The Cones of Dunshire ספטמבר 2022 – סיכום חודש 🐳🙀🎒🍌📺🍕🎠⚓📶

reasonforall

Active member
|עוגיה| תנו לנו עיצה טובה לחיים. זה יכול להיות בכל נושא. לכבס את הבגדים הפוך.
אבל העצלנות...

|עוגיה| התשובה שלכם היא "לעיתים רחוקות". מה היתה השאלה? את יוצאת מהבית?
😂 רלוונטי גם אליי

|עוגיה| ושאלת אורח מאת @dory30 : ספרו אנקדוטה מעניינת מתקופת הלימודים בביה"ס. אני צריכה לחשוב על זה. מצאתי. אני יושבת במבחן בגרות, קרוב לשולחן שלי יש את המשגיחה ומאחורי מישהי מבקשת שאגלה לה תשובה לשאלה |חבול| וזה קרה לי פעם נוספת עם מישהי אחרת רק שבפעם ההיא ליד השולחן שלי עמדו מנכלית ביה"ס, המנהל, המורה של המקצוע והמשגיחה (!!) בשתי הפעמים עשיתי את הדבר היחידי שיכולתי לעשות באותו רגע, להתעלם.
ברור, אחרת זה היה נכנס ל "תיק האישי" :-D
הייתי עושה אותו דבר כמובן

🍸תמונה/וידאו/בדיחה/מתכון לזכיה בלוטו שתרצו לחלוק עם הכיתה? אם זה בסדר להרים לעצמי לרגע, אז להגיד שאני גאה בעצמי שאני פעילה בפורום הזה. גלשתי בפורומים פעם אבל זה היה לפני שהייתה לי חרדה/מודעות עצמית ומאז שפיתחתי את שתיהן נהיה לי מאוד קשה להיות פעילה בקהילות באינטרנט. אם הייתי אומרים לי לפני חצי שנה שאני אהיה פעילה בפורום וארגיש בנוחות להגיב בלי לחשוב יותר מדי הייתי חושבת שאתם צוחקים עליי. חוץ מזה, השאלון הזה הרים את המצב רוח שזה כבר נחמד.
טוב לשמוע :)

רק רציחות בבניין - סגרה עונה נהדרת בפרק סיום מעולה.
שכחתי מהסדרה הזו. באמת היה מעולה

|עוגיה| ושאלת אורח מאת @dory30 : ספרו אנקדוטה מעניינת מתקופת הלימודים בביה"ס.|קדימה|אחח השביתה הגדולה של 2007. כשהייתי בכיתה י' מסוכות עד חנוכה חודשיים שלמים הייתה שביתה, זה היה כמו חופש גדול נוסף אבל בלי ילדים קטנים ופחות חם בחוץ. זמנים טובים. היה מאד כיף.
הייתי לפני גיוס ועבדתי, אז בעיקר קינאתי :-D

It's Always Sunny

Well-known member
|עוגיה| מה לשים לכם בפיתה? קוטג' ,חביתה וירקות
פיתה עם קוטג', עשית לי נוסטלגיה לתקופת היסודי :-]

|לימון| סיבה למסיבה: לאמא שלי יש יום הולדת 75 מחר.
מזל טוב :-):

|עוגיה| איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד?ריאליטי ארכיאולוגיה, אנשים שאינם אנשי מקצוע ימצאו עתיקות ויקבלו ציון על משימות.
נשמע מעניין.

|עוגיה| איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד? ריאליטי גירושין. משהו כזה שעוקב אחרי שני בני הזוג במאבק גירושין בזמן אמת, ואולי גם הצופים ישתתפו בהצבעות איכשהו לגבי הטענות והדרישות של כל אחד מהם, מי צודק, מי הרע, מי הטוב, מי צריך לקבל את הבית והכלב, אצל מי צריכים להיות הילדים (אוקיי זה מוגזם) וכו'. מרושע וצהוב - אבל פוטנציאל לרייטינג ענק לדעתי.
:-0:-0

|עוגיה| ושאלת אורח מאת @dory30 : ספרו אנקדוטה מעניינת מתקופת הלימודים בביה"ס.
היתה לי מחנכת ביסודי שיותר מפעם אחת היא בלעה זבוב באמצע השיעור :-D
חחח, איך בולעים זבוב? |תוהה|

|לימון| למה מצפים בחודש ספטמבר: לא יודעת, החגים הולכים להיות יותר זוועה מבדרך כלל.
לחלוטין, מקווה שיהיה כבר מאחורינו.

|עוגיה| איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד? כוכב נופל - ריאלטי חדש בו מתחרים סלבים (ככה כותבים?) מהשורה הראשונה והמנצח יימחק מההיסטוריה הסלבית ולא ילוהק יותר לעולם
מעולה :-D
הבעיה היא שתוכל להיות רק עונה 1 כי ברגע שיגלו מה הפרס אף אחד לא ירצה להשתתף בעונות הבאות.

|עוגיה| פרצו לכם פעם לבית או שדדו אותכם? ספרו. לא. אך לא מזמן קיבלתי הודעה לטלפון שניסו לרכוש משהו באמזון עם כרטיס האשראי שלי בכמה אלפי שקלים, וכדי להשלים את הרכישה יש צורך להכניס קוד (שצורף להודעה). מיד התקשרתי לחברת האשראי וביטלתי את הכרטיס.
:-0:-0

|עוגיה| ושאלת אורח מאת @dory30 : ספרו אנקדוטה מעניינת מתקופת הלימודים בביה"ס. פעם החלקתי על הפנים בבית הספר ושברתי את האף. יותר נכון סדק. אבל כמה דם היה 🩸
אוי :-/:-/ זה ממש מבאס.
עכשיו הזכרת לי שגם לי קרה משהו דומה, נפלתי בטיול שנתי, לא נראה לי ששברתי משהו אבל היה לי כתם מכוער על האף.

|לימון| ציטוט חודשי:|קדימה|"הייתי פושעת אם זה היה חוקי" - אחותי בשעת נהיגה.
:-D:-D:-D

יש את החתול והכלב שלי
איך הם מסתדרים? זו שאלה רצינית, באמת מעניין אותי איך זה עובד.

אבל במקרה הזה אבא שלי פשוט אמר למחנכת שלי שהוא לא חושב שזה חשוב ללמוד צרפתית. הוא הבהיר שאם בית הספר היה נותן אופציה ללמוד ערבית הוא היה דואג שאלמד, אבל בגלל שאם אין אז אין. וככה הושגה סוג של פשרה שלא מדברים עליה. כל עוד אני לא מפריע בשיעור צרפתית אז הכל בסדר. זה בסופו של דבר היה נהדר כי קראתי כמה ספרים מעולים בזמן שיעורי צרפתית בשלוש שנים של חטיבת הביניים, בזמן שחברים שלי למדו צרפתית בסיסית שהם בטח שכחו די מהר.
חחחח, זה הצחיק אותי יותר ממה שזה היה אמור להצחיק.

WhatsApp Image 2022-09-02 at 00.04.30.jpeg
:-D|פנים|

|עוגיה|לאיזה סדרת ילדים כדאי היה לדעתכם לעשות גרסה למבוגרים (או להיפך)?
אני רוצה לראות גרסה למבוגרים בלבד של ארתור XXX
ויהיה גם נחמד לראות גרסה לילדים של משחקי הכס:-D
המממ, מעניין.

|אבטיח| הגיל שלכם כשנולדתם: ואוו הגיל כבר מלא עובש בטח
1662070426129.png
חחחחחח

|לימון| סיבה למסיבה: יש לי יומולדת 🥳 🥳 וגם התחילו לצלם את עונה 3 של תוכנית הבוקר🥳🥳
מזל טוב! מתי?

|עוגיה| האם אתם מאמינים שיש עוד יקומים באמת (נמקו) אבל כן הייתי שמחה ליקום מקביל בלי יתושים וג'וקים ושמישהו ימציא איזה פורטל שיעביר אותי לשם.
גם אני אשמח לזה.

|עוגיה| ושאלת אורח מאת @dory30 : ספרו אנקדוטה מעניינת מתקופת הלימודים בביה"ס. אני זוכר רק את השביתה הגדולה כי ישבנו בבית.
אני זוכרת שהייתי ביסודי וכולם דיברו על זה ויש מצב שגם קצת הרגשנו קנאה.

