The Cones of Dunshire ספטמבר 2022 – סיכום חודש 🐳🙀🎒🍌📺🍕🎠⚓📶

Lhuna3

Well-known member
אני כתבתי שזה ממש לא מה שאני עושה.
כי אני ממש לא מרגיש שאני vibe או chill או עושה דברים כיפים במיוחד.
אתה לא מבלה את זמנך הפנוי בדברים שכיף לך לעשות? למה לא?
(אתה אפילו מתמסטל בסופי שבוע. אם זה לא לצרכים רפואיים, אז זה נשמע לי די וייב וצ'יל, לא?)
לרוב אין לי סיוטים
כיף לך! (לא שיש לי כל הזמן, אבל מספיק בשביל שזה ירתיע אותי).
כולם חושבים ככה על חיות המחמד שלהם...וכולם צודקים!
נכון. |כן|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתה לא מבלה את זמנך הפנוי בדברים שכיף לך לעשות? למה לא?
(אתה אפילו מתמסטל בסופי שבוע. אם זה לא לצרכים רפואיים, אז זה נשמע לי די וייב וצ'יל, לא?)
לרוב אני פחות וייב וצ'יל ויותר חושש ודואג ומנתח מצבים
ונכון שהתחלתי קצת להתמסטל בסופי שבוע,
אבל אתמול בזמן שהייתי מסטול הגעתי למסקנה שאני עושה את זה לא טוב כי כשאני היי אני כל הזמן מנתח יותר מידי את מה שאני חש

Lion_Heart

Well-known member
אני לא מאמינה שאתה אומר דבר כזה.
להיות תקוע בחלומות לנצח בלי אפשרות להתעורר נשמע לך דבר טוב? ואם יש לך סיוטים נוראיים? זה ממש מפחיד ומזעזע.
זה...בואי נאמר שזה לא קטע נעים במיוחד

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|אבטיח| שם:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטאן הפליימקיפה (Taylor's Version)
אני רואה שעדיין לא הוספת את שם המשפחה סטיילס
|לימון| סדרות החודש:|קדימה|סמוך על סול - בפעם האחרונה באמת בפרק סיום מושלם|כתר|
רק רציחות בבניין - סגרה עונה נהדרת בפרק סיום מעולה.
שי האלק - ממ נחמד.
המירוץ לדארג של רופול אולסטרז 7 + עונה 3 - עונה 3 זאת סדרה הספורט שלי עכשיו. בקרוב אני אוכל לחזור להיי סקול מיוזקל יאיי.
Girls5Eva - זה היה כ"כ בתחילת החודש שכבר שכחתי. סדרה מעולה וקורעת!
Uncoupled - גם היה כ"כ בתחילת החודש ששכחתי עד שראיתי אצל ניק. באמת נשכחת.
מרגיש לי שאורך הרשימה שלך יותר מידי קרוב לאורך הרשימה שלי
|לימון| סרטי החודש:|קדימה|דנקירק - האם צפיתי בסרט מלחמה רק כי הארי סטיילס משחק בחלק קטן בו? כן. האמת סרט טוב. וגרם לי לחשוב על הסצנה המהממת ב Atonement.
דנקירק מעולה גם בלי קשר להארי, אבל גם אהבתי אותו שם.
והסצנה הזאת מכפרה היא באמת מעולה כל פעם מחדש.
(רק שהפעם תהיתי - איך עשו שיורים בסוסים והם נופלים בלי באמת לעשות את זה?)
|לימון| שירי החודש:|קדימה|בייסקילי כל הדיסקוגרפיה של הארי (הממש קטנה בינתיים. שעתיים ורבע סה"כ. לטיילור יש לי פלייליסט של 12 שעות ועוד אין בו את האלבום הראשון) אז מה אני אבחרררררררר??? אוקי בחרתי
Harry Styles - Sweet Creature
נחמד. לא נראה לי שהכרתי
|לימון| ספרי החודש:|קדימה|Husband Material - נחמד אבל לא סוחף כמו הראשון.
הבנתי שמתוכננים עוד ספרי המשך אז אני חושב שאולי אני אחכה כבר עם זה עד שהבא ייצא
|לימון| דמויות החודש:|קדימה|קים וג'ימי בפעם האחרונה|כתר| גם ראז'ה מרופול
|לימון| שחקני החודש:|קדימה|ראיתי סרט עם הארי סטיילס אז זה נחשב ממש הפעם בתור שחקן!!!
|לימון| קראש החודש:|קדימה|המלאך היפיפיה הזה עם החיוך שיום אחד יהרוג אותי|מאוהב||מאוהב|
צפה בקובץ המצורף 61849 צפה בקובץ המצורף 61850
:love:
|לימון| ציטוט חודשי:|קדימה|"הייתי פושעת אם זה היה חוקי" - אחותי בשעת נהיגה.
נשמע כמו פרדוקס מעניין
|לימון| סיבה למסיבה:|קדימה|טיילור הממזרה הזאת הגיעה מהממת לVMA והכריזה על אלבום חדש לחלוטין באוקטובר!!!!!!!!!|מאוהב|
אלבום שהוא לא פשוט לשיר מחדש את השירים הישנים שלה?
|לימון| [למתקדמים] סיפור החודש:|קדימה|אני לא מתקדמת:-(
יאללה, תתקדמי
|לימון| למה מצפים בחודש ספטמבר:|קדימה|ראש השנה = חופש ואוכל|מאוהב| וגם הופעה של ראז'ה.
השנה נראה לי שראש השנה באמת באמצע השבוע אז זה יהיה מעולה
|עוגיה| איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד?|קדימה|משהו שאיכשהו הצופים ממש משתתפים בו. אבל לא יודעת איך.
קצת כמו משחק מחשב מרובה שחקנים
|עוגיה| אילו שתי דמויות מסדרות שונות הייתם רוצים לראות כזוג רומנטי?|קדימה|הממ אהבתי|תוהה| אוו אוו לוקי וקילגרייב!! זה יהיה סקסי ומרושע. חשבתי קצת על קלאוס מאקדמיית המטריה וניית'ן ממיספיטס אבל זה מרגיש לי קצת רמאות. אבל לא הצלחתי לחשוב על שידוך ראוי ומספיק מטורלל לקלאוס. רק נייתן ברמה שלו.
נשמע מאוד אינססטי
|עוגיה| לאיזה סדרת ילדים כדאי היה לדעתכם לעשות גרסה למבוגרים (או להיפך)?|קדימה|בד"כ זה רעיון רע. וואי לא מצליחה לחשוב על משהו.
אקס מן היא סדרה לילדים
|עוגיה| האם אתם מאמינים שיש עוד יקומים באמת (נמקו)?|קדימה|לא. אני לא יודעת מה יש לנמק:-D אני לא מאמינה בכלום באזורי העל טבעי ומד"ב.
זה קצת כמו להגיד שאת לא מאמינה בגלקסיות נוספות
|עוגיה| כמה חיות מחמד היו לכם עד היום ואיזה? את מי הכי אהבתם?|קדימה|בגיל 4 כזה דוד שלי הביא לי ארנבים שלא החזיקו. וחוצמזה היה את הכלב שהיה אצלנו מגיל 14 עד שנה שעברה:-( (לא מאמינה שעברה שנה:-0). היו לי יחסים מורכבים איתו אבל בתכלס אהבתי אותו.
מה הארנבים האלו ניסו להחזיק?
|עוגיה| תנו לנו עיצה טובה לחיים. זה יכול להיות בכל נושא.|קדימה|תחנו ברוורס, יותר קל לצאת.
לא יודע, נראה לי שיותר קל לצאת ברוורס מאשר להחנות ברוורס
|עוגיה| התשובה שלכם היא "לעיתים רחוקות". מה היתה השאלה?|קדימה|כל כמה זמן קורה לך משהו מעניין?
כל יום בפורום הוא יום מעניין
|עוגיה| מה לשים לכם בפיתה?|קדימה|נוטלה
אני יכול להתחבר עם זה (למרות שעל שהשאלה "כל כמה זמן אתה אוכל נוטלה?" אני אענה ב"לעיתים רחוקות")
|עוגיה| יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." :|קדימה|כשמגיעים לסנקטום.
יהיה לך יותר סיכוי לשרוד אם תחכי לסוף עונה 7
|עוגיה| פרצו לכם פעם לבית או שדדו אותכם? ספרו.|קדימה|למזלי לא|מזיע|
מרגיש לי שלהרבה אנשים כאן לא גנבו. ממש בושה לעולם הפשע הישראלי
|עוגיה| ושאלת אורח מאת @dory30 : ספרו אנקדוטה מעניינת מתקופת הלימודים בביה"ס.|קדימה|אחח השביתה הגדולה של 2007. כשהייתי בכיתה י' מסוכות עד חנוכה חודשיים שלמים הייתה שביתה, זה היה כמו חופש גדול נוסף אבל בלי ילדים קטנים ופחות חם בחוץ. זמנים טובים. היה מאד כיף.
איזה קטע, ממש השבוע מישהו דיבר איתי על השביתה הזאת וכמה שהיה כיף בה.
וגם אז וגם עכשיו אני חושב לי - מה אני עושה מדבר עם מישהו כל כך צעיר שהוא בעצם עדיין היה בבית ספר בשנת 2007!
🍸תמונה/וידאו/בדיחה/מתכון לזכיה בלוטו שתרצו לחלוק עם הכיתה?|קדימה|אל תמלאו לוטו חבל על הכסף.
|מצלמה|ובכן ביום ראשון בלילה היה VMA וטיילור הגיעה ובמקביל הארי הופיע במדיסון סקוור גרדן. אז אני קמתי בבוקר להמון תמונות כאלה|מאוהב| איך אפשר לעבוד ככה??
צפה בקובץ המצורף 61848

