מזל טוב על הטלוויזיה החדשהעונה עד שהטלוויזיה החדשה שלי תסיים לעשות את כל העדכונים שלה כדי שאוכל לראות פרינג'![]()
כנראה מצאת את זה מאוחר יותר שמת לינק וראיתי את זה כיאני זוכר את זה מהימים האחרונים.שם: דילן
הגיל שלכם כשנולדתם: אוי זה מזכיר לי איזה סרטון שראיתי בפייסבוק של איזה מישהו ששואל אנשים ברחוב שאלות ממש פשוטות והם מסתבכים ממש. אחת השאלות הייתה "אם נולדתם לפני 10 שנים, בני כמה אתם עכשיו?" והיה איזה מישהו אחד שממש הסתבך עם זה וזה היה אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי
אני חייבת למצוא את הסרטון הזה אח"כ. אין לי כוח לחפש עכשיו.
אני תמיד נורא שמח שהסרטונים האלו נעשים בארה"ב כי אז אפשר לדמיין שזה רק האמריקאים שהם כל כך אידיוטים ולא כל האנושות.
ואת בכלל לא אוהבת כלביםכמה חתולים וכלבים אתם מכירים בשמם (כאלו שחיים היום)? אני צריכה למנות אותם ואתם תסבלו ביחד איתי - לקסה, מייקי, טי-בריידי, אנאבל, אולי, מסי, באדי, ווינסטון, סטלה, סר, מונה, לולה x2, בני, טובי, ווילקו, צ'ארלי, דייזי. זהו. טוב בטח יש עוד אבל אם אני לא זוכרת אותם בשלוף זה לא חשוב. ואין לי כוח לספור את זה אז בואו נגיד שיש שם 10.
את ממש חזק באפל טיוי+.סדרות החודש:
Fringe -איזה כיף שיש לי עם מי לצפות
Surface - אהבתי שזה התחיל די בנאלי כזה והרגיש צפוי אבל אז היה טוויסט מענין.
Black Bird - חשבתי שזה יהיה איזה מיינדהאנטר כזה. וזה לא היה. אבל זה היה די מוצלח וקצר אז לא מתלוננת.
The Wilds - סיימתי את העונה השניה וסופית. לא יודעת האמת מה אני חושבת על זה. זה לא רע אבל גם לא איזו סדרת מופת.
מעניין אם תאהבי את See. זה קצת כמו ה100, אוקי ממש לא, אבל זה עתיד דיסאוטופי ומלחמות בין שבטים פרימיטיבים שונים
לא שמעתי על זה אפילוסרטי החודש: ראיתי רק אחד מבין כל אלה שהוספתי לי לרשימה - Deep Water עם בן אפלק. היה קצת הזוי אבל מענין.
וואו, הרקולס הוא שם מגניב. מעניין כמה יש כיום בעולם. (הי, אם קאליסי הפך להיות שם פופולרי)ספרי החודש: סיימתי את הספר של רייצ'ל דראץ' - A Girl Walk Into A Bar. אני שמחה שהיא החליטה לא לקרוא לילד שלה הרקולס כמו שהיא חשבה לעשות כשהפסקתי לקרוא לפני חודשיים.
חחחחחחח
והזכיר לי את הסרטון הזה
מזל טוב (על העונה השלישית של תוכנית הבוקר)סיבה למסיבה: יש לי יומולדת
![]()
וגם התחילו לצלם את עונה 3 של תוכנית הבוקר
![]()
והroad runner?[למתקדמים] סיפור החודש: אני אספר לכם אח"כ את הסיפור של זאב הערבות.
באמת ראש השנה לפני היום הולדת שלך?למה מצפים בחודש ספטמבר: ראש השנה, יומולדת, אלבומים חדשים של ליאן ריימס וקלסי בלאריני ותחילת העונה הרשמית של ה-NFL
![]()
מעניין שאת זוכרת שהיו ספרים של צמרמורת כאלו דווקא. זה סוג ספרותי ידוע. אני זוכר כל מיני כאלו.איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד? אתם זוכרים את הספרים של צמרמרות? הם היו מאוד פופולארים כשהייתי ביסודי. באיזשהו שלב היה להם קטע מגניב שמתחילים לקרוא פרק ואז בתחתית העמוד יש 2 אפשרויות של המשכים פוטנציאלים. נגיד יש דמות שניצבת מול דלת ואתם בוחרים אם היא תפתח אותה או תסתובב לאחור ותברח (תזכרו שאלו ספרי אימה, אז מאחורי הדלת יכולים להיות דברים מפחידים), ואז אם נגיד בחרתם שהדמות תעבור בדלת אתם עוברים לעמוד מסוים וממשיכים לקרוא משם, ואם אתם בוחרים באופציה השניה, מעבירים אתכם לעמוד אחר להמשיך משם. ואז לאורך כל הספר יש כל מיני אופציות שמעבירות אתכם לעמודים שונים במקום לקרוא את הספר מההתחלה עד הסוף כמו ספר רגיל. היה בזה משהו ממש מגניב ואני חושבת שצריכים לעשות ככה עם פאנדומים בטלוויזיה. תחשבו שאם נגיד היו עושים את זה במאה, בסוף עונה 2 נגיד נותנים לצופים לבחור אם קלארק מורידה את הידית או לא. או נותנים לה לבחור בין לקסה לבלאמי ואז ממשיכים לצפות בהתאם לבחירה שלכם. ואז ככה כולם מרוצים ואין מלחמות פנדומים
![]()
לאחרונה היו כמה כאלו טלוויזיונים. פרק מיודח של קימי שמידט, פרק של מראה שחורה, סדרה מוזרה של בר גרילס.