נערך לאחרונה ב:

It's Always Sunny

Well-known member
אבל העצלנות... [לכבס בגדים הפוך]
למתקדמים: יש בגדים ששווה להתאמץ ולתלות על החבל במקום להכניס למייבש, כמובן אחרי שמתנערים ומסדרים אותם. אני אומרת את זה בזמן שאני מכניסה את הבגדים למייבש כשבחוץ יש שמש, אז אולי כדאי לקחת את העצה הזו בערבון מוגבל :-D

|עוגיה| תנו לנו עיצה טובה לחיים. זה יכול להיות בכל נושא. לפעמים לא צריך להשאיר טיפ
ראיתי לפני כמה חודשים סרטון על זה של כאן11. אבל אני בכל זאת משאירה טיפ.

גם הכלב שלי הכי אהב את אמא. ולא שהיא לא אהבה אותו או התייחסה אליו, אבל יחסית לאחרים הייתה קצת אדישה אליו, ודווקא בגלל זה הוא רצה אותה יותר.
נשמע מוכר מאוד. אצלנו לפעמים כשהיא יוצאת מהבית הוא מתחיל לנבוח ולקפוץ עליה, בתקווה שאולי היא תישאר.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
1662070426129.png
הצילווו היא הופכת לניק יותר ויותר;-(

איך פגשתי את אמא - אני עושה צפייה חוזרת של הסדרה, היא סדרה ממש טובה, אני אעז ואגיד שהיא הרבה יותר טובה מחברים
אני גם רואה רנדומלית ביס ולמרות הבעייתיות בה אני גם חושבת. לפחות בעונות הראשונות.

|לימון|דמויות החודש:
ברני סטינסן ואוליבר פוטנם
עכשיו אני רוצה להפגיש ביניהם:-D

|לימון|[למתקדמים] סיפור החודש:
יום יום היה מוישל'ה הולך בבוקר למכולת ומבקש קילו גבינת מוצרלה. יום יום נילי המוכרת הייתה מחכה לו, ולמרות שהיא ידעה בדיוק כיצד יתנהל המפגש היא עדיין ציפתה לו כל יום. בהתחלה זה היה מוזר לנילי שכל יום אותו האיש נכנס ומזמין רק קילו מוצרלה, עם הזמן היא כבר ידעה למה לצפות והיתה איך שהוא נכנס לחנות מכינה לו את חבילת המוצרלה, אך מוישל'ה היה מבקש ממנה לא את החבילה הזו ומתעקש לעמוד שם, לבקש ממנה קילו מוצרלה ולחכות שהיא תכין לו את החבילה. נילי כמה פעמים אמרה לו שהיא יכולה לחסוך לו בזמן ולהכין לו מראש, איך מוישל'ה התעקש. נילי לא רצתה להרגיז אותו ויום יום היא היתה מחכה שמוישל'ה יגש לדלפק ויבקש קילו גבינה מוצרלה.
עד אשר יום אחד מוישל'ה לא נכנס לחנות, נילי התחילה לחשוש לו ונזכר שפעם הוא שכח במכולת תמונה של בית עם ילדה קטנה בפתח אשר מאחורה היה מצויין כתובת, לכן נילי ארזה חבילה של גבינת מוצלה והלכה לבית ודפקה בדלת.
מהבית יצא אישה צעירה שעמדה שם ושאלה כיצד היא יכולה לעזור. נילי חששה בהתחלה אך הסבירה שהיא המוכרת במכולת והיום מוישל'ה לא הגיע לקחת את המוצרלה שלו.
האישה הצעירה הסבירה שמוישל'ה הוא אבא שלה, והמאכל האוהב עליה בבוקר הוא טוסט עם גבינה מוצרלה, כל יום אבא שלה היה מכין לה כזה, אך היא לא מעיזה לגעת בטוסט מוצרלה מאז היום בו אבא שלה נהרג בתאונת עבודה.
נילי הראתה לאישה את התמונה אשר פרצה בבכי, היא היתה הילדה הקטנה אשר הופיעה בתמונה וביחד נילי והאישה הבינו שרוחו של מוישל'ה מסתובב וממשיך את סבב הבוקר שלו בו הוא דואג לבתו ורק רוצה להכין לה את המאכל האוהב עליה.
האישה הזמינה את נילי פנימה לבית, הן הכינו להן טוסט מוצרלה וסיפרו סיפורים על מוישל'ה.
מוישל'ה צפה מהחלון וראה את בתו מאושרת ואוכלת טוסט מוצרלה, וזה כל מה שהוא רצה שבתו תחזור להיות מי שהיא ותהנה מהחיים, עכשיו מושל'ה ידע שהוא יכול לעזוב את בתו כי יש לה מי שידאג לה.
הסוף:-P:
וואלה לא צפיתי את הטוויסט, יופי של סיפור.

|עוגיה|איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד
תוכנית ריאלטי בה רואים ילדים אוכלים לימון
הילד ששורד הכי הרבה הוא המנצח
אכזרי:-D
|עוגיה|אילו שתי דמויות מסדרות שונות הייתם רוצים לראות כזוג רומנטי?
רומן רוי (היורשים )ורון סוונסון (מחלקת גנים ונוף)
:-0
אני רוצה לראות גרסה למבוגרים בלבד של ארתור XXX
אוי ואבוי:-D
|עוגיה|האם אתם מאמינים שיש עוד יקומים באמת (נמקו)?
ברור שיש.
אני מאמינה שיש יקום בו אני וכריס אוונס אכן נשואים.
אההה אם ככה אני משנה תשובה. יש הרבה יקומים ובכל אחד מהם אני נשואה לקראש אחר שלי.
|עוגיה|התשובה שלכם היא "לעיתים רחוקות". מה היתה השאלה?
האם את מצחצחת שיניים?
אבל ברצינות.....
האם את הולכת לים?
חחח כנל לגבי הים.

didalf

Well-known member
היי תתחדשי על החתימה איזה חמודות|לב|

|אבטיח| כמה חתולים וכלבים אתם מכירים בשמם (כאלו שחיים היום)? אני צריכה למנות אותם ואתם תסבלו ביחד איתי - לקסה, מייקי, טי-בריידי, אנאבל, אולי, מסי, באדי, ווינסטון, סטלה, סר, מונה, לולה x2, בני, טובי, ווילקו, צ'ארלי, דייזי. זהו. טוב בטח יש עוד אבל אם אני לא זוכרת אותם בשלוף זה לא חשוב. ואין לי כוח לספור את זה אז בואו נגיד שיש שם 10.
ידעתי שאיכשהו דילן "אני לא אוהבת חיות" תגיע להכי הרבה:-D

וגם המלכה שלי שחגגה יומולדת 40|לב|
200w.gif
|לימון| ציטוט חודשי:
מי מתנדב ללמד את סהר איך מתקלחים:-D|פנים|
thumbnail_IMG_3244.png
חחחחחח ידיים על הקיר מה?8-*:-D

|לימון| סיבה למסיבה: יש לי יומולדת 🥳 🥳 וגם התחילו לצלם את עונה 3 של תוכנית הבוקר🥳🥳
יוהווו|מאוהב|

|עוגיה| איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד? אתם זוכרים את הספרים של צמרמרות? הם היו מאוד פופולארים כשהייתי ביסודי. באיזשהו שלב היה להם קטע מגניב שמתחילים לקרוא פרק ואז בתחתית העמוד יש 2 אפשרויות של המשכים פוטנציאלים. נגיד יש דמות שניצבת מול דלת ואתם בוחרים אם היא תפתח אותה או תסתובב לאחור ותברח (תזכרו שאלו ספרי אימה, אז מאחורי הדלת יכולים להיות דברים מפחידים), ואז אם נגיד בחרתם שהדמות תעבור בדלת אתם עוברים לעמוד מסוים וממשיכים לקרוא משם, ואם אתם בוחרים באופציה השניה, מעבירים אתכם לעמוד אחר להמשיך משם. ואז לאורך כל הספר יש כל מיני אופציות שמעבירות אתכם לעמודים שונים במקום לקרוא את הספר מההתחלה עד הסוף כמו ספר רגיל. היה בזה משהו ממש מגניב ואני חושבת שצריכים לעשות ככה עם פאנדומים בטלוויזיה. תחשבו שאם נגיד היו עושים את זה במאה, בסוף עונה 2 נגיד נותנים לצופים לבחור אם קלארק מורידה את הידית או לא. או נותנים לה לבחור בין לקסה לבלאמי ואז ממשיכים לצפות בהתאם לבחירה שלכם. ואז ככה כולם מרוצים ואין מלחמות פנדומים:-]
חחח באתי להגיד שעשו משהו דומה במראה שחורה היה איזה פרק אינטקרטיבי אבל זה רעיון אחר. למניעת מלחמת פאנדומים, אהבתי:-D

