sungun מתנתק

sungun

New member
sungun מתנתק

טוב, חברים, כמו תמיד sungun מקדים את זמנו, מזהה טרנדים בהתהוות ובהתאם, מבצע התנתקות מהפורום. לו אך אהיה דוגמא ומופת לאחי ואחיותיו, יושבי גוש קטיף. האמת, עם זאת, ייאמר כאן ועכשיו, היא שההתנתקות שלי היא מסיבה פרוזאית הרבה יותר מזו שנכפתה למצער על תושבי הגוש. אני נוסע מכאן ללמוד קולנוע בצדו האחר של הגלובוס, באוסטרליה. עם זאת, הפרידה, כמו כל פרידה היא קשה. אני לא נוסע לשם בלב קל. מאחורי אני משאיר משפחה, זוג הורים מבוגרים, זיכרונות, תרבות, שפה, חלומות, אהבה מנותצת וגם את נעורי. לפורום נקלעתי בטעות. במהלך גירושי לפני כחצי שנה נזקקתי לסיומת הרשמית על מסמך הגירושין, שאותו כתבתי לבד. פרסמתי את בקשתי, ועשר דקות אחרי זה כבר היה הנוסח מונח בטח בתא המסרים שלי. גיליתי פה הרבה מאוד אנשים טובים, עם נכונות אמיתית לעזור. מכיוון שבמצבי אז, לא הייתי מסוגל לנשום בלי שזה יכאב, נשארתי. בתקווה שפה זה יכאב קצת פחות. ואנשים עזרו לי. עזרו הרבה. באמת. ואז, כשהכאב עדיין כאב, אבל כבר יכולתי לנשום באופן סמי-סדיר, התחלתי לקרוא הודעות מאנשים חדשים, שלהם זה כאב אפילו יותר. עם שיעור גירושין של 33% במדינת ישראל, לא חסרים מצטרפים חדשים לפורום. גיליתי שיש עוד אנשים שמרגישים את מה שאני מרגיש, וחווים את מה שאני חווה, אז כתבתי להם. והם כתבו בחזרה, וכתבתי שוב, ונוצר דיאלוג. פעמים צחקנו, פעמים בכינו. פעמים עלבתי באנשים ועל כך אני מבקש מהם סליחה ומחילה ומצטער מעומק לבי. מעולם לא התכוונתי. פעמים עלבו בי. זה לא ממש משנה. הרהרתי רבות במהלך הימים האחרונים במה שלמדתי בחצי השנה הזו. קיוויתי לאיזו תובנה, רציתי לנסח אמירה, משהו שינסה לכמת את הכאב שחשתי ועדיין אני חש, לתוך כמה מילים מעוררות השראה. גורנישט. נאדה. אפס. מוחי חף מכל תובנה, חרב מכל בדל של רעיון או שמץ של מקוריות. ובכל זאת, כשאני שואל את עצמי למה אתה גרוש? למה בעצם היא עזבה אותך? התשובה שלי חייבת להיות אחת: כי אני מעיז לחלום. עובדתית, אני עיתונאי בן 35 שחולם להיות סופר וקולנוען. עיתונאים בישראל 2005 הם זן נכחד של חיות פחדניות במיוחד שנאחזות בייאוש בכמות משרות מצטמצמת והולכת, עבור שכר שהולך ומקוצץ בהתמדה עד לרמת האפס. סופרים בישראל הם אנשים שמקבלים עבור ספריהם אפס שקלים, ומתנחמים בעובדה שלפחות הם לא משוררים (שכן האחרונים, נעבך, עוד צריכים לשלם עבור הדפסת קובצי השירה שלהם). ובמצב כזה אני עוד מעז לרצות ללמוד (ולעסוק) בקולנוע? ב-י-ש-ר-א-ל? לכך לא יכלה גרושתי, אשה פרקטית אם כי מוגבלת אופקים במקצת, להסכים. עם כל הכבוד לאספירציות האומנותיות שלי, ילדים צריכים לאכול מזון, לא תרבות. בחברה אלימה, שמבזה באופן קבוע את אנשי הרוח שלה, או לפחות את אלה שמתיימרים להיות כאלה, לאנשים מסוגי אין מקום. זו, בקליפת האגוז, הסיבה לגירושינו. אפשר לראות בזה, כמובן, סוג של קוטראי. של אדם לא מצליח וממורמר. אבל האמת היא שכשהוצע לי, פעמיים, קידום יוקרתי, שהורווח במאות שעות עבודה מסורה, מפרכת ומצטיינת במיוחד, דחיתי אותו בבוז. ואם תרצו גם זו, בקליפת האגוז, הסיבה לגירושנו. עכשיו אני נוסע, מבוגר הרבה יותר, כדי להמשיך ולרדוף אחרי החלום שלי. תודה לכל מי שקראו את הגיגי, תודה לכל אלה שכתבו לי ועודדו אותי כשהיה לי רע. בהצלחה לכולם, ושתדעו רק אהבה. קובי רמת-גן sungun הוא זרקור יד, המשמש לצילומי טלוויזיה במקום שאין זמן/מקום להקים תאורה מסודרת

