that yellow bastard

leshemAmit

New member
שמתי "" על בעיות.

זה די עניין של טעם. וזה עניין בעייתי בעידן שבו הסרטים מנסים לפנות לקהל כמה שיותר גדול אז הם יורדים למכנה המשותף הנמוך או שהם מפחדים לעשות דברים שחורגים מהמיין סטרים. לכל דבר יש את היתרון והחסרון שלו. הלוואי והיו עוד סרטים "בעייתים" כאלה. אפילו אם לא לטעמי. צריך קצת יותר גיוון בקולנוע. אני הולך לסרט ואני יודע בדיוק מה עומד לקרות. בטלויזיה אני לא רואה סדרות אמריקאיות. ממש קטסטרופה כבר. לפחות סין סיטי שבר קצת את המסורת המשעממת וחסרת הדמיון הזאת. איפה טים ברטון כשצריך אותו?! גם לו יש סרט "cover" חדש. ווילי וונקה ומפעל השוקולד. אמור להיות סרט לילדים אז אולי ניקח את אחותי. זה יהיה תירוץ טוב.

הא! ווילי וונקה ...

קראתי את הספר כשהייתי קטנה. עד היום אני זוכרת את האיור של ארבעת הסבים והסבתות ישנים במיטה אחת עם שמיכת טלאים. כדאי לך לראות את בלייד. עשו עוד סרטים בז'אנר הזה, משהו משנות ה-70, אני אנסה להזכר בשם.

אתה ממש כמהה לתשומת לב הלילה..

באמת שאני מתחילה להצטער על כל הקפה ששתיתי מקודם

SCaToPHaG

New member
אני שמח שאני משפיע אפילו בעקיפין

על הנוזלים שאת מכניסה לגוף.

leshemAmit

New member
רק סקיצה. לא צריך להיות מהמם

בהתחלה היה את השוטר שיראה לו בשמוק. אז אבא שלו שילם למומחים שירפאו אותו ובשביל לגדל אותו בחזרה היה צריך להשתמש בכל מיני חומרים כימים (או ביולוגיים או גרעינים. לא ממש משנה) עם תופעות לוואי. או משהו. כלומר סדאם אשם.

למעלה