שמעתי הרבה גרסות של אהבה מוכתמת וכולן עולות על הגרסה המקורית של גב' גלוריה ג'ונס במיוחד מתבלטת ה"גרסה" שהפכה את השיר ללהיט (ועד היום כולם חושבים שהשיר הוא שלהם) של להקת תא רק משנת 82'.
עלו על המקור.. תראו אישית אני לא אהבתי כל כך את אלביס ואת המהומה סביבו. החידושים שעשו הפט שופ בוייז: you are always in my mind ולהקת Fyc לשיר : Suspicious Minds אהבתי גם את החידוש לשיר : Can't touch this של M.c.hammer לשיר של הזמר השחור שכרגע ברח לי השם.. נדמה Super Freak של ריק ג'יימס
2 הדוגמות הראשונות (של שירים של אלביס) הן קאברים כיוון שזה אותו שיר עם אותה מנגינה ועם אותם מילים. השיר של MC HAMMER הוא סימפול בגלל שהוא רק "לווה" את המנגינה של השיר של ריק ג'יימס. אבל השתמש במילים אחרות לגמרי. אלה היו 47 שניות על ההבדל בין קאבר לסימפול.
שני דברים: א - למה ניל טרננט שר QUIET AS OFTEN AS I COULD והוא מבטא את המילה OFTEN כ"אופטן" - בניגוד גמור למה שמורתי האהובה לאנגלית גב' ברברה שרווד לימדתני? ב. באלבום "דיסקו" יש גירסה מעניינת שבה ניל שר "YOU WERE ALWAYS IN MY HOUSE" אלה היו 25 שניות על ALWAYS IN MY HOUSE
הגזמת אני יודע מה ההבדל.. רק רציתי לציין שהוא עשה עבודה די טובה בשיר למרות שאני ממש לא אוהב את סגנון ההיפ הופ. אבל המניאק יודע לרקוד יותר טוב ממייקל ג'קסון בימים העליזים.
אני כמובן יודע שיש הבדל אבל יש מאות מיליוני אנשים ברחבי העולם שאין להם שמץ של מושג מה ההבדל ("אם יש בכלל" - ציטוט של מאות מיליוני אנשים מרחבי העולם) בין קאבר לסימפול