Survivor 1210

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gifסצנה מה-early show

טרי מנסה לשכנע את קורטני להחליף צד: TERRY: Guaranteed final three. Last call for immunity is right now. COURTNEY: Final three of who? TERRY: Guaranteed final three. You, Sally and me. I need the answer. COURTNEY: I can't be pressured like this. TERRY: You're gonna be crazy if you turn it down. COURTNEY: Come on, gimme a break! Don't be like that to me. איזה דביל.

Snake Plissken

New member
../images/Emo58.gif

אראס הוא המתמודד האהוב עליי העונה. טרי כזה מעפן יוו. איך בהתחלה הוא יושב עם כולם ושואל אותם מה המקום שלו בפיינל 6 ואראס כזה עושה לו Not going to happen Terry. חחחח אראס כזה גלוי. עוד מהפרק השני ראו את זה. גם שיין כזה טמבל איך הוא צעק על טרי שברגע שלא יהיה לו את חסינות ואת האליל אז הוא בחוץ או משהו. WTF. כנ"ל עם השפשפת או מה שזה לא יהיה. למה יש לי הרגשה שטרי הולך לזכות בכל חסינות אישית, יגיע לפיינל 2, ויפסיד שם? למה?!?!?! טרי מזכיר את טום מפלאו, רק שאין לו את איאן כדי שיתכנן את כל האסטרטגיות וזה.

Ulong

New member
../images/Emo58.gif 1210

פרק מעולה. חבל לי מאוד מאוד על סאלי ובשנייה הראשונה שהיא עפה חשבתי איזה מניאק טרי שהוא לא נתן לה את החסינות. אני במקומו כן הייתי נותן לה אבל במחשבה שנייה-הוא עשה את הדבר הנכון. אז בואו נשנא כולנו את טרי ביחד ונראה אותו מגיע לפיינל 4 בלי בעיות. הדרך לפיינל 2 תהיה לו קשה אבל אפשרית. אני עצוב שסאלי עזבה אבל שמח שבעקבות כך תהיה לנו מלחמה של קאסיה נגד טרי שבקרב הראשון-רק קאסיה יפסידו.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1210

למען האמת, אם חושבים על זה ממש טוב אין שום סיבה להיות מופתע מאיך שטרי משחק את האליל חסינות שלו. קודם כל הוא היה ממש תמים להאמין שאנשים יתנו לו העפה חופשית של אראס ויחסכו לו את השימוש באליל כדי להגן על סאלי. אין לו באמת מה להציע מלבד טקטיקת ההפחדה שאולי בהצגה אלטרנטיבית כן יכלה לעבוד. טרי לא היה מרוויח כלום מלשמור על סאלי ולכן לא הייתה לו ברירה כרגיל להקריב גם את סאלי ולנסות לעשות משהו שאם הוא יעשה יהפוך אותו - מה לעשות וצריך להודות - לשורד הכי דומיננטי בתולדות הישרדות. אם הוא יגיע לפיינל 2 אני חושב שצריך להיות חבר מושבעים ממש פאתטי, קטנוני, ילדותי, בכיין ועיוור כדי לא לתת לו את המליון מול כל אחד. למען האמת הסיכויים שלו לעמוד במשימה לא רעים בכלל. מותר לו לפשל באחת מתוך שלוש החסינויות הקרובות. עכשיו שנשארו 7 אנשים זה קלאסי לחלוקת הכוחות ל-4 מול 3. יחד עם זאת אני מאמין שטרי ימעד יותר מפעם אחת וימצא את עצמו מפספס את הפיינל 2.

