Survivor 1210

MooTzk

New member
1210 ../images/Emo58.gif

אלוהים אדירים, שמישהו יהרוג את טרי ואת החיוך הכל כך מרוצה מעצמו שיש לו. ושמישהו יהרוג את ג'ף פרובסט האדיוט שכל כך התאמץ במועצת שבט להוציא את טרי הכי טוב שאפשר ואת קסאיה כצבועים. ושמישהו ירים את היד אם הוא באמת חשב שהluxury item שלו לא יהיה משהו מסריח ופטריוטי כמו דגל ארה"ב. שמחתי שסאלי עפה ולא אראס, אהבתי אותה בpre-merge אבל מאז המיזוג היא לא ממש עשתה משהו. אראס הוא כרגע הפייבוריט שלי. הקטע עם הזין של שיין היה די ביזארי, אבל היה נחמד לראות את ההתמוטטות הרגשית שלו עם הקלטות. סירי כרגיל מצחיקה מאוד אבל מה הקטע עם המרמור על הluxury items? מה היא רוצה, שהם יקבלו אותם ויחביאו אותם כדי לא לעורר קנאה? שבוע הבא העסק יתפרק סוף סוף ובתקווה שאראס לא יהיה הקורבן הראשון. בכל מקרה - צריך להיות מעניין.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

קופי פייסט על ההודעה של מוצ. עם תוספת. קסאייה מוכיחים שהם בינתיים עובדים לפי הספר וכמו שצריך. עם התחרותיות המטורפת של טרי זה די ברור שהוא בחיים לא יוותר על החסינות הנסתרת. לעבור פתאום ולהצביע איתו ועם סאלי זה פשוט טמטום. גם לא כזה לנחש מי יהיה הקורבן הראשון מקאסיה לעוף בפרק הבא (רמז: מיסטר מיאגי). ואח"כ לדעתי הברית של שלושת הבנות חזקה מספיק בשביל להביא אותן לפיינל 4. אם טרי יהיה שם או אראס (הלוואי) או שיין. זה כבר פחות חשוב. מבחינתי פיינל 4 נהדר יהיה אראס, שיין, סירי ודניאל. אבל אני אקבל כל קונסטלציה אחרת (כל עוד ברוס לא שם). מבחינה זו, ברית השש של קסאיה פשוט עושה עבודה מצויינת.

../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif כל מה שהוא אמר.

אני רק אוסיף ואומר שבשביל מישהי כמו סאלי (שזו הפעם החמישית שהיא ניסתה להתקבל להישרדות), ציפיתי להרבה יותר אסטרטגיה בפוסט-מיזוג, ולא להבלע מאחורי שהצל של טרי, כשגם ככה היא יודעת שאין לה סיכוי במיעוט. הגיע לה.

survivor online

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo58.gif

דווקא הפייבוריט שלי זה טרי ואני מקווה שהוא לפי הפרומו כן יצליח לפרק את השישה הזאת וידחו את אראס...

../images/Emo58.gif1210+פרומו

טוב... נ מ א ס לי מטרייייי!! האמת שעם כל הניצחונות שלו הוא מזכיר לי את טום אבל למרות הכל אני לא חושב שמגיע לו לנצח כמו לטום... רק בגלל השחצנות שלו!! האתגר לא היה משהו מיוחד... דיי משעמם אפילו... חחח אהבתי איך סרי נקרעה כששיין רצה שהיא תבדוק אותו חח הוא כזה דביל טוב עכשיו כשסאלי עפה הפרק הבא מאוד גורלי... כי אם טרי זוכה שוב בחסינות יש סיכויי גבוה שאראס עף... ואני לא רוצה שזה יקרההההההה!!! בכל מקרה לפי הפרומו מתעוררים מתחים... אז זה אולי יוכל לעזור לו... אני מקווה שידע לנצל את זה
עונה דווקא מותחת... התחילה גרוע אבל משתפרת מפרק לפרק!!

