tell me

• פותח הנושא tofit
  • פורסם בתאריך

oril123

New member
זו מגיפה עולמית,

כנראה שיותר קל לקחת יצירה של משיהו אחר קצת לשנות ולנסות לעשות קופה. למרות שכפי שאלכס כתב מטה יש חידושים טובים או לפחות לא נופלים מהמקור ואנצל את ההזדמנות להמליץ על 3 אלבומי קברים : 1.NIC CAVE - Kicking Against the Pricks 2.Siouxsie & the Banshees - Through the Looking Glass 3.DURAN DURAN - THANK YOU שני הראשונים משנות ה 80 והשלישי מה 90 ולמרות הכוכב הבודד שקיבל ממדריך AMG מדובר באלבום מצויין לדעתי.

Secular

New member
מסכים איתך,הוצאת לי את המילים מהאף.

רק דבר אחד לא מובן עדיין,האמנים המקוריים מקבלים תמלוגים עבור הקאברים או הסימפולים? אבל למרות הכל,יש קאברים שקשה לחיות בלעדיהם כמו it must be love שפשוט מחמם את הלב כל פעם מחדש

alpha80

New member
עקרונית כן

בקאוורים - בודאי שכן, אלא אם אלה קאוורים לשירים שפג תוקפם מבחינת סימפולים - אם הסימפול באישור אז מגיע תגמול לכותב, אם הם לא באישור - אז הם נחשבים כ"גניבה מוסיקלית" ואז... יומו של המסמפל יגיע יום אחד והוא יצטרך לשלם באבו אבוהא. והיו דברים מעולם.

Ice machinE

New member
מי מחליט עת תאריך תפוגה? ../images/Emo163.gif

איך אני יודע מתי פג תוקפו של שיר? יש סימונים כמו בסופר מרקט על קרטונים של חלב?

שמש27

New member
20 שנה פונקט, פרט לאלה שמוגנים

בחוזים מיוחדים, כגון כל שירי הביטלס, לדוגמה, שמקרתני צריך לשלם למייקל ג'קסון תמלוגים על כל פעם שהוא שר את YESTERDAY בהופעה שלו... זאת הסיבה שיש "מכה" של חידושים פראיים לשירים במחזוריות של 20 שנה... שים לב לזה.
שלום לכולם, אתם נהדרים - כבר אמרתי ?

Ice machinE

New member
מקרתני צריך לשלם למייקל? ../images/Emo163.gif

זה לא אמור להיות להיפך? מייקל ג'קסון כתב את "אתמול"?

alpha80

New member
היום כן

כי אדון ג'קסון, בהונו הרב, קנה את זכויות כל שירי הביטלס (או חלק נכבד מהם) לפני כמה שנים. עיסקה לא רעה בכלל, יש לציין. זה מכסה לו תיחזוק בית החיות שיש לו ב"בית".

Secular

New member
העסקה הזאת גם מכסה לו את...

הניתוחים הפלסטיים שהוא עושה אחת לשבוע...י-ק-ר!

alpha80

New member
בודאי שזה יקר!

אתה יודע כמה זה עולה להדביק אף שנפל? זה לא סתם עם דבק פלסטי...

Secular

New member
אני מתאר לעצמי...אגב,שאלה בקשר

לג'קסון,קראתי באיזשהו מקום שהוא התגייר,האם זה נכון או מדובר באיזה ספויילר?

Ice machinE

New member
ולחשוב שפעם הם היו חברים ../images/Emo163.gif

ולרגל האירוע הנה שיר משותף להם שפעם אהבתי:
Paul Mccartney & Michael Jackson - say, say, say Say say say what you want but don't play games with my affection. Take take take what you need but don't leave me with no direction. All alone I sit home by the phone waiting for you baby. Through the years how can you stand to hear my pleading for you dear? You know I'm crying. Now go go go where you want but don't leave me here forever. You you you stay away so long girl I see you never. What can I do girl to get through to you? 'Cause I love you baby. Standing here baptised in all my tears baby Through the years you know I'm crying. You never ever worry and you never shed a tear. You're saying that my love ain't real Just look at my face these tears ain't drying. You you you can never say that I'm not the one who really loves you. I pray pray pray ev'ry day that you'll see things girl like I do. What can I do girl to get through to you? 'Cause I love you baby. Standing here baptised in all my tears baby through the years You know I'm crying.​

greenzg

New member
סלח לי אדון אלפא - עידכון !!

אכן מייקל קנה בזמנו את הזכויות לשירי הביטלס אך הוא כבר מכר אותם!! הוכחה לכך - הפירסומת לבזק עם LET IT BE לא יכלה להתקיים עד עתה אולם לאחר שינוי בעלי הזכויות זה התאפשר

Ice machinE

New member
לייייייי ../images/Emo163.gif

בשקל ארבעים ומסטיק בזוקה (בלי העתידות כמובן) אני מוכר את הזכויות לכל המרבה במחיר, החל מ-3 שקל עשרים

adiville

New member
אבל קודם תעשה לי הופעה פרטית

בליווי "טמבורין" כמובן ! חחחחחח........ יא קרוע !!!

troy1co1il

New member
עידכון לעידכון

מייקל ג'קסון עדיין לא מכר את האחזקות שלו בביטלס בע"מ. יעידו על כך שני חברי הביטלס שעדיין חיים. אין שום בעיה להשתמש בשיר של הביטלס בפרסומת כלשהי - תמורת תשלום הגון לבעלי הזכויות - כלומר לג'קסון. מה שכן הולך להמכר בקרוב, לפי הפירסומים - זאת החווה של המייקל, ועוד כמה נכסים שהוא צריך למכור כדי שיוכל לממן לעצמו לילה במחיצתה של ג'ודי ניר מוזס, שקצת מאסה בסילבן, ומחפשת ריגושים חדשים. שמעתי עכשיו שגם חמיצנע פנוי. TROY

למעלה