Survivor 1210

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אני עדיין חושב שהצעד הכי טוב היה שדניאל ומיאגי יעברו להיות עם טרי וסאלי, לסאלי יש את אליל החסינות -> אראס עף -> ארבעה מול שלושה. פיינל 4 הם דניאל
, מיאגי, טרי וסאלי. שני קסאיה נגד שני לה-מינה, אול בטס אר אוף. יהיו האלה שיגידו, למה לטרי לתת לסאלי את האליל. התשובה- כי האליל גם ככה לא יכול להיות מנוצל בפיינל 4, ואם קורה מה שכתבתי, אז גם ככה הוא מגיע לפיינל 4. לדניאל ומיאגי זה משתלם כי יש להם סיכוי יותר טוב מאשר להמשיך להיות ה-2 בבוטום אוף דה פאק של 6 אנשים. עדיף להיות 2 מול 2 מאשר 2 מול 4.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

מילא שטרי ינסה לשכנע את דניאל שהיא בבוטום של ברית ה-6. אבל אתה מאמין שהיא נמצאת בסיטואציה הזו? איך בדיוק? בברית 6 של קאסאיה יש לך 2 צוותים של 2 (אראס ושיין ודניאל וקורטני) ועוד 2 סוכנים חופשיים. בעוד שברוס הוא סוכן חופשי שכל אחד ישמח להקריב כשמגיעים לפיינל 6, סירי היא דווקא חלק משמעותי יותר מבחינת 2 הצוותים האחרים.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

דניאל לא בבוטום. היא ב-F3 עם סירי וקורטני. שיין בבוטום, אבל אף אחד לא מספר לו את זה.

Mr Bing

New member
../images/Emo58.gif1210

עונה טובה. טרי מעצבן, זה די מעצבן לראות אותו זוכה בכל חסינות ואני כל כך מקווה שמקרה טום לא יחזור על עצמו. אני גם מקווה שקסאיה יעשו מעשה חכם ויצליחו לגרום לטרי לאבד את החסינות ועדיין להשאר ברוב. אהבתי איך שהבנות חפשו לטרי את החסינות בתיק- קטע גדול XDD אם בפרק הבא אף אחד מקסאיה לא זוכה בחסינות זה כבר יהיה ממש מעצבן, למרות שיהיה מעניין לראות מה יקרה אם הואיזכה שוב וקסאיה יצטרכו להתחלק ביניהם. שסירי תזכה ויסגרו את הבסטה. או דניאל.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

בקשר לטרי - אני עם רון. אם טרי היה מעביר לסאלי את האליל מול כולם, זה לא היה מבטיח לו שום דבר. כמו שכולנו מכירים את קאסיה, הם היו מקיימים "פגישה פתוחה" בה כל השישה היו מחליטים בקול רם את מי להקריב, והיו פשוט מבטיחים שהחמישה האחרים ישארו ביחד ויעיפו את טרי וסאלי. ברור שאותו מצב יכול לקרות בפרק הבא.. קאסיה מקיימים פגישה פתוחה וקובעים שאם לטרי יש את האליל, הם מעיפים את X ומעיפים את טרי בהזדמנות הבאה. אבל לפחות ככה טרי מבטיח לעצמו עוד 3 ימים על האי. חוץ מזה, בארלי שואו ראו קטע בו סאלי אומרת לטרי שאם קורטני לא עוברת לצד שלהם, היא לא רוצה שהוא ישתמש באליל בשבילה.

למעלה