The Cones of Dunshire ספטמבר 2022 – סיכום חודש 🐳🙀🎒🍌📺🍕🎠⚓📶

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עונה עד שהטלוויזיה החדשה שלי תסיים לעשות את כל העדכונים שלה כדי שאוכל לראות פרינג':-P:
מזל טוב על הטלוויזיה החדשה
|אבטיח| שם: דילן
|אבטיח| הגיל שלכם כשנולדתם: אוי זה מזכיר לי איזה סרטון שראיתי בפייסבוק של איזה מישהו ששואל אנשים ברחוב שאלות ממש פשוטות והם מסתבכים ממש. אחת השאלות הייתה "אם נולדתם לפני 10 שנים, בני כמה אתם עכשיו?" והיה איזה מישהו אחד שממש הסתבך עם זה וזה היה אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי:-D אני חייבת למצוא את הסרטון הזה אח"כ. אין לי כוח לחפש עכשיו.
כנראה מצאת את זה מאוחר יותר שמת לינק וראיתי את זה כיאני זוכר את זה מהימים האחרונים.
אני תמיד נורא שמח שהסרטונים האלו נעשים בארה"ב כי אז אפשר לדמיין שזה רק האמריקאים שהם כל כך אידיוטים ולא כל האנושות.
|אבטיח| כמה חתולים וכלבים אתם מכירים בשמם (כאלו שחיים היום)? אני צריכה למנות אותם ואתם תסבלו ביחד איתי - לקסה, מייקי, טי-בריידי, אנאבל, אולי, מסי, באדי, ווינסטון, סטלה, סר, מונה, לולה x2, בני, טובי, ווילקו, צ'ארלי, דייזי. זהו. טוב בטח יש עוד אבל אם אני לא זוכרת אותם בשלוף זה לא חשוב. ואין לי כוח לספור את זה אז בואו נגיד שיש שם 10.
ואת בכלל לא אוהבת כלבים
|לימון| סדרות החודש:
Fringe - |לב| איזה כיף שיש לי עם מי לצפות|חיבוק|
Surface - אהבתי שזה התחיל די בנאלי כזה והרגיש צפוי אבל אז היה טוויסט מענין.
Black Bird - חשבתי שזה יהיה איזה מיינדהאנטר כזה. וזה לא היה. אבל זה היה די מוצלח וקצר אז לא מתלוננת.
The Wilds - סיימתי את העונה השניה וסופית. לא יודעת האמת מה אני חושבת על זה. זה לא רע אבל גם לא איזו סדרת מופת.
את ממש חזק באפל טיוי+.
מעניין אם תאהבי את See. זה קצת כמו ה100, אוקי ממש לא, אבל זה עתיד דיסאוטופי ומלחמות בין שבטים פרימיטיבים שונים
|לימון| סרטי החודש: ראיתי רק אחד מבין כל אלה שהוספתי לי לרשימה - Deep Water עם בן אפלק. היה קצת הזוי אבל מענין.
לא שמעתי על זה אפילו
|לימון| ספרי החודש: סיימתי את הספר של רייצ'ל דראץ' - A Girl Walk Into A Bar. אני שמחה שהיא החליטה לא לקרוא לילד שלה הרקולס כמו שהיא חשבה לעשות כשהפסקתי לקרוא לפני חודשיים.
וואו, הרקולס הוא שם מגניב. מעניין כמה יש כיום בעולם. (הי, אם קאליסי הפך להיות שם פופולרי)
|לימון| ציטוט חודשי:
מי מתנדב ללמד את סהר איך מתקלחים:-D|פנים|
צפה בקובץ המצורף 61885
חחחחחחח
והזכיר לי את הסרטון הזה
|לימון| סיבה למסיבה: יש לי יומולדת 🥳 🥳 וגם התחילו לצלם את עונה 3 של תוכנית הבוקר🥳🥳
מזל טוב (על העונה השלישית של תוכנית הבוקר)
|לימון| [למתקדמים] סיפור החודש: אני אספר לכם אח"כ את הסיפור של זאב הערבות.
והroad runner?
|לימון| למה מצפים בחודש ספטמבר: ראש השנה, יומולדת, אלבומים חדשים של ליאן ריימס וקלסי בלאריני ותחילת העונה הרשמית של ה-NFL🏈
באמת ראש השנה לפני היום הולדת שלך?
|עוגיה| איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד? אתם זוכרים את הספרים של צמרמרות? הם היו מאוד פופולארים כשהייתי ביסודי. באיזשהו שלב היה להם קטע מגניב שמתחילים לקרוא פרק ואז בתחתית העמוד יש 2 אפשרויות של המשכים פוטנציאלים. נגיד יש דמות שניצבת מול דלת ואתם בוחרים אם היא תפתח אותה או תסתובב לאחור ותברח (תזכרו שאלו ספרי אימה, אז מאחורי הדלת יכולים להיות דברים מפחידים), ואז אם נגיד בחרתם שהדמות תעבור בדלת אתם עוברים לעמוד מסוים וממשיכים לקרוא משם, ואם אתם בוחרים באופציה השניה, מעבירים אתכם לעמוד אחר להמשיך משם. ואז לאורך כל הספר יש כל מיני אופציות שמעבירות אתכם לעמודים שונים במקום לקרוא את הספר מההתחלה עד הסוף כמו ספר רגיל. היה בזה משהו ממש מגניב ואני חושבת שצריכים לעשות ככה עם פאנדומים בטלוויזיה. תחשבו שאם נגיד היו עושים את זה במאה, בסוף עונה 2 נגיד נותנים לצופים לבחור אם קלארק מורידה את הידית או לא. או נותנים לה לבחור בין לקסה לבלאמי ואז ממשיכים לצפות בהתאם לבחירה שלכם. ואז ככה כולם מרוצים ואין מלחמות פנדומים:-]
מעניין שאת זוכרת שהיו ספרים של צמרמורת כאלו דווקא. זה סוג ספרותי ידוע. אני זוכר כל מיני כאלו.
לאחרונה היו כמה כאלו טלוויזיונים. פרק מיודח של קימי שמידט, פרק של מראה שחורה, סדרה מוזרה של בר גרילס.
הבעיה הברורה עם זה היא שזה אומר שצריך לצלם את כל האופציות השונות. זה אומר הרבה הרבה יותר עבודה (כי הדברים האלו בדרך כלל מתפצלים הרבה פעמים).