השניים האלה... הם באמת never go out of style :-P:
הארי הופיע במקום אחר בזמן שהיו פרסי הVMA. הוא לא היה אמור להיות שם?
|אקשן|ניסיתי להתאפק עם סרטוני הארי אבל אני לא יכולה הוא מצחיק וחמוד מידי|מאוהב|
הארי מדבר עם מעריצים שזרקו צ'יקן נאגטס על הבמה בהופעה:
חחחחחחחח
אין לי ממים מצחיקים סורי:-(
לעולם לא נסלח

didalf

Well-known member
כולם היו רוצים להיות דילן, אבל במקום זה כולכם הפכתם להיות ניק.
עצוב מאד

את יודעת שזה לא רנדומלי מתי שמים את השאלונים האלו
אז השאלה היא למה תמיד יש לך חיים דווקא בראשון לחודש?
שאלה טובה. צירוף מקרים גרוע|תוהה|

את... בלי מצלמת רברס? 8-* תשמעי אז כל הכבוד לך, מבחינתי זה דבר ששינה לי את החיים. ברוב המקומות שאני מעיזה לחנות עם המצלמה, לא הייתי מעיזה לנסות בלי. (מדברת בעיקר על חניה במקביל, לא בניצב שאז אפשר להסתדר עם המראות סה"כ, למרות שגם זה הרבה יותר קל עם המצלמה).
יש לי אוטו ישן נורא. אין בו חיבור לכבל AUX, את מדברת איתי על מצלמה.
אבל באוטו של אבא שלי יש ואני לא כזה מסתדרת איתה, הפרופורציות שלה משונות. מצד שני לא ניסיתי לחנות איתו במקביל, אולי זה עוזר.
בעצם זה כן עזר לי קצת לצאת אתמול מחניה שהיו יותר מידי מכוניות סביבי.

כן, כי הסרט מגיע רק לאמצע הספר שזה מבוסס עליו.
אז השרט השני באמת יהיה יותר אפי כנראה.
והוא כל כך מסובך שמישהו שאני מכיר יצא מהסרט והרגיש שהוא לא הבין כלום. הוא כל כך לא הבין כלום שהוא ניסה להזביר לי סצנה מסוימת והוא אמר "הקטע שהמלך אומר ככה וככה" ואני אמרתי לו שאין מלך והאם הוא מתכוון לאימפרטור והוא אמר לא. אז אמרתי לו שהיו בסרט דוכס וברון, אבל לא היה מלך.
אההה חולית. דיון. הייתי בטוחה שהוא התכוון ל"דיאנה" וכתב עקום. (יצא סרט בשם כזה לא מזמן על הנסיכה דיאנה לא?)

אני רואה שעדיין לא הוספת את שם המשפחה סטיילס
כמו שאמרתי ללונה, לקח לי ולסב כמה שנים להתמסד. אני לא קופצת לנישואים מיד. אפילו שאני סופר מאוהבת בו עכשיו.

מרגיש לי שאורך הרשימה שלך יותר מידי קרוב לאורך הרשימה שלי
זה אומר משהו טוב לגבי או משהו רע לגביך?:-D
ומוזר שזה יצא ככה כי הרגשתי שלא ראיתי כלום כמעט החודש.

דנקירק מעולה גם בלי קשר להארי, אבל גם אהבתי אותו שם.
כן הוא מספיק טוב כדי שאני לא אסבול בסצנות שהוא לא מופיע בהן (חוץ מהאלה של הטיסה שהיו קצת משעממות וצעקתי "טוב תחזרו להארי מה איתו????")
והסצנה הזאת מכפרה היא באמת מעולה כל פעם מחדש.
(רק שהפעם תהיתי - איך עשו שיורים בסוסים והם נופלים בלי באמת לעשות את זה?)
ממש|מאוהב|
ולאדעת או CGI או שיש להם מאלף שאומר עכשיו תיפלו או משהו.

הבנתי שמתוכננים עוד ספרי המשך אז אני חושב שאולי אני אחכה כבר עם זה עד שהבא ייצא
עוד המשכים? על מה?8-*
ובכלל צריך לקרוא לספר הזה 4 חתונות ולוויה
שמחה שאתה מעריך|מאוהב|
אלבום שהוא לא פשוט לשיר מחדש את השירים הישנים שלה?
כככןןןןן!!! אי אפשר לדעת איתה!! הייתי בטוחה שהיא לא תוציא אלבומים חדשים עד שהיא תסיים עם ההקלטות מחדש ובום! אלבום חדש לחלוטין.
אגב גם בהקלטות המחודשות היא מצרפת לכל אלבום כמה שירים "מהכספת" שזה שירים שהיא כתבה לאלבום ולא נכנסו. אז גם בכל הקלטה מחודשת מקבלים כמה שירים חדשים לחלוטין.

השנה נראה לי שראש השנה באמת באמצע השבוע אז זה יהיה מעולה
כןן ראשון-שלישי! כל החגים יצאו באמצע השבוע הפעם תודה!

אקס מן היא סדרה לילדים
וואלה, אז זה דווקא יצא טוב באמת.
זה קצת כמו להגיד שאת לא מאמינה בגלקסיות נוספות
אני לא.
מה הארנבים האלו ניסו להחזיק?

לא יודע, נראה לי שיותר קל לצאת ברוורס מאשר להחנות ברוורס
מה? ממש לא. לצאת ברוורס זה הכי קשה.

יהיה לך יותר סיכוי לשרוד אם תחכי לסוף עונה 7
נההה דווקא מתאים לי להפוך לגרוט מנצנץ.

וגם אז וגם עכשיו אני חושב לי - מה אני עושה מדבר עם מישהו כל כך צעיר שהוא בעצם עדיין היה בבית ספר בשנת 2007!
:-D:-D
למה אני מדברת עם מישהו כ"כ זקן שכבר היה אדם בוגר בשנת 2007?

הארי הופיע במקום אחר בזמן שהיו פרסי הVMA. הוא לא היה אמור להיות שם?
האמת אין לי מושג מי קבע תאריך קודם, הם או הוא. אז אני אניח שהוא ושזה לא אשמתו שהם בחרו באותו תאריך שהוא מופיע.
אבל הוא שלח סרטון תודה כשהוא זכה באלבום השנה.