|עוגיה| כמה חיות מחמד היו לכם עד היום ואיזה? את מי הכי אהבתם? הייתה לי פעם כלבה שקראו לה פולי אוסטר והיא מתה אחרי פחות משנה איתנו. מאז לא היו לי עוד חיות. אבל בחרתי לכלבה של השותפה שלי את השם (לקסה) אז היא סוג של חצי שלי. (אבל רק כשהשותפה מסכימה להלביש לה ג'רזי של הסיהוקס אני לוקחת עליה בעלות)
יאללה את את מתה על הכלבה לקסה
|עוגיה| תנו לנו עיצה טובה לחיים. זה יכול להיות בכל נושא. אל תשכחו את המזגן בעבודה על חום כי תרצו למות ביום למחרת.
:eek:

|עוגיה|ספרו אנקדוטה מעניינת מתקופת הלימודים בביה"ס. היה לי קראש על אמנון ליפקין שחק שהיה הרמטכ"ל בזמנו והלכתי לקומת הארכיון של הספריה שלנו וגזרתי תמונות שלו מכל הארכיונים של עיתוני "במחנה" שהיו שם ותליתי אותם על הלוח שעם שהיה מאחוריי בכיתה.
:-D:-D:-D:-D נראה לי סיפרת את זה בעצם:-D

תיעוד לזה שפעם אמרתי לליאורה שאני לא אוהבת את פרינג':-D (אם כי ראוי לציין- היא פשוט עיצבנה אותי וחשבתי- כמו ילד קטן- שאם אני אגיד לה שאני שונאת משהו שהיא אוהבת זה יעצבן אותה. it didn't:-D)
thumbnail_IMG_3171.jpg

זה ממש הצחיק אותי:-D
thumbnail_IMG_3330.jpg

מי צילם אותי? :-0
thumbnail_BB053ED6-600A-4F2E-9EBF-DD3A733E8B0A.jpg

אני, מוצאת השראה בדברים הקטנים...
thumbnail_IMG_3286.jpg

חח פירסמתי את זה בסטורי שלי, הבוסית שלי הגיבה לי ב"מה הבעיה? את בת 26, העשור האחרון היה קורונה, זה לא נחשב" :-D
(הייתי משאילה לה את הבדידים שלי אבל הם עדין אצל מילי:-P:)
thumbnail_AAA504C4-D4DB-4454-9C56-9DEAF3F23ACC.jpg
:-D:-D:-D
לא מבינה למה זה כל כך קשה להבין?!
thumbnail_IMG_3233.jpg
חחחח נכון? מזגן ושמיכה|מאוהב|

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
|לימון| [למתקדמים] סיפור החודש: דילן עשתה לי פלייליסטים ואז בפלייליסט הראשון אני שומע בכיף שלי. נכנס לפייסבוק ואז אני קולט שהפלייליסט הזה זה בעצם שירים שלה ושל חן והיא ממחזרת איתי. ומסתבר שכל המערכת יחסים בנינו זה שקר אחד גדול. אבל אז סיימנו פרינג'. ואחרי הכישלון שלנו עם שולחן לחמישה בטח פיקפקתם (אני מסתכל עליך, עדימון) בסיכויים שלנו לסיים. אבל סיימנו אז סקרו יו (דמיינו פה גיף של מרפי בתחילת עונה 3).
:-D:-D באמת פקפקתי, אבל בצדק:-P: כל הכבוד. עכשיו נראה אתכם מסיימים בטלסטר.

|עוגיה| לאיזה סדרת ילדים כדאי היה לדעתכם לעשות גרסה למבוגרים (או להיפך)? הכי גאים שיש
איך?8-*
|עוגיה| תנו לנו עיצה טובה לחיים. זה יכול להיות בכל נושא. אל תתרבו
תכלס.

|עוגיה| ושאלת אורח מאת @dory30 : ספרו אנקדוטה מעניינת מתקופת הלימודים בביה"ס. אני זוכר רק את השביתה הגדולה כי ישבנו בבית.
כן אה?|מאוהב|
🍸תמונה/וידאו/בדיחה/מתכון לזכיה בלוטו שתרצו לחלוק עם הכיתה?
72c9305a-9985-4f1c-9979-89cb50df965b.jpg
:-D:-D

didalf

Well-known member
הארי עדיין לא שלף טבעת?
מה אנחנו רק חודשיים ביחד. לקח לי ולסב כמה שנים למסד את הקשר:-P:
אני ראיתי את "כפרה" אבל לא זוכרת, אצטרך לצפות בסצינה שוב.
תראי את כל הסרט שוב סרט מהמם ועצוב.
עיצה סבבה, אבל הסיבה שלי היא שדווקא יותר קל לי לחנות ברוורס (וגם לצאת ברוורס, תכלס כל תמרון כזה בין מכוניות או מחסומים קל לי יותר ברוורס בזכות המצלמה האחורית, ולכן אני ממש רוצה רכב עם מצלמה היקפית, אבל בארץ לפחות יש כאלה רק לרכבים הכי יקרים וגדולים).
אה טוב אין לי מצלמה והן קצת מבלבלות [לאבא שלי יש]. לצאת ישר הרבה יותר קל לי מלצאת ברוורס.
חחח אכן מפתיע אם הצלחת לעבוד!
מי אמר שהצלחתי?
אוקיי את בהחלט עשית טעות עם המיקום הזה...
תצאי אולי קצת לעבוד באיזה בית קפה מידי פעם.
לא שמתי לב, כשבאתי לראות את הדירה שנה שעברה היה חופש|תוהה|
וגם עוד לא עבדתי מהבית אז.
וגם כ"כ קשה למצוא דירות פה שהייתי לוחקת בכל מקרה.
ולא נוח לי לעבוד מבית קפה - 1. זה דורש להתלבש. 2. יש לי שני מסכים ומקלדת וזה, לא נוח לי לפטופ בלבד.
בהחלט, כשתהיה טכנולוגיית השיבוט בשלה לשימוש, הוא הראשון שצריך לעשות ממנו עותקים שיהיה לכולם.
כן|מאוהב|
ותאכלי ירקות! |שפם|
אני אוכלת, אבל לא בתוך הפיתה איכס זה מרטיב אותה. סלט בצד.
חוץ מזה חלק מהם חתיכים:
אוקי כאלה חייזירים אני מוכנה.
הייתי לפני גיוס ועבדתי, אז בעיקר קינאתי :-D
חעחעחע:-D