אבל בעיקרון זה באמת היה יכול להיות מגניב אם היו עושים את זה עם יותר דברים
|עוגיה| לאיזה סדרת ילדים כדאי היה לדעתכם לעשות גרסה למבוגרים (או להיפך)? שאלתיאל קוואק.
וואו לחלוטין. היה שם איז סיפור עם החבר העורב שלו שהפך למין היטלר. או שזכרונות הילדות שלי לחלוטין מתבלבלים.
|עוגיה| התשובה שלכם היא "לעיתים רחוקות". מה היתה השאלה? האם אתם נוהגים להגיע לעבודה שיכורים.
אוקי, מרגיש כמו שאלה שהתשובה לה אמורה להיות "אף פעם"
|עוגיה| יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." : תעירו אותי שארוחת הערב מוכנה.
אז כמה שעות בהקפאה קריוגנית. ואז כשמעירים אותך אומרים לך שהמלכה מתה ואת תוהה כמה שנים היית בהקפאה
|עוגיה| פרצו לכם פעם לבית או שדדו אותכם? ספרו. פרצו לנו פעם לבית כשהייתי בצבא. בדיוק עברנו לבית חדש ופרצו לנו אליו. אני רק זוכרת שאבא שלי התקשר אליי לשאול אותי אם היו לי דברי ערך בחדר שאולי גנבו לי. אבל הייתי בת 18 וענייה, הדבר הכי יקר ערך שהיה לי באותו זמן זה איזו כרטיסיה חצי מלאה של אגד או משהו:-D
אבל זה בדיוק הזמן לספר שהיו לך יהלומים ששמרת בסוד
🍸תמונה/וידאו/בדיחה/מתכון לזכיה בלוטו שתרצו לחלוק עם הכיתה?
חח לוטו מזכיר לי שביציאה מהכביש המהיר לכיוון הבית שלי יש לוח חוצות ענק עם המספרים של הפאוור בול וכל הלוטו-ים האלה של האמריקאים ולפעמים יש שם מספרים ממש גבוהים (לא מזמן זה הגיע ללמעלה ממילארד) אז כל פעם שאנחנו נוסעים ליד זה, אחד העובדים שואל "מה הייתם עושים אם הייתם זוכים בסכום הזה" ואז כולם מתחילים לפנטז על כל מיני דברים (אצל כולם זה תמיד מתחיל בטיול מסביב לעולם) ואני תמיד עונה את אותה תשובה - מיטה של סליפ נאמבר. וזה מעצבן אותם ברמות שאני אפילו לא יכולה להסביר לכם:-D כי הם חושבים שאני צוחקת והם לא מבינים למה אני לא מסוגלת לענות ברצינות. אבל בחיי שזה הדבר הראשון שאני קונה:-D
ובכלל לא אכפת לי לטייל מסביב לעולם|שפם| לא מבינה למה הם כל הזמן שואלים אותי לאן הייתי מטיילת, כאילו זה חובה ללכת לטייל אם זוכים בהרבה כסף.
ז"א, כן הייתי טסה להופעות וכאלה. אבל לייק, הייתי טסה להופעה ואז חוזרת הביתה למיטה שלי. לא מענין אותי לטייל שם. it's too peopley out there|שפם|
אני מסכים איתך לגבי הטיולים
חחחחח
🤦‍♂️
אני, מוצאת השראה בדברים הקטנים...
צפה בקובץ המצורף 61889
לחלוטין
אבל אז צריך משהו שימנע ממך לחזור מיד למיטה
חח פירסמתי את זה בסטורי שלי, הבוסית שלי הגיבה לי ב"מה הבעיה? את בת 26, העשור האחרון היה קורונה, זה לא נחשב" :-D
(הייתי משאילה לה את הבדידים שלי אבל הם עדין אצל מילי:-P:)
צפה בקובץ המצורף 61890
מוזר אבל אני מבין את זה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|אבטיח| שם: רד סהר מתחת לעץ הרווסט מון הדה איז קאמינג רקון קנדל קלאון פייס אוראלי ריץ' ראונד ג'נסן מרסדן דדי השלישי
מעניין אותי מאיפה ג'נסן הגיע (כנראה כי אני חושב על ג'נסן אקלס ושם זה לא שם משפחה)
|אבטיח| הגיל שלכם כשנולדתם: נולדתי בגיל 80 אני בעצם בנג'מין באטן.
אז עוד מעט תפגוש את דילן באמצע
|אבטיח| כמה חתולים וכלבים אתם מכירים בשמם (כאלו שחיים היום)? לולה, בל, מייקי, לקסה, אנאבל, מסי. (ובעצם כל הגן חיות שדילן פתחה).
בהחלט מוזר בשביל מישהי שלא אוהבת חיות
|לימון| סרטי החודש: הטורף ופריי.
Prey סרט מעולה באמת. את הטורף ראיתי לפני המון שנים. לא ראיתי סיבה לראות אותו שוב לקראת Prey
|לימון| שירי החודש:
פיטר פן - קלסי בלאריני
לרגע תהיתי אם יש זמר בשם פיטר פן
|לימון| סיבה למסיבה: סיימנו פרינג' מתחילים באטלסטאר
|לימון| למה מצפים בחודש ספטמבר: באטלסטאר גלקטיקה!!!
בהחלט סיבה למסיבה
ונקח גם את לונה ואור לראות באטלסטאר גלקטיקה
|עוגיה| תנו לנו עיצה טובה לחיים. זה יכול להיות בכל נושא. אל תתרבו
ואיזו עצה היית נותן לדור הבא?
|עוגיה| יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." : כשהמכונות ישלטו
הם ינצלו אותך כבטריה
🍸תמונה/וידאו/בדיחה/מתכון לזכיה בלוטו שתרצו לחלוק עם הכיתה?
צפה בקובץ המצורף 61917
חחחחחח
תגידו משהו נחמד, אני מחכה.
צפה בקובץ המצורף 61918
היא אדומה. תמיד אהבתי את הרעיון של מכונית אדומה (אף פעם לא הייתי לי כזאת)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
8-* איך ידעת שעדיין לא ראיתי בטלסטאר גלקטיקה? (אני מתכננת כבר לראות כבר לפחות שנה, אולי זה לטובה שלא התחלתי עדיין)
האם אתה קורא מחשבות? 8-*
לא, פשוט סהר כתב שדילן הבטיחה לו שהיא תראה באטלסטאר גלקטיקה אחר היא תסיים פרינג'.
אז כתבתי שאם זה מה שהיא תעשה אחרי פרינג', אולי גם אתן.