../images/Emo58.gif1210

אוווווווווווווף! סאליושקה
, באסה שטרי המניאק לא הביא לה את החסינות. טוב, אבל האמת הוא עשה בשכל. היה אחלה פרק ואתגר החסינות היה ממש מותח. עכשיו הפייבוריטית שלי היא סירי וגם קצת דניאל.

willo

New member
../images/Emo58.gif 1210

ושוב הפרומו הרס את הפרק כי היה ברור שאראס לא יעוף (ולמי שפיספס, בפרומו לפני האיחוד, שבו מראים את הפינוי המוטס (האם זה ברוס לא ברור) מראים את אראס בשני אתגרים שעדיין לא שודרו ועל כן ברור שהוא לא יעוף כל עוד שני האתגרים הללו לא ישוחקו). דניאל גדולה מהחיים, איך היא ניסתה לגנוב את האליל, חבל שזה לא הצליח. התכנון שלה ללכת עם סירי וקורטני (יחד עם ברוס) נגד אראס ושיין נבון. גם קורטני לא טיפשה. אם אני הייתי אראס ושיין הייתי שומר טוב על הגב שלי (אראס לפחות מנסה) בכלל עכשיו עדיף שטרי יזכה בחסינות כי גם ככה כל עוד יש לו את האליל הוא לא יעוף, ואז ברביעיה שיעוף. טרי בכלל מעצבן, א- כי הוא אדם זחוח, שחצן ומלא בעצמו (דגל ארה"ב - נו באמת), ב- כי הוא מעצבן, נראה לי שבכל מצב הוא יתקשה לנצח בשניים הסופים, אבל אני לא רואה איך הוא לא מגיע לרביעיה (כי גם אם הוא לא יקבל את החסינות, יעדיפו לכרות איתו ברית). האתגר היה מעניין, והפרס שווה, לפחות לא התעללו בשאר המשתתפים והכריחו אותם לראות את הקלטות של הזוכים (כמו בעונה 5) בכל מקרה, העובדה שלא הראו לנו את הפרס רק מבהירה שהמחנה יותר מעניין. אתגר החסינות הראה שהם לא חכמים (ראה מקרה דומה בעונה הקודמת) למה לנופף במצב שלך מול כולם, אראס רק זכה בנקודות זכות באתגר הזה. מעניין מי יפונה בפרק הבא.

../images/Emo58.gif

בקשר ל-2 האתגרים שאראס השתתף בהם... הם יכולים להיות אחד לפרס ואחד לחסינות אז לך תדע....

willo

New member
../images/Emo58.gif

נכון, ואין ספק שאחד מהם לפרס, אבל כל עוד לא שידרו את שניהם, בררו לי שהוא לא יעוף

mwc

New member
1210 ../images/Emo58.gif

חחח שמעתם את טרי השחצן? "and i will keep wining them" אחרי זה אין ספק שהחסינות הבאה הוא לא יקח..אבל זה לא משנה כי יש לו את האליל, במקרה הזה ,אם השישיה הסופית חכמים הם ינשלו אחד ואז 3 ילכו על טרי ועוד שתיים על סרי או ברוס, ואז כשטרי ישלוף את האליל, הרוב יהיה כלפי מישהו שגם ככה היה הולך לעוף בכמה פרקים הבאים. אני היחיד פה שצחק מזה ששיין אמר שלפי דעתו הוא התמודד יפה באיכלת המבורגרים? "2 המבורגרים ו- 6 ציפס" חחחחח

retard boi

New member
אני לא מבין את התוכנית הזו ../images/Emo58.gif

אני יודע שהקטע של החסינות מוסיף עניין ובמיוחד עם מחברים אליו את האליל המוחבא אבל לראות את אותו הבן אדם זוכה בחסינות אחרי חסינות זה פשוט מזוויע - במיוחד כשמדובר בשחקן מעצבן, מתנשא ודי גרוע (להבטיח לבן אדם אחד כשאתה במיעוט טופ 5 זה פשו מראה על העדר אינטיליגנציה). האגרים הלאה גם די נוטים לחזור על עצמם - פעילות פיזית+פאזל טוב שלא ראינו את זה בכל עונה בהשרדות שלא נדבר על העונה הזאת ספציפית... מה הבעיה לתכנן אתגר שאנשים כמו סירי וברוס יכולים לנצח בו!!!