Lhuna3

Well-known member
|אבטיח| שם: ניק ניקולאיטוס הניקולאי
שם התואר "הניקולאי" רומז שאתה בא ממקום, מדינה או כוכב לכת למשל, בשם ניקול. (אני מניחה שזה מקום שמשתמשים בו הרבה במגבונים לחים של ניקול.)
|אבטיח| הגיל שלכם כשנולדתם: שבע. מסיבה שאני לא זוכר זאת הייתה בדיחה קבועה שלי עם אחיינים שלי שהם היו שואלים אותי בן כמה הייתי כשנולדתי והייתי עונה שבע. אני לא זוכר ממה זה בא, אבל הם זוכרים את זה גם כיום ולפעמים מעלים את זה.
אם זו לא הפעם הראשונה שנולדת, אז זה יכול להיות.
|לימון| סדרות החודש:
For all Mankind - סדרה ממש ממש טובה שאני מאוד רוצה שתראו (לכל אלו שמתלוננים שאין להם משהו לראות עכשיו)
שוקלת.
|לימון| [למתקדמים] סיפור החודש: זה צריך להיות סיפור שקרה החודש? זה צריך בכלל להיות סיפור אמיתי? האם זה אפילו צריך להיות סיפור מקורי? כי אני יכול לספר את כיפה אדומה. אני די טוב בזה. שנים שאני מספר את זה לאחיינים קטנים לפני השינה מזיכרון. מעניין למה דווקא לכמרים נוצרים יש כיפות אדומות. אז הנה הסיפור:
לפני שנים רבות בארץ רחוקה, חי לו כומר נוצרי עם כיפה אדומה. רצה להביא מאכלים וכותנה לאישה זקנה שחיה לבדה. אבל בדרך יש זאב. לא כל כך זאב שהוא זאב, אלא זאב מטפורי שמייצג את השטן ופיתוי וגברים שמתלבשים בבגדי נשים. הכומר הסתקרן ורצה לראות על מה מדובר, אולי זה בסדר רק לדקה או לשעה. ובנתיים אותו זאב, מטאפורי פחות או יותר, הלך לעשות בעצמו מעשי צדקה. הוא ביקר את האישה הזקנה שחיה לבדה, מרוחקת מכל חברה. מסתבר שהאישה הייתה אגרנית והבית שלה היה מפוצץ בשטויות ולא הייתה ברירה לזאב, שהיה יותר כמו ארנב, יפני, לעשות מארי קונדו חזק. השעות הפכו לימים שהפכו לשבועות וחודשים ואולי אפילו שנה וקצת. אבל אחרי הרבה עבודה וייעוץ האישה מצאה את הג'וי שלה בתרמיל, מחבת ושלושה סטים של בגדים. ואז הגיע הכיפה האדומה, שעבר מסע משל עצמו בזמן שעבר וגילה שהעולם הוא רחב ומלא בדברים נפלאים וכיפות בשלל צבעים. ואז הזאב אכל אותו. הוא אכל את האישה. הוא אכל את הבית ואת הכפר ואת העולם. כי הדרך שונה אבל היעד זהה.
:-D גירסה טובה!
|לימון| למה מצפים בחודש ספטמבר: שיהיה פחות חם. בבקשה. אני מתחנן. אתם רוצים כסף? זה העניין? אני אתן לכם את כל מה שיש לי. אני אתן אבטיח לכם את הבן הבכור שלי. רק תגידו לי מה אתם רוצים.
כתבת בטעות "אני אתן אבטיח" אז חשבתי |אבטיח| והתלהבתי, אבל אז קילקלת עם הבן הבכור.
דמיינו יום רגיל לחלוטין בגהנום...
אוקי, אני מגזים.
אבל שום דבר לא עולה לי לראש.
אוקי. (סיפור שלישי)
בבית ספר הקטן שלי בכיתה ז' הייתה רק אופציה אחת ללמידת שפה זרה שניה - צרפתית. אני באופן כללי הייתי חנון קטן ודי הצלחתי בכל המקצועות שלי (אני כמובן לא כולל ספורט כמקצוע). אבל לא הצלחתי להתחבר לצרפתית בשבועות הראשונים. ואז עשיתי את מה שאנשים לפעמים עושים כשהם נתקלים במשהו שקשה להם - הפסקתי לנסות. פשוט הפסקתי לחלוטין ללמוד. להעתיק מהלוח, לעשות שיעורים, לעשות את העבודה בכיתה, אפילו לפתוח את ספר הלימוד. ואז כמובן מגיע יום הורים והמורה אומרת לאבא שלי שאני נכשל בצרפתית ואני אפילו לא מנסה. עכשיו אני אבהיר שאבא שלי לוקח לימודים ברצינות (שלא כמו אמא שלי שלא היה לה אכפת אם הילדים שלה יכשלו בבית ספר) כשהיו עבודות שלא הצלחתי להכין אז הוא ישב עלי ועזר לי. כשהתקשתי בנושא הוא עזר לי ללמוד, או לפחות דחף אותי ללמוד. אבל במקרה הזה אבא שלי פשוט אמר למחנכת שלי שהוא לא חושב שזה חשוב ללמוד צרפתית. הוא הבהיר שאם בית הספר היה נותן אופציה ללמוד ערבית הוא היה דואג שאלמד, אבל בגלל שאם אין אז אין. וככה הושגה סוג של פשרה שלא מדברים עליה. כל עוד אני לא מפריע בשיעור צרפתית אז הכל בסדר. זה בסופו של דבר היה נהדר כי קראתי כמה ספרים מעולים בזמן שיעורי צרפתית בשלוש שנים של חטיבת הביניים, בזמן שחברים שלי למדו צרפתית בסיסית שהם בטח שכחו די מהר.
אהבתי את הגישה של אבא שלך.
אוקי, עוד שני שירים שאהבתי החודש:
אוהבת מאוד את שניהם.
אבל המעמקים טועה, כי הוא יהיה ה-vacuum cleaner cleaner.