It's Always Sunny

Well-known member
לא, פשוט סהר כתב שדילן הבטיחה לו שהיא תראה באטלסטאר גלקטיקה אחר היא תסיים פרינג'.
אז כתבתי שאם זה מה שהיא תעשה אחרי פרינג', אולי גם אתן.
חח, כן הבנתי את החלק הזה :) פשוט זה היה מפתיע איך הצלחת בצירוף מקרים לדבר על צפייה בבטלסטאר כשאני חושבת על זה כבר הרבה זמן

LeAnnDyIan

Well-known member
מעניין אותי מאיפה ג'נסן הגיע (כנראה כי אני חושב על ג'נסן אקלס ושם זה לא שם משפחה)

didalf

Well-known member
וואו לחלוטין. היה שם איז סיפור עם החבר העורב שלו שהפך למין היטלר. או שזכרונות הילדות שלי לחלוטין מתבלבלים.
לאלא לא המצאת, היה עורב בשם דולף עם שפם היטלר והוא בהחלט הפך לדיקטטור מרושע בהמשך.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שם התואר "הניקולאי" רומז שאתה בא ממקום, מדינה או כוכב לכת למשל, בשם ניקול. (אני מניחה שזה מקום שמשתמשים בו הרבה במגבונים לחים של ניקול.)
אני בא מגלקסיית ניקול.
כתבת בטעות "אני אתן אבטיח" אז חשבתי |אבטיח| והתלהבתי, אבל אז קילקלת עם הבן הבכור.
בסדר בסדר.
אז הבת הבכורה.
אבל המעמקים טועה, כי הוא יהיה ה-vacuum cleaner cleaner.
אפשר לקרוא לשואב אבק או vacuum cleaner או vacuum, ולכן הוא צודק.

*אני עכשיו פעם ראשונה קולט שאת המילה vacuum כותבים עם פעמיים האות u רצוף. לא נראה לי שאי פעם ראיתי דבר כזה באנגלית.
**ועכשיו אני שזה בטח מצחיק כשמאייתים את המילה
it goes V, A, C, U, U
So double U?
No! not W, just U U

למה חסר טעם? דווקא יכול להיות ממש מגניב לדעתי (והתכוונתי מכל צורה שהיא, לאו דווקא מקבילים במובן הזה).
קראתי את התשובה הזאת בלי לקרוא את השאלה ותהיתי למה כתבתי משהו על קוים מקבילים (אני עדיין זוכר המון חוקים לגבי קוים מקבילי מגאומטריה)
[זה היה לגבי יקומים מקבילים]
:-D יש להם נקבה אחת, כנראה שזה הספיק 🤷‍♀️ זה אומר שבסבירות גבוהה רובם גייז. אז כן, זה יכול להיות מוצלח :-D
זה מסביר למה הם כחולים (מבחינת סרט כחול)
אבל אי אפשר לברוח ממנו. חוץ מזה גם הרעיון של סוף הוא מלחיץ לדעתי.
אז צריך משהו שגם אין לו סוף, אבל גם לא נמשך לעד (אינסוף)
אתה בין הבודדים שהסכימו לבחור את האהוב ביותר, אבל אני קצת נעלבת עכשיו בשם טוני החתול.
כן, יצאתי מניאק, אבל אני היחיד שלא פחד להיות כנה.
תכלס את דנאי הכי אהבתי פשוט כי היא מתה בגיל צעיר, אז כמעט כל הזמן שלי איתה היה כיף של גור. (אפילו שהיא הספיקה ללדת איזה שנה לפני שהיא מתה, היא עדיין תמיד הרגישה לי גור)
גם כמו שאמרתי היא הייתה החיה הכי מביעת חיבה שהייתה לי וגם ספציפי הכי קשובה לי, הרבה יותר מאשר אנשים אחרים.
וכן אולי זה קשור לכך שהיא מתה מול עיני ובגיל מאוד צעיר.

*מעניין אם אני סוחב טראומה מזה שבגיל 6 בערך אני ראיתי את תומה, הכלבה שלי, מתה בייסורים מולי (היא אכלה רעל בצרכניה)
ואז גם דנאי מתה מולי. וזה היה טראומתי אפילו יותר כי אני ראיתי אותה נדרסת, אבל היא עדיין הייתה בחיים איזה שתי דקות אחרי זה והיא נשכה אותי נורא חזק מרוב כאבים.
אוי שיט אני עכשיו בדכאון.

עוד דברים להגיב להם?
אמממממממממממממ אני מסכימה וגם לא מסכימה.
אני חושבת שביחסים קרובים עם אנשים, לשקר זה לפעמים גורם הרבה נזק, גם לעצמך - כי צריך לתחזק את השקר וזה מעיק, גם לצד השני - כי אם זה מתגלה אז זה אחד הדברים הכי פוגעים ומערערים לגלות ששיקרו לך, וגם ליחסים - כי זה הורס את האמון וקשה מאוד לשקם.
אני כן מסכימה שמול אנשים שאין איתם יחסים קרובים, ובנושאים שבאמת לא עניינם - זה סבבה לשקר, אם זה מה שנוח לנו, ולא צריך לחשוב על אמירת האמת כאיזו אידיאולוגיה נעלה.
וכמובן מסכימה עם הסיפא, שלומר את האמת זה הרבה פעמים פשוט קל יותר, גם כשנדמה ההיפך.
אני בעיקר מדבר על שקרים לבנים או ובעיקר שקרים לאנשים לא חשובים. כלומר כשאין סיבה לתחזק את השקר.
פשוט יש מקרים כמו לדוגמה כשאתה רץ לתפוס מונית ואומר למישהו אחר שהגיע לה שאתה ממש זקוק לה דחוף כי אתה נורא ממהר. עכשיו נניח שיש סיבה אמיתית, אבל היא מורכבת. אז יותר קל פשוט לומר שאשתך בחדר לידה.
אוקי, זאת דוגמה מאוד ספציפית ולא ממש קשורה למה שהתכוונתי (זה שישי בערב, אני מבולבל הרבה, נחשו למה?) (לקח לי 3 נסיונות לכתוב את המילה "למה")(אבל איכשהו את הדבר הבא כתבתי יחסית בקלות)
בכל מקרה דוגמה אחרת ואולי יותר מוזרה, אבל כן יותר רלוונטית לדעתי:
בתיכון היה איזה ילד שממש לא אהבתי. באיזה טיול או משהו כיתתי הייתי איתו מאיזושהי סיבה. ואז הוא שאל אותי מה ההורים שלי עושים. ולא היה לי חשק שהוא יידע דברים לגבי אז אמרתי שההורים שלי הם עורכי דין. אני לא בטוח למה דווקא עורכי דין. אולי כי ידעתי בטח לא מעט על עורכי דין מסדרות טלוויזיה, אז חשבתי שאני יוכל לענות על שאלות אם יהיו.
בקיצור הכוונה היא יותר לאנשים שלא אכפת לך מהם ולכן לא אכפת לך אם הם יפגעו.

