שם: מילי
הגיל שלכם כשנולדתם: קשישה ביחס לגיל הביולוגי. כנראה נולדתי בת 20 ולכן אני אף פעם לא מסונכרנת עם הגיל הביולוגי שלי. בגיל התיאורטי שלי אני יותר קשישה מלונה!
כמה חתולים וכלבים אתם מכירים בשמם (כאלו שחיים היום)? חח, מצאת לך את מי לשאול
סדרות החודש: זה הולך לכאוב, Paper Girls, אחים לנשק, נוספורטו (NOS4A2), רק להיום, סנדמן, רק רציחות בבניין, מה שקורה בצללים, תושב חוץ, גרוט, שי האלק, ברוקלין 99. נסיונות: מרלין, תולדות השינארה. נראה לי שהיה עוד משהו אבל כנראה לא רשמתי
סרטי החודש: ראיתי! ונום - חמוד למדי. היה גם סרט של אוליביה קולמן עם אנתוני הופקינס שממש רציתי לראות כי שמעתי ביקורות טובות, אז התחלתי את הבת האפלה ולא היה שום זכר לאנתוני הופקינס וזה גם היה די שיעמומון. פרשתי באמצע הסרט ואז גיליתי שבעצם חיפשתי סרט שנקרא האב.
שירי החודש: אחד השירים
החמודיםבעברית. חווה אלברשטיין לפעמים קצת כבדה לי, אבל בשיר הזה היא נפלאה
וגם נזכרתי ברופוס וויינרייט שלא שמעתי כבר שנים אז התאבססתי קצת על השיר
הזה.
וגם, אחרי שהכנסתי את הנרי דוד לשרשור המחתרתי שלנו, נזכרתי שאפילו בקטע קצר של קליפ הוא מצליח לשחק בצורה כל כך מרגשת, ובכלל זה
שיר שכיווץ לי את הלב כששמעתי אותו בפעם הראשונה, והוידאו בכלל ריסק אותי, בקטע של דמעות אמיתיות

. נראה לי שפה הכרתי אותו בעצם כשחקן
ספרי החודש: אני ממשיכה עם הספר השני של סוחרי הספינות החיות (הספינה המשוגעת) אבל לצערי איבדתי את הקצב קריאה של חודש שעבר. עד שקיבלתי אותו התחלתי את יער אפל של ניקול קראוס, אבל הוא לא זרם לי והפסקתי בינתיים. נראה שכמו במקרה של טלוויזית- מטא, גם בספרים אין לי סבלנות כשמדברים על הסיפור של הסיפור
דמויות החודש: מורפיאוס

כי אין אפשרות אחרת! אבל גם צ'רלס ואוליבר מ-רק רציחות כי הם מעולים, ננדור אהובי ונדג'יה ממה שקורה בצללים
שחקני החודש: הצוות של רק להיום ובראשם אימרי ביטון וענבר מרקו שלא הכרתי לפני כן. פשוט נהדרים וגם סלינה גומז. סתם נו, היא ממש חמודה בתור עציץ
קראש החודש: ננדור