Lhuna3

Well-known member
****דמיינו שזה באמצע ההודעה הקודמת שלי
המציאות עולה על כל דימיון!
|עוגיה| איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד? וואו, שאלה מעניינת...
אולי סוג של ריאליטי, אבל שמשתמש בטכנולוגיה שעדיין אין. כמו למשל משהו שקורא מחשבות של אנשים. ככה שזה כמו למשל לצפות באח הגדול, אבל גם לשמוע מה כולם חושבים כל הזמן. או שמקפיאים אנשים ומפשירים אותם אחרי 50 שנה ורואים איך הם מתמודדים עם השינויים בעולם.
או נניח שבעתיד ימציאו מכונה שמאפשרת לראות את העבר. אז כמובן שאפשר לעשות סדרות תיעודיות על כל מיני אירועים משמעותיים בעבר. אבל מעבר לזה אפשר פשוט להביט לחיי שבט של בני אדם שחיו לפני עשרים אלף שנה ולערוך את זה לסיפור שעוקב אחרי השבט לאורך שנים.
עוד רעיון זה סדרות שנוצרות לחלוטין על ידי בינה מלאכותית. יש כיום כבר דבר כזה אומנות שנוצרת על ידי בינה מלאכותית - שנותנים הגדרה כלשהי למחשב והוא יוצר לפי זה תמונה מקורית. אז אותו דבר אבל עם סיפור. ואז בינה מלאכותית שממש יוצרת פרקים של סדרה, בין אם באנימציה ממוחשבת, או בהמשך על ידי כך שהיא מקבלת שליטה על ליהוק, בימוי ועוד.
הלכת לכיוון שלא חשבתי עליו כשכתבתי את השאלה, כלומר לדברים שישתמשו בטכנולוגיות עתידיות, אבל אהבתי את הרעיונות. (חוץ מזה של הבינה המלאכותית, למרות שבציורים נגיד זה עושה עבודה מאוד טובה.)
הריאליטי ששומעים את המחשבות של המשתתפים - זה יהיה להיט ענק בוודאות.
|עוגיה| לאיזה סדרת ילדים כדאי היה לדעתכם לעשות גרסה למבוגרים (או להיפך)? האם אפשר לבחור במומונים, או שהם כבר גרסה למבוגרים כמו שהם?
אולי הדרדסים. סדרה שממש נכנסת לגבי מה הם הדרדסים, איך הם חיו ללא נקבות לאורך כל כך הרבה זמן, אילו סודות מסתיר דרדסבא מהאחרים, ומה באמת רוצה גרגמל. כמובן לייב אקשן לחלוטין.
:-D יש להם נקבה אחת, כנראה שזה הספיק 🤷‍♀️ זה אומר שבסבירות גבוהה רובם גייז. אז כן, זה יכול להיות מוצלח :-D
|עוגיה| האם אתם מאמינים שיש עוד יקומים באמת (נמקו)? שיו את מקשה. את מתכוונת יקומים מקבילים כמו בדוקטור סטריינג'? ממה שהבנתי זאת תיאוריה מקובלת בפיזיקה. אם כי הידע שלי בזה נובע בעיקר ממדענים בסדרות טלוויזיה וסרטים. אבל האם זה הגיוני שכל החלטה כל שינוי קטן יוצר עולמות מקבילים. נשמע סוג של חסר טעם.
למה חסר טעם? דווקא יכול להיות ממש מגניב לדעתי (והתכוונתי מכל צורה שהיא, לאו דווקא מקבילים במובן הזה).
בקיצור בסופו של דבר אני חושב שלא. אבל אולי זה כי הרעיון של אינסוף הוא קצת מלחיץ.
אבל אי אפשר לברוח ממנו. חוץ מזה גם הרעיון של סוף הוא מלחיץ לדעתי.
|עוגיה| כמה חיות מחמד היו לכם עד היום ואיזה? את מי הכי אהבתם? בוא נראה. הייתה הכלבה שקיבלתי כשהייתי בן 5 בערך ואז כלבה שקיבלתי כשהייתי בן 7 (אחרי שהקודמת מתה) ואז הבת שלה, ואז הבת שלה (ושלושה אחים שמסרנו לאחר זמן) ואז כלב ואז הכלב של גיס שלי שהוא כמו כלב שלי. במקביל היה לי חתול שקיבלתי בערך בגיל 5 ושרד איזה 15 שנה. ואז היו איזה 4 חתולים ברצף שכל פעם מתו לאחר איזה שנה מסיבות שונות. אבל היה חתול אחד של גיס שלי ששרד אבל פשוט נעלם בשלב מסוים והחתול שלי טוני שעדיין חי היום (ולמעשה היום סיפרתי אותו כי נוצרו לו כמה ראסטות שהחלטתי שעדיף לחסל).
וואו, זה ממש הרבה!
אני חושב שהכי אהבתי את הכלבה שהייתה בת של כלבה אחת שלי ואמא של אחרת. היא חיה רק איזה 4 שנים (בעוד אמא שלה והבת שלה בנפרד כל אחת חיה מעל עשור). אבל הייתה כל כך חמודה. האמא שלה לא ראתה אותי בתור הבעלים שלה כי הייתי ילד קטן כשהיא הגיעה אלינו והיא לא נתנה לי להחזיק אותה אפילו. והבת שלה הייתה חמודה אבל היצור הכי פחדני בעולם אז היא נטתה לפחד אפילו ממני.
אתה בין הבודדים שהסכימו לבחור את האהוב ביותר, אבל אני קצת נעלבת עכשיו בשם טוני החתול.
|עוגיה| תנו לנו עיצה טובה לחיים. זה יכול להיות בכל נושא. אין שום דבר רע בלשקר. שקרי מתי שאת רוצה ולכל אדם אם זה נוח לך. האמת היא גם ככה סובייקטיבית ובהחלט לא מגיעה לכל אחד. ויחד עם זה לומר את האמת יכול להיות הדבר הכי פשוט בעולם וצריך לזכור שלפעמים כשרוצים לשקר שאם אין לזה סיבה אז קל יותר לומר את האמת מאשר להמציא שקר.
אמממממממממממממ אני מסכימה וגם לא מסכימה.
אני חושבת שביחסים קרובים עם אנשים, לשקר זה לפעמים גורם הרבה נזק, גם לעצמך - כי צריך לתחזק את השקר וזה מעיק, גם לצד השני - כי אם זה מתגלה אז זה אחד הדברים הכי פוגעים ומערערים לגלות ששיקרו לך, וגם ליחסים - כי זה הורס את האמון וקשה מאוד לשקם.
אני כן מסכימה שמול אנשים שאין איתם יחסים קרובים, ובנושאים שבאמת לא עניינם - זה סבבה לשקר, אם זה מה שנוח לנו, ולא צריך לחשוב על אמירת האמת כאיזו אידיאולוגיה נעלה.
וכמובן מסכימה עם הסיפא, שלומר את האמת זה הרבה פעמים פשוט קל יותר, גם כשנדמה ההיפך.
|עוגיה| פרצו לכם פעם לבית או שדדו אותכם? ספרו. אז עוד סיפור...
כשהייתי ילד (אולי 12 נגיד) אז היה איזה יום שבת (או יום חופש אחר) שאני ישנתי בחדר שלי בבוקר ולא היה אף אחד אחר בבית. בשלב מסויים היה צילצול בדלת. שוב ושוב ושוב ושוב. בשלב מסוים כבר קמתי והתלבשתי בשביל לצאת מהחדר ולפתוח את הדלת. כשפתחתי את הדלת ראיתי מולי איש שאז ניסה לצאת מהר דרך דלת שהייתה קרובה אליו, אבל הדלת הייתה נעולה ולקח לו איזה דקה להצליח לפתוח אותה ולרוץ החוצה. בגלל שאני הייתי עדיין חצי ישן אז לא ממש קלטתי שזה מישהו שלא היה אמור להיות בבית עד שהוא כבר ברח (היו הרבה פעמים כל מיני אנשי עבודה שלא הכרתי בבית שלי). אחר כך כשההורים שלי הגיעו (הם היו בחצר) אז הם ראו שמישהו פרץ דרך החלון שליד דלת הכניסה.
בכל מקרה למרות שהייתי די חסר מודעות הצלחתי להבריח את הפורץ הזה בלי שהוא גנב שום דבר.
:-D
היו אבל איזה שלושה מקרים אחרים בילדות שלי שפרצו לנו לבית וגנבו דברים. באחת הפעמים גנבו את הטלוויזיה (ועטפו אותה בשמיכה שסבתא שלי תפרה בעצמה לפני המון שנים) וזה היה אומנם מאוד עצוב, אבל אחרי שההורים שלי כבר קנו טלוויזיה חדשה עם הכסף של הביטוח, המשטרה מצאה את הטלוויזיה הגנובה והחזירה לנו אותה. וככה הייתה לנו טלוויזיה ספייר.
הקטע הכי מדהים פה זה שהמשטרה מצאה את הטלויזיה הגנובה (ושהיא בכלל חיפשה, אם חיפשה).

reasonforall

Active member
הבעיה היא שתוכל להיות רק עונה 1 כי ברגע שיגלו מה הפרס אף אחד לא ירצה להשתתף בעונות הבאות.
שיט. לא חשבלתי על זה. אולי אפשר למתג את זה מחדש - "לא נפסיק להתפרסם" :unsure: 😂

עכשיו הזכרת לי שגם לי קרה משהו דומה, נפלתי בטיול שנתי, לא נראה לי ששברתי משהו אבל היה לי כתם מכוער על האף.
האוץ'. לא זוכר במשך כמה זמן היו לי סימנים על הפנים.. מעניין אם יש תמונה איפשהו חח

ראיתי לפני כמה חודשים סרטון על זה של כאן11. אבל אני בכל זאת משאירה טיפ.
נראה לי שהתגובה שלי לשאלה לא הייתה מובנת מספיק :-D
נשאלנו על 'עיצה לחיים', עיצה=טיפ, אז הגבתי בהפוך-על-הפוך ש'לא תמיד צריך להשאיר טיפ :-D
חוץ מזה, גם אני תמיד משאיר טיפ ;)

It's Always Sunny

Well-known member
נראה לי שהתגובה שלי לשאלה לא הייתה מובנת מספיק :-D
נשאלנו על 'עיצה לחיים', עיצה=טיפ, אז הגבתי בהפוך-על-הפוך ש'לא תמיד צריך להשאיר טיפ :-D
חוץ מזה, גם אני תמיד משאיר טיפ ;)
חח, התלבטתי לגבי הכוונה שלך אבל החלטתי בכל זאת לרשום את התשובה שלי ואני עומדת מאחוריה 8-):
אני משאירה טיפ בעיקר כי זה נהוג ולא נעים, לא יודעת אם הייתי משאירה אם הייתה לי אפשרות לבחור

It's Always Sunny

Well-known member
לרובכם:-( אני גרה בטעות ליד בית ספר יסודי ועובדת מהבית = צרחות עד הצהריים|פנים| קצת קיוויתי שתהיה שביתה.
יצאתי עכשיו לטיול עם הכלב ונזכרתי בתגובה שלך מהסיבה הפשוטה שהבית שלי נמצא ליד שבט צופים והחל מהחודש הם חוזרים לעשות פעולות |חבול|