משהו שמאוד מעניין אותי זה האם ילדים הומואים גדלים עם הבנהשונה של שקרים או יחס שונה אל שקרים.
כלומר אני בקושי זוכר את עצמי בילדות לא משקר להורים שלי. ואולי אפשר לטעון שזה לא ממש שקר אם זה לא שהם ממש שאלו אותך. אבל בשבילי זה מאוד הרגיש כשקר כי בכל רגע הייתי מוכן למקרה שישאלו אותי משהו שיכול להוביל למסקנות כלשהם.
אני מניח שמעניין אותי האם ילדים אחרים הרגישו שהם שיקרו להורים שלהם כל הזמן בתור ילדים, או האם הם הרגישו שהם יכולים לבוא להורים שלהם עם כל אמת.

הקטע הכי מדהים פה זה שהמשטרה מצאה את הטלויזיה הגנובה (ושהיא בכלל חיפשה, אם חיפשה).
כן, אני חושב שגם ההורים שלי היו מופתעים מאוד מזה.
אם כי צריך לקחת בחשבון את זה שאנחנו אשכנזים :-P:
(זה כמו שאומרים בארה"ב ששוטרים מגיעים רק אם זה מישהו לבן התקשר)
יצאתי עכשיו לטיול עם הכלב ונזכרתי בתגובה שלך מהסיבה הפשוטה שהבית שלי נמצא ליד שבט צופים והחל מהחודש הם חוזרים לעשות פעולות |חבול|
לפחות זה רק פעם או פעמיים בשבוע ונראה לי שלפחות שעות.
אבל זה באמת יכול להיות מעצבן. אני לא גר ליד צופים, אבל העבודה שלי צמודה למתחם צופים של כפר סבא. לקראת סוף אוגוסט משום מה הייתה שם המון פעילות (אני מניח מכינים לשנה הקרובה) וזה עשה המון רעש. בשלב מסוים ביקשתי מהם שיהיו יותר בשקט.
ואישה רכובה על דרקון? ברור שזה אפשרי עם האפקטים של היום...רק לא באותו הסגנון, נילס הולגרסן עם אלימות וסקס...אולי יצליח...
נילס הולגרסון זה לא כבר עם אלימות וסקס?
כלומר יש כל מיני דברים עם התאכזרות לבעלי חיים. וחייב להיות סקס בשביל עוד דור של אווזים.
אמ,כן, אבל מה קשור?
זה נכון שפעמים שהיית מעורב ב'מכות' בבית ספר נוטות להיות יותר זכירות.
איפה פגשתי את אמא?
"האריסון" :-D יו ג'קמן מאשר!
לקח לי יותר מידי זמן להבין מה מצחיק (זה כי השם משפחה שלו הוא בעצם האריס)(אני כותב כדי שאני לא אשכח)
מה הקשר יו ג'קמן?
(כעורכת הייתי מעירה שקילו ביום נשמע לי הרבה יותר מידי, בטח בשביל להכין טוסט. הייתי משנה ל-200 גרם נגיד. אבל חוץ מזה אהבתי.)
לא. היא הייתה אוכלת קילו שלם של גבינה ביום!
(בתכלס אפשר להגיד שמשחקי הכס היא כבר גרסה למבוגרים של אגדות ילדים)
נראה לי שזה יהיה נכון לגבי כל סוג של ספרי/סדרת פנטזיה שהיא לא מיועדת לילדים.
חחח צירפתי את זה לפניך! :p
אה, בגלל זה זה היה לי זכור כשהגבתי ליעל
(אני כל הזמן כמעט מסיים משפטים עם סוף סוגר. כאילו אני כל הזמן חושב שאני כותב לסוגריים)

אוי הגעתי לסוף עמוד 3 (ההודעה האחרונה הייתה שלי)

אני תוהה אם זה ברור כמה out of it אני תוך כדי שכתבתי את התגובות האלו. בהנחה שזה באמת יוצא ברור זה בגלל שאני כל הזמן עובר על מה שכתבתי ומתקן דברים או שלוקח לי הרבה זמן לכתוב דבר אחד אבל אני כל הזמן מתקן את עצמי (זה מוזר אני שכחתי על מה דיברתי כשהתחלתי את המשפט)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לאלא לא המצאת, היה עורב בשם דולף עם שפם היטלר והוא בהחלט הפך לדיקטטור מרושע בהמשך.
עוד תגובה שנשמעה הזויה לחלוטין כשקראתי אותה בלי לקרוא קודם את מה שהתגובה מתייחסת אליו.
במיוחד בגלל שאני היי, ולכן אני לא מצליח לעבד מספיק מהר שדולף זה דמות משאלתיאל קוואק. או בכלל את הקיום של הסדרה שאלתיאל קוואק.

נזכר עכשיו בפרק שבו הוא הגיע לאי וגילה שכולו בנוי על גב של צב ים.
זה נכון? אני ממש לא מצליח להחליט אם זה משהו שהמצאתי עכשיו במוח שלי או משהו אמיתי (או בעצם משהו שהמוח שלי המציא בעבר)
חח, כן הבנתי את החלק הזה :) פשוט זה היה מפתיע איך הצלחת בצירוף מקרים לדבר על צפייה בבטלסטאר כשאני חושבת על זה כבר הרבה זמן
אוקי, נכון. אני באמת קורא מחשבות

המ.... אולי כדאי לי יהיה להצטרף לצפיה חוזרת בבאטלסטאר (בין אם תעשי עכשיו או בעתיד)

