמים מעלים את זה.
אני תמיד אומרת 3 כשילדים קטנים שואלים אותי בת כמה אני. 7 נשמע זקן מידי.
|לימון| סדרות החודש:
מיליוןמ סדרות ואף אחת מהן לא מעניינת|שפם|
|לימון| סרטי החודש:
Prey - שזה סרט ממש ממש מעולה שאני ממש ממליץ עליו לאנשים. עלילת הסרט מתרחשת בתחילת המאה ה18 ומתמקדת בציידת אינדיאנית צעירה (שמשחקת אותה אמבר מידת'אנדר ששיחקה את קארי בLegion והיא ממש מעולה כאן). חוץ מזה, זה סרט אקשן ואני לא בטוח עד כמה לגלות כי יוצרי הסרט בכוונה לא רצו שאנשים ידעו יותר מידי לפני שהם צופים בו.
אוי, סהר אמר לי לצפות בזה, וכשאתה וסהר מסכימים על משהו זה לא סימן טוב לכן אני לא אצפה.
|לימון| קראש החודש: בויד הולברוק (הקורינת'יאן מThe Sandman)
צפה בקובץ המצורף 61844
למה הוא נראה רובוטי?|תוהה|
|לימון| ציטוט חודשי:
You think that I am not a hunter like you.
That I am not a threat.
That is what makes me dangerous.
You can't see that I'm killing you.
And it won't either.
אני מדמיינת אותך אומר את זה ולמרות שאני אכן לא רואה אותך כצייד, אני עדין מאוד מפחדת ממך ואני חושבת שכולם צריכים לפחד ממך.
|לימון| סיבה למסיבה: השבוע הזה היה עמוס וקשה והוא הסתיים
אכן סיבה טובה🥳 🥳
|לימון| [למתקדמים] סיפור החודש: זה צריך להיות סיפור שקרה החודש? זה צריך בכלל להיות סיפור אמיתי? האם זה אפילו צריך להיות סיפור מקורי?
התשובה לכל אלה היא לא.
כי אני יכול לספר את כיפה אדומה. אני די טוב בזה. שנים שאני מספר את זה לאחיינים קטנים לפני השינה מזיכרון. מעניין למה דווקא לכמרים נוצרים יש כיפות אדומות. אז הנה הסיפור:
לפני שנים רבות בארץ רחוקה, חי לו כומר נוצרי עם כיפה אדומה. רצה להביא מאכלים וכותנה לאישה זקנה שחיה לבדה. אבל בדרך יש זאב. לא כל כך זאב שהוא זאב, אלא זאב מטפורי שמייצג את השטן ופיתוי וגברים שמתלבשים בבגדי נשים. הכומר הסתקרן ורצה לראות על מה מדובר, אולי זה בסדר רק לדקה או לשעה. ובנתיים אותו זאב, מטאפורי פחות או יותר, הלך לעשות בעצמו מעשי צדקה. הוא ביקר את האישה הזקנה שחיה לבדה, מרוחקת מכל חברה. מסתבר שהאישה הייתה אגרנית והבית שלה היה מפוצץ בשטויות ולא הייתה ברירה לזאב, שהיה יותר כמו ארנב, יפני, לעשות מארי קונדו חזק. השעות הפכו לימים שהפכו לשבועות וחודשים ואולי אפילו שנה וקצת. אבל אחרי הרבה עבודה וייעוץ האישה מצאה את הג'וי שלה בתרמיל, מחבת ושלושה סטים של בגדים. ואז הגיע הכיפה האדומה, שעבר מסע משל עצמו בזמן שעבר וגילה שהעולם הוא רחב ומלא בדברים נפלאים וכיפות בשלל צבעים. ואז הזאב אכל אותו. הוא אכל את האישה. הוא אכל את הבית ואת הכפר ואת העולם. כי הדרך שונה אבל היעד זהה.
הלכתי לאיבוד 3 פעמים במהלך הסיפור הזה.
|לימון| למה מצפים בחודש ספטמבר: שיהיה פחות חם. בבקשה. אני מתחנן. אתם רוצים כסף? זה העניין? אני אתן לכם את כל מה שיש לי. אני אתן אבטיח לכם את הבן הבכור שלי. רק תגידו לי מה אתם רוצים.
אני התעוררתי היום בבוקר ל42 מעלות. השעה הייתה בקושי 10 בבוקר והיו לי 42 מעלות.
מה שזה לא יהיה שהקרבת לאלים - זה לא עבד!
***אוקי, תפוז מסרב לתת לי לשלוח הכל בבת אחת כי כנראה עברתי את כמות התוים שהפאשיזם שלהם מרשה. אז אני אשים את העוגיות בהודעה אחרת.
אולי זה אמור לסמן לך שאתה חופר.
|עוגיה| ושאלת אורח מאת @dory30 : ספרו אנקדוטה מעניינת מתקופת הלימודים בביה"ס.
דמיינו יום רגיל לחלוטין בגהנום...
אוקי, אני מגזים.
אבל שום דבר לא עולה לי לראש.
אוקי. (סיפור שלישי)
בבית ספר הקטן שלי בכיתה ז' הייתה רק אופציה אחת ללמידת שפה זרה שניה - צרפתית. אני באופן כללי הייתי חנון קטן ודי הצלחתי בכל המקצועות שלי (אני כמובן לא כולל ספורט כמקצוע). אבל לא הצלחתי להתחבר לצרפתית בשבועות הראשונים. ואז עשיתי את מה שאנשים לפעמים עושים כשהם נתקלים במשהו שקשה להם - הפסקתי לנסות. פשוט הפסקתי לחלוטין ללמוד. להעתיק מהלוח, לעשות שיעורים, לעשות את העבודה בכיתה, אפילו לפתוח את ספר הלימוד. ואז כמובן מגיע יום הורים והמורה אומרת לאבא שלי שאני נכשל בצרפתית ואני אפילו לא מנסה. עכשיו אני אבהיר שאבא שלי לוקח לימודים ברצינות (שלא כמו אמא שלי שלא היה לה אכפת אם הילדים שלה יכשלו בבית ספר) כשהיו עבודות שלא הצלחתי להכין אז הוא ישב עלי ועזר לי. כשהתקשתי בנושא הוא עזר לי ללמוד, או לפחות דחף אותי ללמוד. אבל במקרה הזה אבא שלי פשוט אמר למחנכת שלי שהוא לא חושב שזה חשוב ללמוד צרפתית. הוא הבהיר שאם בית הספר היה נותן אופציה ללמוד ערבית הוא היה דואג שאלמד, אבל בגלל שאם אין אז אין. וככה הושגה סוג של פשרה שלא מדברים עליה. כל עוד אני לא מפריע בשיעור צרפתית אז הכל בסדר. זה בסופו של דבר היה נהדר כי קראתי כמה ספרים מעולים בזמן שיעורי צרפתית בשלוש שנים של חטיבת הביניים, בזמן שחברים שלי למדו צרפתית בסיסית שהם בטח שכחו די מהר.
אויש איזו שפה דוחה זו צרפתית. כל הכבוד לאבא שלך.
וקצת דברים מצחיקים (שקשורים לגיבורי על)
לא הבנתי אף אחד מהם.

didalf

Well-known member
מי זה בדיוק "אנחנו"? כי אנייכולה למנות אולי בן אדם וחצי פה שחמודים ואת לא אחד מהם|שפם| כאילו, בסולם חמידות של 1-10 את איזה 2 וחצי|שפם|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני התעוררתי היום בבוקר ל42 מעלות. השעה הייתה בקושי 10 בבוקר והיו לי 42 מעלות.
מה שזה לא יהיה שהקרבת לאלים - זה לא עבד!
לא הבנת את כוונתי. אני התפללתי לאלים שיהיה פחות חם איפה שאני. ובאמת מחר אמורה להתחיל התקררות. (לא רצינית, אבל קצת מעונן ושני מעלות פחות)
אבל אצלנו זה יורד מ33 ל31.
אני בכלל לא יכול ולא רוצה לדמיין 42 מעלות.
לפחות אני מקווה שהכל אצלכם (בבית בעבודה ברכב) ממוזג כמו שצריך

Aranel Nenharma

Well-known member
אבל לבנתיים: הודו או דרום אמריקה?
דרום אמריקה, הודו זה פיחסה
ביליתי עכשיו איזה 10 דקות לבחור גיפים שלו ואני לא מתחרטת. [קירן קאלקין]
:love: :love:
|עוגיה| מה לשים לכם בפיתה? קוטג' ,חביתה וירקות
יאמיי
|לימון| סיבה למסיבה: לאמא שלי יש יום הולדת 75 מחר.
מזל טוב!
|עוגיה| איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד?ריאליטי ארכיאולוגיה, אנשים שאינם אנשי מקצוע ימצאו עתיקות ויקבלו ציון על משימות.
נשמע מעניין מאוד
|עוגיה| פרצו לכם פעם לבית או שדדו אותכם? ספרו. כן, פעם חזרתי מבית ספר והבית נראה די מבולגן אבל לא מאוד, בעיקר חדר השינה של ההורים שלי היה הפוך עם כל התוכן של המגירות שפוך על המיטה. אני חשבתי שזה סתם אמא שלי התחילה לעשות איזה סידור מחדש והלכה לאנשהו, אז נהגתי כרגיל - חיממתי לי צהריים, ראיתי טלויזיה... ורק כשאבא שלי הגיע הביתה הוא התפלא עלי "מה את לא רואה שפרצו לנו?"
- וגם פרצו להורים שלי הביתה פעם כשהם ישנו, מצאו ולקחו רק את מפתחות הרכב וגנבו את הרכב.
מצטערת, יודעת שזה מצב לא נעים, אבל זה מצחיק:-D
|לימון| שירי החודש: לזכרו: צביקה פיק - נאסף תשרי
המאסטרו