מילי08

Well-known member
|אבטיח| שם: מילי
|אבטיח| הגיל שלכם כשנולדתם: קשישה ביחס לגיל הביולוגי. כנראה נולדתי בת 20 ולכן אני אף פעם לא מסונכרנת עם הגיל הביולוגי שלי. בגיל התיאורטי שלי אני יותר קשישה מלונה!
|אבטיח| כמה חתולים וכלבים אתם מכירים בשמם (כאלו שחיים היום)? חח, מצאת לך את מי לשאול :-D

|לימון| סדרות החודש: זה הולך לכאוב, Paper Girls, אחים לנשק, נוספורטו (NOS4A2), רק להיום, סנדמן, רק רציחות בבניין, מה שקורה בצללים, תושב חוץ, גרוט, שי האלק, ברוקלין 99. נסיונות: מרלין, תולדות השינארה. נראה לי שהיה עוד משהו אבל כנראה לא רשמתי
|לימון| סרטי החודש: ראיתי! ונום - חמוד למדי. היה גם סרט של אוליביה קולמן עם אנתוני הופקינס שממש רציתי לראות כי שמעתי ביקורות טובות, אז התחלתי את הבת האפלה ולא היה שום זכר לאנתוני הופקינס וזה גם היה די שיעמומון. פרשתי באמצע הסרט ואז גיליתי שבעצם חיפשתי סרט שנקרא האב.
|לימון| שירי החודש: אחד השירים החמודיםבעברית. חווה אלברשטיין לפעמים קצת כבדה לי, אבל בשיר הזה היא נפלאה
וגם נזכרתי ברופוס וויינרייט שלא שמעתי כבר שנים אז התאבססתי קצת על השיר הזה.
וגם, אחרי שהכנסתי את הנרי דוד לשרשור המחתרתי שלנו, נזכרתי שאפילו בקטע קצר של קליפ הוא מצליח לשחק בצורה כל כך מרגשת, ובכלל זה שיר שכיווץ לי את הלב כששמעתי אותו בפעם הראשונה, והוידאו בכלל ריסק אותי, בקטע של דמעות אמיתיות |מובך|. נראה לי שפה הכרתי אותו בעצם כשחקן
|לימון| ספרי החודש: אני ממשיכה עם הספר השני של סוחרי הספינות החיות (הספינה המשוגעת) אבל לצערי איבדתי את הקצב קריאה של חודש שעבר. עד שקיבלתי אותו התחלתי את יער אפל של ניקול קראוס, אבל הוא לא זרם לי והפסקתי בינתיים. נראה שכמו במקרה של טלוויזית- מטא, גם בספרים אין לי סבלנות כשמדברים על הסיפור של הסיפור
|לימון| דמויות החודש: מורפיאוס |מאוהב||מאוהב| כי אין אפשרות אחרת! אבל גם צ'רלס ואוליבר מ-רק רציחות כי הם מעולים, ננדור אהובי ונדג'יה ממה שקורה בצללים
|לימון| שחקני החודש: הצוות של רק להיום ובראשם אימרי ביטון וענבר מרקו שלא הכרתי לפני כן. פשוט נהדרים וגם סלינה גומז. סתם נו, היא ממש חמודה בתור עציץ
|לימון| קראש החודש: ננדור :-D הוא קורע אותי
1662201612846.png
אבל גם מורפיאוס כי הוא חלומי!
|לימון| ציטוט חודשי: "יש הרבה משפטים יפים, אבל אני מתעצלת לסמן לי אותם" מילי08, ספטמבר 2022
|לימון| סיבה למסיבה: החתלתולים שמצאתי שנה שעברה כבר בני שנה!
|לימון| [למתקדמים] סיפור החודש:
בכנס עולמי של אנשי דת מזרמים שונים, מופיע לפתע מלאך.
“האל גאה בכם על דבקותכם באמונה”, אומר המלאך, “שימשתם מופת לבני האדם על פני כדור הארץ. האל רוצה לתגמל אחד מכם אשר הרשים אותו במיוחד.”
המלאך מכריז בקול את שמו של נזיר, וזה עולה נרגש לבמה.
המלאך מסביר כי האל נותן לו אפשרות לבחור בין להיות האיש העשיר ביותר בעולם, האיש היפה ביותר בעולם, או האיש הנבון ביותר בעולם.
ללא היסוס, בוחר הנזיר בפרס התבונה האינסופית.
אומר המלאך מניף את שרביטו, ומתוך ענן עשן מתגלה הנזיר בתנוחה של חשיבה מעמיקה.
“תרצה לומר משהו לנוכחים?”, שואל המלאך.
הנזיר החל להרהר במחשבותיו.
אחרי מספר רגעים מביכים של שקט, המלאך פונה שוב לנזיר ואומר, “כאיש החכם בעולם, תרצה לומר משהו לנוכחים?”
הנזיר נאנח, קם ממקומו ואומר, “הייתי צריך לקחת את הכסף…
(אף אחד לא אמר שהסיפור חייב להיות שלי. או מצחיק)
|לימון| למה מצפים בחודש ספטמבר: יש לנו פרוייקט מהעבודה. פעם מאוד חיכיתי לפרוייקט השנתי הזה אבל באיזשהו שלב הבנתי שאני לא מאוד נחוצה בו ושאין לי תפקיד מוגדר והיום זה קצת תקוע לי כמו עצם. אבל זה קצת שינוי אווירה

|עוגיה| איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד? התבוננות באנשים ישנים. המצלמה מלווה אדם שהולך לישון ואנחנו נצטרך להסתכל עליו ישן
|עוגיה| אילו שתי דמויות מסדרות שונות הייתם רוצים לראות כזוג רומנטי? שאלה שאני צריכה לחשוב עליה קצת. חיפשתי רמזים בפתקים שלי אבל לא קפץ לי כלום
|עוגיה| לאיזה סדרת ילדים כדאי היה לדעתכם לעשות גרסה למבוגרים (או להיפך)? הקטקטים. זאת תהיה סדרת פנטזיה אפית
|עוגיה| האם אתם מאמינים שיש עוד יקומים באמת (נמקו)? גדול עלי להוכיח שכן או לא. אני אוהבת להשתעשע עם הרעיון של יקומים מקבילים בעקבות בחירות שלי ולחשוב איזו מציאות יש לי ביקום אחר. אבל אז אני מתחילה לחשוב על היקומים שנוצרו בעקבות כל בחירה שלי בכל רגע נתון ובחירה של שאר האני ביקומים אחרים והמוח שלי מתפוצץ. בחלל שלנו אני מאמינה שיש עוד משהו.
|עוגיה| כמה חיות מחמד היו לכם עד היום ואיזה? את מי הכי אהבתם? כלבה אחת והרבה חתולים שלא כולם נשארו אצלי. כרגע אני ממש מאוהבת בחתולים שלי, אבל ממש! הכלבה שלי היתה האהבה האמיתית הראשונה שלי. הייתי ממש קשורה אליה. אני מתה להביא עוד כלב אבל יש לי איזה מחסום.
|עוגיה| תנו לנו עיצה טובה לחיים. זה יכול להיות בכל נושא. שינה היא ממלכה, בעלי חיים זה אהבה.
|עוגיה| התשובה שלכם היא "לעיתים רחוקות". מה היתה השאלה? את מתחזקת את האוטו שלך?
|עוגיה| מה לשים לכם בפיתה? חומוס, סלט ופלאפל. בעצם - גבינה לבנה (טבעונית) ופרוסות פלפל |יאמי|
|עוגיה| יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." : כשבעלי החיים ישתלטו על העולם
|עוגיה| פרצו לכם פעם לבית או שדדו אותכם? ספרו. אוף כן לפני איזה 7 או 8 שנים. חוויה ממש מבאסת. לא ישנתי בבית לילה אחד, אבל אני לא יודעת אם נכנסו בלילה או ביום ואם ידעו שאני לא בבית או אם היו מנסים לפרוץ בלילה כשאני כן בבית. כשחזרתי, גיליתי שהדלת לא נעולה והלב אשכרה נפל לי לתחתונים. ואז נכנסתי וראיתי שהעיפו לי דברים מהמזנון בסלון והפכו לי את הארון בגדים. זאת תחושה נוראית. לצערם של הפורצים אני תמיד הייתי דלה בכסף או בחפצים אז לקחו לי כמה תכשיטי כסף לא יקרים ומשקפי שמש ושטויות ממש חסרות ערך. אבל עצם הרעיון שמישהו הסתובב לי בבית ונגע בהכל חילחל אותי. בלילה הראשון פחדתי אפילו להיכנס למקלחת וישנתי על הספה הלא נוחה בסלון. אבל מה שהכי הכעיס אותי זה שהם העיפו את כל הבגדים מהארון על השטיח בחדר. זאת היתה דירה לא חדשה והיה שם שטיח מקיר לקיר שלא משנה כמה ניקיתי, תמיד הרגשתי שהוא מלוכלך ודווקא עליו העיפו את הבגדים שלי :-[ :-[ חצופים!

