tada ima

Tenguy

New member
אתה קורא הארפו והנחד"ם בקוריאנית?

נו... *הארפו* = הארי פוטר ו*הנחד"ם* = הנסיך חצוי הדם... עוד משהו שתצטרך ללמוד ממני, כי בסביבה שלי קוראים לו הארפו (זה קצר יותר)....
ואיך זה אינטליגנטי כמוך שיש לו כל כך הרבה זמן לתזז ברשת - עוד לא סיים לקרוא ספר שכבר כולם גמרו לקרוא מזמ~~~~~~~~~~~~~~~~~ן
בוש והיכלם
ובינתיים, אני לא מוכן לשום ניסיון חיסול לפני אתה מחסל את הספר הזה עד סוכות (אפילו אני סיימתי לקרוא את הספר [באנגלית] איזה חודש-חודשיים אחרי שיצא לאור). אז עכשיו, אחרי שהחזרת את GB מחו"ל אתה צריך לשבת לסיים את הספר, קאפיש ? המממ.... אולי אולי עכשיו אני מבין למה אתה קורא כל כך לאט .... תגיד - אתה קורא את הארפו והנחד"ם בקוריאנית
אם כן - אני נותן לך זמן עד פסח

tals56

New member
אין לי מושג

אני יכול לגמור אותו תוך פחות מיום הוא כולה 550 עמודים =\ אבל פשוט...נגמר לי החשק לקרוא... וגם יש לי לגמור את בליץ' 3...את הראשון גמרתי תוך שעה ככה באנגלית... (10 דקות לקח לי ללמוד איך לקרוא מנגות כי זאתי המנגה הראשונה שלי) ולא אני לא קורא בקוריאנית אין לי מאיפה להשיג את הגירסא הקוריאנית אם יש בכלל דבר כזה...(למרות שאני בטוח ב100% שיש) ונראה לי שאיזה חודש ומשהו כבר לא קראתי... ואני לא מטזז!!!!!

TheSegal

New member
גם אני עוד לא סיימתי לקרוא אותו...

אבל מצד שני אין לי חיים....

Nisenhouse

New member
למה לכתוב הארפו כשאפשר ה"פ

זה מקביל לHP, ויותר נוח. אומנם לא ניתן להגות את זה, אבל כשכותבים זה הרבה יותר נוח: HP HBP

Tenguy

New member
../images/Emo6.gif לא לאחר שהתפטרתי בטריקת דלת מHP

אני בחיים לא אקנה ולא אגע במשהו של HP... אז גם אין סיכוי שאכתוב ה"פ. ואני מודה שדיי התאכזבתי מהספר הזה, שנמרח על עוד כ-200 עמודים מיותרים. ומן האמצע ועד לסוף הספר יש חזרות מתישות, סיפורים חלשים ובאגים מעצבנים. אבל מצד שני, ניראה לי שלמרות הכל, צריך לדעת עליהם לפני שקוראים את הספר האחרון. נ.ב. אל תשכח גם את הארפו מה"אחים מארקס"... אבל זה כבר באמת נוסטלגיה הוליוודית

Nisenhouse

New member
לא מכיר אותו...

אבל באף שפה לא מתרגמים HP, פשוט משאירים את זה כמו שזה. לכן זה בסדר לכתוב ה"פ בלי למשוך את עינה של החברה... ומה שבטוח, כל חברה שמייצרת מדפסות היא נצלנית, והכל בגלל הדיו.

tals56

New member
גם אני לא

טנגאי,מחשבים זה לא לדור שלך... זה מה שאני אומר תמיד לאבא שלי XD

Nisenhouse

New member
אני בכלל לא מסכים

אבא שלי, ועוד איך, איש מחשבים. ממנו למדתי כל מה שאני יודע על להרכיב כאלה (לרוב אנחנו מרכיבים פרנקלשטיינים מחלקים של מחשבים ישנים) ואת הבסיס לתיכנות אני למדתי, ועדיין לומד, ממנו.

tals56

New member
זה היה בצחוק -.-

אוף אנשים לא מבינים אותי! גם אבא שלי איש מחשבים,גם ממנו למדתי המון אבל זה התירוץ שאני אומר לו כשהוא מתקין את המשחקים האידיוטים שלו (קול אוף דיוטי 2,היילו וכאלה) במחשב שלי שבקושי יש בו מקום ולו במחשב שלו יש יותר מ500 ג'יגה,או שהוא פשוט משתמש במחשב שלי.

tals56

New member
הכרטיס גרפי שלו פי 200 על שלי

ולמה רמזת בהודעה שאחרי זה?

Nisenhouse

New member
לפעמים על מחשב מסויים יותר נוח

לעבוד, ויש כל מיני סיבות לזה.

tals56

New member
הא

טוב אז אני כהרגלי רומז בכל מקום דברים,אז הרגשתי אנרגיות שלילות בכותרת שלך.

Tenguy

New member
אה, ובנוסף יש גם תחבורה ציבורית

אז לי זה ניראה ממש זמן טוב... ואגב, טל, אתה יכול למחוק את המטלה 'להחזיר את גנום באבל מחו"ל' מקוביית הרשימות (אתה רואה, אני גם עושה פירסום לבלוג שלך...)

tals56

New member
סליחה?!

אתה קורא לי היפראקטיבי גלאקטי?! כן? אם אני היפראקטיבי גלקטי אז אתה זקן זקן זקן שמעלה אבק בדיוק אבק שזהה לאבק שבמחשב שלי! (וזאתי לא מחמאה!!) במפגש זה הסוף שלך טנגאי,ואני מזהיר אותך! נקווה שזה יהיה אצל זאב כי יש לו שם אחלה חרבות ראיתי שאני אוכל לשסף את הגרון שלך...אממ יאמי!(אל תתרגש,אני אומר על כל דבר יאמי)

למעלה