תמונה/וידאו/בדיחה/מתכון לזכיה בלוטו שתרצו לחלוק עם הכיתה?
childless.jpg

mop.png
חחחחח
את השני גם אני שמתי|פנים| (אז זה אומר שזה אכן מצחיק)
|אבטיח| שם: עדי |נחש| קוקס.
קולולו , מזל טוב
|לימון| שחקני החודש: טום מה שמו שמשחק את חלום, מה שמה ששיחקה את מוות ורוב הקאסט של סאנדמן.
אני ממש אוהבת את השחקנית של מוות, קירבי האוול-בפטיסט, היא משחקת במלא דברים לאחרונה
|לימון| ספרי החודש: עדיין לא מוצאת מספיק מוטיבציה לפתוח ספר אבל עכשיו כשיש לי מנורת לילה וספרייה קטנה בחדר, אולי זה יעזור.
נשמע חלומי
|לימון| ציטוט חודשי: זה כבר בחירה שלך - אבל אם את רוצה את יכולה לצטט אותי - למעשה זה עכשיו ממש יכול להיות הציטוט שתשימי בתשובה לשאלון של חודש הבא (כולל החלק שבסוגריים) וגם לא כתבתי כלום בפתקים שלי (אבל זה באמת נכון).
מלכה, אבל צייני מי כתב את זה, ניק, לא?
|עוגיה| לאיזה סדרת ילדים כדאי היה לדעתכם לעשות גרסה למבוגרים (או להיפך)? סמי הכבאי!
עם המוט בתחנת הכיבוי אז בכלל:-P:
🍸תמונה/וידאו/בדיחה/מתכון לזכיה בלוטו שתרצו לחלוק עם הכיתה? אם זה בסדר להרים לעצמי לרגע, אז להגיד שאני גאה בעצמי שאני פעילה בפורום הזה. גלשתי בפורומים פעם אבל זה היה לפני שהייתה לי חרדה/מודעות עצמית ומאז שפיתחתי את שתיהן נהיה לי מאוד קשה להיות פעילה בקהילות באינטרנט. אם הייתי אומרים לי לפני חצי שנה שאני אהיה פעילה בפורום וארגיש בנוחות להגיב בלי לחשוב יותר מדי הייתי חושבת שאתם צוחקים עליי. חוץ מזה, השאלון הזה הרים את המצב רוח שזה כבר נחמד
מדהימה שאת|כתר|
ברור שמותר לך להרים לעצמך, בשביל זה כולנו פה (להרים לעצמנו, לא לך)
מעניין מה התירוץ של עחו"ס הפעם. ליון הגיב ראשון!
זה כבר פעם שלישי ברציפות שהיא מבריזה, חצופה
:-D:-D
הלכתי לאכול בחוץ קצת.
תפסיקו כבר לשים שאלונים בפעם בחודש שיש לי חיים!
תפסיקי לאכול בפעם בחודש שיש שאלון,
בשבילנו זה כמו יום חג, צמים עד האירוע הגדול
|עוגיה| איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד? כוכב נופל - ריאלטי חדש בו מתחרים סלבים (ככה כותבים?) מהשורה הראשונה והמנצח יימחק מההיסטוריה הסלבית ולא ילוהק יותר לעולם
:-D :-D:-D
|לימון| ספרי החודש:|קדימה|Husband Material - נחמד אבל לא סוחף כמו הראשון.
ספר על הארי סטיילס? (או איך שלא כותבים את שם המשפחה שלו)
|עוגיה| אילו שתי דמויות מסדרות שונות הייתם רוצים לראות כזוג רומנטי?|קדימה|הממ אהבתי|תוהה| אוו אוו לוקי וקילגרייב!! זה יהיה סקסי ומרושע. חשבתי קצת על קלאוס מאקדמיית המטריה וניית'ן ממיספיטס אבל זה מרגיש לי קצת רמאות. אבל לא הצלחתי לחשוב על שידוך ראוי ומספיק מטורלל לקלאוס. רק נייתן ברמה שלו.
קלאוס לגמרי יזרום על מישהו שנראה ונשמע כמוהו
בואו נשדך את דיוויד טננט לכל החתיכים בעולם פשוט:-D
אני רוצה לראות מיני ספיישל בו כל הדמויות של דיוויד פוגשות אחד את השנייה
|לימון| [למתקדמים] סיפור החודש: זה צריך להיות סיפור שקרה החודש? זה צריך בכלל להיות סיפור אמיתי? האם זה אפילו צריך להיות סיפור מקורי? כי אני יכול לספר את כיפה אדומה. אני די טוב בזה. שנים שאני מספר את זה לאחיינים קטנים לפני השינה מזיכרון. מעניין למה דווקא לכמרים נוצרים יש כיפות אדומות. אז הנה הסיפור:
לפני שנים רבות בארץ רחוקה, חי לו כומר נוצרי עם כיפה אדומה. רצה להביא מאכלים וכותנה לאישה זקנה שחיה לבדה. אבל בדרך יש זאב. לא כל כך זאב שהוא זאב, אלא זאב מטפורי שמייצג את השטן ופיתוי וגברים שמתלבשים בבגדי נשים. הכומר הסתקרן ורצה לראות על מה מדובר, אולי זה בסדר רק לדקה או לשעה. ובנתיים אותו זאב, מטאפורי פחות או יותר, הלך לעשות בעצמו מעשי צדקה. הוא ביקר את האישה הזקנה שחיה לבדה, מרוחקת מכל חברה. מסתבר שהאישה הייתה אגרנית והבית שלה היה מפוצץ בשטויות ולא הייתה ברירה לזאב, שהיה יותר כמו ארנב, יפני, לעשות מארי קונדו חזק. השעות הפכו לימים שהפכו לשבועות וחודשים ואולי אפילו שנה וקצת. אבל אחרי הרבה עבודה וייעוץ האישה מצאה את הג'וי שלה בתרמיל, מחבת ושלושה סטים של בגדים. ואז הגיע הכיפה האדומה, שעבר מסע משל עצמו בזמן שעבר וגילה שהעולם הוא רחב ומלא בדברים נפלאים וכיפות בשלל צבעים. ואז הזאב אכל אותו. הוא אכל את האישה. הוא אכל את הבית ואת הכפר ואת העולם. כי הדרך שונה אבל היעד זהה.
:-0
|עוגיה| לאיזה סדרת ילדים כדאי היה לדעתכם לעשות גרסה למבוגרים (או להיפך)? האם אפשר לבחור במומונים, או שהם כבר גרסה למבוגרים כמו שהם?
אולי הדרדסים. סדרה שממש נכנסת לגבי מה הם הדרדסים, איך הם חיו ללא נקבות לאורך כל כך הרבה זמן, אילו סודות מסתיר דרדסבא מהאחרים, ומה באמת רוצה גרגמל. כמובן לייב אקשן לחלוטין.
ופרק ספיישל על דרדסית החייה רק עם גברים (גברים עם ראש כחול, כן)
|עוגיה| פרצו לכם פעם לבית או שדדו אותכם? ספרו. אז עוד סיפור...
כשהייתי ילד (אולי 12 נגיד) אז היה איזה יום שבת (או יום חופש אחר) שאני ישנתי בחדר שלי בבוקר ולא היה אף אחד אחר בבית. בשלב מסויים היה צילצול בדלת. שוב ושוב ושוב ושוב. בשלב מסוים כבר קמתי והתלבשתי בשביל לצאת מהחדר ולפתוח את הדלת. כשפתחתי את הדלת ראיתי מולי איש שאז ניסה לצאת מהר דרך דלת שהייתה קרובה אליו, אבל הדלת הייתה נעולה ולקח לו איזה דקה להצליח לפתוח אותה ולרוץ החוצה. בגלל שאני הייתי עדיין חצי ישן אז לא ממש קלטתי שזה מישהו שלא היה אמור להיות בבית עד שהוא כבר ברח (היו הרבה פעמים כל מיני אנשי עבודה שלא הכרתי בבית שלי). אחר כך כשההורים שלי הגיעו (הם היו בחצר) אז הם ראו שמישהו פרץ דרך החלון שליד דלת הכניסה.
בכל מקרה למרות שהייתי די חסר מודעות הצלחתי להבריח את הפורץ הזה בלי שהוא גנב שום דבר.
היו אבל איזה שלושה מקרים אחרים בילדות שלי שפרצו לנו לבית וגנבו דברים. באחת הפעמים גנבו את הטלוויזיה (ועטפו אותה בשמיכה שסבתא שלי תפרה בעצמה לפני המון שנים) וזה היה אומנם מאוד עצוב, אבל אחרי שההורים שלי כבר קנו טלוויזיה חדשה עם הכסף של הביטוח, המשטרה מצאה את הטלוויזיה הגנובה והחזירה לנו אותה. וככה הייתה לנו טלוויזיה ספייר.
אני הייתי בטוחה שהסיפור ילך לכיוון אחר
שהאיש שצלצל בדלת הפך אותך לחיה ואת כל האנשים בבית לחפצים
|לימון| [למתקדמים] סיפור החודש: אני אספר לכם אח"כ את הסיפור של זאב הערבות.
יאיייי
|עוגיה| איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד? אתם זוכרים את הספרים של צמרמרות? הם היו מאוד פופולארים כשהייתי ביסודי. באיזשהו שלב היה להם קטע מגניב שמתחילים לקרוא פרק ואז בתחתית העמוד יש 2 אפשרויות של המשכים פוטנציאלים. נגיד יש דמות שניצבת מול דלת ואתם בוחרים אם היא תפתח אותה או תסתובב לאחור ותברח (תזכרו שאלו ספרי אימה, אז מאחורי הדלת יכולים להיות דברים מפחידים), ואז אם נגיד בחרתם שהדמות תעבור בדלת אתם עוברים לעמוד מסוים וממשיכים לקרוא משם, ואם אתם בוחרים באופציה השניה, מעבירים אתכם לעמוד אחר להמשיך משם. ואז לאורך כל הספר יש כל מיני אופציות שמעבירות אתכם לעמודים שונים במקום לקרוא את הספר מההתחלה עד הסוף כמו ספר רגיל. היה בזה משהו ממש מגניב ואני חושבת שצריכים לעשות ככה עם פאנדומים בטלוויזיה. תחשבו שאם נגיד היו עושים את זה במאה, בסוף עונה 2 נגיד נותנים לצופים לבחור אם קלארק מורידה את הידית או לא. או נותנים לה לבחור בין לקסה לבלאמי ואז ממשיכים לצפות בהתאם לבחירה שלכם. ואז ככה כולם מרוצים ואין מלחמות פנדומים:-]
איך אהבתי את הסגנון ספרים הזה
וזה יהיה מעולה בטלוויזיה, אך לא באמת יישים