🍸תמונה/וידאו/בדיחה/מתכון לזכיה בלוטו שתרצו לחלוק עם הכיתה? אני ממש מחכה לזכות בלוטו. אני מאמינה שזה יקרה למרות שאני לא ממלאה או מגרדת שום דבר חוץ מאשר את הראש לפעמים

נערך לאחרונה ב:

מילי08

Well-known member
לונה, שאלון מעולה! |מאוהב|
|לימון| ציטוט חודשי:so i changed the lightbulb , and crossed the street, and walked into a bar...then i realized -MY LIFE IS A JOKE
:-D
|לימון| למה מצפים בחודש ספטמבר:דיסני! וגאס, ואז דיסני!
וואי וואי! איזו שגעת!
|עוגיה| איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד?תכנית נקיון באקסטרים
חח, יש מצב
|עוגיה| לאיזה סדרת ילדים כדאי היה לדעתכם לעשות גרסה למבוגרים (או להיפך)? נילס הולגרסן!
מעניין
|עוגיה| התשובה שלכם היא "לעיתים רחוקות". מה היתה השאלה? יוצא לך כל יום לראות פיל וורוד מעופף?
חח, אבל זה קורה? דורש אמצעים מיוחדים?
מה עם לונה1? נשכחה במצולות?
ופרינג' - שהיא באמת אחת מסדרות המד"ב הטובות ביותר, עם עלילה הרבה יותר מעניינת ומוצלחת משציפיתי (לפחות עד לאן שהגעתי עד עכשיו), וגם הרבה רגש שעובד היטב.
איזה כיף לשמוע!
|לימון| שירי החודש: לזכרו: צביקה פיק - נאסף תשרי
|כן| יש לו קלאסיקות שיישארו לעד. חייבת להודות שאת הפרסונה שלו פחות אהבתי אבל אני מקבלת את זה שהוא היה ממש חדשני וחלוצי בארץ. אבל השירים שלו נהדרים!
|לימון| קראש החודש: פיטר בישופ 😍😍😍😍😍😍😍
יאפ!
|לימון| סיבה למסיבה: שנת הלימודים התחילה, כלומר מרחב ציבורי שקט יותר במשך היום :-D
אבל לזמן קצר :-/. אוטוטו חגים ושוב יהיה רעש ובלאגן
ניסיתי לפחות להציץ בטלפונים של אנשים לידי.
:-D :-D זאת המקבילה המודרנית ללהציץ לאנשים בעיתון :-D
|עוגיה| איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד? ריאליטי גירושין. משהו כזה שעוקב אחרי שני בני הזוג במאבק גירושין בזמן אמת, ואולי גם הצופים ישתתפו בהצבעות איכשהו לגבי הטענות והדרישות של כל אחד מהם, מי צודק, מי הרע, מי הטוב, מי צריך לקבל את הבית והכלב, אצל מי צריכים להיות הילדים (אוקיי זה מוגזם) וכו'. מרושע וצהוב - אבל פוטנציאל לרייטינג ענק לדעתי.
וואו, נראה שממש השקעת בזה מחשבה. באמת נשמע כמו משהו שיילך טוב ואנשים יעופו על זה
|עוגיה| אילו שתי דמויות מסדרות שונות הייתם רוצים לראות כזוג רומנטי? הדוקטור (של טננט) עם ספייק מבאפי.
לא לא, ספייק היה צריך להפוך להיות הדוקטור ה 11! חבל שאף אחד לא שאל אותי לגבי זה
כמו שהפלנטה שלנו היא אחת מהרבה פלנטות, ומערכת השמש שלנו אחת מהרבה מערכות שמשות, והגלקסיה שלנו היא אחת מהמון גלקסיות, אז הגיוני לי שזה נמשך באותה צורה הלאה והיקום שלנו הוא אחד מהרבה יקומים שיש מעבר לו ומסביבו.
כלומר אני רואה בגדול שתי אפשרויות: או שהתבנית הזאת ממשיכה עד אינסוף ותמיד יש עוד רמה מעל, או שברמה כלשהי זה נעצר (ואז או שבאמת אין כלום מעבר לה, או שיש עוד דברים אבל הם יחודיים ולא כמו בתבנית הזאת).
אבל גם אם התבנית נעצרת איפשהו, אני לא רואה היגיון לחשוב שזה דווקא ברמת היקום שאנחנו מכירים כרגע, זה סתם יהירות חסרת בסיס להגיד: "זה המקסימום שאנחנו יכולים לראות, אז כנראה שזה כל מה שקיים." פעם גם לא ידענו שיש עוד פלנטות ועוד גלקסיות.
|כן||כן|
ואת כולם אני אהבתי ואוהבת אותו דבר
אי אפשר שלא לאהוב אותם
|עוגיה| תנו לנו עיצה טובה לחיים. זה יכול להיות בכל נושא. אל תעשו דברים רק כי ככה כולם עושים. תבררו מה באמת מתאים לכם
בגלל זה אף פעם לא רציתי לעשן |מובך|. בתיכון זאת היתה הדרך שלי לשמור על אינדיבידואליות
|עוגיה| התשובה שלכם היא "לעיתים רחוקות". מה היתה השאלה? בא לך פיצה/מאפה/גלידה/שוקולד - האם תצליחי להתאפק ולוותר?
כן, פעם חזרתי מבית ספר והבית נראה די מבולגן אבל לא מאוד, בעיקר חדר השינה של ההורים שלי היה הפוך עם כל התוכן של המגירות שפוך על המיטה. אני חשבתי שזה סתם אמא שלי התחילה לעשות איזה סידור מחדש והלכה לאנשהו, אז נהגתי כרגיל - חיממתי לי צהריים, ראיתי טלויזיה... ורק כשאבא שלי הגיע הביתה הוא התפלא עלי "מה את לא רואה שפרצו לנו?"
:-D חחח אויש :-D
- וגם פרצו להורים שלי הביתה פעם כשהם ישנו, מצאו ולקחו רק את מפתחות הרכב וגנבו את הרכב.
וואי זה הכי מלחיץ! להיות בבית בזמן שפורצים. כשהייתי קטנה תמיד היו סיפורי אימה על איזה ספריי שהגנבים מרססים על אנשים ישנים כדי שלא יתעוררו (כי התזת ספריי לפנים לא מעוררת :-D), וזה העצים את הפחד
היתה לי מחנכת ביסודי שיותר מפעם אחת היא בלעה זבוב באמצע השיעור :-D
חחח אוי מסכנה. אני בלעתי זבוב קטן בדרום אמריקה כשדיברתי עם מישהו בטיול. המסקנה היא לא לדבר
מה שנכון
חחח וואי ממש.