וואו, איך בא לי צפיה חוזרת של באפי. כלומר של הפורום. אם כי גם פשוט לבד.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סדרה נהדרת! סיפור אהבתם של דונלד ודייזי! כל כך חמוד ומתוק! ואחותו של דונלד...כל כך מצחיקה!!!
וואי, אולי כדאי לי לצפות בה.
מעניין אם יש אותה בדיסני+ בעצם כמעט בטוח שיש אותה
דונלד דאק היה הדמות המצוירת האהובה עלי כשהייתי ילד הייתה לי בובה שלו שמאוד אהבתי (בעצם אני לא זוכר אם הייתה לי בובה שלו בגלל שאהבתי אותו, או שאהבתי אותו בגלל שהייתה לי בובה שלו)
מעניין למה הוא היה אהוב עלי למרות שהוא הוצג כדי מניאק הרבה פעמים. או לפחות כמאוד עצבני. בעצם זה מתאים לי כי אני ג'ינג'י.
*או שאהבתי אותו יותר ממיקי מאוס בגלל שדונלאד דאק הוא לבן כמוני.
חחחח צפיתי בסרטון מלא ושכחתי את הסיבה שאני צופה בדונאל דאק
איך הגעתי לקליפ של שיר של הארי סטיילס
נראה לי שאמרו שיש 10 סופים, אבל אני ספרתי 12
(אני ממש לא בטוח)
אתה לא יודע? ואתה מנהל פורום טלויזיה???
אני מנהל טלוויזיה? לקח לי זמן להבין למה אתה שואל
כנראה שלא...חוץ מקטעי האלימות והסקס
כן, זה יותר מידי בשביל מבוגרים
אם אחיה לנצח,לא יהיה אכפת לי
[זה בתשובה ל:המושג "בן אלמוות" הוא מאוד פוגעני בבנות]
אם תחיה לנצח אז אולי מתישהו אתה בעצמך תהיה בת
[]
בא לי חביתה
וכיף כף
על חשבוני? נראה לך?
פופקורן
אני זוכר פעם שהכנתי פלאפל בפיתה בכלכלת בית ...יאאמי
היה לך שיעור של כלכלת בית? חשבתי שזה רק דבר בסדרות אמריקאיות(של תיכון) מסוימות
אולי אם אשנה את השם ל-It's Always Rainy סוף סוף לא יהיה חם? :-D
אולי.
אני חושב שנדע בוודאות רק אם תעשי את זה. אז קדימה
(הייתי צריך להזכיר לעצמי עכשיו שזה רק שינוי של שפ משתמש ולא בתעודת זהות או משהו כזה
Nope, צפיתי בדברים אחרים, לא היה מספיק אכפת לי מהם כדי לרשום אותם פה.
את צריכה להתחיל לעשות רשימות כמו מילי (זאת מילי נכון?) (פתקים)
תודה :-): זה פשוט מצחיק ועצוב קצת כי כבתור ילדה הייתי תולעת ספרים, הייתי מנסה לקרוא בלילה בחושך (לא רעיון טוב).
לרגע דמיינתי אותך אוכלת ספר בלילה בחושך (בתור ילדה)(וכתולעת)
קשה להתנער מזה
וואלה
גם הייתה לי תגובה אמיתית:
אצלי לפחות יש תקופות שונות בחיים ביחס לספרים. היו תקופות שבהן קראתי המון והיו תקופות שבקושי נגעתי בספר.
גם לאימא שלי יש את הקטע הזה חח, המשפחה שלי דוברת רוסית (ואני לא לצערי ;-() אז אין הבדל בין כלב לכלבה ברוסית, יש כלב קטן וכלב גדול ויש לנו פקינז. גם הכלב הקודם היה פקינז והיו פעמים שהיא הייתה קוראת לו היא (אבל זה בעיקר בגלל שהיא הייתה עם המשפחה שלה והם גם לא מתחברים לקונספט של כלבים אז כשהיא איתם יש מי שמבין אותה, אנחנו מתקשים להבין אותה קצת כי אנחנו אוהבים כלבים).
לקח לי זמן להזכר שגם באנגלית אין הבדל בין כלב לכלבה
אני קולט לאט לאט דברים כמו זה שאמא שלך רוסיה, אבל כנראה אבא שלך לא
אני מתמקד בדבר הנכון?
בסדר, נו, קודם שיהיו בכלל הוכחות ליקומים נוספים ואז נדבר :-P:
חחחחח
חחח, של מילי
אני כמה פעמים עכשיו דמיינתי שכתוב כאן אבא של מילי
שאלתי את אימא שלי והיא אומרת שזה בעיקר כדי שכשמייבשים את הבגדים הצבע לא ידהה. במילותיה: את לא תתחילי להפוך כל בגד לפני שאת תולה, אז מכניסים למכונה הפוך.
הא
אני תולה בבית אז השמש לא ממש בעיה
אני מניח שהכוונה היא כשמייבשים בדרך של לתלות בשמש
לא. זה לא שאני שונאת לחם, אני כן אוכלת לפעמים אבל ההעדפה הראשונית שלי היא בלי.
טוב מאוד כי עדיף לא לשנוא שום דבר
(אולי גם לא לאהוב, אבל זה כבר נושא אחר)
כתבתי מקודם שאני כמעט לא יוצאת מהבית |חבול| מה יש לי לחפש בבתים של אחרים?
אותם הדברים שאת אוהבת בבית שלך
חחח, אבל אם תשים את כל האנשים האלה בקורס אחד, כולם יכשלו כי לא יהיה ממי להעתיק.
חחחחח
גם ממני מישהו ניסה להעתיק ממני כשהייתי ילד. הוא היה שני שורות מאחורי ואני ישבתי ממש ליד המורה. כלומר המורה הייתה קרובה אלי יותר ממנו. אם התקווה שלו הייתה שאני אשמע אותו והמורה לא, אז זה אומר שהוא היה צריך לכוון ברמה מאוד גדולה של דיוק את העוצמה של הקול שלו. מעניין אם אפשר ככה לכוון עד לאן ישמעו את הקול שלך. ככה בדיוק. זה יכול להיות ממש טוב בקונצרטים כי אז פשוט יכוונו שהקול יגיע רק לאנשים שבאולם ולא תהיה בעיה של זיהום רעש. זה הגיוני?
קונצרטים אמרתי? התכוונתי הופעות. פשוט באנגלית זה קונצרטס
מה שמביך זה שהמשגיחה עמדה שם. הפעם השנייה הייתה בכלל נוראית כי המנכלית והמנהל היו שם!
חחח, אבל אם תשים את כל האנשים האלה בקורס אחד, כולם יכשלו כי לא יהיה ממי להעתיק.
אני קורא את זה שוב ותוהה איך הגעתי למה שלפני רגע העסיק אותי
אני כבר לא זוכר
שתדעי לך שהתחלת להשפיע עליי קצת, חיפשתי את הזמרות האהובות עלייך בגוגל. גיליתי מי זו ליאן ריימס ורק אז עשיתי את הקישור לכינוי שלך. אה וזה היה ב-28.8, ביום הולדת של ליאן וישר אמרתי: בטח דילן חוגגת, חחח
פתאום קלטתי את הדמיון בין השמות של דילן וליאן
איזה קטע, גם הכלב שלי שונא כלבים אחרים. ובני אדם. לפעמים ממש מביך ללכת איתו ברחוב כי הוא יכול להתנפל על אנשים סתם ככה (למזלנו הוא פקינז אז אנשים יכולים לעשות לו פו והוא נופל על הרצפה), זה ממש לא נעים לי כשאנשים רק מתקיימים והוא בא אליהם בעצבים. היית לוקחת את הכלבה של הבוסית שלך לטיול? במה עבדת?
זה לא כל הכלבים (בכל הטיולים) שנובחים על אנשים כשלוקחים אותם לטיול בחוץ?
גם לי היו חוויות עם כלבים שנובחים
אבל נראה לי שכלבים קטנים נובחים יותר מאשר כלבים גדולים. הכלב שלי עכשיו באמת גדול יחסית ולא נובח כמעט. הוא יתחיל לנבוח אם הכלב האחר נובח עליו.
אבל הוא שקט רוב הזמן אם עוברים ליד אנשים או כלבים
זה נשמע מפחיד מידי.
מצד שני גם כשאנשים שולטים זה מפחיד. אולי אפילו יותר.
אולי שלטון המכונות יהיה מעולה דווקא.
וואו, קונספט מגניב. שיהיה יותר צודק תחת שלטון מכונות.
אני פתאום לא בטוח אם זה משהו משומש מאוד במד"ב. שיט שכחתי על מה אני מדבר.
וואלה
היה סדרת ספרים שבה המכונות די שלטו על האנושות, אבל זה היה ברצון של כולם. למכונות לא הייתה שום סיבה להיות רעים לבני אדם. הם בעיקרון פעלו לטובתם. שזה מאוד הגיוני כי למה לא? זה התכנות שלהם. אולי הבעיה בכל הסיפורים המדבים האלו זה שתמיד בני האדם עשו משהו רע למכונות באיזשהו שלב. להמ זאת הנחת המוצא? למה בני אדם לא יכולים פשוט להיות טובים עם המכונות.