* אני רק בעמוד 2 מתוך 6 ויש לי עוד להגיב על שרשור הסנדמן ועוד לראות מלך האריות ולהגיב שם;-(;-(;-(
אני לא עומדת בקצב, ואנחנו רק בתחילת החודש

It's Always Sunny

Well-known member
מדהימה שאת|כתר|
ברור שמותר לך להרים לעצמך, בשביל זה כולנו פה (להרים לעצמנו, לא לך)
יאיי|לב| זה כי אנחנו חמודים|מאוהב| וגם את חמודה|חיבוק| וגם משהו באנונימיות והייתי אומרת אפילו הפורמט ההזוי של תפוז מקל לכתוב כאן בשביל ביישנים. יש תחושה שכדי לעקוב אחרינו צריך ממש להתאמץ אז זה בתקווה מנפה ווירדוס.
יאייי :D
אני נורא שמח שאת מרגישה טוב עם ההשתתפות שלך בפורום
ואני חושב שכולנו גם שמחים שאת הצטרפת
נו נראה לי שזו הוכחה לזה שכולכם חמודים :-]

* אני רק בעמוד 2 מתוך 6 ויש לי עוד להגיב על שרשור הסנדמן ועוד לראות מלך האריות ולהגיב שם;-(;-(;-(
:-(:-(

didalf

Well-known member
תפסיקי לאכול בפעם בחודש שיש שאלון,
בשבילנו זה כמו יום חג, צמים עד האירוע הגדול
ספר על הארי סטיילס? (או איך שלא כותבים את שם המשפחה שלו)
חחחחח זה צריך להיות|מאוהב| (וכתבת נכון)

קלאוס לגמרי יזרום על מישהו שנראה ונשמע כמוהו
האמת שכן לגמרי
אני רוצה לראות מיני ספיישל בו כל הדמויות של דיוויד פוגשות אחד את השנייה
וויי כןן|מאוהב|

אז תפסיקי לעבוד ולעשות כל דבר אחר!

Aranel Nenharma

Well-known member
הצילווו היא הופכת לניק יותר ויותר;-(
זה מה שקורה כשמביאים שאלות נוסח ניק
חחח באתי להגיד שעשו משהו דומה במראה שחורה היה איזה פרק אינטקרטיבי אבל זה רעיון אחר. למניעת מלחמת פאנדומים, אהבתי:-D
נכון, גם היה פרק של קימי שמידט
וואו, לא ידענו שיש לנו פה עוד מספרת סיפורים! |כתר||כתר| סיפור מרגש.
(כעורכת הייתי מעירה שקילו ביום נשמע לי הרבה יותר מידי, בטח בשביל להכין טוסט. הייתי משנה ל-200 גרם נגיד. אבל חוץ מזה אהבתי.)
אל תשחכי שכתבתי את הסיפור הזה ב1 בלילה
והוא השתנה כל כך הרבה פעמים במהלך הכתיבה:-D
בהתחלה זה היה אמור להיות על תחרות הפיצה הכי גודלה, מכאן הקילו ביום
:-D אני לגמרי רוצה לראות את זה!!
ובהתחשב בתסביך אב הקשה שיש לרומן זה מתאים. [רומן ורוי]
באמת שאין לי מושג למה שניהם צצו לי, אבל מאז אני רק מרוצה יותר ויותר מהבחירה, זה נראה לי יהיה מעולה
(בתכלס אפשר להגיד שמשחקי הכס היא כבר גרסה למבוגרים של אגדות ילדים)
אה, את אוהבת את הסדרה פרינג'?
כי לא הצלחנו להבין את זה מהשרשור הענק שמילאת עליה...
מה זה התוכנית הזו? לא שמעתי עליה מעולם
אז כן, זה יכול להיות מגניב בסדרה עלילתית שלמה (רק אני רואה בעיה שלאובססיביים כמוני כאמור, זה יקח שנתיים של לסיים בינג' של כל האופציות |חבול| אז אולי עדיף שלא.)
גם לסרט CLUE משנת 1985 יש כמה סופים
וכל בית קולנוע קיבלת סוף אחד, ככה אתה יכול ללכת לקולנוע לראות שוב את הסרט ועדיין להיות מופתע
אם כבר אז בוב הבנאי (אחיין שלי היה מטורף על זה כשהיה קטן)
סמי הכבאי, בוב הבנאי
בוא פשוט נביא את הVillage People