מילי08

Well-known member
כן, אני מגיבה לסיכום חודשי.
ושוב- יאיי!
איכס לשניהם, אבל נראה לי דרום אמריקה עדיף.
עדיף עדיף
וכול הסדרות חוזרות, מה שאומר שצריך לרענן חומרים ולהשחיז מחדש את המקלדת(ולוודא שאני זוכרת את הכינויים שנתתי לדמויות!).
מחכה בקוצר רוח |חיבוק|
|אבטיח| שם: עדי |נחש| קוקס.
|מאוהב|
|אבטיח| הגיל שלכם כשנולדתם: 0? מה זה השאלות נוסח ניק.
רק אני הבנתי את השאלה שלה ועניתי כמו שצריך :-P:
|אבטיח| כמה חתולים וכלבים אתם מכירים בשמם (כאלו שחיים היום)? 15-20?
מכובד!
|לימון| ספרי החודש: קצב המלחמה(פעם שנייה, הפעם בעברית, גנזך אורות הסער 4) LATE SHOW (מייקל קונלי, עוסק בבלשית בלוס אנג'לס שעובדת משמרת לילה), אגם החלומות ושהיינו בנות ים.
נשמע מדולדל מאוד הפעם
|לימון| דמויות החודש: חלום ומוות.
|כן|
|לימון| שחקני החודש: טום מה שמו שמשחק את חלום, מה שמה ששיחקה את מוות ורוב הקאסט של סאנדמן.
מסכימה
|לימון| קראש החודש: חלום.
no surprises here
|לימון| ציטוט חודשי: אין לי כוח.
ציטוט שאני מאוד אוהבת. אחד החזקים שלי
|לימון| סיבה למסיבה: אני עונה על השאלון לא?
לגמרי
|לימון| [למתקדמים] סיפור החודש: מה אני דילן?
|לימון| למה מצפים בחודש ספטמבר: לא יודעת, החגים הולכים להיות יותר זוועה מבדרך כלל.
:-(
|עוגיה| איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד? עם רצח של אנשים אמיתיים.
כמו הסדרה האסייתית ההיא שלונה ראתה?
|עוגיה| אילו שתי דמויות מסדרות שונות הייתם רוצים לראות כזוג רומנטי? בנסון וסטייבלר! כבר יש לי כאבי ביצים רק מלראות אותם.
:-D :-D :-D
|עוגיה| כמה חיות מחמד היו לכם עד היום ואיזה? את מי הכי אהבתם? 5: 4 כלבים וכלבה. את כולם!
|מאוהב|
|עוגיה| תנו לנו עיצה טובה לחיים. זה יכול להיות בכל נושא. תקראו ספרים.
|כן|
|עוגיה| התשובה שלכם היא "לעיתים רחוקות". מה היתה השאלה? אין לי כוח לחשוב.
זה די עונה על השאלה..
|עוגיה| יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." : אף פעם.
אבל אז איך החייזרים מהשאלה למעלה יוכלו לקחת אותך?
|עוגיה| ושאלת אורח מאת @dory30 : ספרו אנקדוטה מעניינת מתקופת הלימודים בביה"ס. באתי ביום הראשון ללימודים על לק מזעזע וכל המורות היו בהלם (אני זוכרת שאיזו מורה שעדיין לא לימדה אותי קודם, עצרה ליד השולחן שלי בזמן שעשינו מטלה כול שהיא וכל פעם היא הצליחה להרים עוד יותר את הגבה).
חחחחח זה ממש הצחיק אותי. עדי שוברת המוסכמות :-D
מהירה
(אני יכול להבין את הפחד)
גם במלכים (שמחקת מהציטוט) הוא המלך
מחקתי כי לא צפיתי בסדרה
לטענת האחיינים שלי כיום דרום אמריקה היא יעד הרבה יותר פופולרי אצל יוצאי צבא.
לדעתי זה שטויות. תמיד היתה חלוקה ברורה בין אוהדי המזרח לאוהדי דרום אמריקה. בודדים נסעו לאוסטרליה והם היו היחודיים
אני דווקא הכרתי אב ובת שהיו מהודו שעבדו במושב שלי. אבל זה לא ממש משפיע לטובה לאור זה שהם רימו וגנבו כסף מהרבה אנשים במושב ואז ברחו.
:-0 מניאקים
יאיי או ניי? יש חופש אז למי איכפת [ראש השנה]
מדויק
|אבטיח| שם: נראה לי שהייתי צריכה לבחור כינוי אחר :-D|פנים|
מה רע בסאני?
|לימון| שירי החודש: (כמעט) כל שיר של טוטו. עדיין מאוהבת בהם.
איזה יופי :-):
|לימון| ציטוט חודשי: זה כבר בחירה שלך - אבל אם את רוצה את יכולה לצטט אותי - למעשה זה עכשיו ממש יכול להיות הציטוט שתשימי בתשובה לשאלון של חודש הבא (כולל החלק שבסוגריים) וגם לא כתבתי כלום בפתקים שלי (אבל זה באמת נכון).
הלו! לא כתבתי כלום בפתקים זה מקורי שלי |שפם|. איפה הקרדיט?
|לימון| [למתקדמים] סיפור החודש: אימא שלי לא ממש אוהבת כלבים אבל הכלב שלנו מטורף עליה. פעם אחת חזרתי מטיול איתו ושאלתי אותו: "אימא בבית?" והוא התחיל להתחרפן במעלית כי הוא רצה לראות אותה. לא ראיתי כזה דבר, היא לא יכולה לצאת איתנו מהבית סתם ככה כשאנחנו יוצאים לטיול אחרת הכלב יחפש אותה.
יא איזה מתוקי |מאוהב|. כאלה יצורים מהממים. איך אפשר לא לאהוב אותם?
|עוגיה| אילו שתי דמויות מסדרות שונות הייתם רוצים לראות כזוג רומנטי? אני ארמה קצת ואומר באפי ואנג'ל :-P:
למה מחקת? באנג'ל תמיד הולכים טוב ביחד. זאת ברירת מחדל מאוד פוטוגנית
|עוגיה| האם אתם מאמינים שיש עוד יקומים באמת (נמקו)? לא, לא יודעת למה, אני צריכה הוכחות חותכות לפני שאני מאמינה במשהו.
חח, פעם מישהו ניסה להסביר לי שאלוהים קיים כי גם גלי רדיו אני לא רואה אבל אני יודעת שהם קיימים |פנים|:-D
|עוגיה| התשובה שלכם היא "לעיתים רחוקות". מה היתה השאלה? את יוצאת מהבית?
את לא מפסידה כלום
|עוגיה| יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." : תהיה הוכחה ליקומים נוספים
ואז מה..? תרצי לעבור לאחד מהם או שתגידי אה ותחזרי לישון?
|עוגיה| ושאלת אורח מאת @dory30 : ספרו אנקדוטה מעניינת מתקופת הלימודים בביה"ס. אני צריכה לחשוב על זה. מצאתי. אני יושבת במבחן בגרות, קרוב לשולחן שלי יש את המשגיחה ומאחורי מישהי מבקשת שאגלה לה תשובה לשאלה |חבול| וזה קרה לי פעם נוספת עם מישהי אחרת רק שבפעם ההיא ליד השולחן שלי עמדו מנכלית ביה"ס, המנהל, המורה של המקצוע והמשגיחה (!!) בשתי הפעמים עשיתי את הדבר היחידי שיכולתי לעשות באותו רגע, להתעלם.
חננה שכמוני, תמיד פחדתי להיתפס גם אם אף אחד לא עמד מאחורי וממש חששתי שישאלו אותי שאלות. עבר הרבה זמן ואני לא מצליחה להיזכר אם היו מקרים כאלה
🍸תמונה/וידאו/בדיחה/מתכון לזכיה בלוטו שתרצו לחלוק עם הכיתה? אם זה בסדר להרים לעצמי לרגע, אז להגיד שאני גאה בעצמי שאני פעילה בפורום הזה. גלשתי בפורומים פעם אבל זה היה לפני שהייתה לי חרדה/מודעות עצמית ומאז שפיתחתי את שתיהן נהיה לי מאוד קשה להיות פעילה בקהילות באינטרנט. אם הייתי אומרים לי לפני חצי שנה שאני אהיה פעילה בפורום וארגיש בנוחות להגיב בלי לחשוב יותר מדי הייתי חושבת שאתם צוחקים עליי. חוץ מזה, השאלון הזה הרים את המצב רוח שזה כבר נחמד.
|חיבוק||חיבוק|. כיף לשמוע! אני חושבת שבהחלט יצרנו כאן קהילה טובה
90% מהן של לונה על פרינג'.
תפסיקו כבר לשים שאלונים בפעם בחודש שיש לי חיים!
תפסיקי כבר להחליט לחיות דווקא בזמן שמעלים שאלון!
❤️❤️❤️ מהממת ומדהימה! [אוליביה דנאהם]
נראה שיש קראש פורום חדשה. כיף!
יש לך מזל שנזכרתי רק באיחור שהייתי צריכה לרשום שאסור לרמות עם באפי ואנג'ל!
פארטי פופר!

נראה לי שזהו להיום. מרגישה נטולת אנרגיות והכרחתי את עצמי לסיים את העמוד הראשון. נראה אם יהיה לי כוח אחר כך

It's Always Sunny

Well-known member
מה עם לונה1? נשכחה במצולות?
8-*:-D

מה רע בסאני?
לא ראיתי את הסדרה |מובך|

הלו! לא כתבתי כלום בפתקים זה מקורי שלי |שפם|. איפה הקרדיט?
אני יודעת :) נתתי קרדיט אחר כך :-]

ואז מה..? תרצי לעבור לאחד מהם או שתגידי אה ותחזרי לישון?
אחזור לישון כמובן.

didalf

Well-known member
|אבטיח| כמה חתולים וכלבים אתם מכירים בשמם (כאלו שחיים היום)? חח, מצאת לך את מי לשאול :-D
דילן הצילחה להגיע לפאקינג 18, האם תעקפי אותה?

|לימון| סדרות החודש: זה הולך לכאוב, Paper Girls, אחים לנשק, נוספורטו (NOS4A2), רק להיום, סנדמן, רק רציחות בבניין, מה שקורה בצללים, תושב חוץ, גרוט, שי האלק, ברוקלין 99. נסיונות: מרלין, תולדות השינארה. נראה לי שהיה עוד משהו אבל כנראה לא רשמתי
התקדמת עם אחים לנשק?

|לימון| סרטי החודש: ראיתי! ונום - חמוד למדי. היה גם סרט של אוליביה קולמן עם אנתוני הופקינס שממש רציתי לראות כי שמעתי ביקורות טובות, אז התחלתי את הבת האפלה ולא היה שום זכר לאנתוני הופקינס וזה גם היה די שיעמומון. פרשתי באמצע הסרט ואז גיליתי שבעצם חיפשתי סרט שנקרא האב.
חחחחחחחחחח מהבולה:-D

