שם: לונה3.
הגיל שלכם כשנולדתם: 0.
כמה חתולים וכלבים אתם מכירים בשמם (כאלו שחיים היום)? ארבעה: החתולה שלי, החתולה והחתול של ההורים שלי, וכלב של השכנים שלהם.
הכלב של השכנים של ההורים שלי נשמע כמו הבן דוד של השכנה של הספרית של אחותי
אה, את אוהבת את הסדרה פרינג'?
כי לא הצלחנו להבין את זה מהשרשור הענק שמילאת עליה...
שירי החודש: לזכרו: צביקה פיק - נאסף תשרי
אוי, הייתי באמת צריך לבחור בשיר של צביקה פיק.
את השיר הזה ועוד כמה אני מכיר בעיקר מהסדרה "תמיד אותו חלום" (מי שלא ראה, שווה למצוא)
מאוד יפה באמת
ספרי החודש: אין
דמויות החודש: ג'ימי, קים, האוורד, מייק (סמוך על סול), אוליביה, פיטר, וולטר, אסטריד ועוד כמה שלא ארשום מחמת ספוילרים (פרינג').
אבל לא צ'אק, הא?
סתם ככה בלי תמונה? לא רציני מצידך
ציטוט חודשי: Why would anyone kill a scientist? What have we ever done? (וולטר בישופ)
לא ידעתי שוולטר בישופ זה שם של מדען גרעין באירן
וואו, כל כך הרבה. ומי יודע מה הם עוד יעשו.
לא סתם ישראל מחסלת כאלו בארצות מסוימת
סיבה למסיבה: שנת הלימודים התחילה, כלומר מרחב ציבורי שקט יותר במשך היום
מעניין שאני דווקא מרגיש שעכשיו זה גורם לכך שיש הרבה יותר ילדים במרחב הציבורי.
אבל זה בגלל שאני עובד ליד שני בתי ספר אז עכשיו בבוקר אזור העבודה שלי מלא ילדים.
גם אנשים שאני עובד איתם התלוננו ביום חמישי שהאוטובוס שהם הגיעו בו פתאום היה מלא ילדים שוב.
ואז בסוף היום ישבתי עם ידידה ברולדין בקניון והיה שולחן שלידנו שישבו בו 4 בנות 12 (בערך) וחגגו את החזרה ללימודים. אז היה מאוד רועש.
[למתקדמים] סיפור החודש: נסעתי החודש ברכבת ישראל בפעם הראשונה מאז ש... מזמן מאוד

גיליתי ש: היא עדיין מפוצצת חיילים ואין מקום לשבת, יש בתקרה הרבה שקעים להטענת טלפונים - אבל את המטען צריך להביא לבד, ולא התכוננתי מראש אז לא היה לי והייתי בהיסטריה שתגמר לי הסוללה אז ביליתי את כל הנסיעה בלי לפתוח אותו כמעט! ניסיתי לפחות להציץ בטלפונים של אנשים לידי.
חחחחחחחח
אני מדמיינת אותך ניגשת למישהו ברכבת ומבקשת שייתן לך להציץ בטלפון שלו מעבר לכתפו כי את בכאבי גמילה.
למה מצפים בחודש ספטמבר: לכלום.
אולי ללסיים את פרינג'?
איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד? ריאליטי גירושין. משהו כזה שעוקב אחרי שני בני הזוג במאבק גירושין בזמן אמת, ואולי גם הצופים ישתתפו בהצבעות איכשהו לגבי הטענות והדרישות של כל אחד מהם, מי צודק, מי הרע, מי הטוב, מי צריך לקבל את הבית והכלב, אצל מי צריכים להיות הילדים (אוקיי זה מוגזם) וכו'. מרושע וצהוב - אבל פוטנציאל לרייטינג ענק לדעתי.
זה מרגיש לי שכמעט בטוח באיזושהי מדינה בעולם כבר יצרו את הפורמט הזה
אילו שתי דמויות מסדרות שונות הייתם רוצים לראות כזוג רומנטי? הדוקטור (של טננט) עם ספייק מבאפי.
הנטייה הראשונה שלי הייתה לעשות משהו עם הדוקטור. אבל הרגיש לי שבטוח אחרים יבחרו בו. גם חשבתי על מישהו מבאפי, אבל בעיקר חשבתי על אנג'ל.
בכל מקרה, אומנם אפשר רק לחלום על הזיווג הרומנטי של ספייק עם הדוקטור,
אבל זיווג רומנטי של קפטן ג'ק הארקנס עם ספייק מבאפי כבר יש לנו:
לאיזה סדרת ילדים כדאי היה לדעתכם לעשות גרסה למבוגרים (או להיפך)? אין לי תשובה טובה לזה.
אבל את זאת שבחרה את השאלות.
(זה תמיד נראה לי לא הגיוני שלמישהו אין תשובה לשאלה שהוא בחר לכתוב בשאלון)
(וזה למרות שזה קורה לי המון)
האם אתם מאמינים שיש עוד יקומים באמת (נמקו)? כן, בהחלט.
לא במובן של סרטי מד"ב של יקומים מקבילים במימד אחר עם עולם דומה לשלנו וכו', אלא פשוט כמו שהפלנטה שלנו היא אחת מהרבה פלנטות, ומערכת השמש שלנו אחת מהרבה מערכות שמשות, והגלקסיה שלנו היא אחת מהמון גלקסיות, אז הגיוני לי שזה נמשך באותה צורה הלאה והיקום שלנו הוא אחד מהרבה יקומים שיש מעבר לו ומסביבו.