האם בכלל בעיה לעבור על התכנות המקורי שלך?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היא בטח פעם היתה אחלה מכונית.
לא על מה שהוא היה. על מה שהוא עכשיו
(זה בקשר למכונית)
את... בלי מצלמת רברס? 8-* תשמעי אז כל הכבוד לך, מבחינתי זה דבר ששינה לי את החיים. ברוב המקומות שאני מעיזה לחנות עם המצלמה, לא הייתי מעיזה לנסות בלי. (מדברת בעיקר על חניה במקביל, לא בניצב שאז אפשר להסתדר עם המראות סה"כ, למרות שגם זה הרבה יותר קל עם המצלמה).
היום נסעתי פעם ראשונה עם האחיינית שלה. כלומר שהיא נהגה. היא קיבלה רשיון רק איזה שבוע לפני.
אז היא סיפרה לי שהיא מעולה בחניה במקביל. ואז היא סיפרה לי שבעצם זה מאוד שונה לעשות את זה במכונית של ההורים שלה כי למורה לנהיגה שלה הייתה מצלמה כזאת מאחור שרואים מה שהיא רואה במסך גדול. אז כמובן שהיה לה קל. או לא כמובן. אבל הגיוני שיהיה לה הרבה יותר קשה במכונית של ההורים שלה שאין בה דבר כזה. אבל היא סיפרה לי שהיא ניסתה עם אמא שלה ושהיא עשתה את זה מעולה. אולי קצת רחוק מידי מהמדרכה.
(ואז סיפרתי לה שאני בשביל לחנות קרוב למדרכה כשאני חונה במקביל אז אני מוריד את המראה (כתבתי מצלמה) למטה כדי שאני אראה את הגלגל האחורי. אז אני שוכח להעלות את המראה וכשאני נוסע בכביש ראשי אני תפאום בא לעבור נתיב לנתיב ימני יותר ואז אני מסתכל במראה צד ימין ואני רואה את הגלגל של האוטו שלי במקום הכביש)
את הבן דוד שהזכרת אני לא מכירה, אבל אני מקווה בשבילו שהוא לא נובח.
חחחחחחחח כי לא כתבתי את המילה כלב
נכון?
צ'אק מאוד!! (ספוילר לסמוך על סול) אבל שכחתי שהוא היה בסצינה קטנה גם בחודש הזה.
תירוצים!
כי אני לא מעיזה לגגל אותו [פיטר בישופ אהובי החדש] עד שאסיים את הסדרה.
צודקת
אתה תבין בדיוק למה ועד כמה הציטוט הזה מצחיק רק בשנת 2024 |פטיש|
לקח לי זמן להבין שהסיבה שזה מצחיק היא שאני אראה פרינג' עד אז. בהנחה שזה מה שאני אעשה.
ולא משהו לגבי סוף העולם או תרחיש אימה שיתרחש רק בשנת 2024
אעאעאה מאיפה זה?????? זה טורצ'ווד??????????????
כן!
ראית דוקטור הו ולא טורצ'ווד?
אז יקום זה לא מילה כללית לכל מה שיש, לא במובן המדעי המקובל.
תחשוב למשל על כך שהמדע אומר ש"היקום התחיל במפץ הגדול". אז זה ברור שהכוונה ביקום פה היא למרחב הספציפי הזה שכולל את אוסף הגלקסיות והחומר והוואקום שביניהן - זה שאנו "רואים" (למרות שאת חלקו אנו רק מסיקים, אבל מסיקים מראיות).
אם כמוני מניחים שקיימים מעבר למרחב הזה, כלומר "לצידו", עוד מרחבים מאותו סוג, אז המפץ הגדול שלנו לא התחיל גם אותם, אלא הגיוני יותר שלכל אחד מהם היה מפץ משלו, אולי בזמן אחר.
לקח לי עכשיו הרבה זמן להבין את ההגיון בזה
(משהו שאני כבר לא זוכר)
אה. אז היו אולי כמה פיצוצים כאלו שיצרו גלקסיות וכל השטויות. יכול להיות שהם היו באיזה מרחב שאנחנו לא יכולים להבין כלומר הפיצוצים. או הדברים שהתפוצצו.
מאוד מוזר לנסות לחשוב על מה היה לפני המפץ הגדול. כלומר כשאני חושב על זה לפעמים אני מדמיין מין חלל לבן כזה. שזה מוזר כי לבן זה אור ומאיפה יגיע האור אם שום דבר עוד לא נוצר
אבל גם אם חושבים על עוד יקום במובן "המקביל", אז זה רק אומר שהוא במימד אחר, אבל בכל זאת אם אתה מאמין שהמימד הזה והיקום הזה קיימים, אז הם גם חלק מ"כל מה שקיים", והם לא חלק מהיקום שלנו.
רגע, מימד ויקום הם מונחים דומים? מקבילים? :-D
כמובן, אבל רק כי זה נשמע כיף.
כן אחלה כיף שבעולם
אני חושבת שפספסת את הכוונה של השאלה שלי.
זה לא שמציעים לי את הדבר הטעים, ואז באמת אולי לא בא לי עליו באותו רגע,
אלא שבא לי על משהו מסויים. האם למרות שיש לי חשק אליו עכשיו, אני אצליח להתאפק ולהמנע.
זה מאוד שונה.
אני ממש לא מצליח לעקוב אחרי הפסקה הזאת
אני פתאום חושב על דברים אחרים.
מה אם יהיה לי נזק מוחי והדבר האחרון שיהיה ממני זה מה שאני כותב כרגע. ואם אני לא אזכור לשלוח אז זה גם לא יתפרסם.
אני תוהה אם תהיה דרך להכנס למחשב שלי אם אני אמות. או מתי שאמות במובן שזה יכול לקרות גם עוד 40 שנה וזה יהיה רלוונטי.
אז אם אני אמות לא ידעו את הסיסמה שלי למחשב. האם זה אומר שאף אחד לא יסתכל על הדברים שלי אחרי שאני אמות?
או שאפשר לפצח את זה או משהו כזה
זה באמת קשה כשאנשים מפסיקים להיות מוזרים כמוך.
מאוד קשה
(קצת יותר מידי אמיתי בשבילי כרגע)
בסדר אז אני אוסיף סעיף עם סייגים מתאימים.
חחחח סייגים
לא היה לנו אז אימובילייזר (הדבר היה קיים אבל לא היה חובה).
לאחיינית שלי מקודם הייתה בעיה עם האימובילייזר של המכונית בגלל שהיא לא רגילה לזה. מסתבר שהיא לא סובבה מספיק את המפתח
להיות תקוע בחלומות לנצח בלי אפשרות להתעורר נשמע לך דבר טוב? ואם יש לך סיוטים נוראיים? זה ממש מפחיד ומזעזע.
כנראה אין לי כל כך סיוטים. או שהם יותר נמחקים לי באופן מוחלט מהראש אחרי שאני מתעורר.
בכל מקרה חיים בתוך חלום לא נשמע לי כל כך נורא
תתבייש לך שאתה לא מכיר את הציטוט הקלאסי של מילי08 "לא כתבתי כלום בפתקים"!
בושה בשבילי
ואפרופו מילי... את שוב הולכת להשיב לשאלון בסוף החודש? |שוטר| @מילי08
היא כתבה?
(חשוב לי להגיד שאני לא גזענית נגד הודים.)
זה שאת צריכה להגיד את זה גורם לי לחשוד.
זה בדרך כלל המצב.
כלומר שוטר מאוד יחשוד אם מישהו יבוא אליו ברחוב ויגיד לו "אני לא רצחתי את אשתי". זה נשמע מוזר
:-D [הסרט דיונה]
זה מזכיר לי שרציתי לציין שהעולם של חולית (דיונה) התחיל (או יותר נכון לומר שאחד הדברים שהתרחשו בעבר של העולם של חולית (שהוא בעיקרון עתיד שלנו, זה לא פנטזיה)(כלומר מהבחינה היא שזה לא סיפור פנטזיה)(מעניין שאני חושב על מדע בדיוני עם חלליות בתור דבר שברור שהוא מתרחש בעתיד שלנו. ככה זה במסע בין כוכבים ובבילון 5. בעצם בסטארגייט ופארסקייפ זה קיים בהווה מתמשך.
אז משהו שהתרחש בעבר של העולם של חולית זה שהיה שלטון מכונות. ואירוע עצום בעבר של העולם הזה הוא הג'יהאד הבאטלרייני. שבו בני האדם מרדו נגד המכונות וניצחו אותם. בגלל זה בעולם הזה אינטיליגנציה מלאכותית זה דבר אסור לפי דת. זה בעצם הגיוני, כי לא אמרתי מה הדת שלהם. זה חלק חשוב מהסיפור כי הם לא יכולים להשתמש במכונות בשביל חישובים מורכבים מסויימים. זה פשוט מין מעצור להתפתחות טכנולוגית.
כולם חושבים ככה על חיות המחמד שלהם...וכולם צודקים!
אני מעדיף ילדים על חיות מחמד. כלומר כשזה בין תינוקות שהם אחיינים שלי אז חיות המחמד יפסידו.
כלומר לדעתי אחיינים שלי יותר חמודים מחיות מחמד שלי

