tada ima

איקידו

New member
מפגש הפורום הבא

לא רוצה לקלקל את החגיגה ובאמת אנא קבלו את דברי רק כהצעה ולא כדרישה. נראה לי שהיתה איזו הצעה לערוך את מפגש הפורום הבא ממש בקרוב. לדעתי עדיף לקיים שניים עד שלושה מפגשים בשנה שיהיו מוצלחים ורבי משתתפים כמו המפגש האחרון. לדעתי אין צורך לקיים מפגש בטווח של חודש - חודשיים מהמפגש האחרון. אני מציע שהמפגש הבא יתקיים אחרי החגים - איפשהו בין אמצע אוקטובר לנובמבר. אשמח לארח אותו שוב בדוג'ו שלי ואשמח להגיע גם לכל מקום בו הוא יתקיים... המפגש הקודם היה נפלא

GnomeBubble

New member
tada ima ../images/Emo70.gif

כן, אני חזרתי. מקווה שנהניתם כשלא הייתי. אני רואה שהיו הרבה דיונים שפספסתי, וחבל
בכל מקרה, היה כיף, נהניתי ועכשיו אני שוב כאן. לפני שאני עובר על ההודעות בדף הזה ומנסה להגיב לפחות כאן, אני רוצה להזכיר שוב את הנושא של המפגש השני של הפורום (בארץ, לא ביפן - למרות שכולנו רוצים להיות דווקא שם, אני מניח). הבנתי שלא היתה היענות גדולה כל כך לכל ההודעות בנושא בזמן שלא הייתי, אז אני רק אעלה את השאלה הזאת שוב כדי להיות בטוח אם עכשיו זה זמן טוב לארגן: מי רוצה להשתתף במפגש פורום בסוף אוגוסט (או אולי תחילת ספטמבר)? למי שזה רלוונטי, שיציין גם איזה ימים ותאריכים נוחים לו. אני כבר יודע שפורבול לא רוצה עוד מפגש ביום שישי

tals56

New member
יש יש יש סוף סוף!!!!1

יופי סוף סוף חזרת!!!! אם תסתכל כמה דיונים למטה לדיון של איקידו או זאב ארליך,הוא עשה דיון על המפגש השני... טוב ברוך שובך!!! אני חושב שאני עומד לבכות
בעעע הסמיילים האלה עושים לי לא טוב...:S

tals56

New member
מה מצחיק בהודעה הזאתי?

כן,יש לי נטיה לפעמים לדרמתיות יתר... תשאל את כל החברים שלי מחו"ל מה אני עושה להם...XD

Nisenhouse

New member
hisashiburi (?)

בעניין המפגש, יש כאן הודעה של זאב ארליך בה הוא ממליץ לחכות עם המפגש כדי לייחד אותו. אבל תאריך היעד שלו הוא לא רחוק משלך: אחרי החגים (אמצע אוקטובר - נובמבר). http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=830&msgid=83633627 ולמען האמת, לא הייתי מתנגד למפגש אפילו בשבוע הבא, רק שיש בזה משהו.

furrball

New member
watashi no koto

יום רביעי ויום חמישי אני עובד מהבוקר עד הלילה, אז אין לי אפשרות להגיע בכלל. אז אם במקרה זה יהיה הכיוון אז אני אעדיף את יום שישי (שבו אני אגיע מאוחר ועייף בטירוף). אפשרויות טובות בשבילי זה יום א'\ב'\ג' בערב. (חגים בד"כ גם לא טוב לי). אם זה לא נוח לכלל ציבור משתתפי הפורום אז שיהיה שוב יום שישי (יום מוצלח כי רבים ביום שישי לא עסוקים) אל תתייחסו לזה כדרישה, אני פשוט רוצה שיתחשבו בי פעם אחת (בתור אפליה מתקנת אם תרצו, כי הרבה מאוד התכנסויות ומפגשים של פורומים (למשל פורום אנימה) מתקיימים בימי חמישי ושישי, ובשבילי לא בא בחשבון להגיע אליהם. ולגבי המפגש אחריו אני לא אבקש כלום כי העולם בטח שלא יכול לסוב סביבי XD.

GnomeBubble

New member
תודה לכל המשיבים

ואני שוב מפציר באנשים לומר מה הם מעדיפים: 1. מפגש גדול בקרוב (סוף אוגוסט-תחילת/אמצע ספטמבר) 2. מפגש גדול אחרי החגים 3. מפגש קטן עכשיו ומפגש גדול אחר-כך או כל הצעה אחרת

Tenguy

New member
אני אהיה מ-20 לאוק עד 20 לנוב בחו"ל

אז אני מעדיף מפגש גדול דווקא בחגים - כמו סוכות, בגלל שיש חופש לא רק לילדים (כמו ההיפראקטיבי הגאלאקטי שלנו...) אלא גם למבוגרים, ואפשר שגם furrball יוכל לבוא למפגש ביתר קלות...

furrball

New member
I'm a spoilsport

האמת שחוץ מימים שהם הכי ימי חול בחגים (אולי יום ב' בין חג לחג) אני תקוע בעבודה. kuso shigoto

GnomeBubble

New member
פורבול דווקא אמר שבחגים בדרך כלל

לא טוב לו
אני אישית מעדיף גם חופש בתקופת החגים, כי באוקטובר אני מתחיל ללמוד, אז לוח הזמנים שלי יהיה יותר עמוס ואני כבר לא בטוח באילו ימים אני אוכל להגיע (זה תלוי במערכת שאותה אני אדע רק כששנת הלימודים תתחיל
)

Nisenhouse

New member
למעשה, יש כמה ימים כאלה:

יום ראשון: ה-24 לספטמבר הוא יום שני של ראש השנה (ה-22 זהו ערב ראש השנה) ובסוכות: חול המועד יוצא כל יום בשבוע בין ה-8 ל-13 לאוקטובר

furrball

New member
הצעה: יום ראשון או שני של חול המועד

יום שני של רה"ש זה לא טוב... אין תחבורה ציבורית

Tenguy

New member
אני בעד ../images/Emo13.gif בחול המועד סוכות

אידיאלי שכן זה: 1) חג שבו לא לומדים בבי"ס 2) חצאי ימי עבודה לרוב האנשים, והרבה יכולים גם לקחת חופש 3) לפני פתיחת הלימודים באוניברסיטאות 4) מזג אוויר יותר נורמלי (זה כבר אחרי שלהי דקיטא... ) ואולי עד אז טל גם יסיים לקרוא את הרפו והנחד"ם, כי אני לא אסכים שהוא יחסל אותי לפני זה...

tals56

New member
WTF?

הרפו?נחד"ם? ואל תנסה לאחר את החיסול שלך טנגאי.

למעלה