De fire

New member
../images/Emo58.gif1210

הוא אולי הכי דומיננטי, אבל זה לא בהכרח הופך אותו להכי ראוי לזכות במיליון. הוא אולי לוקח בהליכה בחלק של ה Outplay שקשור לחסונויות, אבל הוא לא עשה חצי דבר בכיוון ה Outwit. כל ה"מהלכים" שלו מאז המיזוג היו פאתטיים במקרה הטוב ומגוחכים עד ראויים לרחמים במקרה הפחות טוב. ואם זה לא מספיק, לפחות מהעריכה מצטייר אדם שלא מסתיר את השחצנות שלו וחלק ענקי מהמשחק הוא יחסי אנוש. אף אחד עוד לא זכה במיליון על סמך אתגרים בלבד, ואף אחד גם לא יזכה. (לפחות אני מקווה ככה).

../images/Emo58.gif

למה חבר מושבעים פתטי וקטנוני? אני לא הייתי מצביע לו. מבחינתי, להגיע לפיינל 2 רק בגלל חסינויות והאליל חסינות, זו לא דרך חכמה לנצח.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

רגע רגע רגע. קבל סיטואציה היפותתטית לגמרי : שורד X מגיע למיזוג בנחיתות מספרית. מולו עומדת ברית בלתי ניתנת לפירוק - אנשים שכאשר אתה מדבר איתם על אסטרטגיה הם שמים לך ידיים על האוזניים ועושים "לה לה לה לה לה אני לא יכול לשמוע אותך. יש לנו את המספרים אז חבל על המאמץ". הדבר היחיד שנשאר לו לעשות זה לזכות בכל החסינויות וזה מה שהוא עושה. אתה רוצה להגיד לי שלא תצביע לו רק כי הדרך שלו לפיינל 2 "לא הייתה חכמה" ? אני מסכים שטרי לא היה השחקן הכי חכם ומחושב. יתכן והיו דרכים חכמות יותר להשתמש באליל ולא בראייה אישית אלא בראיה של בניית ברית נגד לברית המשושה. יחד עם זאת צריך לזכור שבמשחק שהתפתח הוא עשוי לעשות כמעט את המקסימום האפשרי כדי להביא את עצמו לאן שהוא יכול להגיע בזכות עצמו. אז נכון שמנקודה זו והלאה הוא תלוי במושבעים וחבר מושבעים הם בד"כ אנשים שמצביעים לפי גחמות רגעיות ומעט מאוד פעמים מתעלים מעל לשיקולים אישיים וקנאה ומצביעים באמת למי שהם חושבים שהיה יותר ראוי. אנחנו נכנסים כאן לדיון פילוסופי מסוג אחר לגמרי. אז אני אפסיק לפני שיהיה מאוחר מדי.

../images/Emo58.gif

זה לא שאנשים לא הקשיבו לו לגבי בריתות, זה פשוט שהוא פונה אליהם עם בריתות הכי מטופשות שיש. למה שמישהו ירצה להיות מקום רביעי / חמישי בברית של טרי כשהוא יכול לנסות לעלות בסולם של הברית שלו? אין לי ספק שאם טרי היה מציע לברוס להגיע איתו לפיינל 2 ולא שיהיה מקום חמישי הוא היה הולך על זה. חוץ מזה, אתה לא חושב שזה מגיע ממקום מתנשא כשהוא מציע למישהו להיות מקום חמישי?? כל הגישה הזאת של כדאי לך להיות בברית שלי, כי אני מדהים פשוט מחליאה אותי. הבעיה הנוספת של טרי היא שהוא לא באמת מאתר את החוליות החלשות. דניאל עמוק בברית שלה וזה ששיין אומר אחרת לא אומר כלום. הוא יכל, למשל, לשכנע את הבנות שכדאי להפטר משיין עכשיו בלי שום התחייבות לאחר כך, ויכול להיות שהן היו עושות את זה (ואני בכלל לא מתחיל לדבר על כל האפשרויות שהיו לסאלי עם הבנות הצעירות). לסיכום, הייתי מעריך את ההגעה שלו לפיינל 2 רק על ידי חסינויות, אם הוא באמת היה מנסה כל דבר אפשרי ופשוט קסאיה לא היו מקשיבים לו, אבל כשהוא מציע הצעות מגוכחות וכל האסטרטגיה שלו כוללת רק זכיה בתחרויות? לא, הייתי מעריך הרבה יותר את הבן מקסאיה שהצליח להתעלות על כל היתר, וכמעט בטוח שגם הייתי מצביע לו.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