Lion_Heart

Well-known member

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אנימציה למבוגרים או לייב-אקשן? כי לראות איש רוכב על אווז מעופף לא נראה אפשרי 😂
עם אפקטים מיוחדים הכל אפשרי
מזל טוב! עד 120 פלוס פלוס
עברה לי מחשבה לאחרונה שבעצם המבוגרים ביותר מבין הדור של הבומרים (אלו שנולדו בין 1945 ל1965) רק עכשיו נכנסים לחלק המאוחר של שנות ה70 שלהם. בעצם עד עכשיו אנשים שמתו בשנות ה80 שלהם היו אנשים שנולדו לפני 1945. לא שזה עניין מדויק של שנים אבל האנשים הזקנים של היום חיו חלק גדול יותר מהחיים שלהם תחת מערכת בריאות טובה יותר וידע רפואי טוב יותר וכמובן תרופות טובות יותר. אז מעניין אם תוחלת החיים שלהם תהיה גדולה יותר באופן משמעותי.
וזה מוזר כי אם אבא שלי (שעכשיו בן 75) יגיע לגיל 115 זה אומר שבשלב הזה אני כבר אהיה בן 80 בערך. אבל נראה לי שהוא בריא מספיק כדי להגיע לגיל 115, אבל אני לא בריא מספיק כדי להגיע לגיל 80.
(זה היה ראנט מוזר, אתם יכולים להתעלם)
פושעת:-0 סתם, לעצבן את ניק זה צדקה.
וואו, בכלל שכחתי מהקטע של השחקנים והדמויות.
גם הכלב שלי הכי אהב את אמא. ולא שהיא לא אהבה אותו או התייחסה אליו, אבל יחסית לאחרים הייתה קצת אדישה אליו, ודווקא בגלל זה הוא רצה אותה יותר.
אני חושב שהקטע הוא שכלבים מחפשים את תשומת הלב של האלפא. והם קולטים שהאמא היא האלפא של המשפחה.
יאיי|לב| זה כי אנחנו חמודים|מאוהב| וגם את חמודה|חיבוק| וגם משהו באנונימיות והייתי אומרת אפילו הפורמט ההזוי של תפוז מקל לכתוב כאן בשביל ביישנים. יש תחושה שכדי לעקוב אחרינו צריך ממש להתאמץ אז זה בתקווה מנפה ווירדוס.
מרגיש לי שאולי זה יותר מוודא שאנחנו נהיה כולנו ווירדוס.
אני רוצה לראות איתך מחזמר כשאתה מסטול:-D
אולי אני צריך לצלם את עצמי.
אה רגע, עכשיו אני נזכר שבפעם הראשונה שהייתי מסטול עשיתי כמה סרטונים שבהם ניסיתי להסביר מה אני מרגיש. כשנזכרתי בזה למחרת וצפיתי בהם בקושי הצלחתי להבין מה אני אומר בהם.
זה נשמע כמו חלום כזה שהכל משתנה בו כל הזמן.
הסיפור נכתב בזרם תודעתי. כלומר בלי שום תכנון מראש אלא לפי מה שקפץ לי לראש תוך כדי כתיבה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|אבטיח| שם: יעל אוונס
|אבטיח| הגיל שלכם כשנולדתם: ואוו הגיל כבר מלא עובש בטח
צפה בקובץ המצורף 61869
אבל אולי זה כמו גבינה כזאת שאמורים לאכול עם עובש
|אבטיח| כמה חתולים וכלבים אתם מכירים בשמם (כאלו שחיים היום)?
אולי 2
ועוד 2 אם מחשיבים את קישטה ועוף מפה שככה אני קוראת לחתולים שתמיד נמצאים ליד הפח זבל
זה מזכיר לי שהיה לנו חתול שנקרא טיק. והיה חתול רחוב שהיה מסתובב הרבה בחצר ונראה יחסית דומה לו, אז מרחוק היינו מתבלבלים בינהם. אז הייתה שאלה שנשאלה הרבה "זה טיק, או שזה לא טיק?" ומזה התחלנו לקרוא לחתול האחר לא-טיק. במהלך הזמן התחלנו להאכיל את לא-טיק בעיקר כי אחרת הוא היה אוכל את האוכל של החיות שלנו. אבל היינו במין מלחמה קרה עם השכנים שלנו, שגם להם היו חיות, לגבי מי אחראי על לא-טיק (הם קראו לו בשם אחר). בסופו של דבר הם אלו שדאגו לו לכמה טיפולים וטרינריים, אבל אנחנו יותר האכלנו אותו לדעתי.
|לימון|סדרות החודש:
She hulk - לא עפתי עליה. חביבה ולא יותר, וגם באמת שאני כבר במצב שאני אראה כל דבר של MCU והם גם יודעים את זה
אני יכול לדמיין את הישיבה במשרדים של דיסני.
"אני חושב שאנחנו צריכים לשפר את התסריטים של הסדרה הזאת על שי-האלק. וגם להשקיע יותר כסף בCGI"
"לא, אין ממש טעם... יעל תראה את זה בכל מקרה"
"וכולנו יודעים איך להבטיח שעדי|נחש| תראה את זה"
The Resort - סדרה ממש נחמדה וטובה, אין לי באמת איך לתאר אותה בלי לספיילר יותר מדי, היום הפרק האחרון של העונה ואני הכי במתח
הדודים שלחו לי אותה אז כנראה אני אבדוק. למרות שאני רוצה לדעת שאת חושבת שהיא שווה את זה גם לפי הפרק האחרון. כי בסדרות הקצרות האלו לפעמים הפרק האחרון הוא גרוע ומאכזב והופך את כל הבניה שהייתה במהלך העונה ללא שווה את זה.
אמת או חובה - עונה 3 חביבה, לדעתי הסדרה כבר מיצתה את עצמה והעונה היתה פחות טובה מהקודמות, אבל עדיין חביבה פלוס
אני איכשהו כל הזמן דוחה את הצפיה בעונה הזאת. כאילו אני מפחד ממשהו.
רק רציחות בבניין - סדרה מעולה, מביאה משהו מרעננן לראות, אני ממש אהבתי אותה וממש מצפה לעונה 3
מעניין שרק אני חש שאולי היה צריך לסיים את העניין בעונה 2.
איך פגשתי את אמא - אני עושה צפייה חוזרת של הסדרה, היא סדרה ממש טובה, אני אעז ואגיד שהיא הרבה יותר טובה מחברים
בואו לאכול איתי - עונה
די משעממת, אבל שי אביבי
אני מסכים
|לימון|סרטי החודש:
לא נראה לי ראיתי סרטים החודש, לפחות לא משהו ששווה לזכור
לפחות אנחנו יודעים שבספטמבר תראי סרטים
|לימון|שירי החודש:
זה דווקא אחד משירי גריז שאני פחות אוהב. עדיין אוהב, אבל פחות מאחרים.
בכל מקרה זה תזכורת טובה להוסיף את שירי גריז לרשימת השמיעה שלי
*באיחור קלטתי ששמת את זה בגלל מותה של סנדי (כן, שכחתי את שם השחקנית ואני לא הולך לבדוק עכשיו)
|לימון|שחקני החודש:
סטיב מרטין ומרטין שורט (רק רציחות) כריסטין מיליאוטי וויליאם ג'קסון הרפר וניק אופרמן (the resort) ניל פאטריק האריסון ושי אביבי
|לימון|קראש החודש:
וויליאם ג'קסון הרפר
צפה בקובץ המצורף 61872
וואו, מאוד לא צ'ידי
|לימון|סיבה למסיבה:
יש במבה מסיבה
קראו לזה מסיבמבה, לא?
וזה עדיין קיים בכלל?
|לימון|[למתקדמים] סיפור החודש:
יום יום היה מוישל'ה הולך בבוקר למכולת ומבקש קילו גבינת מוצרלה. יום יום נילי המוכרת הייתה מחכה לו, ולמרות שהיא ידעה בדיוק כיצד יתנהל המפגש היא עדיין ציפתה לו כל יום. בהתחלה זה היה מוזר לנילי שכל יום אותו האיש נכנס ומזמין רק קילו מוצרלה, עם הזמן היא כבר ידעה למה לצפות והיתה איך שהוא נכנס לחנות מכינה לו את חבילת המוצרלה, אך מוישל'ה היה מבקש ממנה לא את החבילה הזו ומתעקש לעמוד שם, לבקש ממנה קילו מוצרלה ולחכות שהיא תכין לו את החבילה. נילי כמה פעמים אמרה לו שהיא יכולה לחסוך לו בזמן ולהכין לו מראש, איך מוישל'ה התעקש. נילי לא רצתה להרגיז אותו ויום יום היא היתה מחכה שמוישל'ה יגש לדלפק ויבקש קילו גבינה מוצרלה.
עד אשר יום אחד מוישל'ה לא נכנס לחנות, נילי התחילה לחשוש לו ונזכר שפעם הוא שכח במכולת תמונה של בית עם ילדה קטנה בפתח אשר מאחורה היה מצויין כתובת, לכן נילי ארזה חבילה של גבינת מוצלה והלכה לבית ודפקה בדלת.
מהבית יצא אישה צעירה שעמדה שם ושאלה כיצד היא יכולה לעזור. נילי חששה בהתחלה אך הסבירה שהיא המוכרת במכולת והיום מוישל'ה לא הגיע לקחת את המוצרלה שלו.
האישה הצעירה הסבירה שמוישל'ה הוא אבא שלה, והמאכל האוהב עליה בבוקר הוא טוסט עם גבינה מוצרלה, כל יום אבא שלה היה מכין לה כזה, אך היא לא מעיזה לגעת בטוסט מוצרלה מאז היום בו אבא שלה נהרג בתאונת עבודה.
נילי הראתה לאישה את התמונה אשר פרצה בבכי, היא היתה הילדה הקטנה אשר הופיעה בתמונה וביחד נילי והאישה הבינו שרוחו של מוישל'ה מסתובב וממשיך את סבב הבוקר שלו בו הוא דואג לבתו ורק רוצה להכין לה את המאכל האוהב עליה.
האישה הזמינה את נילי פנימה לבית, הן הכינו להן טוסט מוצרלה וסיפרו סיפורים על מוישל'ה.
מוישל'ה צפה מהחלון וראה את בתו מאושרת ואוכלת טוסט מוצרלה, וזה כל מה שהוא רצה שבתו תחזור להיות מי שהיא ותהנה מהחיים, עכשיו מושל'ה ידע שהוא יכול לעזוב את בתו כי יש לה מי שידאג לה.
הסוף:-P:
די
סיפור נורא יפה וחמוד. ממש הפתעת עם היציאה הזאת.

*אגב, אף פעם לא היה לי מנה קבועה באיזשהו מקום שידעו מה אני רוצה ברגע שראו אותי. כלומר אף פעם עד ממש בחודשים האחרונים שנעשתה לי מנה די קבועה במקום פלאפל שאני אוהב. היום הלכתי לשם והבחור התחיל לארגן לי את המנה הרגילה, אבל עצרתי אותו כי לא רציתי את זה הפעם.
|לימון|למה מצפים בחודש ספטמבר:
מועדון הסרט הטוב - דיסני!!!!!
נכון
(אולי חבל שסיפרת לנו מראש על הסרטים הבאים שיהיו, כי אחרת היינו מחכים כל השבוע בציפיה לגלות מה סרט השבוע החדש)
|עוגיה|איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד
תוכנית ריאלטי בה רואים ילדים אוכלים לימון
הילד ששורד הכי הרבה הוא המנצח
איכס, אני שונא לימון.
משום מה במבט ראשון היה נדמה לי שכתבת "תוכנית ריאליטי בה רואים ילדים ישנים" וזה פשוט נשמע קריפי נורא. אבל תכלס זה לא היה נעשה רק כי אני לא רואה איך זה יכול להיות מעניין.
|עוגיה|לאיזה סדרת ילדים כדאי היה לדעתכם לעשות גרסה למבוגרים (או להיפך)?
אני רוצה לראות גרסה למבוגרים בלבד של ארתור XXX
איכשהו אני ממש לא אתפלא אם יש סרטי פורנו מבוססי ארתור.
ויהיה גם נחמד לראות גרסה לילדים של משחקי הכס:-D
ככל שהפרנצ'ייז מתרחב (בנתיים רק סדרת בת אחת, אבל זאת רק ההתחלה) אז יש יותר סיכוי שמשהו כזה יקרה. אולי סדרת אנימציה שבה הדרקונים של משפחת טרגריאן גם מדברים זה עם זה.
|עוגיה|האם אתם מאמינים שיש עוד יקומים באמת (נמקו)?
ברור שיש.
אני מאמינה שיש יקום בו אני וכריס אוונס אכן נשואים.
חשבתי שזה היקום שלנו
|עוגיה|כמה חיות מחמד היו לכם עד היום ואיזה? את מי הכי אהבתם?
0 ושנאתי את כולם
אף פעם לא מאוחר מידי לחיית מחמד ראשונה
|עוגיה|תנו לנו עיצה טובה לחיים. זה יכול להיות בכל נושא.
עצה ממני: אל תשברו את הראש על איזה עצה לתת, זה סתם מכניס לסרטים
וכן אני בסרטים עכשיו
מאוד מטה מצידך
|עוגיה|התשובה שלכם היא "לעיתים רחוקות". מה היתה השאלה?
האם את מצחצחת שיניים?
אבל ברצינות.....
האם את הולכת לים?
גם אני (על השני, לא הראשון)
|עוגיה|יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." :
הסרט האחרון של MCU מופץ, ואז אני אכנס לבינג' מטורף של כל מה שקרה
זה מוזר אבל קשה לי לדמיין שדיסני אי פעם יגיעו למצב שבו יצא סרט אחרון של הMCU.
כלומר זה קצת כמו שאני לא יכול לדמיין שיצא מתישהו הסרט האחרון של ג'יימס בונד.
הגיוני שיהיה סרט אחרון בשני המקרים, אבל הסיבה שלא יהיה נוסף היא משהו חריג.
|עוגיה|פרצו לכם פעם לבית או שדדו אותכם? ספרו.
טפו טפו טפו
לא
אני עדיין חושב שיכול להיות שעשית ג'ינקס.
תשיגי כלב שמירה ליתר ביטחון
|עוגיה|ושאלת אורח מאת @dory30 : ספרו אנקדוטה מעניינת מתקופת הלימודים בביה"ס.
אני בגיל מספיק מבוגר כדי לשכח מה היה, אבל עוד לא מבוגר די כדי לרצות לעלות זכורנות מהתקופה הזו
באיזה גיל רוצים להעלות זכרונות מתקופת בית ספר?
🍸תמונה/וידאו/בדיחה/מתכון לזכיה בלוטו שתרצו לחלוק עם הכיתה?
צפה בקובץ המצורף 61879
הלילה היא החליטה על זה ב4 וחצי לפנות בוקר. אבל זה בסדר, הצלחתי לחזור לישון (ממש לא תמיד קורה)
בשביל זה יש חוט דנטלי או קיסם שיניים (לא שאני משתמש באחד מהם)
זכור לי שהגבתי על זה כבר.
כי לפני איזה שבוע או שבועיים באמת עשיתי את זה בעבודה.
(למרות שלא חושב שהייתי צריך להרגיש אשם, היא ידעה שאנחנו עדיין עובדים והחליטה בכל זאת לשטוף.

