../images/Emo58.gif 1210
ושוב הפרומו הרס את הפרק כי היה ברור שאראס לא יעוף (ולמי שפיספס, בפרומו לפני האיחוד, שבו מראים את הפינוי המוטס (האם זה ברוס לא ברור) מראים את אראס בשני אתגרים שעדיין לא שודרו ועל כן ברור שהוא לא יעוף כל עוד שני האתגרים הללו לא ישוחקו). דניאל גדולה מהחיים, איך היא ניסתה לגנוב את האליל, חבל שזה לא הצליח. התכנון שלה ללכת עם סירי וקורטני (יחד עם ברוס) נגד אראס ושיין נבון. גם קורטני לא טיפשה. אם אני הייתי אראס ושיין הייתי שומר טוב על הגב שלי (אראס לפחות מנסה) בכלל עכשיו עדיף שטרי יזכה בחסינות כי גם ככה כל עוד יש לו את האליל הוא לא יעוף, ואז ברביעיה שיעוף. טרי בכלל מעצבן, א- כי הוא אדם זחוח, שחצן ומלא בעצמו (דגל ארה"ב - נו באמת), ב- כי הוא מעצבן, נראה לי שבכל מצב הוא יתקשה לנצח בשניים הסופים, אבל אני לא רואה איך הוא לא מגיע לרביעיה (כי גם אם הוא לא יקבל את החסינות, יעדיפו לכרות איתו ברית). האתגר היה מעניין, והפרס שווה, לפחות לא התעללו בשאר המשתתפים והכריחו אותם לראות את הקלטות של הזוכים (כמו בעונה 5) בכל מקרה, העובדה שלא הראו לנו את הפרס רק מבהירה שהמחנה יותר מעניין. אתגר החסינות הראה שהם לא חכמים (ראה מקרה דומה בעונה הקודמת) למה לנופף במצב שלך מול כולם, אראס רק זכה בנקודות זכות באתגר הזה. מעניין מי יפונה בפרק הבא.