maya567

New member
../images/Emo58.gif פרומו

ואני מתייחסת לציטוט "I'm switching this game around" של שיין. לדעתי שיין ואראס יכולים לעשות מהלך חכם בפרק הבא, על מנת לשבור את הדומינציה של שלושת הבנות. יש להם את ברוס (שעושה כל דבר ששיין או ברוס יגיד להם) - והם יכולים גם לצרף את טרי, שגם ככה זוכה בחסינויות, ולהעיף - בשלב הראשון - את קורטני. גם ככה הם לא סובלים אותה, ובלי קורטני הכח של דניאל ירד פלאים. הם אפילו לא צריכים את טרי בשביל זה. סירי שחקנית מספיק חכמה בשביל לקפוץ ברית בשלב הזה. הרי מבחינתה זה לא ממש משנה לה באיזו קליקה פנימית היא נמצאת, כל עוד היא נמצאת באחת. שיין/אראס/קורטני/דניאל? זה סתם סמנטיקה מבחינתה... פרק הבא יהיה מעניין בכל מקרה. למרות שאני עדיין מקווה שברוס יעוף בפרק הבא. ממש לא בא לי על עוד לידיה.

../images/Emo58.gif 1210

אני מאוהב בטרי. בהתחלה חשבתי שהוא טום ווסטמן, אבל הוא עוד יותר טוב ממנו!
בניגוד לטום שהוביל ברית מחומשת, טרי הוא האנדרדוג כבר כמה פרקים טובים ובכל פעם שהוא זוכה בחסינות או בפרס, אני מחייך כאילו אין מחר. אתם יכולים לשנוא אותו, לקרוא לו שחצן, לרצות לשרוף את הדגל של ארה"ב - אבל בנסיבות שנוצרו, הוא משחק את המשחק הכי טוב שהוא יכול. מצידי שטרי יזכה בכל החסינויות גם בעונה הבאה. רק בגלל שזה מעצבן כל כך הרבה אנשים (שהיו מספיק מפגרים כדי לשבת ולאכול) זה הופך את זה לכייפי ולמאתגר. אני כל כך שמח שבפרק הבא הברית של קסאיה תתפרק, זה אמנם נחמד לראות ברית שמחזיקה מעמד ומפגנגנת את השבט השני, אבל בשלב מסוים די נמאס לך. אני עדיין טוען שזו חרא של עונה והיתרון היחידי שלה הוא אליל החסינות המוחבא. אם לא היה אליל חסינות, זה היה תאילנד אול אובר אגיין רק שלשם שינוי, הבחורה השחורה המלאה מגיעה למיזוג.

../images/Emo58.gif 1210 וגם ../images/Emo58.gif לעונה 8

הייתי נחמד מדי. זה לא תאילנד. זה אולסטארס. בתפקיד קאת'י (האסטרטגית שהצופים היו בעדה) - סאלי בתפקיד שי-אן (האחרונה מהשבט שלה שזוכה בחסינות ופוצחת בריקודי קרב רק כדי לעוף ברגע שלא תהיה לה חסינות) - טרי בתפקיד אלישיה (יש לה שכל אבל לא קולטת שהשבט שלה לא סובל אותה) - אראס בתפקיד רופרט (השורד האדיוט שפופולרי בסקרים של CBS) - ברוס בתפקיד טום (האתנחתא הקומית שנגררת לאיטה אחרי הברית) - סירי בתפקיד ג'נה (המעצבנת שלא סותמת את הפה) - קורטני בתפקיד אמבר (הכוסית שלא זוכרים שהיא קיימת שבסוף לוקחת הכל) - דניאל בתפקיד רוב מריאנו (האדיוט שכולם אוהבים לשנוא) - שיין במילה אחת: איכס.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