LeAnnDylan

Well-known member
****דמיינו שזה באמצע ההודעה הקודמת שלי
אתה מבקש יותר מידי מאיתנו
|עוגיה| איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד? וואו, שאלה מעניינת...
אולי סוג של ריאליטי, אבל שמשתמש בטכנולוגיה שעדיין אין. כמו למשל משהו שקורא מחשבות של אנשים. ככה שזה כמו למשל לצפות באח הגדול, אבל גם לשמוע מה כולם חושבים כל הזמן. או שמקפיאים אנשים ומפשירים אותם אחרי 50 שנה ורואים איך הם מתמודדים עם השינויים בעולם.
הרעיון הראשון שלך לא נשמע לי מענין במיוחד אבל להקפיא אנשים ל-50 שנה ואז לראות איך הם מתמודדים בעולם נשמע לי מעולה|כן|
בתאכלס עם השינויים שקורים כל הזמן, נראה לי שמספיק גם להקפיא מישהו למשך 10 שנים כדי שהוא לא ידע מה קורה:-D או שאפשר לקחת את זה צעד קדימה ונגיד להקפיא איזה מישהו אמריקאי שמעולם לא יצא מגבולות המדינה שלו בחיים ל-10 שנים ואז לזרוק אותו נגיד באמצע לונדון ולראות איך הוא מסתדר שם. כי ההבדלים הקטנים בתרבויות גם משעשעים אותי. או נגיד לשים אותם באוסטרליה בדצמבר ולראות אותם מנסים לחגוג כריסטמס בקיץ:-D
|עוגיה| אילו שתי דמויות מסדרות שונות הייתם רוצים לראות כזוג רומנטי? אויש יש כל כך הרבה אופציות... אם כי שום דבר לא ממש קופץ לי לראש כברור.
אז קצת ברנדומליות - וויל באיירס אבל כמו שהיה בעונה הראשונה של Stranger Things ובילי מקסימוף מוונדהויז'ן
צריכה תמונות כדי להחליט אם אני תומכת בשיפ הזה או לא.
|עוגיה| לאיזה סדרת ילדים כדאי היה לדעתכם לעשות גרסה למבוגרים (או להיפך)? האם אפשר לבחור במומונים, או שהם כבר גרסה למבוגרים כמו שהם?
אולי הדרדסים. סדרה שממש נכנסת לגבי מה הם הדרדסים, איך הם חיו ללא נקבות לאורך כל כך הרבה זמן, אילו סודות מסתיר דרדסבא מהאחרים, ומה באמת רוצה גרגמל. כמובן לייב אקשן לחלוטין.
מומינים למבוגרים נשמע כיף, אבל בעיקר כי פשוט בא לי לצפות בזה מבלי שישפטו אותי.
כמה חיות מחמד היו לכם עד היום ואיזה? את מי הכי אהבתם? בוא נראה. הייתה הכלבה שקיבלתי כשהייתי בן 5 בערך ואז כלבה שקיבלתי כשהייתי בן 7 (אחרי שהקודמת מתה) ואז הבת שלה, ואז הבת שלה (ושלושה אחים שמסרנו לאחר זמן) ואז כלב ואז הכלב של גיס שלי שהוא כמו כלב שלי. במקביל היה לי חתול שקיבלתי בערך בגיל 5 ושרד איזה 15 שנה. ואז היו איזה 4 חתולים ברצף שכל פעם מתו לאחר איזה שנה מסיבות שונות. אבל היה חתול אחד של גיס שלי ששרד אבל פשוט נעלם בשלב מסוים והחתול שלי טוני שעדיין חי היום (ולמעשה היום סיפרתי אותו כי נוצרו לו כמה ראסטות שהחלטתי שעדיף לחסל).
אני חושב שהכי אהבתי את הכלבה שהייתה בת של כלבה אחת שלי ואמא של אחרת. היא חיה רק איזה 4 שנים (בעוד אמא שלה והבת שלה בנפרד כל אחת חיה מעל עשור). אבל הייתה כל כך חמודה. האמא שלה לא ראתה אותי בתור הבעלים שלה כי הייתי ילד קטן כשהיא הגיעה אלינו והיא לא נתנה לי להחזיק אותה אפילו. והבת שלה הייתה חמודה אבל היצור הכי פחדני בעולם אז היא נטתה לפחד אפילו ממני.
זה נשמע כמו הרבה יותר מידי חיות. ואני מרגישה שאני מגיעה ממקום שמותר לי לשפוט אז ראה את עצמך שפוט.
|עוגיה| תנו לנו עיצה טובה לחיים. זה יכול להיות בכל נושא. אין שום דבר רע בלשקר. שקרי מתי שאת רוצה ולכל אדם אם זה נוח לך. האמת היא גם ככה סובייקטיבית ובהחלט לא מגיעה לכל אחד. ויחד עם זה לומר את האמת יכול להיות הדבר הכי פשוט בעולם וצריך לזכור שלפעמים כשרוצים לשקר שאם אין לזה סיבה אז קל יותר לומר את האמת מאשר להמציא שקר.
אני שונאת אנשים שקרנים :-[ יש שקרים לבנים קטנים שהמטרה שלהם היא לא לפגוע במישהו והם עוד מקובלים עליי. אבל יש אנשים תככנים ושקרנים ואותם אני מתעבת.
|עוגיה| התשובה שלכם היא "לעיתים רחוקות". מה היתה השאלה? כל כמה זמן שואב אבק בבית? (אוקי, אולי אני אעשה את זה ביום שבת)
אתה מוזמן לבוא לשאוב גם אצלי כשאתה מסיים:-P:
אוף הלוואי והייתי איזה חולת ניקיון או משהו והיה בא לי לנקות כל הזמן גם כשהכל נקי.
|עוגיה| מה לשים לכם בפיתה? שניצל (היום שמתי פלאפל, אבל בעיקרון עדיף שניצל)
|כן|
|עוגיה| יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." : תעירו אותי כשהטכנולוגיה התפתחה לרמה שיש במסע בין כוכבים הדור הבא, פחות בעניין של מסע בין כוכבים, יורת בקטע של טלפורטרים וזה שאין כבר כסף.
נשמע כיף.
|עוגיה| פרצו לכם פעם לבית או שדדו אותכם? ספרו. אז עוד סיפור...
כשהייתי ילד (אולי 12 נגיד) אז היה איזה יום שבת (או יום חופש אחר) שאני ישנתי בחדר שלי בבוקר ולא היה אף אחד אחר בבית. בשלב מסויים היה צילצול בדלת. שוב ושוב ושוב ושוב. בשלב מסוים כבר קמתי והתלבשתי בשביל לצאת מהחדר ולפתוח את הדלת. כשפתחתי את הדלת ראיתי מולי איש שאז ניסה לצאת מהר דרך דלת שהייתה קרובה אליו, אבל הדלת הייתה נעולה ולקח לו איזה דקה להצליח לפתוח אותה ולרוץ החוצה. בגלל שאני הייתי עדיין חצי ישן אז לא ממש קלטתי שזה מישהו שלא היה אמור להיות בבית עד שהוא כבר ברח (היו הרבה פעמים כל מיני אנשי עבודה שלא הכרתי בבית שלי). אחר כך כשההורים שלי הגיעו (הם היו בחצר) אז הם ראו שמישהו פרץ דרך החלון שליד דלת הכניסה.
בכל מקרה למרות שהייתי די חסר מודעות הצלחתי להבריח את הפורץ הזה בלי שהוא גנב שום דבר.
היו אבל איזה שלושה מקרים אחרים בילדות שלי שפרצו לנו לבית וגנבו דברים. באחת הפעמים גנבו את הטלוויזיה (ועטפו אותה בשמיכה שסבתא שלי תפרה בעצמה לפני המון שנים) וזה היה אומנם מאוד עצוב, אבל אחרי שההורים שלי כבר קנו טלוויזיה חדשה עם הכסף של הביטוח, המשטרה מצאה את הטלוויזיה הגנובה והחזירה לנו אותה. וככה הייתה לנו טלוויזיה ספייר.
אותי יותר מענין אם הצליחו להחזיר את השמיכה, ומה סבתא חשבה על זה שמישהו גנב לה את השמיכה.