*אני צריך להגיד שאני מרגיש ממש רע עכשיו בגלל משהו

It's Always Sunny

Well-known member
אבל העבודה שלי צמודה למתחם צופים של כפר סבא. לקראת סוף אוגוסט משום מה הייתה שם המון פעילות (אני מניח מכינים לשנה הקרובה) וזה עשה המון רעש. בשלב מסוים ביקשתי מהם שיהיו יותר בשקט.
האם הם היו בשקט אחרי שביקשת?

המ.... אולי כדאי לי יהיה להצטרף לצפיה חוזרת בבאטלסטאר (בין אם תעשי עכשיו או בעתיד)
אחרי פרינג' :-): עכשיו אני שמחה שלא ראיתי בטלסטאר, יהיה כיף לכתוב על זה פה

וואו, איך בא לי צפיה חוזרת של באפי. כלומר של הפורום. אם כי גם פשוט לבד.
דיסני פלוס :-/

(בעצם אני לא זוכר אם הייתה לי בובה שלו בגלל שאהבתי אותו, או שאהבתי אותו בגלל שהייתה לי בובה שלו) [דונלד דאק]
הביצה או התרנגולת? |תוהה|

אולי.
אני חושב שנדע בוודאות רק אם תעשי את זה. אז קדימה
(הייתי צריך להזכיר לעצמי עכשיו שזה רק שינוי של שפ משתמש ולא בתעודת זהות או משהו כזה
:-D:-D

את צריכה להתחיל לעשות רשימות כמו מילי (זאת מילי נכון?) (פתקים)
אני זוכרת את הסדרות האחרות שצפיתי בהן, פשוט הן לא מספיק חשובות כדי שאכניס אותן לפה, חחח

לרגע דמיינתי אותך אוכלת ספר בלילה בחושך (בתור ילדה)(וכתולעת)
קשה להתנער מזה
וואלה
:-0:-0:-D:-D

לקח לי זמן להזכר שגם באנגלית אין הבדל בין כלב לכלבה
אני קולט לאט לאט דברים כמו זה שאמא שלך רוסיה, אבל כנראה אבא שלך לא
אני מתמקד בדבר הנכון?
חחח, אימא שלי לא רוסייה וגם אבא שלי לא. המשפחה שלי דוברת רוסית אבל הם לא מרוסיה. הקטע זה שברוסית בניגוד לאנגלית יש הבדל בין כלב גדול לכלב קטן (אלה הדברים המעטים שאני יודעת ברוסית, יכולה לומר כמה משפטים אבל לא לנהל שיח).