Lion_Heart

Well-known member
וגאס בייבי?
בטח! מה שיקרה בואגס ...כנראה ישאר בוגאס!
אנימציה למבוגרים או לייב-אקשן? כי לראות איש רוכב על אווז מעופף לא נראה אפשרי 😂
ואישה רכובה על דרקון? ברור שזה אפשרי עם האפקטים של היום...רק לא באותו הסגנון, נילס הולגרסן עם אלימות וסקס...אולי יצליח...
מה, לא קיבלת פעם מכות? או נתת? :cool:
אמ,כן, אבל מה קשור?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|אבטיח| שם:LION HEART
|אבטיח| הגיל שלכם כשנולדתם: ברצינות?
|אבטיח| כמה חתולים וכלבים אתם מכירים בשמם (כאלו שחיים היום)? 2
וכמה חתולות וכלבות?
|לימון| סדרות החודש:CRITICAL ROLE, duck tales
|לימון| ציטוט חודשי:so i changed the lightbulb , and crossed the street, and walked into a bar...then i realized -MY LIFE IS A JOKE
חחחחחחחחחח
|לימון| למה מצפים בחודש ספטמבר:דיסני! וגאס, ואז דיסני!
תהנה
|עוגיה| איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד?תכנית נקיון באקסטרים
אני בשוק אם אין תוכנית כזאת כבר, אבל בטח לא מספיק כדי לכנות את זה ז'אנר
|עוגיה| אילו שתי דמויות מסדרות שונות הייתם רוצים לראות כזוג רומנטי?soren\ keyleth
מי? ומי?
|עוגיה| לאיזה סדרת ילדים כדאי היה לדעתכם לעשות גרסה למבוגרים (או להיפך)? נילס הולגרסן!
בהחלט לא יצטרכו לשנות יותר מידי כדי שזה יהיה למבוגרים
|עוגיה| האם אתם מאמינים שיש עוד יקומים באמת (נמקו)?מאמין,אין לי נימוקים מדעיים
כן, קשה לי לדמיין מה אנשים ענו בתור הנימוק שלהם
|עוגיה| כמה חיות מחמד היו לכם עד היום ואיזה? את מי הכי אהבתם?לא זוכר...וכולם
את כולם הכי אהבת... אבל אתה אומר שאתה לא זוכר אותם
|עוגיה| תנו לנו עיצה טובה לחיים. זה יכול להיות בכל נושא. wear sunscreen\talk to somone you trust
אלא אם כן המישהו שאתה בוטח בו הוא השמש
|עוגיה| התשובה שלכם היא "לעיתים רחוקות". מה היתה השאלה? יוצא לך כל יום לראות פיל וורוד מעופף?
כלומר זה קרה?
|עוגיה| מה לשים לכם בפיתה? קוטג' ,חביתה וירקות
צירוף מקרים - הבוקר שמתי חביתה בפיתה
|עוגיה| יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." : שימצאו דרך להפוך אותי לבן אלמוות
המושג "בן אלמוות" הוא מאוד פוגעני בבנות
|עוגיה| פרצו לכם פעם לבית או שדדו אותכם? ספרו. כן...
וואו, חתיכת סיפור. היית צריך לחלק פופקורן
|עוגיה| ושאלת אורח מאת @dory30 : ספרו אנקדוטה מעניינת מתקופת הלימודים בביה"ס.-שלושים שנה ,לך תזכור
אני באמת זוכר שפעם הייתה בבית ספר ולמדו תנ"ך ואז עשו מבחן בתנ"ך והייתה שאלה שענית עליה לא נכון ואז כל שאר הילדים לעגו לך על כך שטעית

טוני החתול

Well-known member
מנהל
השם שלך בתעודת זהות הוא דורי, או דור?
(אני לא יודע למה אני מניח שדורי זה השם האמיתי שלך)
|לימון| סדרות החודש: תישאר קרוב, פורעי חוק, האדם נגד הדבורה
לא יודע מה זה בכלל, מעוניין לראות מתישהו, ואולי אראה מתישהו
|לימון| סרטי החודש: מים שקטים (לא סיימתי, אבל כבר עכשיו אני מכתיר אותו.
הכי קשה כשאתה רואה את החצי הראשון של סרט באוגוסט ואז את החצי השני בספטמבר
|לימון| ספרי החודש: כליא ברק של דריה שועלי, אדיר!
נשמע מעניין
|לימון| ציטוט חודשי: "כל הכבוד ג'ורדן, הדור שלך יציל את כדור הארץ לפני ששלנו ישמיד אותו", מתישאר קרוב.
עכשיו הסתקרני יותר לגבי הסדרה
|לימון| סיבה למסיבה: לאמא שלי יש יום הולדת 75 מחר.
בהחלט סיבה טובה. ומזל טוב
לאבא שלי הייתה לפני 10 וחצי חודשים
|לימון| [למתקדמים] סיפור החודש: אני כותב ספר על מרגלת עם מחלת נפש.
נשמע מעניין
(אתה רציני?)
|לימון| למה מצפים בחודש ספטמבר: לחגים כמובן.
איכס
|עוגיה| איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד?ריאליטי ארכיאולוגיה, אנשים שאינם אנשי מקצוע ימצאו עתיקות ויקבלו ציון על משימות.
נחמד.
הרבה חומר ארכיאולוגי יהרס ככה, אבל אם זה יוצר טלוויזיה מעניינת אז שווה את זה
|עוגיה| האם אתם מאמינים שיש עוד יקומים באמת (נמקו)? כן, כי לא הכל אנחנו יודעים.
אבל אני יודע הכל, נכון?
|עוגיה| כמה חיות מחמד היו לכם עד היום ואיזה? את מי הכי אהבתם? אחת, חתול בשם ברונסקי. היה כמו אח ואני בן יחיד.
שקלת לאמץ חתול נוסף מאז?
|עוגיה| תנו לנו עיצה טובה לחיים. זה יכול להיות בכל נושא. "קחו את מה שיגידו לכם עם קורטוב מלח".
אני אפילו אקח את זה בקורטוב מלח
(מה זה בעצם קורטוב מלח?)
|עוגיה| מה לשים לכם בפיתה? מה שרוצים, העיקר שתהיה ללא גלוטן.
יש לך צליאק?
|עוגיה| יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." : תחזור 1999.
כלומר עד שהזמן יסתיים ואז יתחיל חזרה ויגיע שוב ל1999
|עוגיה| פרצו לכם פעם לבית או שדדו אותכם? ספרו. לא, לדודה שלי לקחו לפטופ ביישוב באזור השרון.
תגיד לה שאני מצטער, אבל לפחות שתדע שהוא מאדו שימושי עבורי
|עוגיה| ושאלת אורח מאת @dory30 : ספרו אנקדוטה מעניינת מתקופת הלימודים בביה"ס. הייתה לי מורה פרטית לערבית, כשרציתי לשפר ציון בסוף י"ב. היא הייתה נשואה ובעלה היה נכנס במהלך השיעורים הביתה, כשחזר מהעבודה. הוא היה מתחיל לדבר משונה ונדמה לי שפעם הקיא. למרות זאת, זה לא פגע בריכוז וסיימתי בציון 88 את המקצוע.
והאם אתה זוכר משהו שערבית עדיין?
היא הזמרת הארמנית הראשונה ששמעתי אי פעם.
שמעתי בנתיים רק את הדקה הראשונה, אבל באמת יפה. אולי אני אוסיף לרשימה שלי