LeAnnDylan

Well-known member
|אבטיח| שם: יעל אוונס
|אבטיח| הגיל שלכם כשנולדתם: ואוו הגיל כבר מלא עובש בטח
צפה בקובץ המצורף 61869
:-D
גיל זה נראה לי היוגורט היחידי שאני סומכת עליו שישרוד שואה גרעינית, אז יש מצב דווקא שהוא עדין אכיל:-D
|אבטיח| כמה חתולים וכלבים אתם מכירים בשמם (כאלו שחיים היום)?
אולי 2
ועוד 2 אם מחשיבים את קישטה ועוף מפה שככה אני קוראת לחתולים שתמיד נמצאים ליד הפח זבל
נשמע כמו סבתא שלי.
רק שסבתא שלי מאכילה את קישטה ועוף ומפה ואת מתפלאת למה קישטה ועוף מפה לא מקשטטים ועפים מפה.
|לימון|סדרות החודש:
The Resort - סדרה ממש נחמדה וטובה, אין לי באמת איך לתאר אותה בלי לספיילר יותר מדי, היום הפרק האחרון של העונה ואני הכי במתח
אממ עכשיו זה נשמע מענין. אני רוצה לגגל אבל תוהה אם התיאור יעשה לי ספוילרים?
את יכולה לפחות להגיד מה הסגנון שלה?
שירי החודש:
;-(
אוי, כן|לב-ש|
|לימון|דמויות החודש:
ברני סטינסן ואוליבר פוטנם
מאיפה הם? (+רצוי להביא תמונות כדי שיהיה לדילן יפה בעין [בתנאי שהם יפים] [ולא "יפים" בסגנון שמילי אוהבת])
|לימון|קראש החודש:
כריסטין מיליאוטי
צפה בקובץ המצורף 61873
למה היא מוכרת לי? (אני מניחה שאני יכולה לגגל, אבל בן אדם עצלן אני והסיכוי שזה יקרה, וול, לא גדול)
|לימון|ציטוט חודשי:
"legen wait for it dary"
|כן|
|לימון|סיבה למסיבה:
יש במבה מסיבה
מסיבמבה!!
היה לי ילד בכיתה שהיה מסוגל לסיים מסיבמבה שלמה לבדו בפחות משעה!
|לימון|[למתקדמים] סיפור החודש:
יום יום היה מוישל'ה הולך בבוקר למכולת ומבקש קילו גבינת מוצרלה. יום יום נילי המוכרת הייתה מחכה לו, ולמרות שהיא ידעה בדיוק כיצד יתנהל המפגש היא עדיין ציפתה לו כל יום. בהתחלה זה היה מוזר לנילי שכל יום אותו האיש נכנס ומזמין רק קילו מוצרלה, עם הזמן היא כבר ידעה למה לצפות והיתה איך שהוא נכנס לחנות מכינה לו את חבילת המוצרלה, אך מוישל'ה היה מבקש ממנה לא את החבילה הזו ומתעקש לעמוד שם, לבקש ממנה קילו מוצרלה ולחכות שהיא תכין לו את החבילה. נילי כמה פעמים אמרה לו שהיא יכולה לחסוך לו בזמן ולהכין לו מראש, איך מוישל'ה התעקש. נילי לא רצתה להרגיז אותו ויום יום היא היתה מחכה שמוישל'ה יגש לדלפק ויבקש קילו גבינה מוצרלה.
עד אשר יום אחד מוישל'ה לא נכנס לחנות, נילי התחילה לחשוש לו ונזכר שפעם הוא שכח במכולת תמונה של בית עם ילדה קטנה בפתח אשר מאחורה היה מצויין כתובת, לכן נילי ארזה חבילה של גבינת מוצלה והלכה לבית ודפקה בדלת.
מהבית יצא אישה צעירה שעמדה שם ושאלה כיצד היא יכולה לעזור. נילי חששה בהתחלה אך הסבירה שהיא המוכרת במכולת והיום מוישל'ה לא הגיע לקחת את המוצרלה שלו.
האישה הצעירה הסבירה שמוישל'ה הוא אבא שלה, והמאכל האוהב עליה בבוקר הוא טוסט עם גבינה מוצרלה, כל יום אבא שלה היה מכין לה כזה, אך היא לא מעיזה לגעת בטוסט מוצרלה מאז היום בו אבא שלה נהרג בתאונת עבודה.
נילי הראתה לאישה את התמונה אשר פרצה בבכי, היא היתה הילדה הקטנה אשר הופיעה בתמונה וביחד נילי והאישה הבינו שרוחו של מוישל'ה מסתובב וממשיך את סבב הבוקר שלו בו הוא דואג לבתו ורק רוצה להכין לה את המאכל האוהב עליה.
האישה הזמינה את נילי פנימה לבית, הן הכינו להן טוסט מוצרלה וסיפרו סיפורים על מוישל'ה.
מוישל'ה צפה מהחלון וראה את בתו מאושרת ואוכלת טוסט מוצרלה, וזה כל מה שהוא רצה שבתו תחזור להיות מי שהיא ותהנה מהחיים, עכשיו מושל'ה ידע שהוא יכול לעזוב את בתו כי יש לה מי שידאג לה.
הסוף:-P:
יופי יעל, עכשיו אני מרגישה שהסיפור שלי לא יוכל להתעלות על זה ולא בא לי לספר אותו;-(
אני מכריזה עליך כזוכה בתחרות מספרי הסיפורים של הפורום|גביע|
למרות שרגע, אני צריכה רש"י -
איך נילי ראתה את מוישל'ה בעצם? האם מוישל'ה הוא ברוס וויליס ונילי היא בעצם היילי ג'ואל?:-0
|לימון|למה מצפים בחודש ספטמבר:
מועדון הסרט הטוב - דיסני!!!!!
רציתי להצטרף אליכם. אבל עדי קצת מפחידה אותי עם האובססיית מלך האריות שלה, אז אני אצטרף בסרטים אחרים. (אחרי שגיליתי שאני בעצם לא צריכה לשלם שוב על מנוי לדיסני, כי הוא מגיע לי חינם עם המנוי שיש לי להולו).
|עוגיה|איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד
תוכנית ריאלטי בה רואים ילדים אוכלים לימון
הילד ששורד הכי הרבה הוא המנצח
:-D
זה כמו הסוכריות אומץ שהיו פופולאריות כשהיינו ילדים? :-P:
אני זוכרת שהיה איזה ילד שההורים שלו היו בעלי מכלות אז הוא כל פעם היה מביא את הסוכריות האלה בכל הצבעים והיו עושים תחרות של מי יכול לאכול את הסוכרייה הכי חמוצה מבלי לעשות פרצוף.
|עוגיה|אילו שתי דמויות מסדרות שונות הייתם רוצים לראות כזוג רומנטי?
רומן רוי (היורשים )ורון סוונסון (מחלקת גנים ונוף)
* לא יודעת למה, אבל אני רוצה לראות את זה, מעניין כמה זמן הם ישרדו|תוהה|
אני לא יודעת מי זה הראשון אבל כל שילוב עם רון סוונסון נשמע לי משעשע:-D
|עוגיה|לאיזה סדרת ילדים כדאי היה לדעתכם לעשות גרסה למבוגרים (או להיפך)?
אני רוצה לראות גרסה למבוגרים בלבד של ארתור XXX
ויהיה גם נחמד לראות גרסה לילדים של משחקי הכס:-D
|עוגיה|האם אתם מאמינים שיש עוד יקומים באמת (נמקו)?
ברור שיש.
אני מאמינה שיש יקום בו אני וכריס אוונס אכן נשואים.
אני גם מאמינה ביקום הזה.
|עוגיה|כמה חיות מחמד היו לכם עד היום ואיזה? את מי הכי אהבתם?
0 ושנאתי את כולם
בתאלכס זו התשובה הכי נכונה.
|עוגיה|התשובה שלכם היא "לעיתים רחוקות". מה היתה השאלה?
האם את מצחצחת שיניים?
אבל ברצינות.....
האם את הולכת לים?
הקאתי קצת בפה לרגע:-D
אותי מענין אם כששואלים אם את הולכת לים הכוונה היא רק כזאת שבה את בבגד ים על החוף/בתוך המים. או שאם נגיד את יוצאת לריצה או הליכה על החוף/טיילת ליד החוף (כשהים במרחק הליכה ממך) גם נחשב? מה אם את יושבת במסעדה שנמצאת על החוף? זה תופס?
|עוגיה|מה לשים לכם בפיתה?
חומוס עם מלפפון חמוץ
זה מזכיר לי מסיבות יומולדת של כיתה א'.
|עוגיה|יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." :
הסרט האחרון של MCU מופץ, ואז אני אכנס לבינג' מטורף של כל מה שקרה
נראה לי שתצטרכי איזה 50 שנים פנויות כדי לעשות בינג' של כולם אם תחכי עד שיסתיימו. (אלא אם כן תעשי לונה ותצפי במהירות x2 ואז יקחו לך רק 25 שנים:-P:)
|עוגיה|ושאלת אורח מאת @dory30 : ספרו אנקדוטה מעניינת מתקופת הלימודים בביה"ס.
אני בגיל מספיק מבוגר כדי לשכח מה היה, אבל עוד לא מבוגר די כדי לרצות לעלות זכורנות מהתקופה הזו
גיל מבוגר מיי אס. את בגיל של פג באינקובטור כמו עדימון.
צפה בקובץ המצורף 61879

צפה בקובץ המצורף 61880

צפה בקובץ המצורף 61883
שלושתם מעולים אבל גנבת ללונה את האחרון לכן נפסלת:-P: (I don't make the rules)