לא מסכים בכלל. א. מה טרי היה צריך לעשות? הוא קיבל מתנה מאלוהים (ומהמפגרים בקאסאיה שלא השתתפו) את החסינות האישית. הוא היה צריך להודיע, מיד עם חזרתו למחנה, שהוא נותן לסאלי את האליל. אפילו לעשות מין טקס העברה מול עיני כולם. גם טרי וגם סאלי חסינים - עכשיו הגיע הזמן לאכול אחד את השני. ככה נחשפים סדרי ההעפה של קאסאיה. אם הם מחליטים לקוות שלסאלי בסוף לא יהיה אליל, ברור שזה מעצבן את אראס והוא יחליף צד. אם הם מחליטים להעיף את ברוס, אפשר או ללכת עם זה או לנסות לגייס את ברוס ועוד מישהו כדי לכפות שיוויון. טרי הפקיר את סאלי, והקטין בהרבה את הסיכויים של עצמו. ב. למה שיצביעו לו ב-F2? הוא אסטרטג מביך, שובניסט, שחצן וטיפש. אז מה אם הוא חזק? זו לא הנוסחה לנצח בהישרדות. חייבים להיות לך social skills (ראה: טום. עוד סיבה שטום >>>>>>>>>> טרי), ואם אין לו - שיילך להזדיין עם כל החסינויות שלו.

willo

New member
../images/Emo58.gif

מסכים עם כל מילה. אנחנו שוכחים שמבחוץ דברים נראים אחרת מאשר מבפנים. הכי חשוב זה להיות נחמד עם כולם, ורק ככה אפשר לנצח מבלי לעשות שום דבר משמעותי (*שיעול* אמבר *שיעול*) וטרי פשוט שוכח את זה. אם הוא יגיע לשניים הסופיים (ויש לו סיכוי טוב אם הוא ימשיך לזכות בחיסינויות) כולם יכעסו שפשוט לא יצביעו לו.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

העברה פומבית של האליל לסאלי היה יכולהיות גאוני. ככה הם יחשבו קצת הלאה קדימה ויאכלו אחד את השני. ואז כל אחד יחליט שהוא החכם שמקדים להעיף את תת-הבריתות האחרות, ואז גם אולי חלק ינצלו את סאלי או טרי ויחברו אליהם. זה היה צעד מצויין.

../images/Emo58.gif

לא סגור שטקס העברה פומבי היה עושה את העבודה. הוא הראה את האליל לשני אנשים לפחות (דניאל וברוס) ואף אחד מהם לא האמין שזה האליל באמת. דניאל חשבה שזה משהו פרוותי שהוא מצא ביער (WTF?) וברוס לקח את הזמן עד שהוא האמין, אם טרי לא היה טייס סביר להניח שברוס היה מנסה להרוג את האליל במכת קארטה. (ולגבי טרי - אני עם ירון לחלוטין. טרי הגיע ללא מספרים ובניגוד לדאני למשל שהעמידה פני עץ במשך 35 ימים הוא הלך על משחק חזק. כל הריספקט אליו ונקווה שיילך לו. לא שאני מאמין שיילך לו, הוא נופל לקטגוריית הסטפני/מריאנו - הגיע לו אבל הג'ורי דפק אותו לחלוטין)

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

אני מתקשה להעריך אנשים שמשחקים משחק "חזק" ומטומטם. כלומר, מנסים לשחק אגרסיבי אבל יוצא שעושים טעות אחת אחרי השניה(סטפני לדוגמא) או שסתם לא מצליחים לעשות כלום למרות הכל(כמו טרי). טרי(נכון לעכשיו) הגיע עד לאיפה שהוא הגיע בגלל חסינויות ובגלל חסינויות בלבד, עם אפס יכולת אסטרטגית ותפקוד מאוד גרוע ביחסים הבין אישיים, אז לדעתי לא "מגיע" לו שום דבר.