הבעיה הברורה עם זה היא שזה אומר שצריך לצלם את כל האופציות השונות. זה אומר הרבה הרבה יותר עבודה (כי הדברים האלו בדרך כלל מתפצלים הרבה פעמים).
אבל בעיקרון זה באמת היה יכול להיות מגניב אם היו עושים את זה עם יותר דברים
וואו לחלוטין. היה שם איז סיפור עם החבר העורב שלו שהפך למין היטלר. או שזכרונות הילדות שלי לחלוטין מתבלבלים.לאיזה סדרת ילדים כדאי היה לדעתכם לעשות גרסה למבוגרים (או להיפך)? שאלתיאל קוואק.
אוקי, מרגיש כמו שאלה שהתשובה לה אמורה להיות "אף פעם"התשובה שלכם היא "לעיתים רחוקות". מה היתה השאלה? האם אתם נוהגים להגיע לעבודה שיכורים.
אז כמה שעות בהקפאה קריוגנית. ואז כשמעירים אותך אומרים לך שהמלכה מתה ואת תוהה כמה שנים היית בהקפאהיש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." : תעירו אותי שארוחת הערב מוכנה.
אבל זה בדיוק הזמן לספר שהיו לך יהלומים ששמרת בסודפרצו לכם פעם לבית או שדדו אותכם? ספרו. פרצו לנו פעם לבית כשהייתי בצבא. בדיוק עברנו לבית חדש ופרצו לנו אליו. אני רק זוכרת שאבא שלי התקשר אליי לשאול אותי אם היו לי דברי ערך בחדר שאולי גנבו לי. אבל הייתי בת 18 וענייה, הדבר הכי יקר ערך שהיה לי באותו זמן זה איזו כרטיסיה חצי מלאה של אגד או משהו
![]()
אני מסכים איתך לגבי הטיוליםתמונה/וידאו/בדיחה/מתכון לזכיה בלוטו שתרצו לחלוק עם הכיתה?
חח לוטו מזכיר לי שביציאה מהכביש המהיר לכיוון הבית שלי יש לוח חוצות ענק עם המספרים של הפאוור בול וכל הלוטו-ים האלה של האמריקאים ולפעמים יש שם מספרים ממש גבוהים (לא מזמן זה הגיע ללמעלה ממילארד) אז כל פעם שאנחנו נוסעים ליד זה, אחד העובדים שואל "מה הייתם עושים אם הייתם זוכים בסכום הזה" ואז כולם מתחילים לפנטז על כל מיני דברים (אצל כולם זה תמיד מתחיל בטיול מסביב לעולם) ואני תמיד עונה את אותה תשובה - מיטה של סליפ נאמבר. וזה מעצבן אותם ברמות שאני אפילו לא יכולה להסביר לכםכי הם חושבים שאני צוחקת והם לא מבינים למה אני לא מסוגלת לענות ברצינות. אבל בחיי שזה הדבר הראשון שאני קונה
ובכלל לא אכפת לי לטייל מסביב לעולםלא מבינה למה הם כל הזמן שואלים אותי לאן הייתי מטיילת, כאילו זה חובה ללכת לטייל אם זוכים בהרבה כסף.
ז"א, כן הייתי טסה להופעות וכאלה. אבל לייק, הייתי טסה להופעה ואז חוזרת הביתה למיטה שלי. לא מענין אותי לטייל שם. it's too peopley out there![]()
חחחחח
לחלוטיןאני, מוצאת השראה בדברים הקטנים...
צפה בקובץ המצורף 61889
אבל אז צריך משהו שימנע ממך לחזור מיד למיטה
מוזר אבל אני מבין את זהחח פירסמתי את זה בסטורי שלי, הבוסית שלי הגיבה לי ב"מה הבעיה? את בת 26, העשור האחרון היה קורונה, זה לא נחשב"
(הייתי משאילה לה את הבדידים שלי אבל הם עדין אצל מילי)
צפה בקובץ המצורף 61890