הוא קורע אותי
אבל גם מורפיאוס כי הוא חלומי!
ציטוט חודשי: "יש הרבה משפטים יפים, אבל אני מתעצלת לסמן לי אותם" מילי08, ספטמבר 2022
סיבה למסיבה: החתלתולים שמצאתי שנה שעברה כבר בני שנה!
[למתקדמים] סיפור החודש:
בכנס עולמי של אנשי דת מזרמים שונים, מופיע לפתע מלאך.
“האל גאה בכם על דבקותכם באמונה”, אומר המלאך, “שימשתם מופת לבני האדם על פני כדור הארץ. האל רוצה לתגמל אחד מכם אשר הרשים אותו במיוחד.”
המלאך מכריז בקול את שמו של נזיר, וזה עולה נרגש לבמה.
המלאך מסביר כי האל נותן לו אפשרות לבחור בין להיות האיש העשיר ביותר בעולם, האיש היפה ביותר בעולם, או האיש הנבון ביותר בעולם.
ללא היסוס, בוחר הנזיר בפרס התבונה האינסופית.
אומר המלאך מניף את שרביטו, ומתוך ענן עשן מתגלה הנזיר בתנוחה של חשיבה מעמיקה.
“תרצה לומר משהו לנוכחים?”, שואל המלאך.
הנזיר החל להרהר במחשבותיו.
אחרי מספר רגעים מביכים של שקט, המלאך פונה שוב לנזיר ואומר, “כאיש החכם בעולם, תרצה לומר משהו לנוכחים?”
הנזיר נאנח, קם ממקומו ואומר, “הייתי צריך לקחת את הכסף…
(אף אחד לא אמר שהסיפור חייב להיות שלי. או מצחיק)
למה מצפים בחודש ספטמבר: יש לנו פרוייקט מהעבודה. פעם מאוד חיכיתי לפרוייקט השנתי הזה אבל באיזשהו שלב הבנתי שאני לא מאוד נחוצה בו ושאין לי תפקיד מוגדר והיום זה קצת תקוע לי כמו עצם. אבל זה קצת שינוי אווירה
איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד? התבוננות באנשים ישנים. המצלמה מלווה אדם שהולך לישון ואנחנו נצטרך להסתכל עליו ישן
אילו שתי דמויות מסדרות שונות הייתם רוצים לראות כזוג רומנטי? שאלה שאני צריכה לחשוב עליה קצת. חיפשתי רמזים בפתקים שלי אבל לא קפץ לי כלום
לאיזה סדרת ילדים כדאי היה לדעתכם לעשות גרסה למבוגרים (או להיפך)? הקטקטים. זאת תהיה סדרת פנטזיה אפית
האם אתם מאמינים שיש עוד יקומים באמת (נמקו)? גדול עלי להוכיח שכן או לא. אני אוהבת להשתעשע עם הרעיון של יקומים מקבילים בעקבות בחירות שלי ולחשוב איזו מציאות יש לי ביקום אחר. אבל אז אני מתחילה לחשוב על היקומים שנוצרו בעקבות כל בחירה שלי בכל רגע נתון ובחירה של שאר האני ביקומים אחרים והמוח שלי מתפוצץ. בחלל שלנו אני מאמינה שיש עוד משהו.
כמה חיות מחמד היו לכם עד היום ואיזה? את מי הכי אהבתם? כלבה אחת והרבה חתולים שלא כולם נשארו אצלי. כרגע אני ממש מאוהבת בחתולים שלי, אבל ממש! הכלבה שלי היתה האהבה האמיתית הראשונה שלי. הייתי ממש קשורה אליה. אני מתה להביא עוד כלב אבל יש לי איזה מחסום.
תנו לנו עיצה טובה לחיים. זה יכול להיות בכל נושא. שינה היא ממלכה, בעלי חיים זה אהבה.
התשובה שלכם היא "לעיתים רחוקות". מה היתה השאלה? את מתחזקת את האוטו שלך?
מה לשים לכם בפיתה? חומוס, סלט ופלאפל. בעצם - גבינה לבנה (טבעונית) ופרוסות פלפל
יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." : כשבעלי החיים ישתלטו על העולם
פרצו לכם פעם לבית או שדדו אותכם? ספרו. אוף כן לפני איזה 7 או 8 שנים. חוויה ממש מבאסת. לא ישנתי בבית לילה אחד, אבל אני לא יודעת אם נכנסו בלילה או ביום ואם ידעו שאני לא בבית או אם היו מנסים לפרוץ בלילה כשאני כן בבית. כשחזרתי, גיליתי שהדלת לא נעולה והלב אשכרה נפל לי לתחתונים. ואז נכנסתי וראיתי שהעיפו לי דברים מהמזנון בסלון והפכו לי את הארון בגדים. זאת תחושה נוראית. לצערם של הפורצים אני תמיד הייתי דלה בכסף או בחפצים אז לקחו לי כמה תכשיטי כסף לא יקרים ומשקפי שמש ושטויות ממש חסרות ערך. אבל עצם הרעיון שמישהו הסתובב לי בבית ונגע בהכל חילחל אותי. בלילה הראשון פחדתי אפילו להיכנס למקלחת וישנתי על הספה הלא נוחה בסלון. אבל מה שהכי הכעיס אותי זה שהם העיפו את כל הבגדים מהארון על השטיח בחדר. זאת היתה דירה לא חדשה והיה שם שטיח מקיר לקיר שלא משנה כמה ניקיתי, תמיד הרגשתי שהוא מלוכלך ודווקא עליו העיפו את הבגדים שלי

חצופים!
תמונה/וידאו/בדיחה/מתכון לזכיה בלוטו שתרצו לחלוק עם הכיתה? אני ממש מחכה לזכות בלוטו. אני מאמינה שזה יקרה למרות שאני לא ממלאה או מגרדת שום דבר חוץ מאשר את הראש לפעמים