../images/Emo58.gif

בלה מינה היו לטרי יחסים בין אישיים מאוד טובים. הייתה לו ברית מרובעת ואם הוא היה מגיע עם יתרון מספרי למיזוג בכלל לא היינו מנהלים את הדיון הזה. (מה שמצדיק את האמירה שלך לגבי זה שרק בגלל חסינויות (של קסאיה) טרי הגיע לאן שהגיע
) אתה לא יכול לצפות ממישהו שנמצא במיעוט שיהיו לו יחסים בין אישיים טובים אלא אם כן, הוא בוחר לשחק UTR או שהוא תחמן מנ-מניאק כמו כריס וטרי הוא לא אחד משניהם, כי לאור תצוגת הכוח שלו בפרה-מרג' המשחק שלו אסטרטגית היה אבוד - הוא מטרה מהלכת.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

אתה מגיע לאיחוד בפיגור מספרי ויש לך מטרה? תשתוק או שתהגה תוכנית הגיונית. נכון לעכשיו, טרי פנה לכל אחד מהשורדים בקאסאיה (חוץ מאראס), בשלב מסוים בתקווה שהם יצטרפו אליו. הוא משוטט בכל המקום ב-0 היגיון. תחליט את מי אתה רוצה להסוויץ' - ותעבוד עליו כמו משוגע. אל תלך ותציע עסקאות דביליות לכולם - זה גורם לך להיראות לא אמין. וטרי נתן לברוס ודניאל רק הצצה קטנה לאליל. תראה לכולם מה יש לך, אפילו עם הפתק שיש עליו. תן להם להבין שהצבעה לסאלי תביא לכך שאחד מהם יילך. אף אחד לא ייקח את הסיכון הזה, הם יצטרפו אליך. סאלי הבינה את זה וביקשה ממנו ללכת על זה, אבל הוא אידיוט ולא הסכים.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל אני לא רואה הרבה דמיון בין טרי, סטפני ומריאנו. אבל לא זה הסיפור. אני באמת חושב שטרי - גם אם הוא לא משחק את המשחק הכי חכם - במידה ואכן יצליח להגיע לפיינל 2 - כל הצבעה נגדו תהווה הצבעה של קטנוניות וקנאה ולא כי הם לא חושבים שהוא ראוי או זה שישב לידו ראוי יותר. אני עוד ארחיב - מילא אם חברי קאסאיה יצביעו לחבר קאסאיה שישב שם שגם ינצח. אבל אם אוסטין/ניק/סאלי יחליטו להצביע נגד טרי בגלל שלא השתמש באליל זה יהיה ממש עלוב - ברמות של ההצבעה של רייף נגד דני. אני גם לא רואה איך השחצנות של טרי שונה מהתנהגות של השורדים האחרים. אפשר לחשוב שההתנהגות של קאסאיה והדרך בה הם מדברים חופשי על מי ילך מתי ומוותרים על השתתפות בחסינות כי הם לא מודאגים - זו לא התנהגות שחצנית ? מי קבע שאם אתה ביתרון מספרי מותר לך להיות שחצן אבל אם אתה זוכה בכל חסינות אפשרית ושולט באתגרים אסור לך. זה גם לא שממש מטריד אותי אם טרי יזכה או לא. אני לא אזיל דמעה אם יעיפו אותו או שהוא יפסיד 7-0. אני רק חושב שאם הוא יצליח להגיע לפיינל 2 במצב שהוא נמצא בו במשחק הזה זה בהחלט הישג אדיר ואני אם הייתי זה שמחלק את המליון הייתי רץ למלא את הצ'ק עם השם שלו.

למעלה