חחחחחחחח,קרעת אותי!
T tofit New member 5/5/03 #41 and another cover אתמול שמעתי חידוש ל איזו זמרת לשיר כנד כל הסיכויים של קולינס מישהו יודע על מה אני מדברת
and another cover אתמול שמעתי חידוש ל איזו זמרת לשיר כנד כל הסיכויים של קולינס מישהו יודע על מה אני מדברת
T turrican New member 5/5/03 #43 ועוד חידה לך אייס היי אייס היה חידוש ל-boys of summer של Don Henly של להקת דאנס קליל כזה מי הם?
I Ice machinE New member 5/5/03 #46 dj sammy ../images/Emo163.gif הוא גם עשה חידוש לשיר של בראין אדאמס heaven
I Ice machinE New member 5/5/03 #47 שניהם שחומי עור ../images/Emo163.gif את ריי ג'יי אני לא מכיר בכלל אבל לברנדי היה בזמנו דואט עם מוניקה ולשיר קראו the boy is mine
שניהם שחומי עור ../images/Emo163.gif את ריי ג'יי אני לא מכיר בכלל אבל לברנדי היה בזמנו דואט עם מוניקה ולשיר קראו the boy is mine
A alpha80 New member 5/5/03 #48 חבורת משועממים שהחליטו לעשות חידושים בחוסר טוב טעם מוחלט מין יורו-טראש גועלי וחסר רגש..... את לא מפסידה שום דבר בזה שאת לא מכירה.
חבורת משועממים שהחליטו לעשות חידושים בחוסר טוב טעם מוחלט מין יורו-טראש גועלי וחסר רגש..... את לא מפסידה שום דבר בזה שאת לא מכירה.