אני מכירה שיר אחד שלו שאני די אוהבת שהיה בסצנה עצובה בהכי גאים שיש

יאאא מזל טוב|לב|
“האל גאה בכם על דבקותכם באמונה”, אומר המלאך, “שימשתם מופת לבני האדם על פני כדור הארץ. האל רוצה לתגמל אחד מכם אשר הרשים אותו במיוחד.”
המלאך מסביר כי האל נותן לו אפשרות לבחור בין להיות האיש העשיר ביותר בעולם, האיש היפה ביותר בעולם, או האיש הנבון ביותר בעולם.
אחרי מספר רגעים מביכים של שקט, המלאך פונה שוב לנזיר ואומר, “כאיש החכם בעולם, תרצה לומר משהו לנוכחים?”
:-D:-D:-D

|עוגיה| איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד? התבוננות באנשים ישנים. המצלמה מלווה אדם שהולך לישון ואנחנו נצטרך להסתכל עליו ישן
נשמע משעמם|תוהה| אולי זה צריך להיות אנשים שמדברים או הולכים בשינה ומגלים את הסודות שלהם.

:-D:-D כנל.
או "את שוטפת את האוטו שלך"|פנים|

|עוגיה| פרצו לכם פעם לבית או שדדו אותכם? ספרו. אוף כן לפני איזה 7 או 8 שנים. חוויה ממש מבאסת. לא ישנתי בבית לילה אחד, אבל אני לא יודעת אם נכנסו בלילה או ביום ואם ידעו שאני לא בבית או אם היו מנסים לפרוץ בלילה כשאני כן בבית. כשחזרתי, גיליתי שהדלת לא נעולה והלב אשכרה נפל לי לתחתונים. ואז נכנסתי וראיתי שהעיפו לי דברים מהמזנון בסלון והפכו לי את הארון בגדים. זאת תחושה נוראית. לצערם של הפורצים אני תמיד הייתי דלה בכסף או בחפצים אז לקחו לי כמה תכשיטי כסף לא יקרים ומשקפי שמש ושטויות ממש חסרות ערך. אבל עצם הרעיון שמישהו הסתובב לי בבית ונגע בהכל חילחל אותי. בלילה הראשון פחדתי אפילו להיכנס למקלחת וישנתי על הספה הלא נוחה בסלון. אבל מה שהכי הכעיס אותי זה שהם העיפו את כל הבגדים מהארון על השטיח בחדר. זאת היתה דירה לא חדשה והיה שם שטיח מקיר לקיר שלא משנה כמה ניקיתי, תמיד הרגשתי שהוא מלוכלך ודווקא עליו העיפו את הבגדים שלי :-[ :-[ חצופים!
אוי זה נורא:-0
🍸תמונה/וידאו/בדיחה/מתכון לזכיה בלוטו שתרצו לחלוק עם הכיתה? אני ממש מחכה לזכות בלוטו. אני מאמינה שזה יקרה למרות שאני לא ממלאה או מגרדת שום דבר חוץ מאשר את הראש לפעמים

סליחה|מובך|

dilia snake

Well-known member
וואו, זה ממש הרבה!
כן, 2 הכלבים שלי, כול הכלבים מהגינת כלבים שלנו + הכלבים/חתולים של החברים של ההורים שלי שמידי פעם אני עושה להם בייביסיטר.
מעניין מה היה כל כך מזעזע בו.
עשיתי ציפורן כן ציפורן לא, חצי היו באדום והחצי השני בכתום-מרקר.
הולי שיט, זה המון, לא?
איך הגעת לכל כך הרבה?
ראה לונה. אין לי כוח לרשום את השמות של כולם, אבל אולי זה יותר 20-25.
בנסון היא מSVU נכון? מי זה סטייבלר?
סטייבלר גם היה בSVU ועכשיו הוא בפשע מאורגן.
שאלה מעניינת - האם עדיף להיות מת או להיות בהקפאה קריוגנית לעד?
אפ אפשר לחלום כשנמצאים בהקפאה קריוגנית אז נראה לי ברור שעדיף ההקפאה. אבל אם לא, אז איזה יתרון יש ללהיות בהקפאה לנצח על פשוט מוות
לי זה לא משנה.
איכס, אני באמת לא מבינה למה אנשים רוצים אותם ביחד. לאוליביה מגיע כל כך הרבה יותר טוב ממנו ומכל הפרטנרים הדוחים שהביאו לה במהלך השנים.
היא אחת הדמויות עם היסטוריית הדייטים הכי נוראית בטלוויזיה(וזה שמדחיקים את הסיפור עם קסידי) אני גם חושבת שהיא הרבה יותר טובה ממנו, אבל דיי הם מורחים את זה כבר יותר מ-20 שנה. שיהיו ביחד, ישכבו קצת ויעזבו אותנו בשקט(ואז היא תמצא גבר ראוי).
נשמע מדולדל מאוד הפעם
קצב המלחמה היה שני כרכים! אחד בסביבות 700 עמודים והשני 800. זה יוצא שזה ספר באורך של 3-4 ספרים בגודל ממוצע.
חחחחח זה ממש הצחיק אותי. עדי שוברת המוסכמות :-D
חשבתי שזה יתאים לבגדים השחורים שלבשתי באותו יום! וזה מצחיק כי הייתי מהחנונים הכבדים של השכבה ברמה שלא הסתובבתי עם אנשים(הם לא היו לרמתי) והעדפתי להסתתר ולקרוא ספרים.

Lhuna3

Well-known member
|אבטיח| הגיל שלכם כשנולדתם: קשישה ביחס לגיל הביולוגי. כנראה נולדתי בת 20 ולכן אני אף פעם לא מסונכרנת עם הגיל הביולוגי שלי. בגיל התיאורטי שלי אני יותר קשישה מלונה!
וואו, זו רשימה ארוכה!
|לימון| שירי החודש: אחד השירים החמודיםבעברית. חווה אלברשטיין לפעמים קצת כבדה לי, אבל בשיר הזה היא נפלאה
אני מסכימה שיש לה גם שירים כבדים, אבל לדעתי גם המון מקסימים ביותר, כמו זה שצירפת, ואני הכי אוהבת את הבלדה על הסוס עם כתם על המצח וכתם על הגב.
זה השיר שבחרתי מקום ראשון במצעד העשור של העשור שלו! שיר מדהים! בכלל מתה על רופוס.
וגם, אחרי שהכנסתי את הנרי דוד לשרשור המחתרתי שלנו, נזכרתי שאפילו בקטע קצר של קליפ הוא מצליח לשחק בצורה כל כך מרגשת, ובכלל זה שיר שכיווץ לי את הלב כששמעתי אותו בפעם הראשונה, והוידאו בכלל ריסק אותי, בקטע של דמעות אמיתיות |מובך|. נראה לי שפה הכרתי אותו בעצם כשחקן
וואו לא הכרתי, זה עצוב!! ;-(
|לימון| קראש החודש: ננדור :-D הוא קורע אותי
צפה בקובץ המצורף 62062
חחח עוד לא ראיתי את 2 הפרקים האחרונים, אבל הפרק האחרון שראיתי הרג אותי! עם המשאלה שהוא ביקש מהג'יני ואיך שהוא וגיירמו ניסו לנסח אותה במדויק :-D יואו זה הרס אותי!!

