Telenet

MelodicTruth

New member
Telenet

http://www.megafoundation.org/Telenet/index.html Telenet הינו חלק מMega Foundation, ביחד עם Mega society ו-Ultranet. השתתפות אפשרית לכל מי שלא עבר את גיל 21, ומציג תוצאה של 150 IQ לפחות(SD=16). חשבתי שזה יעניין חלק מהמשתתפים בפורום שעונים לדרישות הגיל. שלחתי להם עכשיו בקשה להצטרפות, נקווה שזה שווה את זה

רק לא הבנתי מאיפה אני אמורה להביא

להם אייקיו, הרי אין לי צל של מושג כמה יש לי... אני מאמינה שהציונים המשעשעים שלי במבחני האינטרנט המשעשעים עוד יותר לאו דווקא קשורים?

MelodicTruth

New member
פשוט מאוד

בעמוד הראשון של הפורום יש לינק לרשימת מבחני IQ שניתן לעשות ברשת. על כל מבחן כזה את מקבלת דוח מהבוחן, כתוב שם את הציון ועוד סטטיסטיקות. את הדף הזה את אמורה לשלוח אליהם כדי להתקבל.

MelodicTruth

New member
ביקשת-קיבלת ../images/Emo8.gif

אלה המבחנים שמגיעים הכי קרוב לתואר "רציני" ונמצאים בהישג יד. אין מבחני אינסטנט, את רוצה לדעת מה הIQ שלך? תתאמצי

MelodicTruth

New member
ויש מקרים בהם לעולם *אין* לדעת ../images/Emo8.gif

את עוד יכולה להפתיע את עצמך...

MelodicTruth

New member
בדומה לכל אגודה

גם כאן יש את הפורומים\רשימות דיוור\צ'אטים השגרתיים. אך בשונה מאותן אגודות, Telenet מנסים לשים את הדגש על חתך גיל מסוים בעל צרכים ספציפיים במצב הזה. המבנה של התקשורת יזכיר את אותו פרויקט חונכות שהזכרת לא מזמן, יקחו בו חלק מבוגרים עם נתונים דומים, רק שהפעם הכל אונליין.

MelodicTruth

New member
נראה לי

שאתה סתם רוצה להתווכח. כבר דשנו בנושא מעל ומעבר, ואם אתה מתעקש, אתה מוזמן להשאר בשלך.

למעלה