Aranel Nenharma

Well-known member
אני יכול לדמיין את הישיבה במשרדים של דיסני.
"אני חושב שאנחנו צריכים לשפר את התסריטים של הסדרה הזאת על שי-האלק. וגם להשקיע יותר כסף בCGI"
"לא, אין ממש טעם... יעל תראה את זה בכל מקרה"
"וכולנו יודעים איך להבטיח שעדי|נחש| תראה את זה"
בדיוק, גם הם יודעים שהלקוחות הכי חשובים הם אנשי הפורום
הדודים שלחו לי אותה אז כנראה אני אבדוק. למרות שאני רוצה לדעת שאת חושבת שהיא שווה את זה גם לפי הפרק האחרון. כי בסדרות הקצרות האלו לפעמים הפרק האחרון הוא גרוע ומאכזב והופך את כל הבניה שהייתה במהלך העונה ללא שווה את זה. [the resort]
אני חושבת שהוא שווה את זה
ומאוד מעניין אותי מה תחשוב על הסדרה
לפחות אנחנו יודעים שבספטמבר תראי סרטים
מחר מגיע גם תור אהבה ורעם|מאוהב|
אז בכלל
זה דווקא אחד משירי גריז שאני פחות אוהב. עדיין אוהב, אבל פחות מאחרים.
בכל מקרה זה תזכורת טובה להוסיף את שירי גריז לרשימת השמיעה שלי
*באיחור קלטתי ששמת את זה בגלל מותה של סנדי (כן, שכחתי את שם השחקנית ואני לא הולך לבדוק עכשיו)
זה אכן היה לזכרה של אוליביה ניוטון ג'ון
הידעתם שהשיר הזה: Hopelessly Devoted to You נכתב במיוחד בשביל אוליביה לסרט
הסרט יצא ב1978 והוא מבוסס על המחזמר מ1971, היוצרים כתבו את השיר במיוחד לסרט, ומאז הוא מופיע בהפקות שונות של המחזמר
וואו, מאוד לא צ'ידי
למרות שגם צ'ידי היה די לא רע
1662583569148.png
ובסדרה הזו הבנתי כמה הוא שחקן טוב, הוא דומת כל כך שונה מצ'די והוא משחק אותו מעולה
די
סיפור נורא יפה וחמוד. ממש הפתעת עם היציאה הזאת.
נזכרתי בשרושור הזה שעשינו שרושמים 10 מילים וצריך להרכיב סיפור, זה היה ממש כיף
*אגב, אף פעם לא היה לי מנה קבועה באיזשהו מקום שידעו מה אני רוצה ברגע שראו אותי. כלומר אף פעם עד ממש בחודשים האחרונים שנעשתה לי מנה די קבועה במקום פלאפל שאני אוהב. היום הלכתי לשם והבחור התחיל לארגן לי את המנה הרגילה, אבל עצרתי אותו כי לא רציתי את זה הפעם.
חחחח איזה מבאס אתה
נכון
(אולי חבל שסיפרת לנו מראש על הסרטים הבאים שיהיו, כי אחרת היינו מחכים כל השבוע בציפיה לגלות מה סרט השבוע החדש)
אני מתכננת הפתעות, לא לדאוג
איכס, אני שונא לימון.
משום מה במבט ראשון היה נדמה לי שכתבת "תוכנית ריאליטי בה רואים ילדים ישנים" וזה פשוט נשמע קריפי נורא. אבל תכלס זה לא היה נעשה רק כי אני לא רואה איך זה יכול להיות מעניין.
זה לא כזה רעיון מקורי מבחנתי כי יש מלא סרטונים כאלו באינטרנט
איכשהו אני ממש לא אתפלא אם יש סרטי פורנו מבוססי ארתור.
:oops: פוחדת לחפש
חשבתי שזה היקום שלנו
;-)
זכור לי שהגבתי על זה כבר.
כי לפני איזה שבוע או שבועיים באמת עשיתי את זה בעבודה.
(למרות שלא חושב שהייתי צריך להרגיש אשם, היא ידעה שאנחנו עדיין עובדים והחליטה בכל זאת לשטוף.
כן כן , לונה גם הביאה את זה
אני לוקחת את זה כמחמאה שאני ולונה בחרנו את אותו הדבר
צריכה תמונות כדי להחליט אם אני תומכת בשיפ הזה או לא. [ וויל באיירס אבל כמו שהיה בעונה הראשונה של Stranger Things ובילי מקסימוף מוונדהויז'ן]
1662583936861.png
1662583986926.png
אני יכולה לראות את זה (אני גם מכירה את הדמויות והם קצת הולכים ביחד)
אממ עכשיו זה נשמע מענין. אני רוצה לגגל אבל תוהה אם התיאור יעשה לי ספוילרים?
את יכולה לפחות להגיד מה הסגנון שלה? [The Resort]
ממש קשה לתאר את הסדרה, גם בכל מיני ראיונות השחקנים מסתבכים:-D
אני ניגשתי לזה בלי לדעת כלום וממש נהנתי (רק ידעתי מי השחקנים ואני ממש אוהבת אותם)
זה מתח עם נגיעות של מדע בדיוני (סוג של)
מאיפה הם? (+רצוי להביא תמונות כדי שיהיה לדילן יפה בעין [בתנאי שהם יפים] [ולא "יפים" בסגנון שמילי אוהבת])
אז ברני סטינסון הוא מאיך פגשתי את אמא ששמתי כבר תמונה בקראש
1662584292821.png
ואוליבר פוטנם זה מרק רציחות בבנין ולא יודעת אם הוא יפה מספיק בשבילך :-D (להגנתי לא שמתי אותו בקראש החודש)
1662584418935.png
מרטין שורט המעולה!
למה היא מוכרת לי? (אני מניחה שאני יכולה לגגל, אבל בן אדם עצלן אני והסיכוי שזה יקרה, וול, לא גדול) [כריסטין מיליאוטי]
היא הופיע בדי הרבה דברים, אבל אם אני לא טועה אז את ראית את made for love? כי היא משחקת את הדמות הראשית
יופי יעל, עכשיו אני מרגישה שהסיפור שלי לא יוכל להתעלות על זה ולא בא לי לספר אותו;-(
אני מכריזה עליך כזוכה בתחרות מספרי הסיפורים של הפורום|גביע|
למרות שרגע, אני צריכה רש"י -
איך נילי ראתה את מוישל'ה בעצם? האם מוישל'ה הוא ברוס וויליס ונילי היא בעצם היילי ג'ואל?:-0
לאאאא אני רוצה לשמוע את הסיפור על זאב הערובות
ומבטיחה להמשיך את הסיפור ולענות על כל השאלות שלכם בחודש הבא
* בתנאי שאזכור אותו בכלל
רציתי להצטרף אליכם. אבל עדי קצת מפחידה אותי עם האובססיית מלך האריות שלה, אז אני אצטרף בסרטים אחרים. (אחרי שגיליתי שאני בעצם לא צריכה לשלם שוב על מנוי לדיסני, כי הוא מגיע לי חינם עם המנוי שיש לי להולו).
מחר מתפרסם הסרט החדש, בואי!!!!
אותי מענין אם כששואלים אם את הולכת לים הכוונה היא רק כזאת שבה את בבגד ים על החוף/בתוך המים. או שאם נגיד את יוצאת לריצה או הליכה על החוף/טיילת ליד החוף (כשהים במרחק הליכה ממך) גם נחשב? מה אם את יושבת במסעדה שנמצאת על החוף? זה תופס?
אני התכוונתי הולכת לים בקטע של בגד ים על החוף
אבל עוד שאלה שהתשובה תהיה לעיתים רחוקות היא : האם את יוצאת לריצה או הליכה
שלושתם מעולים אבל גנבת ללונה את האחרון לכן נפסלת:-P: (I don't make the rules)
:-(

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
בדיוק, גם הם יודעים שהלקוחות הכי חשובים הם אנשי הפורום
בדיוק כך.
זה אכן היה לזכרה של אוליביה ניוטון ג'ון
הידעתם שהשיר הזה: Hopelessly Devoted to You נכתב במיוחד בשביל אוליביה לסרט
הסרט יצא ב1978 והוא מבוסס על המחזמר מ1971, היוצרים כתבו את השיר במיוחד לסרט, ומאז הוא מופיע בהפקות שונות של המחזמר
לא ידעתי את זה, מענין.
כן כן , לונה גם הביאה את זה
אני לוקחת את זה כמחמאה שאני ולונה בחרנו את אותו הדבר
השאלה היא האם היית לוקחת את זה כמחמאה גם אם את היית מפרסמת את זה ראשונה ולונה הייתה מעתיקה ממך? :-P:
אוי, יש לי נטיה כשאני קוראת תשובות של אנשים לשאלות, להסתכל רק על התשובה בלי השאלה, אז בגלל שרשמת 2 דמויות הייתי בטוחה שזה כתשובה לשאלה של 2 דמויות שהיית רוצה לראות בשיפ, ואז כשהעלת את התמונות האלה הוטרדתי לרגע כי לא הבנתי מה את מחפצנת ילדים:-D:-D
ממש קשה לתאר את הסדרה, גם בכל מיני ראיונות השחקנים מסתבכים:-D
אני ניגשתי לזה בלי לדעת כלום וממש נהנתי (רק ידעתי מי השחקנים ואני ממש אוהבת אותם)
זה מתח עם נגיעות של מדע בדיוני (סוג של)
אוקיי, נשמע מספיק מענין בשביל שאנסה את זה. מענין אם זה נמצא באחד משירותי הסטרימינג שיש לי
(אוי, זה בפיקוק;-( טוב זה יאלץ להידחות לחודש הבא)
אז ברני סטינסון הוא מאיך פגשתי את אמא ששמתי כבר תמונה בקראש
צפה בקובץ המצורף 62507
אה נכון. ידעתי שהשם מוכר לי😅
ואוליבר פוטנם זה מרק רציחות בבנין ולא יודעת אם הוא יפה מספיק בשבילך :-D (להגנתי לא שמתי אותו בקראש החודש)
צפה בקובץ המצורף 62508
חח אני חובבת קשישי, אבל לא כאלה קשישים:-P:
היא הופיע בדי הרבה דברים, אבל אם אני לא טועה אז את ראית את made for love? כי היא משחקת את הדמות הראשית
אההה נכון! אני באמת צריכה לראות את העונה השניה של זה.
לאאאא אני רוצה לשמוע את הסיפור על זאב הערובות
ומבטיחה להמשיך את הסיפור ולענות על כל השאלות שלכם בחודש הבא
* בתנאי שאזכור אותו בכלל
חחח אנחנו נזכיר לך!!
וטוב אני אספר אותו עוד מעט, כי אם אתחיל לספר עכשיו אני אתעייף ולא יהיה לי כוח להמשיך להגיב פה.
מחר מתפרסם הסרט החדש, בואי!!!!
|כן|
אני התכוונתי הולכת לים בקטע של בגד ים על החוף
אבל עוד שאלה שהתשובה תהיה לעיתים רחוקות היא : האם את יוצאת לריצה או הליכה
בחום הזה אני לא מאשימה אותך.
אני הייתי אוהבת לצאת להליכה כל יום אחרי העבודה כי מבחינתי זו פעילות ספורטיבית יחסית עצלנית כי זה לא באמת מצריך ממני להזיע הרבה. אבל לאחרונה כי הלחות בערבים ממש גבוהה, זה לא כיף ללכת אז החלפתי את הספורט העצלני שלי בחצי שעה של HIIT, שזה סיוט של החיים. אבל ככה אני מסיימת עם זה מהר יותר מהליכה (שלרוב אני עושה שעה וחצי-שעתיים) אבל עכשיו השעון המעצבן שלי שם לי אתגר חודשי שאני צריכה ללכת לפחות 5 מייל ביום כדי להגיע אליו. והייתי הולכת 5 מיילי ביום בקלות בעבר, אבל בגלל שחם אני בקושי עושה 2 מייל וזה לא כיף לי:-[