|לימון| ציטוט חודשי: "יש הרבה משפטים יפים, אבל אני מתעצלת לסמן לי אותם" מילי08, ספטמבר 2022
חחח את מנסה להכניס ציטוט שני לפנתאון הא? :-D
וואו! הזמן רץ כשנהנים! :-D
חחחחחח לא רע דווקא.
|לימון| למה מצפים בחודש ספטמבר: יש לנו פרוייקט מהעבודה. פעם מאוד חיכיתי לפרוייקט השנתי הזה אבל באיזשהו שלב הבנתי שאני לא מאוד נחוצה בו ושאין לי תפקיד מוגדר והיום זה קצת תקוע לי כמו עצם. אבל זה קצת שינוי אווירה
מקווה שתהני ממנו בכל זאת, לפחות קצת!
עם בנאדם זה יהיה משעמם מאוד נראה לי (אלא אם כן הוא הולך מתוך שינה או מדבר בשנתו), אבל תחליפי את זה בחתולים ישנים - ויש לך להיט!
|עוגיה| לאיזה סדרת ילדים כדאי היה לדעתכם לעשות גרסה למבוגרים (או להיפך)? הקטקטים. זאת תהיה סדרת פנטזיה אפית
|כן|
|עוגיה| האם אתם מאמינים שיש עוד יקומים באמת (נמקו)? גדול עלי להוכיח שכן או לא. אני אוהבת להשתעשע עם הרעיון של יקומים מקבילים בעקבות בחירות שלי ולחשוב איזו מציאות יש לי ביקום אחר. אבל אז אני מתחילה לחשוב על היקומים שנוצרו בעקבות כל בחירה שלי בכל רגע נתון ובחירה של שאר האני ביקומים אחרים והמוח שלי מתפוצץ. בחלל שלנו אני מאמינה שיש עוד משהו.
לא באמת ציפיתי ממישהו פה להוכיח :-D אבל מסכימה בגדול.
|עוגיה| כמה חיות מחמד היו לכם עד היום ואיזה? את מי הכי אהבתם? כלבה אחת והרבה חתולים שלא כולם נשארו אצלי. כרגע אני ממש מאוהבת בחתולים שלי, אבל ממש! הכלבה שלי היתה האהבה האמיתית הראשונה שלי. הייתי ממש קשורה אליה. אני מתה להביא עוד כלב אבל יש לי איזה מחסום.
|לב|
|עוגיה| תנו לנו עיצה טובה לחיים. זה יכול להיות בכל נושא. שינה היא ממלכה, בעלי חיים זה אהבה.
|כן| בהחלט.
כנ"ל ;-#
|עוגיה| מה לשים לכם בפיתה? חומוס, סלט ופלאפל. בעצם - גבינה לבנה (טבעונית) ופרוסות פלפל |יאמי|
הראשון זה כמוני. השני בסדר כזה אבל נשמע לי קצת משעמם.
|עוגיה| יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." : כשבעלי החיים ישתלטו על העולם
אוקיי, אבל לא אם זה הנחשים.
וואי, נשמע באמת מאוד מאוד לא נעים ואפילו מפחיד|נחמה|
לפחות טוב שזה באמת היה כשלא היית בבית!
אם תאמיני ממש ממש חזק - בסוף זה יקרה!
ככה זה עובד בחיים בד"כ.

לונה, שאלון מעולה! |מאוהב|
תודה! |חיבוק|

reasonforall

Active member
איך אתה מכיר כל כך הרבה. תפרט
אחת של אמא, 5 (!) של בת-דודה, השאר של חברים שאחת מהן נשואה למאלף כלבים ולהם יש שניים.

רציתי לראות. אז אתה אומר שזה לא טוב?
מאוד אהבתי את 'צעצוע של סיפור' אז הגעתי עם ציפיות לסרט. סה"כ נחמד, אבל העלילה לא מספיק מעניינת.

זה ממש כאילו התחלת מועדון דיסני משלך ולא הזמנת אף אחד מאיתנו
😂

כן, כי הסרט מגיע רק לאמצע הספר שזה מבוסס עליו.
אז השרט השני באמת יהיה יותר אפי כנראה.
והוא כל כך מסובך שמישהו שאני מכיר יצא מהסרט והרגיש שהוא לא הבין כלום. הוא כל כך לא הבין כלום שהוא ניסה להזביר לי סצנה מסוימת והוא אמר "הקטע שהמלך אומר ככה וככה" ואני אמרתי לו שאין מלך והאם הוא מתכוון לאימפרטור והוא אמר לא. אז אמרתי לו שהיו בסרט דוכס וברון, אבל לא היה מלך.
הסרט הבא צפוי לצאת בנובמבר 23 ועד אז נשכח מה ראינו

נכון. מאוד מעניין מה יהיה איתו.
אני שמח שגם אתה מתרשם לטובה מהסדרה
ברור שהוא הולך לעשות הרבה בלאגן.
צריך לנסות להתייחס לסדרה מבלי להשוות למשחקי הכס, למרות שזה כמעט בלתי נמנע.

לא בדיוק מסע מרתק אתה מתכנן
|נחמה|

ולפני הרבה שנים?
נו, ברור

אומצו אחד אחרי השני, או שחלק בתקופות מקבילות?
אחד אחרי השני, לאורך שנים. אף פעם לא היה יותר מכלב אחד בבית

כן,אני בספק אם אי פעם יעירו אותך
אני אוהב לישון

LeAnnDyIan

Well-known member
הגיל שלכם כשנולדתם: אוי זה מזכיר לי איזה סרטון שראיתי בפייסבוק של איזה מישהו ששואל אנשים ברחוב שאלות ממש פשוטות והם מסתבכים ממש. אחת השאלות הייתה "אם נולדתם לפני 10 שנים, בני כמה אתם עכשיו?" והיה איזה מישהו אחד שממש הסתבך עם זה וזה היה אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי:-D אני חייבת למצוא את הסרטון הזה אח"כ. אין לי כוח לחפש עכשיו.
כמובן שסירי מקשיבה להכל, אז הסרטון הזה קפץ לי בפייסבוק עכשיו😂
כל הסרטון הזה זהב, אבל הקטע המדובר מתחיל ב-1:49

LeAnnDylan

Well-known member
|אבטיח| שם: ריזוניונוס הראשון
איך אתה יודע שאתה הראשון?
|לימון| שירי החודש: שירי צביקה פיק עליו השלום
|כן|;-(
|לימון| דמויות החודש: דיימון טארגאריון (מאט סמית' מבית הדרקון) - עושה רושם של דמות מעניינת, בלתי צפויה ומסוכנת. מת לגלות מה צופן לה העתיד.
הסדרה לא מעניינת אותי אבל התיאור שלך גרם לדמות להישמע ממש מעניינתץ
|לימון| סיבה למסיבה: זה היה בסוף הקיץ, האוויר היה חמים
"חמים" עלק. האוויר יותר כמו האוויר אחרי Praimfaya
|לימון| [למתקדמים] סיפור החודש: אל תגזימו
לא ציינו שפלייג'ריזם אסור...
|לימון| למה מצפים בחודש ספטמבר: לצאת קצת מהבית וליסוע למשרד
אתה גורם לזה להישמע דבר חיובי.
|עוגיה| איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד? כוכב נופל - ריאלטי חדש בו מתחרים סלבים (ככה כותבים?) מהשורה הראשונה והמנצח יימחק מההיסטוריה הסלבית ולא ילוהק יותר לעולם
יש לי כמה הצעות לעונה ראשונה.
|עוגיה| מה לשים לכם בפיתה? פלאפל, חומוס, חציל מטוגן, תפו"א אפוי, סחוג, עגבניה, טחינה. אכלתי לא מזמן וזה היה מעולה
זה נשמע כמו מתכון לפיתה שתתפרק לך בידיים כעבור 3 שניות.
|עוגיה| יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." : כשיהיה שלום עולמי :ROFLMAO:
ממ נשמע נהדר, sign me up
|עוגיה| פרצו לכם פעם לבית או שדדו אותכם? ספרו. לא. אך לא מזמן קיבלתי הודעה לטלפון שניסו לרכוש משהו באמזון עם כרטיס האשראי שלי בכמה אלפי שקלים, וכדי להשלים את הרכישה יש צורך להכניס קוד (שצורף להודעה). מיד התקשרתי לחברת האשראי וביטלתי את הכרטיס.
אויש איזה מציק זה. השאלה היא האם זו סתם הודעת ספאם או שבאמת מישהו ניסה להשתמש בכרטיס שלך?
|עוגיה| ושאלת אורח מאת @dory30 : ספרו אנקדוטה מעניינת מתקופת הלימודים בביה"ס. פעם החלקתי על הפנים בבית הספר ושברתי את האף. יותר נכון סדק. אבל כמה דם היה 🩸
אאוץ'. יש לי צמרמורת של כאב בכל הגוף רק מלחשוב על זה|קר|
Girls5Eva - זה היה כ"כ בתחילת החודש שכבר שכחתי. סדרה מעולה וקורעת!
כל פעם שאתם מדברים עליה זה מזכיר ליש אני צריכה לראות אותה וכל פעם אני שוכחת להוסיף אותה לרשימת צפייה|חבול|
|לימון| סרטי החודש:|קדימה|דנקירק - האם צפיתי בסרט מלחמה רק כי הארי סטיילס משחק בחלק קטן בו? כן.
אבל למה לצפות בכל הסרט רק בשביל החלק הקטן שלו ולא פשוט לצפות בחלק שלו?
|לימון| שירי החודש:|קדימה|בייסקילי כל הדיסקוגרפיה של הארי (הממש קטנה בינתיים. שעתיים ורבע סה"כ. לטיילור יש לי פלייליסט של 12 שעות ועוד אין בו את האלבום הראשון) אז מה אני אבחרררררררר??? אוקי בחרתי
פחח חלשים.. 15 שעות פלייליסט...
|לימון| ספרי החודש:|קדימה|Husband Material - נחמד אבל לא סוחף כמו הראשון.
חח למה זה נשמע כמו שיר של מייגן טריינור:-D
|לימון| ציטוט חודשי:|קדימה|"הייתי פושעת אם זה היה חוקי" - אחותי בשעת נהיגה.
מה היא ניק?|שפם|
|לימון| סיבה למסיבה:|קדימה|טיילור הממזרה הזאת הגיעה מהממת לVMA והכריזה על אלבום חדש לחלוטין באוקטובר!!!!!!!!!|מאוהב|
🥳 🥳 🥳
|לימון| [למתקדמים] סיפור החודש:|קדימה|אני לא מתקדמת:-(
|לימון| למה מצפים בחודש ספטמבר:|קדימה|ראש השנה = חופש ואוכל|מאוהב|
|מאוהב||כן|
|עוגיה| האם אתם מאמינים שיש עוד יקומים באמת (נמקו)?|קדימה|לא. אני לא יודעת מה יש לנמק:-D אני לא מאמינה בכלום באזורי העל טבעי ומד"ב.
את צריכה לנמק למה את לא מאמינה בשום דבר באזור העל טבעי ומד"ב. האם פעם חטפו אותך חייזרים ושכנעו אותך להגיד שהם לא קיימים?
יואו אתם זוכרים שפעם בשנות ה-90 מלא אנשים היו מדווחים על עב"מים שהם היו רואים בשמים ובמעריב לנוער וראש 1 היו מדורים שמוקדשים לזה ואנשים היו שולחים תמונות של כל מיני גושי אור בלתי מזוהים שהוא ראו בשמים? אחח אלו היו תקופות מהנות:-D
|עוגיה| כמה חיות מחמד היו לכם עד היום ואיזה? את מי הכי אהבתם?|קדימה|בגיל 4 כזה דוד שלי הביא לי ארנבים שלא החזיקו.
אני חושבת שהסיפור החודשי שלך צריך להיות מה קרה לארנבים המסכנים האלו?? מה עשית להם???
|עוגיה| תנו לנו עיצה טובה לחיים. זה יכול להיות בכל נושא.|קדימה|תחנו ברוורס, יותר קל לצאת.
יאפ|כן|
|עוגיה| יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." :|קדימה|כשמגיעים לסנקטום.
נשמה, את תמותי כבר בליקוי הראשון.
תבקשי שיעירו אותך אחרי:-D
אין לי ממים מצחיקים סורי:-(
חוצפה|שפם|