Lhuna3

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 61869
:-D |כן| יפה.
|אבטיח| כמה חתולים וכלבים אתם מכירים בשמם (כאלו שחיים היום)?
אולי 2
ועוד 2 אם מחשיבים את קישטה ועוף מפה שככה אני קוראת לחתולים שתמיד נמצאים ליד הפח זבל
חחח
|לימון|סדרות החודש:
איך פגשתי את אמא - אני עושה צפייה חוזרת של הסדרה, היא סדרה ממש טובה, אני אעז ואגיד שהיא הרבה יותר טובה מחברים
בשבילי בכל זאת חברים מצחיקה יותר, אבל אני כן חושבת שאפא"א יותר מתוחכמת ושנונה בכתיבה שלה.
בואו לאכול איתי - עונה די משעממת, אבל שי אביבי
נכון.
|לימון|שירי החודש:
;-(
|לב|
|מאוהב|
"האריסון" :-D יו ג'קמן מאשר!
|לימון|[למתקדמים] סיפור החודש:
יום יום היה מוישל'ה הולך בבוקר למכולת ומבקש קילו גבינת מוצרלה. יום יום נילי המוכרת הייתה מחכה לו, ולמרות שהיא ידעה בדיוק כיצד יתנהל המפגש היא עדיין ציפתה לו כל יום. בהתחלה זה היה מוזר לנילי שכל יום אותו האיש נכנס ומזמין רק קילו מוצרלה, עם הזמן היא כבר ידעה למה לצפות והיתה איך שהוא נכנס לחנות מכינה לו את חבילת המוצרלה, אך מוישל'ה היה מבקש ממנה לא את החבילה הזו ומתעקש לעמוד שם, לבקש ממנה קילו מוצרלה ולחכות שהיא תכין לו את החבילה. נילי כמה פעמים אמרה לו שהיא יכולה לחסוך לו בזמן ולהכין לו מראש, איך מוישל'ה התעקש. נילי לא רצתה להרגיז אותו ויום יום היא היתה מחכה שמוישל'ה יגש לדלפק ויבקש קילו גבינה מוצרלה.
עד אשר יום אחד מוישל'ה לא נכנס לחנות, נילי התחילה לחשוש לו ונזכר שפעם הוא שכח במכולת תמונה של בית עם ילדה קטנה בפתח אשר מאחורה היה מצויין כתובת, לכן נילי ארזה חבילה של גבינת מוצלה והלכה לבית ודפקה בדלת.
מהבית יצא אישה צעירה שעמדה שם ושאלה כיצד היא יכולה לעזור. נילי חששה בהתחלה אך הסבירה שהיא המוכרת במכולת והיום מוישל'ה לא הגיע לקחת את המוצרלה שלו.
האישה הצעירה הסבירה שמוישל'ה הוא אבא שלה, והמאכל האוהב עליה בבוקר הוא טוסט עם גבינה מוצרלה, כל יום אבא שלה היה מכין לה כזה, אך היא לא מעיזה לגעת בטוסט מוצרלה מאז היום בו אבא שלה נהרג בתאונת עבודה.
נילי הראתה לאישה את התמונה אשר פרצה בבכי, היא היתה הילדה הקטנה אשר הופיעה בתמונה וביחד נילי והאישה הבינו שרוחו של מוישל'ה מסתובב וממשיך את סבב הבוקר שלו בו הוא דואג לבתו ורק רוצה להכין לה את המאכל האוהב עליה.
האישה הזמינה את נילי פנימה לבית, הן הכינו להן טוסט מוצרלה וסיפרו סיפורים על מוישל'ה.
מוישל'ה צפה מהחלון וראה את בתו מאושרת ואוכלת טוסט מוצרלה, וזה כל מה שהוא רצה שבתו תחזור להיות מי שהיא ותהנה מהחיים, עכשיו מושל'ה ידע שהוא יכול לעזוב את בתו כי יש לה מי שידאג לה.
הסוף:-P:
וואו, לא ידענו שיש לנו פה עוד מספרת סיפורים! |כתר||כתר| סיפור מרגש.
(כעורכת הייתי מעירה שקילו ביום נשמע לי הרבה יותר מידי, בטח בשביל להכין טוסט. הייתי משנה ל-200 גרם נגיד. אבל חוץ מזה אהבתי.)
|לימון|למה מצפים בחודש ספטמבר:
מועדון הסרט הטוב - דיסני!!!!!
|כן||גביע|
|עוגיה|איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד
תוכנית ריאלטי בה רואים ילדים אוכלים לימון
הילד ששורד הכי הרבה הוא המנצח
זה יכול להיות משעשע.
|עוגיה|אילו שתי דמויות מסדרות שונות הייתם רוצים לראות כזוג רומנטי?
רומן רוי (היורשים )ורון סוונסון (מחלקת גנים ונוף)
* לא יודעת למה, אבל אני רוצה לראות את זה, מעניין כמה זמן הם ישרדו|תוהה|
:-D אני לגמרי רוצה לראות את זה!!
ובהתחשב בתסביך אב הקשה שיש לרומן זה מתאים.
:-D:-D
(בתכלס אפשר להגיד שמשחקי הכס היא כבר גרסה למבוגרים של אגדות ילדים)
|עוגיה|האם אתם מאמינים שיש עוד יקומים באמת (נמקו)?
ברור שיש.
אני מאמינה שיש יקום בו אני וכריס אוונס אכן נשואים.
|כן|
|עוגיה|כמה חיות מחמד היו לכם עד היום ואיזה? את מי הכי אהבתם?
0 ושנאתי את כולם
|עוגיה|תנו לנו עיצה טובה לחיים. זה יכול להיות בכל נושא.
עצה ממני: אל תשברו את הראש על איזה עצה לתת, זה סתם מכניס לסרטים
וכן אני בסרטים עכשיו
|עוגיה|מה לשים לכם בפיתה?
חומוס עם מלפפון חמוץ
וזהו?
|עוגיה|יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." :
הסרט האחרון של MCU מופץ, ואז אני אכנס לבינג' מטורף של כל מה שקרה
בהצלחה עם זה...
צפה בקובץ המצורף 61879

צפה בקובץ המצורף 61880
:-D את השני ראיתי גם |כן|
חחח צירפתי את זה לפניך! :p

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|אבטיח| שם: לונה3.
|אבטיח| הגיל שלכם כשנולדתם: 0.
|אבטיח| כמה חתולים וכלבים אתם מכירים בשמם (כאלו שחיים היום)? ארבעה: החתולה שלי, החתולה והחתול של ההורים שלי, וכלב של השכנים שלהם.
הכלב של השכנים של ההורים שלי נשמע כמו הבן דוד של השכנה של הספרית של אחותי
|לימון| סדרות החודש: הסיום של סמוך על סול שלא אכזב! |כתר||כתר||כתר||כתר||כתר| ופרינג' - שהיא באמת אחת מסדרות המד"ב הטובות ביותר, עם עלילה הרבה יותר מעניינת ומוצלחת משציפיתי (לפחות עד לאן שהגעתי עד עכשיו), וגם הרבה רגש שעובד היטב. (קצת חבל שהיא מתחילה כמו משהו פרוצדורלי-על-טבעי הכי גנרי ונדוש - כי זה מנע ממני לצפות בה הרבה שנים עד עכשיו.)
אה, את אוהבת את הסדרה פרינג'?
כי לא הצלחנו להבין את זה מהשרשור הענק שמילאת עליה...
|לימון| שירי החודש: לזכרו: צביקה פיק - נאסף תשרי
אוי, הייתי באמת צריך לבחור בשיר של צביקה פיק.
את השיר הזה ועוד כמה אני מכיר בעיקר מהסדרה "תמיד אותו חלום" (מי שלא ראה, שווה למצוא)
מאוד יפה באמת
|לימון| ספרי החודש: אין
|לימון| דמויות החודש: ג'ימי, קים, האוורד, מייק (סמוך על סול), אוליביה, פיטר, וולטר, אסטריד ועוד כמה שלא ארשום מחמת ספוילרים (פרינג').
אבל לא צ'אק, הא?
|לימון| שחקני החודש: אני חייבת פשוט לבחור בכל השחקנים האלו |למעלה|
|לימון| קראש החודש: פיטר בישופ 😍😍😍😍😍😍😍
סתם ככה בלי תמונה? לא רציני מצידך
|לימון| ציטוט חודשי: Why would anyone kill a scientist? What have we ever done? (וולטר בישופ)
לא ידעתי שוולטר בישופ זה שם של מדען גרעין באירן
וואו, כל כך הרבה. ומי יודע מה הם עוד יעשו.
לא סתם ישראל מחסלת כאלו בארצות מסוימת