Aranel Nenharma

Well-known member
השאלה היא האם היית לוקחת את זה כמחמאה גם אם את היית מפרסמת את זה ראשונה ולונה הייתה מעתיקה ממך? :-P:
להגנתי אני קודם עונה על השאלון ורק אז קוראת את התשובות של אחרים
אני רוצה להיות כמה שיותר מקורית בלי השפעה של התשובות האחרות (מה שלא עבד כאן)
אוי, יש לי נטיה כשאני קוראת תשובות של אנשים לשאלות, להסתכל רק על התשובה בלי השאלה, אז בגלל שרשמת 2 דמויות הייתי בטוחה שזה כתשובה לשאלה של 2 דמויות שהיית רוצה לראות בשיפ, ואז כשהעלת את התמונות האלה הוטרדתי לרגע כי לא הבנתי מה את מחפצנת ילדים:-D:-D
הילדים האלו הם אכן תשובה ל2 דמויות לעשות להם שיפ
אבל לא אני הבאתי את התשובה הזו, זה היה ניק
אני רק הבאתי את התמונות
חח אני חובבת קשישי, אבל לא כאלה קשישים:-P:
באמת??
גם את הקשישים מההופעה שהלכת עם חברה שלך?
אההה נכון! אני באמת צריכה לראות את העונה השניה של זה.
גם אני עדיין לא ראיתי את העונה השניה (מחכה שיגיע לסטינג)
אבל באסה שביטלו את הסדרה

LeAnnDylan

Well-known member
|אבטיח| שם: רד סהר מתחת לעץ הרווסט מון הדה איז קאמינג רקון קנדל קלאון פייס אוראלי ריץ' ראונד ג'נסן מרסדן דדי השלישי
הייתי אומרת כל הכבוד על זה שזכרת את כל השמות שלך, אבל שנינו יודעת שהתקשרת אליי כדי שאני אעזור לך|שפם|:-D
|אבטיח| הגיל שלכם כשנולדתם: נולדתי בגיל 80 אני בעצם בנג'מין באטן.
נולדת בגיל 80 וכיום אתה עדין בן 80. משהו התקלקל לך.
|אבטיח| כמה חתולים וכלבים אתם מכירים בשמם (כאלו שחיים היום)? לולה, בל, מייקי, לקסה, אנאבל, מסי. (ובעצם כל הגן חיות שדילן פתחה).
זה לא שלי:-[:-[
|לימון| סדרות החודש: אוליביה
יאפ

|לימון| סרטי החודש: הטורף ופריי.
תראו אותו, רואה סרטים בלעדיי|שפם|
|לימון| שירי החודש:
פיטר פן - קלסי בלאריני
הולד מי קלוסר - בריטני ואלטון
דיימונדבאק - קרלי פירס
סנטר פוינט רוד - תומאס עכברוש וקלסי בלאריני
סטרייפס - ברנדי קלארק
הייתי אומרת שיש לך טעם טוב, אבל זה בעצם הטעם שלי. חוץ מהעכברוש הזה שאני לא לוקחת עליו בעלות8-{
דמויות החודש: אוליביה, [ספוילר עונה 3] אוליביה אדומה, פט פיטר, וולטר, אסטריד אסטרו, ג'ין, גברת נינה שארפ, ברוילס, [ספוילרים לעונה 5] לינק שבודק לאוליביה את התחת, הנרימתה ורונלד.
היית חושב שאם ציינת אותו כדמות החודש, לפחות תזכור איך קוראים לו:-D:-D
*ספוילר גדול עונה 5 של פרינג'* דונלד, לא רונלד:-D ומגיע לו שתזכור את השם שלו בהתחשב בעובדה שזה החודש שלו|לב|
|לימון| שחקני החודש: השחקנים שלהם|למעלה|
יאפ|מאוהב|
|לימון| קראש החודש: ג'ין!
שלושתם ביחד|מאוהב||כן|
|לימון| ציטוט חודשי: ספוילרים לעונה 5 של פרינג':
-זה שם יפה
איזה?
אסטריד

וגם-
אל תסתכל על התחת הצעיר שלי
|כן|:-D|מאוהב|;-(
|לימון| סיבה למסיבה: סיימנו פרינג' מתחילים באטלסטאר
שיט. למה אני מבטיחה הבטחות שלא בא לי לעמוד בהן;-(
|לימון| [למתקדמים] סיפור החודש: דילן עשתה לי פלייליסטים ואז בפלייליסט הראשון אני שומע בכיף שלי. נכנס לפייסבוק ואז אני קולט שהפלייליסט הזה זה בעצם שירים שלה ושל חן והיא ממחזרת איתי. ומסתבר שכל המערכת יחסים בנינו זה שקר אחד גדול.
הסיפור היותר מענין זה שסהר יום אחד התוודה שקראש הילדות שלו היה ארנולד שוורצנגר אז אמרתי לו שיש לו מזל שלא הכרתי אותו אז כי סביר להניח שלא הייתי מדברת איתו בחיים. הוא בתגובה התרגז וטען שלא רק שהייתי מדברת איתו, אלא גם הייתי הבסטי שלו כבר מאז וככה לא היו לי שירים משותפים עם אנשים אחרים וכל השירים של קרי אנדרווד ומירנדה למברט היו שירים שלי ושלו:-D:-D
אבל אז סיימנו פרינג'. ואחרי הכישלון שלנו עם שולחן לחמישה בטח פיקפקתם (אני מסתכל עליך, עדימון) בסיכויים שלנו לסיים. אבל סיימנו אז סקרו יו (דמיינו פה גיף של מרפי בתחילת עונה 3).
+

|לימון| למה מצפים בחודש ספטמבר: באטלסטאר גלקטיקה!!!
חצוף, התשובה שלך צריכה להיות שאתה מחכה לעשירי לחודש כדי לקנות לבסטי שלך מתנה|שפם|
|עוגיה| אילו שתי דמויות מסדרות שונות הייתם רוצים לראות כזוג רומנטי? אווה מור מניפ טאק עם לקסה
אני תומכת|כן|
|עוגיה| לאיזה סדרת ילדים כדאי היה לדעתכם לעשות גרסה למבוגרים (או להיפך)? הכי גאים שיש
מטריד מידי.
|עוגיה| האם אתם מאמינים שיש עוד יקומים באמת (נמקו)? אם וולטר אמר סימן שזה נכון
נכון
|עוגיה| תנו לנו עיצה טובה לחיים. זה יכול להיות בכל נושא. אל תתרבו
אכן
|עוגיה| התשובה שלכם היא "לעיתים רחוקות". מה היתה השאלה? האם אתם מקיימים סקס באופן קבוע.
התשובה הייתה לעיתים רחוקות סהר, לא אף פעם...
|עוגיה| מה לשים לכם בפיתה? שניצל חומוס וקטשופ
מה קשור חומוס לקטשופ|פנים|
|עוגיה| ושאלת אורח מאת @dory30 : ספרו אנקדוטה מעניינת מתקופת הלימודים בביה"ס. אני זוכר רק את השביתה הגדולה כי ישבנו בבית.
איכס אתה פג באינקטובטור כמו עדימון.
צפה בקובץ המצורף 61917
ההבדל בנינו זה שלי לא אכפת אם אתה מעונין בדיעה שלי או לא - אתה עדין תקבל אותה.
תגידו משהו נחמד, אני מחכה.
צפה בקובץ המצורף 61918
היא התאימה צבעים עם הבעלים שלה|לב|

LeAnnDylan

Well-known member
להגנתי אני קודם עונה על השאלון ורק אז קוראת את התשובות של אחרים
אני רוצה להיות כמה שיותר מקורית בלי השפעה של התשובות האחרות (מה שלא עבד כאן)
חחח טוב טוב, נסלח לך|חיבוק|
הילדים האלו הם אכן תשובה ל2 דמויות לעשות להם שיפ
אבל לא אני הבאתי את התשובה הזו, זה היה ניק
אני רק הבאתי את התמונות
אהה, לא שמתי לב שהגבת לי לתגובה לניק, כי ביקשתי גם ממך תמונות. טוב, עם הטעם המשונה של ניק של ילדי בר מצווה זה לא מפתיע או מטריד אותי יותר|פנים|
באמת??
גם את הקשישים מההופעה שהלכת עם חברה שלך?
חחח נו אבל אמרתי שאני חובבת קשישים אבל לא כאלה קשישים. כלומר, אני אוהבת אותם עד אמצע גיל 50 כזה. יש מעטים שגם בגיל 60 נראים סבבה. אבל לא כל קשיש הוא אוטומטית חתיך.
ולא, הקשישים בהופעה של קרלי הרגישו כמו רכוש של רשות העתיקות8-{ לא תודה!
גם אני עדיין לא ראיתי את העונה השניה (מחכה שיגיע לסטינג)
אבל באסה שביטלו את הסדרה
אני מקווה שלפחות יש לה סוף ראוי.

למעלה