חחחחח
גם ממני מישהו ניסה להעתיק ממני כשהייתי ילד. הוא היה שני שורות מאחורי ואני ישבתי ממש ליד המורה. כלומר המורה הייתה קרובה אלי יותר ממנו. אם התקווה שלו הייתה שאני אשמע אותו והמורה לא, אז זה אומר שהוא היה צריך לכוון ברמה מאוד גדולה של דיוק את העוצמה של הקול שלו. מעניין אם אפשר ככה לכוון עד לאן ישמעו את הקול שלך. ככה בדיוק. זה יכול להיות ממש טוב בקונצרטים כי אז פשוט יכוונו שהקול יגיע רק לאנשים שבאולם ולא תהיה בעיה של זיהום רעש. זה הגיוני?
קונצרטים אמרתי? התכוונתי הופעות. פשוט באנגלית זה קונצרטס
לול, זה כזה פרייסלס :-D אני מניחה שהמורה שמעה אותו?
לפני שקראתי את המשפט על ההופעות דמיינתי קונצרט של מוזיקה קלאסית חחח

אבל נראה לי שכלבים קטנים נובחים יותר מאשר כלבים גדולים. הכלב שלי עכשיו באמת גדול יחסית ולא נובח כמעט. הוא יתחיל לנבוח אם הכלב האחר נובח עליו.
אבל הוא שקט רוב הזמן אם עוברים ליד אנשים או כלבים
כן, נראה לי שלכלבים קטנים יש תסביך נחיתות בגלל הגודל והם מרגישים צורך לפצות על זה עם הנביחות. היו לי מלא פעמים כשהלכתי איתו ליד כלבים גדולים, הוא התחרפן והכלב הגדול פשוט התעלם ממנו :-D

Lion_Heart

Well-known member
וואי, אולי כדאי לי לצפות בה.
מעניין אם יש אותה בדיסני+ בעצם כמעט בטוח שיש אותה
דונלד דאק היה הדמות המצוירת האהובה עלי כשהייתי ילד הייתה לי בובה שלו שמאוד אהבתי (בעצם אני לא זוכר אם הייתה לי בובה שלו בגלל שאהבתי אותו, או שאהבתי אותו בגלל שהייתה לי בובה שלו)
מעניין למה הוא היה אהוב עלי למרות שהוא הוצג כדי מניאק הרבה פעמים. או לפחות כמאוד עצבני. בעצם זה מתאים לי כי אני ג'ינג'י.
*או שאהבתי אותו יותר ממיקי מאוס בגלל שדונלאד דאק הוא לבן כמוני.
חחחח צפיתי בסרטון מלא ושכחתי את הסיבה שאני צופה בדונאל דאק
איך הגעתי לקליפ של שיר של הארי סטיילס
ממש ממש ממליץ, יש רק שלוש עונות, אבל זה נהדר!
אני מנהל טלוויזיה? לקח לי זמן להבין למה אתה שואל
הכל בסדר?
כן, זה יותר מידי בשביל מבוגרים
לשלב נילס הולגרסן עם סצנות סקס...האמת יכול לעבוד,אם יעשו את זה טוב...רק בלי אווזי הבר בבקשה!
[זה בתשובה ל:המושג "בן אלמוות" הוא מאוד פוגעני בבנות]
אם תחיה לנצח אז אולי מתישהו אתה בעצמך תהיה בת
לא רעיון רע כל כך!
[]

בא לי חביתה
וכיף כף
אפשר להכין חביתה בקלות וכיף כף יש בכל מכולת קרובה לביתך!
אההה,לא
היה לך שיעור של כלכלת בית? חשבתי שזה רק דבר בסדרות אמריקאיות(של תיכון) מסוימות
היה והכנתי שם כל מיני דברים, מסלט כרוב עד לזניה...שם למדתי לבשל!

Lion_Heart

Well-known member
אני מעדיף ילדים על חיות מחמד. כלומר כשזה בין תינוקות שהם אחיינים שלי אז חיות המחמד יפסידו.
כלומר לדעתי אחיינים שלי יותר חמודים מחיות מחמד שלי
לגמרי מקובל!, אני את שלי לא כל כך סובל, אבל זה קטע אישי
*אני צריך להגיד שאני מרגיש ממש רע עכשיו בגלל משהו
אתה בסדר?,לא,שואל באמת!

Reutk

Active member
ביליתי עכשיו איזה 10 דקות לבחור גיפים שלו ואני לא מתחרטת
10 דקות זה מעט מידי |מאוהב|

דיסני! וגאס, ואז דיסני
ועם זאת לא סיבה למסיבה אז מה כן?

תכנית נקיון באקסטרים
מה זה? תוכנית שכל פרק בה ינקו בית מטונף ממש תוך שעה? כי בא לי גם לראות.

שימצאו דרך להפוך אותי לבן אלמוות
תשובה מעולה :-D

פרצו לכם פעם לבית או שדדו אותכם? ספרו. כן..
ו...?

אבל את המטען צריך להביא לבד,
אבל עדיף לא להטעין במטענים ציבורים
לא התכוננתי מראש אז לא היה לי והייתי בהיסטריה שתגמר לי הסוללה אז ביליתי את כל הנסיעה בלי לפתוח אותו כמעט!
הייתי שם
ניסיתי לפחות להציץ בטלפונים של אנשים לידי.
והם לא הסתכלו עליך מוזר? כי אני לגמרי הייתי.

איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד? ריאליטי גירושין. משהו כזה שעוקב אחרי שני בני הזוג במאבק גירושין בזמן אמת, ואולי גם הצופים ישתתפו בהצבעות איכשהו לגבי הטענות והדרישות של כל אחד מהם, מי צודק, מי הרע, מי הטוב, מי צריך לקבל את הבית והכלב, אצל מי צריכים להיות הילדים (אוקיי זה מוגזם) וכו'. מרושע וצהוב - אבל פוטנציאל לרייטינג ענק לדעתי
זה נשמע לי מייגע ממש אבל כן זאת כנראה גם תהיה פצצת רייטינג.

הדוקטור (של טננט) עם ספייק מבאפי
אומנם לא ראיתי את שתי הסדרות האלה אבל בהסתמך על המראה של הדמויות והמעט שאני יודעת עליהן זה נראה אחלה שילוב.

תבררו מה באמת מתאים לכם
כן, אבל זה החלק הקשה. אהבתי שנתת הצעה באמת |כן|

יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." : כשיווצר קשר עם תרבות חייזרית מתקדמת, או שמסע בחלל העמוק יהפוך לאפשרי וזמין (בעקבות פריצת דרך שתתגבר על המחסום של מהירות האור וכו'), או בשנת 5000. מה שיבוא קודם.
אני מנסה להבין מה גורם לך לחשוב שחייזרים לא היו גרועים בדיוק באותה מידה כמו בני אדם כדי שיהיה כדאי לך בכלל לפגוש אותם?

Lion_Heart

Well-known member
ועם זאת לא סיבה למסיבה אז מה כן?
קרוז דיסני?
מה זה? תוכנית שכל פרק בה ינקו בית מטונף ממש תוך שעה? כי בא לי גם לראות.
הממ...רעיון נהדר!
תשובה מעולה :-D
תודה,חשבתי ככה
גנבו לי דברים בזמן שישנו

למעלה