תגיד קובי...

באוסטרליה אין אינטרנט???? הוא עוד ישוב...הוא עוד ישוב...הוא עוד ישוב וזה עובר ולא חשוב...
נסיעה טובה ושתגשים את כל חלומותיך(טוב נו,תשאיר איזה אחד או שניים לפנטזיה)

ת י א ה

New member
בהצלחה סאני ../images/Emo141.gif

אוסטרליה זה טוב. אם היית לומד קולנוע בארץ עוד היית עלול להפוך למורה לאנגלית. סע לשלום

shemesh22

New member
לי זה נשמע יותר כמו סאן גאן מתחבר

דרך צלחה לך סאני
ותחזור לעשות עלינו סרט

הסוכן64

New member
חבל שאיש איכותי כמוך עוזב את הפורום

ואת המדינה,מקווה בשבילך שתגשים את חלומך לא כל אחד מצליח להגשים חלום. אל תקח ללב יותר מידי,זאת ארץ אוכלת יושביה ....

מיקי 43

New member
סע בשלום

תלמד תחכים תעשה מה שאתה אוהב וכשה או עם תשוב שוב בשלום חלכם יותר ואם בשורה תרבותית בהצלחה

לאה29

New member
ב ה צ ל ח ה ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

הרבה חברים וחברות יש לי מהטלוויזה ומהעיתונות... לא קל אבל אחלה ובעצם, למי קל בחיים ??????

n o g a1

New member
אהבתי לקרוא

הגיגים מהלב. מאחלת לך בהצלחה ושלעולם לא תפסיק לחלום!

../images/Emo140.gif

סע לשלום איש חביב טוס מעל שמי תל אביב וכשתביט למטה תתגאה במה שאליו הגעת סע, הגשם את החלום כאן כבר אחרים ידאגו לשלום מצלמות יבזיקו על גדה ועל גוש ואתה תתענג מהטשטוש סע, ארוז את מאוויך למען יבוא יום ולבניך תספר על חלומותיך ואיך התעקשת והם לבד יראו לאן הגעת אתה איש הליכות וגם נעים ונהניתי איתך להחכים גם אם לא הלכנו על אותם קוים תמיד ידעת בתשובות להנעים תשמור על עצמך ותעניק רק לך את מה שחפץ ליבך בכל מאודך בהצלחה לך איש סופי

my sunshine

New member
../images/Emo50.gif

לחלום זה לא רע, סע עם החלום, הגשם אותו והמשך הלאה...

?HERE YOU COME

שיהיה בהצלחה. אחד מהכותבים היותר חריפים, היותר מעניינים. נהניתי לקרוא את צליפותיך........ <גם כשהגזמת פה ושם...> נו, עיתונאי, הייתי צריכה לדעת... תגיד, מוזר לקבל איחולי הצלחה מאנשים, שכלל אינך מכיר????.......

Den3

New member
בהצלחה

המון המון בהצלחה ורק טוב. הלוואי ותגשים את חלומותיך ועוד תחזור יום אחד עטור פרסי פוליצר/אוסקר (לא יודע איזה עוד פרסים היית רוצה...). מעריץ אותך על הדרך. בהצלחה!

למעלה