למה ללכלך? תאמין לי המון צופים ישלמו הרבה כדיי לראות את שיין ודניאל נהפכים מהמצב שלהם עכשיו למצב רוב ואמבר כשנשארו בערך 5 פרקים עד לסוף זה יכול להיות ממש מעניין

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד. חבל על סאלי שלא עשתה הרבה כדי לנסות להטות את ההצבעה. החסינות הבאה חשובה מאוד לטרי - בכל מקרה הוא לא יעוף בפרק הבא, אבל אם הוא יזכה בחסינות, הברית של ה-6 תהיה חייבת להתפרק. לעומת זאת, אם טרי לא יזכה בחסינות, הברית של ה-6 יצביעו לו והוא פשוט יבחר את מי להעיף.. מה שרק יקרב את החמישה שישארו. טרי יצא אידיוט בפרק הזה, וגם אראס. נשאר לעודד רק את סירי ושיין (בעצם ממילא עודדתי אותם מההתחלה
)

n l m

New member
../images/Emo58.gif

פרק בסדר לשם שינוי אין לי הרבה מה לאמר סאלי הייתה שחקנית מטומטמת שלא היה לה שום מושג איך לשחק את המשחק למרות שהייתה יכולה להתברג בקלות לארבעת הבנות וליצור פיינל 4 היא פשוט עמדה שם ונשאנה על טרי שישחק בשבילה עפה ומגיע לה. דרך אגב היא לא אמרה בפרק 4 בערך שההורים שלה החליטו להחרים אותה ולא מדברים איתה בגלל הגירושין, אז מה זה היה היום? יכול להיות שזה היה פשוט גרסה נשית לפיירפליי? אני גם מאוד שמחתי כשראיתי הבוקר שסאלי היא המודחת כי כל הספוילרים טענו קורט ואתמול בערב כבר התכוננתי להפרד ממנה שמח שזה לא כך כי יש לה עוד הרבה מקום במשחק ועוד הרבה מה לעשות היא, דניאל וסירי פשוט הצליחו לעבוד על טרי האדיוט, לגרום לו לחשוב שהוא נמצא עם הרוב ואז הוא לא עשה את המעשה ההגיוני שהוא לתת לסאלי את האיידול ושמר אותו לעצמו, עכשיו כל הכח שהיה לו בוזבז, זה לא שווה יותר, הוא לא יזכה בחסינות פעם אחת מצביעים נגדו מאבדים חבר אחד לא יוצלח מהברית שגם ככה התכוונו להפטר ממנו וטרי נשאר חסוף כמו כל שחקן אחר פרק הבא לא נראה לי טוב, דיי ברור שהולך לקרות משהו לברוסס נראה לי זה הולך להיות פרק משעמם שמתרכז רק בנושא אחד בערך כמו פרק הפרישה של סו הוק מהמשחק אני ממש מקווה שאני טועה ויהיו שם עוד דברים יותר מעניינים

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif1210

במילים בודדות, כי אין לי כוח ליותר: עונה מצוינת. פרק נהדר. אראס הרוויח הרבה נקודות אצלי. הוא אחלה. וסירי ושיין נשארים מעולים. אני מנסה לחשוב על דרכים שבהן טרי יכול למות כדי לפצות על נוכחותו הבלתי נסבלת על מסך הטלוויזיה שלי. אני נזכר בסצינה מ"נשק קטלני 4", שהסיני הרע פשוט משתפד על שיפוד ונזרק לים. זה נשמע לי ראוי.

למעלה