Lion_Heart

Well-known member
כי הוא החליט ככה
מכיר מישהי שחושבת ככה...
בואי נשמע
לא בפיתה הנכונה,וחוץ מזה אם אוכלים מהר זה יהיה בסדר
את צריכה לנמק למה את לא מאמינה בשום דבר באזור העל טבעי ומד"ב. האם פעם חטפו אותך חייזרים ושכנעו אותך להגיד שהם לא קיימים?
יואו אתם זוכרים שפעם בשנות ה-90 מלא אנשים היו מדווחים על עב"מים שהם היו רואים בשמים ובמעריב לנוער וראש 1 היו מדורים שמוקדשים לזה ואנשים היו שולחים תמונות של כל מיני גושי אור בלתי מזוהים שהוא ראו בשמים? אחח אלו היו תקופות מהנות:-D
כל עוד אנחנו מודעים שזה לא ממש נעלם, הדיווחים עדיין כאן,כאילו בשביל יצורים מפותחים ונעלים,היית מצפה שהחייזרים יכסו על העקבות שלהם יותר טוב...OR DID THEY? או אולי כל הדיווחים האלו באו מהחייזרים בשביל שאף אחד לא יאמין וככה שהם יחטפו מישהו,אף אחד לא יאמין לה\לו ויצחקו עליו\עליה...מתוחכם ושטני!!! אז אם אני נעלם בקרוב תדעו איפה אני!!!...בדיסני וורלד...שם אני אהיה
אני חושבת שהסיפור החודשי שלך צריך להיות מה קרה לארנבים המסכנים האלו?? מה עשית להם???
בבקשה לא. אני לא צריך את השליליות הזאת בחיים שלי

didalf

Well-known member
ממש;-(

אבל למה לצפות בכל הסרט רק בשביל החלק הקטן שלו ולא פשוט לצפות בחלק שלו?
כי זה בד"כ מעצבן לנסות לצפות רק בקטעים מסויימים מסרט זה מאבד קונטקסט ואני מאבדת עניין.
זה לא שזה סצנה אחת או כמה מרוכזות, זה הרבה סצנות מפוזרות לאורך כל הסרט.
חוץ מזה שזה היה סרט מספיק טוב בשביל לצפות בכולו.
חח למה זה נשמע כמו שיר של מייגן טריינור:-D
פוי!
מה היא ניק?|שפם|
מה זה לא היה נשמע לי ניקי:-D היא רק רוצה להשמיד את כל האידיוטים בכביש ולא להכנס לכלא בגלל זה.

האם פעם חטפו אותך חייזרים ושכנעו אותך להגיד שהם לא קיימים?
כן

הייתי בת 4!! תשאלי את אמא שלי.

נשמה, את תמותי כבר בליקוי הראשון.
תבקשי שיעירו אותך אחרי:-D
בשביל למות בליקוי השני? מכפת לי, נסיים עם זה מהר.

reasonforall

Active member
😂
כשיהיה זמן אני חייב צפייה חוזרת

איך את יודעת שלא? :cool:

בהחלט חיובי. אחרי חודשים ארוכים של עבודה מהבית התחלתי לטפס על הקירות. עבודה מהמשרד ועם אנשים חסרה לי מאוד אז לחלוטין יתרון.

אז מי יהיו המתמודדים?

האמת שאכלתי בדיוק ככה רק בתוך טורטייה בבית קפה כלשהו. היה לי טעים.

אויש איזה מציק זה. השאלה היא האם זו סתם הודעת ספאם או שבאמת מישהו ניסה להשתמש בכרטיס שלך?
אמיתי. יש כרטיסי אשראי שאם מנסים לרכוש בהם מעל סכום מסויים אז יש צורך באימות (אולי אפילו אמזון עושים את זה).

reasonforall

Active member
כמובן שסירי מקשיבה להכל, אז הסרטון הזה קפץ לי בפייסבוק עכשיו😂
כל הסרטון הזה זהב, אבל הקטע המדובר מתחיל ב-1:49
הסרטונים האלה כל הזמן קופצים לי. אני לא יודע מה לחשוב |נחמה| 😂

|עוגיה| כמה חיות מחמד היו לכם עד היום ואיזה? את מי הכי אהבתם?|קדימה|בגיל 4 כזה דוד שלי הביא לי ארנבים שלא החזיקו. וחוצמזה היה את הכלב שהיה אצלנו מגיל 14 עד שנה שעברה:-( (לא מאמינה שעברה שנה:-0). היו לי יחסים מורכבים איתו אבל בתכלס אהבתי אותו.
לא לקחתי בחשבון ארנבים, אוגרים וחבריהם.
לאחותי היה אוגר. קראו לו אוגי, כמה מקורי. יום אחד הוא פשוט קפא, כי כנראה החדר היה מאוד קר. מזל שראינו את זה בזמן והצלחנו להפשיר אותו |קר|
הוא חי עוד קצת אחר כך אבל אני לא זוכר מה עלה בגורלו.

היו אבל איזה שלושה מקרים אחרים בילדות שלי שפרצו לנו לבית וגנבו דברים. באחת הפעמים גנבו את הטלוויזיה (ועטפו אותה בשמיכה שסבתא שלי תפרה בעצמה לפני המון שנים) וזה היה אומנם מאוד עצוב, אבל אחרי שההורים שלי כבר קנו טלוויזיה חדשה עם הכסף של הביטוח, המשטרה מצאה את הטלוויזיה הגנובה והחזירה לנו אותה. וככה הייתה לנו טלוויזיה ספייר.
אבל מה עם השמיכה?!

למעלה