tada ima

tals56

New member
לגבי תאריך

אבל שיהיה כמה שיותר קרוב - אני צריך ליישם את אחת מהרשימות אצלי בבלוג להלן - "לחסל את טנגאי האידיוט והמטזז" ואת "לגאול את טנגאי משעות לילה בעבודה ע"י חיסולו".

ToHrU

New member
okaeri nasai boas san!!!

KOROATIA wa dou desu ka??? (ואני יודעת לבטח שטעיתי בכתיבת קרואטיה . .. ) אני חזרתי היום מים המלח - היה כיף :) לגבי מפגש פורום - קטן או גדול אני תמיד בעד ככה שמה שיוחלט - אני ממש אשתדל להגיע. אוהבת את הפורום הזה - זה ברור.

GnomeBubble

New member
עוד פעם ../images/Emo51.gif

totemo omoshirokatta desu yo demo saa... nihon de areba motto motto omoshiroku naru deshou...

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifמסכימה בנוגע לתדירות../images/Emo45.gif

אולי אפשר בסוכות, או בחנוכה ^^"

GnomeBubble

New member
מצטער שלא קראתי את ההודעה הזאת

לפני ששלחתי. אני מקווה שלא מפריע לך ששרשרתי את ההודעה שלך לפה
אני די מסכים איתך. בגדול גם אני לא ראיתי את מפגשי הפורום בתור אירוע שמתקיים פעם בחודש-חודשיים, אלא כמשהו שקורה רק 2-3 פעמים בשנה. מצד שני, אחרי המפגש הראשון ראיתי שהרבה מאוד אנשים הרגישו שזה לא מספיק, וצריך להיפגש עוד הפעם, והפעם לנסות לדבר יותר. גם אני הרגשתי פספוס, כי עם הרבה מאוד אנשים לא יצא לי לדבר מספיק. אולי באמת אפשר לתכנן את המפגש הרציני (כלומר, כולל הרצאות, פעילויות וכו') הבא לאחרי החגים, ובסוף אוגוסט לקיים סתם מפגש פחות רשמי וקטן יותר למכורי הפורום שסתם רוצים להיפגש. אני אשמח לשמוע עוד דעות והצעות.

איקידו

New member
תמיד טוב שנשאר טעם של עוד

לדעתי לא היה שום פספוס במפגש הקודם. היה מפגש מעולה שהשאיר המון רצון להמשך וטיפוח הידידות הזו...

למעלה