כלומר אני רואה בגדול שתי אפשרויות: או שהתבנית הזאת ממשיכה עד אינסוף ותמיד יש עוד רמה מעל, או שברמה כלשהי זה נעצר (ואז או שבאמת אין כלום מעבר לה, או שיש עוד דברים אבל הם יחודיים ולא כמו בתבנית הזאת).
אבל גם אם התבנית נעצרת איפשהו, אני לא רואה היגיון לחשוב שזה דווקא ברמת היקום שאנחנו מכירים כרגע, זה סתם יהירות חסרת בסיס להגיד: "זה המקסימום שאנחנו יכולים לראות, אז כנראה שזה כל מה שקיים." פעם גם לא ידענו שיש עוד פלנטות ועוד גלקסיות.
אבל עוד פלנטות ועוד מערכות שמש ועוד גלקסיות יש לצידנו באופן מרחבי כמו שיש עוד יבשות ועוד הרים ועוד בתים בכדור הארץ
אבל יקום מרגיש לי כמו מילה כללית בשביל "כל מה שיש". ואז עוד יקום זה משהו שקיים לא לצד היקום שלנו באופן מרחבי, אלא במקביל ליקום שלנו. דבר שאי אפשר להגיד על עוד פלנטות, גלקסיות או מחוזות.
אבל אני כן מסכים שזה יהיר להניח שמה שאנחנו רואים זה המקסימום שיש.
כמה חיות מחמד היו לכם עד היום ואיזה? את מי הכי אהבתם? היתה חתולה למשפחה כשגרתי אצל ההורים, אח"כ חתול שהיה לי כשעברתי לגור לבד, ואחרי שהוא נפטר - החתולה שעכשיו. אז שלושה. ואת כולם אני אהבתי ואוהבת אותו דבר

.
אז למה שאלת "את מי הכי אהבתם" אם גם את עונה את ה"כולם אותו דבר" הצפוי מכולם?
תנו לנו עיצה טובה לחיים. זה יכול להיות בכל נושא. אל תעשו דברים רק כי ככה כולם עושים. תבררו מה באמת מתאים לכם.
אבל אם מציעים לך לקפוץ מהגג, אז תעשה את זה, נכון?
התשובה שלכם היא "לעיתים רחוקות". מה היתה השאלה? בא לך פיצה/מאפה/גלידה/שוקולד - האם תצליחי להתאפק ולוותר?
אצלי זה יתאזן קצת כי אומנם אני כמעט אף פעם לא אוותר על גלידה או שוקולד, אבל על פיצה תמיד ועל מאפה בהרבה מהמקרים (תלוי מאפה). בעצם גם יש הרבה שוקולדים שאני אוותר עליהם. כל מיני שוקולדים עם טעמים מוזרים.
מה לשים לכם בפיתה? הכי בסיסי: פלאפל, חומוס/טחינה, סלט ירקות רגיל. את הצ'יפס מעדיפה בשקית בצד.
בשבוע האחרון אני איבדתי חבר לקרב.
אחיין שלי בן ה13 שתמיד היה מזמין בלי רטבים וירקות וכאלו התחיל שכן להזמין איתם.
אני כבר לא מדבר איתו
יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." : כשיווצר קשר עם תרבות חייזרית מתקדמת, או שמסע בחלל העמוק יהפוך לאפשרי וזמין (בעקבות פריצת דרך שתתגבר על המחסום של מהירות האור וכו'), או בשנת 5000. מה שיבוא קודם.
את יודעת שעכשיו במקרה של פלישה חייזרית שבה הם משמידים את האוכלוסיה או הופכים אותה לעבדים - אז יעירו אותך. כי זה נחשב לקשר עם תרבות חייזרית מתקדמת.
פרצו לכם פעם לבית או שדדו אותכם? ספרו. כן, פעם חזרתי מבית ספר והבית נראה די מבולגן אבל לא מאוד, בעיקר חדר השינה של ההורים שלי היה הפוך עם כל התוכן של המגירות שפוך על המיטה. אני חשבתי שזה סתם אמא שלי התחילה לעשות איזה סידור מחדש והלכה לאנשהו, אז נהגתי כרגיל - חיממתי לי צהריים, ראיתי טלויזיה... ורק כשאבא שלי הגיע הביתה הוא התפלא עלי "מה את לא רואה שפרצו לנו?"
חחחחחחחח
נשמע כמו משהו שלחלוטין יכל לקרות לי
- וגם פרצו להורים שלי הביתה פעם כשהם ישנו, מצאו ולקחו רק את מפתחות הרכב וגנבו את הרכב.
מתי זה קרה? כי כיום נראה לי שלכל המכוניות יש אימובילייזר כזה שצריך להכניס קוד בשביל להתניע את האוטו. לא?
או שזה דבר שקל לעקוף?
ושאלת אורח מאת @dory30 : ספרו אנקדוטה מעניינת מתקופת הלימודים בביה"ס.
היתה לי מחנכת ביסודי שיותר מפעם אחת היא בלעה זבוב באמצע השיעור
עשית לי צמרמורת בדרך הרעה
תמונה/וידאו/בדיחה/מתכון לזכיה בלוטו שתרצו לחלוק עם הכיתה?
צפה בקובץ המצורף 61829
וואו, זה ממש לא מה שאני עושה
חחחח עשיתי את זה השבוע