|לימון| סיבה למסיבה: שנת הלימודים התחילה, כלומר מרחב ציבורי שקט יותר במשך היום :-D
מעניין שאני דווקא מרגיש שעכשיו זה גורם לכך שיש הרבה יותר ילדים במרחב הציבורי.
אבל זה בגלל שאני עובד ליד שני בתי ספר אז עכשיו בבוקר אזור העבודה שלי מלא ילדים.
גם אנשים שאני עובד איתם התלוננו ביום חמישי שהאוטובוס שהם הגיעו בו פתאום היה מלא ילדים שוב.
ואז בסוף היום ישבתי עם ידידה ברולדין בקניון והיה שולחן שלידנו שישבו בו 4 בנות 12 (בערך) וחגגו את החזרה ללימודים. אז היה מאוד רועש.
|לימון| [למתקדמים] סיפור החודש: נסעתי החודש ברכבת ישראל בפעם הראשונה מאז ש... מזמן מאוד 😳 גיליתי ש: היא עדיין מפוצצת חיילים ואין מקום לשבת, יש בתקרה הרבה שקעים להטענת טלפונים - אבל את המטען צריך להביא לבד, ולא התכוננתי מראש אז לא היה לי והייתי בהיסטריה שתגמר לי הסוללה אז ביליתי את כל הנסיעה בלי לפתוח אותו כמעט! ניסיתי לפחות להציץ בטלפונים של אנשים לידי.
חחחחחחחח
אני מדמיינת אותך ניגשת למישהו ברכבת ומבקשת שייתן לך להציץ בטלפון שלו מעבר לכתפו כי את בכאבי גמילה.
|לימון| למה מצפים בחודש ספטמבר: לכלום.
אולי ללסיים את פרינג'?
|עוגיה| איזה ז'אנר או פורמט טלויזיה עוד לא המציאו ולדעתכם יכול להיות בעתיד? ריאליטי גירושין. משהו כזה שעוקב אחרי שני בני הזוג במאבק גירושין בזמן אמת, ואולי גם הצופים ישתתפו בהצבעות איכשהו לגבי הטענות והדרישות של כל אחד מהם, מי צודק, מי הרע, מי הטוב, מי צריך לקבל את הבית והכלב, אצל מי צריכים להיות הילדים (אוקיי זה מוגזם) וכו'. מרושע וצהוב - אבל פוטנציאל לרייטינג ענק לדעתי.
זה מרגיש לי שכמעט בטוח באיזושהי מדינה בעולם כבר יצרו את הפורמט הזה
|עוגיה| אילו שתי דמויות מסדרות שונות הייתם רוצים לראות כזוג רומנטי? הדוקטור (של טננט) עם ספייק מבאפי.
הנטייה הראשונה שלי הייתה לעשות משהו עם הדוקטור. אבל הרגיש לי שבטוח אחרים יבחרו בו. גם חשבתי על מישהו מבאפי, אבל בעיקר חשבתי על אנג'ל.
בכל מקרה, אומנם אפשר רק לחלום על הזיווג הרומנטי של ספייק עם הדוקטור,
אבל זיווג רומנטי של קפטן ג'ק הארקנס עם ספייק מבאפי כבר יש לנו:

|עוגיה| לאיזה סדרת ילדים כדאי היה לדעתכם לעשות גרסה למבוגרים (או להיפך)? אין לי תשובה טובה לזה.
אבל את זאת שבחרה את השאלות.
(זה תמיד נראה לי לא הגיוני שלמישהו אין תשובה לשאלה שהוא בחר לכתוב בשאלון)
(וזה למרות שזה קורה לי המון)
|עוגיה| האם אתם מאמינים שיש עוד יקומים באמת (נמקו)? כן, בהחלט.
לא במובן של סרטי מד"ב של יקומים מקבילים במימד אחר עם עולם דומה לשלנו וכו', אלא פשוט כמו שהפלנטה שלנו היא אחת מהרבה פלנטות, ומערכת השמש שלנו אחת מהרבה מערכות שמשות, והגלקסיה שלנו היא אחת מהמון גלקסיות, אז הגיוני לי שזה נמשך באותה צורה הלאה והיקום שלנו הוא אחד מהרבה יקומים שיש מעבר לו ומסביבו.
כלומר אני רואה בגדול שתי אפשרויות: או שהתבנית הזאת ממשיכה עד אינסוף ותמיד יש עוד רמה מעל, או שברמה כלשהי זה נעצר (ואז או שבאמת אין כלום מעבר לה, או שיש עוד דברים אבל הם יחודיים ולא כמו בתבנית הזאת).
אבל גם אם התבנית נעצרת איפשהו, אני לא רואה היגיון לחשוב שזה דווקא ברמת היקום שאנחנו מכירים כרגע, זה סתם יהירות חסרת בסיס להגיד: "זה המקסימום שאנחנו יכולים לראות, אז כנראה שזה כל מה שקיים." פעם גם לא ידענו שיש עוד פלנטות ועוד גלקסיות.
אבל עוד פלנטות ועוד מערכות שמש ועוד גלקסיות יש לצידנו באופן מרחבי כמו שיש עוד יבשות ועוד הרים ועוד בתים בכדור הארץ
אבל יקום מרגיש לי כמו מילה כללית בשביל "כל מה שיש". ואז עוד יקום זה משהו שקיים לא לצד היקום שלנו באופן מרחבי, אלא במקביל ליקום שלנו. דבר שאי אפשר להגיד על עוד פלנטות, גלקסיות או מחוזות.
אבל אני כן מסכים שזה יהיר להניח שמה שאנחנו רואים זה המקסימום שיש.
|עוגיה| כמה חיות מחמד היו לכם עד היום ואיזה? את מי הכי אהבתם? היתה חתולה למשפחה כשגרתי אצל ההורים, אח"כ חתול שהיה לי כשעברתי לגור לבד, ואחרי שהוא נפטר - החתולה שעכשיו. אז שלושה. ואת כולם אני אהבתי ואוהבת אותו דבר |לב|.
אז למה שאלת "את מי הכי אהבתם" אם גם את עונה את ה"כולם אותו דבר" הצפוי מכולם?
|עוגיה| תנו לנו עיצה טובה לחיים. זה יכול להיות בכל נושא. אל תעשו דברים רק כי ככה כולם עושים. תבררו מה באמת מתאים לכם.
אבל אם מציעים לך לקפוץ מהגג, אז תעשה את זה, נכון?
|עוגיה| התשובה שלכם היא "לעיתים רחוקות". מה היתה השאלה? בא לך פיצה/מאפה/גלידה/שוקולד - האם תצליחי להתאפק ולוותר?
אצלי זה יתאזן קצת כי אומנם אני כמעט אף פעם לא אוותר על גלידה או שוקולד, אבל על פיצה תמיד ועל מאפה בהרבה מהמקרים (תלוי מאפה). בעצם גם יש הרבה שוקולדים שאני אוותר עליהם. כל מיני שוקולדים עם טעמים מוזרים.
|עוגיה| מה לשים לכם בפיתה? הכי בסיסי: פלאפל, חומוס/טחינה, סלט ירקות רגיל. את הצ'יפס מעדיפה בשקית בצד.
בשבוע האחרון אני איבדתי חבר לקרב.
אחיין שלי בן ה13 שתמיד היה מזמין בלי רטבים וירקות וכאלו התחיל שכן להזמין איתם.
אני כבר לא מדבר איתו
|עוגיה| יש לכם אפשרות להכנס להקפאה קריוגנית לכמה זמן שתרצו. באיזה שנה תרצו שיעירו אתכם? אפשר להגדיר גם לפי אירוע או כל דבר, "תעירו אותי כש..." : כשיווצר קשר עם תרבות חייזרית מתקדמת, או שמסע בחלל העמוק יהפוך לאפשרי וזמין (בעקבות פריצת דרך שתתגבר על המחסום של מהירות האור וכו'), או בשנת 5000. מה שיבוא קודם.
את יודעת שעכשיו במקרה של פלישה חייזרית שבה הם משמידים את האוכלוסיה או הופכים אותה לעבדים - אז יעירו אותך. כי זה נחשב לקשר עם תרבות חייזרית מתקדמת.
|עוגיה| פרצו לכם פעם לבית או שדדו אותכם? ספרו. כן, פעם חזרתי מבית ספר והבית נראה די מבולגן אבל לא מאוד, בעיקר חדר השינה של ההורים שלי היה הפוך עם כל התוכן של המגירות שפוך על המיטה. אני חשבתי שזה סתם אמא שלי התחילה לעשות איזה סידור מחדש והלכה לאנשהו, אז נהגתי כרגיל - חיממתי לי צהריים, ראיתי טלויזיה... ורק כשאבא שלי הגיע הביתה הוא התפלא עלי "מה את לא רואה שפרצו לנו?"
חחחחחחחח
נשמע כמו משהו שלחלוטין יכל לקרות לי
- וגם פרצו להורים שלי הביתה פעם כשהם ישנו, מצאו ולקחו רק את מפתחות הרכב וגנבו את הרכב.
מתי זה קרה? כי כיום נראה לי שלכל המכוניות יש אימובילייזר כזה שצריך להכניס קוד בשביל להתניע את האוטו. לא?
או שזה דבר שקל לעקוף?
היתה לי מחנכת ביסודי שיותר מפעם אחת היא בלעה זבוב באמצע השיעור :-D
עשית לי צמרמורת בדרך הרעה
צפה בקובץ המצורף 61829
וואו, זה ממש לא מה שאני עושה
חחחח עשיתי את זה השבוע

למעלה